MENY

TV8

06.00Par i Hjärter Jonathan och Jennifer låtsas vara universitetsproffessor och student för att bevisa Max´s basketbollstjärne-borsons oskuld i en kokainhärva.

07.00Antiques Road Trip Spänn fast dig för nu är det slutspurt för Christina Trevanion och Mark Stacy när de far mot deras slutdestination i Bolton, Lancashire. Nedräknigen börjar i Merseyside där Mark bokstavlikt talat fastnar midjedjupt i antikviteter. Del 10:20.

08.00OSL 24-7 Efter en stöld i taxfree-butiken inleds en intensiv jakt på flygplatsen. Tät dimma orsakar förseningar, och en man utan uppehållstillstånd måste skickas tillbaka till sitt hemland.

08.30This Is Us Kate besöker Kevin på inspelningen av hans film. Randall och Beth får spännande nyheter och Rebecca försöker återfå kontakt med Jack.

09.30MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

10.45Buying and Selling Steve och Mikes familj har vuxit ur sitt mysiga lilla hus.

11.45En plats på landet N/A

13.45Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

14.45This Is Us Randall och Beth anpassar sig till den nya familjedymaniken. Kate bokar sitt första stora gig och Kevin slås av ett bakslag för filmen. Jack och Rebecca får besök av en ovälkommen gäst.

15.45Buying and Selling Jeremy, Dayna och deras fyra barn har behov av ett större hem, men först måste de sälja sitt hus i förorten.

16.45MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

17.25Jamie's 15 Minute Meals Jamie tillagar gnocchi med korv och en varm grönkål- och bönsallad. Han gör även en mexikansk kyckling med molesås, grönsaker och ris.

18.00Antiques Road Trip Natasha Raskin och Paul Laidlaw startar sin roadtrip på Skottlands västra kust. Pauls användning av språket går lite hett till och Natasha återgår till skrivandet i Prestwick. Del 11:20.

19.00En plats på landet N/A

21.00Jamie's Super Food Jamie fortsätter sin matresa på platser där många lever uppåt 100 år. Idag tillagar han en kyckling-och vitlökskebab samt en enorm tofuburgare med sallad och basilikadressing.

22.00Pascals konditori Pascal vill överraska sina kollegor med en dag i skidbacken. Men alla verkar inte lika glada över aktiviteterna som Pascal själv.

23.00NCIS En sergeant hittas mördad på en golfbana och McGee lägger ner flera timmar på att lyssna på offrets långvågsradio för att hitta ett huvudvittne.

23.00NCIS En sergeant hittas mördad på en golfbana och McGee lägger ner flera timmar på att lyssna på offrets långvågsradio för att hitta ett huvudvittne.

00.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

01.00Par i Hjärter Max väns skuldbelagda bror hänger med på en resa tillsammans med Max då både hon och han tror att Max är förmögen.

02.00The Profit Marcus förklarar vilka erbjudanden som lyckades och vilka som kostade honom miljoner. Han dyker djupt in i pengarna, relationer och episka överraskningar.

02.00The Profit Marcus förklarar vilka erbjudanden som lyckades och vilka som kostade honom miljoner. Han dyker djupt in i pengarna, relationer och episka överraskningar.

02.50Instinct När en kvinna skjuts utanför ett communitycenter, utmanas Dylan och Lizzie av borgmästaren att lösa ärendet på mindre än 24 timmar för att dämpa press från media och speciella intressegrupper.

03.35En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.20Homes by the Med Arkitektoniska designern Charlie Luxton reser till den ruffiga kusten i Costa Brava i Spanien för att utforska hem längs den steniga stranden.

05.10Undercover Boss UK Exekutiva chefen Eleanor Kelly vill se hur nedskärningar i budgeten påverkar kommunens arbetare, både vad gäller tjänsterna som erbjuds och påverkan på de boende i området.