MENY

TV4 Komedi

06.10Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.30Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.55Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.15What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35Teen titans go! Amerikansk animerad serie. Superhjältarna och tonåringarna Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy bor tillsammans. De ställs ofta inför dråpliga situationer och det är inte alltid lätt att hålla sams.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie och Bill besöker Brooke. Maya ber Carter att undersöka Nicoles förflutna.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Wyatt ber Quinn att vara försiktig. Deacon ger Brooke ett löfte. Maya ställer Nicole mot väggen angående varför hon egentligen kom till Los Angeles.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Brooke tackar Deacon för att han stöttat henne. Quinn är stolt över Deacon. Katie ber Rick att vara försiktig. Nicole får svar på några frågor hon burit under en lång tid.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Nicole försöker få Maya att berätta mer om sitt liv i Los Angeles. Rick kritiserar Ivy inför deras medarbetare. Pam ger Ridge råd. Liam blir upprörd över Ricks beteende.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Tyrone får höra livsavgörande nyheter när han besöker Kirsty på sjukhuset. Owens och Davis fejd blossar upp igen. Becky vägrar att acceptera Steves slogan.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Tyrone hamnar i ett dilemma efter Kirstys avslöjande. Owen upptäcker att en fisk blivit dödad och skyller genast på Platts. Becky får en överraskning när hon besöker Danny.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Charitys intrigerande börjar slå tillbaka på henne. Andy drabbas av ytterligare en besvikelse. Leyla vägrar att gå miste om ett bra tillfälle.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Del 6908.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Schmidt har planerat sin födelsedag in i minsta detalj. Men allt raseras när han förlorar den buss han bokat till festen. Jess tar sig an uppgiften att hitta en ersättningsbuss och lyckas få skolans vice rektors tillstånd att låna en av skolbussarna. När Nicks senaste flickvän Julia får höra om festen vill hon följa med, vilket Nick motvilligt går med på. Gänget och Schmidts vänner beger sig i väg i bussen och födelsedagsfirandet sätter igång. Men strippan som Jess hyrt in är inte vad de väntat sig och Schmidts vän Benjamin börjar klaga på allt. Schmidt måste nu bestämma sig för om han ska låta sin fest bli ett fiasko eller försöka göra det bästa av situationen.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Nick berättar för Julia hur mycket han tycker om att umgås med henne. Julia håller med om att det är kul men gillar framförallt att de inte behöver sätta någon stämpel på förhållandet. Jess ber Julia om hjälp med en parkeringsbot på sitt eget vis men Julia snäser av henne. I ett försök att få till det med en tjej ringer Winston upp en före detta flamma och upptäcker att hans gamla charm inte räcker till. Schmidt är fast besluten att ta reda på varför hans handduk alltid är fuktig och sanningen visar sig vara värre än han kunnat ana.

15.40Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Säsongsavslutning. Melanie och Steve vill inte att någon ska få nys om deras förhållande, men Melanies nyfikna granne har svårt att bevara en hemlighet.

16.05Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". När Danny letar efter en ny rumskamrat är den bästa kandidaten barägaren Justin. Tillsammans med Dannys kompisar går de på en vinprovningskväll som Dannys syster Leslie anordnar. Nästa dag skryter Justin om att ha tillbringat natten med Leslie, vilket Danny inte uppskattar.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Han tycker inte att de anställda arbetar ihop tillräckligt bra så han ordnar en obligatorisk utekväll i form av en teambuildingaktivitet där de besöker ett så kallat escape room. De måste ta hjälp av ledtrådar för att ta sig ut ur rummet men Caroline vägrar att samarbeta då hon är arg på Max.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max träffar en snygg man och tar hem honom men blir chockad när han inte vill ha sex. Sophie insisterar på att hon och Oleg träffar en fertilitetsläkare men är rädd för att hon själv är anledningen till att de inte kan få barn.

17.20Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Kenneth upptäcker vad som fanns i Botoxpreparatet som han gav Joyce och hamnar till sist hos en veterinär för att få motmedlet. Liam får besök av sin mamma Gloria som försöker övertala honom om att återvända till Storbritannien. Oraklet försöker imponera på alla genom att gå på glödande kol.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är artisten Kenny Chesney, radiopersonligheten Valentine och kocken David Lefevre.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelarna Tim Allen och Bella Thorne samt författaren och före detta politikern Joseph A. Califano, Jr.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess och Nick möter husets tjuriga hyresvärd Remy och Nick tar tillfället i akt att klaga på allt som är trasigt i lägenheten. Jess bestämmer sig för en annan taktik, att försöka bli vän med Remy, och får snart se mer av honom än hon önskar. Samtidigt råkar hon avslöja för honom hur många som faktiskt bor i lägenheten och Remy konfronterar genast killarna. Schmidt är övertygad om att hans chef försöker förföra honom men Winston misstänker att det inte stämmer eftersom Schmidt jämt tror att alla kvinnor och även en del män stöter på honom. När Schmidt vänder sig till Cece för råd får han ett överraskande förslag om hur han ska hantera situationen.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Alla hjärtans dag närmar sig och gänget har olika planer för den stora dagen. Jess är fast besluten att inte tillbringa den ensam hemma och övertalar Schmidt att följa med henne ut för att försöka hitta en tillfällig flört. Cece försöker övertyga henne om att hon inte klarar av tillfälliga förbindelser men Jess vägrar att lyssna. Nick planerar för en romantisk middag med Julia men hon blir fast på jobbet och Nicks planer går i stöpet. Winston bjuds hem till Shelby och ser framför sig en intim dejt, men det blir inte som han tänkt sig.

