MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Allvarliga konflikter på arbetsplatsen får Elliott att föreslå gruppterapi.

06.30Våra värsta år Det blir shoppingtävling mellan Bundys och D'Arcys. Vem kan sätta spätt på tusen dollar först?

07.00Våra värsta år Al och Peggy tar över Marcys hus. Bud går på en dejt och Kelly sitter barnvakt åt en massa barn.

07.30Simpsons Marge och Homers äktenskap testas när de åker till en tropisk ö för att delta i ett av Marges favorit tv-program.

08.00Simpsons Medan Gud och Sankte Per diskuterar vem som kommer in i himlen, minns invånarna i Springfield gudomliga möten.

08.30Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

09.00Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

09.30Just Shoot Me! Finch producerar "The Burning House," en kortfilm om en skilsmässas effekter på en liten pojke, som sitt skolprojekt.

11.00Ink Master Ingen av deltagarna går säker när båda lagen ska göra om sina "målardukar" till krigare.

12.00Carter Ett mord skickar Harley och Dave till en nudistkoloni, där Dave verkligen går in i sin karaktär medan de är undercover.

13.00Carter Harley och Dave tar sig an fallet när curling-stjärnan Ronnie Hart, anklagas för att ha sabbat för sin konkurrent.

14.00Instinct Dylan som återvänt till undervisandet efter att ha hjälp NYPD att ta fast en seriemördare blir återigen kallad för att vara till hjälp för Detective Needham i ett komplext fall.

15.00Instinct Mordet på en ung man som nyligen lämnat sin familjs religösa samfund leder Dylan och Lizzie till en rad misstänkta personer.

16.00NCIS: New Orleans Elvis Bertrands dotter kopplas till ett mordfall som NCIS jobbar med och han ber Pride att bevisa dotterns oskuld.

17.00NCIS: New Orleans Tammy är övertygad om att en bedragare har begått mordet på en läkare, trots att bevisen visar motsatsen.

18.00Seinfeld Jerry besöker en sjuk vän som är i behov av lite uppmuntran på sjukhuset.

18.30Seinfeld Jerrys flickvän utger sig för att vara hans fru så att hon kan få rabatt hos kemtvätten.

19.00Simpsons Homer vinner en ostronätartävling mot den mytiska Cthulhu, Springfield invaderas av kropps-knipare, Lisa faller isär, och Mr. Burns öppnar ett ålderdomshem med förhistoriska uppgraderingar.

19.30Simpsons En bilfirma som säljer självkörande bilar kommer till Springfield och stjäl alla roliga jobbaktiviteter från arbetarna på kärnkraftverket.

20.00Seinfeld Jerrys föräldrar ska till Paris men bor först hos honom ett par dagar i väntan på regnrockarna de har beställt.

20.30Seinfeld Jerrys föräldrar ska till Paris men bor först hos honom ett par dagar i väntan på regnrockarna de har beställt.

21.00Kick-Ass 2 Brittisk-amerikansk actionkomedi från 2013

23.05Simpsons Lisa infiltrerar ett kloster i ett försök att rädda Maggie, som hamnat med nunnorna.

23.35Simpsons Familjen Simpsons reser till Irland så att farfar kan ta en sista drink på O'Flanagan's pub, hans gamla stamställe. Men när det visar sig att den lilla staden Dunkilderry inte är som han kommer ihåg den.

00.35Family Guy Amerikansk animerad serie.

01.05American Dad Stan och Francine reser till Hollywood på semester. En åldrad filmstjärna tror att Stan är inkarnationen av en Hollywoodlegend och utnyttjar honom för att göra en sista film.

01.35American Dad När Francine får ett pris för sin roman om den ensamma hemmafrun, reser hela familjen till the Big Apple för prisceremonin.

02.00Brooklyn Nine-Nine När kokain och vapen stjäls från bevislagret måste truppen utreda Nine-Nine.

02.00Brooklyn Nine-Nine När kokain och vapen stjäls från bevislagret måste truppen utreda Nine-Nine.

02.30Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy arbetar med ett svårt fall, medan Hitchcock letar efter den stora kärleken.

02.30Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy arbetar med ett svårt fall, medan Hitchcock letar efter den stora kärleken.

03.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

03.30American Dad Stan och hans CIA-kollegor åker till Thailand för att spränga en vapengömma, men Bullock har redan skickat en drönare för att utföra jobbet.

04.00American Dad När Snot visar sig ha anlag för karate gör Steve sitt bästa för att se till att hans vän sköter sig. Samtidigt utvecklar Klaus en vedervärdig odör och tvingas flytta utomhus.

04.30Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.00Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.00Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.