MENY

Viasat Film Action

06.00Solisten Steve Lopez (Robert Downey Jr.) skriver för Los Angeles Times. Samtidigt som han gör efterforskningar för en ny artikel träffar han en hemlös man som spelar på en violin med bara två strängar. Han börjar prata med musikern och får veta att han heter Nathaniel Ayers (Jamie Foxx), och att han gått på en ansedd musikskola men hamnat på gatan på grund av sin schizofreni. Lopez försöker hjälpa den begåvade musikern på fötterna. Det visar sig bli en svår uppgift, men Ayers ger Lopez en strimma av hopp.

08.00T.M.N.T. Teenage Mutant Ninja Turtles behövs mer än någonsin, men Raphael (med röst av Nolan North), Donatello (med röst av Mitchell Whitfield), och Michelangelo (med röst av Mikey Kelley) har tappat riktningen i livet. Deras ledare Leonardo (med röst av James Arnold Taylor) har skickats till Centralamerika av deras mästare Splinter (med röst av Mako Iwamatsu i sin sisa roll) för att träna. Donatello och Michelangelo har i Leonardos frånvaro startat egna verksamheter. Men något skumt pågår i New York. En armé av forntida varelser hotar att ta över världen om inte hjältarna med skal slår sig samman för att än en gång rädda den.

10.00Grand Theft Parsons Det finns tillfällen då det enda rätta är att begrava de döda. Det här är inte en av dessa tillfällen... Gram Parsons var en av de mest inflytelserika musikerna på sin tid; ett bittert geni som kände Elvis, rockade med Stones och som tog en överdos på morfin och tequila 1973. Och från hans död skapades en historia om vänskap, ära och äventyr. En historia så extraordinär att det är svårt att tro att den är sann. Två män, en likbil, en död rockstjärna, fem liter bensin och ett löfte.

12.00We Don’t Belong Here Nancy Green drivs till vansinne av hennes sons, Maxs försvinnande. Hon och hennes tre dysfunktionella döttrar Lily, Elisa och Madeline upptäcker att deras släkte har en mörk hemlighet som sträcker sig långt bakåt i familjens historia.

14.00The Man Who Wasn't There Det är sommar 1949. I en liten sömnig stad i norra Kalifornien bor barberaren Ed (Billy Bob Thornton) tillsammans med sin hustru Doris (Frances McDormand). Ed är allmänt missnöjd med sitt liv och misstänker dessutom att hans alkoholiserade hustru har ett förhållande med sin chef. Men så tar en entusiastisk handelsresande plats i hans friserstol och talar sig varm för en ny lovande affärsverksamhet vid namn kemtvätt, något som genast lockar Ed som gärna vill tjäna pengar. De träffar en affärsuppgörelse som innefattar utpressning, men tyvärr går Eds plan inte riktigt som han tänkt sig och snart knackar polisen på dörren, men det är märkligt nog inte Ed de vill tala med, utan Doris...

16.00Michel Vaillant Vid startlinjen på den världsberömda racerbanan vid Le Mans i centrala Frankrike sitter den djärve mästerföraren Michel Vaillant startklar i bil nummer tio. I bil nummer åtta på banan bredvid sitter hans stallkamrat och gode vän, amerikanen Steve Warson. På ömse sidor om Michel och Steve sitter två av deras värsta och mest aggressiva rivaler, Bob Cramer och Dan Hawkins, redo att accelerera till 300 knyck. Vad Michel inte vet är att när starskottet går är det inte bara segern som står på spel utan även hans liv...

18.00Small Town Killers Ib (Nicolas Bro) och Edward (Ulrich Thomsen) är trötta på sina kärlekslösa äktenskap. De drömmer om att leva livet med de undanstoppade pengarna som de har tjänat under åren genom ett extraknäck. Efter ett hätskt gräl med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en hänsynslös rysk torped för att mörda deras makar. De har dock grovt underskattat sina fruar, och det blir början på en märklig resa där Ib och Edward själva blir måltavlor.

20.00Anaconda En grupp dokumentärfilmare med Jennifer Lopez i spetsen söker efter en legendarisk indianstam i Amazonas. De färdas längs Amazonfloden när de stöter på jägaren Paul Sarone, vars båt har kapsejsat. Paul lovar att hjälpa dem att hitta indianerna, men är i själva verket ute efter att fånga en 12 meter lång, skräckinjagande anakonda. Det dröjer inte länge förrän det fruktansvärda odjuret visar sig...

22.00The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Bella (Kristen Stewart) vaknar upp och allting har förändrats - hon har blivit både mamma och vampyr. Medan hennes man Edward (Robert Pattinson) njuter av hennes skönhet, moraliska styrka och erergi, så har den nyfödda Bella aldrig känt sig mer levande. Samtidigt flätas hennes bästa vän Jacob Blacks (Taylor Lautner) och dottern Renesmees öden samman allt mer. Denna sällsynta varelses ankomst förenar storfamiljen, men snart väcker den även krafter som riskerar att förgöra dem alla.

00.00The Marine 5: Battleground Under hans arbete som ambulanssjukvårdare tillbaka i Amerika, svarar Jake Carter på ett nödanrop och finner sig därefter skydda en person av intresse från ett motorcyklistgäng som hänsynslöst jagar dem.

02.00The Last Stand Efter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens (Arnold Scharzenegger) narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval, för att istället handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när den ökände knarkkungen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) lyckas rymma från en FBI-eskort.

04.00Red Vi ser Bruce Willis, Morgan Freeman och Helen Mirren i denna actionspäckade filmatisering. En grupp f.d. CIA-lönnmördare jagas av en mördare anlitade av deras före detta arbetsgivare.