MENY

Barnkanalen

05.55Min lillebror Jack leker killekill. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

06.00Louie & Yoko bygger En pråm. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.

06.05Olobob-toppen Otur. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

06.10Claude Piraten i Svansköping. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

06.25Bing Sanning. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.30Simon Övernattning hos Filip. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Stella och Sam Fred och Petunia. Roliga och äventyrslystna Stella är nog den bästa storasyster man kan tänka sig, särskilt när du heter Sam och är ivrig att utforska allt vad världen har att erbjuda. Stella har tankar, kunskap och åsikter om det mesta och leder sin lillebror Sam och deras vänner in i fantasifulla, härliga äventyr. Textat sid. 199.

06.50Katten i hatten vet allt om ditten och datten Jakten på regnbågen. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

07.00Paddingtons äventyr Paddington hjälper till med läxor. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

07.10Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Hick-dricka. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Hick-dricka. Textat sid. 199.

07.20Fixarna Papper. Papper. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.25Monsterbarnvakterna Sjung ut, Roy!. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

07.35Tilde Tilde, frånkopplad. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

07.50Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Midnattszonen. Midnattszonen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.00Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

08.15Ax till max Konstapel Bo. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

08.25Pirata & Piloto Styr-Britts ö. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.35Pyjamashjältarna Halloweenbusarna, del 1. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.45Gigantosaurus Hejdå Giganto! del 1. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Chefen tar kontroll över hela Sommarlov med hjälp av en kontrollapparat som han styr programledarna med. Det blir knasiga förvecklingar när programledarna försöker intervjua dagens gäster. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Tobbes trolleriskola, Mysteriet på SVT Barn och Heidi. Textat sid. 199.

09.05Tobbes trolleriskola Godisduken. Den största drömmen, att kunna trolla fram godis på en lördag! Tobbe Trollkarl la?r ut sina hemliga tricks, fra?n dom enkla till dom sva?ra i va?rldens roligaste hobby, trolleri!. Textat sid. 199.

09.10Mysteriet på SVT Barn Alla hästar hemma. Polis-Alexandra och hennes konstaplar försöker lösa fallet med Chefens kidnappade häst. Textat sid. 199.

09.30Heidi Säsong 2. Kärleksdrycken. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Kärleksdrycken. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Dagens viktigaste nyheter för unga tittare. Textat sid. 199.

10.05Zorro - legenden föds Två rebellhjärtan. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.25Pirater i huset intill Turisterna. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Turisterna. Textat sid. 199.

10.35Arthur & Excalibur Bevara inte freden!. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Bevara inte freden!. Textat sid. 199.

10.45Bagel & Beckys show En haklapp på axeln. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

11.00Skattsökarna Bokmasken. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Textat sid. 199.

11.10Bangarang Hjärnbyte. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.20Andys safariäventyr Andy och chimpanserna. Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!. Textat sid. 199.

11.40Olobob-toppen En gyllene skatt. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

11.45Greta Gris Morfar Gris damm. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

11.50Kalles önskesommar Golfspelare. Kalle Holmgren, 6 år, vill bli världens bästa golfspelare. Reportern Patrick Forss lär honom hur man gör. Hur gör Kalle när bollen hamnar i skogen, rullar ner i vattnet eller landar i en sandgrop? Del 7 av 8. Textat sid. 199.

12.00Om evolution - finska Galapagos och snygga hanar. Vilken plats på jorden har haft stor betydelse för vad vi vet om evolutionen? Vi lär oss om Galapagosöarna och djuren som lever där. Del 4 av 5. UR.

12.10Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. En riktig superkraft. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Makka Pakka tvättar allas ansikten. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi går på tivoli. Det har kommit ett tivoli till stan. Pippi är i sitt esse. Hon handskas suveränt med boaormarna, och den starkaste mannen i världen får en dag som han aldrig glömmer. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 6 av 13: Pippi går på tivoli. Textat sid. 199.

13.20P King Älling Fåret Bobo. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

13.30Pii ja Poju Barnprogram på finska. Bihn och Boo gillar att vara i sin träkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.

