MENY

TV4 Film

07.05Close Up

07.40Close Up

08.15Sändningsuppehåll

11.35St. Elmo's fire I denna relationsfilm om sju vänner på tröskeln till vuxenlivet vimlar det av Brat Pack-medlemmar, från Rob Lowe och Andrew McCarthy till Ally Sheedy och Demi Moore. För regin svarade Joel Schumacher, som även gjorde ”The Lost Boys” och ”Dödlig Puls” under samma era.

13.50White chicks Genom att arbeta under täckmantel försöker de otursförföljda och klantiga svarta FBI-agenterna Marcus och Kevin sätta stopp för en kidnapparorganisation. De infiltrerar Hamptons överklass och övertar ett par förmögna systrars identitet för att förhindra en planerad kidnappning av dem.

16.00Sju år i Tibet Österrikaren Heinrich Harrer ska bestiga en av Himalayas högsta bergstoppar 1939 men hamnar i ett brittiskt fångläger i Indien vid andra världskrigets utbrott. Han lyckas fly och efter en två års lång vandring kommer han till Tibet.

18.50Älskar, älskar inte Svenskt drama från 1995. Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är Viggenpilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. De går i giftastankar men tar en dag i sänder. Den dag Patrik råkar ut för en allvarlig olycka förändras allt för dem. Mia är överlycklig över att han överlevt men Patrik gräver ner i sig i sin olycka. När han vid ett av Mias besök gör slut förstår hon ingenting. Från 11 år. (100 min)

21.00Hundtricket Simon söker efter kärleken och får råd om att testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund att gå på promenad med eftersom tjejer faller för killar med hund. Simon följer rådet och ger sig ut på promenad i hopp om att hitta kvinnan i sitt liv.

23.05The Congress Skådespelaren Robin Wrights karriär går inte speciellt väl. När en filmstudio ger henne ett ovanligt erbjudande mot en stor summa pengar kan hon inte säga nej. Men beslutet får oanade konsekvenser.

01.35Like Minds Den priviligerade 17-åringen Alex grips för mordet på sin rumskompis Nigel. Polisen tar in psykologen Sally för att avgöra om han kan dömas som vuxen. Hon dras in i pojkarnas snåriga värld som kantas av hemligheter och en besatthet av Tempelriddarna.

03.40Adolf i toppform Avsnitten i denna klippfilm kommer från filmerna Adolf i eld och lågor (1939), På kryss med Albertina (1938), Adolf Armstake (1937) och Samvetslöse Adolf (1936).

03.45Adolf i toppform Avsnitten i denna klippfilm kommer från filmerna Adolf i eld och lågor (1939), På kryss med Albertina (1938), Adolf Armstake (1937) och Samvetslöse Adolf (1936).

05.25White chicks Genom att arbeta under täckmantel försöker de otursförföljda och klantiga svarta FBI-agenterna Marcus och Kevin sätta stopp för en kidnapparorganisation. De infiltrerar Hamptons överklass och övertar ett par förmögna systrars identitet för att förhindra en planerad kidnappning av dem.