MENY

TV4 Guld

05.55Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Val försöker ställa saker och ting till rätta med Darren. Jai blir tvungen att fråga Rachel om hjälp.

06.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye skriver hem till sin pappa och beklagar sig över hur långtråkigt det är på sjukhuset. Det är så tråkigt att till och med Trapper och Frank har blivit vänner.

06.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye svärmar över en ny sjuksköterska samtidigt som en krypskytt är lös.

07.30Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Vicki fortsätter sin romans med en besättningsmedlem som är efterlyst av Interpol. Härvan fördjupas för en man som har både sin fru och sin älskarinna ombord. En kvinna som råkat på en före detta pojkvän under kryssningen lär sig mer om den person som en gång i tiden bedrog henne.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth är på ovanligt gott humör, vilket gör Richard misstänksam. Men så inser han att han har glömt bort att det är deras bröllopsdag och att Hyacinth strålar på grund av förväntningarna på den present hon tror att hon ska få av honom.

12.25Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. När Richard och Hyacinth promenerar på en idyllisk flodstrand får Hyacinth en lysande plan. Hon ska anordna en picknick vid flodstranden, lika elegant som hennes middagar med levande ljus.

13.00Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. Dibley har blivit utvalt av tv-bolaget BBC som den församling de vill sända veckans tv-gudstjänst ifrån. David Horton, som tror att det beror på att deras präst är kvinna, motsätter sig förslaget och vill att församlingsrådet tackar nej till förfrågan. Rådet tackar ändå ja för att de tror att det kommer bli spännande. Geraldine börjar genast samla ihop en kyrkokör och många hoppfulla lokala förmågor kommer för att provsjunga. En bonde vid namn Owen visar sig ha en ängels röst, trots sitt bistra yttre. När BBC-teamet anländer blir Geraldine intresserad av regissören Tristan och David faller för kameramannen Ruth. De utbyter telefonnummer med sina nya bekantskaper men till deras stora besvikelse märker de att de fått samma nummer.

13.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ace försöker imponera på en före detta flickvän genom att boxas mot en mästare i tungvikt. En pappa har svårt att acceptera att hans son kan ha dyslexi. En överbeskyddande mamma ljuger om sin dotter för en annan passagerare.

14.45MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1989. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. En forskare skapar ett sonarsystem åt Phoenix foundation som en korrupt chef för ett ubåtsföretag planerar att sälja till en grupp knarksmugglare.

15.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth ger Richard ett par slalomskidor i födelsedagspresent i stället för de sedvanliga tofflorna. När Richard vägrar att använda dem föreslår Hyacinth att han åtminstone kan sätta skidorna på takräcket för att göra intryck på grannarna.

16.20Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth är eld och lågor över att få mingla med aristokratin på en auktion. Richard oroar sig mest för att hon ska ropa in dyra och onödiga saker.

16.55Dynastin Amerikansk dramaserie från 1986-1987. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Blake får reda på häpnadsväckande nyheter. Jackie försöker få Dominique och Garrett återförenade. Gavin tar med Alexis på en ovanlig dejt.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff och Kate förbereder för sitt barns dop och tänker samtidigt tillbaka på vänner som kommit och gått genom åren.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En influensaepidemi drabbar sjukhuset och Hawkeye och Hot Lips tvingas ta hand om inte bara de skadade patienterna utan även sina kollegor.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. När Hawkeye och Trapper upptäcker att deras nyopererade patient drabbats av hög feber försöker de få Henry att köpa en ny inkubator.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2008-2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Monk får påhälsning av en inkräktare som säger sig vara hans halvbror. Han har rymt från fängelset och ber Monk reda ut vem som fått honom att se ut som en mördare.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2008-2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Natalie hjälper oavsiktligt en cykeltjuv att smita men frågan är varför någon ville stjäla cykeln som tillhör chefen på ett biotekniskt labb. Under utredningen får Monk en kula i benet och hamnar i rullstol.

22.00Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2005. Rättspatologerna vid Londons universitet är dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Leo och hans team blir kallade till en nattklubb där flera personer skjutits till döds. Teamet får förstärkning av kriminalkommissarie Ferguson och hans kollega, detektiv Connelly, båda tillhörande en specialgrupp inom kriminalpolisen som går under beteckningen Operation Trident. Ferguson tror att dödsskjutningen är del i ett krig som pågår mellan flera rivaliserande narkotikagäng. När teamet börjar sitt minutiöst noggranna arbete upptäcker de en kula som sitter inborrad i husväggen på andra sidan gatan, vilket tyder på att folkmassan besköts från två håll. Det är uppenbart att det handlar om en hämndaktion. För att kunna fastställa vem som avfyrade pistolen tar teamet partikelprover på samtliga närvarande, inklusive klubbägaren Ainsley Modest vars flickvän skadades allvarligt då hon råkade befinna sig mitt i skottlossningen. Nikki och Connelly får order om att bege sig sitt till ett övergivet industriområde där den bil som användes vid skottlossningen hittats full med utrustning som används vid drogtillverkning. De gör också ett skrämmande fynd på platsen, en svårt förruttnad människokropp. Dödsorsaken ser ut att vara en överdos av narkotika. Nikki och Connelly blir oense när Nikki vill undersöka dödsorsaken noggrannare. Connelly är ointresserad och har inget till övers för ännu en död missbrukare. Under tiden fortsätter teamet tillsammans med polis och ballistiska experter att undersöka dödsskjutningen. Nu gäller det att finna de vapen som användes på platsen.

00.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. En veteran från Vietnamkriget tar över ledningen av Wentworth. Joan ställs inför Ritas hårdhudade vänner.

01.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Den nye guvernören träffar internerna och en kommunikationsradio hittas innanför fängelsets murar. Joan utmäter hämnd.

02.05Holby city Brittisk dramaserie från 2015. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Mr T kommer till Mos undsättning när hon fruktar för sin babys liv. Bernie måste fatta ett beslut om sin framtid med Serena. Doms och Zoasias vänskap hotas.

03.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Bea tror att de andra glömt hennes födelsedag. Joanne försöker få Susie att förstå att hon inte är hennes mamma.

04.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Jennifer Powell blir tagen till bankrånarens gömställe. Erica bestämmer sig för att se mellan fingrarna.

05.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill och Katie genomgår skilsmässoförhandlingar och det slutar i tårar. Ridge får kalla fötter men Brooke är redo att genomföra deras plan. Wyatt blir bekymrad när hans mamma erbjuder sig att hjälpa honom.