21.00Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Då Danny vet att Justin är förtjust i Nicki tar han Justins mobiltelefon och skickar ett meddelande till Nicki angående en biodejt. Justin påstår att Danny inte förstår sig på vänskap och avslöjar att han och Burski är så kallade byxkompisar. Burski får ett dejtingtips som verkar fungera.

21.30Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Justin bestämmer sig för att berätta hur han känner för Nicki. Men han vet inte att Nicki egentligen är intresserad av Danny. Leslie pratar om Detroit på ett nedlåtande vis och Shelly blir arg på henne.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. När Carolines farmor Astrid vaknar ur en femårig koma försöker Caroline att dölja sanningen om familjeskandalen från henne genom att ställa till med en elegant bjudning. Oleg är på jakt efter medel som ökar fertiliteten och Han försöker komma på ett wifilösenord som Max inte kan knäcka.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Olegs kusin som är professionell basketspelare kommer till staden för att spela mot Max favoritlag och ger henne gratisbiljetter till matchen. Väl där begås ett misstag som olyckligtvis riskerar att förstöra cupcakebutikens goda rykte.

23.00Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Solanas VD Crystal Hennessy-Vass sveper in på hotellet och insisterar på fler besparingar. Under en lunch meddelar hon Joyce att hon ska ersättas med någon billigare, som senare visar sig vara hennes företrädare Janey. Glynn vill att Jacqueline ska uppträda tillsammans med honom men som sångare är hon hopplös.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är artisten Kenny Chesney, radiopersonligheten Valentine och kocken David Lefevre.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelarna Tim Allen och Bella Thorne samt författaren och före detta politikern Joseph A. Califano, Jr.

01.15Believe Amerikansk science fiction-serie från 2014. Bo är en ung flicka som föddes med övernaturliga krafter, men hon har svårt för att kontrollera dem. William Tate, som tidigare varit oskyldigt dömd till döden, anlitas för att beskydda henne. Tillsammans måste de hålla sig steget före de onda krafter som är ute efter flickan. Medan Skouras och Ferrell trappar upp jakten på Bo och Tate sätter Tate sin frihet på spel för att hjälpa Bo att hitta författaren till ett kärleksbrev. Winter förbereder sig för att fly från Manhattan.

02.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Tävlingen har nått halvtid och deltagarna lider brist på både pengar och motivation. Scotty och Shelley ger dem en oväntad utmaning som kan ge ett välbehövligt tillskott i kassan. Scotty har även en överraskning åt dem.

02.45The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna börjar lägga golven i vardagsrummen och göra plats för möblerna. Scotty kommer på besök och har presenter med sig.

03.25The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Några förhållanden sätts på prov samtidigt som vardagsrummen och matsalarna börjar ta form. Teamen får en chans att tjäna lite extra pengar.

04.10The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Det bjuds på tidigare osedda klipp från veckan med de stora sovrummen och omklädningsrummen. Domarna ger sina åsikter om rummen.

04.35The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Förhållanden testas till bristningsgränsen samtidigt som inredningen av vardagsrummen och matsalarna går framåt. Deltagarna får en chans att tjäna lite extra pengar.

05.20Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2013. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan Titchmarsh och hans team åker till Woking för att hjälpa veteranen John Phillips och hans fru att förvandla deras öde bakgård till ett prunkande paradis. John gick med i armén när han var 15 år gammal och han blev senare expert på bombdesarmering inom förbandet Royal Engineers. Tidigt 1980-tal skickades han till Falklandsöarna för att desarmera en bomb på fregatten HMS Antelope när den exploderade. Johns kollega dog medan han fick lov att amputera armen. John är nu pensionerad och har flyttat till en villa i Woking med sin fru för att vara nära sina barn, men de har inte tillräckligt med krafter för att ta hand om den andefattiga bakgården. Alan samlar ihop sitt team och fyller trädgården med färger, ett nytt växthus och en sittplats där paret har utsikt över trädgårdens nya fokus, ett klippblock från Falklandsöarna som donerats av Royal Engineers.