MENY

TV4 Guld

07.06Bror min och jag Komedi från 1953 om Uppsala-studenterna Gus och Holger som har problem att få ihop till hyran. De har lovats pengar av en morbror men han har gått i konkurs och hyresvärden vill ha 350 kronor omgående. Det finns inget annat val än att söka jobb och båda hamnar på en internatskola för flickor med en rad förvecklingar som följd.

09.00Kanske en gentleman När direktör Haglund (Gösta Cederlund) och skådespelaren Stig Järrel (Stig Järrel) har varit på teater och sett Pygmalion blir de inspirerade av temat i pjäsen. De slår vad om huruvida Haglund under fyra månader ska kunna förvandla en arbetare från hamnen till en gentleman. De väljer ut Gurra (Johan Elfström) för sitt experiment och Haglund tar med honom hem. Hans fru och deras två barn uppskattar inte alls tilltaget men Haglund är fast besluten att vinna vadet över Järrel trots familjens protester.

11.00Lilla huset på prärien Jonathan och Andy Garveys nya tillvaro i Sleepy Eye hotas av ett gäng bråkiga ligister. Flytten som var tänkt som en nystart blir långt ifrån som hoppats och frågan är hur de ska lösa den problematiska situationen.

12.00Lilla huset på prärien När Walnut Groves pojkar får en ny tränare som är en före detta professionell amerikansk fotbollsspelare blir de först överlyckliga. Men snart får de anledning att misströsta. Det visar sig nämligen att han varken bryr sig om läxor eller skador.

13.02Frasier Dagen efter Niles minnesvärda halloweenfest är Frasier tillbaka på radiostationen. Där finns även Roz som fått reda på att hon är gravid. När Frasier frågar om vem som är pappan till barnet drar det igång en invecklad soppa.

13.30Frasier Frasiers ska snart sända sin tusende show och på radiostationen pågår ett väldans ståhej. Frasier älskar uppmärksamheten trots att han visar annat utåt. Det finns dock en person som kan stoppa Frasiers ljuvliga tillvaro - Niles.

14.00A Million Little Things Delilah får hantera Dannys första övernattning borta. Rome och Regina fortsätter att försöka skydda sin surrogatmamma från hennes förflutna. Maggie ber en vän om stöd inför ett sjukhusbesök.

15.55Lilla huset på prärien En liten pojke tar till drastiska åtgärder för att kunna stanna hos sina stumma bror när han får veta att de ska separeras. Samma kväll som de ska adopteras flyr dem och på vägen möter de en gammal man som visar sitt stöd.

16.56Lilla huset på prärien När en blind flicka på barnhemmet vid namn Annie Crane visar sig vara skicklig på att måla får det hennes mamma, som hon inte haft kontakt med under lång tid, att vilja återförenas. Men Annie vägrar ge med sig och går emot sin mammas önskan.

17.57M.A.S.H. Hot Lips reder ut problemen med sin pojkvän. BJ och Winchester blir irriterade på varandra efter att de blivit ombedda att skriva en rapport till en prestigefull medicinsk skrift.

18.27M.A.S.H. En bebis med både amerikanska och koreanska drag lämnas in på sjukhuset.

19.00M.A.S.H. Hawkeye försöker avstå från alkohol i en vecka och Winchester försöker stoppa sin systers bröllop.

19.30M.A.S.H. Överste Potter och Charles sätts i karantän tillsammans efter att de fått påssjuka.

21.03Vem dömer Amy? Amys före detta make, Michael, dyker upp i Hartford och kräver utökad vårdnad om Lauren, vilket gör Amy rasande. Hon kontaktar en hårdhudad skilsmässoadvokat och snart är kriget i full gång. Maxine vill inte kännas vid sin 60:e födelsedag.

21.03Vem dömer Amy? Amys före detta make, Michael, dyker upp i Hartford och kräver utökad vårdnad om Lauren, vilket gör Amy rasande. Hon kontaktar en hårdhudad skilsmässoadvokat och snart är kriget i full gång. Maxine vill inte kännas vid sin 60:e födelsedag.

22.00Diagnosis Murder Del 1 av 2. Den här gången får Dr. Sloan ett fall på halsen som kännetecknas av både stillsam musik, levande ljus och en kropp iklädd ett elegant nattlinne. En hänsynslös seriemördare är i farten som märker sina offer under fotsulan med ett x.

23.00Frasier Roz börjar arbeta som volontär på ett äldreboende, men när hennes första patient dör mitt i ett parti schack blir hon förkrossad. Och när även nästa patient dör blir Roz övertygad om att hon förvandlats till dödens ängel.

23.30Frasier Frederick ska besöka Seattle och ingen är mer exalterad än pappa Frasier. För att imponera på sin son går Frasier med i radiostationens softboll-lag. Problemet är bara att han inte har en aning om hur man spelar.

23.58Skål Sam är på väg till sin tjugonde årliga alla hjärtans dag-dejt med Lauren när han skadar sin rygg. Frasier och Lilith anordnar en fest för singlarna i sin terapigrupp.

23.58Skål Sam är på väg till sin tjugonde årliga alla hjärtans dag-dejt med Lauren när han skadar sin rygg. Frasier och Lilith anordnar en fest för singlarna i sin terapigrupp.

00.30Skål Carlas syn försämras och hon skaffar ett par läsglasögon i smyg. Sam försöker sabotera Rebeccas plan på att ta över baren.

00.30Skål Carlas syn försämras och hon skaffar ett par läsglasögon i smyg. Sam försöker sabotera Rebeccas plan på att ta över baren.

01.10Skål Rebecca har svårt att acceptera sitt beslut att avboka bröllopet med Robin. I ett försök att glömma sitt liv i Boston reser hon, med hjälp av Woodys kreditkort, hem till San Diego.

01.40Bombi Bitt och jag Bombi Bitt är fosterbarn hos Franskan som en kväll får besök av sin mystiske vän, Wolff och hans skumme vän Riomio. Bombi Bitt spionerar på dem och få reda på att de planerar att stjäla kyrksilvret. Tillsammans med en vän kommer han på en plan för att stoppa trion. Svensk dramakomedi från 1936 efter Fritiof Nilsson Piratens debutroman, som även filmats som tv-serie på 1960-talet.

03.00Ungdom i fara Svenskt drama från 1946 om Wille (Kenne Fant) som står inför rätta anklagad för bilstöld. Medan kompisarna döms till fängelse slipper Wille undan med villkorligt straff. Socialassistenten Bo (Gunnar Sjöberg) lyckas ordna både bostad och jobb åt honom. Bo föreslår att Wille och hans flickvän Karin (Nita Värhammar) ska starta en klubb och snart är projektet igång. Men en person från hans förflutna tror att han har tjallat för att slippa fängelse.

05.00Hon trodde det var han Svensk komedi frnå 1943 om den populäre författaren Mark vars förläggare hör av sig och klagar över sjunkande försäljningssiffror. Han far till Stockholm för ett möte på förlaget. På kvällen, efter en krogrunda, blir han av en händelse indragen i den undre världen, vilket bara kan gynna inspirationen för nästa spänningsroman.