MENY

SVT 24

20.00Fråga veterinären - syntolkat Allt om kaniner. Hur vet man att tänderna är ok? Och ska man kastrera sin kompis eller inte? Denna gång handlar Fråga veterinären om kaniner. Veterinär: Oskar Nilsson. Programledare: Sofia Rågenklint. Textat sid. 199.

20.30Mästarkvalet - syntolkat Nu ska det avgöras om Micke Leijnegard verkligen kan slå Pernilla Wiberg i Tidsjakten. Har han vinnarskalle nog för detta? Pernilla går in mycket hårt och utsätter sig för en stor fara när hon faller i en stentrappa. Det har också blivit dags för Pernilla att ta emot den första utslagna deltagaren från Mästarnas mästare. Finns det sug efter revansch? Programledare: Pernilla Wiberg. Textat sid. 199.

20.55Vita vidder Norsk programserie från 2017. Tredje säsongen. Vintern går hårt åt bilarna och Olav Johan måste byta slitstål på plogen. Margretes mage börjar vara i vägen och hon måste tala om för chefen att hon inte kommer att kunna köra hela säsongen ut, pga sin graviditet. Terje har frihelg från snöröjandet och tar på isfisketur med sin far. Där vintern är lång och avstånden stora är alla beroende av snöröjning. I serien följer vi plogbilsförarna Olav Johan på Haukelifjell, Margrete i Nordland och Terje i Troms. Del 3 av 8. Från 15/3 i SVT2.

21.35The Tunnel: Sabotage Fransk-brittisk polisthriller från 2016. Säsong 2. Karl och Elise får ett tips från en kvinna som de tror vet var Robert Fournier befinner sig. Men är hon att lita på? Del 4 av 8. Från 16/3 i SVT2.

22.20Breathe Fransk långfilm från 2014. 17-åriga Charlie är en lite försiktig tjej, vars föräldrar är på väg att separera. En dag börjar kaxiga Sarah i klassen och Charlie blir snabbt bästa kompis med henne. Deras vänskap övergår snart i något som liknar en passionerad kärleksrelation, men med alltmer destruktiva undertoner. (Respire).

23.50Trädgårdstider - syntolkat Pernilla Månsson Colt och vännerna ger sig i kast med att bygga ett eget orangeri. Malin Persson inreder med cykelhjul, John Taylor fulländar kökslandet och Tareq Taylor lagar mat i kohagen. Samtidigt visar det sig att de kanske inte sitter så säkert på det nya stället som de tidigare trott. Del 2 av 9. Textat sid. 199.

00.50Gift vid första ögonkastet - syntolkat Svensk realityserie från 2019. Säsong 5. Oroliga kvinnor och lugna män. Det är dags att flytta ihop. Längtan efter kärleken är stor, men konflikter smyger sig på när de nu ska samsas under samma tak. Alla tre männen är nöjda, men kvinnorna grubblar. Experterna försöker reda ut varför. Vad är manligt, kvinnligt, mänskligt? Del 4 av 8: Oroliga kvinnor och lugna män. Textat sid. 199.

01.35Husdrömmar - syntolkat Tranås. Vem vill bo i en plåt-låda? Jo, Sebastian och Sofia vill. Därför åker de till Göteborgs hamn för att leta gamla fartygs-containrar som de kan bygga en av Sveriges första container-villor med. Men när de väl kommit igång med bygget hemma i Tranås inser de att det finns ett stort problem med att vara först. Det finns ju nästan ingen att fråga om hur man gör. Del 8 av 8. Textat sid. 199.