MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Alex Polizzi besöker ett familjeägt hotell som har fått ett dåligt rykte.

07.00The Hotel Inspector Idag åker Alex Polizzi till Little Thatch Inn och hjälper familjen McDougall att lösa sina problem vid hotellet som inte lyckas locka tillräckligt med gäster.

08.00Husfixarna Norge I det här avsnittet skapas två fina barnrum och ett lekrum till flickorna på andra våningen.

09.00Husfixarna Norge I det här avsnittet är huvudfokus ett nytt och praktiskt kök och en ny matsalslösning med en eldstad.

10.05Jamie Cooks Italy Jamie beger sig till vackla Puglia för att leta efter familjerecept som har gjort den här spektakulära regionen till den hetaste matdestinationen i Italien.

11.15Jamie Cooks Italy Napoli nästa, pizzahuvudstaden i Italien. Här letar Jamie efter oupptäckta familjerecept som lokalinvånarna älskar.

12.20Dragons' Den En Texas-född entreprenör hoppas att blända drakarna med kvaliteten på hennes smaktillsatser.

13.40Antiques Road Trip Phil och Louise åker till Lincolnshire där de hittar två sällsynta djur: en king charles-spaniel och några söta lamm.

14.45Escape to the Country Alistair Appleton lockar en nygift olympier och hans fru att buda upp till 525 000 pund för en av de tre fantastiska fastigheter som erbjuds i det underbara Wiltshire.

18.00Antiques Road Trip Phil köper något rostigt och Louise står inför ett riktigt pussel. Vem vinner budkampen på auktionen?

19.00Escape to the Country Sonali Shah träffar ett par från Warwickshire som har en dröm om att äga en fastighet som skulle ge dem ett hem och möjlighet att hyra ut semesterbostäder.

20.00NCIS Gibbs och Ducky ser ett antikt vapen på tv och misstänker att det är det saknade mordvapnet i ett 16 år gammalt fall.

21.00Jamie's Easy Meals For Every Day Den här veckan gör Jamie en riktigt häpnadsväckande maträtt - blomkålsrispaj - och delar med sig av sin idé för att förhöja den enkla laxfilén med sin version av en läcker Cajun-kryddad po'boy.

21.35Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie visar oss sina läckra fyllda paprikor, som serveras på en kraftig gryta av svarta bönor, med avokado och fetaost.

22.10Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie inleder den här veckan med en aptitretande kycklingrätt som serveras med hans speciella bakade bönor.

22.45Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie visar oss en superenkel, smakfylld risrätt med chorizo och räkor, och Buddy gör delar med sig av sina chokladdoppade jordgubbar och körsbär.

23.20Doc Martin Martin får sin andra bedömning av läkarförbundet och Buddy försvinner spårlöst. Penhale blir upprörd när hans efterträdare, Mark Mylow, anländer och försöker ta över.

23.20Doc Martin Martin får sin andra bedömning av läkarförbundet och Buddy försvinner spårlöst. Penhale blir upprörd när hans efterträdare, Mark Mylow, anländer och försöker ta över.

00.25Doc Martin Någon har blivit skjuten. Penhale startar en utredning för att hitta förövaren.

00.25Doc Martin Någon har blivit skjuten. Penhale startar en utredning för att hitta förövaren.

01.30Par i Hjärter En gäst som deltagit i en skattjakt i ett hemsökt hus hittas död.

02.40Par i Hjärter Freeway kommer hem med ett mordvapen som involverar Harts och en glamorös ex-fånge och ett smyckesrån.

03.50Escape to the Country Sonali Shah är på husjakt med ett par som en har budget på 650 000 pund och vill hitta ett hus på landsbygden i Cheshire.

04.55Escape to the Country Margherita Taylor är på uppdrag i Dorset, där hon hjälper ett par hitta ett hus med plats för både nöje och ett stort piano.