MENY

Kanal 11

06.00Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

08.00Tvins

10.10Desperate Housewives Susan får veta att Katherine har försökt förföra Mike och blir rasande. Gabrielle är beredd att göra allt för att få in dottern på en katolsk skola. Bree kämpar för att dölja sin otrohet men Angie avslöjar sanningen om Brees och Orsons äktenskap.

11.10One Tree Hill Brooke försöker hantera Alex affär med Julian. Lydias tillstånd fortsätter att förvärras, vilket leder till att Quinn och Haley försöker återknyta kontakten med Taylor. Nathan hjälper Jamie att komma till rätta med Lydias öde.

12.05Castle En japansk balettdansös blir mystiskt mördad och Castles och Becketts utredning av hennes hemliga liv avslöjar att hon dödades av en ninja, och nu är ninjan ute efter dem.

13.05Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

15.0090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

16.00Desperate Housewives Mike står inte ut med Katherines galenskap längre och ett bråk får ett chockerande slut. Efter ännu en oväntad attack bestämmer sig Angie för att flytta från Wisteria Lane med familjen. Susan och Bree blir osams om Brees förhållande med Karl.

17.00One Tree Hill Every Picture Tells a Story.

18.00Castle Castle och Beckett utreder mordet på en börshaj på Wall Street, men fallet tar en chockerande vändning när de upptäcker att offret var hemlig informatör. För att komplicera saken ytterligare visar det sig att kapten Gates syster är inblandad.

19.00Familjen Kardashian Familjesemestern i Vail fortsätter och alla försöker ta till sig nyheten om Robs förlovning. Scott försöker bevisa att han kan uppföra sig.

20.00Say Yes to the Dress: Bridesmaids Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

20.30My Big Fat Fabulous Life Whitney ser tillbaka på alla sagolika stunder den här säsongen, berättar om sina intima reltioner och besvarar tittarnas provocerande frågor.

21.00My Big Fat Fabulous Life Whitney älskade att dansa men när hon började college gick hon upp 20 kg, och snart ytterligare 50 kg. Diagnosen blev PCOS, polycystiskt ovarialsyndrom, med extrem viktökning som följd. Livslusten dalade. Men en dansvideo på YouTube blev räddningen.

22.00My Baby's Head Keeps Growing Vi möter tre barn från Indien, USA och Afrika som lider av hydrocefalus eller "vattenskalle". De har ovanligt stora huvuden till följd av vätskeansamling i hjärnan.

00.00Rizzoli & Isles En man hittas mördad i sitt skyddsrum, som skulle ha varit ointagligt, och teamet försöker lista ut hur det kunde hända och varför. Jane har svårt att fokusera på målet när hon upptäcker att Korsak vill gå i pension och att Frankie har en hemlighet.

01.00Scandal Fitz och Jake fortsätter att slåss om Olivia. Huck längtar efter att få kontakt med sin familj och Quinn fortsätter att spåra Kubiak. I Vita huset kommer Cyrus bedrifter slutligen ikapp honom, men Elizabeth Norths plan är större än någon kunnat ana.

02.00CSI En mördare från det förflutna återkommer med dödligt resultat och hela teamet engageras i jakten på den sadistiske mannen.

02.55Botched Förtvivlade och desperata människor som har råkat ut för hemska plastikoperationer kommer till två av Kaliforniens bästa plastikkirurger för att få hjälp.

02.55Botched Förtvivlade och desperata människor som har råkat ut för hemska plastikoperationer kommer till två av Kaliforniens bästa plastikkirurger för att få hjälp.

03.40Crazy Ex-Girlfriend Rebecca är övertygad om Josh är kär i henne, och Greg står inte att finna någonstans. Paula börjar komma till rätta med vad som gjorde henne så besatt av Rebeccas kärleksliv.

03.40Crazy Ex-Girlfriend Rebecca är övertygad om Josh är kär i henne, och Greg står inte att finna någonstans. Paula börjar komma till rätta med vad som gjorde henne så besatt av Rebeccas kärleksliv.

04.25Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

04.25Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.10Super Fun Night Kimmie planerar en resa för att få en julgran på julafton, men bensinen tar slut och de möter en arg gubbe när de söker tak över huvudet i hans stuga.

05.35Say Yes to the Dress: Bridesmaids Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.