MENY

Viasat Film Family

07.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

09.00Den magiska leksaksaffären Välkommen till herr Magoriums magiska gamla leksaksaffär där allt har ett eget liv. För att kunna uppskatta butikens förtrollande egenskaper måste man dock ha barnasinnet kvar och ha en vild fantasi. Då herr Magorium bestämmer sig för att gå i pension och lämna över affären till det fantasilösa butiksbiträdet Molly gör leksakerna därför uppror.

11.00Upp i det blå Pottan (Mira Forsell) åker till vad som tros vara en ridskola. Det visar sig dock istället vara en återvinningscentral där ett gäng besynnerliga men älskvärda figurer jobbar. De tar hand om henne medan hon ger sig ut på galna upptåg runt om i anläggningen. Det hela leder till ett stort äventyr när de inkluderar henne i planen om att skicka en raket till rymden.

13.00Sunes familie Sunes familj planerar sin sommarsemester och det är svårt att komma överens. Mest av allt vill Sune åka till Sicilien för att kolla in tjejer på stranden, men det förslaget tas inte väl emot av resten av familjemedlemmarna. Eftersom pappan inte vill lägga pengar på dyra flygresor bestämmer han sig för att köpa en gammal husvagn, något som han senare inser att han kanske inte skulle ha gjort.

15.00Balto [dubbad version] [Dubbad version] Balto (Kevin Bacon) är utstött på grund av sin härstamning, som är till lika hälft varg som människa. Bortstött av såväl människor som vargar lär han känna gåsen Boris (Bob Hoskins) och isbjörnarna Muk och Luk (Phil Collins). Han tävlar om Jennas (Bridget Fonda) gunst med den hänsynslöse flockledaren Steele (Jim Cummings). När staden Nome drabbas av en difteriepidemi, måste Balto finna modet att övervinna när hundra mil Alaskavildmark och rädda barnen mot alla odds.

17.00T.M.N.T. (Svenska röster) Efter att ha besegrat sin ärkefiende, storskurken Shredder, har Ninjasköldpaddorna splittrats för att ägna sig åt personliga intressen. Leonardo har begett sig till Centralamerika och Raphael bekämpar brott på New Yorks gator, medan Donatello jobbar inom IT och Michelangelo försörjer sig som clown. Men då jorden hotas av en monsterarmé återförenas de gröna hjältarna för att än en gång rädda världen. Svenska röster.

19.00Eragon Eragon (Ed Speleers) är en ödmjuk bondpojke som är ute i skogen när han upptäcker en mystisk sten. Det visar sig vara ett drakägg, och i det finns en blå drake. När han nuddar den märkliga varelsen får han genast ett ärr. Brom (Jeremy Irons) söker upp Eragon och berättar för honom att han har märkts som en drakryttare, och lär honom efteråt att hantera ett svärd. Brom och en grupp rebeller kämpar mot Galbatorix (John Malkovich) tyranniska styre. Eragon får lära sig att hantera sina magiska förmågor och kontrollera sin drake som han gett namnet Saphira (med röst av Rachel Weisz). I den eviga striden mellan det goda och det onda behöver Eragon all hjälp han kan få för att besegra sin skräckinjagande fiende.

21.00People Places Things Will Henry är en serietidningsförfattare och professor på NYC. Hans liv vänds upp och ned, under hans förtjusande tvillingflickors femte födelsedagsfest, då han får reda på att barnens mor och hans flickvän, Charlie är otrogen med hans vän Gary. Ett år senare är Will fortfarande ensam men en oväntad prövning uppstår när hans elev, Kat föser ihop honom med hennes mamma, Diane. I denna tankvärda komedi är Will tvungen att navigera sig fram i den okända världen som ensamstående pappa och författare samtidigt som han försöker att hitta kärleken i New York City.

22.50Fäst vid dig 32-åringarna Bob och Walt Tenor är siamesiska tvillingar som sitter ihop vid höften. Förutom en delad lever, som primärt ”äg” av Bob, har respektive bror en komplett uppsättning kroppsdelar. På grund av leverproblematiken har Bob, trots att detta inte medför någon risk för honom själv, tidigt i livet fattat beslutet att de inte ska opereras isär, av omtanke om Walt. Mycket av det bröderna gör sker gemensamt i symbios, exempelvis i arbetet som kockar på den egna hamburgersyltan. Samtidigt har de båda sin egen distinkta personlighet och sina egna intressen. Bob är den atletiske inåtvände, medan Walt är den extroverta kvinnokarlen. En del av Walts extroverta personlighet manifesteras i hans förkärlek för skådespeleri. Under de senaste nio åren har Walt medverkat i egna uppsättningar av enmansföreställningar med stor självsäkerhet. Bröderna stöttar varann i deras olika intressen, och svär att aldrig stå i vägen för den andres drömmar.

01.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

03.00Angel-A En berättelse om en man, Andre, som får en andra chans i livet när han möter den vackra Angela, som han räddar från ett självmordsförsök. När de spenderar en oförglömlig sommarnatt tillsammans i ett öde Paris visar sig Angela vara en sann ängel, sänd för att rädda Andre från sig själv.

05.00iSteve Skildrar berättelsen om den moderna teknikgurun Steve Jobs (Justin Long) från Apples ödmjuka start till ett globalt fenomen. Följ med bakom kulisserna och upptäck hur Jobs och medgrundaren Steve Wozniak (Jorge Garcia) råkade i luven på varandra, och Jobs häftiga relation med konkurrenten Windows och deras verkställande direktör Bill Gates (James Urbaniak).