MENY

TV4 Film

18.45Save the last dance Save the last dance är ett amerikanskt drama från 2001. Under uttagningen till en dansutbildning får Sara veta att hennes mamma omkommit i en bilolycka. Svårt chockad bestämmer sig Sara för att sluta dansa. Hon tvingas lämna den lugna småstaden och flytta till sin pappa som bor i Chicagos getto. Där börjar hon skolan som den enda vita eleven. Men hennes liv får en positiv vändning när hon lär känna Chenille och hennes bror Derek.

21.00Jägarna 2 Jägarna 2 är en svensk thriller från 2011. För 15 år sedan tvingades Erik lämna sin polistjänst i Norrland i all hast. Nu bor han i Stockholm och har lyckats bli Riksmordkommissionens bästa förhörsledare. Men när ett brutalt mord inträffar i hans hemtrakter måste han återvända till Norrland. Det som till en början verkar vara ett enkelt fall visar sig vara mycket mer komplicerat och såväl jägare som lokala poliser och Eriks närmaste verkar vara inblandade.

23.35Oss torpeder emellan Oss torpeder emellan är en amerikansk komedi från 2000. Oz är en tandläkare i Montreal vars högsta önskan är att få skilja sig från sin hemska fru. När paret får en ny granne i Jimmy visar det sig att han är en beryktad gangster som gömmer sig för maffian. Frun uppmanar Oz att kontakta maffiabossen i Chicago och informera honom om det i hopp om att kassera in en belöning. Men det är inte bara Jimmys liv som står på spel för det är snart uppenbart att frun vill röja Oz ur vägen.

01.40Förhandlaren Förhandlaren är en amerikansk thriller från 1998. Chicago-polisen Danny Roman får av sin partner reda på att flera av hans kollegor förskingrar pengar ur polisens pensionsfond. De stämmer träff dagen efter men partnern skjuts ihjäl på mötesplatsen och Danny anhålls som misstänkt för dådet. När Dannys hus sedan blir rannsakat av hans kollegor hittas bankutdrag från utländska konton som står i Dannys namn, och han förstår att han är utsatt för en komplott. Frågan är om han ska lyckas bevisa sin oskuld.

05.00Joe somebody Joe Scheffer betraktas som en misslyckad figur av alla i sin omgivning förutom av sin dotter. När mobbaren på hans jobb, Mark, förödmjukar Joe mitt framför ögonen på dottern väcks hans hämndlystnad. Han börjar träna kampsport och bestämmer sig för att vinna tillbaka sina kollegors respekt.