MENY

TV8

06.00Barnmorskan i East End En grupp från Nonnatus huset åker utomlands för att hjälpa en klinik i Sydafrika som har det väldigt kämpigt.

07.00Antiques Road Trip Det är deras sista etapp som börjar i Castle Douglas i Kirkcudbrightshire.

08.55Buying and Selling När Denise och Gus flyttade in i sitt hem var det bara de två. Men 12 år och tre barn senare räcker inte ytan längre, och det är dags att flytta till något större.

09.55Jamie & Jimmy's Food Fight Club Den brittiske skådespelaren Warwick Davis kommer på besök och på menyn står bla biff med Stilton paj.

10.55This Is Us Familjen samlas hos Randalls för ett ovanligt kalas. Kevin och Sophies relation djupnar medan spänningen är hög mellan Jack och Rebecca.

11.55En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

12.55Barnmorskan i East End En grupp från Nonnatus huset åker utomlands för att hjälpa en klinik i Sydafrika som har det väldigt kämpigt.

14.00Bones Ett lik hittas inuti en trästock och visar sig vara en före detta konstelev som led av lupus och rökte marijuana för att lindra smärtan. Men bevisen tyder på att hon dog av något annat.

15.00This Is Us Jack åker till Cleveland för att ställa saker och ting till rätta med Rebecca samma kväll som hon har sitt första stora gig med bandet. Randall, Kate och Kevin tar stora beslut om framtiden.

16.00Buying and Selling Med fyra barn och två packade karriärer är Chris och Stephanies hem belägrat av saker. Familjen letar efter ett rymligare hem, men med deras fullt av prylar och halvfärdiga projekt sitter de fast.

17.00Jamie & Jimmy's Food Fight Club Chris O´Dowd med sin fru Dawn O´Porter besöker Jamie och Jimmy.

18.00Antiques Road Trip Christina Trevanion och Thomas Plant börjar sin trip på Irland. Med start i Cashel, i en Bedford van, ger dig sig ut på jakt efter fynd att ta med sig till auktioinen i Birr i County Offaly.

19.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

21.00Jamie's Quick & Easy Food I det här avsnittet lagar Jamie sin kryddiga lamm Kofta Flatbreads för när du behöver bra snabbmat.

21.35Jamie's Quick & Easy Food Jamie tar fram woken och gör kyckling med nudlar. Sedan nås vi av en doft av Italien med den rustika tomat soppan, Pappa Al Pomodoro, följt av en krispig sjötunga med citron.

22.05Pascals konditori Medan Pascal är på semester i Frankrike är 22-årige Mathrurin chef i hans ställe, och får bestämma över konditorer som är både äldre och mer erfarna än han själv.

23.05NCIS Teamet utreder mordet på en djuphavsdykare utanför en dekompressionskammare, där både kroppen och misstänka behöver vara i fyra dagar.

23.05NCIS Teamet utreder mordet på en djuphavsdykare utanför en dekompressionskammare, där både kroppen och misstänka behöver vara i fyra dagar.

00.05Bones Liket av Stephanie McNamara hittas i ett träsk och FBI visar intresse för fallet på grund av hennes familjs förmögenhet. Spåren får dem att misstänka att "The Ghost Killer" är tillbaka.

01.05Par i Hjärter När Jennifer framställer sig som en goth-romanisk författare trassals hon in i en läsares våldsamma fantasier.

02.05The Night Shift TCs temperament leder till att han och Drew får spendera en natt i fängelse.

03.00Alla älskar Raymond Ray blir sur när hans föräldrar byter brödrosten som han gett dem i julklapp för en annan hushållsmaskin.

03.25En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.15Property Ladder Fastighetsexperten Sarah Beeny hjälper amatörer som köper och renoverar hus, i förhoppningen att kunna sälja dem vidare med vinst.

05.10Undercover Boss UK Kändisfrisören Jacqui McIntosh tar rollen som arbetare på ingångsnivå i sin egen skönhetssalong. Men vad kommer hon att lära sig om sin verksamhet och sina medarbetare?

05.10Undercover Boss UK Kändisfrisören Jacqui McIntosh tar rollen som arbetare på ingångsnivå i sin egen skönhetssalong. Men vad kommer hon att lära sig om sin verksamhet och sina medarbetare?