MENY

TV8

06.00OSL 24-7 Runar upptäcker ett paket med graffititaggar och misstänker smuggling av berusningsmedlet GBL. SAS-teknikern Bård testar en flygmotor.

06.30Buying & Selling Med fyra barn och två packade karriärer är Chris och Stephanies hem belägrat av saker. Familjen letar efter ett rymligare hem, men med deras fullt av prylar och halvfärdiga projekt sitter de fast.

07.25Buying & Selling Renee och Brent bor i ett stilla område, men i deras lilla hem råder kaos. Med tre aktiva pojkar i huset är de i desperat behov av något större, men de har inte råd att flytta innan de renoverat.

08.20Stugfixarna Norge Halvor tar med sig killarna till den hårda Trondelagskusten för att rusta upp en gammal butik.

09.20Stugfixarna Norge Med inspiration hämtat från Aspen och Colorado ska Halvor och killarna förvandal en stuga belägen i bergen vid Hallingdal.

10.15Jamie's Great Britain Jamie reser till Skottlands västkust, där matkulturen är lika distinkt som landskapet. Men till och med platsens mest säregna mattradition har påverkats av utlandet.

11.20Jamie's American Road Trip Jamie utforskar New York-restaurangernas undergoundscen, röker vattenpipa i Queens och lagar nudlar i China Town.

12.20Antiques Road Trip Från Shenton i Leicestershire åker Charlie och James vidare till en auktion i staden Bourne End i Buckinghamshire

13.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

14.40En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

15.45Morden i Midsomer Midsomers litteraturfestival öppnar med ett riktigt mord på en känd författare. När Barnaby och Scott utreder mordet upptäcker de att byns höjdare är inblandade i korruption, förskingring och sexuella synder av olika slag.

18.00Antiques Road Trip Med start i Rushden, Northamtonshire gör sedan Charlie och James ett stopp i Cambridgeshire för att seedan fortsätta till auktionen i St. Albans, Hertfordshire.

19.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

20.00NCIS NCIS letar efter en underofficer som är misstänkt för brott men som flytt under en transport där fordonet kraschat i en sjö.

21.00Jamie & Jimmy's Food Fight Club Komikern Jack Dee är med Jamie och Jimmy när de återskapar en fransk grillad kyckling från hans barndom.

22.00Nyckeln till framgång Amerikansk komedi från 1987

00.15Barnmorskan i East End En serie oväntade händelser leder till ett hastigt planerat bröllop. Äntligen blir det förlossningsdags för Shelagh.

01.30Par i Hjärter Jonathan och Jennifer låtsas vara festande singlar för att infliltrera en bar som används för spel.

02.40Par i Hjärter Paret Hart blir måltavla för en hänsynslös magnat som ruinerar boskapsrancher genom att förgifta boskapen.

03.45En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.50En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.