MENY

TV4 Film

14.45Hopplös och hatad av alla Komedi om Sidney som driver en brittisk tidning som hånar kändisvärlden, men trots det får erbjudande om en tjänst på tjusiga kändismagasinet Sharp i New York. Men Sidney, som avskyr kändisar, får svårt att anpassa sig och kollegan Alison tvingas upprepade gånger rädda honom ur genanta situationer. "Hopplös och hatad av alla" bygger på Toby Youngs bok om sin tid på tidningen Vanity Fair.

16.55Seeking a friend for the end of the world Romantiskt drama med Steve Carell och Keira Knightley, som spelar två ensamma själar som finner varandra just som en komet är på väg att förinta jorden. Dodge är i förnekelse över den stundande katastrofen och över sitt spruckna äktenskap, och hans granne Penny är förkrossad över att ha missat sista planet till sina föräldrar innan kometen kommer. Tillsammans flyr de stadens kaos.

18.55Jönssonligan får guldfeber Jönssonligan får guldfeber är en svensk komedi från 1984. Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson (Gösta Ekman) är ute ur fängelset och har en ny plan. Den här gången ska Jönssonligan stjäla ett datachip som innehåller hemligheter om Sveriges försvar. Men den gamla rivalen Wall-Enberg (Per Grundén) är ute efter samma chip. Kuppen visar sig bli en komplicerad historia där Sickans genialitet sätts på prov.

21.00Shooter Prickskytten Bob Lee Swagger har lämnat militären och dragit sig tillbaka från omvärlden. Men när någon planerar att mörda USA:s president blir han ombedd att hjälpa till att avstyra attentatet. Men det hela visar sig vara en fälla. Swagger har blivit indragen i en djävulsk intrig och tvingas nu fly för att kunna rentvå sig. Huvudrollerna i "Shooter" spelas av Mark Wahlberg och Kate Mara.

23.30Silk Romantiskt drama efter Alessandro Bariccos bästsäljare som utspelar sig i 1800-talets Frankrike. Hervé blir tvungen att göra flera farliga resor till Japan för att smuggla ägg från silkesmaskar till Frankrike. Allt för att kunna ge sin hustru Hèléne det stora hus som hon längtar efter. Men för varje besök vacklar han mellan sina känslor för en mystisk vacker japanska och kärleken till sin hustru.

01.40Van Veeteren Svensk kriminalserie från 2005/2006. De sex fristående kriminalfilmerna om kommissarie Van Veeteren och hans kompanjoner Münster och Moreno är baserade på Håkan Nessers böcker. Filmerna utspelar sig i ett obestämt europeiskt land där Van Veeteren och hans kollegor kopplas in på svårlösta mordfall. Polisen van Veeteren upptäcker att det är lättare sagt än gjort att gå i pension när en serie oförklarliga mord inträffar i den lilla europeiska kuststaden Kaalbringen. Staden är i skräck. Maardam likaså. Där ute någonstans gömmer sig en mördare som gradvis känner sig mer och mer säker. Alla frågar sig när och var mördaren ska slå till nästa gång. Polisteam från Maardam och Kaalbrigen får i uppgift att samarbeta för att försöka lösa morden. Det visar sig bli svårare än man trott.

01.45Van Veeteren Svensk kriminalserie från 2005/2006. De sex fristående kriminalfilmerna om kommissarie Van Veeteren och hans kompanjoner Münster och Moreno är baserade på Håkan Nessers böcker. Filmerna utspelar sig i ett obestämt europeiskt land där Van Veeteren och hans kollegor kopplas in på svårlösta mordfall. Polisen van Veeteren upptäcker att det är lättare sagt än gjort att gå i pension när en serie oförklarliga mord inträffar i den lilla europeiska kuststaden Kaalbringen. Staden är i skräck. Maardam likaså. Där ute någonstans gömmer sig en mördare som gradvis känner sig mer och mer säker. Alla frågar sig när och var mördaren ska slå till nästa gång. Polisteam från Maardam och Kaalbrigen får i uppgift att samarbeta för att försöka lösa morden. Det visar sig bli svårare än man trott.

03.35Snuten i Hollywood III Snuten i Hollywood III är en amerikansk actionkomedi från 1994. Tillsammans med sina kollegor i Detroit slår polisen Axel Foley till mot en liga med biltjuvar och i tumultet dödas hans chef. Axel är fast besluten att göra allt för att gripa mördaren och spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles där han återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner Jon Flint gör de allt för att lösa mordet och gripa förövarna.

05.35Happy-go-lucky 30-åriga Poppy jobbar som lågstadielärare i London och trivs med livet. Hon är alltid glad och godhjärtad och förmår inte vara annat, även om hennes omgivning inte alltid uppskattar hennes ibland överdrivet optimistiska attityd. När Poppys cykel blir stulen ser hon det som ett tecken på att hon borde ta körkort. Rosad dramakomedi av Mike Leigh med Sally Hawkins ("The Shape of Water") som Poppy.