MENY

TV3

06.00Alla älskar Raymond En kväll när Ray och hans familj blir tvungna att spela spel för att deras TV-antenn gått sönder, börjar de plötsligt diskutera ärlighet... Del 17:22

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Home Edition Ty och Teamet bygger om ett hus till en hejarklacks-coach vars mamma har dött och som lämnat college för att ta hand om sin familj.

10.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

10.55Svenska Hollywoodfruar Den biologiska klockan tickar - det är något både Åsa och Caroline funderar på. Caroline tar upp fertilitetsfrågan redan på en blind date och Åsa tar saken i egna händer och träffar gynekologen.

11.55The Real Housewives of Orange County Vickis beslut att fira sin födelsedag med en golfutflykt resulterar i galna upptåg. Kelly försöker lära sin dotter Jolie värdet av pengar när de volontärarbetar på ett boende för hemlösa.

12.55Extreme Makeover: Home Edition Teamet bygger ett handikappanpassat hem till en familj vars tioåriga son sitter i rullstol.

13.55Sex and the City Är vi de nya ungkarlarna? Efter en ensam sommar börjar tjejerna bli desperata. Carrie ser fram emot en helg med Big, men blir chockad över att allt han vill göra är att begråta det förflutna och prata relationer.

14.25Sex and the City Är ett förhållande ett förhållande utan glöden? Charlottes hemliga kärleksaffär med advokaten Harry Goldenblatt blir mer offentlig när de råkar på Trey – och mer allvarlig när hon erkänner att hon håller på att bli kär.

14.55Masterchef USA Det finns bara åtta deltagare kvar, och den här gången åker de till kalifornien för att laga mat för 25 brandmän i en intensiv lagutmaning.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria Montazami hade inte förväntat sig att hennes födelsedag skulle innebära så mycket tårar när tragiska familjehemligheter avslöjas.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från 2018

18.00The Real Housewives of Orange County Vickis golffest lider mot sitt slut och Tamara tjatar på Steve om att fria till Vicki. Tamara och Shannon tar ett känslosamt samtal efter att allt större sprickor uppstått mellan dem.

19.00Masterchef USA De sju resterande kockarna kommer att omvandla rester från köket till en maträtt som är en MasterChef värdig.

20.00New Amsterdam En journalist besöker New Amsterdam för att följa med Max och lära sig om sjukhuset. Bloom och Reynolds är oeniga efter att Bloom brutit mot reglerna.

21.00NCIS Teamets semesterplaner blir satta på paus när ett ensamt spädbarn hittas under en mordutredning.

22.00NCIS: Los Angeles Den biträdande chefen Ochoa skickar ut NCIS-teamet för att hjälpa till med en hemlig operation kopplad till en terroristgrupp som förespråkar extrem militärstyrka.

00.00NCIS Amerikansk kriminaldramaserie från 2010

01.00NCIS: New Orleans Patton måste jobba med hans ex-fru som går i spetsen för en klinisk rättegång om hjärnimplantat hos veteraner.

02.00Bosch Bosch fokuserar på att få tag på ett kriminellt geni och oppositionella krafter med våldsamma syften samlas.

02.50Ung & Bortskämd Nu ska åtta deltagare bli tre. De sista dagarna har dramatiken nått en helt ny nivå i huset. De andra deltagarna tycker att Tim har ljugit för dem och nu har det eskalerat.

03.35Ung & Bortskämd Det är finalvecka och nu ska det äntligen avgöras vem som vinner Ung och bortskämd 2017. Men innan dess ska deltagarna arbeta för allra sista gången och nu får de chansen att testa på sina drömjobb.

04.25Undercover Boss US Amerikansk reality från 2016

04.25Undercover Boss US Amerikansk reality från 2016

05.10Pappaliv Billy från Örebro tar med sonen Leo till brottarklubben för tjejer som han driver. Andrew lagar mat till Kaylee, och förklarar varför han har ensam vårdnad om den sexåriga dottern.

05.35Alla älskar Raymond När Debra försöker ändra på Rays pessimistiska attityd, kommer de överens om att han ska försöka vara mer optimistisk. Men då tycker familjen att det gått för långt åt andra hållet... Del 18:22

05.35Alla älskar Raymond När Debra försöker ändra på Rays pessimistiska attityd, kommer de överens om att han ska försöka vara mer optimistisk. Men då tycker familjen att det gått för långt åt andra hållet... Del 18:22