MENY

TV 12

06.00M.A.S.H. Hawkeye får ett hemligt brev från Potters fru, och när en soldat såras och blir paralyserad bestämmer sig hans sergeant för att döda den ansvarige.

06.30M.A.S.H. När generalen Rothaker inför ett alkoholförbud i lägret börjar Hawkeye och B.J underhålla sig med att se på film. Intresset växer när de hör talas om en särskild film som de måste se till varje pris, men den tycks vara svår att få tag på.

07.02Polis på plats Skottlossning i en förort leder till en massiv polisinsats.

07.30Polis på plats En hungrig man ställer till med bråk.

08.00Polisens biljakter Det dröjer inte länge innan polishelikoptern kallas in när en misstänkt man fly från polisen. Efter att ha kört ner i diket flyr han till fots men frågan är hur länge han orkar springa? På andra sidan stan krockar en alkoholpåverkad bilist.

09.00Polisens biljakter Det råder en stor oro hos den brittiska polisen när en bilist kör igenom en marknad i Ripley. Föraren kör tillslut in i en ambulans och skadeläget är oklart. Samtidigt vägrar en alkoholpåverkad bilist acceptera sitt tillstånd trots flera blås-tester.

10.00Mordutredarnas nya fall Några collegestudenter blir oroliga när deras kompis försvinner spårlöst och kontaktar polisen. Flera veckor senare påträffas kvarlevorna från en kvinna i en nerbränd lada och polisen anar att händelserna hänger ihop.

10.30Mordutredarnas nya fall En kvinna påträffas mördad i sitt hem i Florida och den tidigare pojkvännens namn står skrivet i blod på en vägg i närheten. Frågan är om det är skrivet av offret eller gärningsmannen?

11.00Heathrow Åttio procent av Englands besökare anländer med flyg och denna dag ankommer det första utrikesflyget redan 04.50 med passagerare från Australien. Gränskontrollen stoppar en misstänksam man och en blinddejt tar vid på ankomstterminalen.

11.30Heathrow Säsongsavslutning. Det är ofta kändistätt på Heathrow och vi får följa med när Carlo möter upp en mycket speciell passagerare. Dessutom testar British Airways sin nya robot på flygfältet och polishundar tar upp jakten på svarta pengar i tullen.

12.00Polis på plats Poliserna måste hantera att slagsmål som brutit ut på en biograf. En gäng tonåringar ertappas när de gör olaga intrång.

12.30Polis på plats Polisen måste jaga en man som försöker fly trots att han har handbojor på sig. Poliserna måste även hantera ett larm om ett familjegräl.

13.00Kronofogden knackar på Dal och Dael åker till sydöstra London för att driva in en skuld från en man som är skyldig sin före detta flickvän pengar. Stewart och Vic är i Manchester, där en verkstad inte har betalat en hantverkare enligt överenskommelse.

14.00America's Funniest Home Videos Lustiga orangutanger, skräckinjagande halloweendräkter och hala trappor väntar i kvällens avsnitt. Vi får dessutom beskåda en minst sagt dramatisk berg-och-dalbana-färd och en grupp aggressiva hundar.

14.30America's Funniest Home Videos Förbered er på en ordentligt skrattfest när Alfonso står redo med massor av nya klipp. Vi får bland annat se smärtsamma rutschkanefärder, drönare som gör mer skada än nytta och puss-sugna fiskar.

15.00M.A.S.H. Det är Halloween och en grupp marinsoldater festar på en bar tills flera bråk bryter ut. En redan hektisk natt leder till en chock när Mulcahy upptäcker att en död soldat är vid liv.

15.30M.A.S.H. Hawkeye och Charles spelar Klinger ett spratt, men när ryktet sprider sig går allting fel. Potter planerar en stor välkomstgest till en gäst som aldrig kommer.

16.00Polisens biljakter Den brittiska polisen får ta i med hårdhandskarna när en misstänkt gör allt i sin makt för att inte omhändertas och flyr från polisen. Läget är kritiskt när en bilist krockar under en biljakt i en alldeles för hög hastighet.

17.00Polisens biljakter Kevin vet inte vad han ska tro när en hästtransport visar sig innehålla helt andra saker än vad den bör. På andra sidan stan kör en alkoholpåverkad bilist i en av polisens favoritfordon samtidigt som Nick tappar humöret på en ansvarslös förälder.

18.00Kronofogden knackar på En hyresgäst skyller sina skulder på en hyresvärd och blir ursinnig på Stewart och Elmor. Paul och Steve tvingas ta till drastiska åtgärder när de hamnar mitt i ett skilsmässodrama, där en affärsman är skyldig sin före detta fru en hel del pengar.

19.00America's Funniest Home Videos Katter med humörsvängningar, fiskmåsar som gör vad som helt för lite hamburgare och strutsar som vet hur man svänger på höfterna står redo i kvällens avsnitt. Vi får även se hur det går när man deltar i en cykeltävling utan cykel.

19.30America's Funniest Home Videos Barn med stora balansproblem, pussugna giraffer och cykelturer som blir mer smärtsamma än förväntat väntar i kvällens avsnitt. Vi får även se ett Lady och Luffsen-moment och björnar som vandaliserar bilar.

20.00V86 Direkt Direktsänt trav. Med tips, intervjuer och analyser.

22.00Nionde kompaniet Colin Nutleys genombrottsfilm. Under sin kämpiga tid i lumpen kommer några unga grabbar på en affärsidé om hur man bäst utnyttjar militärens resurser. De startar ett företag som gör den ena lysande affären efter den andra och verksamheten växer mycket snabbt. Eftersom regementet har åtta kompanier så döper de det nya företaget till Nionde kompaniet.

00.15Ett lik i trädgården En väl bevarad hemlighet är på väg att komma upp till ytan i Florida. Men innan polisen kan avslöja den mörka sanningen finns det ett par saker kvar att reda ut. Det störta frågetecknet är om den älskade mammans dubbelliv försatte henne i fara?

01.12Snuten i Hollywood Snuten i Hollywood är en amerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis i Detroit och följer sällan regelboken. När hans bästa vän blir mördad beger sig Alex till Kalifornien för att hitta förövaren. Axel misstänker att mördaren utger sig för att vara konsthandlare i Beverly Hills. Till sin hjälp i jakten får han två motvilliga poliser från Beverly Hills som dessutom fått i uppdrag att hålla ett öga på honom. Ju närmare trion kommer mördaren, desto farligare och mer delikat blir situationen. Snart är Axel inte längre önskvärd bland poliserna i lyxiga Beverly Hills. Dessutom är hans liv i fara. I rollen som Axel Foley ses Eddie Murphy.

03.25Mordutredarnas nya fall En sönderskjuten bil hittas under bro i Kalifornien, en 20-årig kvinna hittas mördad en månad senare och rött glitter visar sig bli en viktig ledtråd i jakten på mördaren.

03.56Cheaters Elisabeths konstnärligt lagda make Johnny har börjat arbeta med nakenmodeller och hon oroar sig för att Johnny gör mer än bara tittar på modellerna. Desmond undrar om hans flickvän Dee ser sig om efter någon annan.

05.02Cheaters Rene tycker att något förändrats efter att hennes sambo Mike fått ett nytt jobb. Hon upplever det som att romantiken dött och att Mike undviker henne. Chandondras pojkvän har varit frånvarande på sistone och hon känner sig bortvald.