MENY

Sjuan

06.00Jamie Olivers twist Brittisk matlagningsserie från 2003. Jamie Oliver lagar enkel mat för trevliga tillfällen med familj och vänner. Han ger sig ut i Londonvimlet för att söka efter ingredienser på marknader och möter intressanta människor. Sista delen. Jamie har nattskiftet på restaurang Fifteen tillsammans med bagaren John. Tillsammans testar de några nya brödrecept och av den deg som blir över gör de en pizza till frukost.

06.30Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2013. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Martin och Lucy besöker ett före detta värdshus i Salisbury, en lägenhet i Dover i Kent och ett hus i Newcastle.

07.50David Roccos ljuva matresa - Indien Kanadensisk matlagningsserie från 2013. Kocken David Rocco åker på en matresa genom Indien och upplever den mångfacetterade matkulturen. Han tar sedan ingredienser och tekniker från sitt älskade Italien och kombinerar dem med nya bekantskaper från det indiska köket. Programstart. David Rocco besöker en vingård utanför Mumbai som tillverkar italienskt vin av högsta kvalitet. Han lagar även en fusion mellan garam masala och risotto.

08.20David Roccos ljuva matresa - Indien Kanadensisk matlagningsserie från 2013. Kocken David Rocco åker på en matresa genom Indien och upplever den mångfacetterade matkulturen. Han tar sedan ingredienser och tekniker från sitt älskade Italien och kombinerar dem med nya bekantskaper från det indiska köket. David Rocco tar reda på vad Mumbai har att erbjuda för den hungrige och det blir besök på allt från små caféer till trendiga restauranger. Han lagar även en vegetarisk carbonara fusion.

08.50-Sändningsuppehåll-

10.55Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett par män som träffat varandra via en dejtingsajt grälar om pengar. En man stämmer sin före detta sambo på grund av obetalda räkningar och en lila cykel som hon inte lämnat tillbaka. Ett par grannar hamnar i dispyt efter att några träd brunnit upp.

11.25Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En sjukpensionär stämmer sin före detta vän på grund av ett huslån och en obetald semester. En man hävdar att hans mamma och hennes pojkvän är skyldiga honom pengar.

11.50Dr Phil Amerikansk talkshow från 2015. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Thelma hävdar att hennes före detta svärdotter Kim var elak mot henes son Kenny under deras 16-åriga äktenskap och en dålig mamma åt deras sex barn. För ett år sedan fick Thelma tillfällig vårdnad om barnen efter att hon besökt deras hem som hon beskriver som illaluktande och smutsigt. Kim förnekar anklagelserna och berättar att hon kämpade med ett drogberoende. Hon tror att Thelma försöker förstöra hennes liv.

12.45Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2013. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Martin och Lucy besöker en fastighet i Sevenoaks i Kent, en stuga i Little Broughton i Cumbria och ett radhus i Bagshot i Surrey.

14.00Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

14.30Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

15.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna går med på att ta ett drogtest när hennes beteende börjar spåra ur. Hon är i rättsalen för att anklaga en före detta vän för att ha lagt beslag på hennes bil. En tonåring som fått ett stort belopp i ersättning för en tidigare olycka hävdar att hennes styvfar stulit från henne.

15.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En 72-årig man som förälskat sig i en 40 år yngre kvinna och gett henne stora summor pengar hävdar att hon fick honom att börja med droger.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Andreas Östlund och Caroline Giertz besöker Fredrik och Angelica som bor i ett torp från 1700-talet i Hjorted. Tidigare har det inträffat flera oförklarliga händelser i huset men paret har inte trott på att det handlat om något övernaturligt. Men efter att Angelicas mobil plötsligt tagit 97 bilder runt om i torpet när de själva inte var hemma har de ändrat uppfattning. Frågan är om Andreas kan hitta orsaken till de mystiska bilderna.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. När Christin Wester flyttade in i sitt hus gick allt fel. Skåpluckor och dörrar rasade och Christin började ifrågasätta vad för ruckel hon köpt. Men när hon får leksaker kastade mot sig och flera personer ser skepnader i huset inser hon att felen i huset snarare handlar om andliga besökare. Mediet Camilla Öhrnberg och Caroline Giertz beger sig hem till Christin för att försöka hjälpa henne med andarna i huset.

