MENY

Barnkanalen

05.55Kojsagor Rosa-Mona och vargarna. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Frustrerad i skolan. Frustrerad i skolan. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.15Claude Trevlig resa. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

06.25Maja Sprall Roboten. I staden Vardaglig händer det alltid något vardagligt men för Maja och hennes vänner kan det innebära stora äventyr. Textat sid. 199.

06.30Simon Jag har en drake. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Stella och Sam Lyckojuvelen. Roliga och äventyrslystna Stella är nog den bästa storasyster man kan tänka sig, särskilt när du heter Sam och är ivrig att utforska allt vad världen har att erbjuda. Stella har tankar, kunskap och åsikter om det mesta och leder sin lillebror Sam och deras vänner in i fantasifulla, härliga äventyr. Textat sid. 199.

06.50Katten i hatten vet allt om ditten och datten Följ fotspåren. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

07.00Paddingtons äventyr Paddington och det magiska tricket. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

07.10Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Traktor-trubbel!. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Dagens avsnitt: Traktor-trubbel!. Textat sid. 199.

07.20Fixarna Elvispen. Elvispen. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.25Monsterbarnvakterna Regn och rymd. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

07.35Tilde Hack säger. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

07.50Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Maskeringskrabban. Maskeringskrabban. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.00Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

08.15Ax till max Sommarlägret. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

08.25Pirata & Piloto Havets vänner förenas. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.35Pyjamashjältarna Robotkisse. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.45Gigantosaurus Hejdå Giganto! del 2. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Skuggmolnet fortsätter att ställa till det på sommarlovsplatsen och Ida tar sig till Skuggornas Dal för att få hjälp av Lavaskuggan. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Hunden Klapp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Team Dronix. Textat sid. 199.

09.05Hunden Klapp Animerad komediserie från Frankrike. Dubbelgångaren. Hunden Klapp är en trogen vän och hjälper gärna sin matte när hon hamnar i trubbel. Denna gång: Dubbelgångaren. Textat sid. 199.

09.15Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen KLURO i skuggorna, del 1:2. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: KLURO i skuggorna, del 1 av 2. Textat sid. 199.

09.30Team Dronix Den stora turneringen. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Den stora turneringen. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Dagens viktigaste nyheter för unga tittare. Textat sid. 199.

10.05Djupet Säsong 1. Drakens hemvist. Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.25Pirater i huset intill Förbannelsen. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Förbannelsen. Textat sid. 199.

10.35Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Det osynliga guldet. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

10.50Bagel & Beckys show Där bollarna löper vilda och fria. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

11.00Skattsökarna En rafflande robot-resa. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Textat sid. 199.

11.10Nina Patalo En renare Nina. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.20Bangarang Vildmarksliv. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.35Andys safariäventyr Andy och gräshoppsmusen. Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!. Textat sid. 199.

11.50Olobob-toppen Gurrdis födelsedag. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

11.55Greta Gris Polisstationen. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

12.00Pinos dagbok - nordsamiska Pino bakar. Säsongsstart. Pino ska baka bullar. Men det ringer på dörren hela tiden. Kommer bullarna att bli klara eller glömmer Pino att degen står och jäser? Del 1 av 20. UR.

12.05Pinos dagbok - nordsamiska Pino på månen. Pino åker till månen i en rymdraket. Katten följer med och hamnar i knipa när de har landat. Del 2 av 20. UR.

12.10Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Gill på torra land. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Alla ombord på Ninky Nonken. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi i den första snön. En morgon är hela världen vit av snö, och Pippi rider ut på en härlig ridtur. Tommy och Annika går förstås i skolan, eftersom jullovet ännu inte har brutit ut. Pippi vill också ha jullov. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 7 av 13: Pippi i den första snön. Textat sid. 199.

13.15Familjen Rävling Veras teckning. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

13.30Hejolojla Barnprogram på samiska. Räven oroar sig för rymdens atmosfär. Raketen börjar bli startfärdig och Räven oroar sig för rymdens atmosfär. Glotten trollar fram en astronautdräkt till Räven. Räven hittar även ett djur som hen vill veta mer om och vi ser även den animerade serien Stora överflödet. Programmet är på lulesamiska. Del 13 av 16.

13.45Bolibompafamiljen Djurparken. Selma älskar djur och idag ska hon få träffa en massa olika sorter. Men hur låter dom egentligen?. Textat sid. 199.

13.50Våfflan Våfflan och tandfen. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

14.00P King Älling Märta och månen. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

14.20Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.30Fångad Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Vistelsen blir allt annat än lugn och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl. Textat sid. 199.

14.55M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, andra säsongen. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.20Piratöarna Australisk äventyrsserie i 26 delar. Stormen. Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris. Kanske är den gömda skatten vägen hem, i så fall måste de hinna före piraterna. Svenska röster: Linn Ehrner, Ima Nilsson, Alexander Kaunitz, Dominique Pålsson Wiklund, Tom Ljungman, Björn Bengtsson, Allan Svensson m.fl. Textat sid. 199.

15.45100 saker att göra före high school CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?. Textat sid. 199.

16.05Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.30Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

16.40Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

16.50Bangarang Super Pål. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Skurkarna vinner jämt. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Skurkarna vinner jämt. Textat sid. 199.

17.10Mästerflygarna Extra viktig leverans, del 2. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.25Andys minsta babydjur Att ta sig fram. Små, ulliga, gulliga. Alla ska de lära sig gå, klättra, simma - och leka!. Textat sid. 199.

17.35Ho-ho, kör! Piratkalaset. Piratkalaset. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

17.40Bing Saga. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.45Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Daniel Tigers kvarter Daniel är lagom stor. Daniel är lagom stor. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

18.20Pussgalen Kärlekskalaset. Äntligen är det dags för Aidas kärlekskalas. Alla är så kära och dansar till och med tryckare. Utom Saga. Hon har ingen att dansa med. Men kärleksfixaren Kalle verkar ha en plan! Hur ska det gå? Del 5 av 10. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Skuggmolnet fortsätter att ställa till det på sommarlovsplatsen och Ida tar sig till Skuggornas Dal för att få hjälp av Lavaskuggan. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Hunden Klapp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Team Dronix. Textat sid. 199.

18.35Hunden Klapp Animerad komediserie från Frankrike. Dubbelgångaren. Hunden Klapp är en trogen vän och hjälper gärna sin matte när hon hamnar i trubbel. Denna gång: Dubbelgångaren. Textat sid. 199.

18.45Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen KLURO i skuggorna, del 1:2. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: KLURO i skuggorna, del 1 av 2. Textat sid. 199.

19.00Team Dronix Den stora turneringen. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Den stora turneringen. Textat sid. 199.

05.00Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.05Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - svenska ord Det bästa Timmy vet. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Ballonggården Rädd för mörkret-dagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

05.30Ho-ho, kör! Hoa-Mona, galaxens bästa sångerska. Hoa-Mona, galaxens bästa sångerska. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

05.35Professor Balthazar Tecknad serie om den uppfinningsrike professor Balthazar som gärna hjälper sina vänner när de fått problem. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Glasögonmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.