MENY

Sjuan

20.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna och tjänstgöra som kommissarie. Richard ställs inför en mordutredning med personliga förtecken då offret mördades medan han var handfängslad vid honom. Hans jobb står snart på spel och han måste uppbåda all sin yrkesdisciplin och sina mest välputsade skor för att lösa mysteriet.

21.00Johan Falk Svensk actiondramaserie från 2015. Om polisen Johan Falk och hans kollegor i specialstyrkan GSI, gruppen för särskilda insatser, i Göteborg. GSI följer upp ett vapenspår som leder dem till kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid infiltrerar gruppen men plötsligt inträffar något och Niklas försvinner. Samtidigt delas Rydellgänget upp i två falanger när de ska genomföra sin största kupp någonsin. Seth lierar sig med kavkazmaffian och Jack med Vijay Khans pakistanska liga. Johan konfronterar den mystiska kvinnan som hotat hans familj och Seths flickvän Madeleine visar sig vara en bricka i spelet.

23.05Poirot Brittisk deckarserie om detektiven Hercule Poirot. Agatha Christies kände belgiska detektiv Hercule Poirot (David Suchet) hamnar alltid i oförklarliga mysterier med sin vän kapten Hastings (Hugh Fraser). Från England till medelhavet tar han upp kampen mot mördare, tjuvar och bedragare i en fängslande bana av olika brott. Unga Joyce Reynolds skryter på ett kalas i Woodleigh Common om att hon året innan bevittnade ett mord. Hela sällskapet hör hennes berättelse och några avfärdar den. Men senare under kvällen hittas Joyce död. Poirot kallas dit och han blir snart övertygad om att Joyce har berättat sanningen. Medan utredningen pågår inträffar ytterligare ett dödsfall i byn. Poirot undersöker hur fallet hör ihop med Joyces bortgång och inser att ytterligare en person i byn svävar i livsfara.

01.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi. Jessica hjälper till med undersökningen när arvtagaren till en olönsam vingård i Kalifornen blir mördad.

02.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna och tjänstgöra som kommissarie. Richard ställs inför en mordutredning med personliga förtecken då offret mördades medan han var handfängslad vid honom. Hans jobb står snart på spel och han måste uppbåda all sin yrkesdisciplin och sina mest välputsade skor för att lösa mysteriet.

03.00Chateau Rescue Brittisk livsstilsserie från 2017. Dick Strawbridge och Angel Adoree har lämnat sitt Storbritannien och flyttat in i ett gammalt slott i Frankrike. Där hjälper de andra britter som gjort samma resa att komma på olika sätt att få verksamheterna på slotten att gå runt. Dick börjar bygga en torrtoalett till sina gäster vilket väcker gamla minnen till liv. Det unga paret Billy och Gwendoline vill öppna upp sitt slott till besökare och inleder det hårda och farliga arbetet med att renovera.

04.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag där varje moment i bjudningen är lika viktigt och avgör vem som vinner. Fyra personer i Belfast tävlar om att ordna den bästa middagsbjudningen. Det gäller att allt från maten till underhållningen och dukningen är perfekt för att ha en chans att kamma hem vinsten på 1 000 pund.

05.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En man som tidigare arbetat som diskare kräver sin före detta arbetsgivare på utebliven lön efter att han fått sparken för att ha krossat en tallrik, för 20 år sedan.