MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

10.00Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Hemmafrun och fyrabarnsmamman Claire lever ett bekvämt liv men kan ändå inte låta bli att snatta när hon går in i en affär. Hon älskar spänningen hon upplever när hon stjäl något så mycket att hon riskerar allt för den.

10.55Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Caitlin hoppas få hjälp med att rädda sitt äktenskap med Robert som har problem med att hantera sin ilska. Till råga på allt ligger Caitlin i öppet krig med sin svärmor som ska ha hjälpt Robert att vara otrogen.

12.00Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Chrissie anstränger sig för att agera fredsmäklare och skapa lugn och ro. Debbie är totalt förvirrad, och Bernice börjar känna av pressen allt mer.

12.30Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Charity har länge anat något, och nu följer hon upp sina misstankar. Robert är bestämd, med Zak och Sam sätter ner foten.

13.00Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Chris blir misstänksam när hon måste ta hand om brottslingen Evans som sitter i polisens häkte. Hon är säker på att det rör sig om polisbrutalitet men snart uppdagas sanningen och följderna är katastrofala.

13.55Husjägarna Kirstie och Phil hjälper två förstagångsköpare som kämpar med att hitta hem i södra England. Phil besöker två par som kämpade med att hitta lämpliga hem i Harrow och Bristol för att se hur det gått.

14.55En plats i solen: Sommarsol Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att nå drömmen om ett semesterhus nära havet i västra Algarve, Portugal. Med en stor sänkning av huspriser är Teresas förhoppning att hitta ett hus med sin budget. Tillsammans med sin syster Becky och Sara ska drömmen bli sann. Chris and Lynn Simmerson från England letar efter ett drömboende i populära Costa Blanca. Priserna är bättre än på länge och de överraskas av hur mycket de faktiskt kan få för sin budget.

15.55Veterinärerna Säsongsstart. Kalle och hans kollegor på Skånes djurpark ska flytta några visenter. Katten Cindy får sin svans opererad och pudeln Axl blir kastrerad. Cecilia tvingas ge dåliga nyheter till franska bulldoggen Elvis husse och matte. Maria tar bort tandsten på hunden Cindy. Katten Clyde har en överaktiv sköldkörtel. Hunden Ecco har fått båda sina framben opererade och älskar sin rehabträning. Sandödlorna i Skånes djurpark grävs fram.

16.50Bygglov Säsongsstart. Bygglov hjälper Alexander och Johan som byggt hela sitt hus själva, men inte orkat med att ordna tomten. På några dagar ställer gänget upp ett gästhus, planterar träd och gräver en damm komplett med vattenfall och karpar. "Bygglov" möts av en stor vind och ett påbörjat ombyggnadsprojekt hos familjen Wood. De behöver kavla upp ärmarna om de ska lyckas få till fyra barnrum. Frågan är om tiden kommer att räcka till den här gången.

17.50Mandelmanns gård Säsongsstart. Gustav och Marie bjuder på påsklunch och trädgården förbereds. Det är kalvningsdags vilket ger en dramatisk natt på Djupadal. Marie lagar en äggrätt från Mellanöstern och årets kosläpp går inte riktigt som planerat. Det är skördetid och det gäller att ta till vara på allt som gården ger. Hunden Saffran har sin bästa stund på året då alla får och lamm ska samlas in. För att hantera kaninkaoset på gården bygger Gustav och Marie ett radhus till dem.

18.25Lotto, joker och drömvinsten Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

18.35Mandelmanns gård Säsongsstart. Gustav och Marie bjuder på påsklunch och trädgården förbereds. Det är kalvningsdags vilket ger en dramatisk natt på Djupadal. Marie lagar en äggrätt från Mellanöstern och årets kosläpp går inte riktigt som planerat. Det är skördetid och det gäller att ta till vara på allt som gården ger. Hunden Saffran har sin bästa stund på året då alla får och lamm ska samlas in. För att hantera kaninkaoset på gården bygger Gustav och Marie ett radhus till dem.

