MENY

TV6

06.00Fresh Off the Boat På den kinesiska nyåret pressar Jessica familjen till att komma över alla gräl och oenigheter för att bringa lycka till det kommande året.

06.25Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

06.50Just Shoot Me! Trots varningar från Elliott faller Finch för den vackra Nikki Elston och kollegorna måste rycka in.

07.10My Name Is Earl När Mr Turtle hittar hem igen efter att ha varit försvunnen bestämmer sig Earl för att ta honom till Darnell, som nu bor i ett exklusivt samhälle med sin familj, tack vare vittnesskyddet.

07.35Simpsons Homer köper en pistol för att kunna beskydda familjen.

08.00Simpsons Homer blir tränare för fotbollslaget Springfield Pee Wee, och sätter in Bart som quarter back.

08.30How I Met Your Mother Robin vill berätta för Ted att hon älskar honom men det är inte så lätt.

09.00How I Met Your Mother Ted blir förolämpad av sin gamla chef som numera arbetar för honom. Samtidigt erbjuds Lily pengar för att måla ett nakenporträtt av Barney.

09.30Kung av Queens Doug drömmer om att få se söndagens fotbollsmatch på en ny och bättre tv. Han försöker därför bli bjuden till Carries chef för att se matchen där.

10.00Kung av Queens Doug arrangerar en paint ball-fest för Deacons födelsedag, som snart utvecklar sig till mer än bara en lek...

10.30Just Shoot Me! En Woody Allen imitatör attraheras av Maya efter att hon skrivit en artikel om honom. Jack förlorar synen under en dag.

11.002 1/2 män Charlie är euforisk över hur bra Berthas vikarie arbetar, och Alan tror att Lyndseys exmake hotar honom.

11.302 1/2 män Chalies exflickvän Courtney släpps ut från fängelset och han tar väl hand om henne, trots att hon bedrog honom innan hon sattes bakom galler.

12.00Superstore Amy tar hjälp av Dina och Jonah att planera hennes årliga Golden Globe-party.

12.30Man With a Plan Andi hyr in den unga och väldigt söta barnvakten Sophia.

13.00Kung av Queens Doug avslöjar att Deacon har varit på en dejt med en annan kvinna. Carrie berättar för Doug att man är otrogen om man ljuger för sin fru för att få äta middag med en annan kvinna...

13.30Kung av Queens Deacon och Kelly separerar och Carrie börjar att tvivla på sitt eget äktenskap. Hon och Doug kommer överens om att lägga sitt sexliv på hyllan ett tag, och lösa sina diskussioner verbalt.

14.00NCIS: Los Angeles Efter månader av planering får NCIS-familjen äntligen fira Kensi och Deeks bröllop. Det dyker även upp en oväntad besökare.

15.002 1/2 män Alan anstränger sig för att ge Lyndsey en riktigt bra födelsedagspresent.

15.302 1/2 män Charlie besöker dr Freeman för att få hjälp att komma över sitt uppbrott från Courtney.

16.00NCIS: Los Angeles Nells syster Sydney ber henne om hjälp efter att hennes förälskelse blir inblandad i en rysk konspiration för att stjäla information från försvarsministeriet.

17.00Seinfeld Kramer invaderar Jerrys lägenhet.

17.30Seinfeld Jerry och George åker till Los Angeles för att träffa Kramer som är där för att bli filmstjärna.

18.00How I Met Your Mother Gänget missar årets Superbowl på grund av en begravning. Istället beslutar de sig för att se på reprisen - men kommer de lyckas undvika resultatet fram tills dess?

18.30How I Met Your Mother Ted ska gå på arbetsintervju, men frågan är om han hinner med sitt flyg?

19.00Simpsons Apu iscensätter att han har gift sig med Marge.

19.30Simpsons Folk i staden tror att Lisa har förstört de fossila lämningarna efter en ängel.

20.00Seinfeld Kramer hamnar i trubbel med polisen.

20.30Seinfeld Jerry får ett erbjudande om att göra ett TV-program. George kommer med den eminenta idén att programmet ska handla om ingenting. Elaine är i Europa med sin psykolog.

21.00Home Sweet Hell Amerikansk komedi från 2015

23.05The Shield Teamet mobiliserar sig för att undersöka ett mordisk utbrott på ett skyddshem för kvinnor.

00.05Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector Bone Collector ankommer till New York för att stoppa Lincoln Rhyme för gott, och medan Lincoln går igenom en myriad komplicerade ledtrådar tvingas han inse mördarens sanna måltavla: hans egna ego.

01.35Family Guy Efter att Brian kastas i fängelse för narkotikainnehav, bestämmer han sig för att starta en kampanj för att få marijuana legaliserat.

02.05American Dad Steve och Roger fågelskådar och ser en man stjäla fågelägg. Efter ett misslyckat försök att rapportera mannen upptäcker de ett hemligt sällskap av tvångsmässiga äggtjuvar.

02.30American Dad Stan beger sig ut på ett enmansuppdrag för att återställa Langley Falls historiska väggmålning som förstörts av graffiti.

02.55Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder ett mord som skedde precis innan offret vunnit på trav.

03.40Brooklyn Nine-Nine Holt är skyldig Seamus Murphy en tjänst så polisdistriktet försöker hitta en kryphål åt befälhavaren så han kan hålla sitt löfte utan att bryta lagen.

04.05American Dad Efter ett misslyckat första försök att expandera klanen Smith beslutar Francine sig för att istället återuppta kontakten med sina föräldrar.

04.30American Dad Samtidigt som de har kommunikationsproblem slår Stan och Hayley sina påsar samman för att hindra terrorister från att spränga en idrottsarena.

04.55Family Guy Efter en frustrerande dag på Quahog "Star Trek-konventet", bygger Stewie ett transportmedel och får hela skådespelargänget av "Star Trek: The Next Generation" in i hans sovrum för en rolig dag.

04.55Family Guy Efter en frustrerande dag på Quahog "Star Trek-konventet", bygger Stewie ett transportmedel och får hela skådespelargänget av "Star Trek: The Next Generation" in i hans sovrum för en rolig dag.

05.20My Name Is Earl Efter att hans vittnesskyddsidentitet blivit avslöjad på grund av Joys upprörande audition måste Darnell packa ihop familjen och skaffa sig en ny identitet.