MENY

Kanal 11

06.0090 Days to Wed Mark ber Nikki skriva på ett äktenskapsförord. Alexei kollar på flyg hem och Carolina pratar allvar med sin blivande svärmor.

07.06Unga mödrar Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.37Long Island Medium Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

09.32My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

10.03My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

10.33Familjen Lundell Jocke, Danjal och Roger har bestämt sig för att ge sig in i restaurangbranschen och det är fullt upp. Danjal och Jonny vill fira att Jocke ska bli tvåbarnspappa, men Jocke verkar inte ha tid.

11.15Familjen Lundell Det är premiärdags för killarnas foodtruck Rökarn. Danjal och Roger har väldigt mycket att förbereda för att allt ska gå så bra som möjligt, men Jocke är redan uppslukad av nästa jätteprojekt: Splash.

12.30Say Yes to the Dress

13.00Flip or Flop

13.30Flip or Flop

14.03Sofias änglar Mitt i bygget av sitt tänkta drömboende blir Kajsa och Christian föräldrar för tredje gången. Deras nyfödda dotter drabbas av flera allvarliga tillstånd och snart diagnostiseras den lilla flickan med leukemi. Nu har husbygget stått stilla i fyra år.

15.06Wahlgrens värld Bianca åker till Marbella för att se till att mamma Pernilla inte förstör det nya huset med ful inredning, och hon får en chock när hon kommer fram. Mormor Christina får gå i influencerskola hos Bianca. Pernilla och Bianca kör vilse och blir osams.

16.15Familjen Lundell Det närmar sig inspelning av Jockes nya satsning Splash. Men den uppblåsbara hinderbanan verkar inte bli klar i tid. Danjal har fullt upp med att ordna mat till alla i produktionen. Kommer inspelningarna verkligen bli av?

16.56Familjen Lundell Danjal fyller 30 och planerar sin drömfest. En timme innan alla gästerna anländer till festen blir det dock anstormning till deras foodtruck och en stressad Danjal måste rycka in och jobba.

17.40Flip or Flop

18.15Flip or Flop

18.50My 600-lb Life Brandon är en begåvad musiker och sångare, men hans matberoende utgör ett handikapp och han riskerar att förlora sin flickvän och sina drömmar om en karriär.

20.00Dr. Pimple Popper Dr Sandra Lee hjälper Taylore som är en ung kvinna med fula knölar på öronen. Jose går aldrig ut på grund av en knöl på huvudet som är lika stor som en baseboll.

21.02Wahlgrens värld Pernilla tar sin show Kort, glad och tacksam på en intensiv turné, och överraskar Jessica – även känd som fröken Blekinge - med en kupp på scenen. Bianca funderar på att göra om sin lägenhet och tar hjälp av en inredningsexpert.

22.00Naked Attraction UK Vältränade Sophie hoppas på att träffa någon som inte hänger på gymmet jämt. Dom söker efter en man som är redo för bröllop.

23.16Botched Dr Nassif använder ny teknik för att bygga om en patients näsa efter att hennes nästipp blivit svart och dött.

00.17The Perfect Murder Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det.

01.23Nightmare Next Door Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade.

02.25Swamp Murders Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier.

03.30House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.30House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.58House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.58House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

04.30Caribbean life

05.00Caribbean life

05.00Caribbean life

05.30Say Yes to the Dress

05.30Say Yes to the Dress