MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Finn förbereder sig för att möta sitt förflutna. Katie blir misstänksam. Lisa tvingar Belle att söka medicinsk hjälp.

06.35Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Debbie blir förvånad över Cains beteende. Katie gör en oväntad upptäckt.

07.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Cains hälsa försämras. Pete ger Finn ett ultimatum. Belle är bedrövad efter ett besök av Lachlan.

07.35Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. En skattmas bordar kryssningen för att granska kaptenens finanser. En kändis försöker undvika en skvallerjournalist som gör allt för att avslöja hennes hemlighet. En nygift kvinna upptäcker att hennes före detta pojkvän är ombord och att han vill vinna tillbaka henne.

08.50Sändningsuppehåll

11.55Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Gopher ställer upp när en sångare insjuknar men hans sångröst är inte det mest underhållande med showen. När ett par systrar som brukar resa tillsammans får sällskap av en systers make sätts hans tillit på prov. En änka träffar den man som skickat henne en ros om dagen sedan hennes make dog.

12.55M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Hawkeye anmäler sig som frivillig till att följa med en medicinsk rådgivare till fronten för att undvika en överraskningsfest de andra planerar åt honom.

13.30M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Läkarna chockeras när en asiatisk-amerikansk hjälte försöker ta livet av sig.

14.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. En hord med myror i Amazonas regnskog förstör allt i sin väg. MacGyver hjälper en vän som är entomolog och en plantageägare att bli av med myrorna innan plantagen ödeläggs.

15.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Lexie blir ivägskickad med stil. Nancy försvinner från fängelset efter att hon fattat sitt beslut.

16.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. En kändis besöker fängelset efter telefoninsamlingen. En ny ledare utses.

17.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Claudia är inte förmögen att hjälpa Krystle. Jeff vill återförenas med Fallon för deras barns skull. Steven blir utpressad.

17.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Violet åker på semester. Sam och Emma planerar sitt bröllop. Chris pappa kommer på besök.

18.55M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Teamet drömmer sanndrömmar efter två dagar utan sömn.

19.30M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. En krigskorrespondent blir attraherad av BJ och vägrar acceptera att hennes känslor inte verkar vara besvarade.

20.00Monk En lärare faller ner från kyrktornet och dör. Polisen tror att det är fråga om självmord men Monk tvivlar på att modersmålsläraren skulle göra så många stavfel i sitt avskedsbrev. Kriminalpolis Dishers alldagliga mamma gifter sig med en mycket yngre antikvitetshandlare och Monk måste lista ut varför.

21.00Monk En lärare faller ner från kyrktornet och dör. Polisen tror att det är fråga om självmord men Monk tvivlar på att modersmålsläraren skulle göra så många stavfel i sitt avskedsbrev. Säsongsavslutning. En dödsdömd fånge mördas 45 minuter innan sin avrättning och Monk intresserar sig för fallet då det visar sig att den misstänkte sitter på information om hans fru.

22.00Broadchurch Säsongsstart. En kvinna anmäler att hon blivit sexuellt ofredad och Ellie och Hardy får i uppdrag att förhöra henne. De står snart klart att hon blivit våldtagen. Det visar sig att överfallet var planerat och Hardy drar slutsatsen att förövaren kan slå till igen. Hardy och Miller för en kamp mot klockan för att kunna häkta Ed men de blir till slut tvungna att släppa honom i brist på bevis. De upptäcker att det andra offret, Laura Beson, anlitat Atwoods bilbärgning precis innan hon blev våldtagen. Samtidigt gör Jim Atwoods fru en chockerande upptäckt.

22.55Broadchurch Säsongsstart. En kvinna anmäler att hon blivit sexuellt ofredad och Ellie och Hardy får i uppdrag att förhöra henne. De står snart klart att hon blivit våldtagen. Det visar sig att överfallet var planerat och Hardy drar slutsatsen att förövaren kan slå till igen. Sista delen. Clive Lucas blir gripen efter att hans fru hittat saker som tillhört Trish i hans garage. Men saker och ting stämmer inte och Hardy och Ellie fortsätter gräva. De lyckas till slut avslöja sanningen om vem som våldtog Trish och för invånarna i byn förändras livet återigen för alltid.

23.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Rachel försöker att frita Miles, medan Jason och Neville överraskas av en grupp människor på flykt. Charlie och Adam är oeniga om vad de ska göra med Monroe, och Willoughby känner sig hotad av några lokala urinvånare. Aaron ställs inför en utmaning när han stirrar döden i vitögat.

00.50Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Rachel blir allt mer misstänksam mot Patrioterna och upptäcker att en av hennes vänner är i maskopi med dem. Aaron plågas av smärtsamma drömmar. Neville blir befordrad efter en uppvisning i machiavelliskt maktspel.

01.50Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Jonny återvänder till arbetet efter att han blivit frisläppt. Sacha är glad över att Essie är tillbaka. Arthur är nervös inför sin första dag på AAU.

03.05Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Lexie blir ivägskickad med stil. Nancy försvinner från fängelset efter att hon fattat sitt beslut.

04.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. En kändis besöker fängelset efter telefoninsamlingen. En ny ledare utses.

05.00Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Eric ber Brooke att berätta varför hon är så upprörd. Ridge försvarar sig inför Brooke som kommer till en bister slutsats. Quinn försöker rädda sitt äktenskap.

05.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Charity tvingar Cain att ta itu med sina problem. Robert är rasande över Katies agerande. Finn söker råd hos Debbie angående Emma.