MENY

TV4 Sport

05.55Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Johan Broman, skepparen Patrik Lindström och kameramannen och fiskaren Polaren Pär beger sig till Åland. De fiskar i tre dagar och deltar i en laxtrollingstävling där de slutar på en hedrande position. Det hela firas med ett besök på en lokal rockfestival.

06.20Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Johan Broman tar sig till Kumlinge skärgård för att fiska havsöring och för att äta god mat på Hotell Glada Laxen. Dessutom stiftar han en ny bekantskap i fiskeguiden och mångsysslaren Markku.

06.45Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Johan Broman besöker nyrenoverade Bastö Hotell på norra Åland, som snabbt fått rykte om att ha bra gäddfiske.

07.10Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Att fiska gädda på fluga anses vara gäddfiskets finlir. Åland bjuder på den bästa miljön för att prova på fiske med flugspöt i handen.

07.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Johan Broman testar Ålands vitt berömda abborrfiske och får dessutom några av fiskarna tillagade av mästerkocken Micke på restaurang Smakbyn.

08.00Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Säsongsavslutning. Johan Broman får sällskap av sin vän Freddan som visar var skåpet ska stå när det handlar om havsöringsfiske på hösten.

08.25Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Sommarfisket visar sig bli svårt så det blir en retur till hösten då det till slut lossnar för gänget.

08.55-Sändningsuppehåll-

12.10Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman fortsätter sin resa i jämtländska Bergs kommun där han fiskar gädda och njuter av den norrländska gästfriheten.

12.35Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas åker till den portugisiska ön Madeira för att testa allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

13.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Per Morberg fortsätter sin jaktresa i Sydafrika tillsammans med Erik von Eckhart. De tar jeepen ut till det område där de kan hitta koantiloper. William Moberg-Faulds hämtar upp sångerskan Pernilla Andersson i hennes studio och tillsammans åker de först för att välja ut lämpliga havsöringsdrag och sedan vidare till Trosa skärgård. Där möter de fiskeguiden Ronny Andén som tar med dem ut på havsöringsfiske men det hela slutar inte riktigt som planerat.

14.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Magdalena åker till Yxskaftsälven i Jämtland för att jaga bäver tillsammans med jägaren Lars Johansson. Bäver jagas bäst i gryning och skymning, och medan de väntar på att skymningen ska falla bjuder Lars på rökt bäverlår och halstrad bäversvans med majskolvar. William Moberg-Faulds är på västkusten och åker ut på havsfiske med turbåt. Skepparen Pontus Bengtsson har några specialställen där han vet att det brukar finnas stor fisk. De fiskar bland annat torsk vid ett gammalt båtvrak, och efter ett lyckat fiske styr de in mot land igen.

15.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds besöker Ammarnäs och tillsammans med den lokala guiden Mattias jagar han den legendariska storöringen Elmer som ständigt tycks undkomma fiskares försök att kroka honom. De fiskar i klassiska fiskevatten såsom Järnforsen, Harabacken och Sjöforsen. Ola Svensson åker till Mörkö i Sörmland för att jaga vildsvin. Ola har med sig sin hund Tex och efter ett kort jaktmöte beger de sig tillsammans med Stefan Gäfvert ut i skogen till den plats där de ska släppa Tex. Det dröjer inte länge förrän han får vittring.

16.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds beger sig till Irland för att fiska lax i det natursköna Delphi Lodge med anor från 1830. Han fiskar tillsammans med lokala guider, eller ghillies som de kallas lokalt. Ola Svensson befinner sig hos grävlingsägaren Ingemar Larsson i Broddetorp. De ska jaga räv tillsammans men eftersom det regnat under natten har hundarna svårt att få upp ett spår. I väntan på jakten får Ola en rundvandring på gården där Ingemar har sina fyra grävlingar Ulla, Nisse, Gudrun och Rakel.

17.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Per Morberg och Erik von Eckhardt fortsätter sin jaktresa i Sydafrika. De har spanat in en ståtlig kudotjur i några dagar. Kudon är en skygg och svårjagad antilopart som också kallas Afrikas spöke. Tillsammans med spåraren Damian ger de sig iväg i gryningen med förhoppningen att fälla en av dem. Ingemar "Pingo" Eriksson är en känd profil på Åland. Tillsammans med William Moberg-Faulds letar han igenom vikar på Åland på jakt efter tjocka höstgäddor. Vattnen runt ön är extremt fiskrika och det krokas även andra arter.

18.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds befinner sig vid den fiskrika Sibbofjärden mellan Trosa och Nyköping för att kroka abborre. Ola Svensson åker till Skåne där han ska jaga fasan tillsammans med jägaren Håkan Hansson och hundföraren Tina Ingvarsson. Innan de börjar går Tina igenom hur hundarna, i det här fallet spanielhundar, arbetar. Jakten kräver stor koncentration och man måste hela tiden vara beredd på att hunden kan stöta upp fågel.

19.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds är i Halland där han träffar skådespelarna Johannes Brost och Kjell Bergqvist som ska fiska lax i ån Lagan. William låter Kjell och Johannes sköta fisket och själv beger han sig till en laxodling norr om Laholm för att lära sig om hur odling av lax går till. Han har också fått i uppdrag att skaffa fram ingredienser till kvällens fest på stranden som ska avsluta dagen. Per Morberg och Erik von Eckharts resa i Sydafrika går mot sitt slut och sista dagen ger de sig ut på jakt efter impala och zebra.

