MENY

TV4 Film

07.40Sändningsuppehåll

10.50Åsa-Nisse som polis Polisen i Knohult har gripits av tidens demokratiska tendenser och anser att en man av folket bör tjänstgöra som polis. Mannen av folket är förstås Åsa-Nisse. Då polisen Åsa-Nisse reser till Göteborg träffar han Pettersson som är efterlyst.

12.35Rosa Pantern 2 När mästertjuven Tornadon börjar stjäla kända värdeföremål blir Clouseau, till kommissarie Dreyfus stora förtret, utsedd att leda en internationell elitstyrka med detektiver. Men det blir ingen lätt uppgift med så många detektiver inblandade.

14.30Vicky Cristina Barcelona Vicky och Cristina åker till Barcelona för en härlig sommar tillsammans hos en avlägsen släkting till Vicky. Deras vänskap till trots är de unga kvinnorna varandras raka motsatser. På en vernissage träffar de konstnären Juan Antonio som gärna vill se dem båda i sin säng.

16.25Återstoden av dagen I 1930-talets England tjänstgör den trogne butlern Stevens vid lord Darlingtons gods. På godset tar lorden emot politiker från hela Europa och det gäller för Stevens att sköta sitt jobb klanderfritt. Men när hushållerskan miss Kenton ansluter sig till hushållet skakar det om hans inrutade liv.

19.15Austin Powers - Hemlig internationell agent Austin Powers är hemlig agent och har varit nedfrusen sedan 60-talet. När han vaknar upp blir han varse om att den onde dr Evil planerar att ta kontroll över hela världen. För att stoppa honom tar Austin hjälp av den sexiga Vanessa Kensington. Men han upptäcker att inget är sig likt.

21.00Hur man blir av med en kille på 10 dagar Andie Anderson jobbar på ett magasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och sedan dumpar henne, allt inom tio dagar.

23.25Lord of War Ukrainsk-amerikanske Yuri Orlov går från att sälja ett maskingevär till en lokal gangster i New York till att bli en av världens största vapenhandlare. Men det är en farlig värld och han får se upp med såväl köpare och säljare som en nitisk Interpol-agent.

01.55Den svarta dahlian Poliserna Bucky Bleichert och Lee Blanchard är kolleger och vänner. När aktrisen Elizabeth Short hittas död i utkanten av Hollywood får de en hemsk mordgåta att lösa. I takt med att de gör framsteg i undersökningen leder spåren dem längre ner i den undre världen i Los Angeles.

04.25Close Up

05.00Den ofrivillige golfaren Finansmannen Bruno och galleristen Mette slår vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spelet. Tillsammans med vännen Ole reser han till Skottland för att lära sig spela.