MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare måndag till onsdag är Tilde de Paula och Peter Jihde och på torsdagar leds det av Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Rhona känner sig generad. Doug hjälper Laurel att fatta ett beslut. Cain erbjuder Ross pengar för att hålla sig borta från Debbie.

12.30Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Paul är i sin adopterade hemstad London där han delar med sig av sina favoriter bland bröd och bakelser. Han utforskar ett hett bageri i Borough Market som är först med det senaste och till sist blir det klassiskt afternoon tea på historiska Cliveden House Hotel.

13.00Downton Abbey Brittisk dramaserie från 2010. Om kärlek, intriger, liv och död på godset Dowonton Abbey. När det osänkbara fartyget Titanic går i djupet 1912 får olyckan oanade konsekvenser för invånarna på godset Downton Abbey. Det visar sig att två av släktens Granthams huvudarvingar omkommit. Gwens ambitioner att lämna sin anställning på Downton och studera till sekreterare ses inte med blida ögon av de andra tjänarna. En tjusig turkisk diplomat besöker godset och lyckas charma alla, speciellt Mary.

14.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. En kvinna som har en rådgivningsspalt i en tidning tvingas hantera den nya aggressiva tidningsägaren från Australien när hon blir beskjuten av en okänd man.

14.55Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2004. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter undersökta och värderade av programmets experter. Michael och experterna besöker Dartington Hall med hopp om att hitta mer skatter. Teamet undersöker en uppsättning av kungliga manschettknappar, ett brev från amiral Nelson och en värdefull silverkollektion.

15.55En plats i solen: SommarsoI Brittisk livsstilsserie från 2014. Här får britter som söker efter ett semesterhem i solen hjälp av programledaren Sara Damergi. Tillsammans med Sara tittar de på fastigheter som uppfyller deras önskemål och budget i bland annat Spanien, Frankrike och Portugal. Ruth Jobey vill hitta ett ställe att fly till från sitt hektiska liv i London. Hon har siktet inställt på den lugna staden Oliva i Spanien.

16.50Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2015/2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget. Familjen Meeks hoppas på att hitta ett hem med stora landytor så att deras barn får växa upp i en lantlig miljö. Frågan är om Chip och Joanna kommer lyckas uppfylla deras krav.

17.50112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2014. Serien följer polis, räddningstjänst och sjöbevakning i Stockholm, Åmål, Västervik och på Åland. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. En man går bärsärkagång i ett bostadsområde och polisen Elin rycker ut. När en lastbil läcker stora mängder diesel ställs brandmannen Roger inför en stor utmaning. Brandmannen Emma handskas med en trafikolycka där flera bilar är inblandade.

18.25Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

18.35112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2014. Serien följer polis, räddningstjänst och sjöbevakning i Stockholm, Åmål, Västervik och på Åland. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. En man går bärsärkagång i ett bostadsområde och polisen Elin rycker ut. När en lastbil läcker stora mängder diesel ställs brandmannen Roger inför en stor utmaning. Brandmannen Emma handskas med en trafikolycka där flera bilar är inblandade.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Anna Lindmarker, Anders Kraft Ulrika Nilsson, Peter Lindgren och Bengt Magnusson leder TV4Nyheterna under vardagar och helger.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2017. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Dagens värd är burlesque-drottningen Malin som bjuder på en kväll med glitter och champagne. Middag består av baconlindade dadlar, cheesy salad deluxe och frozen bubbles and blueberries.

20.00Bonde söker fru Svensk realityserie från 2017. Singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna har fått brev från sina potentiella partners och valt ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att prova på livet som lantbrukare och se om kärlek uppstår. Programledare: Linda Lindorff. Det är dags för de utvalda brevskrivarna att flytta in på gårdarna. Hos Dennis uppstår en tryckt stämning och tydliga grupperingar och innan kvällen är slut försvinner Dennis med en av tjejerna. På Joacims gård blir kvinnorna imponerade av hans inredning och han framstår som allt mer perfekt. Hos Johan uppstår en livlig diskussion när tjejerna ska bestämma sovplatser och Johan lämnar det åt dem att lösa problemet. Dessutom presenteras den nya bonden, Marcus Sjöberg som var med i den första säsongen av Bonde söker fru.

21.00Saknad Svensk kriminaldramaserie från 2016. Kommissarie Maja Silvers önskan att återförenas med sin dotter tar henne tillbaka till sin gamla hemstad. Men allt tar en ny vändning när en ung kvinna hittas död och Maja dras in i jakten på mördaren. Den döda kvinnan identifieras samtidigt som en 16-årig flicka försvinner. Nu tvingas Maja och hennes team vända upp och ner på hela samhället och det kommer att bli obekvämt för många av ortsborna.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Anna Lindmarker, Anders Kraft, Ulrika Nilsson, Peter Lindgren och Bengt Magnusson leder TV4Nyheterna under vardagar och helger.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.35Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2014. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett bland andra kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. När teamet utreder mordet på en neurokirurg som dödades på väg till operationssalen leder spåren till ett 40 år gammalt fall som får en oväntad lösning. McGarrett råkar ut för en tjuv.

23.55Law & order: Special victims unit Amerikansk kriminalserie från 2004/2005. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch och Odafin Tutuola går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. En ung pojke blir kidnappad och utredarna sätter i gång en omfattande jakt för att hitta honom i tid. Man letar bland kända sexualbrottslingar efter att en vän till pojken sett en bil förfölja dem innan försvinnandet. När pojken hittas död på en byggarbetsplats och inte bär några spår av sexuellt våld tvingas teamet rikta fokus åt ett annat håll.

00.55Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter Jessica som försvunnit och de upptäcker att hon blivit dödshotad av en man strax innan försvinnandet. Samtidigt försöker Elena hantera det som hände mellan henne och Danny när de jobbade under täckmantel.

01.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2011. Brandmän, ambulanspersonal och poliser följs i deras dagliga arbete som är fyllt av dramatik i stort och smått. Starka känslor blandas med turbulens, spänning och snabba beslut. Det bjuds också på humor, värme och hopp om att hinna fram i tid, rädda liv och förhindra brott och olyckor. Gävlepoliserna Magnus och Andreas stoppar en bilförare som har kört av vägen fyra gånger under samma dag. Frågan är hur det är möjligt att köra av vägen så många gånger under så kort tid. Ambulanssjukskötaren Anna i Göteborg hjälper ett barn som har svåra kramper. Hon blir mer berörd än vanligt när barn drabbas. Brandmannen Micke rycker ut till Essingeleden i Stockholm där det har skett en bilolycka. En man som var inblandad i olyckan blöder kraftigt i ansiktet.

03.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. En kvinna som har en rådgivningsspalt i en tidning tvingas hantera den nya aggressiva tidningsägaren från Australien när hon blir beskjuten av en okänd man.

04.00En plats i solen: SommarsoI Brittisk livsstilsserie från 2014. Här får britter som söker efter ett semesterhem i solen hjälp av programledaren Sara Damergi. Tillsammans med Sara tittar de på fastigheter som uppfyller deras önskemål och budget i bland annat Spanien, Frankrike och Portugal. Ruth Jobey vill hitta ett ställe att fly till från sitt hektiska liv i London. Hon har siktet inställt på den lugna staden Oliva i Spanien.

05.10Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2016. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Den tredje värden i Stockholm är Pirjo. Hon bjuder på kantarellsoppa och laxpudding. Till efterrätt blir det havtornsparfait.