MENY

TV10

06.00What Went Down I What Went Down bjuds vi på världens bästa tabbar från sportvärlden. Se en uppsjö otroliga prestationer och galna klavertramp, samt de pinsamma resultat de ofta leder till…

06.25Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

06.55Handbolls-VM (D)

08.30Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

09.55Handbolls-VM (D)

11.30Antarctica Om två veckor kommer forskningsprogrammen i Antarktis att avslutas för vintern. Följ forskarteamen i deras kamp för att hinna avsluta sina uppdrag i tid.

12.25Handbolls-VM (D)

14.00MythBusters Mythbusters är en Amerikansk serie där programledarna testar moderna myter, myterna testas genom rekonstruktioner.

15.00Highway Thru Hell Kanadensisk realityserie från 2012

16.00Pawn Stars Get ready to rumble tillsammans med Pawn Stars när killarna kollar in en par boxningshandskar som ägts av Rocky Marciano.

16.30Pawn Stars Den blir en riktig hunddag när Coreys hund spenderar dagen i affären.

17.00Alaska State Troopers Polisen kämpar för att rädda personer som försvunnit när de varit ute med sina snöskotrar.

18.00Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.30Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

19.00Ice Road Truckers: Deadliest Roads Tim och G.W. visar vad det har att ge i en Boliviansk brottningsring.

20.00Guldjägarna i Australien Dirt Dogs-gänget råkar på vad som kan vara deras största fynd någonsin, Henri och Kellie kämpar med såväl tuffa väderförhållanden som varandra och Gold Gypsies-gänget stöter på ett livsfarligt hot.

21.00Pawn Stars Rick överväger att betala tiotusen dollar för en sällsynt tusendollarsedel. Men är pengen verkligen värd så mycket pengar?

21.30Pawn Stars Rick sticker till L.A. på inköpsresa. Första stopp är ett ställe som har den största samlingen av rekvisita från filmen Kalle och chokladfabriken.

22.30Drug Wars Det notoriska Mara Salvatrucha-gänget är inblandade i utpressning, mord och prostitution. Guatemalanska myndigheter påbörjar en omfattande attack mot gänget och dess fruktade ledare: The Dark.

00.00Scam City Buenos Aires tryckande hetta attraherar 10 miljoner turister varje år och Conor Woodman tar reda på vilka som är de vanligaste sätten att bli lurad på som turist.

01.05Car S.O.S. Tim och Fuzz har hämtat upp Adams 1984 Toyota FJ40 Land Cruiser, en berömd japansk terrängbil som satte standarden för 4x4-fordon.

02.05Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.30Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.55The Border Agenter och poliser i Nogales fångar in flera misstänkta illegala invandrare, konfronterar fotsoldater från kartellerna mitt i natten, och stoppar bedragare från att korsa gränsen.

02.55The Border Agenter och poliser i Nogales fångar in flera misstänkta illegala invandrare, konfronterar fotsoldater från kartellerna mitt i natten, och stoppar bedragare från att korsa gränsen.

03.50Drug Wars Tullen och gränskontrollen i Miamis hamn, och på Miami River, befinner sig i högsta beredskap inför potentiella kokainsmugglare.

04.15Alaska State Troopers I Mat-Su-dalen jagar polisen ett par tjuvar genom det snöiga skogslandskapet.

05.05Mine Kings Mine Kings åker till Grönland i sökandet efter rubiner.

05.05Mine Kings Mine Kings åker till Grönland i sökandet efter rubiner.