MENY

Sjuan

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie blir vittne till ett avslöjande samtal mellan Ridge och Quinn. Steffy och Liam blir firade av sina vänner.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man kan visa upp blodiga sår efter en påstådd attack från sin flickvän. Hon hävdar att det var han som gav sig på henne och att hon tvingades springa från sitt hem i bara mässingen för att undkomma honom.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Maddys familj oroar sig för att hon blir groomad av en man i Argentina och att hon kommer att säljas som sexslav när hon åker dit. Maddy, 18 år, träffade sin pojkvän via internet för ett år sedan och vill nu flytta dit och starta ett nytt liv med en man hon aldrig träffat i verkligheten.

20.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. På Skånes djurpark ska knubbsälen Luce få en p-stav insatt under huden. Det visar sig bli ett svårt uppdrag för djurvårdaren Caroline och hennes kollegor. Katten Stellan kommer till veterinärerna i Hässleholm tillsammans med sin oroliga matte Anita för att ta reda på hur det går med läkningen av hans skadade ben efter en otäck olycka. Veterinären Lisa Lidbeck i Löberöd undersöker hästen Gambler som inte har betett sig normalt på tävlingsbanorna den senaste tiden.

21.00Biggest loser VIP Svensk livsstilsserie från 2017. Sju välkända, folkkära personligheter som kämpar för att bryta tidigare ohälsosamma vanor gör en resa för att förändra sina liv. De får ta del av varandras livsöden som lett till övervikten vilket rör upp mycket känslor. Programledare är Anna Brolin. Mikael ordnar en bootcamp till skogs för de fem kvarvarande deltagarna och det blir utmanande på flera sätt. Vinnaren av kvällens tävling får en värdefull möjlighet som ändrar förutsättningarna för tävlingen. Den intensiva träningen och hemlängtan börjar ta ut sin rätt och pressen ökar. Då inträffar något som öppnar alla fördämningar.

22.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon mördat sin make. Eftersom det inte finns några bevis är Poole osäker på vad han ska göra.

22.55Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1995. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth tycker att Richard ska söka en ledig tjänst som dykt upp på en lokal firma men han är inte alls intresserad.

23.35MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1988. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper en rehabiliterad gängmedlem som anklagas för att ha stulit en bil.

00.35Revolution Amerikansk science fiction-serie från 2012. Femton år har gått sedan all elektricitet slagits ut på jorden. I ett slag förändrades allt och samhällen världen över drabbades av kaos. Människorna har tvingats anpassa sig till ett nytt liv. Men en före detta soldat bär på nyckeln till sanningen, något som gör honom till en jagad man. Miles, Charlie och Nora hjälper till att beskydda en av rebellernas fästen från en milisattack. Hemligheter från Miles förflutna blir avslöjade.

01.30Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon mördat sin make. Eftersom det inte finns några bevis är Poole osäker på vad han ska göra.

02.30Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2010. Polisen Steve McGarrett återvänder hem till ön Oahu för att utreda mordet på sin far. Där blir han övertalad av Hawaiis guvernör att leda den nya elitstyrkan som hon håller på att sätta samman. Förutsättningarna är enkla, han får skriva sina egna regler och inga byråkratiska hinder står i vägen. Några vårlovsfirare på ett kryssningsfartyg får sin semester abrupt avbruten när pirater attackerar skeppet. Five-0-gänget är först på plats och ställs inför den svåra utmaningen att rädda passagerarna och besättningen.

03.25Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2010. Polisen Steve McGarrett återvänder hem till ön Oahu för att utreda mordet på sin far. Där blir han övertalad av Hawaiis guvernör att leda den nya elitstyrkan som hon håller på att sätta samman. Förutsättningarna är enkla, han får skriva sina egna regler och inga byråkratiska hinder står i vägen. Barnet till en välkänd domare dör i ett sprängattentat. Ytterligare ett dåd tar livet av en åklagares son. Resterna av ett kretskort från bombningarna blir en viktig ledtråd i jakten på den skyldige. Danny sitter på information som kan föra utredningen framåt med samtidigt visar sig hans bror vara föremål för en brottsundersökning. Frågan är om han ska vara lojal med familjen eller sitt uppdrag som polis.

04.20MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1988. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper en rehabiliterad gängmedlem som anklagas för att ha stulit en bil.

05.25Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En åttaårig pojke blir biten av en pitbullterrier under ett besök hos en kompis. Hans mamma hävdar att han plågas av mardrömmar och stämmer hundägaren. En man sålde ogiltiga biljetter till en gammal vän.