MENY

Viasat Film Family

07.00The Dolphin [Dubbed version] [Dubbed version] The amazing story of Daniel, a dolphin who abandons the safety of his pod to explore the ocean and discover the true purpose of his life.

09.00Landet för längesedan 14 - De modigas resa [Dubbad version] [Dubbad version] En modig grupp av dinosaurier bestämmer sig för att hjälpa deras vän Lillefot på ett farligt uppdrag; att rädda Lillefots far från "Mystiska långt bort" efter att han försvunnit under ett hemskt vulkanutbrott.

11.00Landet för länge sedan [Dubbad version]. Från den överdådiga, drömlika inledningssekvensen till de episka landskapen är Don Bluths LANDET FÖR LÄNGESEDAN ett förtrollande förhistoriskt äventyr. Lillefot (Gabriel Damon), en liten brachiosaurus, går vilse när han och hans familj är på vandring till de grönskande betesmarkerna i Stora Dalen. Tillsammans med andra små dinosauriekompisar måste Lillefot nu bege sig ut på en vandring över öde, farliga marker för att nå Stora Dalen, en vandring kantad av faror och äventyr. LANDET FÖR LÄNGE SEDAN är en animerad triumf som använder traditionella metoder för att skapa färggranna, detaljrika scener och karaktärrörelser. Filmen är en utmärkt introduktion för mindre barn till dinosauriernas fascinerande värld.

13.00Titanics ti liv Liv får sitt livs bästa födelsedagspresent då hon får en båttur till Danmark där hon ska få flyga helikopter. Kort innan avresan finner dock Liv och hennes bäste vän Thomas ett hemligt rum i källaren och mystiska saker börjar hända. Försöker någon att säja henne något?

15.00Tempelriddarnas skatt De fyra barnen, Katrine, Nis, Matias och Fie är på Bornholm och blir intresserade av gamla historier och myter. När de hör talas om en tempelriddarens skatt beger de sig ut på ett häftigt äventyr.

17.00Rocky och Bullwinkle på äventyr Rocky, den flygande ekorren och Bullwinkle J. Moose klarar knappt av vardagen och de undrar vad de ska göra nu när "Fearless Leader"– det onda geniet från Pottsylvania – omvandlar sig från att vara en karaktär i tecknad film till en verklig, människa av kött och blod. Detta tack vare hans hjälp från Minnie Mogul. Med hjälp av hans nya, medbrottslingar, Boris Badenov och Natasha Fatale, planerar han att ta över världen genom att använda televisionen för att zombifiera människor och sedan övertyga dem att välja honom som president.

19.00På rymmen med Felix och hans vänner [Dubbad version] [Dubbad version] Efter ett av hans otaliga missöden, transporteras Felix – en klumpig och oturlig iberiskt lodjur – tillsammans med Beeety; en våghalsig get och en modig falk med en skadad vinge, till djurhushållningsskyddet vid nationalparken Doñana. Nationalparken har dock genomgått vissa säkerhetsåtgärder medan Felix varit borta. Mystiska djurkidnappningar har inträffat på andra nationalparker och djurskyddsområden, vilket har resulterat i att parken har fått en fängelsliknande struktur. Felix vän – den paranoida kameleonten Gus – tror att deras mänskliga vårdnadshavare håller dem inlåsta för att experimentera på dem. Medan de andra djuren är skeptiska till Gus påståenden anläder ett kvinnligt lodjur, Lynxette, till parken.

21.00When I Live My Life Over Again Den blivande rockstjärnan Jude (Amber Heard) har fastnat i gamla hjulspår då hon är tvungen att spela in kommersiella jinglar och avverkar älskare på löpande band. När hon blir vräkt från sin lägenhet i Brooklyn måste hon flytta tillbaka hem till sin förmögna och själviska pappa Paul Lombard (Christopher Walken), som funderar på att göra comeback som sångare. När de två återförenas blir Jude tvungen att konfrontera sina problem. Bland annat hennes dåliga relation till sin pappa och överpresterande syster (Kelli Garner), men också sin egen spirande karriär och den misslyckade starten av kärlekslivet. Medan Jude och Paul grälar inleder de oväntat en resa som kommer att förändra deras liv.

23.00Management Sue är en vacker kvinna som arbetar med att sälja konst. Hon spenderar en natt på ett motell i Arizona där hon hamnar i säng med den tramsige chefen Mike, som snabbt faller för henne. Sue planerar inte att träffa Mike igen, men han har andra planer.

01.00Ella den förtrollade I en magisk värld välsignas alla barn med en förtrollning, men något går fel för Ella (Anne Hathaway) när hennes goda fe Lucinda (Vivica A. Fox) av misstag ger henne lydighetens gåva. Ella måste rätta sig efter varje order, oavsett vad hon tycker om det. I ett försök att få tillbaka kontrollen över sitt liv ger hon sig ut på en resa för att befria sig själv från förbannelsen. Under resan träffar hon den käcka prinsen Charmont (Hugh Dancy) som försöker komma undan några beundrare. På hans slott planerar hans lömska farbror Sir Edgar (Cary Elwes) att stjäla kronan från sin brorson. Ella ställer upp på att hjälpa den unga och naiva prinsen att göra anspråk på tronen samtidigt som hon försöker bli av med sina lydnadsproblem.

03.00Waiting... Frustrerade servitörer, snåla kunder tveksam mat. Dean, Morty och Raddimus är alla anställda på Shenanigans, en vanlig restaurang, del av en kedja och osedvanligt tråkig. Denna film handlar om stenade busspojkar, ohygieniska kök och mycket snack om sex. Precis som taget ur restaurangindustrin.

05.00My Boss's Daughter När den unge Tom Stansfield blir tillfrågad att sitta husvakt i chefens lyxvilla ser han det som ett utmärkt tillfälle att lära känna sin överordnades mycket sexiga dotter. Vad han inte räknat med är att alla hans arbetskamrater ska dyka upp i hopp om att det ska bli fest i chefsresidenset. Han hade inte heller väntat sig att han skulle bli tvungen att handskas med bossens upproriske son som är på flykt från en knarklangare! Text-TV s.690.