MENY

Kanal 11

08.13Unga mödrar Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

09.13Stay or Sell Brad och Heather Fox hjälper människor som väljer att renovera sitt gamla hus, eller att flytta och renovera ett annat hus.

10.12Stay or Sell Brad och Heather Fox hjälper människor som väljer att renovera sitt gamla hus, eller att flytta och renovera ett annat hus.

11.1490 Day Fiance: Happily Ever After? Paren i denna säsong berättar hela historien om alla de omvälvande händelser som vi fått följa i serien. Pedro lämnar Chantel gråtandes och en överraskningsgäst släpper en bomb.

13.0390 Day Fiance: Happily Ever After? Vi fortsätter lyssna till berättelserna bakom säsongens saftigaste händelser. Bråket mellan Russ och Jorge fortsätter och överraskningsgästen chockar Pedro.

14.55Fixer Upper Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.

15.57Fixer Upper Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.

17.00Mom Den unga mamman Christy i Napa Valley har nyligen lyckats bli nykter, jobbar som servitris och kämpar för att hålla huvudet över ytan. Det blir inte lättare av att Christys mamma Bonnie, som också är nykter alkoholist, dyker in i hennes liv.

17.25Mom Den unga mamman Christy i Napa Valley har nyligen lyckats bli nykter, jobbar som servitris och kämpar för att hålla huvudet över ytan. Det blir inte lättare av att Christys mamma Bonnie, som också är nykter alkoholist, dyker in i hennes liv.

17.5490 Day Fiance

18.56My 600-lb Life

21.00Body Bizarre Delfina är en ung kvinna som ständigt och oväntat gråter blod, och hon reser land och rike runt för att få hjälp. Vi möter en ung kvinna som är fångad bakom ett varulvsansikte.

22.02Outsiders Vi träffar 3 personer som utnyttjar sina kroppar på bästa sätt. Norska Carina vände sitt kroppshat till något positivt. Robin, 27, var 18 när han gjorde sitt första ingrepp. Erwin, 39, är kortväxt och rullstolsburen men det stoppar inte hans drömmar.

22.57Dr. Pimple Popper Dr Lee hjälper Josh som har en stor utväxt på huvudet efter en bilolycka 18 år tidigare.

22.57Dr. Pimple Popper Dr Lee hjälper Josh som har en stor utväxt på huvudet efter en bilolycka 18 år tidigare.

00.02Fråga Olle dokumentären Malin träffar återigen Eric som gillar armhålesex och får nu ta del av ytterligare en grej han går igång på, ballbusting, att ta emot sparkar på penis och pung. Malin får pröva och tjongar till rejält. I London träffar Malin mistress Josephine.

01.02Betrayed

01.58Betrayed

02.50The Perfect Murder Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det.

03.40Evil Lives Here

04.27House Hunters International

04.50House Hunters International

05.15House Hunters International Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder.

05.37House Hunters International Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder.