MENY

Barnkanalen

12.05Vims i rymden - nordsamiska Saturnus, Uranus, Neptunus. Den vimsiga vägen hem leder förbi Saturnus nu. En stor gasplanet till. En planet med många månar och en ring av grus runt sig. Vad kan en liten mångalen TI hitta på där? Del 4 av 6. UR.

12.10I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Makka Pakkas stenkonsert. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.35Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

12.50Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi i den första snön. En morgon är hela världen vit av snö, och Pippi rider ut på en härlig ridtur. Tommy och Annika går förstås i skolan, eftersom jullovet ännu inte har brutit ut. Pippi vill också ha jullov. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 7 av 13: Pippi i den första snön. Textat sid. 199.

13.15Fix och trix Plopp och Zopp. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

13.30Snart börjar skolan Program på teckenspråk. Förskolan slutar. Sommaren närmar sig sitt slut och snart börjar skolan. Del 21 av 26. Textat sid. 199.

13.40Min dag Program på romani. Armani. Armani, 7 år, längtar efter att få testa lasergame som hans bror är mästare på. Nu är det dags för Armani och hans kusiner att äntligen få testa det som han hört sin bror prata så mycket om. Hur kommer det gå för Armani??Del 1 av 12. Textat sid. 199.

13.50Bolibompa: Draken och Trudeluttmysteriet Drakens nattbygge. Trudelutten spelas på natten och väcker Draken, som börjar bygga på någonting i trädgården. Textat sid. 199.

13.55Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Stenregnet. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

14.10Grizzy och lämlarna Månlandarbjörn. Månlandarbjörn. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

14.15Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.30Spartikelmysteriet Tonårspappan. Sista säsongen. Sista chansen. Kommer Spartiklarna, och resten av världen, att få tillbaka sina föräldrar - sina riktiga föräldrar, och inte tonårsversionen som det blev av misstag? Sist vi såg Spartiklarna hade de lyckats föra samman sin dimension med föräldradimensionen - det var bara det att i just den versionen var föräldrarna fortfarande barn. Nu är det snart försent att ändra det och dessutom har världen fått en ny diktator - den galna drottning Kylie. Textat sid. 199.

14.55MI High Brittisk dramaserie i 13 delar, femte säsongen. Pusselbitar. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Min flickvän är en delfin. Min flickvän är en delfin. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 3. Textat sid. 199.

15.50Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

16.10Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.35Gronkarna Tillbaka till juratiden. Utomjordingen Flash har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo?. Textat sid. 199.

16.50På riktigt!? En förtrollad groda. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Kuren mot knäppigheter. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

17.15Våfflan Våfflan och poolen. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

17.30Regnbågsstadens hjälte En dålig hår-dag. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

17.40Bing Telefonen. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.45Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Kompissolen: Inga fula ord. Kompissolen fylls på med en stråle till: Man får inte säga fula ord och dumma saker. Textat sid. 199.

18.00Bilakuten Sopsugen. Världen svämmar över av sopor! Ebbe och Rani kastar sig ut på uppdrag tillsammans med den fenomenala sopsugen med sin magiska snabel. De är fast beslutsamma att en gång för alla besegra soporna. Textat sid. 199.

18.10Simon Min födelsedag!. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.15Brandman Sam Kom i form och var glad. Sam är brandman. Han är modig, lugn och hjälpsam. Tillsammans med sina kollegor hjälper han invånarna i Pontypandy när de hamnar i knipa. Textat sid. 199.

18.30Livet leker Del 3 av 8. Idag ska alla barn vaccineras i skolan och de tre vännerna gör allt för att komma undan sprutan. Vem är egentligen mest rädd och vem är modigast när det väl gäller? Gänget får också en oväntad och rolig belöning för sitt mod. Textat sid. 199.

18.45Alisa klarar sig alltid! Skrattologi. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyheter för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

05.00Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.05Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Pingu Leranimation från Schweiz om en liten pingvin och hans vänner.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Lilla björn Som genom magi. Pompon är sex år, i björn-år. En liten björn som med sin bästis Rita ger sig ut i livet med stor fantasi, kreativitet och äventyrlighet!. Textat sid. 199.

05.30Kiri & Lou Uppfriskande. I en underbart underlig skog skrattar och sjunger Kiri & Lou med sina vänner - och lär sig hantera alla barndomens känslor. Textat sid. 199.

05.35Ti och Mo Sent i säng. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Spökmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.