MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Finches före detta partner i konståkning dyker upp och ber om hans hjälp. Mayas blonda hår skapar sexuella spänningar.

06.30Våra värsta år Al och Peggy är imponerade över de dyra presenterna som Kelly får av en beundrare.

07.00Våra värsta år Bud är med på ett sexexperiment.

07.30Simpsons När Cheech och Chong återförenas i Springfield imponerar Homer så mycket på Cheech att han ber honom ersätta Chong. Rektor Skinner skapar en ny komedigrupp med Chong.

08.00Simpsons Homer förödmjukar Bart i offentlighet och Marge tvingar honom att ta en kurs i faderskap, i hopp om att han ska bli en bättre pappa.

08.30Community Det som startade som en mindre diskussion angående täcken och kuddar blossar upp ett fullskaligt krig på Greendale. Studiegruppen väljer sida medan Jeff desperat försöker att sluta fred.

09.00Community Britta ber om hjälp från studiegruppen för att hålla sitt ex borta. Vice Dean Laybourne sätter ihop ett band för att försöka vinna Troys kärlek.

09.30Just Shoot Me! Finch utger sig för att vara elev i high school, samtidigt testar Nina att leva i celibat.

10.00Brooklyn Nine-Nine Jake tar hjälp av Jess när hon besöker New York. Holt undersöker olika metoder att förbättra moralen på kontoret och Amy undrar varför Rosa tar så långa pauser på jobbet.

10.30Brooklyn Nine-Nine Patrullen deltar i tävlingen om bäst klädda detektiver i årets Halloweentillställning.

11.00Ink Master: Redemption Det blir ett tufft avsnitt när Gentle Jay återvänder och möter hela tre missnöjda tatuerade.

11.30Ink Master: Redemption Det blir en fråga om heder när Lydia Bruno och Lalo återvänder för att gottgöra tatueringarna de märkt några veteraner med.

12.00NCIS: Los Angeles Mitt i ett onlinespel hör Eric att datorsystemet angrips och NCIS måste ta reda på om systemet som styr ryska missiler också är i fara. En person från Kensis förflutna dyker upp i Afghanistan.

13.00NCIS: Los Angeles Hetty beslutar sig för att skicka NCIS-teamet till Afghanistan när hon hör att Kensi kan ha blivit tillfångatagen av talibaner.

14.00L.A.'s Finest McKenna tvingas att vara ärlig inför sin man gällande sitt förflutna och både hon och Syd försöker få honom att tänja på reglerna för att rädda ett liv.

15.00L.A.'s Finest Duon har det stressigt i utredandet av de försvunna diamanterna. Specialstyrkan gör ett gigantiskt narkotikatillslag.

16.00NCIS: Los Angeles Teamet försöker hitta en stulen tavla värd 40 miljoner dollar efter att rykten börjat cirkulera online att den ska säljas på svarta marknaden för att finansiera terrorism.

17.00NCIS: Los Angeles Teamet samarbetar motvilligt med två brottslingar från England, Ricky Dorsey och Frankie Bolton, efter att en vapenhandlare kidnappat Rickys dotter i ett försök att få tag på ett farligt vapensystem.

18.00Seinfeld George och Jerry misstänks för att avsiktligt ha skadat Bette Midler under en softballmatch.

18.30Seinfeld Jerry och George bestämmer sig för att ändra sin rutin när det gäller att gå från kvinna till kvinna så George friar till Susan.

19.00Simpsons Lisa möter den legendariska trollkarlen Great Raymondo, som tar henne under sina vingar. Raymondo lär henne en rad trollkonster och Lisa blir en stor succé.

19.30Simpsons Fat Tony och Selma, Marges okonstlade syster, blir kära och gifter sig en kort tid därefter. Men Marge har sina tvivel om parets äktenskap, särskilt efter att Selma börjar sin glamourösa livsstil framför sin familj.

20.00Seinfeld Elaine blir avundsjuk när George ser ut att bli den första som gifter sig.

20.30Seinfeld George känner sig pressad i sitt och Susans förhållande.

21.00Spider-Man Amerikansk action från 2002

23.30The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

00.30Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder ett rån som skedde uppe i luften. Utredningen förvandlas till en pågående jakt efter en opålitlig far med hans dotter som huvudvittne.

01.30Cops En konstigt bilskylt hjälper officerarna att förhindra ett eventuellt inbrott. Poliserna blir förvånade över en misstänkt pyromans val av kläder eller brist på dem.

02.00Cops Lögner avslöjas när offret visar upp inspelade övervakningsfilmer. Och en sen kvällstur till närbutiken slutar i tårar.

02.30Family Guy Peter återupptäcker sin kärlek till den smärtsamt irriterande låten, "Surfin 'Bird" och när Peter finner Jesus i en skivaffär bestämmer han sig för att vara hans nya bästa vän.

03.00Family Guy När Mort av misstag kliver in i en tidsmaskin, bestämmer sig Stewie och Brian för att följa efter honom men de inser att de är i Polen, samma dag som den nazistiska invasionen.

03.30Lethal Weapon Riggs tävlar med Karen Palmer om vem som kan lösa ett narkotikafall först. Samtidigt möter Trish och Murtaugh den emotionella utmaningen av att sända deras första son till college.

04.30American Dad Stan går under täckmantel som en surfare i denna parodi på filmen Point Break.

05.00American Dad Stan ger Francine baseball-biljetter på hennes födelsedag men blir upprörd när de blir bortgjorda under "kiss cam".

05.30Family Guy När Peter får en papegoja som husdjur börjar han leva som en pirat. Han terroriserar sina grannar och skapar kaos i Quahog. Chris tar Brian till veterinärer och Chris blir kär i praktikanten Anna.