MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Biltur. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Ett fint brev till pappa. Ett fint brev till pappa. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.10Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Jag har ingen att leka med. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.25Bing Den talande taxin. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Piratskatten. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Simon Strandklubben. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.40Regnbågsstadens hjälte Party för en prins. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.55Biet Maya Sprickan. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

07.05PAW Patrol Valparna räddar bonden Alex. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

07.20Pysselskogen Pysselprogram för barn. Del 2 av 16. Jenny bestämmer sig för att möblera om lite i kojan. Men vad är det som ligger där bakom tavlan? Ett märkligt frö! Ella och Leah hjälper Jenny att plantera det. Men vad kan det vara? Kanske kommer det att växa upp något spännande! Programledare: Jenny Järvholm. Textat sid. 199.

07.30Monsterbarnvakterna En stenkul affär. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

07.45Ax till max Bo till undsättning. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

07.55Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Bondens brillor. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Bondens brillor. Textat sid. 199.

08.00Bluey Hämtmat. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

08.10Gigantosaurus Hejdå Giganto! del 2. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

08.20Pirater i huset intill Önskebrunnen. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Önskebrunnen. Textat sid. 199.

08.35Dinoranchen En skuggig plats. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. Textat sid. 199.

08.45Pyjamashjältarna Ett pyttelitet problem. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov 2022 En mystisk figur smyger in till Fantasimaskinen och vänder upp och ned på Enstens uppfinning. Plötsligt tycker programledarna att småkrypen behöver mycket pyssel och vill hellre slappa och se film. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Malory Towers. Textat sid. 199.

09.05Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

09.10Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Sandbestens ägg. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. Textat sid. 199.

09.25Malory Towers Mässlingen. Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och henns klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium. Säsong 2. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Nyheter för barn och unga. Textat sid. 199.

10.05Djupet Säsong 1. Fångade. Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.25Ranchen Praktikanten. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

10.45Skattsökarna Månens mörka sida. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dem. Denna gång: Månens mörka sida. Textat sid. 199.

11.00Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Hjälten John. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

11.10Arthur & Excalibur I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt!. Textat sid. 199.

11.25Nina Patalo Potatismosare. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.30Gumballs fantastiska värld En ovanlig tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

12.00Imse och Vimse - sydsamiska Tusen och en byxa. Imse och Vimse rensar sitt nät från löv, när en massa byxor plötsligt blåser in. Torsten Tusenfoting, som har fått tvätten förstörd, kan hålla sig för skratt. Översättare: Maret Steinfjell. Uppläsare: Marja Lisa Thomasson. Del 3 av 6. UR.

12.05Skrutt samlar höst - nordsamiska Lavar. Den lilla samlaren Skrutt bor under en förskoletrapp. Nu är det höst och Skrutt letar efter natursaker. Berättarröst: Vanna Rosenberg. Del 3 av 5. UR.

12.10I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Pontipiner i Upsy Daisys säng. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.35Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi är skeppsbruten. Prusseluskan ska se efter Tommy och Annika, medan deras föräldrar är bortresta. Pippi blir ditbjuden på kvällsmat, och Herr Nilsson hjälper till att laga soppan. Oj, vilken soppa! Sedan ger sig Pippi, Tommy och Annika iväg till en öde ö för att få veta hur det känns att vara skeppsbruten. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Del 11 av 13: Pippi är skeppsbruten. Textat sid. 199.

13.05Heidi Förlåten. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 38: Förlåten. Textat sid. 199.

13.30Bäst i Sverige Barnprogram på meänkieli. Kicka boll. Paras äger på att kicka boll. Ingen kan slå hans rekord. Aaron antar utmaningen. Han kan hitta någon som slår Paras hur lätt som helst. Den som förlorar städar bilen! Vem är bäst i Sverige på att kicka boll? Och vem ska tvätta den smutsiga bilen?. Textat sid. 199.

13.35Bäst i Sverige Barnprogram på meänkieli. Limbo. Paras äger på limbo. Ingen kan slå hans rekord. Aaron antar utmaningen. Han kan hitta någon som slår Paras hur lätt som helst. Den som förlorar städar bilen! Vem är bäst i Sverige på limbo? Och vem ska tvätta den smutsiga bilen?. Textat sid. 199.

13.40Bäst i Sverige Barnprogram på meänkieli. Balansera glaset. Paras äger på att balansera ett glas på huvudet. Ingen kan slå hans rekord. Aaron antar utmaningen. Han kan hitta någon som slår Paras hur lätt som helst. Den som förlorar städar bilen! Vem är bäst i Sverige på att balansera ett glas liggande och resa sig upp? Och vem ska tvätta den smutsiga bilen?. Textat sid. 199.

13.45Labyrint: Volfram vaknar Losa och Lupus teleporteras till skogarna där Volfram vandrar fritt. Kommer de hinna fånga monsterroboten före robotmänniskorna Kobolts hjälpredor Karp och Gnager? Del 3 av 10. Textat sid. 199.

13.55Safirdrakens krafter Ägget. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

14.10Thunderbirds Projekt Sentinel. Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

14.35Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 15 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

15.00M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, andra säsongen. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Annedroider Vän på maskerad. Vän på maskerad. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.50Backstage Kontroll. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.10Tidlös prinsessa Tänk om. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. Textat sid. 199.

16.35Super-duper-asgrymt! Stadsdagen. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

16.45Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Soundcheck. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

17.10Mästerflygarna Tänk stort. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.25Miss Moon Bomber Boy. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

17.35Familjen Rävling Vera och Hakim fiskar. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

17.50Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Följ det där flaket. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Sannahs ateljé I Sannahs ateljé kladdar, målar och utforskar programledaren Sannah Salameh alla färger tillsammans med sina gäster. Här finns nästan inga regler och allt kan hända!. Textat sid. 199.

18.15Brandman Sam Försvunnen i dimman. Sam är brandman. Han är modig, lugn och hjälpsam. Tillsammans med sina kollegor hjälper han invånarna i Pontypandy när de hamnar i knipa. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov 2022 En mystisk figur smyger in till Fantasimaskinen och vänder upp och ned på Enstens uppfinning. Plötsligt tycker programledarna att småkrypen behöver mycket pyssel och vill hellre slappa och se film. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Malory Towers. Textat sid. 199.

18.35Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

18.40Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Sandbestens ägg. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. Textat sid. 199.

18.55Malory Towers Mässlingen. Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och henns klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium. Säsong 2. Textat sid. 199.

19.30Almost never Säsong 2. Stammis-galan nästa. Drömmen lever för killarna i bandet The Wonderland. Mantrat om att vara etta på listan efter ett år finns också fortfarande kvar. Textat sid. 199.

05.00Ella, Oscar och Hoo Vilken mardröm. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Kusliga ljud. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Sara och Anka Ommöblering av stjärnor. Ommöblering av stjärnor. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

05.20Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Isäventyret. Isäventyret. Octonauterna och späckhuggarna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Sagomärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.