MENY

Kanal 9

06.00Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

06.55Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

07.50The Middle Första dagen i skolan drabbar familjen Heck, och Sue upptäcker att hon är lättad över att inte Axl är där och ställer till elände för henne. Brick som börjar högstadiet är rädd och undviker toaletter till varje pris. Frankie blir avundsjuk på Mike.

08.15Homeshop

10.35The Middle Sue börjar flippa ur när hon måste börja ta bussen igen men Frankie och Mike upplyser henne om att hon kan köpa en egen bil om hon skaffar ett jobb. Frankie och Mike kallas till Bricks rektor och får veta att han inte går på lektionerna.

11.05Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

12.05Gordon's Kitchen Nightmares Gordon Ramsay hjälper systrarna Rita och Lisa att få ordning på deras krisande italienska restaurang i Boston. Ramsey tar först itu med de smaklösa recepten på menyn, och sen försöker han förbättra attityden hos de envisa systrarna. (forts från föregående avsnitt)

13.05Grand Designs New Zealand Timmerhandlaren Marty Verry och hans venezuelanska fru Morella har importerat två historiska New York-lador som kan vara de äldsta byggnaderna i Nya Zeeland. De planerar att använda dem som grund för en modernistisk bostad i utkanten av Auckland.

14.05Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

14.30Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

15.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

16.00Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.25Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

17.00Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

17.25Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

17.55Grand Designs Ian och Sophie Cooper träffades på universitetet. För tre år sedan insåg de att de längtade efter ett annat liv, i ett annat boende. Drömhuset hittade de på nätet - en 200 år gammal lagerlokal i Somerset. Huset har stått tomt 25 år.

19.00Gordon's Kitchen Nightmares Ramsay beger sig till den italienska restaurangen och pizzerian Mama Maria's i Brooklyn. Ramsay blir upprörd när han hitar 12 frysar fyllda med härskna och oätliga måltider och han är nära bristningsgränsen när en gäst behöver ambulans.

20.00Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

20.25Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

21.00Space Cowboys En gammal rysk satellit är på väg att krascha på jorden. Styrsystemet är konstruerat av Frank Corvin och NASA ber om hjälp. Men Frank kräver att han själv och hans vänner ska åka upp i rymden och fixa felet. Och det visar sig att de fortfarande kan.

00.30CSI Miami Horatio försöker hantera sitt jobbiga förflutna och resten av teamet försöker rädda den kidnappade Calleigh. FORTS FRÅN FÖREGÅENDE AVSNITT.

01.30Person of Interest En terroristbekämpare som jobbar åt myndigheterna anses av vissa veta för mycket och krafter i regeringen vill se henne död. Reese och Finch försöker hjälpa henne men hon är inte intresserad.

02.25Criminal Minds En pojke försvinner från sitt hem i St Louis och BAU-teamet återupptar ett gammalt liknande fall för att förhoppningsvis hitta pojken och gärningsmannen.

03.20Law & Order: Special Victims Unit En advokat erkänner att hon visste att hennes klient begick ett 22 år gammalt mord som en oskyldigt dömd satt i fängelse för, men hon kunde inte avslöja det på grund av tystnadsplikten.

03.20Law & Order: Special Victims Unit En advokat erkänner att hon visste att hennes klient begick ett 22 år gammalt mord som en oskyldigt dömd satt i fängelse för, men hon kunde inte avslöja det på grund av tystnadsplikten.

04.10Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

04.10Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

04.50Bob's Burgers Tina blir inte bjuden på fest hos sin klasskompis Tammy men hamnar på festen ändå eftersom Bob och familjen sköter cateringen.

04.50Bob's Burgers Tina blir inte bjuden på fest hos sin klasskompis Tammy men hamnar på festen ändå eftersom Bob och familjen sköter cateringen.

05.10American Chopper Orange County Choppers är ett företag i Montgomery, New York, som bygger unika motorcyklar. Företaget ägs och drivs av Paul Sr och Paul Jr Teutel, och samspelet kan vara både muntert och temperamentsfullt när de skapar motorcyklar som är konstverk.