MENY

TV4 Komedi

06.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen undersöker sina konkurrenters bedrifter. Den här veckan ska de renovera två badrum och ett par av teamen har stora planer.

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. När Caroline ger Bill sin version av den senaste tidens händelser blir han rasande. Ridge ger Maya en varning.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. En ny bekantskap från Genoa City anländer till Forrester Creations modevisning. Bill grälar med Ridge. På modevisningen oroar man sig över Ridges frånvaro medan Maya strålar av självförtroende. Rick blir överraskad av publikens reaktioner.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Eric ger Rick ett ultimatum. Carter läxar upp Maya efter att henne höga förväntningar inte infriats. Caroline erkänner för Ridge varför hennes handlingar har sårat så många.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Rick överraskar Caroline när han berättar om sina planer. Katie ställer Maya mot väggen. Eric och Taylor har ett förtroligt samtal om framtiden. Ridge vet inte vad han ska svara när Katie ber honom att klargöra något.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Chesney ber Fiz att flytta från Weatherfield. Cheryls försök att skona Lloyd från mer smärta slår tillbaka.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Cheryl gör en hemsk upptäckt när Chris åker in på sjukhus. Ciaran tar en stor risk när han spelar med sina bröllopspengar. Nick och Eva kommer varandra närmare.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Pete blir orolig när han inser att Debbie känner till hans förflutna. Chas är skakad över Charitys avslöjande.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Chas berättar för Cain om Charitys plan. Pete är ärlig mot Debbie. James får svar på dna-testet.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Killarna ska gå på en gemensam väns bröllop och Winston ska vara marskalk. Nicks före detta flickvän Caroline ska också gå på bröllopet och Nick oroar sig för att han ska framstå som ömklig och ensam inför henne. De andra killarna övertalar honom att bjuda med Jess som sin dejt. På bröllopsmottagningen försöker Schmidt ragga upp en vacker kvinna. Men så dyker Gretchen upp, och trots att han avskyr henne slutar deras möten ofta i sänghalmen. Winston tar sitt uppdrag som marskalk väldigt seriöst, vilket slutar med att han försöker konkurrera ut en yngre gäst på dansgolvet. När Nick introducerar Jess för Caroline verkar det som om hon är svartsjuk och Nick ser en chans att få tillbaka henne. Nu är det upp till Jess, Schmidt och Winston att stoppa honom innan Caroline krossar hans hjärta igen.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess råkar av misstag gå in i Nicks rum när han är naken vilket får hans självförtroende att åka ner i botten. Det får henne att känna sig hemsk och hon vet inte hur hon ska kunna gottgöra honom, men Cece har en idé. Inte nog med att Nicks självförtroende raserats, han har dessutom en dejt. Eller det är i alla fall vad han tror för han har svårt att tolka sin dejts ironiska och sarkastiska gliringar. Winston ska gå på sin första anställningsintervju sedan han återvänt till USA men intervjun slutar med katastrof. Han inser att hans tid i Lettland har gjort att han inte hängt med i vad som hänt hemma och Schmidt försöker hjälpa honom att uppdatera sig.

15.40Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca dagdrömmer om äktenskap och ett liv i lyx när hon träffar den rike mr Gaines och blir bjuden på fest hemma hos honom.

16.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca svär på att hon aldrig mer ska dejta män för deras pengar när festen hemma hos Gaines går hemskt fel. Cliff tillkännager att hans mamma inte bor med honom längre.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Sophie, Max och Caroline går ut för att shoppa tärnklänningar. När tjejerna får veta att bröllopet ska visas upp i en tidning ber de de andra från matstället att hjälpa till så att Sophie inte ska välja fula klänningar.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline försöker hjälpa Nash att slå sig fram i modellbranschen i hopp om att tjäna lite extra pengar som hans managers.

17.20Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Candaces pojkvän Trent gör närmanden mot Leslie när Candace lämnar rummet. Justin känner sig manad att agera beskyddande och säger till Candace att Trent inte är god nog åt henne. Hon blir arg för att han lägger sig i och vänder sig i stället till Danny för råd. Brett blir vansinnig när hans senaste dejt, Tweet, säger att han kysser dåligt.

