MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Bilder. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Festerna. Textat sid. 199.

06.10Bing Rockring. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.20Familjen Rävling Martin tar befälet. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

06.30Simon Världens snabbaste t-shirt. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Stella och Sam Roliga och äventyrslystna Stella är nog den bästa storasyster man kan tänka sig, särskilt när du heter Sam och är ivrig att utforska allt vad världen har att erbjuda. Stella har tankar, kunskap och åsikter om det mesta och leder sin lillebror Sam och deras vänner in i fantasifulla, härliga äventyr. Textat sid. 199.

06.50Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

07.00Paddingtons äventyr Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Paddington hittar en duva. Textat sid. 199.

07.10Fåret Shaun Fossil. Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård. Textat sid. 199.

07.20Doki Team Gröngöling. Doki och gänget åker till en ranch i Colorado Springs i USA. Det blir äventyr och knas och vännerna provar på att vara cowboys och cowgirls. UR.

07.35Fixarna Alarmet. Alarmet. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.40Ricky Zoom Falskt alarm. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

07.50Tilde En sång för alla. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.05Mästerflygarna Balett som en plätt. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

08.15Miss Moon En riddare i blänkande rustning. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

08.25Pyjamashjältarna Kattpojkens molnkris. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.40Piggley Winks äventyr Amerikansk animerad serie. Följ med grisen Piggley, ankan Dannan och tjuren Ferny på massor av lek och spänning och skoj. Svenska röster: Jasmine Heikura, Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Per Myrberg, Claes Månsson m.fl. Textat sid. 199.

09.00Regnbågsstadens hjälte Måste se det för att tro det. När de behöver hjälp i Regnbågsstaden så är Ruby deras hjälte!. Textat sid. 199.

09.15Ellinor undrar så Ödlornas sköna sten / Fjädrar. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar? Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcksfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. Textat sid. 199.

09.40Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Äppeltunas fasadklättrare. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.05Min riddare och jag Ronny och stenmonstret. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

10.15Magiska fyran Snödrottningen. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Snödrottningen. Textat sid. 199.

10.25Gronkarna Inspektionen. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa?. Textat sid. 199.

10.35Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

10.50Grizzy och lämlarna Lämmellängtan. Lämmellängtan. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

10.55På riktigt!? Farfar. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

11.05Pelle Päras pruttiga värld Åsna. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. Textat sid. 199.

11.20Louie & Yoko bygger En släde. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.

11.25Greta Gris Den långa tågresan. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

11.30I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Tomblibooernas vinklek. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.00Vad händer med återvinningen? - meänkieli Papper. Seriestart. Vad händer med mjölkpaketet när man har lagt det i återvinningen? Genom att återvinna papper och göra pappersmassa av det behöver vi inte såga ner så många träd. Din tomma mjölkkartong kommer till stor nytta. Del 1 av 10. UR.

12.05Så funkar Sverige - meänkieli Det svenska samhället. Om allt vi har i Sverige: vägar, sjöar, bussar, skolor, sjukhus... Och hur smart det är att ha saker tillsammans, som till exempel gatubelysning och vattenledningar. Del 1 av 10. UR.

12.10Daniel Tigers kvarter Smaka på nya grönsaker. Smaka på nya grönsaker. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

12.20Ella, Oscar och Hoo TV-moln. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

12.30P King Älling Fartkung Älling. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

12.45Träd Fu Tom Animerad äventyrsserie från 2012. Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi. Textat sid. 199.

13.05Ax till max Busa-som-tusan-dan. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

13.15Lille Roy Roys tumme. Roys tumme. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

13.30Game on Spelprogram på finska. Dagens spel: Just Dance 2021. Att dansa och tävla med VR-glasögonen på sig är mer krävande än man tror. Textat sid. 199.

13.45Bolibompa: Prinsessorna och Pruttas hämnd Prinsessorna i Ros-Louise fängelse. Med gemensamma krafter lyckas Blom och Vindsus öppna porten till Pruttas fängelsetorn. Samtidigt söver Pyret Prutta med en magisk vaggvisa. Nu återstår bara att befria Ros-Louise innan Prutta vaknar. Textat sid. 199.

