MENY

SVT 24

21.00Första dejten - syntolkat Svensk realityserie från 2017. Del 8 av 8. Något man kan fundera på när det gäller dejting är om kvalitet är viktigare än kvantitet. 28-åriga Linus verkar inte ha funderat i de banorna då han varit på mellan 300 till 400 dejter. Någon som däremot inte är så van med dejting är naturälskande hobbyfotografen Andreas som har en längtan att lägga kameran på hyllan och istället njuta av naturen med en kvinna vid sin sida. Saga och Viktor undrar om man verkligen kan hitta kärleken i ett tv-program?. Textat sid. 199.

22.00Cowboykåken Svensk dokumentärserie från 2017. Efterspel. Del 9 av 9. Efterspel. När Cowboykåken börjar sändas i TV blir Dick plötsligt en kändis. Folk från hela landet vallfärdar till Mårdsjön och tar selfies på Dicks veranda. Hur ska det här gå? Dick hade ju sökt sig till Norrland för att leva i lugn och ro. Är det möjligt att bygga en cowboykåk i massivt timmer om man inte ens har snickrat en fågelholk tidigare? Dick Bewarp bestämmer sig för att sälja sitt hus i storstan för att med egna händer bygga sitt drömhus - en cowboykåk i Norrlands inland. Från 17/12 i SVT1. Textat sid. 199.

22.30Saknad, aldrig glömd Brittiskt kriminaldrama från 2015 i tre delar. Del 3 av 3. Allt eftersom Cassie och Sunny fortsätter utredningen av det gamla fallet, dras snaran åt kring de personer vars namn hittades i offrets dagbok. Sir Philip Cross fattar ett svårt beslut om att rädda det som är kvar av hans goda rykte, och samtidigt skydda familjen. Fader Robert berättar allt för polisen medan Ray kommer hem och upptäcker att Lizzie är försvunnen. Från 15/12 i SVT1.

00.00Agenda - teckenspråkstolkat Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 16 av 16. Textat sid. 199.

00.45Sportspegeln - teckenspråkstolkat Textat sid. 199.

01.15Min sanning - teckenspråkstolkat Min sanning: Petter Stordalen. Del 6 av 6. Anna Hedenmo intervjuar hotellmagnaten Petter Stordalen. Textat sid. 199.

02.15Första dejten - teckenspråkstolkat Svensk realityserie från 2017. Del 8 av 8. Något man kan fundera på när det gäller dejting är om kvalitet är viktigare än kvantitet. 28-åriga Linus verkar inte ha funderat i de banorna då han varit på mellan 300 till 400 dejter. Någon som däremot inte är så van med dejting är naturälskande hobbyfotografen Andreas som har en längtan att lägga kameran på hyllan och istället njuta av naturen med en kvinna vid sin sida. Saga och Viktor undrar om man verkligen kan hitta kärleken i ett tv-program?. Textat sid. 199.

03.15Skolpojkarna - teckenspråkstolkat Bruksmentaliteten hänger kvar. I Karlskoga har Bofors länge stått för trygghet. Vad betyder det för motivationen till att läsa vidare, när det alltid "har ordnat sig", som man säger, och när jante styr? Dokumentärserie. Del 3 av 8. UR. Textat sid. 199.

03.45Skolpojkarna - teckenspråkstolkat Politikerna besöker Skrantaskolan. Lärarna förbereder sig inför politikernas besök. Når de fram med sina budskap när de visar att mycket i skol-labbet är från 70-talet och att datasalen behöver uppdateras för att fungera med dagens teknik? Del 4 av 8. UR. Textat sid. 199.