MENY

Barnkanalen

05.55Min lillebror Jack busar. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

06.00Louie & Yoko bygger En cirkusvagn. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.

06.05Bing Slingerslangen. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.15Claude Omaka par. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

06.25Olobob-toppen Besök från yttre rymden. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

06.30Simon Jag vill inte till badet. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Fix och trix Jätte-Mopp är lös. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

06.50Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

06.55Molang Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu. konstflygning.

07.00Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

07.15Bluey Äventyr. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

07.20Fixarna Hävstången. Hävstången. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.25Familjen Rävling Laganda. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

07.40Våfflan Adjö Våfflan?. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

07.50Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Pistolräkan. Pistolräkan. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.00Tilde Atjo-oudini. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.15Pirata & Piloto Makrills ägg. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.25Ax till max Skogsmonstret. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

08.35Pyjamashjältarna Vargungarna. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.50Paddingtons äventyr Paddington gör en klippbok. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

09.00Sagoträdet Barnprogram på teckenspråk med svenskt tal. Signe gör nässelsoppa idag, och det tycker trollet Filidunken är spännande. Han visste inte att man kan göra soppa av brännässlor! Konstnären Erik vill måla fina tavlor, med löv och en nyckelpiga. Men vem är det som bor under trädet och stjäl saker?. Textat sid. 199.

09.15Katten i hatten vet allt om ditten och datten En blomma till mamma. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

09.25Gigantosaurus Mazu tar en risk. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

09.35Heidi Skattjakten. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 32: Skattjakten. Textat sid. 199.

10.00Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Vildsvinskultingen. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.20Zorro - legenden föds Komplotten. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.45Arthur & Excalibur Frostvarning. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Frostvarning. Textat sid. 199.

10.55Bagel & Beckys show Där bollarna löper vilda och fria. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

11.05Skattsökarna Sökarbyxorna. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Denna gång: Sökarbyxorna. Textat sid. 199.

11.20Nina Patalo Apkonst. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.25Bangarang Mirakelkorven. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.35Andys förhistoriska äventyr Camptosaurusen och grymtandet. Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Textat sid. 199.

11.55Greta Gris Segelbåten. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

12.00Eli och Roffe i puberteten - finska Bröst. Elis bröst har börjat att ömma och växa, men varför är de olika stora? Roffe funderar på vilken sorts bröst han kommer att få. Del 2 av 10. UR.

12.10Stella och Sam Stellas sagobok. Världens roligaste, snällaste och mest nyfikna storasyster heter Stella. Hon har svar på allt, till och med när hon inte vet svaret. Hon och lillebror Sam är med om fantastiska äventyr. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Igglepiggles lerfläck. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi går på tivoli. Det har kommit ett tivoli till stan. Pippi är i sitt esse. Hon handskas suveränt med boaormarna, och den starkaste mannen i världen får en dag som han aldrig glömmer. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 6 av 13: Pippi går på tivoli. Textat sid. 199.

13.15Pirater i huset intill Jakten på sjöjungfrun. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Jakten på sjöjungfrun. Textat sid. 199.

13.30Petran poppoo En animerad serie på finska. Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Textat sid. 199.

13.40Djungelpuls Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

13.45Zorro - legenden föds Klockan i Los Angeles. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

14.10Legendarerna Den spjuveraktiga magikern. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Den spjuveraktiga magikern. Textat sid. 199.

14.30Jobbigt läge Brittisk komediserie. Säsong 1. Föräldraflipp. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade 13-åringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av att stå ut med. Del 1 av 13. Föräldraflipp. Textat sid. 199.

15.00MI High Skuggspelen. Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?. Textat sid. 199.

15.25Annedroider Hjälpande Hand. Hjälpande Hand. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.50Backstage Hopp. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.10Tidlös prinsessa Ett farligt lyft. När vi sist träffade gänget var Lena kvar i vår tid och Thea fast i historisk tid. Vad ska hända nu? Vem ska hem eller tillbaka och vad är ens hem eller tillbaka? En sak är säker, livet blir inte som någon, vare sig dom eller du, kunde tro. Textat sid. 199.

16.35Gumballs fantastiska värld Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Tillbaka till det förflutna. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Textat sid. 199.

17.10Tilde Tilde, frånkopplad. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

17.30Uppdrag framtid Boys from Viken stoppar matsvinnet. Säsongsstart. Kompisarna i Youtube-gruppen Boys from Viken vill göra skillnad! Förutom att filma sketcher tänker de också rädda mat från att slängas. De utmanar varandra i en matlagningstävling där de bara får använda rester. Isabelle Karnik från organisationen Foodsharing Stockholm räddar också mat genom att ta hand om det som butikerna slänger bort. Del 1 av 6. UR.

17.45Pick a colour Play games. Play games. Det är höst och vinden viner. Bug tycker inte om hösten. Filurerna Gordon och Penny räknar till hundra och leker kurragömma. Barnpanelen svarar på frågan "What games do you like?". Del 9 av 10. UR.

18.00Bolibompaklubben Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

18.05Kom och köp Säsong 2. Den borttappade vanten. En kund med en nästan förfrusen hand är på jakt efter sin svarta vante som hon glömt i butiken. När det plötsligt blir strömavbrott och alldeles mörkt i butiken blir det svårt för Dolly och Håkan att hitta den. Blir kunden inte nöjd så kommer hon att trycka på den röda knappen. Hur ska det gå? Gästskådespelare: Sofia Dalén. Del 5 av 12. Textat sid. 199.

18.10Simon Pappa är inte rädd för nånting. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.18Murklor och purklor Långt ute i havet ligger en vacker ö. Där bor murkeldjuren. Murklorna är små nyfikna figurer som ständigt hittar på nya lekar och äventyr. Allt vore frid och fröjd om det inte vore för purkeldjuren. Purklorna är taggiga och läskiga och dyker upp så fort det finns en möjlighet till bus och rackartyg.

18.20Bing Klätterträdet. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

18.30Pysselskogen Pysselprogram för barn. Del 10 av 16. När Jenny är ute i skogen hittar hon gamla benbitar. Men vad kan det ha varit för djur? Hur Jenny än klurar så kan hon inte komma på det. Inte heller Anton och Joseph vet. Tänk om det är en ny art? Ett djur som ingen tidigare stött på! Anton och Joseph bestämmer sig för att pyssla ihop ett nytt djur - ett fantasidjur. Programledare: Jenny Järvholm. Textat sid. 199.

18.45Skattsökarna Råttlantis treudd. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Textat sid. 199.

18.55Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Slutspel, del 1:2. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: Slutspel, del 1 av 2. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

04.35Fixarmästarna Säsong 2. Hur förvandlar man en pall till en tavla? Tre lag tävlar mot varandra i konsten att göra om och upcycla. Programledare: Malin Olsson och Amanda Wickman. Del 1 av 8. Textat sid. 199.

05.00Två snubbar Tjeckisk dockanimation om två fumliga killar med storslagna projekt som oftast går åt fanders. Men de två snubbarna är glada ändå.

05.05Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - svenska ord Trolleri. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

05.25Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Monstret från Svarta lagunen. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Monstret från Svarta lagunen. Textat sid. 199.

05.30Ho-ho, kör! Piratkalaset. Piratkalaset. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

05.35Ella, Oscar och Hoo Vänskapens pris. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Klä ut sig-märket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.