MENY

Viasat Film Family

07.00Jack and The Cuckoo-Clock Heart (Svenska röster) Det är sent 1800-tal i Edinburgh när lille Jack föds, en dag så kall att hans hjärta blir fruset. Barnmorskan Madeleine räddar hans liv genom att ersätta hjärtat med ett gökur. Och det kommer att fortsätta slå därinne, om han håller sig till tre enkla regler: Han får inte röra klockan, han får inte heller bli arg och han får definitivt inte... bli kär. Men så fort Jack ser en vacker sjungande flicka på gatan börjar klock-hjärtat rusa. Och rusar gör även Jack då han söker henne igen, via Skotland, Paris och hela vägen till Spanien. Ett fantastiskt äventyr fylld av excentriska karaktärer och snygg animation.

09.00Zafir Annas syster dödades av hästen Zafir i en olycka. Hästen har sedan olyckan varit inlåst i en lada, men Anna vill rida hästen även om hennes föräldrar är emot det.

11.00Tsatsiki - vänner för alltid Morsan har flyttat ihop med Göran och lever nu lyckliga tillsammans. Tsatsiki själv har inte samma tur. Först gör hans tjej slut med honom och dessutom riskerar hela Greklandsresan att gå om intet...

13.00Tempelriddarnas skatt De fyra barnen, Katrine, Nis, Matias och Fie är på Bornholm och blir intresserade av gamla historier och myter. När de hör talas om en tempelriddarens skatt beger de sig ut på ett häftigt äventyr.

15.00Trubbel i Sagoland [Dubbad version] [Dubbad version] Den vise trollkarlen arbetar hårt för att säkerställa att vågen mellan gott och ont alltid är balanserad, men som vem som helst, så behöver han en semester. När han tar en paus gör hans trofasta assistenter Munk och Mambo det kritiska misstaget att låta Frieda – Elas onda styvmor – komma i besittning av trollkarlens magiska stav och hon kastar en skugga av sorg över landet. Cinderella måste nu vakna från sina romantiska drömmar för att konfrontera sin styvmor.

17.00Rex och hans vänner [Dubbade Versionen]. Kapten Neweyes (Walter Cronkite) reser tillbaka i tiden och gör dinosaurierna smarta och välvilliga. De går med på att resa till framtiden för att uppfylla fyra New York-barns önskan. Där får de träffa dr Bleeb (Julia Child) på det naturhistoriska muséet, men äventyret med deras nya vänner kommer av sig när de stöter på kaptenens onda bror professor Screweyes (Kenneth Mars) som har andra planer för dinosaurierna.

19.00Khumba Att zebran Khumba föds med ovanligt få ränder ställer genast till problem i flocken. Han blir utstött av alla och när regnet uteblir vänder sig även flockens ledare, Khumbas far, mot honom. Khumba lämnar den vidskepliga flocken för att finna det magiska vattendrag där de första zebrorna sägs ha fått sina ränder. Och som nya vänner på färden får han en härlig buffel och en extravagant struts. Det blir så klart en farofylld och spännande färd över den stora öknen.

21.00Meet the Blacks Familjen Black flyttar från Chicago i hopp om ett bättre liv. Sedan Carl Black (Mike Epps)kommit över lite oväntade pengar lämnar han svindleribranschen ryggen och tar med sig familjen i jakten på något bättre. Carl, hans nya fru Lorena (Zulay Henao), sonen Carl Jr., dottern Allie Black (Bresha Webb) och kusin Cronut (Lil Duval) packar ihop sina saker och flyttar till Beverly Hills. Det visar sig att Carl inte hade kunnat välja en sämre tidpunkt att flytta. De anländer just i rättan tid för den årliga upprensningen, då allt illegalt blir lagligt under 12 timmar.

23.00Small Town Killers Ib (Nicolas Bro) och Edward (Ulrich Thomsen) är trötta på sina kärlekslösa äktenskap. De drömmer om att leva livet med de undanstoppade pengarna som de har tjänat under åren genom ett extraknäck. Efter ett hätskt gräl med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en hänsynslös rysk torped för att mörda deras makar. De har dock grovt underskattat sina fruar, och det blir början på en märklig resa där Ib och Edward själva blir måltavlor.

01.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

03.00Mistress America Tracy Fisko (Lola Kirke) är en uttråkad student som inte lever det glamorösa livet i New York som hon hade föreställt sig. Hennes liv tar dock en vändning när hon kontaktar Brooke (Greta Gerwig), vars mamma snart ska gifta sig med Tracys pappa. Brooke visar henne hur man festar i New York och inkluderar Tracy i hennes äventyrslystna livsstil. I gengäld hjälper Tracy henne att hämnas på Mimi-Claire (Heather Lind) som stulit både Brookes idé, fästman och katter.

05.0010 Years Jake är djupt förälskad i sin flickvän och är redo att be henne att gifta sig med honom tills han stöter på sin barndomskärlek från gymnasiet. Hans vän, Cully gifte sig med sin cheerleader-flickvän och han har sedan länge sett fram emot återföreningen så att han kan be om ursäkt till de som han mobbat under skoltiden. Men efter för många drinkar återgår han till sitt gamla jag. Samtidigt tillbringar Marty och A.J, skolåterträffen åt att imponera på den hetaste tjejen i klassen.