18.50Keno

19.00TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten

19.20TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Halv åtta hos mig Säsongsstart. Säsongens allra första värd är hälsocoachen Therese i Göteborg. Hennes meny blåser likt en kuling in över västkusten med såväl Görgoa havskräftor som kantarellstekt torskrygg med svamp- och musselrisoni. Det blir en kväll värd att minnas. Nu är det dags för företagaren Sven i Göteborg att stå för menyn. Sven brinner för adrenalinkickar och vi får följa med honom när han utmanar ödet på klätterväggen. Han serverar bland annat skaldjurstallrik med musslor, havskräfta samt ost- och citrusöverbakad långa.

20.00Idol 2018

21.00Maria Wern Säsongsstart. Bara några dagar innan Almedalsveckans invigning inträffar en explosion på ett hotell inne i Visby och en partiledare försvinner spårlöst. Maria Wern och hennes kollegor utreder fallet, men allt blir mer komplicerat än de kunnat ana. Säsongsstart. Bara några dagar innan Almedalsveckans invigning inträffar en explosion på ett hotell inne i Visby och en partiledare försvinner spårlöst. Maria Wern och hennes kollegor utreder fallet, men allt blir mer komplicerat än de kunnat ana.

22.00TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.10Nyheterna Valspecial Nu är det inte lång tid kvar till valet och TV4Nyheternas valbevakning ger dig svar på en lång rad viktiga frågor. Ta del av den omfattande valbevakningen här! Nu är det inte lång tid kvar till valet och TV4Nyheternas valbevakning ger dig svar på en lång rad viktiga frågor. Ta del av den omfattande valbevakningen här!

22.20TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.40Sporten

22.50TV4Vädret

23.00CSI Säsongsstart. När två par bli mördade på olika platser på ett hotell misstänker CSI-teamet att de var swingers. Fallet kompliceras av läckor till pressen och en motsträvig domare. Grissom och hans team utreder mordet på en läkemedelsrådgivare. Under tiden undersöker Sara och Caterine det bisarra mordet på en man, som hittades halvnaken inuti ett däck. Snart upptäcker dem att mannen arbetade som clown.

00.00Hawaii five-0 Teamet undersöker mordet på en ung hackare. McGarrett har samtidigt fullt upp med att arrangera en återförening mellan sin mamma och sin syster. McGarret och Danno beger sig ut på en fisketur tillsammans men friden avbryts tvärt när de upptäcker en nödställd man i en livbåt. De beger sig dit för att hjälpa honom men han drar en pistol och tar över båten. McGarret och Danno blir kvarlämnade på livbåten medan deras båt försvinner utom sikte.

00.55Law & Order: Special Victims Unit

01.55Brottskod: Försvunnen Martin och Danny transporterar en terrorist när de blir anfallna av legosoldaten Emil Dornvald. Martin skadas allvarligt och Danny, Samantha och Jack gör allt de kan för att hitta Dornvald samtidigt som departementet för inrikes säkerhet lägger sig i. Teamets senaste tillskott Elena Delgado inser vidden av enhetens arbete när hon försöker hjälpa till i sökandet efter en ung prostituerad som är spårlöst försvunnen.

02.55Husjägarna Kirstie och Phil hjälper två förstagångsköpare som kämpar med att hitta hem i södra England. Phil besöker två par som kämpade med att hitta lämpliga hem i Harrow och Bristol för att se hur det gått.

04.00En plats i solen: Sommarsol Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att nå drömmen om ett semesterhus nära havet i västra Algarve, Portugal. Med en stor sänkning av huspriser är Teresas förhoppning att hitta ett hus med sin budget. Tillsammans med sin syster Becky och Sara ska drömmen bli sann. Chris and Lynn Simmerson från England letar efter ett drömboende i populära Costa Blanca. Priserna är bättre än på länge och de överraskas av hur mycket de faktiskt kan få för sin budget.

05.10Halv åtta hos mig Säsongsstart. Fyra personer i Härnösand turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Micke. Han serverar gästerna Norrlandstoast och helstekt rostasfilé med balsamicosås. Till efterrätt blir det mousse med skogens guld. Artisten och låtskrivaren Daniel Oliver står för dagens middag. Han serverar gästerna bacon madness och förtrollad torsk. Till dessert blir det skyrtårta á la mamma.