MENY

TV4 Film

16.36Sju minuter efter midnatt Hyllat fantasydrama efter den rosade och prisade ungdomsboken "Sju minuter över midnatt". Unge Conor har det svårt, det är tufft i skolan och hans mamma är mycket sjuk. Han har dock problem att hantera sin bistra verklighet och flyr in i en fantasivärld. Men när Conor en natt får besök av ett skräckinjagande varelse som ger honom en utmaning måste han en gång för alla konfrontera sin rädsla.

18.50Hundtricket Hundtricket är en svensk romantisk komedi från 2002. Simon (Linus Wahlgren), Micke (Alexander Skarsgård) och Mario (Ivan Nikcevic) är tre vänner med helt olika liv. Micke har varit med i en dokusåpa, Mario har flickvän sedan tre år tillbaka och Simon söker efter den stora kärleken. För att hjälpa Simon på vägen att hitta sin drömtjej föreslår Micke att han ska testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund att gå ut och gå med för det är något tjejer faller för. Sagt och gjort, Simon lånar en tax och beger sig ut på promenad med hopp om att hitta kvinnan i sitt liv. Allt går som på räls men saker och ting är inte riktigt som Simon tror. Regissör: Christian Eklöw.

21.00Wallander En prickskytt härjar och hans mål är personer som har anknytning till en juvelkupp. Wallander inser att det finns kopplingar till en kriminell organisation. När förövaren misslyckas med att skjuta de sista personerna hamnar en polisaspirant i fara.

23.00Valhalla Rising Våldsam vikingasaga med Mads Mikkelsen som Enöga, en stum och oerhört skicklig krigare som lyckas frigöra sig från sin fångenskap hos en klan i en karg vildmark. Han tar sig an en pojke och slår följe med en grupp vikingar som söker Det heliga landet. För regin står den egensinnige danske regissören Nicholas Winding Refn som gjort filmer som Pusher och Drive.

00.53What Happened to Monday Sci fi-action som utspelar sig i en framtid där överbefolkning och hungersnöd har tvingat fram en drastisk ettbarnspolitik. Här lever sju identiska systrar gömda undan Barnallokeringsbyrån som upprätthåller de strikta reglerna. Systrarna är döpta efter veckodagarna och turas om att anta identiteten av en person: Karen Settman. Men en dag kommer inte Måndag hem. I rollerna syns Noomi Rapace, Willem Dafoe och Glenn Close.

03.25Reasonable doubt Reasonable doubt är en amerikansk thriller från 2014. Mitch Brockden är en ung, framgångsrik allmän åklagare som precis har blivit pappa. En dag kör han ihjäl en person och smiter sedan från brottsplatsen. När en annan man blir åtalad för olyckan ser Brockden ingen annan utväg än att lägga ner målet för att stilla sitt samvete. Det visar sig vara ett stort misstag då den frisläppte mannen snart inleder en farlig katt-och-råtta-lek med Brockden och hans familj.

05.05Christmas cookies Julfilm med hög mysfaktor från Hallmark. Hannah jobbar åt ett stort matföretag och får i uppdrag att åka till småstaden Cookie Jar och lägga ett bud på den lokala kakfabriken. Hon träffar ägaren Jack som helst inte vill sälja, trots att affärerna går knackigt, men ber om tre dagars betänketid. Under tiden stannar Hannah i den julklädda stan och börjar förstå vad fabriken betyder för invånarna.