MENY

Kanal 9

06.00Gärdsgårdsserien Varför står det en taxi på alla Kalmar FF:s träningar? Det är Taxi-Larsson. Som efter alla år på vägarna alltid återvänder till sin dröm.

06.10Fast N' Loud säsong 1b

07.00Gold Rush Ett nödfall i djungeln tvingar Todd att hämta en av grabbarna med flyg. Tony blir arg när han får reda på att Parker har flyttat till andra sidan ån.

07.56Deadliest Catch Varje kaptens nästa drag avgör vem som överlever den slutgiltiga vinterkampen. Vindarna för Wizard på kollisionskurs, medan Jake försöker rädda Saga.

09.04Wheeler Dealers säsong 15b Ant förvandlar Barracudan från 1965 till en fullskalig dragrace-bil. Denna ska köras i det kända dragrace-loppet i kaliforniska Pomona för att slå Top Fuel-mästaren Antron Brown.

11.32Salvage Hunters

12.40Wheeler Dealers säsong 15b 1985 Mercedes 300 TD var den sista i sitt slag. Mike hittar ett exemplar som är ännu långsammare än förväntat och Ant får jobba med motorn.

14.00Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 dag 10 kvartsfinaler

19.05Ullared Familjen Holm som förra året shoppade för 50 000 kr är nu tillbaka för att fylla 4 nya kundvagnar. Superstammisen Åke blir tvungen att tillkalla hjälp när han fastnar i varuhusets massagestol. Ola-Conny skapar chockartad stämning när han avslöjar vad som ligger på tallriken i årets korvätartävling.

19.56Gärdsgårdsserien Forshaga Ultras två enda medlemmar är bästa vännerna Christian och Emil. Supportföreningens framtid hotas när vänskapen sätts på prov.

20.12Gränsbevakarna Australien

20.53Property Brothers Drew och Jonathan hjälper ett par att hitta ett hem efter att de flyttat runt i flera år för att utveckla sin verksamhet.

22.00Secondhand Lions Det sista stället på jorden som 14-årige Walter vill tillbringa sommarlovet på är på sina galna farbröders gård. Det blir en sommar som han aldrig kommer att glömma.

00.17Top Gear Matt LeBlanc från TV-serien Vänner är stjärna i Bil Till Rimligt Pris. Jeremy och James är i Peking för att ta reda på mer om Kinas bilindustri. Richard får veta mer om Nascar på ett lopp i Texas.

01.38Tunnelbanan Kollegorna Per och David är på väg till Hornstull i ett annat ärende när de ser en man bli grovt misshandlad på Medborgarplatsen. I Rågsved har en äldre kvinna försökt ta sig genom spärrarna med sitt bankkort och ordningsvakterna Dennis och Mattias försöker hjälpa den förvirrade och smått rymningsbenägna damen hem igen. Jeanette och Fredrick hjälper en ung medvetslös man på Slussens tunnelbanestation, men när mannen väl kvicknar till så blir han aggressiv.

02.43Sommaren med släkten Det är städdag i samfälligheten och Carro bestämmer sig för att slänga en gammal korgstol. Att hon skulle drabbas av nostalgi hade hon inte räknat med. Ordföranden är förälskad, men Jens kommer ofrivilligt emellan.

03.08Sommaren med släkten Gunnar inser att han kanske är döende och bestämmer sig för att till slut skriva över stugan på Åsa och Jens. Jens ska hjälpa ordföranden att röja vass, men det visar sig att ordföranden har fler problem som han behöver hjälp med.

03.40Criminal Minds En far och hans dotter kidnappas och en brottsling som BAU redan känner till hör av sig med krav på lösensumma.

04.45Alaska: The Last Frontier Familjen Kilcher gör sig redo inför sommaren och Atz Lee beger sig till Perl Island för att få en snabbkurs i hur man överlever i vildmarken.

04.45Alaska: The Last Frontier Familjen Kilcher gör sig redo inför sommaren och Atz Lee beger sig till Perl Island för att få en snabbkurs i hur man överlever i vildmarken.