MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie är tillbaka i stan och får anledning att vara spefull. RJ gör klart för Ridge att han inte förstår hur han lugnt kan se på när Brooke gifter sig med en annan man. Sasha avslöjar något för Zende samtidigt som Nicole kommer till en insikt.

06.30Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ett par vänner grälar om kostnaden för partyutrustning. En man kräver att hans vän betalar tillbaka ett lån han gett henne. Ett par hävdar att barnvagnen de köpt är trasig men säljaren säger att hon redan erbjudit dem pengarna tillbaka.

07.30Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra extremt tävlingsinriktade personer i West Yorkshire ska bjuda varandra på middag. De tävlande är Ben, Jon, Jo och Linda och det går vilt till under middagarna. Det blir tapas, mat av högsta kvalitet och flera utbrott innan det är dags att avslöja vem som tar hem vinstsumman på 1 000 pund.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Fem år gamla kerry blue-terriern Bodhi var en fantastisk hund när han först kom till Sarah och Alan Roth, men under åren har han utvecklat en oförutsägbar aggressivitet. Han ger sig på parets tvåårige son Troy och har bitit en av grannarna när han försvarade Troy. Han är även aggressiv mot familjens gäster när de ska lämna huset. Sarah och Alan har provat munkorg och anlitat en professionell hundtränare som använde sig av positiv förstärkning, men det gav ingen effekt. Frågan är om Cesar kan hjälpa paret. Kathleen Kane skaffade maltesern Maggie från en hunduppfödare när hon var sex månader gammal. Därefter köpte hon Molly, också en malteser, från samma uppfödare. Kathleen flyttade närmare sina föräldrar Wally och Harriet, som bor på ett äldreboende och de ställde upp som hundvakter när hon arbetade. Föräldrarna blev snabbt förtjusta i hundarna men problem uppstod. De bägge malteserna är inriktade på att försvara sitt territorium, det vill säga Wally och Harriet, så pass att personalen blivit rädda för att gå för nära paret. Maggie har bitit de anställda och chefen har sagt att om det sker igen så är hundarna inte längre välkomna. Kathleen vill inte ta ifrån sina föräldrar glädjen i att ha hundarna i hemmet men någonting måste göras. Frågan är om Cesar kan hitta en lösning. Donna Moss och sonen Gabriel äger två hundar, blandrasen Bojo samt hittehunden Tippy. En dag när Bojo tuggade på en boll tog Donna upp den och la den på ett bord. Några timmar senare när Tippy gick förbi bordet attackerade Bojo henne. Efter det eskalerade Bojos aggression, särskilt i förhållande till mat. Donna håller nu Bojo och Tippy separerade med hjälp av ett staket när hon utfodrar dem. Tippy har blivit rädd för att leka med bollar, ta emot godis eller annat som kan väcka Bojos ilska. Hon lämnar till och med lite mat i sin skål åt Bojo. Donna vill att hennes hundar ska leva i harmoni och att de ska kunna äta tillsammans. Frågan är om Cesar kan lära Bojo hur han ska uppträda.

13.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Nick Gordon talar ut om sin partner Bobbi Kristina Brown som dog tragiskt 2015. Han berättar öppenhjärtigt om sitt liv tillsammans med Bobbi Kristina och hennes berömda mamma Whitney Houston. Doktor Phil ställer närgångna frågor om Whitneys drogvanor, hennes tragiska död och dotterns nedåtgående spiral. Nick har träffat doktor Phil en gång tidigare efter Bobbi Kristinas död men han var då inte i stånd att svara på några frågor. Den här gången är han nykter och redo att berätta om den smärtsamma händelsen.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Nick Gordon berättar om Bobbi Kristina Browns sista ögonblick i livet. Nick var en av de sista som såg den berömda sångaren Whitney Houstons dotter i livet och han var hemma hos henne den kvällen då hon drunknade i ett badkar och hamnade i en koma hon aldrig vaknade upp ur. Nick svarar även på anklagelserna om att han skulle ha mördat Bobbi Kristina genom att ha slagit, förgiftat och slutligen dränkt henne.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. En man vill ha kompensation för de skador han fick när han deltog i ett spratt hans vänner initierat. En hyresgäst hävdar att han inte är skyldig sin hyresvärd pengar för en bilverkstad då han påstår att lokalen inte var rätt för verksamheten.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Jennica Jonsson och hennes sambo Sylwia Kaminska har svårt att slappna av hemma eftersom de ständigt känner sig iakttagna. En mystisk skepnad i lägenheten skrämmer både dem och Jennicas dotter. Obehaget de känner är stort och det har gått så långt att de överväger att flytta. Det holländska mediet Birkan Tore och programledaren Caroline Giertz besöker paret för att se om de kan hjälpa dem att få bukt med den obehagliga besökaren.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Ann Jonker hittade ett gammalt hus i Bålsta en bit utanför Enköping och bestämde sig för att hyra en av lägenheterna. Men när hon flyttade in började oförklarliga saker att hända. Hon hör besynnerliga knackningar och hasande steg från vinden och när hennes tvillingsyster Berit hälsar på skrämmer ett spöke slag på dem och deras döttrar. Det okändas medium Camilla Öhrnberg åker tillsammans med programledaren Caroline Giertz till Bålsta för att se om hon kan hjälpa systrarna.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Steffy är sårad och ilsken när hon ifrågasätter Liams lojalitet gentemot henne och deras äktenskap. Bill tvingas försvara sig inför Spectra-gänget och Brooke kommer till en svår insikt.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna påstår att hon blev misshandlad efter att hennes pojkvän anklagat henne för att flörta med en annan man. Judy påminner en kvinna som grälar med sin före detta pojkvän att en femåring inte behöver en tv på 65 tum.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Brandi tyckte att hon hittat sin drömprins i Max och han flyttade snabbt in med henne och hennes tre barn. Men idyllen går i kras när hon får reda på att han varit otrogen mot henne sedan dag ett.

