MENY

Sjuan

06.00Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

06.30Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

07.00Bagges hemlösa hundar Anders och personalen på Hundstallet tar oftast emot hundar från privatpersoner och polisen, men den här gången är det annorlunda. De möts av en övergiven och rädd tik som lämnats fastknuten utanför stallets dörrar.

08.00Kärleken flyttar in Elias och Victoria vaknar upp till deras sista dag i villan. Hittills har relationen blomstrat men frågan är om båda varit ärliga med sina känslor? Ewa och Kaj fortsätter att tycka olika och de behöver reda ut om de är villiga att kompromissa?

08.30Kärleken flyttar in Paren i full gång med att lära känna varandra men trots att det bara gått några timmar lutar det redan åt kompis-hållet i den ena lägenheten. För det andra paret står massage på schemat och det hinns även med ett besök från nyfikna familjemedlemmar.

09.00Fahléns matäventyr Hans och Peter reser Japan, ett land med många regler. De besöker Hachinohe och fiskar bläckfisk i Stilla havet. Färden går vidare till Matsumoto och avslutas i Tokyo där de festar loss med japanska affärsmän.

10.00En plats i solen Martin och Louise från Staffordshire drömmer om att köpa ett fritidsboende i Malaga som är fullt med vackra, vita hus. Med fem vuxna barn som flyttat hemifrån finns det äntligen möjlighet för paret att åka iväg till paradiset över vintrarna.

11.00En plats i solen Rani and Michael från Exeter söker efter sitt drömboende i Granada i södra Spanien. Paret träffades tidigare i år men vill sätta igång med att starta ett liv tillsammans. Nu tar det steget och köper ett fritidshus ihop.

12.00Love it or List it Den här gången möter vi familjen Tuck från Long Eaton som tröttnat på att bo trångt. Kristie vill hjälpa dem att totalrenovera hela huset för att bättre passa deras behov, medan Phil tycker att den smidigaste lösningen är att sälja.

13.02Skilda världar Stina söker tröst hos Alex efter besöket hos Andreas. Anna och Mikael har svårt att prata med varandra efter det som hänt.

13.33Skilda världar Lasse vill lära sig kyssas bättre och ber om råd. I familjen Toivonen kretsar det mesta just nu kring Stina och hennes kärleksbekymmer.

14.04Lilla huset på prärien En tjej från Almanzos förflutna dyker upp i Walnut Grove och det dröjer inte länge innan Laura börjar misstänka att han är otrogen. Charles försöker montera nya dörrar i huset men de går snart sönder när Laura smäller igen dem av ilska.

16.00Det okända Säsongsstart. Det nya mediet Dermot Clemenger tar sig an sitt första fall tillsammans med Lena Ranehag. De åker till Sörby Herrgård där ägaren Eleonora, hennes familj och hennes anställda upplever övernaturliga fenomen.

17.00Husakuten Familjen Morfey behöver Husakutens hjälp med att renovera sitt hem. Barnen i familjen har olika sjukdomar och funktionsvariationer och de behöver ett hem som underlättar för dem i deras vardag och för att hela familjen ska kunna bo under samma tak.

18.00Glamour Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles modevärld. Men bakom den putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Den glamorösa dagsåpan är en av världens mest sedda tv-serier.

18.30Glamour Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles modevärld. Men bakom den putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Den glamorösa dagsåpan är en av världens mest sedda tv-serier.

19.00Bachelor Sverige För att göra upp med sitt förflutna bestämmer sig Sia för att bjuda ut några av tjejerna för att tillsammans dela med sig av livets tuffa erfarenheter. Men mottagandet blir allt annat än glatt och dejten beskrivs som en mardröm.

20.00Taronga Zoo Säsongsavslutning. Traineen Klay hoppas på att bli djurskötare på Taronga i framtiden och får en ansträngande introduktionsvecka. Personal från hela zoot går ihop för att säkerställa att en utrotningshotad australisk fågel inte dör ut.

21.00Hudson & Rex Säsongsavslutning. Charlie och Rex blir vittnen till ett bankrån. När de inleder en utredning upptäcker de en rad av geniala, olösta kupper.

22.00Ett lik i trädgården En mamma från Kalifornien försvinner spårlöst. Snart hittas hennes bil vid sidan av en ödslig väg. Upptäckten gör försvinnandet ännu mer suspekt eftersom det ena däcket är punkterat.

23.00Onda andars hus Ett par blir attackerade av ondskefulla krafter som tillkallats av en svartsjuk ex-partner. När krafterna blir allt mer våldsamma vänder de sig ett flertal paranormala experter för att få hjälp att bryta förbannelsen.

01.00Dr Phil Dr. Phil träffar Ashley som står åtalad för bedrägeri. Ashley ljög ihop en historia om att hennes make var en brandman som bekämpade skogsbränder, och på dem premisserna samlade Ashley in välgörenhetspengar som hamnade i hennes egen ficka.

01.00Dr Phil Dr. Phil träffar Ashley som står åtalad för bedrägeri. Ashley ljög ihop en historia om att hennes make var en brandman som bekämpade skogsbränder, och på dem premisserna samlade Ashley in välgörenhetspengar som hamnade i hennes egen ficka.

01.55Det okända Mediet Terry Evans åker till Norrala där Lena Larsson och hennes son Erik bor på en släktgård som har anor från 1600-talet. De har upplevt andlig aktivitet under många år och hoppas att Terry ska lyckas hjälpa dem att få lite lugn och ro.

02.55Veterinärerna Lejonhanen Aslan skadar sig under ett bråk med de andra lejonen. Veterinären Marek Goczkowski undersöker honom. Katten Mana råkar ut för en olycka och hennes matte befarar det värsta. Hunden Pommac blir attackerad av en annan hund under en promenad.

03.55Ett dödligt misstag Säsongsavslutning. Underofficer Amanda Snell hittas död i sitt rum på militärbasen. Polisen kan inte avgöra om hon råkat ut för en olycka eller blivit bragd om livet. Men när mördaren börjar leta efter sitt nästa offer är polisen honom på spåren.

03.55Ett dödligt misstag Säsongsavslutning. Underofficer Amanda Snell hittas död i sitt rum på militärbasen. Polisen kan inte avgöra om hon råkat ut för en olycka eller blivit bragd om livet. Men när mördaren börjar leta efter sitt nästa offer är polisen honom på spåren.

05.00Husakuten Familjen Morfey behöver Husakutens hjälp med att renovera sitt hem. Barnen i familjen har olika sjukdomar och funktionsvariationer och de behöver ett hem som underlättar för dem i deras vardag och för att hela familjen ska kunna bo under samma tak.