MENY

TV6

06.00Våra värsta år Al är inte direkt förtjust när Peggy meddelar att hennes excentriska familj kommer på besök.

06.30Community När Greendale bedöms vara en tillgång snarare än en belastning bestämmer sig skolstyrelsen genast för att sälja den till Subway. Nu söker gänget efter en hemlighet som kan rädda skolan.

07.00Community Greendale är bara några timmar från att säljas och gänget letar efter det hemliga labb som tillhört skolans första ordförande. Den skatt de misstänker ligger gömd där kan rädda skolan.

07.30Storage Wars En auktion i El Monte, CA, har stora förråd och det betyder stora pengar. Dave kammar hem ett förråd som visar att han vet hur man festar. Rene försöker göra lite vinst på en skrämmande upptäckt.

08.00Storage Wars Förrådsjägarna tar sig an en auktion i Korea-town. Dave förväntar sig värdefulla saker, medan Darrell kämpar tappert, eftersom han aldrig varit i området tidigare.

08.30Seinfeld Kramer dejtar en av Elaines kollegor, som hon avskyr.

09.00Seinfeld Gänget åker till Hamptons för att se en väns baby.

09.30Just Shoot Me! Maya kämpar med skuldkänslorna över att ha haft en affär med Vickis man. Finch försöker få en bättre parkeringsplats genom att hitta på en låtsaschef.

10.00Fresh Prince i Bel-Air Will gläds åt Ashleys framgång i musikbranschen, men både Will och Ashley kommer att få en obehaglig överraskning.

10.30Fresh Prince i Bel-Air Will går i taket när Nickys favoritkaraktär från TV vägrar framträda i ett köpcentrum.

11.00Coast Guard Pacific Northwest Flygstation Astoria och station Cape D samarbetar för att rädda fyra sjömän som har övergett sitt fartyg i det kalla vattnet, två brännskadade besättningsmän och ett fartyg på väg att kantra.

12.00Pacific Blue Efter att ha haft en mardröm där hennes döda mamma skjuter henne när hon ska gripa en misstänkt person skadas Cory i en bilolycka.

13.00Pacific Blue När Bobby arbetar med en haitier som de misstänker smugglar in droger ser han en man som han arresterade för några år sedan och som fortfarande ska sitta i fängelse. 

14.00The Mentalist När en populär medlem av Visualize dör på ett mystiskt sätt undersöker Jane saken i hopp om att hitta ledtrådar som leder honom till Red John.

15.00The Mentalist Jane försöker samla alla misstänkta personer från Red John på ett ställe så att han kan avslöja mördarens identitet.

16.00Elementary Holmes och Watsons liv hotas av ett inflytelserikt, världsomspännande kriminellt nätverk med koppling till mordförsöket på Morland Holmes.

17.00Elementary När en seriebombare blir aktiv igen efter att ha varit vilande i sex år söker Watson hjälp hos Shinwell Johnson, en före detta patient vars liv hon räddade när hon var kirurg.

18.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam samarbetar med kapten Harmon Rabb Jr. för att fånga in spioner ombord på USS Allegiance. Hetty och överste Sarah ”Mac” Mackenzie försöker neutralisera en attack i mellanöstern.

19.00NCIS: Los Angeles Teamet får flera fall och delar på sig. Callen och Sam jobbar med en Mossadagent i Tel Aviv, och Kensi samarbetar med en agent från amerikanska utrikesdepartementet i Los Angeles.

20.00SEAL Team Bravo drabbas av en förödande tragedi som kommer att förändra teamet för alltid, vilket tvingar varje medlem att fatta viktiga personliga beslut.

21.00Escape Plan Amerikansk action från 2013

23.25The Blacklist Agent Keens speciella relation till Red och uppdragsstyrkan granskas när hon förhörs i domstol som mordmisstänkt. Red ber Ressler och Cooper om hjälp.

01.20Cops En biljakt i låg hastighet slutar utanför förarens flickväns hus..

01.55Cops En flyende fyrhjulings-förare överraskar officerarna när han kör rakt mot dem.

02.25Ink Master Endast den starkaste överlever när Team Christian och Cleen måste tatuera episka stridsscener. Grudge Match fortsätter om 100 000 dollar och titeln Ink Master.

03.25American Dad Hayley blir mentalt till en 6-åring och Steve och hans vänner får tag i en långsamkokare.

03.55Without a Trace En före detta underbarn får ett dödshot och försvinner när han arbetar som tomte i ett köpcentrum. Kunde han ha använt sin sin skarpa hjärna för kriminell verksamhet?

03.55Without a Trace En före detta underbarn får ett dödshot och försvinner när han arbetar som tomte i ett köpcentrum. Kunde han ha använt sin sin skarpa hjärna för kriminell verksamhet?

04.55Frusna vägar Stefan demonstrerar en av sina favoritmaskiner, en terrängbärgare som kan ta sig fram i mycket svår terräng. I Umeå rycker Jörgen och Evelina ut på en motorbrand.