MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Dunstan Rainford flyttade till Florida på 90-talet med sina två barn och systerdotter. Han renoverade ett litet hus för familjen, men när de drabbades av orkanen Wilma blev huset jämnat med marken.

07.00Undercover Boss US Andy Wiederhorn, vd för snabbmatsrestaurangen Fatburger går undercover i sitt företag.

08.00Undercover Boss US Eric Casaburi, vd för Retro Fitness, går undercover i sina egna gym och träffar en anställd som hatar kunder. Detta leder till en av seriens största avslöjningar någonsin.

09.00Unforgettable Eliot handskas med både gamla och nya demoner när hans vän, som är kampanjchef för en borgmästarkandidat, blir mördad.

10.00Unforgettable Carrie och Al utreder en avhoppad students död. Undersökningen tar en oväntad vändning när han visar sig ha bott i ett hemligt samhälle på en öde ö utanför Manhattan.

11.00The Good Doctor Dr Clarie Browne lär sig en värdefull läxa när hon konfronteras med en svår diagnos för en patient.

12.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David skäms över spektaklet som uppstod på deras öppna hus och försöker rädda sin relation med säljarna.

13.00Lyxfällan Ensamstående mamman Diana drömmer om ett trivsamt familjeliv – men lever i ett ekonomiskt kaos. Hon går back 18 000 kronor varje månad och måste sälja sonens födelsedagspresenter för att köpa mat.

14.00Junior Masterchef USA De två mest begåvade juniorkockarna möts i årets stora final, där Addison och Avery ska skapa varsin trerättersmeny. Vinnaren kommer hem hundra tusen dollar och en MasterChef Junior-titeln!

15.00Svenska Hollywoodfruar Ikväll lägger Gunilla till dansare i sin välfyllda meritlista då hon tar ut svängarna på salsakurs hos en av Hollywoods stjärnkoreografer. Anna utmanar sin kompis Alex i en skandinavisk fitnesskamp.

16.00Million Dollar Listing Los Angeles I ett försök att sälja ett historiskt hem i Del Mar tar Tracy och hennes team till hästkapplöpning i hopp om att hitta rika, potentiella köpare.

17.00Real Housewives of Dallas Travis kommer på Stephanie med att flörta med någon annan, och konflikten mellan LeeAnne och Kary lämnar alla i chock.

18.00Lyxfällan Undersköterskan och trebarnsmamman Teija lever i ett ekonomiskt kaos. Hon och hennes förra pojkvän levde lyxliv på lånade pengar – och när förhållandet nu tagit slut är hon ensam kvar med alla skulder.

19.00Junior Masterchef USA Det är dags för semifinal! Med hjälp av inspiration från sina nära och kära måste de skapa en MasterChef Junior-värdig maträtt för att imponera på domarna.

20.00Duellen I kvällens program så gör en dykare upp med ett mattegeni, vi får svar på frågan om hur tetris står sig i en duell mot schack och se en uppgörelse mellan en croupier och ett pokerproffs.

21.30Aftermath Amerikanskt drama från 2017

23.30NCIS: Los Angeles Teamet måste aktivt ingripa för att skydda en av sina egna anställda, samtidigt som de måste svara på justisdepartementets frågor.

01.30L.A.'s Finest Efter en häpnadsväckande upptäckt diskuterar Syd och McKenna vem de fortsatt kan lita på, samtidigt utreder de ett dödsfall i en park.

02.30Rosewood När en man snubblar in på Magic City Lab för att betala sin egen obduktion i förskott, blir gruppen förvirrade och skeptiskta - fram tills att samma man dyker upp död nästa dag.

03.30Kevin Can Wait När Vanessa tar bort Kevin ur en tidningsartikel om nya företagsägare på Long Island, upptäcker han att Vanessa ljugit om sin ålder för att själv komma med.

04.00NCIS Gibbs deltar på sin väns minnesceremoni men upptäcker snart att det är något med dödsfallet som inte stämmer.

04.00NCIS Gibbs deltar på sin väns minnesceremoni men upptäcker snart att det är något med dödsfallet som inte stämmer.

05.00The Real Housewives of Orange County Trots att Lydia känner sig sårad bjuder hon in alla till Doug´s party.