MENY

TV10

06.00Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

06.25Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

06.55Alaskas vilda västern Efter att ha slutat jobba på Wild West Guns kör Ken nu bärgningsbil, vilket är svårare än han först trott. Hans påstår att han är ute och reser världen runt, men Phred är skeptisk.

07.45Alaskas vilda västern Ken kan bli av med sin husbil eftersom han har missat flera avbetalningar. Han hoppas dock att en midnattsauktion ska rädda läget.

08.45Alaska State Troopers Följ med polisen i Alaska när de försöker rädda liv – allt från en pappa som nästan hugger ihjäl sin son till en man som försöker överleva den extrema vinterkylan i ett tält.

09.45Alaska State Troopers Från en nervkittlande jakt på istäckta vägar till en älg som intagit en fullproppad gata, det finns få platser som kräver fullt så mycket av sina patrullerande poliser som Alaska.

10.50Pawn Stars En säljare kontaktar pantstjärnorna för att visa dem rekvisita från Tillbaka till framtiden del 2.

11.20Pawn Stars Chum säljer Ricks dyra japanska katanasvärd till Dana White, ordförande för UFC.

11.50Träskjägarna Liz delar med sig av sina jaktidéer för sin partner Troy, medan Willie ger sig ut för att jaga på egen hand. Jay Pauls linor attackeras därefter av en mycket ilsken alligator.

13.50MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

14.55MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

16.00Storage Wars En ny köpare återvänder till auktionen och Jarrod försöker sig på ett snyggt trick.

16.30Storage Wars En av köparna kan inte bestämma sig för om han ska buda på depåerna. Barry har med sig en lyckoamulett som verkar bringa honom tur.

17.05Storage Wars Köparna drar till Hunting Beach för att vara med på flera auktioner. Jarrod och Brandi hittar ett dyrbart smyckeskrin i en av depåerna.

17.35Storage Wars Köparna återvänder till Santa Ana i Kalifornien. Men återföreningen blir allt annat än lukrativ.

18.10Handbolls-EM (D) Grupp B. Spelas på Arena Nord i Fredrikshamn, den 7 dec 2020.

19.45Mountain Men En massiv, veckolång storm sliter sönder Morgans hemgård. Mike blir offensiv inför det årliga vaknandet av Kodiaks björnar.

20.45Pawn Stars Det kommer in en säljare med en pappersvikt av den kände glasskulptören Paul Stankard, ett namn som verkligen väger tungt.

21.15Pawn Stars Rick reser till ett konstgalleri för att se närmare på några monstruöst dyra illustrationer från barnboken ”Till vildingarnas land”.

21.45Drug Wars Kampen mot drogsmugglingen förflyttar sig från gatorna till underjorden, ner i Nogales knarktunnlar.

22.15Drug Wars Polisen i södra Florida scannar miljontals flygplatsresenärer för att hitta de latin-amerikanska smugglarna som försöker smälta in bland de vanliga resenärerna.

22.45Fången på främmande mark När den kämpande musikern David Evans har problem med att få pengarna att räcka till gör han ett försök att tjäna lite genom att smuggla kokain från Venezuela till Europa.

23.50American Pickers Skrotjägarna hittar en meteorit och ett rum fyllt med brännjärn.

23.50American Pickers Skrotjägarna hittar en meteorit och ett rum fyllt med brännjärn.

00.50Combat Machines Under Vietnamkriget såg vi teknologi stå mot ren viljekraft. Trots överlägsen eldkraft kunde USA och Sydvietnam inte slå ut beslutsamheten i den Nordvietnamesiska armén och Viet Cong.

01.50Mountain Men Morgan står inför ett gatulpp av frusna flodkorsningar på vägen hem.

02.45Mountain Men Medan vintern drar in jagar Morgan efter byten i ruinerna.

03.35Time Team America Forskarna gräver för att hitta rester från Amerikas första stad grundad av befirade slavar.

04.40Time Team America Forskarna undersöker rester av Fremont Indianerna i södra Utah och försöker fastställa varför de försvann för 1000 år sedan.

05.35Carnival Eats En titt på de kulinariska upplevelser som serveras på olika karnevaler och hur det kommer sig att karnevaler har blivit kända som gastronomiska "freak shows".