20.00Familjen annorlunda Svensk dokumentärserie från 2017. Om familjer med många barn och deras olika sätt att hantera tillvaron. De måste ofta tänka kreativt för att vardagen ska fungera. Men föräldrarna har ändå den viktigaste ingrediensen för att få ett bra liv, kärleken till barnen och till varandra. Tiden är kommen hos familjen Nikula och en stressad Matilda övningskör till BB. Mormor håller ställningarna hemma och de förväntansfulla barnen gör plakat. Det blir startskottet för ett namnkrig där ingen är överens och ingen tänker ge sig. Annika inser att kroppen är i behov av omvårdnad efter att ha fött sju barn på sju år. Hon tar med alla barnen till gymmet. Ensamstående mamman Mirka ordnar en överraskning åt de äldsta tjejerna men alla är inte nöjda.

21.00Biggest loser - starkare tillsammans Svensk livsstilsserie från 2018. Här får deltagare chansen att bli av med sin övervikt och uppleva livet från en friskare sida. Var och en måste lära sig sina mentala fällor och hur de tränar och äter rätt. Varje vecka under tävlingens gång måste den som gått ner minst i vikt åka hem. Upploppet närmar sig för deltagarna och nu kämpar de inte i lag utan individuellt. De tävlande får en försmak på livet utanför slottet och näringsfysiologen Kristina Andersson hjälper dem att välja gott och nyttigt till kvällsmyset.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2016 med Lucy Liu. I Elementary har hela Sherlock Holmes-mytologin flyttats till USA och historierna utspelas i nutid. Holmes och Watson upptäcker ett internationellt brottssyndikat lett av ärkefienden Moriarty och Morland verkställer en livsfarlig plan. Watson och Kitty Winter försöker bevisa att den federala myndigheten Defence Intelligence Agency ligger bakom en serie mord.

23.00Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 2006. Miss Jane Marple är en söt äldre dam men under ytan döljer sig en vass detektiv som är expert på att lösa mord. Hennes yttre är till en fördel eftersom gärningsmännen underskattar hennes förmåga. Miss Marple hamnar ofta i farliga äventyr med risk för sitt eget liv. När Jerry Burton och hans syster Joanna kommer till Lymstock för att Jerry ska kunna repa sig efter en allvarlig motorcykelolycka störs deras hopp om en lugn och rofylld tillvaro när en giftmördare härjar i trakten. Miss Marple besöker Lymstock för att närvara vid begravningen av överste Appleton som är giftmördarens offer. Hon bestämmer sig för att gå till botten med mordet på översten. Men mördarens tillvägagångssätt försvårar utredningen eftersom offret dog av ett förgiftat brev. Snart har även flera av byns invånare fått liknande post. Medan Jerry och Joanna börjar inse att det skvallras oerhört mycket i den lilla byn hinner mrs Symmington, som är gift med advokaten i byn, gå en hastig död till mötes. Miss Marple samarbetar med polisinspektör Graves i fallet och har även nytta av Jerrys goda instinkt för detektivarbete. Tillsammans försöker de lösa gåtan kring de mystiska breven och deras okända författare. Att mrs Symmingtons död antas vara ett självmord är något miss Marple och Jerry misstror och det leder till att de har ännu ett mord att utreda.

01.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Ett stulet Fabergéägg dyker upp i Miami där Jessica befinner sig för en bokmässa. Hon slår sig ihop med en rysk kriminalpolis för att utreda stölden och ett mord.

02.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 2017. Den unge agenten Angus "Mac" MacGyver leder en hemlig organisation som lyder under USA:s regering. Där använder han sig av sin ofattbara kunskap om vetenskapliga discipliner och sin till synes outtömliga problemlösningsförmåga för att rädda liv. Ett par gamla fiender sätter Jacks liv på spel när han försöker spåra en bedragare som utger sig för att vara frun till en av hans gamla CIA-alias.

03.00The good wife Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv. När Frank Prady tar till en aggressiv kampanjteknik sätts Alicia i en svår position. Florrick/Agos/Lockhart representerar en man som blivit förlamad av ett vapen som tillverkats i en 3D-skrivare. De kallar in Kurt McVeigh som expertvittne.

04.00The good wife Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv. Alicias politiska karriär står på spel när Peter ger en intervju som kan påverka valdeltagandet. Diane följer med Kurt och hans inflytelserika jaktvänner på en weekendresa, något som kan leda till att företaget får en ny klient.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En barnvakt hävdar att hon inte fick betalt efter att hennes arbetsgivare nekades bidrag från ett stödprogram. En hyresvärd stämmer en hyresgäst som klagar över att lägenheten var olidligt varm.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man som har behov av en akut rotfyllning blir uppläxad av Judy när han låter andra betala för honom och förnekar att han bett om hjälp. En frisör hävdar att hennes vän glömde att stänga ytterdörren och därmed släppte ut hennes valpar vilket slutade med att en av dem blev påkörd och dog.