MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Finn får panik när Ross riskerar att förstöra bröllopet. Zak gör allt för att hjälpa Joanie.

06.35Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Ross vill hämnas. Lachlan mixtrar med Lawrences medicin och Diane kommer med nyheter till Val.

07.05Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Det är Debbie och Petes bröllopsdag. Chas pratar om Ross med Debbie vilket gör henne obekväm. Finn blir orolig när Ross och Pete börjar bråka om Debbie.

07.35Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. April återvänder och hamnar direkt i trubbel med sin arbetsgivare. Gophers vän från skoltiden försöker visa upp en sida för sin chef och en annan för chefens dotter utan att veta om att de är släkt. En ung amerikansk fotbollsspelare förälskar sig i sin väns mamma.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. En blind kvinna som tycker synd om sig själv blir uppvaktad av en bonde. En man vars skilmässa är på väg att gå igenom reser med sin nya flickvän och är övertygad om att frun övervakar dem. Gopher försöker få en nudist att sluta solbada i bara mässingen.

12.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. När oskyldiga civila koreaner skadas i en attack tvingar Hawkeye och Trapper Henry att starta en utredning.

13.25M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. När Frank får höra att kommunisterna har brist på toaletter bestämmer sig Hawkeye för att göra allt han kan för att hjälpa till. Tyvärr visar sig toaletten som han skickar över till den nordkoreanska huvudstaden innehålla en general.

14.00MacGyver MacGyver räddar en människorättsaktivist. Säsongsavslutning. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist. När MacGyver överraskas med en födelsedagsfest på Phoenix Foundation får han anledning att minnas gamla vänner och äventyr. Han överväger även om det är dags att byta jobb.

15.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Magnum räddar livet på en ung hawaiiansk kvinna som bevittnat ett mord. De flyr tillsammans genom att dyka ner i havet, men Magnum träffas av ett skott. Han räddas av en fiskare och återfår medvetandet flera dagar senare på den avlägsna ön Kapu, men det verkar som om öborna döljer någonting.

16.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. T.C. får besök av sina barn Melody och Bryant, men när han ska hämta dem på flygplatsen försvinner Melody. Hon har blivit kidnappad och hålls gisslan mot en lösensumma på 300 000 dollar.

17.00Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Alexis försöker stoppa Kirby från att gifta sig med Adam genom att erbjuda henne en utlandstjänst. Fallon är oförmögen att gå men så hamnar hennes barn i fara. Claudia vill ta reda på vem som skickar mystiska paket till henne.

17.55Doktorn kan komma David hjälper en man med brutna revben. När David, Kate och Paula ordnar en tillfällig klinik vid en gruva tar David hand om en man med brutna revben. Mannen vägrar lyda Davids råd och det dröjer inte länge förrän han hamnar i livsfara. Kate återvänder till Coopers Crossing och Geoff försöker övertala henne att stanna kvar. Chris och Geoff tar hand om två systrar som varit med om en flygplansolycka och som visar sig dela på en man. Maggie hjälper Sam och Emma.

18.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. När en femårig sydkoreansk pojke kommer in till sjukhuset med en splitterskada blir han snart lägrets favorit. Trapper funderar på att adoptera honom men så hittas pojkens mor.

19.30M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. En korpral planerar att gifta sig innan han ska skickas hem. När han stöter på hinder kommer Trapper och Hawkeye till hans undsättning med hjälp av en gnutta utpressning.

20.00PROGRAMTITEL INTE INMATAD! En gammal skolkompis ber om hjälp. Sherry som Monk var förtjust i under skoltiden ber om hjälp. Någon har brutit sig in i hennes hem och mördat hushållerskan. Fallet väcker gamla minnen till liv för Monk. Säsongsstart. Monk får problem under ett fall och inser snart att han fått konkurrens av en gammal bekant, privatdetektiven Marty Eels.

21.00PROGRAMTITEL INTE INMATAD! En gammal skolkompis ber om hjälp. Sherry som Monk var förtjust i under skoltiden ber om hjälp. Någon har brutit sig in i hennes hem och mördat hushållerskan. Fallet väcker gamla minnen till liv för Monk. En säkerhetsvakt blir skjuten samma kväll som Monks bror ringer och säger att de behöver prata om sin pappa. Frågan är om det finns något samband.

22.00Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. Holmes och Watson utreder mordet på en självutnämnd rättskipare som är känd för att locka till sig sexuella förbrytare via internet. Watson vill hjälpa Shinwell men Holmes motsätter sig hennes planer.

22.55Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. Holmes och Watson utreder ett massmord som inträffat efter att en smakmeny visat sig innehålla ormgift.

23.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Magnum räddar livet på en ung hawaiiansk kvinna som bevittnat ett mord. De flyr tillsammans genom att dyka ner i havet, men Magnum träffas av ett skott. Han räddas av en fiskare och återfår medvetandet flera dagar senare på den avlägsna ön Kapu, men det verkar som om öborna döljer någonting.

00.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. T.C. får besök av sina barn Melody och Bryant, men när han ska hämta dem på flygplatsen försvinner Melody. Hon har blivit kidnappad och hålls gisslan mot en lösensumma på 300 000 dollar.

01.50Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dom är chockerad över att Lee fortfarande har en så stor påverkan på honom. Morvens fars tillstånd försämras och hon fattar ett livsavgörande beslut.

03.00Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Kerrys ohälsosamma livsstil oroar Dan. Harriet fruktar att Ashley har känslor för någon annan.

03.30Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Ashleys misstag får konsekvenser. En olycka får Kerry att frukta för sin framtid. Rhona fortskrider med planerna att adoptera.

04.00Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Ashley får sin diagnos. Kerry är tvungen att ändra sin livsstil. Paddy måste avsluta saker och ting med Tess.

04.30Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Bob kämpar med att inte berätta Ashleys hemlighet. Joanie blir förvånad över ett förslag från Zak. Cain och Kyle kommer varandra närmare.

05.00Glamour Steffy försöker blidka Thomas. Bill ber Jarrett att se till så att Spectras comeback blir en flopp. Steffy försöker blidka Thomas. Spectra-gänget är uppmuntrade av den mediala uppmärksamheten och försöker imponera på Jarrett. Ridge avslöjar sina planer för Quinn. Eric och Wyatt pratar om det lyckade symposiet och Katie får reda på deras planer för Steffy. Steffy och Liam funderar över de ständiga försöken att sära på dem.

05.30Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Cain blir ombedd att ta hand om Ross. Vanessa avslöjar för Rhona att hon ska lämna byn.