MENY

TV8

06.00MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för amatörkockar med skyhöga ambitioner.

07.25Come Dine with Me Den fjärde värden i Leeds-området är den 62-årige före detta dansaren Diana, som går ut hårt för att vinna med sin italienska meny.

07.55Come Dine with Me Den sista värden från Leeds-området är den 29-åriga ljusteknikern Dragoz, som bjuder sina gäster på en traditionell rumänsk fest.

08.30Husfixarna Norge Nu är de omfattande förändringarna gjorda men innan familjen kommer tillbaka ska ett sovrum och matsalen göras klart.

09.30Husfixarna Norge I denna omgång möter vi Marthe, Espen och deras son Georg som bor i en villa i Borgen i Asker. Familjen har problem med ytan i huset och planlösningen är dålig.

10.30Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp och Philip Serrell leter efter antikvitetsskatter runtom i Peak District.

11.30En plats på landet Jules Hudson är ute efter att hitta det ideala hemmet i Cambridgeshire åt ett ungt par som vill flytta från Kent.

12.30Jamie's 15 Minute Meals Jamie lagar grillad tonfisk, en slags sallad Nicoise, samt en thailändsk laksa och en mild nudelsoppa.

13.05Jamie's 15 Minute Meals Dagens meny består av en snabb lammgryta med stekt äggplanta och kummin. Jamie lagar även en knaprig Caesarsallad med polentakyckling.

13.35Jamie's 15 Minute Meals Det serveras pasta med rökt forell, sparris och ärtor. Det tillagas dessutom burgare av biff och bönor, nudlar, och en sallad av inlagda grönsaker.

14.10Jamie's 15 Minute Meals På menyn står fläskmasala, svampris med vårgrönsaker, samt en Koh Samuisallad, chilitofu och thainudlar.

15.50Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2000

18.00Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp och Philip Serrell beger sig till Yorkshire.

19.00En plats på landet Alistair Appleton hjälper ett par att hitta ett hem på landsbygden i Yorkshire med tillräckligt med utrymme för att välkomna familj och framtida barnbarn.

20.00NCIS Efter att en marinsoldat hittats mördad i Quantico bara timmar efter att ha ringt Gibbs för att diskutera ett fall går Bishop och McGee undercover som ett gift par för att kunna övervaka en löjtnant och hans fru.

21.00My Big Family Farm Sensommaren betyder det att det är hö-tider på gården men en storm stoppar skörden, och familjen lämnas i tvivel om de ska lyckas fylla sina lador med det foder de behöver för boskapen över vintern.

22.00Zorro - den maskerade hämnaren Amerikanskt actiondrama från 1998

00.50Doc Martin Louisas första Skype samtal för hennes nya kurs går inte som planerat när Martin bestämmer sig för att berätta för läraren hans tankar om kursupplägget.

00.50Doc Martin Louisas första Skype samtal för hennes nya kurs går inte som planerat när Martin bestämmer sig för att berätta för läraren hans tankar om kursupplägget.

01.55Par i Hjärter Jonathan låtsas att han är Max när en lönnmördare tar honom som gisslan i färd med att döda Hart.

03.00Par i Hjärter En galen kvinnas möte med Jonathan sätter igång en besatthet som driver henne till att döda.

04.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

05.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.