MENY

C More Hits

18.30Jönssonligan och Dynamit-Harry Sickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar de sprängningsexperten Dynamit-Harry (Björn Gustafson). Men dessvärre är hans kunskap om dynamit en smula förlegad..."Jönssonligan och Dynamit-Harry" är den andra filmen i komediserien.

20.15Bad Moms Författarna till ”Baksmällan” ligger bakom denna komedi om tvåbarnsmamman Amy (Mila Kunis) som håller på att krokna under kraven från hem, jobb och skola. När hon får nog av översittarna i föräldrarådet gör hon uppror och hamnar i trubbel, men får också nya vänner i andra stressade mammor. Övriga roller i "Bad Moms" spelas av bland andra Kristen Bell, Jada Pinkett Smith och Christina Applegate.

21.52Star File

22.00Twilight Bella Swan flyttar till Forks, en regnig och lugn småstad i Washington. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella som han faller handlöst för. Första filmen i succén The Twilight Saga efter Stephanie Myers bästsäljande bokserie.

00.00Kvinnan i buren Dansk thriller efter Jussi Adler-Olsens första bok om avdelning Q. Kriminalinspektör Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor, men han har svårt att samarbeta och får i uppdrag att leda en ny avdelning som går igenom gamla olösta fall. Mørck och hans assistent Assad (Fares Fares) börjar gräva i ett förmodat självmord som ska ta dem högt upp i politikens värld.

01.35Non-Stop Gastkramande amerikansk actionthriller med Liam Neeson och Julianne Moore. Bill Marks är en alkoholiserad polis som flyger inkognito på myndigheternas uppdrag för att upprätthålla säkerheten ombord. Mitt under en flight över Atlanten får Bill en rad SMS som tyder på att någon hotar planet och dess passagerare. Men vem? Bill kastas in i en dödlig kamp mot klockan.

03.20Burn after reading En fåfäng statstjänsteman, en försupen CIA-agent och två infantila träningsinstruktörer – det är några av de udda typerna i en snurrig svart komedi om ett inte helt välplanerat utpressningsförsök. För manus och regi står bröderna Coen (Fargo, No Country for Old Men) och i den stjärnspäckade rollistan syns bland andra Brad Pitt, Frances McDormand, George Clooney, Tilda Swinton och John Malkovich.

04.52Star File

05.05Hokus pokus Alfons Åberg Alfons Åberg är sju år och när han inte leker sjörövare med sina kompisar Milla och Viktor så drömmer han om en hund. En alldeles egen hund, precis en sån som den gamla trollkarlen har. Kanske kan hans dröm gå i uppfyllelse med hjälp av magi? Den älskade barnboksfiguren Alfons Åberg kommer här i sin första långfilm, baserad på Gunilla Bergströms bok med samma namn.