MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Kerry känner sig fortfarande skyldig. Megan lyssnar inte på Leylas varning och Charity funderar på sin framtid.

06.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Kerry är i förnekelse och Megan känner sig förödmjukad. Charity har ett uppdrag.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ross och Charitys plan blir motarbetad. Kerry fattar ett svårt beslut.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Kryssningen förvandlas tillfälligt till ett kasino för välgörande ändamål. Ett par bröder råkar i luven på varandra och en nygift kvinna sätter sprätt på pengarna hon och maken fått i present. En ovärderlig sedel råkar hamna i en spelmaskin.

08.45Sändningsuppehåll

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En kvinna tar med sig ett porträtt av sin avlidna faster då hon alltid velat åka på en kryssning, men hennes make är inte nöjd. Isaac träffar en skolkompis som arbetar för basketlaget Harlem Globetrotters. En tonåring är kär i sin fars sekreterare.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1979. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Säsongsavslutning. Överste Potter och hans vän spelar läkarna ett spratt på första april.

13.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye har närkontakt med fienden och Charles och Potter ställs mot varandra i en bridgetävling.

14.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Seriemördaren Zito lyckas rymma från rättsalen i samband med en rättspsykiatrisk undersökning. MacGyver och Murphy tvingas in i en ondsint lek när de försöker fånga in honom.

15.00Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnum hjälper en pensionerad poliskonstapel från New York att hitta den man som mördade hans barnbarn.

16.00Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. En skådespelare påstår att en filmproducent mördar kvinnor i sina barnförbjudna filmer.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Blake övertalar Leslie att ge Ben en andra chans efter deras misslyckade återförening. Alexis planerar att slå in en kil mellan Blake och Krystle med hjälp av Adams och Danas bröllop. Krystina blir allvarligt sjuk.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Vic satsar på turistnäringen och en pappa tvingas hantera en tragedi.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye får en säck med brev från skolbarn i sin hemstad.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hot Lips vänliga ord får en italiensk soldat att känna mer än bara vänskap.

20.00Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjätte säsongen av denna charmiga deckarserie som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. För fjorton år sedan fälldes Max Barton för mord, men nu framkommer nytt bevismaterial som visar att han var oskyldig. Monk, som ansvarade för att Barton hamnade i fängelse drabbas av samvetskval och bestämmer sig för att hitta den verklige mördaren.

21.00Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjätte säsongen av denna charmiga deckarserie som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. Monk och Stottlemeyers vänskap sätts på prov när Monk misstänker Stottlemeyers flickvän för mord. Mäklaren Sean Corcoran skjuts ihjäl och hans kompanjon Linda befinner sig flera mil från brottsplatsen. Hur kan hon ha något med mordet att göra?

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock Holmes kallas in för att hjälpa till med ett fall där en person mördats under ett inbrott. Han inser snabbt att själva inbrottet inte är relaterat till mordet utan inträffade efteråt. Men den Holmes misstänkte har ett vattentätt alibi, hon ligger i koma efter ett självmordsförsök. När ytterligare ett mord inträffar måste Holmes försöka hitta ett samband mellan morden för att kunna lösa fallet. Watson går ut och äter middag med sin före detta pojkvän.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock och Watson undersöker mordet på en matematiker vars väggar är målade med en komplicerad formel. De får hjälp av professor Tanya att tyda formeln och hon pekar ut en trolig misstänkt. Fallet tar en ny vändning när den misstänkte blir mördad. Watson ställs inför ett dilemma när sonen till en patient som dog under en operation vill låna pengar av henne.

22.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock Holmes konsulteras i ett fall med en seriemördare som sedan 2005 fört bort åtta barn. Holmes rättframhet gör honom impopulär hos mördarens senaste offers familj. Men han lyckas få fram en ledtråd som hjälper honom att identifiera mördarens bil. Polisen spårar bilen och blir överraskade när de upptäcker att den körs av 19-årige Adam Kemper, seriemördarens första offer. Holmes inser att Kemper är den enda person som kan leda dem till mördaren men tiden är knapp om de ska lyckas rädda livet på det senaste offret.

22.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock och Watson får i uppdrag av en mystisk man att leta reda på Ezra som är på flykt efter att ha läckt hemligstämplad information. Spåren leder dem till en grupp nätaktivister och en kvinna som håller Ezra gömd. Men när de kommer till hennes lägenhet har Ezra flytt och dödat kvinnan. När gruppen upptäcker att Sherlock och Watson söker efter Ezra gör de allt för att sabotera för dem i cyberrymden. Watson bestämmer sig för att börja nätdejta.

23.55Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnum hjälper en pensionerad poliskonstapel från New York att hitta den man som mördade hans barnbarn.

00.55Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. En skådespelare påstår att en filmproducent mördar kvinnor i sina barnförbjudna filmer.

01.55Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Av olika anledningar sker oväntade möten på sjukhusets hektiska akutavdelning. Den nittonde säsongen inleds med att Jasmine försöker vinna över Ric. Säsongsavslutning. Matteo gör en förkrossande upptäckt när en främling känner igen Nina. Fredrik försöker imponera på Hanssen. Ollie återvänder till arbetet men frågan är hur han kommer att klara sig utan Zosia.

03.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Joanie försöker övertyga Belle om att hon är välkommen att stanna. Lawrence ber Rebecca om ursäkt.

03.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Finn oroar sig över Victorias plan. Rakesh erbjuder Nicola kompensation.

04.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Dianes problem blir allt värre. Adam försöker dölja sina tvivel. Kerrys förhandling kan slå tillbaka på henne själv.

04.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Kerry är på krigsstigen och Nicola gör en upptäckt. Rebecca försöker hjälpa Diane.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Caroline påminner Thomas om deras planer att uppfostra Douglas tillsammans. Sally får anledning att bli bekymrad. Quinn berättar för Liam och Steffy att Eric är försvunnen och att Sheila kan vara inblandad.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Cain måste förklara sig. Kerry kämpar med att hålla sig samman och Holly är förälskad.