MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Carly känner skuld över Marlons och Matts dispyt. Nell försöker visa upp sin bästa sida på Ambas fest. Zak är fast besluten att bevisa att han kan försörja sin familj.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Jai måste fatta ett beslut. Sam kommer med ett förslag till Zak för att lösa hans ekonomiska problem.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Zak hoppar in för Victoria på veganmarknaden men begår ett misstag. Debbie beslutar sig för att hämnas på Chrissie.

07.30Dynastin Amerikansk dramaserie från 1989. Nionde säsongen om familjerna Carrington och Colby, som styr över var sitt oljeimperium i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis, som gör allt för att förpesta deras liv. Dex hotar att ta livet av Adam efter att han får reda på vad han gjort mot Virginia. Joanna blir svartsjuk på Sables intresse för Dex och Sable har en obehaglig konfrontation med Heath.

07.30Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Judy tycker att en barnboksförfattare verkar vara en perfekt match för hennes kräsna kusin som är gravid. En fribrottare förbjuder sin syster att umgås med hans motståndare. Gopher råkar bli hypnotiserad till att tro att han är kaptenen.

08.45Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Under en kryssning längs Nilen pratar kaptenen med en väns änka om gamla minnen. En producent vill att en ung stjärna ska spela Kleopatra. En kvinna visar intresse för ett smycke som Adam fått och en upptagen man kan förlora sin fru.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En tävling hålls för att utse månadens soldat.

13.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Lägret vänds ut och in i jakten på en gammal värdefull pistol som försvunnit.

14.10Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1994. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest, om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på dem. Eddys före detta makar upptäcker att hon lurat bägge två att betala underhåll. De slutar att betala och hon fruktar det värsta, fattigdom. Eddy tvingas följa Saffys råd att skära ned på sina kostnader. Hon byter ut sin bil mot ett mindre modell och säger upp sin leverans av mat från Harrods. Men frågan är om Edina och Patsy verkligen kan leva så måttligt. Ett besök i stormarknaden kostar mycket mer än de räknat med.

14.50MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1988. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Säsongsavslutning. En hämndlysten intern som nyligen blivit frigiven ger sig ut i skogen på jakt efter MacGyver.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1989. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper en arkeolog som söker efter en mytisk artefakt när de blir varse om en uråldrig hemlighet.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Den förmögna familjen Carrington styr över ett oljeimperium i Denver, Colorado. Familjens överhuvud Blake Carrington rör upp känslor när han gifter sig med sin tidigare sekreterare Krystle som slungas in i de rikas värld. Hennes problem har bara börjat då Blakes före detta fru tar plats i deras liv. Blake får sin dom och flera personer får anledning att bli upprörda. Claudia vägrar att träffa Steven. Krystle och Fallon grälar och Alexis fattar ett överraskande beslut om var hon ska bo.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Sissy bryter mot reglerna för att kunna rädda livet på en ung kvinna. En journalist erbjuder läkarna en chans att förbättra sitt rykte men det går inte som Blitho tänkt sig.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. När sjukhusets provianttillförsel stoppas tvingas personalen ransonera värme, vatten, mat och sjukvårdsartiklar.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Frank vill rapportera att en skadad man är homosexuell men Trapper lär honom att alla har hemligheter att dölja.

20.00Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjunde säsongen av den charmiga deckarserien som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. Monks vänner samlas för att titta på ett tv-program som porträtterar Monk och berättar om ett uppmärksammat seriemördarfall som han löst. Medan Monk tittar på programmet inser han att alla offren i fallet inte dödades av samme man.

21.00Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjunde säsongen av den charmiga deckarserien som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. Monk genomgår hypnosterapi för att försöka bli av med sina tvångshandlingar. Behandlingen resulterar i att han börjar bete sig som ett barn. Samtidigt utreder han ett fall som involverar en försvunnen kvinna.

21.55Tyst vittne Brittisk kriminalserie. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen utredning av brottet. Harry åker till Budapest för att hjälpa sin älskarinna sedan många år tillbaka, Anna Sandor, med utredningen av ett mord på en prostituerad kvinna. Ju mer Anna och Harry blir inblandade i fallet desto farligare blir situationen. Snart sätts deras liv i fara och Harrys värld vänds upp och ner på en sekund. Leo åker till Budapest för att hjälpa Harry att reda ut krissituationen.

23.00Tyst vittne Brittisk kriminalserie. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen utredning av brottet. Nikki flyger till Budapest för att bistå utredningen. På plats gör hon och Leo en chockerande upptäckt.

00.10Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Magnum går motvilligt med på att hjälpa Higgins vän att hitta de ansvariga för kidnappningen av hans barnbarn.

01.10Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Ett medium ber Magnum om beskydd efter att hon sett sitt eget mord.

02.10Forever Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas. När en taxiförare mördas med ett antikt svärd inser Henry att den anonyma person som ringt honom vid upprepade tillfällen, Adam, på något sätt är inblandad. När ett andra mord inträffar försöker Adam sätta dit Henry för mordet. Frågan är om Henry vågar berätta sanningen för Jo eller om det är dags för honom och Abe att lämna staden.

02.10Blue bloods Amerikansk kriminalserie från 2017/2018. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Danny och Baez letar efter en journalist som har försvunnit efter att ha undersökt ett gammalt mordfall. Frank ifrågasätter ett initiativ lett av Erin som går ut på att se drogmissbruk som en sjukdom i första hand och brottslig handling i andra hand.

03.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Pete bestämmer sig för att bevisa för Leyla hur mycket hon betyder för honom men saker och ting går inte som han tänkt. Vanessa får en överraskning.

03.40Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rhona blir rasande på sina vänner och berättar sanningen om Pierce. Priya känner av pressen när hennes domstolsförhör närmar sig.

04.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Tracy frågar ut Josh om hans blåmärken. Nicola stöttar Priya inför domstolsförhören.

04.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rhona blir upprörd när hon hör byborna prata om Pierce och säger dem ett sanningens ord. Eric är rasande över att Josh återvänt till byn.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Sheila pressar Mateo att slutföra uppdraget som hon anlitat honom för. Bill och Liam når en oväntad uppgörelse.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Lachlan förklarar för Zak att hans misstag kan kosta dem flera tusen pund. Jacob ber David om råd hur han ska hantera mobbarna.