MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Jarrod och Brandi har med sig en expert till auktionen i West Covina. Darrell och Brandon hjälper alla att klä sig för framgång.

06.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna befinner sig i Riverside där Brandi gör sitt bästa för att hålla sig positiv för Jarrods skull. Mary hoppas att turen ska vända efter en dålig dag och Dave är blodtörstig.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Designern Lindsey Stone gifte sig med mekanikern Jeremy efter att han förfört henne enligt konstens alla regler. Men det visar sig att drömprinsen hittat en ny prinsessa. Rene Winston är expert på organisering men hennes privatliv visar sig vara en riktig röra. Hon får till sin förfäran reda på att hennes pojkvän gärna tillbringar lunchpauserna med en frikostig kollega.

12.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna är tillbaka i Fontana och Ivy har höga förhoppningar på att hitta något som han behöver. Jarrod och Brandi vässar sin taktik i jakten på ett bra förråd.

12.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna är i Moreno Valley som tidigare bjudit på bra förråd. Darrell får tag i något som ser ut som skräp men frågan är om det har något värde. Mary stöter på motstånd när hon försöker få information från de mer erfarna köparna.

13.00Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2009. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Två misstänkta bedragare landar i Auckland och i Queenstown hittas spår av amfetamin på en ryggsäck.

13.30Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2009. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Två passagerare som planerar att stanna en dag och som har väskor fyllda med souvenirer frågas ut i tullen. Död korall hittas i en väska.

14.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2011. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Två berusade män stjäl kapten Jack Sparrows svärd och använder det till att kika under kvinnors klänningar. Polisen Tom Jenkins stöter på två män som röker marijuana på en bro. Calvin Wandick stoppar ett par prostituerade kvinnor och en turist punkterar Toms polisbil med en kniv.

14.30Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2011. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Tom och hans team handskas med ett par vänner som bråkar om en tjej. Calvin får ta itu med en allvarligare situation när en man försöker sälja droger till en turist. Tom jagar ifatt en man som påstår att han bara är ute på sin nattliga joggingtur men som sedan trasslar in sig i en härva av lögner.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En förare har blodsprängda ögon och polisen misstänker att han tagit droger. En biljakt startar när en person kör förbi polisens kontroll.

18.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En bilförare är kraftigt berusad men det är inte hans enda problem. En mamma som är ute och kör med sina barn blir förvånad när hon stoppas av polisen. En person kör en båt med en öppnad öl i handen.

19.00V86 Direkt Direktsänt trav från Solvalla. Tips, intervjuer och analyser.

22.00The running man The running man är en amerikansk science fiction-film från 1987. Året är 2019 och världen styrs av en polisstat med tv som ett kraftigt censurerat redskap i makthavarnas händer. Ben Richards, som är helikopterförare, sätts i fängelse när han vägrar skjuta på obeväpnade hungerdemonstranter. Han får en chans att bli fri genom att delta i tv-programmet The running man, där dömda fångar jagas i en form av gladiatorspel.

00.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En förare har blodsprängda ögon och polisen misstänker att han tagit droger. En biljakt startar när en person kör förbi polisens kontroll.

00.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En bilförare är kraftigt berusad men det är inte hans enda problem. En mamma som är ute och kör med sina barn blir förvånad när hon stoppas av polisen. En person kör en båt med en öppnad öl i handen.

01.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. Den skadade jarlen Ragnar Lodbrok återvänder hem till Kattegatt efter räden på Paris. Han måste handskas med fiender från nya håll samtidigt som han måste acceptera sin bror Rollos svek och hantera nya utmaningar. Ragnar berättar för Floke att han måste betala ett högt pris för det han har gjort. Rollo inser att greve Odo är en bundsförvant och Björn kämpar på ute i vildmarken.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Designern Lindsey Stone gifte sig med mekanikern Jeremy efter att han förfört henne enligt konstens alla regler. Men det visar sig att drömprinsen hittat en ny prinsessa. Rene Winston är expert på organisering men hennes privatliv visar sig vara en riktig röra. Hon får till sin förfäran reda på att hennes pojkvän gärna tillbringar lunchpauserna med en frikostig kollega.

05.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. Den skadade jarlen Ragnar Lodbrok återvänder hem till Kattegatt efter räden på Paris. Han måste handskas med fiender från nya håll samtidigt som han måste acceptera sin bror Rollos svek och hantera nya utmaningar. Ragnar lär känna den nya slavkvinnan Yidu medan Floke besöker siaren. Rollo har lärt sig att prata franska vilket imponerar på hans fru. Björn träffar oväntat på en krigare på vägen hem.