MENY

Sjuan

06.00Mannen som talar med hundar Hundar i alla storlekar kan bli aggressiva, men vissa raser har fått sämre rykte än andra. En del raser har till och med förbjudits i delar av USA. Cesar gör en ögonöppnande undersökning av de raser vi ser som de värsta hundraserna.

07.05Husjägarna - Danmark Husjägarna försöker hitta ett rullstolsanpassat hem åt Thomas som för 10 år sen var med om en olycka som gjorde honom förlamad från midjan och nedåt. Dessutom ställs husjägarna inför en utmaning när man ska hitta ett hus lämpligt för tre generationer

08.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Efter att ha semestrat på den spanska solkusten i trettio år har Dave och Debbie nu bestämt att det är platsen de vill spenderar sin pension på. Med huset i England sålt är de redo att flytta, så fort de hittat ett nytt hem

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Laura Hamilton hjälper Justine Gilbert att hitta ett nytt hem på Floridas fantastiska guldkust. Justines två barn bor i USA och hon vill vara så nära dem som möjligt. För att välja rätt fastighet finns vännen Denise med som stöd.

10.00Hundräddaren Brandon förbereder en hund som ska adopteras till en yrkeschaufför.

10.30Hundräddaren Brandon följer upp hur det har gått med tidigare adoptioner.

11.00Mannen som talar med hundar En mobil veterinärklinik behöver hjälp att hantera aggressiva hundar för att kunna utföra sitt jobb. Unga Josh har fått sin drömhund, men när Spike, en siberian husky, går från valp till vuxen hund visar han sig vara mer än familjen kan hantera.

12.02Ambulansen Vi följer den brittiska ambulanspersonalen under ett tolv timmar långt nattskift. Samtalshanteraren Elly har svårt att hinna med då det inkommer samtal konstant och April och Clare bjuds på en oväntad överraskning.

13.00Summer of Rockets Samuel får besök av två män, Denning och mr Field, från brittiska underrättelsetjänsten M15 som är intresserade av hans uppfinning. Hannah fortsätter att dölja allt för sina föräldrar och får reda på Kathleens tragiska familjehemlighet.

14.03Mord och inga visor Jessica Fletcher går på en fest i Kentucky där man firar ett prisbelönt engelskt fullblod när en grannfejd leder till mord.

15.03Diagnosis Murder Kitty Lynn Hastings är söt som socker och känd som Amerikas egen hemmafru på tv. När en känd radioprofil som gjort narr av henne otaliga gånger hittas död pekar allt på att Kitty ligger bakom dådet. Men det visar sig vara mer komplicerat än så.

16.02Det okända Mediet Vendela Cederholm åker till Surahammar där Sofia och hennes familj upplever att någon försöker jaga bort dem från deras hem. Sofia berättar att hon blivit väckt av ett stirrande ansikte och sett skuggor röra sig.

17.02Husjägarna Säsongsstart. Kirstie hjälper ett par som redan har ett barn och ett till barn på väg att hitta ett hus i Woking. Phil befinner sig Guildford och hjälper Indy och Jason som söker ett renoveringsobjekt på lagom nivå.

18.00En plats i solen: Sommarsol Säsongsstart. Julie och Simon lever hektiska liv som advokater i den pulserande storstaden London. Men drömmen om ett fritidshus är stor och när en möjlighet öppnar sig är de snabba på att agera. Laura Hamilton hjälper paret att fatta rätt beslut.

19.00En plats i solen: Sommarsol Enda sedan Leah var ett barn har hon spenderat sina somrar i Spanien tillsammans med sin mamma Laura. Drömmen om att köpa ett eget hus har länge funnits men pengarna har inte räckt till. Men allt förändras när Laura plötsligt får ärva en stor summa.

20.00Hundar utan hyfs 16 veckor gamla Reggie tuggar på allt och alla. Hans ägare Kelly och Nick har fått nog. Lilla Luci är bara 13 veckor gammal men redan expert på att sabotera sin mattes hudvårdssalong. Graeme hjälper också en border collie som är extremt osocial.

21.00Fabriken inifrån Att mat är ett av Gregg's stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat.

22.00Hudson & Rex Sarah råkar hamna i en gisslansituation på ett medicinskt laboratorium där en man försöker få tag på resultatet till en läkemedelsstudie. Charlie skickar in Rex i labbet med en liten kamera på honom för att få en bild av situationen.

23.00Hudson & Rex En foodtruck har sprängts och föraren avlidit. Det finns en lång lista med misstänkta och Charlie och Rex jobbar hårt för att hitta förövaren. Charlie har fått upp intresset för en ny bekantskap, men av någon anledning verkar Rex ogilla henne.

23.57Mord och skandaler i Hollywood Säsongsstart. Soledad O'Brien undersöker fallet om den karismatiska idrottaren OJ Simpson som på 90-talet åtalades för mordet på sin fru och hennes bekant. Fallet är ett av de mest uppmärksammade i vår nutidshistoria men blev aldrig helt uppklarat.

00.55En natt på slottet Programstart. Martin Melin, Martina Montelius, Dominika Peczynski och Mojje Johansson anländer till slottet. Vännerna Martina och Dominika har helt olika åsikter när det kommer till det övernaturliga. Mojje undrar om han har en skyddsängel. Martin hoppas få kontakt med sin lillasyster.

01.55Det okända Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Lena och Thommy och deras söner i Åkersberga utanför Stockholm. Makarna har tidigare haft en skeptisk inställning till det övernaturliga men efter att Lena en natt vaknade av att en man stod och betraktade henne vid sängen har de ändrat uppfattning.

02.55Veterinärerna Ulrika undersöker stoet Rätt så Lätt som blivit halt efter en hoppolycka. Pilgrimsfalken Loa lider av en infektion på undersidan av foten. Bullterriern Slanten är på återbesök hos Rebecka efter att han behandlats på grund av en allergisk reaktion.

03.55A Million Little Things Gary ställer till med en romantisk dejt för Maggie i hopp om att hon ska öppna upp sig om sin hemlighet. Eddie inser vidden av Katherines uppoffringar och gör upp en plan för att vinna tillbaka henne. Rome söker konsultation hos en läkare.

05.00Judys domstol En kvinna ska ha förstört egendom och brutit sig in i sitt tidigare hem. Hennes f.d. pojkvän vill ha sin hund tillbaka. En man som har tillbringat många år i fängelse blir stämd av sin f.d. partner för ett obetalt lån för borgen.

05.30Judys domstol Bråk mellan poliskollegor på skjutbanan, med anklagelser om stalking och sönderskurna däck.