MENY

Viasat Film

07.10The Great Wall William Garin (Matt Damon) och Pero Tovar (Pedro Pascal) är två legosoldater som är på jakt efter att avslöja hemligheten bakom krutet. De tas till fånga av trupperna som är stationerade på en högborg vid den kinesiska muren. Efter att ha fått tala med medfången sir Ballard (Willem Defoe) blir de rekryterade av befälhavaren Lin Mae (Jing Tian) och får hjälpa till i kampen mot de oändliga massorna av övernaturliga varelser som muren byggdes för att hålla i schack.

09.00Moonlight En ung, afroamerikansk och homosexuell man handskas med sin dysfunktionella familj och uppväxt i Miami under kriget mot droger. Berättelsen om hans kamp för att hitta sig själv skildras genom tre avgörande kapitel i hans liv då han får uppleva extasen, smärtan och det vackra i att bli kär, samtidigt som han brottas med sin egen sexualitet.

11.00Milton’s Secret Den tolvårige Milton måste ta itu med problem som mobbarna från skolan och föräldras ständiga bråk om pengar. När hans optimistiska morfar, Howard kommer på besök, omfamnar han sin farfars livsfilosofi; att leva i nuet—hemligheten till att leva ett lyckligt liv.

13.00Paterson Paterson (Adam Driver) kör en buss i staden som delar hans namn. Hans liv består av en enkel rutin: han kör sin buss, skriver poesi och dricker en enkel öl innan han kommer hem till sin fru Laura (Golshifteh Farahani). Hon uppmuntrar honom att publicera dikterna, men han har ingen lust att dela dem med världen.

15.00Masterminds Zach Galifianakis, Kristen Wiig och Owen Wilson medverkar i denna verklighetsbaserade historia om ett amerikanskt bankrån. En säkerhetsvakt rånar banken han jobbar på, men avslöjas av sina kumpaner.

17.00Kung Fu Panda 3 När Pos sedan länge försvunna far plötsligt återvänder, reser den återförenade duon till ett hemlig pandaparadis för att träffa några nya och roliga karaktärer. Men när den övernaturliga skurken, Kai börjar svepa över Kina och besegrar alla kung fu-mästare, måste Po göra det omöjliga— träna en by full av hans klumpiga bröder till att bli de obesegrade "Kung Fu Pandas"!

19.00Maudie Den ogifta kvinnan Maud lider av ledgångsreumatism och tar jobb som städerska för den barska och isolerade Everett Lewis. Hans hem är så litet att de måste dela säng, varför oanständiga rykten börjar spridas om dem. Medan hon fixar i huset upptäcker hon sitt sinne för målning. Hennes begåvning hyllas av Everetts kund Sandra. Ordet om Mauds otroliga konstnärliga talang börjar spridas, och snart har hon fått en beställning av USA:s vicepresident. Hennes kommersiella framgångar hindrar inte sjukdomen från att förvärras, vilket går ut över hennes förhållande.

21.00La La Land Mia Dolan (Emma Stone i en Oscars-prisbelönt roll) är en ambitiös skådespelerska som tjänar sitt levebröd genom att jobba på fik mellan hennes misslyckade provspelningar. När hon av en slump träffar jazzpianisten Sebastian Wilder (Ryan Gosling) inleder de två direkt en romans. Den växande kärleken tyglas när drömmarna de kämpat så hårt för att uppnå riskerar att stå i dess väg.

23.10Snowden Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) tränade för att bli soldat när han bröt benen, vilket tvingade honom att lämna armén. Han väljs ut att ingå i USA:s cyberkrigsprogram och imponerar snabbt på sina överordnade genom sina programmeringsfärdigheter. Senare går han vidare till att arbeta på NSA, där han upptäcker att USA:s regering i smyg - och än värre, illegalt - har spionerat på sina egna medborgare. Med stöd från sin idealistiska flickvän Lindsay Mills (Shailene Woodley) tar sig Snowden an uppgiften att avslöja myndighetens kriminella aktiviteter till pressen. Hans samvetsgranna handlingar sker emellertid till ett katastrofalt pris.

01.20How to Be a Latin Lover Maximo, en så kallad "boy toy", dumpas av kvinnan som försörjt honom under ett tjugofem år långt äktenskap. Lycksökaren får lära sig att leva i ett liv utan lyx och tvingas flytta tillbaka till sin syster Sara och hennes tioårige son Hugo. Det tar inte lång tid för Maximo att återgå till sina förföriska metoder men hans färdigheter visar sig vara lite rostiga. På vägen tillbaka till lyckan spenderar Maximo tid med sin brorson och lär honom sina yrkesknep.

03.15Inferno Tom Hanks återvänder som Harvardprofessorn dr Robert Langdon i den spännande fortsättningen på Ron Howards filmatisering av Dan Browns böcker. En antik karta kan förhindra en akut fara i nutiden.

05.15La La Land Mia Dolan (Emma Stone i en Oscars-prisbelönt roll) är en ambitiös skådespelerska som tjänar sitt levebröd genom att jobba på fik mellan hennes misslyckade provspelningar. När hon av en slump träffar jazzpianisten Sebastian Wilder (Ryan Gosling) inleder de två direkt en romans. Den växande kärleken tyglas när drömmarna de kämpat så hårt för att uppnå riskerar att stå i dess väg.