MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Alex reser till en småstad i Cambridgeshire för att hjälpa ägarna till det 300 år gamla hotellet Rose and Crown.

07.00Northpole Kanadensisk fantasy från 2014

08.50Inredningsmästarna Det är finaldags och de två återstående deltagarna får i uppdrag att med hjälp av påhittig inreding omvandla fyra rum i ett georgianskt hus. De har 72 timmar på sig. Vem tar hem segern?

10.05Idas Fristelser Alla hobbykockar som vill ta ett steg längre kan prova att göra surdegsbröd. Det är en vetenskaplig process, och för att visa vägen har Ida bjudit in en av grundarna till Open Bakery.

10.35Idas Fristelser Dags för barnkalas och det dukas med luftiga bullar och mammas chokladkaka med barnsligt kul dekoration.

11.05Buying and Selling Två syskon som fortfarande bor hemma känner att det är dags att hitta sin egen bostad.

12.05En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

13.05The Hotel Inspector Alex besöker Robin Twigg, ägaren till The Swan, ett gammalt hotell från 1400-talet. Kan Alex hjälpa Robin att få det krisande hotellet på rätt köl?

14.05Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

15.00Idas Fristelser Första avsnittet drar igång med buller och bång. Ida bjuder in sina väninnor till sitt födelsedagsfirande. Hon serverar ett av sina finaste bakverk, nämligen Nugatti-tårtan.

15.30Idas Fristelser I det här avsnittet hyllar Ida det italienska köket med att baka ett av sina favoritbröd: focaccia. Ett bröd som får sin goda smak av olivolja och salt.

16.00Buying and Selling Jonathan och Drew hjälper ett par att avgöra om de ska renovera sitt hus eller köpa en ny bostad.

17.00Love For Christmas Amerikansk romantisk komedi från 2012

19.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

21.00Jamie's Quick & Easy Christmas Brittisk matlagningsserie från 2018

22.00Ugly House to Lovely House Martijn och Sally är desperata att göra något med sitt 80-tals hus. Kan den innovativa arkitekten Greg Blee hjälpa till när budgeten ligger på 65 000 pund?

23.05NCIS Pentagon informerar Vance om att de har tappat kontakten med ubåten som Gibbs och Bishops befinner sig på.

23.05NCIS Pentagon informerar Vance om att de har tappat kontakten med ubåten som Gibbs och Bishops befinner sig på.

00.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

01.00Rosewood Sökandet efter seriemördaren tar en mycket personlig vändning. Rosewood och Villa måste följa ett spår av ledtrådar, menade för Rosie, innan någon annan faller offer för mördaren.

01.55The Good Doctor Melendez, Reznick och Brown kämpar med en patient som vill genomgå en operation som ska hindra honom från pedofili. Samtidigt lär sig Shaun Murphy en läxa i empati.

02.40The Good Doctor Murphy och Park behandlar två patienter som har kollapsat på flygplatsen. Allt pekat på att det är en luftburen infektion och alla patienter på akuten är i fara.

03.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.20The Hotel Inspector Den handlingskraftiga Alex Polizzi hjälper krisande hotell och vandrarhem att hamna på rätt köl. Hon reser runt i Storbritannien och besöker en rad företag som har sett bättre dagar.

05.10Undercover Boss UK Exekutiva chefen Ian Wakelin går under täckmantel i sitt företag Biffa, som sysslar med sophantering och återvinning.