MENY

Kanal 5

06.00Förlossningskliniken Norge

06.50Sofias änglar Johan och Jessica hade precis flyttat till drömhuset när han får plötslig yrsel. Det berodde på en hjärntumör. Efter operationen har Johan blivit döv på ett öra och tvingats lära sig att gå igen. Familjen oroar sig för att cancern inte är helt borta.

07.40Vägens hjältar Niklas får rycka ut när en stegbil har havererat och strandsatt några brandmän i tjänst. Det är fullt pådrag när Roiene får ta hand om en ordentligt skärrad familj vid en trebilskrock i en av Södra Länkens många vältrafikerade tunnlar.

08.30Wahlgrens värld Benjamin och Bianca hälsar på pappa i Palma. Hemma på Lidingö hos Pernilla håller huset på att fallera totalt. Värmepumpen håller på att sprängas och spisen funkar inte mm. Pernilla tar in på spahotell med Jessika, och där hettar det till ordentligt.

09.30Sofias änglar 10-åriga Matilda väntar på att bli friskförklarad efter en stamcellstransplantation. Hon är extremt infektionskänslig och har mestadels bott på sjukhus den senaste tiden. Matilda är isolerad från släkt och vänner, får inte gå i skola eller affärer.

10.35Förlossningskliniken Norge

12.38Ullared Ola-Conny har premiär på sin nya tävling där fem shoppare ska göra den godaste mackan med Ola-Connys egen limpa som grund. Det hela utvecklas dessutom till en informell landskamp med en deltagare från Norge som inte ätit en macka på två år.

13.38Sommaren med släkten Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.

14.08Sommaren med släkten När Åsa hittar en gammal gästbok ställs allt på ändå. Kanske är det någon annan än Gunnar som är hennes riktiga pappa? Jens försöker under tiden ta igen lite förlorad ungdom.

14.4090 Day Fiance: The Other Way Jenny och Sumit träffas för första gången efter att hon fick reda på att han är gift. Konflikten mellan Laura, hennes son och Aladin blir ohållbar. Tiffany fattar ett svårt beslut.

15.50My 600-lb Life Joyce behöver hemvård och har inte lämnat hemmet på tre år. När dr Now föreskriver terapi måste hon konfrontera ett olyckligt förflutet tillsammans med sin mor.

16.55Tunnelbanan Brandlarmet går på Hötorgets tunnelbana och det blir bråttom dit för att utrymma stationen. En privatperson har på egen hand gripit en klottrare men situationen börjar urarta och ordningsvakterna Pirre och Annelie skyndar dit för att ta över.

19.00Alla mot alla med Filip och Fredrik Paret Strömstedt kämpar mot Jesper Rönndahl och Josefin Johansson i den sista semin. Jesper och Josefin är nervösa, Jenny och Niklas är lugna och fria. Vad vet de om romerska kejsare och pepparkakor, och VILKA tar den sista finalplatsen?

20.00Vägens hjältar Stephie är först på plats vid en olycka i Södra Länken och i väntan på ambulans tvingas hon fatta ett livsavgörande beslut. Hugo får handskas med ett traktorekipage som står illa till vid sidan av en åker på gotländska landsbygden.

21.00Var fan är storken? Varför kan det vara så svårt att bli gravid? Carina träffar Kenza, som 26 år gammal fick veta att hon närmade sig klimakteriet. Carina delar med sig av sin egen och Eriks kamp.

22.03Alla mot alla med Filip och Fredrik Fyra tävlande. Två lag. Efter 62 avsnitt återstår bara den sista kampen i två delar. Men för att vinna måste de klara en Under Pressure med enbart idiotfrågor och konstiga frågor om tonic och Moses.

23.14Helt perfekt Johan och Eva funderar på att skaffa fadderbarn och får samtidigt frågan om Johan kan tänka sig att donera spermier till sitt lesbiska ex. Två stora frågor som visar sig vara ganska invecklade.

23.43Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

00.07Law & Order: Special Victims Unit Detektiv Carisi jobbar undercover som boende på ett härbärge för att avgöra om en av de sex dömda brottslingarna som bor där är skyldig till en rad våldtäkter i trakten.

01.08Evil Lives Here Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna? Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?

02.15American Monster

03.10Wahlgrens värld Bianca håller på att bli vräkt och längtar hem till mamma. Där använder hon Pernillas hem som en butik. De åker till mormor Christina och konstaterar att Pernillas och Christinas gamla utvik är identiska. Pernilla spelar in en musikvideo för Lidingö.

03.10Wahlgrens värld Bianca håller på att bli vräkt och längtar hem till mamma. Där använder hon Pernillas hem som en butik. De åker till mormor Christina och konstaterar att Pernillas och Christinas gamla utvik är identiska. Pernilla spelar in en musikvideo för Lidingö.

04.08Vägens hjältar Pelle har en minst sagt händelserik dag, bland annat två fall där tung last tappas – och den ena förvandlar Essingeleden till rena sommarpartyt. I Jönköping tar Patrik fram sin inre MacGyver för att hjälpa till med ett par inlåsta nycklar.

04.08Vägens hjältar Pelle har en minst sagt händelserik dag, bland annat två fall där tung last tappas – och den ena förvandlar Essingeleden till rena sommarpartyt. I Jönköping tar Patrik fram sin inre MacGyver för att hjälpa till med ett par inlåsta nycklar.

05.05Sofias änglar - teckenspråkstolkat Sofias änglar hjälper människor som drabbats hårt av motgångar i livet. När sorg eller sjukdom vänder upp och ned på tillvaron finns inte tid och kraft till renoveringar eller projekt i hemmet. Sofias änglar ger avlastning där den behövs som mest.