13.40Mössakuten Program på meänkieli. Hulda ska baka och går och handlar. Men vad händer med äggen? Mössakuten får rycka ut. Del 17 av 28. Textat sid. 199.

13.45Träd Fu Tom Animerad äventyrsserie från 2012. Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi. Textat sid. 199.

14.10Super-duper-asgrymt! Hatten av för Liam. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

14.20Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.30Fångad Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Vistelsen blir allt annat än lugn och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl. Textat sid. 199.

14.55M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, andra säsongen. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.20Piratöarna Australisk äventyrsserie i 26 delar. Linn mot Max. Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris. Kanske är den gömda skatten vägen hem, i så fall måste de hinna före piraterna. Svenska röster: Linn Ehrner, Ima Nilsson, Alexander Kaunitz, Dominique Pålsson Wiklund, Tom Ljungman, Björn Bengtsson, Allan Svensson m.fl. Textat sid. 199.

15.45100 saker att göra före high school CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?. Textat sid. 199.

16.10Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.30Min riddare och jag Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

16.40Nina Patalo Chuck Morris. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

16.50Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

17.00Ett fall för KLURO Knepig kavaj. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Villervalla för varulv. Textat sid. 199.

17.10Andys minsta babydjur Att hoppa. Små, ulliga, gulliga. Alla ska de lära sig gå, klättra, simma - och leka!. Textat sid. 199.

17.20Sara och Anka Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Säsong 1. Textat sid. 199.

17.30Badsmart Under vatten. Konstsimmaren Sandra har tränat upp sina lungor så att hon kan hålla andan länge. Vi följer med på en snorklingstur i Stockholms skärgård tillsammans med en marinbiolog. Vad finns egentligen under ytan? Del 2 av 5. UR.

17.45Syskonchock Simhallen. Sigrid förbereder sig för att åka till simhallen med pappa. Hon ser fram emot en dag med bara pappa. Men i en stor familj kan allt hända. Mina får ont i magen och allt ställs in. Sigrid blir arg och tror att Mina är låtsassjuk och bestämmer sig för att åka och bada på egen hand. Hon smyger in med en annan familj. Del 4 av 8. UR.

17.55Räkneaporna Del 6. Räkneaporna presenterar tre uträkningar, men svaret dröjer. Du får möjlighet att svara innan aporna ger den rätta lösningen. Det handlar om addition. Del 6 av 30. UR.

18.00Hunden Ib Ib hjälper en and. Ib är en hund som gillar att ta det lugnt. Ib är varken modig eller särskilt stark men klarar sig bra på sina vardagsäventyr ändå. Bara genom att vara just Ib. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.10Bing Skateboard. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

18.20Bolibompafamiljen Djurparken. Selma älskar djur och idag ska hon få träffa en massa olika sorter. Men hur låter dom egentligen?. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Chefen tar kontroll över hela Sommarlov med hjälp av en kontrollapparat som han styr programledarna med. Det blir knasiga förvecklingar när programledarna försöker intervjua dagens gäster. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Tobbes trolleriskola, Mysteriet på SVT Barn och Heidi. Textat sid. 199.

18.35Tobbes trolleriskola Godisduken. Den största drömmen, att kunna trolla fram godis på en lördag! Tobbe Trollkarl la?r ut sina hemliga tricks, fra?n dom enkla till dom sva?ra i va?rldens roligaste hobby, trolleri!. Textat sid. 199.

18.40Mysteriet på SVT Barn Alla hästar hemma. Polis-Alexandra och hennes konstaplar försöker lösa fallet med Chefens kidnappade häst. Textat sid. 199.

19.00Heidi Säsong 2. Kärleksdrycken. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Kärleksdrycken. Textat sid. 199.

05.00Två snubbar Tjeckisk dockanimation om två fumliga killar med storslagna projekt som oftast går åt fanders. Men de två snubbarna är glada ändå.

05.05Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - svenska ord Utflykt. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

05.25Ballonggården Mysteriedagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

05.30Maja Sprall Hicka. I staden Vardaglig händer det alltid något vardagligt men för Maja och hennes vänner kan det innebära stora äventyr. Textat sid. 199.

05.35Ella, Oscar och Hoo Var är Hoo?. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Modemärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.