MENY

TV4

06.05Seriously funny kids Amerikansk underhållningsserie från 2011. Barn säger de mest fantastiska ting, något som supermodellen Heidi Klum får erfara när hon träffar dem i små grupper för att få höra vilka insiktsfulla guldkorn de har att komma med. Programledaren Heidi Klum presenterar två barn för sin talande ödla medan några andra barn får smaka på världens värsta cupcakes.

06.40Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Shelbie som tror att hennes styvfar Ed, och kanske även hans dotter Lauren, hade ett finger med i spelet när hennes mamma Carie Zapletal försvann, något de båda förnekar. Lauren avslöjar vad hon tror hände kvällen då hennes styvmor försvann. Ed hävdar att hans fru är beroende av droger och att hon synts till på stan vid flera tillfällen efter sitt försvinnande. Han tror att hon är vid liv och att hon snart återvänder hem.

10.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Beverly och hennes dotter Courtney, 20 år, har inte haft kontakt på fem år efter att de enligt Beverly haft ett gräl om städning och hennes dotter helt enkelt försvann ur hennes liv. Courtney hävdar att hon inte valde att flytta hemifrån utan att hennes mamma sparkade ut henne efter några påfrestande månader med ständiga gräl. Courtney berättar att hon flyttade in hos sin pappa som ansökte om ensam vårdnad. Det ledde till en bitter strid mellan föräldrarna och många anklagelser lades fram. Frågan är om familjen kan läka sina sår.

11.50Det stora familjeäventyret Brittisk realityserie från 2016. Om människor som flyttar till ett nytt land. Här följs par och familjer när de påbörjar sina äventyr och beger sig ut i Europa där de tillbringar tid med andra som tagit steget tidigare. För vissa blir det tufft att klara sig medan andra lyckas starta framgångsrika företag. Ett pars dröm om ett nytt liv i Frankrike stöter på hinder. En frisör har stora planer på att expandera sin verksamhet i Costa Blanca. De nygifta semestervärdarna i Frankrike ställs inför stora utmaningar.

12.50First dates Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras. Rajan har besökt restaurangen tre gånger tidigare och hoppas nu att det ska bli fjärde gången gillt. Han vill imponera på Corinne som hittills inte lyckats träffa rätt man.

13.55Extreme makeover weightloss Brittisk dokumentärserie från 2012. Här får extremt överviktiga personer hjälp att gå ner i vikt. Under ett år får de hjälp att kämpa för att bli av med sina överflödiga kilon och förändra sina vanor så att de kan hålla sin nya vikt resten av livet. Lee är 29 år och är överviktig och behöver hjälp att gå ner i vikt.

14.55Bygglov Svensk inredningsserie från 2017. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Maria Kingsley reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Östin-Travers bor i Viken inte långt från havet. Nu behöver deras trädgård få sig ett lyft. Bygglov tar sig an uppdraget och det blir bland annat en kombinerad målarateljé och orangeri.

15.55Hela England bakar - vad hände sen? Deltagarna från 2012 års säsong av Hela England bakar berättar om sina erfarenheter från tävlingen och hur det gått för dem ett år senare. De delar med sig av minnen från händelser både framför kameran och bakom kulisserna och hur det var att bli bedömda av Mary Berry och Paul Hollywood.

16.50Äntligen hemma Svenskt inredningsprogram från 2009. Programmet ger råd och tips om inredning, trädgårdsskötsel, renovering och design. Programledare är Martin Timell som till sin hjälp har Lulu Carter, Björn Christiernsson, Bosse Rappne, Karin Mannerstål, Camilla Lundsten och Jimmy Schönning som alla bidrar med kunskaper inom sina områden. Martin Timell och Björn Christiernsson gjuter golvet i husets blivande vardagsrum och planerar inför husets dränering. Jimmy Schönning är hemma hos Malin som har en ingångsgarderob. Men garderoben saknar både ordning och speglar. Jimmy råder bot på saken och skapar en garderob med mycket förvaring för alla kläder, speglar och en smart tvättstuga. Bosse Rappne anlägger en perennrabatt.

17.50112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2013. Här skildrar brandmäns, polisers och ambulanssjuksköterskors arbetsliv samt människorna bakom dessa yrkesroller. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. Polisen Martin åker ut till en misstänkt mordbrand i Trollhättan, men när han är på plats dyker plötsligt gärningsmannen upp. Ambulanssjuksköterskan Angelika larmas till en trafikolycka där en bil voltat ner i ett dike. Polisen Simon dras in i en biljakt.

