MENY

SVT 24

21.00Gynekologen i Askim Svensk dramaserie från 2007. Del 4 av 4. Det är dags att utse årets Askimsbo och när Henning skjuter startskottet för årets regatta blir det början till slutet på vår historia. Ulf lär sig till slut mysteriet med den kvinnliga orgasmen, Siv och Sture hinner trots allt försonas innan det är för sent och Henning finner möjligheten att bli pappa alltför lockande. Från 25/8 i SVT1. Även i SVT1 29/8. Textat sid. 199.

22.00Vi lagar bästa maten - teckenspråkstolkat Svenskt matlagningsprogram från 2017. Del 2 av 6. I kväll möter vi doktor Jonas och bonusdottern Lina från Stockholm, matglade Göran och dottern Linnea från Moliden och tandläkare Mahin och sonen Nick från Sollentuna. Doreen Månsson är programledare och Edward Blom enväldig smakdomare när tre familjelag tävlar om vem som lagar den bästa maten. Lagen består av en matlagningsbegåvad förälder som - utan att hjälpa till själv - ska coacha sitt vuxna barn att laga ett av familjens favoritrecept. En humoristisk matlagningstävling där familjedynamiken hamnar i fokus. Textat sid. 199.

23.00Agenda - teckenspråkstolkat Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 1 av 16. Textat sid. 199.

23.45Sportspegeln - teckenspråkstolkat Textat sid. 199.

00.15Världens bästa veterinär Brittisk dokumentärserie från 2015. Del 17 av 20. Veterinären Noel Fitzpatrick driver en av världens mest avancerade kliniker och tar sig ofta an fall som andra dömt ut som hopplösa. Cocker spanieln Cookie är en av Noels återkommande patienter, hon har aldrig kunnat använda sina bakben ordentligt och Noel hoppas på att kunna finna en permanent lösning för henne. Från SVT2 tidigare i dag. Textat sid. 199.

01.05Gift vid första ögonkastet Norge Norsk reality från 2016. Dags att flytta ihop. Del 4 av 10. Paren är nu tillbaka i verkligenheten efter att ha spenderat några dagar på bröllopsresa. Men nu börjar experimentet på riktigt. Paren ska flytta ihop med varandra och påbörja en månads samboliv med vardag och rutiner, något som är lättare sagt än gjort. Från 26/8 i SVT24.

01.50Landgång Egypten. Del 2 av 6: Egypten. Anne och Paul reser till Egypten och besöker arkeologerna Maria Nilssons och John Wards utgrävningar vid Nilens strand. Egypten är inte bara spännande dåtid utan också kaotisk nutid, och Maria och John har fått betala ett högt pris för att kunna genomföra sin dröm. Anne Lundberg och hennes nya reskamrat, kocken Paul Svensson, letar efter unika platser i världen för att ta reda på vad maten berättar om hur det är att leva där. Från 24/8 i SVT1. Textat sid. 199.