MENY

Kanal 9

06.00Diners, Drive-ins and Dives

07.08Fast N' Loud The Monkeys kämpar för att hinna klart med sitt första egna bygge utan Aaron.

07.54Gold Rush Todds enda hopp för säsongen hänger på en ny inmutning - "smyckeskrinet", men har platsen redan undersökts? Och så släpper Freddy en riktig bomb.

08.40Deadliest Catch På Cornelia Marie måste man anpassa sig till situationen med sin sjuke kapten samtidigt som besättningen drabbas av maneter som tycks vara ute efter att bränna alla.

09.38Wheeler Dealers Mike hittar en 56 år gammal Citroën 2CV som har gått i pension i södra Frankrike, men åldern har medfört problem. Kan Edd få liv i den gamla motorn?

09.38Wheeler Dealers Mike hittar en 56 år gammal Citroën 2CV som har gått i pension i södra Frankrike, men åldern har medfört problem. Kan Edd få liv i den gamla motorn?

11.55Salvage Hunters I Leeds besöker Drew och Tee två handlare som har samlat sedan 1971. Drew hittar en gammal industripall och gör några keramiska fynd.

13.00Wheeler Dealers Mike köper en superbil superbilligt, närmare bestämt ett italienskt fullblod för under 10 000 pund. Men superbilar för med sig enorma räkningar.

14.06Ullared Det är vinter och det stora gula varuhuset fyller hela 50 år. VDn Boris bjuder hela personalen på tårta. Han tittar också tillbaka på åren som gått och filosoferar lite över framtiden.

15.10Tunnelbanan Fredrick och Josefine omhändertar en ung berusad man när allt plötsligt tar en sorglig vändning. Den unge mannen berättar att han bara har sex månader kvar att leva.

16.25Top Gear Paddy, Freddie och Chris beger sig på en höghöjdsresa genom Peru i äldre amerikanska bilar. Chris testar elbil från Porsche.

17.38Böda Camping Camping är en livsstil och som sådan finns det naturligtvis trender. Vad är inne i campingvärlden just nu? Vilken inredning är trendigast i husvagnen och vilka prylar bara måste man ha? På Böda är det inne att namnge sin gata, men vilka var egentligen först? Vi möter bl.a. långliggarna på 5th ave, Brandbils-Markus, Steffe, Kärleksparet Caroline och Magnus, unge vaktmästaren Kevin, sentimentala Eva som samlar på allt som är limegrönt och Zäta som försöker få i hop en grill.

18.40Över Atlanten Havet visar gänget vem som bestämmer och Casper vill städa. Plötsligt görs en upptäckt under däck som radikalt ändrar förutsättningarna och sätter hela resan på spel.

19.44Kustbevakarna & SSRS Det blir nattlig utryckning när en motorbåt kör rakt över en segelbåt. En man faller överbord det blir ett stort pådrag för att hitta honom i mörkret. SSRS stöter på en man som somnat vid ratten med motorn igång.

20.50Property Brothers Amber är singel efter sex år i ett förhållande och nu vill hon gärna gå vidare med livet och hitta sitt nästa boende. Bröderna hjälper till att hitta ett hus som både funkar med budget och tidsplan.

22.00A Million Ways to Die in the West En vacker mystisk kvinna rider in i byn och den fega Albert faller genast för henne. En romans blommar upp och Alberts självförtroende stärks rejält. Men när kvinnans make anländer för att utkräva hämnd sätts Alberts nyfunna mod på svåra prov.

00.09Top Gear Freddie och Chris testar det tuffaste terrängloppet på jorden - Baja 1000 i Mexiko. På banan ställs Renault mot Porsche och Lamborghini.

01.28Kustbevakarna & SSRS En man är försvunnen och kustbevakaren Lasse beger sig till den ö där han senast befann sig. Larmet går när en båt är på väg att sjunka och både SSRS och kustbevakningen får rycka ut.

02.38Södertäljepolisen I säsongavslutningen ser vi tillbaka på några av de mest dramatiska händelserna i Södertäljepolisen hittills. En man har blivit knivhuggen på öppen gata, en kvinna erkänner ett 22 år gammalt mord och det blir dramatiska bilder från ett juvelerarbutiksrån.

03.40The Walking Dead Eugene letar efter Stephanie som försvunnit utan spår. Connie utreder Trooper Davis. Carol hjälper Hornsby med en konflikt.

04.42Alaska: The Last Frontier Rovdjuren hotar i området, varför Otto bygger en kabyss för vårens boskapsdrift vid bukten. Och så installerar Atz Lee och Jane solpaneler vid sin avlägsna stuga.

04.42Alaska: The Last Frontier Rovdjuren hotar i området, varför Otto bygger en kabyss för vårens boskapsdrift vid bukten. Och så installerar Atz Lee och Jane solpaneler vid sin avlägsna stuga.