MENY

Viasat Film Family

07.00Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today! Den unga prinsessan Alise (Laura Bailey) måste tillbringa sin tid med drottning Uberta (Jennifer Miller) för att lära sig att bli en perfekt prinsessa, men det hon verkligen drömmer om är att bli en äventyrlig pirat! Alise ger sig ut till havs med lorden Rogers, grodan Jean-Bob och sköldpaddan Speed på en djärv resa som kantas av fara och upptäckter. Gänget går på grund och blir strandade på en mystisk ö där de träffar den unga mannen Lucas (Grant Durazzo) som har levt isolerat.

09.00Karla og Katrine Karla frågar Katrine om hon vill spendera julen tillsammans i hopp om att dem ska bli bästa vänner. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig… Karla blir kär i en kille som heter Jonas och glömmer totalt bort Katrine. Men tjejerna blir sams igen då de bestämmer sig för att hjälpa Jonas som försöker sätta dit ett gäng tjuvar som härjar i trakten där de bor.

11.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

13.00Spark [Dubbad version] [Dubbad version] Den idylliska planeten Bana står under hot av den maktgalna schimpansen och generalen Zhong (Alan C. Peterson). Han styr med en järnhand. Tretton år senare leder den beslutsamma apan Spark (Jace Norman) en modig grupp som består av den tuffa och beredda räven Vix (Jessica Biel) och den tekniskt kunniga mekanikern och grisen Chunk (Rob DeLeeuw). Tillsammans försöker de kullkasta general Zhongs planer om att släppa lös monstret Kraken som kan skapa svarta hål. Lyckas de rädda Bana och galaxen från total förstörelse?

15.00Ratchet & Clank [Dubbad version] [Dubbad version] Den excentriska utomjordingen Ratchet (James Arnold Taylor) träffar av en slump den smarta roboten Clank (David Kaye). De två osannolika hjältarna slår sina påsar ihop med Qwark (Jim Ward) från de galaktiska väktarna. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att sätta stopp för ordförande Dreks (Paul Giamatti) nedriga planer och för att rädda Solana-galaxen.

17.00Ella den förtrollade I en magisk värld välsignas alla barn med en förtrollning, men något går fel för Ella (Anne Hathaway) när hennes goda fe Lucinda (Vivica A. Fox) av misstag ger henne lydighetens gåva. Ella måste rätta sig efter varje order, oavsett vad hon tycker om det. I ett försök att få tillbaka kontrollen över sitt liv ger hon sig ut på en resa för att befria sig själv från förbannelsen. Under resan träffar hon den käcka prinsen Charmont (Hugh Dancy) som försöker komma undan några beundrare. På hans slott planerar hans lömska farbror Sir Edgar (Cary Elwes) att stjäla kronan från sin brorson. Ella ställer upp på att hjälpa den unga och naiva prinsen att göra anspråk på tronen samtidigt som hon försöker bli av med sina lydnadsproblem.

19.00Bring It On Torrance Shipman (Kirsten Dunst) inser snabbt att det är svårare än hon trodde att leda ett cheerleadinglag som blivit mästare sex gånger om. Hennes föräldrar vill att hon lägger mer tid på sina läxor, hennes pojkvän vill att hon umgås mer med honom och hon får också veta att lagets tidigare ledare har stulit deras nummer från andra lag. Dessutom planerar Isis (Gabrielle Union), ledaren för ett framgångsrikt lag på en annan skola, att satsa hårt i år. För att göra situationen ännu värre blir en av lagmedlemmarna skadad, och Torrance blir tvungen att ersätta henne med den cyniska studenten Missy (Eliza Dushku) som bara vill vara med för att skolan inte erbjuder gymnastikklasser.

21.00Goon Doug Glatt (Seann William Scott) är en hövlig, godhjärtad men enkel, aningen korkad dörrvakt på en bar i Massachusetts. Doug känner sig utanför i samhället, i synnerhet eftersom såväl hans far som hans bror är framgångsrika läkare. Doug går på en ishockeymatch tillsammans med bäste polaren Pat (Jay Baruchel). Under ett slagsmål retas Pat med bortalaget, och en av spelarna tar sig upp på läktaren och kallar honom för något nedlåtande om homosexuella. Doug, vars bror är gay, kliver in och spöar upp spelaren. En kort tid senare får Doug ett samtal från hemmalagets tränare, som erbjuder honom ett jobb som hockeytuffing.

23.00The Best Of Times Jack Dundee är en bankir som är besatt av vad han anser vara sitt livs mest nesliga ögonblick: de sista sekunderna av gymnasiematchen i amerikansk fotboll mellan Taft och deras ärkerivaler Bakersfield 1972, då han tappade en perfekt kastad passning. Ända sedan matchen har det varit omöjligt för Jack att glömma det ögonblicket. Han jobbar för sin svärfar, The Colonel, Bakersfields största supporter, som påminner honom om händelsen nästan dagligen. Han är fast besluten att spela om matchen och förändra sitt öde.

01.00Tsatsiki, Morsan och Polisen Åttaårige Tsatsiki har aldrig träffat sin grekiske pappa. Men Tsatsiki drömmer om att kunna fånga bläckfiskar som sin pappa och han tränar hårt för att kunna hålla andan under vattnet. En dag upptäcker en polis Tsatsiki, nere på bassängens botten...

03.00Klassfesten 3 De tre vännerna Niels (Nicolaj Kopernikus), Thomas (Troels Lyby) och Andrew (Anders W. Berthelsen) ger sig ut på en fantastisk resa genom ett somrigt Danmark på väg mot en spektakulär dopfest.

05.00Kubo och de två strängarna [dubbad version] [Dubbad version] i det feodala Japan vårdar den enögde Kubo sin sjuka mor Sariatu i en bergsgrotta nära en by. Han förtjänar sitt magra uppehälle genom att magiskt förvandla origami med musik från sin shamisen (japanskt stränginstrument) för byborna medan han berättar historien om en samurajkrigare vid namn Hanzo, Kubos försvunne far. Kubo lyckas aldrig slutföra sin historia eftersom han inte vet vad som hänt hans far och hans mor, i sitt försämrade mentala tillstånd, inte minns. Sariatu varnar honom för att vistas utanför efter mörkrets inbrott, eftersom hennes systrar och hans morfar, Månkungen, då kan hitta honom och ta hans enda öga. En dag får Kubo höra talas om byns Bon-festival, som gör det möjligt att tala med de döda.