13.50Super-duper-asgrymt! Kissemissar från yttre rymden. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

14.00Thunderbirds Skattgömman. Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas. Textat sid. 199.

14.25Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.35På vingliga vingar Änglalärlingen Porter skickas till jorden som en 16-årig student. Genom att utföra det uppdrag han har fått kan han kanske äntligen få sina vingar. Carl Montclaire, 15 år, har haft otur hela livet. Kanske kommer det att ändras nu när han har Porter vid sin sida? Säsong 2. Textat sid. 199.

15.00M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, fjärde säsongen. Fröken King, hemlig agent. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Elefantprinsessan Australiensisk äventyrsserie. Boken. Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Boken. Textat sid. 199.

15.50En hopplös häxa Grymt, sa grisen. Engelsk dramaserie efter böcker av den engelska författarinnan Jill Murphy. En skola för häxor ställer stora krav på eleverna. Och stackars Mildred har svårt att hänga med eftersom hon både är höjdrädd och ofta misslyckas med sina trollformler. Textat sid. 199.

16.15Tidlös prinsessa Filma i smyg. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. Textat sid. 199.

16.40Snö + 7 Snös minnesförlust, del 1. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

17.05Ett fall för KLURO Otroligt osynligt. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Otroligt osynligt. Textat sid. 199.

17.15Safirdrakens krafter Grottan. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

17.25Katten i hatten vet allt om ditten och datten Var finns det honung?. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

17.40Familjen Rävling Sjuka på låtsas. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

17.50Fåret Shaun Danstävlingen. På bondgården är inget sig likt. Med andra ord är det precis som (o)vanligt för fåret Shaun och gänget. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Hundraser. Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

18.00Greta Gris Spindelnät. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

18.10Ella, Oscar och Hoo TV-moln. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

18.20Murklor och purklor Bumerange. Långt ute i havet ligger en vacker ö, på ön finns en skog som heter Kulingskogen. Där bor murkeldjuren. Murklorna är små nyfikna figurer som ständigt hittar på nya lekar och äventyr. Allt vore frid och fröjd om det inte vore för purkeldjuren. Purklorna är taggiga och läskiga och dyker upp så fort det finns en möjlighet till bus och rackartyg.

18.25Doktorerna Säsong 3. Harlies andning. Stackars Harlie har svårt att andas. Doktorerna rycker ut. De vet ju exakt hur man botar andningsproblem. Doktor Paloma förstår direkt att det handlar om Harlies lungor. Ladda för pålästa doktorer, andningsdockan Ann och en mycket modig patient! Del 10 av 12. Textat sid. 199.

18.30Onneli och Anneli Finsk dramaserie. De 7-åriga bästisarna Onneli och Anneli flyttar på tu man hand in i en alldeles egen trävilla. De berättar ingenting för sina föräldrar och en sommar full av äventyr väntar dem tillsammans med grannarna Tingelstein och Tangelstein, Fröken Pompinella och många andra. En berättelse om att ha ett eget hem, en egen värld, som man själv rår om och bestämmer om. Textat sid. 199.

18.45Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Igelkotten Pigge. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

19.05Abel och Fant Blomstervakt. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Unik - om barn på sjukhus Vara sig själv. Thor Haakon gillar sina spetsiga tänder och Emma hoppas på att smärtorna efter operationen ska hinna lägga sig lagom till konfirmationen. Del 2 av 6. UR.

19.45Så här tänker jag Vem äger himlen? Vid den stora floden ligger två byar. Nu vill den ena byn anlägga en damm, vad händer då? Kan man äga en flod? Hur delar man med sig? Filosofiska funderingar som uppmuntrar barn att tänka kreativt. Del 2 av 5. UR.

19.50Så funkar Sverige Sverige och världen. Hur påverkas Sverige av vad som händer i andra länder? Kan Sverige påverka andra länder? Del 10 av 10. UR.

19.55Djungelpuls Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

05.00Pablo Chips överallt. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Picknick. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Monsterskolan Roliga glasögon. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

05.30Olobob-toppen Besök från yttre rymden. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

05.45Punky Pappa badar inte. Pappa badar inte. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. Textat sid. 199.