MENY

Barnkanalen

05.55Kojsagor 999 grodyngel. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Ankis flyttar hem. Ankis flyttar hem. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.15Claude Allt för Kent. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

06.25Ho-ho, kör! Den perfekta kojan. Den perfekta kojan. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

06.30Simon Vi ljuger inte. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Fix och trix Plopp och Zopp. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

06.45Nasse Tecknad svensk serie från 2004. Nasse hittar en bok. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. Textat sid. 199.

06.55Molang Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu. Alla färgerna.

07.00PAW Patrol Valparna räddar en väderballong. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

07.10Bluey Tippen. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

07.20Fixarna Avloppet. Avloppet. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.25Monsterbarnvakterna Det jättejättestora loppet. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

07.35Gigantosaurus Hejdå Giganto! del 2. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

07.50Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Albinoknölvalen. Albinoknölvalen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.00Tilde Hund-doktorn Tilde. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.10Pirata & Piloto Entanda. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.25Ax till max Den gröna fantomen. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

08.35Pyjamashjältarna Ugglis månproblem. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.45Paddingtons äventyr Paddington och frimärket. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

08.55Fix och trix Snö-get-galan. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

09.10Katten i hatten vet allt om ditten och datten Det reder sig. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

09.20Familjen Rävling En rävs instinkt. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

09.35Heidi En ny get i flocken. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 28: En ny get i flocken. Textat sid. 199.

09.55Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Ägg-napparen. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.20Djupet En vit val. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

10.40Robin Hoods rabalder och rackartyg En kung för mycket. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: En kung för mycket. Textat sid. 199.

10.50Bagel & Beckys show Percy tårar. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

11.05Skattsökarna Kattakomberna i Muskva. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Denna gång: Kattakomberna i Muskva. Textat sid. 199.

11.15Nina Patalo En renare Nina. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.20Bangarang Hjärnbyte. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.35Andys förhistoriska äventyr Spinosaurusen och bilden. Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Textat sid. 199.

11.55Greta Gris Vera Vargs födelsedag. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

12.00Eli och Roffe i puberteten - nordsamiska Målbrott. Roffes röst låter ibland som en galen tupp. Eli vill få en fin röst, så att hon kan sjunga in skivor och bli en berömd artist. Del 3 av 10. UR.

12.10Stella och Sam Var är Esmeralda?. Världens roligaste, snällaste och mest nyfikna storasyster heter Stella. Hon har svar på allt, till och med när hon inte vet svaret. Hon och lillebror Sam är med om fantastiska äventyr. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Kurragömma i blomkrukor. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi ordnar en utflykt. Pippi har gjort tre fina drakar, och hon tar med sig Tommy och Annika på en drakutflykt. En roligare utflykt har Tommy och Annika aldrig varit med om. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 4 av 13: Pippi ordnar en utflykt. Textat sid. 199.

13.15P King Älling Hokuspokus P King. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

13.30Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar jaguarer och berättar roliga fakta om dem. Del 13 av 24. Textat sid. 199.

13.35Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar sumatraorangutanger och berättar roliga fakta om dem. Del 14 av 24. Textat sid. 199.

13.40Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar shetlandsponnyer och berättar roliga fakta om dem. Del 15 av 24. Textat sid. 199.

13.45Labyrint Säsong 9. Den krympta Daidalos tar sig genom de blöta stinkande kloakrören tillbaka till sin verkstad där han möter ett oväntat hot. Och vad är det för monster Daidalosa skapat? Del 3 av 8. Textat sid. 199.

14.15Bolibompa: Prinsessorna och Superkraftsaften Drakens hemfärd. Draken har plockat färdigt sin drakört och beger sig hemåt, men hen är mycket svag. Del 4 av 10. Textat sid. 199.

14.20Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.30Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 23 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

14.55MI High Frankenstein. Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?. Textat sid. 199.

15.25Fotbollsdrömmen Serie om fotboll. Träningsläger. Koen och Niels spelar för det holländska fotbollslaget FC Top och drömmer om en karriär i högsta ligan, hos FC Stark. Laganda och vänskap sätts på prov när FC Stark öppnar upp för att ta in nya spelare. Textat sid. 199.

15.50Backstage En läxa. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.10Tidlös prinsessa Passa in. När vi sist träffade gänget var Lena kvar i vår tid och Thea fast i historisk tid. Vad ska hända nu? Vem ska hem eller tillbaka och vad är ens hem eller tillbaka? En sak är säker, livet blir inte som någon, vare sig dom eller du, kunde tro. Textat sid. 199.

16.35Super-duper-asgrymt! Det stora valpregnet. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

16.50Bangarang Vildmarksliv. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Olga och Otto i Smarrevärlden, del 2. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Olga och Otto i Smarrevärlden, del 2 av 2. Textat sid. 199.

17.10Mästerflygarna Äventyr i Hong Kong. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.25Fix och trix Labyrint-lek. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

17.35Rita och Krokodil Igelkotten. Rita är 4 år och har ett ovanligt husdjur - en krokodil! Krokodil är jättesnäll, men gör inte alltid som Rita vill - och det kanske är bra ibland. Textat sid. 199.

17.40Bing Vaccination. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.45Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

18.00Pussgalen Svensk serie från 2020. Hundtricket. Elvis är så kär i Julie men han vågar inte fråga chans på henne. Som tur är vet kärleksfixaren Kalle exakt hur han ska hjälpa Elvis. Hundtricket! Ingen tjej säger nej till en kille med en gullig hund. Men det går inte riktigt som de har tänkt sig! Del 7 av 15. Textat sid. 199.

18.10Simon Jag tar hand om det. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.15Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Pumpan. Textat sid. 199.

18.30Nattens hjältar Prinsessan Sessa. Prinsessan Sessa får hjälp av nattens hjältar att få tillbaka sitt kraftkort som den elaka drottningen Minna tagit. Men de måste ta sig förbi vaktmonstret Tokay först. Serie där barnen strider sida vid sida med Draken Stopptass, Skelettet Rassel och Agent Schhhhtina för att besegra den själviska drottningen Minna och hennes vaktmonster Tokay. Del 9 av 10: Prinsessan Sessa, 1. Textat sid. 199.

18.45Alisa klarar sig alltid! Gyllene zoomboots. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.28Var är Chicky? Magneten. Chicky är en liten gul fågel som alltid råkar hamna i olika miljöer. Gissa var han hamnat nu!. Textat sid. 199.

04.30Labyrint Säsong 9. Den krympta Daidalos tar sig genom de blöta stinkande kloakrören tillbaka till sin verkstad där han möter ett oväntat hot. Och vad är det för monster Daidalosa skapat? Del 3 av 8. Textat sid. 199.

05.00Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.05Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - svenska ord Skattjakt. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Bitzers hårdträning. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Textat sid. 199.

05.30Kiri & Lou En sommarmorgon. I en underbart underlig skog skrattar och sjunger Kiri & Lou med sina vänner - och lär sig hantera alla barndomens känslor. Textat sid. 199.

05.35Ella, Oscar och Hoo Dom tre klanerna. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Vattenmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.