MENY

SF-Kanalen

06.30Rasmus på Luffen Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen familj, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen slår han följe med en luffare – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

08.15IRL Elias plågoandar finns överallt, i skolan, på tunnelbanan och de spyr sitt hat över honom på nätet. Han flyr in i ett onlinespel med tusentals spelare där Elias ikläder sig krigaren S:]iles skepnad och möter Sc4rlet, en skicklig tjejsoldat.

09.35Repmånad - eller Hur man gör pojkar av män Ett gäng gamla kompisars repövning urartar fullständigt då deltagarna är helt inställda på att jaga brudar, dansa på Stadshotellet och få i sig mat och dryck, som inte alls kommer från markan.

11.00Julie Det är midsommarafton och överklassflickan Julie riktar sin blick mot Jean, som redan är trolovad med Kristin. Han slits mellan sin pliktkänsla och de plötsligt uppkomna utsikterna om ett bättre liv. Julie får sin natt med Jean, men till vilket pris?

12.45Älskar älskar inte Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är pilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem.

14.25Arn Riket vid vägens slut I den andra filmen lämnar Arn Jerusalem och återvänder hem till sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till. Men Arn vet att sverkrarna fortfarande planerar att återta kronan och att krig kan bryta ut när som helst.

16.30Åsa-Nisse i agentform När mystiska saker händer i bygden kläcker Åsa-Nisse och Klabbarparn en plan. De ska träna upp handlare Sjökvist till hemlig agent och övertalar honom att genomgå ett träningsprogram i värsta James Bond-anda.

18.00Jordgubbar med riktig mjölk Ludvig gillar verkligen sitt jobb som kameraman, men är rastlös och vill göra något nytt. Men då riskerar han att svika sin äldre vän och kollega Rolf, programledaren i det kringresande program de båda arbetar med.

19.25Ägget är löst! Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar. Med vårfloden spolas han iland till en helt ny värld.

21.00Sällskapsresan Det är grisfest på Kanarieöarna i jultid och där befinner sig Stig Helmer Olsson på sin allra första utlandsresa. Han vet inte att doktor Levander, som hjälpt honom få bukt med sin flygrädsla och som skall köpa hus på Kanarieöarna lurat honom att smuggla ett paket med svarta pengar från Sverige.

22.45Förortsungar När Amina har väntat på sitt uppehållstillstånd i tre år, dör hennes morfar och plötsligt ställs allt på sin spets. Hon får gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan. I samma slitna förort bor den vilda Mirre och tillsammans börjar de kämpa för att Amina ska få stanna i Sverige.

00.20Swing it, magistern! Musikspäckad komedi där elever och musiklärare på en skola älskar den nya swingmusiken men motarbetas av sträng rektor. Filmen blev Alice Babs stora genombrott och som lektor Bergman syns Adolf Jahr.

01.5091:an Karlsson rycker in Mandel Karlsson blir anställd på ett konditori där även bagaren Axelsson och servitrisen Elvira jobbar. Men när båda herrarna blir inkallade är det bara för 91:an och 87:an att inställa sig på regementet där de råkar ut för en rad trassliga intriger.

03.20Kvinna utan ansikte Svenskt relationsdrama efter Ingmar Bergmans manus. Martin har gift sig med Frida när hon blev gravid, men inleder en passionerad affär när han träffar en ung kvinna, Rut, som är märkt av sitt förflutna.

05.05Nånting levande åt Lame-Kal Annastina och Lillstumpan tänker ge en kattunge åt Lame-Kal. När Lame-Kal var liten blev han sjuk och sedan dess är han lam i benen. Och mer än allt önskar han sig ett litet varmt knyte som håller honom sällskap.

05.35Tjorven och Skrållan Invånarna på Saltkråkan får det riktigt hett om öronen när Malin och Peter får sitt första barn - Skrållan! Det blir inte lätt för en så förvirrad morfar som farbror Melker att hålla ordning på henne. Skrållan rymmer nämligen så snart hon kan.