MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Alice Harris bor i södra Los Angeles. Hennes gata blev översvämmad under en storm och nu ska Ty och teamet hjälpa henne.

07.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

08.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

09.00Unforgettable Ett mord på Carries klassåterträff återupplivar det olösta hit-and-run mordet på en klasskamrat för nästan 25 år sedan.

10.00Unforgettable Carrie och Al arbetar ihop med underrättelsetjänsten för att lösa ett mord. De avslöjar snart en förfalskningshärva som drivs av en lönnmördare.

12.00Frusna vägar Svensk realityserie från 2018

13.00Parneviks Svensk reality från 2016

14.00Parneviks Svensk reality från 2016

15.00Svenska Hollywoodfruar Suzanne ska på dejt med sin pojkvän Chris. Varje vecka har de en speciell kväll som de turas om att arrangera. Päivi ägnar sig åt välgörenhet. Och Maria delar ut pris på QX-galan.

16.00Million Dollar Listing New York Det är del två av den den första återträffen i programmets historia. Mäklarna och Andy Cohen fortsätter att diskutera den gångna säsongens toppar och dalar.

17.00The Real Housewives of Orange County När OC-tjejerna reser till Jamaica påverkas alla av den överväldigande hettan. Emily och Gina anförtror sig till Tamara angående Shannons hårda sätt.

18.00Lyxfällan På grund av sin panikångest kan youtubern Amanda inte gå på arbetsintervjuer och nu är hon rädd för att bli hemlös då hennes vänner börjar tröttna på att förse henne med mat och tak över huvudet.

19.00Frusna vägar I andra avsnittet sjunker kvicksilvret ner mot -30-strecket i norra Sverige. Stefan i Örnsköldsvik åker ut med "Storoxen" för att hjälpa en lastbil från Östeuropa som stannat.

20.00Lyckoviken Johanna förhör Madelene om natten då hon körde på Minna. Leyla och Ruben förbereder inför spelningen på Felicias. Efter ett gräl flyttar Danne hem till Tony och Nettan, något som inte mottas med glädje.

21.00NCIS Gibbs och Fornell försöker spåra ledaren för det nätverk som sålde droger till Fornells dotter. Samtidigt måste teamet hantera ett ärende med ett försvunnet lik från NCIS obduktionsrum.

22.00NCIS: Los Angeles När ett ryskt bombplan försvinner medan det flyger över amerikansk mark, måste Callen och Sam spåra upp det i öknen och säkra dess vapen innan ryssarna ombord förstör planet.

23.00NCIS: Los Angeles Teamet undersöker försvinnandet av en marin örlogskapten som jobbar med NSA om utlänska cyberhot. Del 11:24.

00.00NCIS NCIS-teamet använder sig av Twitter under sin brottsutredning. McGee har ångest över att han förlorat sin polisbricka.

02.00How I Met Your Mother Marshall festar loss i Atlantic City, men måste skynda sig tillbaka till New York för att hinna i tid till Lilys förlossning.

02.30How I Met Your Mother Barneys tillkommande avslöjas slutligen på hans bröllopsdag, och gänget tänker tillbaka på den gång de uppmuntrade Ted att följa sitt hjärta och försöka få den person han alltid velat ha.

03.00Paradise Hotel Efter gårdagens mys blir Marcus blir förvånad över Ericas sluga taktik att hångla med flera av killarna – men inte Marcus. Dessutom närmar sig säsongens första parceremoni.

04.00The Arrangement Megan Morrison får sin livschans när hon provspelar för en film med Hollywoods hetaste skådespelare Kyle West, som slutar med att han erbjuder henne ett äktenskapskontrakt värd flera miljoner.

04.00The Arrangement Megan Morrison får sin livschans när hon provspelar för en film med Hollywoods hetaste skådespelare Kyle West, som slutar med att han erbjuder henne ett äktenskapskontrakt värd flera miljoner.

05.05Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.

05.05Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.