MENY

Sjuan

05.55Mannen som talar med hundar Diana skaffade foxterriern Piper som terapi under sin rehabilitering från cancer. Efter ett år tillsammans började Piper bete sig konstigt och hon blev besatt av familjens gräsklippare. Shiba inun Marley har problem med sin relation till både människor och hundar.

07.00Big Brother Sverige Inte många dagar kvar nu av BB när vi går in i finalveckan. Vem ryker i kvällens veckofinal? De som ligger löst till den här veckan är Emilie, Madde och Pedram. I studion summeras en semestervecka som var väldigt kärleksfylld.

08.00På kryssning med Jane McDonald i Australien Det är dags för Jane att besöka Brisbane, där hon får hoppa in som djurhållare för en dag på ett zoo och även se Australiens största nöjespark. Det blir ordentligt med pirr i magen när Jane både får krama koalor och åka stora berg-och-dalbanor.

09.00En plats i solen: Vintersol Robert och Carole har nyligen gått i pension och är nu på jakt efter ett hus där de kan spendera vinterhalvåret. Kriterierna är att det ska finnas en stor trädgård där de kan planera växter under dagarna. Till sin hjälp har de mäklaren Ben Hillman.

10.00Lilla huset på prärien Mrs. Oleson ödelägger en före detta cirkusdvärgs förhoppningar om ett stilla liv. Lou anländer till staden efter att hans fru dött. Hans önskan är starta om på nytt men Mrs. Oleson har andra tankar och gör allt vad hon kan för att stoppa honom.

11.02Mannen som talar med hundar Familjen Aments Alaskan malamuten Shadow visar aggressiva tendenser och måste ha munkorg när familjen rastar honom. Cesar försöker hjälpa familjen att komma till rätta med problemen. Suzy Godsey har problem med några av hundarna på sitt hunddagis.

12.05Dr Phil En tonåring är anklagad för att ha mördat sina syskon men hans mamma tror fortfarande att han är oskyldig, Dr. Phil försöker reda ut den tragiska situationen.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway Frank och Lu gläntar på dörren till frisersalongernas värld som visar sig handla mer om konkurrens än de någonsin kunnat ana. Att hugga varandra i ryggen verkar höra till arbetsuppgifterna och snart måste duon ta sig ur ett trassel av bedrägerier.

14.00Mord och inga visor Jessica hjälper till med undersökningen när arvtagaren till en olönsam vingård i Kalifornen blir mördad.

15.00Diagnosis Murder En välbärgad finansman dör plötsligt med Dr. Mark Sloan som det enda vittnet. Men när polisen kommer är kroppen mystiskt försvunnen. Finansmannens fru och kollegor hävdar att han är på affärsresa. Steve Sloan börja nysta i fallet.

16.00Det okända Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Anneli hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne.

17.00På kryssning med Jane McDonald i Australien Resan i Australien lider mot sitt slut. Men först blir det en lyxig gourmetmiddag på kryssningsfartyget som slutar i fest. Jane hinner även med en utflykt med kameler, en krokodilträff och åker undervattensskoter i Stora barriärrevet.

18.00Glamour Katie vill göra vad hon kan för att hjälpa Flo, men det visar sig vara betydligt lättare sagt än gjort. Samtidigt vet Finn inte vad han ska tro när han får se ett välkänt ansikte på en minst sagt oväntad plats.

18.30Glamour Systrarna Logan fortsätter att kämpa för deras gemensamma mål samtidigt som det blir tydligt att allting har en baksida. Bill är snabb på agera när han ser en chans att börja om på nytt med Katie.

19.00Big Brother Sverige Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment – en prövning som bjuder på storslagen dramatik, oväntade utspel och x-antal känslostormar.

20.00Oss emellan Seriestart. Nanna öppnar upp sig som aldrig förr när hon besöker en terapeut för första gången. Genom återblickar får vi insyn i både hennes relation med pojkvännen Kasper och i äktenskapet mellan Nannas bästa vän Merete och hennes man Joachim.

21.00Husjägarna - Danmark Christian Borregaard ska hjälpa Kate och hennes två döttrar att hitta ett nytt hem på grund av en skilsmässa. Sara Lygum letar efter ett hus för Joan, Mads och deras lilla son i Århus.

22.00Iskalla mördare, heta offer Passion och girighet och huvudingredienserna i detta morddrama då en fru och mamma hittas död i en familjens pool. Utredarna kan snabbt konstatera att det rör sig om en kärleksaffär och bedrägeri vilket leder dem till mördaren.

23.00Gråzon Säsongsavslutning. Polisen intar högsta beredskap. De känner nu till terrormålet, men Victoria och Iyad är försvunna. Jesper och Eva inleder en desperat jakt för att hitta terroristerna innan det är för sent.

00.00Iskalla mördare, heta offer En ensamstående mamma hittas skjuten och knivmördad i sitt kök. Polisen hittar flera misstänkta gärningsmän, men det visar sig att det riktiga geniet bakom mordet finns mycket närmare offret än vad någon kunnat ana.

01.00Iskalla mördare, heta offer Det som utåt sett verkade vara det perfekta äktenskapet mellan ett kärleksfullt par utvecklas till en märklig trekant när ytterligare en person gör entré. Snart hittas en av dem död och mördaren visar sig vara någon helt otippad.

02.00Det okända Säsongsstart. Mediet Terry Evans besöker Jenny och Daniel Ryde som bor i Jennys barndomshem utanför Kalmar. Båda har sett mystiska skepnader och upplevt märkliga fenomen i huset. Nu när också parets barn fått ta del av de oförklarliga händelserna känner familjen att de fått nog.

03.00Veterinärerna Bullmastiffen Kinai genomgår en korsbandsoperation i Hässleholm. I Skånes djurpark tittar Kalle närmare på en av parkens dovhjortar som skadat sin klöv. I Kalmar kommer kennelägaren Tommy in med sin hund Frida som ska ultraljudundersökas.

04.00Informer Dadir vill att Raza hjälper honom att hitta mannen som mördade hans bror. Poliserna på antiterrorenheten fortsätter att följa de albanska spåren. Gabe besöker en kontakt från sin tid som infiltratör, något som väcker oro hos hans chefer.

05.28Judys domstol En hyresvärd hävdar att reparationer som gjorts av en hyresgäst orsakade skador på huset när de drabbades av en orkan, hyresgästen hävdar i sin tur att det läckte in redan innan hon flyttade in.