18.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Terry Evans beger sig till landsbygden utanför Vittinge där Maria Olsson nyligen köpt ett renoveringsobjekt. Hon satte genast i gång med renoveringen men det dröjde inte länge förrän hon kände att något inte stämde. Det verkar som om det finns en osynlig besökare i huset och hon vågar inte längre vara där ensam. När hennes granne berättar att även hon upplever att det spökar i Marias hus blir hon ännu mer rädd. Frågan är om Terry kan hjälpa Maria att rensa upp i huset.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2015. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Beth hävdar att hon växte upp i ett mardrömshem där hennes mamma Cecilia ska ha vanvårdat och misshandlat henne. Beth menar att hon blev sparkad och spottad på, inlåst i ett rum och utsatt för svält. I dag är Beth 22 år men hon påstår att Cecilia fortsätter att behandla henne dåligt genom att sprida rykten om henne och trakassera henne på internet. Cecilia förnekar allt och svarar med att Beth är en mästare på att manipulera. Frågan är vem av dem som talar sanning.

20.00Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Fyra unga bakare tar sig an James Martins kluriga recept på biscotti och lemonad. De gör sedan en tårta med racingtema.

20.30Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. En ny uppsättning deltagare gör en chokladfondant som ska vara rinnig i mitten och en tårta med inspiration från djungeln.

21.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Jörgen Gustafsson hjälper Marita och Tomas Julin i Staffanstorp utanför Heby. De flyttade dit efter att de förälskat sig i ett litet torp men det verkar som om någon inte vill ha dem där då man upplevt flera hotfulla och aggressiva fenomen. När deras släkt och vänner berättar att de inte längre vågar besöka dem inser paret att de behöver hjälp och kontaktar Det okända.

22.00Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2005/2006. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter Jacks vän Max som försvunnit strax efter att han lämnade ett meddelande till Jack. Jack upptäcker att Max hade en affär samtidigt som han arbetade med ett fall som handlade om industrispionage.

22.55Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2003. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Eddy lägger bud på en lyxig weekendresa och vinner. Patsy åker med i tron att de ska jaga och fiska på flott engelskt manér men det är fel säsong så allt de kan göra är att rida och skjuta lerduvor. Saffy bjuder hem Emma Bunton från Spice Girls och Sarah, en gammal skolkamrat. Sarah får en knäpp och smyger efter Emma när hon går.

23.35The 100 Amerikansk science fiction-serie från 2014. Nästan 100 år efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på några rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se om jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott. De olika rymdstationerna firar Enighetens dag och även gruppen på jorden deltar. Men videolänken bryts när en explosion äger rum på Arken och det visar sig att Diana står bakom ett myteri. Finn arrangerar ett möte med de andra jordinvånarna där Clarke ska föra talan men det går inte som planerat.

00.25Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2005/2006. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter Jacks vän Max som försvunnit strax efter att han lämnade ett meddelande till Jack. Jack upptäcker att Max hade en affär samtidigt som han arbetade med ett fall som handlade om industrispionage.

01.25Extant Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid. Molly är övertygad om att byrån har hennes baby. John upptäcker något skrämmande i Ethans programkod. Kern tar Kryger som gisslan i ett försök att ta tillbaka videofilmen som han stal från ISEA.

03.05Ghost whisperer Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar. Melinda utreder ett kedjebrev som cirkulerar mellan invånarna i Grandview. De som bryter kedjan utsätts omedelbart för fara och hon misstänker att det vilar en förbannelse över brevet.

04.00Cult Amerikansk thrillerserie från 2013. När journalisten Jeffs bror försvinner under mystiska omständigheter börjar han undersöka den populära tv-serien Cult som brodern var besatt av. Tillsammans research-assistenten Skye misstänker han att tv-serien, som handlar om en karismatisk kultledare, inspirerar till högst verkliga brott. Nate får i uppdrag av Stuart att avkoda Kellians manuskript. Jeff och Skye gömmer sig från True believers. I tv-serien lyckas Billy spåra upp den person som mördade Kellys och Meadows föräldrar.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En sjukpensionär stämmer sin före detta vän på grund av ett huslån och en obetald semester. En man hävdar att hans mamma och hennes pojkvän är skyldiga honom pengar.

05.25Jamie Olivers restaurang Brittisk dokumentärserie från 2002. Jamie Oliver har sju månader på sig att hitta en restaurang, bygga om den och lära 15 arbetslösa ungdomar att sköta den. Det blir en utmaning för honom att få ihop allt vad gäller budget, att försöka motivera ungdomarna och dessutom finnas där för sin fru som väntar parets första barn. De aspirerande kockarna är inte alls imponerade av den ostrontempura som Jamie lagar åt dem.