MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.04Agatha Raisin - privatdetektiv Säsongsstart. Kissing Christmas Goodbye, del 1. Det är bara en vecka kvar till jul när Agatha och Roy beger sig till en hemsökt herrgård. Målet är att skydda en nybliven klient, men redan efter första natten växer fallet till en mordutredning.

11.03Agatha Raisin - privatdetektiv Kissing Christmas Goodbye, del 2. Toni och Charles infiltrerar den hedniska klanen medan Agatha, Roy och Sarah granskar misstänkta i byn. Agatha får oväntad hjälp med fallet när hon upptäcker att mrs Boggle jobbar i köket på Lower Tapor Manor.

12.00Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

12.30Home and Away Kommer Hunter kunna stoppa Olivia från att åka till Paris? Ben känner sig orolig. Hunter är helt förstörd när Ziggy avslöjar sanningen om Olivia.

13.00Bytt är bytt Säsongsavslutning. Schlagergeneralen Christer Björkman och den legendariske studiomannen Henric von Zweigbergk kommer på besök. Om de hittar dyrgripen kommer de att skänka pengarna till Stadsmissionens verksamhet Vid din sida.

15.00En plats i solen Sara Damergi är på den vackra toscanska landsbygden för att hjälpa nyförlovade Ray och Ali att hitta sitt nya semesterboende. De vill spendera dagarna med cykling, promenader och goda italienska måltider. Kan Sara hitta rätt?

16.00Grand Designs Nya Zeeland John och Sarah blev förälskade i det turkosa vattnet och magiska naturen i Sounds när de var på besök från England. Nu har de bestämt sig för att bygga sitt drömhus i den täta skogen där de kan tillbringa halva året.

17.00Efter fem Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.17Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

19.23TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Halv åtta hos mig Vi börjar veckan i ett snöigt Mora hos hotellägaren Mikaela, som visar upp sina bästa hiphop-moves och dessutom tar oss på skoterskola. Mikaela serverar kullakonst-charkbricka med lokala läckerheter.

20.00Sveriges mästerkock VIP Nu gäller det för våra kändisar att hålla kockknivarna i styr då tävlingen drar igång på allvar. Pizza står på menyn i första utmaningen och juryn har skyhöga förväntningar. För de som lyckas sämst väntar en ny chans och då handlar det om torskfilé.

21.00Parlamentet Det är valår och insatserna är högre än någonsin för Sveriges roligaste politiker. Med träffsäkra spaningar av dagens samhälle siktar de båda blocken högt och lågt för att övertyga om att de är bäst lämpade att styra landet.

22.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

22.40Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

22.55TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

23.02Total Control Säsongsstart. Alex Irving är tillbaka, men den här gången gör hon saker på sitt sätt. Den ultimata outsidern måste hitta en ny väg in och ta kontroll över ett politiskt etablissemang som är fast besluten att skaka om allt hon värdesätter.

00.00House Under en session med doktor Nolan berättar House om hur han hjälpt en kvinna som tappat minnet att ta reda på vem hon är.

01.00Law & order: Special victims unit Fin är tillbaka hos Special victims unit. Han är fast besluten att hjälpa en bror och syster som försöker få rättvisa efter att systern blivit gruppvåldtagen.

01.58CSI En cowboy hittas mördad under den stora årliga rodeon i Las Vegas. I gästinhopp syns sångerskan Jewel och countrystjärnan Shooter Jennings.

02.56En plats i solen Andy friade till makan Gilly i Portugal för 26 år sedan och nu har de bestämt att landet är platsen de vill tillbringa pensioneringen i. De vill ha en fastighet med fyra sovrum, trädgård och pool. Ben visar dem fem fantastiska förslag.

02.56En plats i solen Andy friade till makan Gilly i Portugal för 26 år sedan och nu har de bestämt att landet är platsen de vill tillbringa pensioneringen i. De vill ha en fastighet med fyra sovrum, trädgård och pool. Ben visar dem fem fantastiska förslag.

04.00House Cameron försöker hjälpa en polis som är säker på att han kommer dö ung eftersom flera män i hans släkt dött av hjärtåkommor. Chase plågas av sitt agerande i Dibala-fallet och House konfronterar några av sina egna spöken.

05.09Home and Away Kommer Hunter kunna stoppa Olivia från att åka till Paris? Ben känner sig orolig. Hunter är helt förstörd när Ziggy avslöjar sanningen om Olivia.

05.33Köket