MENY

Kanal 5

20.00Vägens hjältar En lastbil och en personbil har krockat och stämningen är inte på topp. Roiene får göra sitt bästa för att lugna ner situationen och undvika ett bråk mitt på motorvägen.

21.00Vem tror du att du är? Petter har färdats till Stockholm precis som hans släkting gjorde i mitten av 1700-talet. Han får reda på mer om Petter Askergren den äldre som hade en stor kärlek till musik - i sina egna hemkvarter på Södermalm. Agnetas resa har tagit henne till Rosentorp i Dalarna, där det finns magiska krafter och trolldom i släkten. Börje är i Övertorneå där han får höra om en heroisk insats som hans släktingar utförde.

22.04Alla mot alla med Filip och Fredrik Hanna Hellquist och Jonatan Unge utmanar Bea Uusma och Magnus Betnér. Slitningar uppstår när Jonatan leverar skitgissningar på löpande band och Bea erkänner en sak.

23.14Naked Attraction: Naughtiest Bits Vi återser några av de mest iögonfallande scenerna från Naked Attraction UK när Judith seplar en psalm och Tracy berättar hur syltburken har det.

00.15Över Atlanten Havet visar gänget vem som bestämmer och Casper vill städa. Plötsligt görs en upptäckt under däck som radikalt ändrar förutsättningarna och sätter hela resan på spel.

01.26Gränsbevakarna Australien

01.26Gränsbevakarna Australien

01.58Gränsbevakarna Australien

01.58Gränsbevakarna Australien

02.30Alla mot alla med Filip och Fredrik Johar Bendjelloul och Alexandra Pascalidou möter Hanna Dorsin och Björn Kjellman. Tycker Uno Svenningsson att Björn är lik honom? Vilket djur är det på Zoo-förpackningen?

03.35Alla mot alla med Filip och Fredrik Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten möter Josefine Jinder och Pelle Almqvist. Har basisten i Kent blivit gammal? Nanne Grönvall förgyller kvällen med skönsång.

04.35Havets hjältar Det är fest på bryggorna i Smögen när det som inte får hända händer - en berusad kvinna ramlar i vattnet. En kvinna har fallit från ett tak i skärgården, och under midsommardagen hamnar sjöpolisen från Göteborg mitt i ett blodigt krogslagsmål.

05.35House Hunters International

05.35House Hunters International