MENY

TV3

19.00Masterchef USA Modellen Alessandra Ambrosio har hjälpt till att välja ingredienserna i nästa Mystery Box-utmaning, vilket utlovar en mycket speciell överraskning.

20.00Svenska Truckers Angelica packar sin långtradare för att ge sig ut i natten. Uppe i Piteå blir det vild diskussion i garaget mellan Erik och Simon. Anders hamnar mitt i en mjölkdimma och sikten är lika med noll.

21.00Åreakuten En skärmflygare har kraschat i skogen, och den återvändande ST-läkaren Zara får en intensiv första dag på nya jobbet på HC i Åre.

22.00Helikopterpiloterna Fredrik är på väg mot gränsen mellan Sverige och Norge där en sameby jobbar med att laga ett renstängsel. Patrik är på väg till Kebnekaise fjällstation för att hämta en guide som skadat sig på berget.

23.00Lyxfällan Molly finansierar sina dyra vanor med kreditkort och snabblån och har idag skulder på flera hundra tusen kronor. Hon har förlorat många jobb och upprätthåller en fasad, som nu helt håller på att rämna.

01.00How I Met Your Mother När Lily vägrar att tro på att Jenkins, Marshall's snygga kollega, har kysst honom, insisterar Marshall på att Jenkins berättar för Lily. Robin får reda på att ett ölspel har döpts efter henne.

01.25How I Met Your Mother Barney ska precis fira att han haft den bästa veckan i sitt liv efter att ha fått sju tjejer, en varje dag, men blir nedtryckt av de andra som hämnas för att de själva haft en bedrövlig vecka.

02.00Heder Det blir svårare än förväntat att ta reda på vem som hotar advokaterna. Samtidigt får de reda på allt mer om CA’s mord och Isabels roll, men ju mer de tar reda på, desto fler blir frågorna.

02.50The Brave En amerikansk förrädare som vänt sig till terrorism blir en nyckel aktör i att förhindra nästa attack på amerikansk mark. Ett oväntat brott sker på fängelset som Dalton är stationerad på.

03.35Undercover Boss US Amerikansk underholdningsserie fra 2014

03.35Undercover Boss US Amerikansk underholdningsserie fra 2014

04.25NCIS NCIS-teamet återförenas med FBI-agenten Tobias Fornell när de utreder hur två brittiska fångar lyckats fly efter att de anlänt till Amerika med båt.

04.25NCIS NCIS-teamet återförenas med FBI-agenten Tobias Fornell när de utreder hur två brittiska fångar lyckats fly efter att de anlänt till Amerika med båt.

05.05Unga Mammor På spat i TanumStrand ställer Marcus frågan som Linn väntat på väldigt länge. Julia, Milan och systern Maja går i butiker och Julia märker att Maja fått mer temperament nu när hon blivit tonåring.

05.30Unga Mammor Natalie gör en återkontroll för hennes bröst, hon tycker själv att de blivit mindre och är sugen på att göra en ny bröstoperation.