MENY

TV4 Film

07.25Close Up Amerikansk dokumentärserie om Hollywoods största skådespelare. Tom Hanks, Jennifer Lopez och Denzel Washington är några av de sammanlagt 30 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

08.00Close Up Amerikansk dokumentärserie om Hollywoods största skådespelare. Tom Hanks, Jennifer Lopez och Denzel Washington är några av de sammanlagt 30 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

08.30Sändningsuppehåll

11.45Hundtricket Svensk romantisk komedi från 2002. Simon, Micke och Mario är tre vänner med helt olika liv. Micke har varit med i en dokusåpa, Mario har flickvän sedan tre år tillbaka och Simon söker efter den stora kärleken. För att hjälpa Simon på vägen att hitta sin drömtjej föreslår Micke att han ska testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund att gå ut och gå med för det är något tjejer faller för. Sagt och gjort, Simon lånar en tax och beger sig ut på promenad med hopp om att hitta kvinnan i sitt liv.

13.55Ryska huset En bokförläggare (Sean Connery) värvas till brittiska underrättelsetjänsten när en rysk vetenskapsman försöker smuggla ut information via en litterär kontakt - en vacker ung ryska (Michelle Pfeiffer). Dramathrillern "Ryska huset" bygger på romanen av spionmästaren John Le Carré som skrivit saker som "The Night Manager", "Tinker Tailor Soldier Spy" och "The Little Drummer Girl".

16.25Little Fockers Tio år efter att Greg gift sig med Pam börjar hans hårde svärfar Jack, den forna CIA-agenten, äntligen att acceptera honom. Han funderar till och med på att lämna över rollen som familjens överhuvud till Greg. När Pam och Greg kommer på besök med sina tvillingbarn får Jack en chans att verkligen kolla om Greg har vad som krävs. "Little Fockers" är den tredje filmen i komediserien.

18.20Arn - Riket vid vägens slut Arn kommer återvänder hem från Jerusalem till sin älskade Cecilia och de bygger upp ett hem tillsammans på Forsvik. När kung Knut avlider inser Arn att ett krig hotar landet nu när sverkarna ser en chans att återta kronan med hjälp av danskarna. "Arn - Riket vid vägens slut" är den andra filmen efter Jan Guillous romantrilogi om den svenske korsriddaren Arn Magnusson.

18.25Arn - Riket vid vägens slut Arn kommer återvänder hem från Jerusalem till sin älskade Cecilia och de bygger upp ett hem tillsammans på Forsvik. När kung Knut avlider inser Arn att ett krig hotar landet nu när sverkarna ser en chans att återta kronan med hjälp av danskarna. "Arn - Riket vid vägens slut" är den andra filmen efter Jan Guillous romantrilogi om den svenske korsriddaren Arn Magnusson.

21.00Wallander - skytten Svenskt kriminaldrama från 2009. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. En prickskytt härjar i Ystad och hans mål är personer som har anknytning till en juvelkupp. Wallander inser att det finns kopplingar till en kriminell organisation. När förövaren misslyckas med att skjuta de sista personerna med anknytning till kuppen hamnar polisaspiranten Pontus i fara. Wallander tvingas nu leda en utredning där en av hans egna riskerar att bli offer för skytten och lösningen visar sig vara mycket mer komplicerad än Wallander kunnat ana.

23.00Capote I november 1959 skjuter två män brutalt ner en familj i Arkansas. Författaren Truman Capote blir fascinerad av händelsen och åker dit för att intervjua mördarna. Boken om dådet och mördarna skulle ta honom fyra år att skriva och bli en litterär sensation. Bennett Millers dramatisering av Capotes arbete med boken blev en av 2005 års mest rosade som nominerades till fem Oscar, däribland för bästa film. I titelrollen syns Philip Seymour Hoffman, som Oscarbelönades för sin insats, och i övriga roller syns bland andra Catherine Keener (som författarvännen Harper Lee), Amy Ryan och Chris Cooper.

01.20Desperate Hours Efter att ha rymt från fängelset är brottslingen Michael Bosworth i behov av ett gömställe. Med sitt väna leende charmar han sig in hemma hos en familj med två barn i förorten. Det blir inledningen på en fasansfull natt av våld och terror. Mickey Rourkey briljerar som skräckinjagande psykopat i denna täta psykologiska thriller i regi av Oscarbelönade Michael Cimino (”Deer Hunter”.)

03.25Smekmånad i Las Vegas När Jack och Betsy checkar in för att gifta sig i Las Vegas, sker det samtidigt som Tommy Korman, ökänd storspelare och kvinnotjusare som är van att få allt han pekar på. Plötsligt har Jack en rival och när natten är över har han förlorat 60.000 dollar, men han får en chans att slippa undan skulden - om Tommy får "låna" hans flickvän över helgen.

05.25Agent Cody Banks 2 Cody Banks, 16-årig hemlig agent, tillbringar sitt sommarlov på ett träningsläger för CIA:s juniorer. Men när forskaren Diaz avviker med mjukvaran till ett tankestyrningsinstrument skickas Cody till England för att spåra honom. För att komma nära Diaz och hans medbrottslingar utger han sig för att ingå i en ungdomsorkester, och måste nu hålla koll på både tjuvjakten och sin täckmantel.