MENY

Sjuan

06.00Mannen som talar med hundar Leora Hahns dobermann-blandning Scrout är aggressiv. Susan Hills dobermannpinscher Jody är rädd för alla ljud och rörelser. Skådespelaren och komikern Kathy Griffin lyckas inte kontrollera sina två labradorblandningar Chance och Pom Pom.

07.03En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Under flera års tid har Merwyn och Liesl från London rest till Spanien när de blivit för trötta på vädret hemma. Nu vill de förverkliga drömmen om att köpa ett permanent boende på platsen. Mäklaren Danni visar paret fem fantastiska alternativ.

08.02På kryssning med Jane McDonald Säsongsstart. Jane McDonald ska ge sig ut på sin första kryssningsresa och åker till Miami för att kliva på det enorma fartyget The MSC Divina med plats för 4 300 passagerare. Kommer hon mäkta med alla galna soldyrkare på väg mot till Karibien?

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Lea och hennes bästa vän Fiona är på jakt efter ett semesterhus i soliga Murcia i Spanien. För att kunna lokalisera sig rätt i bostadsdjungeln tar de hjälp av mäklaren Scarlette Douglas som visar de två vännerna fem fantastiska alternativ.

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Drömmen om att köpa ett hus tillsammans har länge funnits för John och Julie. Efter många om och men har de nu valt att ta tag i saken. Med siktet inställt på Spanien tittar de på flera vackra hastigheter men frågan är om någon av dem känns rätt?

11.00Mannen som talar med hundar Cesar försöker hjälpa Ernesto Robles att bli av med sin hundskräck. Hans rädsla kommer från när han var liten och blev attackerad av grannens hund. Ernestos familj har länge velat skaffa en fyrbent vän men det är omöjligt så länge han är så rädd.

12.03Fabriken inifrån Den tyska bratwursten är en av världens populäraste korvar – historiken Ruth tar reda på varför. Gregg besöker en korvfabrik i North Yorkshire och Cherry får lära sig hur man ska tillaga en korv för att få fram smakerna på bästa sätt.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway En avdankad rockstjärna tror att självaste djävulen är ute efter att döda honom. Han tar hjälp av Frank och Lu som inleder en kamp mot klockan för att avslöja sanningen innan mördaren slår till igen.

14.00Mord och inga visor Jessica vägrar tro att hennes redaktörs dödsfall var ett självmord och påbörjar sin egen utredning.

15.00Diagnosis Murder Polisen Harry Trumbles ska gå i pension, men hans avslutningsfest blir allt annat än munter. Han beskyller Dr. Sloan för att ha stulit hans ungdomskärlek. Och det blir inte bättre när ett gammalt olöst fall gör sig påmint.

16.02Det okända Säsongsstart. Sedan 1700-talet har människor vallfärdat till Sätra brunn för att kureras av källvattnet. Personal och gäster på anläggningen säger att de även upplever andra fenomen. De känner sig iakttagna och mystiska skepnader visar sig. Mediet Terry Evans försöker ta reda på orsaken.

17.00På kryssning med Jane McDonald Jane ska ut på sin första flodkryssning och kliver ombord på SS Maria Terese, en av de lyxigaste fartygen i världen. Resan går längs Danau och startar i Budapest och Jane hinner njuta av både prinsessmöten och femstjärniga restauranger.

18.00Glamour Bill får inte tag på Liam och ber Justin att leta upp honom. Steffy och Finn har något att berätta för Ridge. Liam står i valet och kvalet om han ska avslöja allt.

18.30Glamour Steffy och Finn ser fram emot deras nya framtid tillsammans. Bill uppmanar Liam att hålla tyst om deras hemlighet, men Liam bestämmer sig för att prata med Baker.

19.00Bachelor Sverige

20.00Världens bästa veterinär Säsongsavslutning. Julen är kommen men det innebär inte lugn och ro för personalen på Fitzpatrick djursjukhus. Bulldoggen Lexi kommer in efter att ha blivit attackerad av en större hund och shih tzun Gabbana går en osäker framtid tillmötes.

21.00Hudson & Rex En man som varit medlem i en exklusiv dejtingapp hittas död med en pil genom hjärtat. Charlie upptäcker att offret använde olika falska identiteter för varje kvinna han dejtat, och för att ta reda på mer går han undercover som en rik ungkarl.

22.00Mördare inför rätta Säsongsstart. När kroppen av den före detta poliskvinnan Taylor Wrigth hittas begravd på en avlägsen farm i Pensacola, Florida, har utredarna en lång lista på misstänkta gärningsmän. En låst mobiltelefon visar sig bära på viktiga ledtrådar.

23.00Mord i paradiset Säsongsstart. På en expressbuss till Honore blir en av passagerarna knivmördad. Det är ett fall som förbluffar Jack och hans team då ingen av passagerarna såg vad som hände och ingen verkar ha lämnat sin plats.

00.00En seriemördares signum Under 70-talet försvinner plötsligt flera unga män i Chicago. När deras kroppar börjar sköljas upp vid en flod misstänker polisen att en seriemördare går lös. En liten ledtråd leder polisen hem till en mönstermedborgare med något att dölja.

01.00Iskalla mördare, heta offer Reaktionerna är många när en ensamstående mamma hittas strypt mitt i paradiset på Hawaii. Men trots att polisen snabbt hittar två misstänkta är det inte enkelt att lösa fallet, och det tar över ett decennium att skipa rättvisa.

02.00Det okända Mediet Terry Evans träffar Fredrik och Amanda som köpt ett renoverat hus. Men märkliga händelser inträffar efter att de flyttat in och när Amanda ser gestalter i hemmet får hon nog. Fredrik är skeptisk och försöker vifta bort allt som händer.

03.00Veterinärerna Boxern Kalle har svåra magproblem och kommer in akut till veterinären och man misstänker att han har ätit en strumpa. I Skånes djurpark ska veterinär Kalle Nordfeldt söva en av parkens kronhjortar. Jakthunden Ajla har fått en knöl på halsen.

04.00Hidden Cadi och Owen gör ett genombrott i utredningen och kör i full fart mot Dylan hus. Nia har bestämt sig för att hjälpa Megan och ser sin chans. Megan lyckas ta sig ifrån huset och flyr för sitt liv genom skogen men Dylan är strax bakom.