MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2018. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Rakesh försöker hämnas på Priya. Doug är hemlighetsfull och Lachlan avslöjar för Gerry att han fortfarande är oskuld.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Rakesh blir förödmjukad när han besöker fabriken. Diane blir misstänksam och Rhona försöker gå vidare.

13.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1986. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Tom vill åka till Afrika för att hjälpa till i de svältdrabbade områdena men förhållandet med Chris får honom att tveka. Samtidigt drömmer Chris om äktenskap.

14.00Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2004. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter undersökta och värderade av programmets experter. Michael och teamet återvänder till Dyrham Park i Gloucestershire. Bland föremålen hittar de en hovdräkt från sjuttonhundratalet, en brosch som var en gåva från drottningmodern och en tennmugg.

14.55Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Säsongsavslutning. Kirstie och Phil kollar hur det gått för Jodie och Andy i Portsmouth och Jocelyn och Simon i Stansted. Frågan är om Jocelyns och Simons drömmar om en idyll på landet slog in.

15.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Chris och Eleanor ska snart på i pension och söker efter ett semesterhem på norra Teneriffa där de kan tillbringa vintermånaderna. Douglas visar dem fem fastigheter, bland annat några fantastiska lägenheter som ligger på en bergstopp.

16.55Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2015/2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget. Ett par från Kalifornien söker efter ett charmigt hus i Waco för att komma närmare sina barn. De vill ha ett hus med tre sovrum och två badrum för under 175 000 dollar.

17.50Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2015. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Geten Russin och fåret Assar som bor ihop på Skånes djurpark ska undersökas och få päls och klor klippta. Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor får en utmaning när de ska hantera de busiga djuren. Veterinären Helen Alm i Bagarmossen undersöker katten Nelly som fått njurstenar. Då Nelly protesterar och fräser tvingas Helen ge henne en lugnande spruta. Den franska bulldoggen Ebba får sina ben kontrollerade då husse Axis vill avla på henne, men han får ett oväntat besked. Flatcoated retrievern Jussi kommer till Gärdet då han har en vårta som irriterar honom. Veterinären Maria Hermansson bestämmer att han ska opereras.

18.25Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

18.35Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2015. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Geten Russin och fåret Assar som bor ihop på Skånes djurpark ska undersökas och få päls och klor klippta. Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor får en utmaning när de ska hantera de busiga djuren. Veterinären Helen Alm i Bagarmossen undersöker katten Nelly som fått njurstenar. Då Nelly protesterar och fräser tvingas Helen ge henne en lugnande spruta. Den franska bulldoggen Ebba får sina ben kontrollerade då husse Axis vill avla på henne, men han får ett oväntat besked. Flatcoated retrievern Jussi kommer till Gärdet då han har en vårta som irriterar honom. Veterinären Maria Hermansson bestämmer att han ska opereras.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto.

20.00Sveriges mästerkock Svenskt matlagningstävlingsprogram från 2018. Här tävlar svenska amatörkockar när de tar steget ut från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Inför juryn, bestående av Markus Aujalay, Leif Mannerström och Mischa Billing, ska de visa upp sina kulinariska kunskaper. Deltagarna får besök av pajexperten Erin och sedan ska de skapa en egen american pie. Det blir en tuff utmaning med många moment och tidspress. De som inte lyckas övertyga juryn får göra upp i nästa tävling där de ska laga hamburgare.

21.00Renées brygga Svensk underhållningsserie från 2018. Renée Nyberg har bjudit in kända och intressanta svenskar som hon är nyfiken på att lära känna mer till en ö i Stockholms skärgård. Det blir förtroliga samtal om livet men också mycket skratt och upptåg. Renée får besök av Bahar Pars, Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw. Måns berättar hur han tog mod till sig att fria till kvinnan i sitt liv med en egenkomponerad sång och om hur han tidigare var rädd för att binda sig. Dessutom visar sig Måns vara riktigt duktig på att snickra. Bahar avslöjar varför hon var tveksam till att tacka ja till rollen i filmen En man som heter Ove och varför hon tycker det är viktigt att jobba mot klichéerna i roller som invandrarkvinna. Hon pratar också om när hon träffade maken Linus Tunström.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.40Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. Grissom utreder ett självmord som snart visar sig vara ett mord. Nick och Catherine undersöker en psykolog vars unga patient dött.

23.55Law & order: Special victims unit Amerikansk kriminalserie från 2007/2008. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch, Odafin Tutuola och Chester Lake går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. En högstadielärare vid namn Sara Trent misstänks ha utnyttjat den minderårige eleven Shane Mills sexuellt. Sarah hävdar å sin sida att det var Shane som förgrep sig på henne. Så småningom upptäcker poliserna att Shane har en hjärnstörning som gör att hans vittnesmål inte är helt tillförlitligt.

00.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2012. Här skildras brandmäns, polisers och ambulanssjuksköterskors tuffa arbetsdag, samt människorna bakom yrkesrollerna. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. I Hässleholm beger sig poliserna Johan och Fredrik till centrum för att se till att det inte blir alltför stökigt när krogarna stänger. Ambulanssjuksköterskan Maria åker till en man som varit sängliggande i tre dagar. Brandmännen Anders och Peter i Stockholm åker på ett larm där en byggarbetare fått en hiss över sig.

01.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013/2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Ett gammalt fall visar sig bli högst aktuellt för Holmes. Men när polisen inte är intresserad av hans vilda teorier ger sig Sherlock och Watson ut på jakt efter nya bundsförvanter.

02.55CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. En student försvinner efter att ha bokat en resa hem. Teamet har svårt att få ihop pusselbitarna då de hittar massor av falska ledtrådar.

03.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Chris och Eleanor ska snart på i pension och söker efter ett semesterhem på norra Teneriffa där de kan tillbringa vintermånaderna. Douglas visar dem fem fastigheter, bland annat några fantastiska lägenheter som ligger på en bergstopp.

05.10Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2016. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Den tredje värden i Åmål är Rikard. Han bjuder på carpaccio på rödbeta som serveras med getost och pocherat ägg och rosastekt killingkött med champinjonsky. Till dessert blir det getgelato som serveras med cajeta och havtornssås.