18.25Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

18.35112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2013. Här skildrar brandmäns, polisers och ambulanssjuksköterskors arbetsliv samt människorna bakom dessa yrkesroller. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. Polisen Martin åker ut till en misstänkt mordbrand i Trollhättan, men när han är på plats dyker plötsligt gärningsmannen upp. Ambulanssjuksköterskan Angelika larmas till en trafikolycka där en bil voltat ner i ett dike. Polisen Simon dras in i en biljakt.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Anna Lindmarker, Anders Kraft Ulrika Nilsson, Peter Lindgren och Bengt Magnusson leder TV4Nyheterna under vardagar och helger.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2016. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Den tredje värden i Skara är frisören Tove. Hon bjuder på kantarellsoppa, entrecôte med potatiskaka och som avslutning på måltiden blir det en choklad- och lakritsfondant.

20.00Alla bygger Svensk bygg- och realityserie från 2017. Här följer man stora som små byggen från start till färdigställande. Man är med när de första måtten tas och byggvaror plockas ihop och när till exempel en badtunna invigs. Även om det inte riktigt går som det var tänkt från början blir det oftast bra till slut. Det går framåt med bygget av den glamorösa campingplatsen i Trosa. På Tynningö har bygget av den åttakantiga bastun dragit ut på tiden. På hästgården i Kungslena är det dags för nästa projekt, att bygga ett vindskydd till hästarna i hagen. Men Dennis får problem att gräva hålen till grundstolparna. På Lotta sommarställe på Rindö hjälper kompisen Ulrika till att bygga en ny trappa med det är mycket som ska stämma. Lalle, Lynn och dottern Sheli är klara med Shelis del av kojan och sätter igång att inreda den.

21.00Kvinna inför rätta Brittisk thrillerserie från 2017. Yvonne Carmichael verkar ha allt man kan önska i livet. Men inget är som det verkar och när hon får ett oväntat förslag från en gåtfull främling blir Yvonne chockad över den passion som vaknar till liv. Men det dröjer inte länge förrän hon är indragen i ett farligt spel. Seriestart. Yvonne blir tilltalad av Mark Costley som är imponerad över ett tal hon hållit och det hela slutar med att de har sex i en städskrubb. Något hon håller tyst om för sin make Gary. Men eftersom hon misstänker att Gary har en affär fortsätter hon träffa Mark.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.15Sporten Sportnyheter.

22.25TV4Vädret 22.20 Väderprognos.

22.30The girl with the dragon tattoo The girl with the dragon tattoo är en amerikansk thriller från 2011. Filmen är baserad på Stieg Larssons roman Män som hatar kvinnor. När journalisten Mikael Blomkvist blir dömd för förtal vill han fly uppmärksamheten i Stockholm. Han ser sin chans när industrimagnaten Henrik Vanger anlitar honom att skriva sin familjs släktkrönika. Men det visar sig snart att det han egentligen vill ha hjälp med är att undersöka vad som hände med brorsdottern Harriet som försvann under mystiska omständigheter sommaren 1966. I sitt sökande får Blomkvist hjälp av datahackern Lisbeth Salander. När de gräver i familjens historia upptäcker de en mörkare och blodigare historia än de någonsin kunnat föreställa sig. I rollerna ses Daniel Craig, Rooney Mara och Christopher Plummer.

01.50Musketörerna Brittisk dramaserie från 2016. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När musketörerna återvänder från Spanien upptäcker de att missnöjet pyr i ett härjat Paris som hotas av svält. Musketörerna sätter allt på spel för att rädda Frankrike undan Rocheforts förrädiska planer. Porthos försöker locka den spanske spionmästaren till Paris för att bevisa för kungen att Rochehort är en förrädare samtidigt som Athos och d'Artagnan måste rädda Constance från en säker död. De måste även hinna till Aramis och drottningen före Rochefort. Frankrikes och deras vänners öde ligger i musketörernas händer.

02.55Blue bloods Amerikansk kriminalserie från 2014. Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Danny och Baez undersöker morden på tre välkända personer i staden som verkar ha fallit offer för hatbrott. Efter att Linda blivit rånad bestämmer hon sig för att bära vapen trots Dannys protester.

03.50Law & order: Special victims unit Amerikansk kriminalserie från 2004/2005. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch och Odafin Tutuola går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. En grupp scouter som är ute på stjärnskådning upptäcker en död kropp på ett hustak. Det visar sig vara en 15-årig prostituerad flicka som satt ut sina annonser på internet. Vid obduktionen upptäcker man att flickan var hiv-smittad, vilket gör det viktigt för utredarna att få tag på hennes kunder.

04.45The following Amerikansk thrillerserie från 2015. FBI-agenten Ryan Hardy börjar få ordning på sitt liv igen efter att han återigen burat in seriemördaren Joe Carroll. Men så dyker en ny okänd mördare upp som skriver hotfulla meddelanden i blod. Hardy inser snart att hans nya fiende är mer lömsk än han någonsin kunnat föreställa sig. Säsongsavslutning. Ingen går säker när alla är misstänksamma och ingen vet vem de kan lita på. Ryan tvingas försaka något.

05.35Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2013. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.