MENY

TV4 Film

07.10Sändningsuppehåll

10.20Åsa-Nisse bland grevar och baroner Åsa-Nisse har på äldre dagar gått och blivit skogvaktare hos greven på Segerstad. Klabbarparn fortsätter dock att utnyttja markerna till jakt, vilket leder till trassel med Åsa-Nisse. Den unga grevinnan Marianne har problem då hennes faster vill gifta bort henne med en rik adelsman, men Åsa-Nisse kommer med oväntad hjälp. "Åsa-Nisse bland grevar och baroner" är den tolfte filmen i komediserien.

10.25Åsa-Nisse bland grevar och baroner Åsa-Nisse har på äldre dagar gått och blivit skogvaktare hos greven på Segerstad. Klabbarparn fortsätter dock att utnyttja markerna till jakt, vilket leder till trassel med Åsa-Nisse. Den unga grevinnan Marianne har problem då hennes faster vill gifta bort henne med en rik adelsman, men Åsa-Nisse kommer med oväntad hjälp. "Åsa-Nisse bland grevar och baroner" är den tolfte filmen i komediserien.

12.05Nu är vi kvitt, farsan! Komedi där vi möter unge Timmy (Macaulay Culkin) som, efter att ha bott hos sin moster, får flytta hem till sin pappa, tjuven Ray (Ted Danson) som just kommit ut från fängelset. Ray och några kumpaner planerar en kupp, och har inte tid att ta hand om sonen. Men Timmy kommer på ett fiffigt sätt att tvinga Ray att bli en bättre pappa.

12.10Nu är vi kvitt, farsan! Komedi där vi möter unge Timmy (Macaulay Culkin) som, efter att ha bott hos sin moster, får flytta hem till sin pappa, tjuven Ray (Ted Danson) som just kommit ut från fängelset. Ray och några kumpaner planerar en kupp, och har inte tid att ta hand om sonen. Men Timmy kommer på ett fiffigt sätt att tvinga Ray att bli en bättre pappa.

14.15Kådisbellan Dramakomedi som vann Guldbagge för bästa film. Roland växer upp i 20-talets Stockholm med sin familj - pappa Fritjof som är socialist, mamma Zipa som är judinna och den boxande brodern Bertil. Hans föräldrar har en tobaksaffär där Fritjof diskuterar politik och Zipa olagligt säljer kondomer, som Roland gör slangbellor av och säljer. Bygger på Roland Schütts bästsäljande bok om sin barndom.

14.20Kådisbellan Dramakomedi som vann Guldbagge för bästa film. Roland växer upp i 20-talets Stockholm med sin familj - pappa Fritjof som är socialist, mamma Zipa som är judinna och den boxande brodern Bertil. Hans föräldrar har en tobaksaffär där Fritjof diskuterar politik och Zipa olagligt säljer kondomer, som Roland gör slangbellor av och säljer. Bygger på Roland Schütts bästsäljande bok om sin barndom.

16.30Shanghai knights Shanghai knights är en amerikansk actionkomedi från 2003. När Wangs far mördas av en kinesisk rebell reser han tillsammans med sin vän Roy till London för att söka efter mördaren. Wangs syster Lin har också begett sig till London och är ute efter hämnd. Väl där upptäcker Lin att någon konspirerar för att mörda den engelska kungafamiljen. Men ingen tror henne och nu är det upp till Lin, Wang och Roy att hitta mördaren och samtidigt stoppa attentatet mot kungafamiljen.

18.55En gång i Phuket Svensk komedi från 2011. Karriärcoachen Sven trampar på i sitt inrutade vardagsliv men han drömmer om att vara mer som sin gamla skolkompis, äventyraren Johan. När Johan omkommer i en olycka inser Sven att det är dags för honom att förverkliga sig själv. Han säger upp sig från jobbet och åker till Thailand för att skriva en bok. Men det visar sig inte vara så lätt och han börjar fundera på vad han vill ha ut av sitt liv.

21.00Wallander: Fotografen Svenskt kriminaldrama från 2005. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Kurts dotter Linda har just tagit examen från polishögskolan och flyttar till Ystad för att börja arbeta på sin fars station. När den kände krigsfotografen Robert Thuresson ställer ut sina världsberömda bilder i Ystad stjäls ett fotografi. Dagen därpå hittas tjuven, en vacker amerikansk kvinna, mördad. Kopplingar till fotografen finns då de båda har mötts ute i världen. Han med sin kamera och hon som biståndsarbetare. I Afghanistan blev hon anklagad för att ha stulit en rad värdefulla museiföremål som har kopplingar till den stulna bilden. Fallet verkar till en början enkelt men blir alltmer krångligt, speciellt när kvinnans make kommer till Ystad.

22.55Happy Christmas Happy Christmas är en amerikansk dramakomedi från 2014 med Anna Kendrick och Lena Dunham. Efter att 20-åriga Jennys förhållande tagit slut flyttar hon in hos sin äldre bror och hans familj. Hon har sin kompis Carson i släptåg och inleder snart en relation med familjens barnvakt och skakar allmänt om saker och ting i hushållet.

00.35Bang Bang Orangutang Mikael Persbrandt i en film om att tappa kontrollen och att våga söka den stora kärleken. Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv, sin karriär och sin stora, dyra bil. Men i en ödesdiger sekund förvandlas hans liv. Han mister sin fru och sina barn, som han i sitt karriärrus glömt att älska. Plötsligt är allt förändrat och Åke måste gå på jakt efter kärleken.

02.50Shooter Prickskytten Bob Lee Swagger har lämnat militären och dragit sig tillbaka från omvärlden. Men när någon planerar att mörda USA:s president blir han ombedd att hjälpa till att avstyra attentatet. Men det hela visar sig vara en fälla. Swagger har blivit indragen i en djävulsk intrig och tvingas nu fly för att kunna rentvå sig. Huvudrollerna i "Shooter" spelas av Mark Wahlberg och Kate Mara.

05.25Agent Cody Banks 2 Cody Banks, 16-årig hemlig agent, tillbringar sitt sommarlov på ett träningsläger för CIA:s juniorer. Men när forskaren Diaz avviker med mjukvaran till ett tankestyrningsinstrument skickas Cody till England för att spåra honom. För att komma nära Diaz och hans medbrottslingar utger han sig för att ingå i en ungdomsorkester, och måste nu hålla koll på både tjuvjakten och sin täckmantel.