MENY

Kanal 9

06.00How It's Made

06.25Mysteries at the Museum

07.17How It's Made

07.40How It's Made

08.06How Do They Do It?

08.30How Do They Do It?

08.58How Do They Do It?

09.26How Do They Do It?

09.56Salvage Hunters

10.57Bering Sea Gold I Nome, Alaska är guldrushen i full gång. Möt letarna som drivs av guldfeber och ibland av desperat ekonomisk nöd. De satsar allt för att hitta guld på botten av det kalla, oförutsägbara Berings hav.

11.58Born Mucky: Life on the Farm

12.57Born Mucky: Life on the Farm

13.57Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

15.00Gränsbevakarna Australien

15.32Gränsbevakarna Australien

16.00A1: Highway Patrol Vi följer de hängivna män och kvinnor som arbetar som trafikpoliser längs A1, Storbritanniens längsta och mest ikoniska motorväg. De kämpar för allmänhetens säkerhet och för att trafiken ska flyta utan problem.

17.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

19.00Extreme Makeover: Home Edition Efter att en tornado slet sönder deras hus har en mamma och hennes dotter en ohållbar boendemiljö. Huset är fallfärdigt och möglet gör dem sjuka. Teamet bygger ett hem med inspiration från Frankrike som de kan må bra i.

21.00Kustbevakarna Kustbevakarna Lars och David varnar en båtförare från att köra när han druckit. Åtta öl senare måste de rädda honom när hans båt driver omkring på havet. Besättningen på den större båten, 307an, träffar på en aggressiv och berusad norrman.

22.06FBI På kontoret i New York arbetar FBI-agenterna dygnet runt för att utreda svåra brott, lösa mord och stoppa terrorism. De gör allt för att hålla New York och USA säkert.

23.07Criminal Minds BAU-teamet åker söderut för att hitta en misstänkt vars namnteckning matchar en seriemördare som härjade 30 år tidigare. Dessutom upptäcker teamet att någon kopierar och upprepar brott som de löser.

00.04Best of Top Gear

01.10Gränsbevakarna Australien

01.10Gränsbevakarna Australien

01.45Gränsbevakarna Australien

01.45Gränsbevakarna Australien

02.12Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

02.12Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

03.10Ghost Adventures Spökjägaren Zak Bagans och hans medhjälpare jagar spöken på några av världens mest ondskefulla platser för att dokumentera paranormal aktivitet.

04.00Mysteries at the Museum

04.50Diners, Drive-Ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

05.12Diners, Drive-Ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

05.35How It's Made