20.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Kjell Bergqvist och Johannes Brost är vid Medevi Brunn vid Vättern för att fiska kräftor tillsammans med fiskeguiden Johan Abelsson. Medan Kjell och Johannes drar upp sina kräftor passar William Moberg-Faulds på att lära sig mer om fisket i Vättern. Efter avklarat fiske får de lära sig hur man bäst tillagar sina nyfångade kräftor. Matlagningskursen följs av en middag bestående av kräftor. William får stå för efterrätten. Magdalena Forsberg befinner sig i närheten av Sundsvall där hon jagar hare tillsammans med sina morbröder.

21.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden.

22.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Carl Robert Björkander träffar de erfarna guiderna Arne och Anders för att ge sig ut på vildrensjakt. Det är en fysiskt krävande jaktform där man ofta går flera mil i fjällen för att leta upp renen. William Moberg-Faulds besöker Njurunda söder om Sundsvall för att fiska havsöring i Ljungan tillsammans med det anrika sällskapet Dunkrokens gille. De fiskar i flugfiskelegenden och konstnären Rolf Smedmans fotspår. Han är uppvuxen i Njurunda och var även medlem i gillet.

23.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds åker till Røst som ligger vid Lofoten i Norge för att fiska efter sej, torsk och framför allt hälleflundra, eller kveite som den heter på norska. Till sin hjälp har han fiskeguiden Kristian Keskitalo som berättar hur det gick till när den världsrekordstora hälleflundran på 202 kilo drogs upp våren 2008. Per Morberg beger sig till det natursköna Norfolk i östra England för att jaga kronhjort. Med sig har han jägaren Erik von Eckhardt och en lokal jaktguide som väljer ut vilket djur som är lämpligt att skjuta.

00.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Kjell Bergqvist och Johannes Brost väcks på ett hotellrum i Nyköping av William Moberg-Faulds när det är dags att fiska gädda. Till sin hjälp har de guiden Fredrik Lundqvist. När mörkret faller får William tips av kocken Klasse hur man bäst filéar gädda. Kvällen avslutas med en gemensam måltid som består av dagens fångst. Carl Robert Björkander åker till Katrineholmstrakten för att lära sig hur man med enkla och billiga medel kan behålla viltet på sina marker.

01.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Per Morberg och Erik von Eckhart fortsätter att jaga dovhjort i England. Det svåra är att hitta ett lämpligt skjutbart vilt som dessutom inte står för tätt tillsammans med flocken. William Moberg-Faulds flyger upp till Sorkojaur i Stora sjöfallets nationalpark för att fiska fjällröding med fiskeprofilen Peter Sjödin. De blir uppspelta när de ser hur mycket det vakar i den lilla tjärnen. Norrlandsnätterna under sommaren är ljusa och det blir inte mycket sömn eftersom de måste hålla sig vakna när den så kallade rödingtimmen infinner sig.

02.00Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Fortsättning på Johan Bromans och hans vänner Heavys, Abbes och Jonas resa till den portugisiska ön Madeira där de testar allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

02.25Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas undersöker Europas största street fishing-tävling Gunki Iron Street Fishing Tournament som äger rum i Rotterdam. Men trögt stadsfiske lockar kompisgänget ut på villovägar.

02.45Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Medan det är vinter i Sverige åker Johan Broman till västindiska Aruba tillsammans med sonen Joel och kompisarna Sture och Stefan. Där fiskas olika arter till havs på olika sätt och så njuter gänget av öns kulinariska läckerheter samt annat spännande som paradisön har att bjuda på.

03.15Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman befinner sig fortfarande på den västindiska ön Aruba tillsammans med sonen Joel och kompisarna Sture och Stefan. Där provar de på olika slags havsfisketekniker och så njuter gänget av öns kulinariska läckerheter.

03.40Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman, sonen Joel och vännerna Sture och Stefan fortsätter sin resa på den västindiska ön Aruba.

04.05Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Under första halvan av avsnittet fortsätter Johan Broman, sonen Joel och vännerna Sture och Stefan sin resa på den västindiska ön Aruba. Andra halvan bjuder på överraskningar från populära turistdestinationer.

04.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Säsongsavslutning. Det bjuds på en del trevliga överraskningar från populära turistdestinationer.

05.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Ett av världens bästa tropiska havsfisken finns kring Tobago i Västindien. Programledarna åker ut på havet med skepparen Gerard "Frothy" de Silva. Mikael Odell får napp när han är mitt uppe i sin demonstration av hur en trollingrulle fungerar. Johan Broman får en ovanlig fångst på flugspö, en guldmakrill. Det blir också isfiske i Åre där Johan och Mikael är ute efter röding och i Stockholms skärgård nappar det när de får upp en gammelgädda.

05.25Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. När programledarna besöker Mexiko och Isla Cozumel får Mikael Odell upp drömfisken för sportfiskare, en svärdfisk. Det är få som lyckas komma i kontakt med denna fisk så därför är lyckan stor. Den första april var det premiär för laxöringsfiske i Mörrumsån och när Mikael och Johan Broman är på plats får de upp sjutton havsöringar och en hybrid på en eftermiddag. Tanken med att dra upp så många är att hjälpa Laxens hus med att få nya fiskar.