MENY

Barnkanalen

18.55Biciklo Skriv inte på!. Del 8 av 8. I en kamp mot tiden försöker Valle och Jasmina att bevisa för de vuxna vad Guldhem egentligen håller på med, samtidigt som de jagas av Guldhem. Textat sid. 199.

19.05Grizzy och lämlarna Björnsmälla. Björnsmälla. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

19.15Lilla Aktuellt Textat sid. 199.

19.25Trio - Cyberguldet Norsk krim- och äventyrsserie, säsong 2. Norge är under angrepp av Ramrun som vill åt cyberguldet. Trion Nora, Simon och Lars gör allt för att avslöja och förhindra. Deras fysiska färdigheter och speciell datateknik hjälper dem på vägen. Men deras motståndare skyr inga medel. Avsnitt 8: Simon blir involverad i en jaktolycka. Samtidigt upptäcker Lars att Mitnik är borta. Textat sid. 199.

19.50Abel och Fant Grodans hemlighet. Grodans hemlighet. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Att binda samman. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmy lär sig trolla. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Långhalsen Lo Kokosnötter. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Sömniga fågelns överraskning. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Henry råkar på... En regnbåge. Varje dag råkar Henry på någon, eller något, nytt!. Textat sid. 199.

05.40Voffa, Kvittra och Len Ett motsatsäventyr. Ett motsatsäventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

05.50Ankes värld Trolleri. Den lilla ankan Anke har flera mjukisdjur som ett efter ett kommer till liv för att hjälpa Anke att upptäcka världen. Textat sid. 199.