MENY

Viasat Film Family

07.00Svein og Rotta Vad gör du när din bästa vän är en råtta som heter Halvorsen och alla de andra barnen tycker att råttor är äckliga? Svein och hans kompis Dan leker för sig själva tills Melissa, som är ny i klassen, föreslår att de ska delta med sina råttor i den stora årliga husdjurstävlingen. Men Halvorsen rymmer och i tidningarna står det att både sjukhus och skolor måste stängas på grund av en råttinvasion. Om mamma och pappa kommer på att allt beror på Svein och Halvorsen är inte bara tävlingen i fara. Svein riskerar även att förlora Halvorsen!

09.00Bilar 3 Förd bakom ljuset av en ny generation av snabba racers, blir den legendariska Lightning McQueen plötsligt utkastad från den sport han älskar. För att bevisa att han fortfarande är en av de bästa racerbilarna behöver han hjälp av en ivrig ung tekniker, Cruz Ramirez, med sin egen plan att vinna, plus inspiration från den senaste "Fabulous Hudson Hornet" och några oväntade vändningar. Han bevisar att #95 inte är ute ur spelet på "Piston Cup Racing" största scen!

11.00Snöflinga - Den vita gorillan [Dubbad version] Snöflinga är världens enda vita gorilla. Hon är uppfostrad i en kärleksfull familj men blir en dag tvungen att förflyttas till djurparken. Där blir hon utstött av de normala gorillorna som hatar hennes snöfärgade päls. Snöflinga tar illa vid sig och bestämmer sig från att fly för att hitta Brumhilda, en häxa som kan få henne att passa in. Pantern, Ailur följer med henne (som reinkarnerades till kroppen av en röd panda).

13.00Knight Rusty (Svenska röster) En fantasifull historia i en ovanlig värld. Rusty lever med sin drake Cole och bästis Bo i kungadömet Scrapland, en magisk värld helt skapad av metallskrot. Och nu är det dags för det stora torneringsspelet, en tävling Rusty så klart vill segra i. Han lyckas få tag på en snabb motor till sin häst Chopper – och vinner! Men så visar det sig att motorn är stulen från den ambitiösa Prins Novel, vilket gör att Rusty inte bara fråntas segern utan också all ridderlig ära.

15.00Spark [Dubbad version] [Dubbad version] Den idylliska planeten Bana står under hot av den maktgalna schimpansen och generalen Zhong (Alan C. Peterson). Han styr med en järnhand. Tretton år senare leder den beslutsamma apan Spark (Jace Norman) en modig grupp som består av den tuffa och beredda räven Vix (Jessica Biel) och den tekniskt kunniga mekanikern och grisen Chunk (Rob DeLeeuw). Tillsammans försöker de kullkasta general Zhongs planer om att släppa lös monstret Kraken som kan skapa svarta hål. Lyckas de rädda Bana och galaxen från total förstörelse?

17.00Varning för vilda djur Fastighetsutvecklaren Dan Sanders (Brendan Fraser) flyttar med sin familj till Oregons vildmark för att övervaka en galleria som håller på att ta form. Det dröjer dock inte länge förrän han är under belägring av djuren och måste ta itu med deras sabotage. Dans fru Tammy (Brooke Shields) börjar känna sig orolig för hans förstånd, men han får lära sig att vissa saker är bättre att låta vara. Medverkar gör även L’il Jimmy Norton och Patrice O’Neal.

19.00Kidbusters Bertram och hans syskon hamnar alltid i trubbel tack vare sin hopplösa men charmiga farbror. Lilla Bertram är den yngste av de fyra syskonen. Deras far är arbetslös och en före detta kriminell och Bertrams farbror Georg är en små-brottsling som alltid kläcker ur sig galna "bli-rik-snabbt"-idéer som aldrig fungerar. Hans senaste plan är att familjen ska kidnappa en rik mans son och kräva honom på en lösensumma. Tyvärr kidnappar de fel barn och ett helvete brakar loss.

21.00Joshy Efter en bruten förlovning bestämmer sig Joshy och några av hans vänner för att utnyttja resan till Ojai, Kalifornien, som egentligen skulle varit hans svensexa. I ett försök att hjälpa Joshy att ta itu med den senaste tidens händelser, gör killarna tillflyktsorten till en galen helg fylld med sprit, droger och festande.

23.00Ava’s Possessions Ava återhämtar sig från en exorcism av en demonisk närvaro som hade besatt henne. Hon har inget minne av den senaste månaden och blir därmed tvungen att delta i en supportgrupp för tidigare besatta. När Ava kämpar med att återgå till sina gamla rutiner, plågas hon av hemska visioner: demonen försöker att ta sig tillbaka.

01.00Spegel spegel Spegel, spegel – äventyret om Snövit är en fräsch och rolig återberättelse av sagan om Snövit. Debuterande stjärnan Lily Collins har huvudrollen som Snövit, en prinsessa i exil. Hollywoods älskling Julia Roberts har rollen som den elaka drottningen som obarmhärtigt styr hennes kapade kungarike. Sju modiga rebelliska dvärgar slår sig ihop med Snövit när hon kämpar för att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins i denna magiska komedi full av svartsjuka, romans och förräderi. Filmen har även Armie Hammer i huvudrollen som prinsen, och Nathan Lane som drottningens olycklige och fumlige tjänare.

03.00People Places Things Will Henry är en serietidningsförfattare och professor på NYC. Hans liv vänds upp och ned, under hans förtjusande tvillingflickors femte födelsedagsfest, då han får reda på att barnens mor och hans flickvän, Charlie är otrogen med hans vän Gary. Ett år senare är Will fortfarande ensam men en oväntad prövning uppstår när hans elev, Kat föser ihop honom med hennes mamma, Diane. I denna tankvärda komedi är Will tvungen att navigera sig fram i den okända världen som ensamstående pappa och författare samtidigt som han försöker att hitta kärleken i New York City.

05.00Peter Pan Häng med Peter Pan, den lilla älvan Tingeling och syskonen Darling på en svindlande resa till det magiska landet Ingenstans, där varje dag är ett äventyr och ingen någonsin behöver bli stor. I denna fantastiska värld lever förrädiska sjöjungfruer, ruskiga krokodiler, vilda indianer och - sist men inte minst - den ondsinte piraten kapten Krok. Baserad på JM Barries klassika saga.