MENY

TV4 Film

06.02Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

06.45The artist Hollywood 1927. George Valentin är stor stumfilmsstjärna men inser att ljudfilmens intåg kommer att bli slutet för hans lysande karriär. I ett desperat försök att stanna kvar i rampljuset slår han sig ihop med den vackra och talangfulla Peppy Miller som är på väg mot sitt stora genombrott. The Artist är en av fransk films största succéer någonsin och belönades med fem Oscar, däribland bästa film

08.50The sun is also a star Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel möter pragmatikern Natasha . Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet slagit till. Men kommer de två ungdomarna att kunna gå från blixtförälskelse till evig kärlek? Det romantiska dramat The Sun Is Also a Star bygger på boksuccén "Idag är allt" av Nicola Yoon.

10.53Good witch's charm, The Den goda häxan Cassie har blivit borgmästare i småstaden Middleton. Hon och maken Jake, stans polischef, har också blivit föräldrar till en söt liten flicka. Men då båda har stressiga jobb blir det ibland lite för mycket med en liten bebis som väcker en på nätterna. Cassie planerar en semester, men i samma veva inträffar en rad händelser, från en brottsvåg i stan till besök av Cassies mamma.

12.50Good witch's destiny, The Det är något magiskt med Cassie Nightingale, den goda häxan som bor med sin familj i småstaden Middleton. Men när hennes födelsedag närmar sig sammanfaller det också med en del trassel. Det börjar med styvdottern Loris skolarbete om sägnen om The Grey Lady som bott i deras hus, och som har en hel del gemensamt med Cassie. The Good Witch's Destiny är gjord av tv-kanalen Hallmark.

14.50Sliding doors I dramat Sliding Doors möter vi Hanna som får sparken från sitt PR-jobb i London. På väg hem hinner hon precis med sitt tunnelbanetåg där hon både träffar en intressant man och kommer hem i tid för att upptäcka att pojkvännen är otrogen. Men vi kommer också att få se hur Hannas liv skulle se ut om hon missade tåget, vilket blir ett helt annat öde. I rollerna syns Gwyneth Paltrow och John Hannah.

16.50Mother's day Den stjärnfyllda dramakomedin "Mother's Day" utspelar sig just på Mors dag och skildrar olika aspekter av moderskap utifrån några kvinnors liv. Vi får träffa frånskilda Sandy (Jennifer Aniston) vars ex-man är tillsammans med en yngre förmåga, den ambitiösa karriärkvinnan Miranda (Julia Roberts) som inte har några barn och Jesse (Kate Hudson) som har en komplicerad relation till sin mamma.

19.13Love Unleashed Hailey jobbar som volontär på ett djurskydd och ordnar partyn med hundvalpar som behöver ett nytt hem. På en av dessa fester träffar hon Ryan, änkling och ensamstående far till åttaåriga Emmy som verkligen vill ha en hund. Och som av en händelse korsas deras intressen när hon försöker ordna en hundpark och han jobbar som stadsplanerare. Romantiska Love Unleashed är gjord av tv-kanalen Hallmark.

21.00Mitt stora feta grekiska bröllop Romantisk komedi om 30-åriga Toula som bor i Chicago men har sina rötter i Grekland. När hon förälskar sig i engelskläraren Ian chockar hon hela sin stora bullriga familj, som har räknat med att hon ska välja en grekisk man. Filmen blev en makalös succé och räknas som en av tidernas mest framgångsrika komedier - med en budget på endast $5 miljoner spelade den in hela $368 miljoner bara på bio.

23.00Café Society 1930-tal. New York-killen Bobby lämnar sin gnabbande familj och sin gangsterbror och far till Los Angeles. Han får jobb som springpojke åt sin morbror Phil, en storfräsare till agent åt filmstjärnor i Hollywood. Han möter också kärleken i Phils sekreterare Vonnie men hon har redan en pojkvän. Romantisk dramakomedi med Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell och Blake Lively.

01.10Mississippi grind Drama om spelaren Gerry (Ben Mendelsohn) som hamnat i en nedåtgående spiral av otur och ekonomiska svårigheter. Men han är fast besluten att komma på rätt köl igen och slår sig samman med den karismatiske pokerspelaren Curtis (Ryan Reynolds). De två beger sig ut på en roadtrip genom södern med förhoppningen att vinna tillbaka allt de förlorat och siktet inställt på en pokertävling i New Orleans.

03.20Kiss at Pine Lake Romantiskt drama om Luke och Zoe som möts i tonåren när de är på samma sommarläger. Men trots att känslorna spirar förlorar de kontakten med varandra. Men femton år senare ska de mötas kring just samma sommarläger, nu är Luke dess ägare och Zoe jobbar för ett företag som vill köpa marken. Kiss at Pine Lake är gjord av tv-kanalen Hallmark.

05.10Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.50Star File