MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Maya och Finch går på modevisning.

06.30Våra värsta år När Als bil blir stulen försöker de lura försäkringsbolaget att bilen var värd mycket mer än den var.

07.00Våra värsta år Bundys släkting Jimmy vet att någon låg med hans fru på deras bröllopsdag men han vet inte att det var Bud.

07.30Simpsons Marge öppnar en smörgåsbutik efter att hennes mackor gör succé på skolan i Springfield. Men att driva butik visar sig vara svårt, särskilt när samma kedja öppnar på samma gata.

08.00Simpsons I det årliga Halloween-avsnittet hamnar Bart och Lisa i ett alternativt universum fullt av demoner. Det hela sker efter att Bart läser de arameiska symboler som står under hans skrivbord.

08.30Community Jeff börjar ta biljardlektioner, men känner sig mobbad av läraren. Samtidigt försöker resten av gänget hjälpa Abed med hans kärleksbekymmer.

09.00Community Då studiecirkelns medlemmars föräldrar besöker universitet lovar Jeff att hjälpa Pierce med kontakten med hans styvfar. Hela situationen spårar ur när det avslöjas att Amber är förälskad i Jeff.

09.30Just Shoot Me! Gänget tänker tillbaka och berättar historier om hur de träffade Jack.

10.002 1/2 män Walden upptäcker att Miss McMartin är både knäpp och desperat efter att de får ihop det. Men han vill inte göra slut eftersom adoptionen kan komma i kläm.

10.302 1/2 män Efter att deras skilsmässa slutförs erbjuds Alan en present av Walden. På annat håll uppstår konflikt mellan Lindsay och Alan på grund av hans opraktiska klädval.

11.00Storage Wars Köparna beger sig till Santa Ana, Kalifornien. Barry Weiss kliver på köpexpressen. Dave Hester verkar blir kvar på perrongen. En annan köpare hittar en sak som är fullkomligt magisk.

11.30Storage Wars Köparna seglar in i Costa Mesa. Barry har än en gång tagit med sig Kenny och de är exalterade. Dave hittar något som är värt att hetsa upp sig över.

12.00Lethal Weapon Efter en ny utveckling i Natalies liv måste Cole ta itu med sina känslor för henne. Riana upptäcker att hennes pappa har ljugit för Trish och använder det emot honom för att få gå på en konsert.

13.00Lethal Weapon Cole konfronteras med sitt förflutna när hans före detta mentor kommer med oroväckande nyheter. Samtidigt hamnar Murtaugh i konflikt med sin frus nya klient.

14.00Elementary Personen som mördat en vacker, ung kvinna leder Holmes och Watson till miljardären och vd:n Ian Gale. Mycroft försöker övertyga sin bror om att flytta tillbaka till London.

15.00Elementary Holmes och Watson råkar i luven på New York-polisen över en seriemördare vars fall har lagts på is.

16.00NCIS: Los Angeles Under en mordutredningav en marinsoldat på permis i L.A. upptäcker NCIS-teamet hemligstämlpat material som han har smugglat in staden och kanske sålt vidare.

17.00NCIS: Los Angeles När vapen för ett värde av en miljon dollar stjäls spårar teamet bevis till ett välgörenhetsevent och tvingar Mosley att besöka eventet.

18.00Seinfeld Jerry hjälper Elaine att få lägenheten ovanför hans, men ångrar sig snabbt.

18.30Seinfeld Jerry anställer pojkvännen till en författare som Elaine jobbar med att städa hans lägenhet, och märker efteråt att hans farfars gamla staty saknas.

19.00Simpsons Lisa får hjälp av församlingskvinnan Maxine Lombard att stoppa Mr Burns miljöfarliga gasutvinning. Hon tas dock på sängen när de två politiska motparterna faller för varandra.

19.30Simpsons I detta specialavsnitt kommer karaktärerna från Futuramas Planet Express till nutida Springfield. De besöker stan för att förhindra att familjen Simpsons förstör framtiden.

20.00Seinfeld Jerry misstänker en man på tvättomaten för att ha stulit pengar av honom.

20.30Seinfeld George tror att han fått en hjärtattack, doktorn håller inte med, och George bestämmer sig efter att ha pratat med Kramer för att gå till en naturdoktor istället.

21.00Perfect Stranger Amerikansk thriller från 2007

23.20The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

00.25The Shield Narkotikahandel i en grundskola får Vic att fördubbla sina ansträngningar för att få fast en ny hänsynslös langare.

01.25Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.55Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.25Family Guy Borgmästaren West höjer åldersgränsen för alkohol till 50, och tack vare hundår är Brian den enda som är gammal nog för att köpa alkohol.

02.55Family Guy Stewie är rädd för sina mardrömmar. Peter förvandlar vinden till en mansgrotta, vilket gör Lois riktigt förbannad.

03.25Kung av Queens En smörgås namngiven speciellt för Deacon på Coopers irriterar Doug. Carrie försöker förhindra Holly att flytta till Manhattan.

03.55A.P. Bio Jack får reda på att hans numera avlidna mamma hade en älskare som heter Brandon. Jack blir vansinnig och ger sig iväg för att krossa den gamla mannen.

04.25A.P. Bio Jack släpper in rektor Durbin efter att han följt Jacks äktenskapsråd och blivit utkastad.

04.55Family Guy Gänget åker till Korea för att hitta det sista avsnittet av Quagmires såpopera.

05.25Family Guy När Stewie får en roll i en reklamfilm för jordnötssmör och blir familjens inkomstkälla, antar Peter och Lois rollen som showbusiness-föräldrar.