17.50Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Nicki kommer tillbaka till baren och är förlovad. Justin träffar hennes stenrika fästman som tackar honom för att han inte försökt få tillbaka Nicki. Hon ska nämligen ha sagt att hon gått med på det om han försökt. Danny övertygar Justin om att om Nicki hade varit hans livs kärlek så skulle han ha agerat annorlunda föregående sommar. Gänget listar allt de kan komma på som Burski skulle göra för att få Leslie i säng.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Adam Devine och Natasha Lyonne.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är sångaren och tv-personligheten Paula Abdul samt nöjesreportern Jessica Radloff.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess kommer till en onykter Ceces undsättning när hon hamnar i bråk med sin pojkvän på en klubb. Hon tar med henne hem och varnar killarna för att Cece inte har några gränser när hon är påverkad av alkohol. Det får både Schmidt och Winston att göra allt för att komma närmare henne. Efter att Cece nyktrat till påstår hon att Nick är intresserad av Jess, vilket Jess förnekar men får svårt att sluta tänka på det. Detta ställer till problem varje gång hon och Nick stöter på varandra.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. När Jess får veta att Paul, en kollega som hon är intresserad av, inte har några planer för thanksgiving bjuder hon hem honom till sig och killarna. Men killarna uppskattar det inte eftersom de planerar att titta på fotboll och sedan köa till den stora rean som startar dagen efter. Saker och ting kompliceras ytterligare när kalkonen inte har tinat tre timmar innan middagen och Nick inte har mycket till övers för Paul. När det dessutom uppstår en liten brand tvingas de evakuera lägenheten. Jess försöker rädda middagen genom att låna sin grannes lägenhet, ett tilltag som visar sig vara ett stort misstag.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca dagdrömmer om äktenskap och ett liv i lyx när hon träffar den rike mr Gaines och blir bjuden på fest hemma hos honom.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca svär på att hon aldrig mer ska dejta män för deras pengar när festen hemma hos Gaines går hemskt fel. Cliff tillkännager att hans mamma inte bor med honom längre.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Carolines försök att få in Nash i modellvärlden får ett abrupt slut när hans mamma anländer från Irland. Hon planerar att ta med sig Nash hem till Europa.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline hjälper till att lansera en ny filial av The High, det trendiga konditoriet där de jobbar extra. Med en vecka kvar till bröllopet börjar Sophie misstänka att Oleg kanske har dolda avsikter.

23.00Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Danny försöker få Justin att inse att han blir utnyttjad efter att han upptäckt att Candace bor ovanpå baren och att grannen Kevin lånar duschen. Candace vill ta hem en övergiven hund men tvingas ljuga för att komma undan med det, något hon inte är så bra på. Brett gör allt för att göra henne till en bättre lögnare. Danny, i sin tur, lär Justin att vara mer självsäker.

23.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Justin ser en ny talang hos Danny och vill få honom att börja twittra för Detroit Weekly. Han försöker få i väg honom på en intervju men Danny avblåser och blir kallad för förlorare. Danny blir sårad och Justin får dåligt samvete. Leslie tycker inte att han ska be om ursäkt utan tror i stället att det är bra för Danny att tro att Justin ser honom som misslyckad. Shelly måste bestämma sig för om han vill något mer med Vanessa eller om de bara ska fortsätta sin sexuella relation.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Adam Devine och Natasha Lyonne.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är sångaren och tv-personligheten Paula Abdul samt nöjesreportern Jessica Radloff.

01.15Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten. Cady reser till Denver för att tala med en detektiv sedan det visat sig att Walts fru trots allt inte dog av cancer. Walt och Branch får nys om att en man söker någon som är villig att mörda hans fru. Nu måste de hindra ett mord från att begås men de känner varken till offrets eller mördarens identitet. Vic träffar en gammal kollega från Philadelphia.

02.00Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Daniela tappar kontakten med sin alkoholiserade tyska mamma när hon tvingas flytta in på fosterhem. Hon har alltid undrat varför modern aldrig tog kontakt och fruktar att hon egentligen ångrar att hon fick henne. Daniela har länge plågats av denna ovisshet och bestämmer sig därför för att bege sig Tyskland med sin pojkvän för att få svar på de frågor hon alltid velat ställa sin mamma. Men först måste de ta reda på om hon är i livet.

02.45Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Natasha har under hela sin uppväxt trott att hennes amerikanske far var död. Hennes mamma berättar att han inte alls är bortgången utan lämnade dem när Natasha var tre år för att följa sin tro. Nu lever han som en världsberömd spirituell ledare med framgångsrika meditationscenter världen över. För att få svar på sina många frågor försöker Natasha därför konfrontera sin pappa med sin kompis Emil. Men det visar sig vara väldigt svårt att få kontakt med honom och Natasha tvingas utge sig för att vara någon annan för att komma närmare.

03.30Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Kitt vet inte hur hon ska gå till väga för att hitta sin grekiska pappa. Hennes mamma har flera gånger försökt hitta den man vars barn hon födde efter en sommarflört på Kreta. Kitt har aldrig träffat sin pappa då han inte ville ge upp sitt vilda liv för att ta ansvar för sin dotter. Nu beger sig både Kitt och hennes mamma till faderns ö för att få svar på varför han inte ville vara en del av hennes liv.

04.10The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen lägger på ett extra kol i sina försök att bräcka varandra när det kommer till de två badrummen.

04.55The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna får ett välkommet avbrott från renoveringarna när Scotty ger dem en utmaning.

05.35The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Några av teamen bestämmer sig för att börja måla utsidan på byggnaden. När en av deltagarna gör någon en tjänst leder det till öppet krig mellan teamen.