MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Sandy råkar ut för en olycka. Chrissie berättar för Lachlan vad Robert har gjort.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Det är dags för Debbie att fatta sitt beslut. Chrissie gör ett misstag när hon är onykter. Ruby räddar Sandy.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Finn får panik när Ross riskerar att förstöra bröllopet. Zak gör allt för att hjälpa Joanie.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Barnbarnet till en berömd matador föredrar att skriva framför att fäktas med tjurar. En kvinna som tillbringat 20 år i fängelse hoppas kunna återförenas med sin dotter. En passagerare dejtar både Judy och Vicki utan deras vetskap och Isaac hjälper en gravid och ogift fripassagerare.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Frank har en försenad reaktion på Margarets giftermål.

12.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Major Charles Winchester tar Franks plats i träsket.

12.55Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En matador tvingas inse att hans barnbarn föredrar att skriva framför att fäktas med tjurar. En kvinna som suttit länge i fängelse lär känna sin dotter. Judy och Vicki blir varse om att de dejtar samma man och Isaac fortsätter att hjälpa en gravid fripassagerare.

14.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Spänningarna stiger mellan ett par rivaliserande gäng som handlar med droger och vapen. MacGyver försöker lugna ner situationen innan det utbryter våld.

15.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Dwyer ber Joan att återvända till Wentworth. Merle skickas till en psykiatrisk avdelning och kvinnorna planerar att förödmjuka Rodney.

16.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Spider pressar Rita för mycket. Rodney är ute efter Lisa och Kaths rymning stöter på förhinder.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Sista delen. Återföreningen mellan Alexis och Blake blir kortlivad när Alexis avslöjar att hon känner till skatten.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. När Chris skriver ut p-piller åt en ung tjej i Cooper's Crossing blir det stor uppståndelse.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Efter att ha skickat i väg Radar på en dejt nås Hawkeye av de tråkiga nyheterna att han skadats av granatsplitter.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En gammal vän till BJ dyker upp och skämtar med alla i lägret.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. En lärare faller ner från kyrktornet och dör. Polisen tror att det är fråga om självmord men Monk tvivlar på att modersmålsläraren skulle göra så många stavfel i sitt avskedsbrev.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk undersöker mordet på ett äkta par och får reda på att den mördade hustrun hade ett förhållande med en framgångsrik basebollspelare som försöker slå frivarvsrekord.

22.00Tyst vittne Brittisk kriminaldramaserie från 2016. Rättspatologerna vid Londons universitet nöjer sig inte med att bara obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet med varför och hur personen dött. Om de inte är nöjda med de slutsatser polisen kommit fram till startar de en egen undersökning om brottet. När en dj uppenbarligen begår självmord börjar Nikki ifrågasätta sitt omdöme eftersom hon tidigare haft hand om ett liknande fall. När hon berättar om sitt tidigare eventuella misstag för sina kollegor inser alla att det kan få konsekvenser både för den dödas familj, polisen och gruppen. Samtidigt träffar Nikki en gammal vän från skolan, ett möte som gör henne misstänksam på grund av tidpunkten. Men saker och ting tar en oväntad vändning när Nikki blir gripen för mordet på en kollega. Frågan är om någon vill sätta dit henne.

00.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Dwyer ber Joan att återvända till Wentworth. Merle skickas till en psykiatrisk avdelning och kvinnorna planerar att förödmjuka Rodney.

01.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Spider pressar Rita för mycket. Rodney är ute efter Lisa och Kaths rymning stöter på förhinder.

02.10Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Nina ingår ett avtal med en person från det förflutna men hon kan komma att ångra sig. Festglada Morven fattar ett beslut. Sacha har bekymmer med den nya kvinnan i sitt liv och kommer fram till en förvirrande slutsats.

03.20Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Dwyer ber Joan att återvända till Wentworth. Merle skickas till en psykiatrisk avdelning och kvinnorna planerar att förödmjuka Rodney.

04.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Spider pressar Rita för mycket. Rodney är ute efter Lisa och Kaths rymning stöter på förhinder.

05.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge fortsätter sin charmoffensiv mot Quinn vilket gör Katie misstänksam. Liam konfronterar Wyatt som sedan ger Steffy ett erbjudande.