MENY

TV4 Film

06.00Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

06.33Star File

06.52Sleeping with other people Romantisk komedi om Jake (Jason Sudeikis) och Lainey (Alison Brie) som förlorade oskulden till varandra under ett one night stand på college. 12 år senare springer de på varandra i New York, på en stödgrupp för sexmissbrukare. De har båda vissa problem med relationer och bestämmer sig för att bara vara vänner. Men snart spirar känslorna i det platoniska förhållandet.

09.03Love in store Romantiskt drama om Terrie och David som jobbar som programledare på en shoppingkanal. Men de båda har helt olika inställning och stil på sina presentationer. Det är alltså upplagt för en rejäl kollision mellan de två rivalerna när de tvingas samarbeta på ett program, speciellt när svårstoppade känslor börjar spira. Det romantiska dramat Love in Store kommer från tv-kanalen Hallmark.

10.55The Beach House Cara (Minka Kelly) lämnar Chicago efter att ha fått sparken från sitt reklambyråjobb. Hon far hem till South Carolina och sin mamma Lovie (Andie MacDowell) som bor vid stranden och behöver hjälp med såväl huset som sin passion - att trygga traktens havssköldpaddor. Här stöter Cara snart också på sin gamla kärlek Brett och kanske finns några känslor kvar. Romantiskt drama från Hallmark.

12.52Sånger från Manhattan Regissören bakom den irländska succéfilmen ”Once” ligger bakom detta lika musikspäckade drama med Keira Knightley bakom mikrofonen. Hon spelar singer-songwritern Gretta som irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän, Dave (Adam Levine från Maroon 5). Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan (Mark Ruffalo) uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.

15.00Zack and Miri Make a Porno Zack (Seth Rogen) och Miri (Elizabeth Banks) har varit kompisar hela livet och stöttar varandra genom vårt och torrt. Men när bägge två ställs inför allvarliga ekonomiska bekymmer krävs något radikalt för att bli skuldfria. Duon kläcker en desperat plan - att tjäna pengar på en heminspelad porrfilm. Hejdlös amerikansk komedi av Kevin Smith, mannen bakom filmer som "Clerks" och "Dogma".

17.04Dater's handbook Cassandra (Meghan Markle) är en framgångsrik affärskvinna men hon inser att hon har en tendens att välja fel kille i kärlekslivet. För att få rätsida på romantiken tar hon hjälp av populära Dr. Susies nya bok "The Dater's Handbook". Men när hon så måste välja mellan stabile George och lättsamme Robert blir allt inte så enkelt ändå. Romantisk komedi från tv-kanalen Hallmark.

18.55Letters to Juliet Romantiskt drama om Sophie, en ung amerikansk kvinna som drömmer om att bli författare. Hon reser till den romantiska italienska staden Verona, skådeplatsen för Shakespeares “Romeo och Julia”, för att bli inspirerad, och stöter där på fenomenet med människor som skriver kärleksförklaringar till pjäsens Julia. I rollerna syns Amanda Seyfried, Gael García Bernal och Vanessa Redgrave.

21.00The Aviator Howard Hughes var en av 1900-talets mest fascinerande personligheter: orädd flygpionjär, driftig filmproducent och senare i livet folkskygg eremit plågad av tvångsneuroser. Leonardo DiCaprio spelar Hughes i filmen om hans liv, där filmstjärnor som Katharine Hepburn (Cate Blanchett) passerar revy, berättad på bländande manér av Martin Scorsese som plockade hem kritikernas jubelrop och fem Oscar.

00.30Dödspolarna Det första samarbetet mellan Robert De Niro och Martin Scorsese är en klassisk skildring av livet i Little Italy, New York. Några kompisar växer upp på de hårda gatorna i början av 70-talet. Charlie vill bli lika respekterad som sin farbror, den lokale gangsterbossen, men vill samtidigt leva ett vanligt liv med sin flickvän. Han måste även hålla sin galne polare Johnny Boy borta från trubbel.

02.52The hunted Kritikerrosad amerikansk actionthriller med Benicio Del Toro och Tommy Lee Jones. Aaron Hallam är en lönnmördare anställd av CIA som hoppar av och tar sin tillflykt till den täta skogen utanför Oregon i norra USA. Efter en våldsam incident med ett par jägare skickas agent Abby Durrell, Hallams forne läromästare, till skogen för att hitta och gripa Hallam. Men det blir snart oklart vem som jagar vem.

04.46Star File

05.02Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.33Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas