MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon

10.00Malou efter tio Kristina bestämde tidigt att andras åsikter om hennes yttre inte skulle få förstöra hennes liv. Artisten Tomas Andersson Wij pratar om vemodet och framför en ny låt. En dokumentär följer Rikard Wolff under de sista åren av hans liv. Mark Levengood pratar om sina förfäder. Lasse Berghagen berättar om sina barndomsminnen. Malou har besökt kooperativa Yalla-trappen i Malmö och träffat kvinnor som fixat jobb själva. Dessutom fyller Bosse Rappne studion med blomsterfägring.

12.00Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Sanningen om Lachlans senaste hotfulla beteende börjar komma ut och Aaron konfronterar honom. Harriet berättar om sin oroa för Cain. Tom föreslår för Debbie att de ska berätta om sin relation.

12.30Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Robert blir tagen på sängen när Rebecca avslöjar att hon sett något som kan avslöja hans lögner. Debbie blir arg på Tom när han överraskar henne.

13.00Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Kate bjuder ut Barry på middag men det går inte som hon tänkt sig. Geoff försöker ställa allt till rätta med Kate.

14.00Hela Danmark bakar Tio förväntansfulla amatörbagare sätter i gång med sina första utmaningar. De gör bakelser och kakor med mönster i mitten. Det återstår endast sex deltagare och konkurrensen om titeln Danmarks bästa amatörbagare hårdnar.

14.55Husjägarna Kirstie och Phil gör återbesök hos Mark och Ellie som flyttade från London till Bristol och Jo och Pete i Archway i norra London. Phil hjälper de blivande föräldrarna Steve och Sally att hitta sitt drömboende i Warwickshire. Kirstie är på bostadsjakt i Northamptonshire med Rinku och Sunder.

15.55Playmakers Säsongsstart. Elina har kommit till ro i Scottsdale och Elin och Oscar är tillbaka i Italien. Familjen Lustig är insnöade i Glasgow. Dessutom presenteras Josefine Ringblom Berg som bor i Al Ain och vars man spelar fotboll. Elin och hennes tvillingsyster firar sin 25-årsdag. Elina går på ett event och Emmeli och Rickard flyttar in i sitt nya hus. Sanne som är höggravid åker till New York på ett reklamjobb. Josefine Lustig har dejtdag med Micke.

16.30Studio: FIFA Fotbolls-VM 2018

16.50FIFA Fotbolls-VM 2018 Uruguay- Saudiarabien Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson. Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson.

17.50Studio: FIFA Fotbolls-VM 2018

18.00FIFA Fotbolls-VM 2018 Uruguay- Saudiarabien Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson. Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson.

19.00Studio: FIFA Fotbolls-VM 2018

19.50FIFA Fotbolls-VM 2018 Iran - Spanien Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson. Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Anders Andersson.

20.50Studio: FIFA Fotbolls-VM 2018

21.00FIFA Fotbolls-VM 2018 Iran - Spanien Kommentatorer: Åke Unger och Jon Persson. Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Anders Andersson.

22.00Studio: FIFA Fotbolls-VM 2018

22.15TV4Nyheterna

22.30Ekonominyheterna

22.40Sporten

22.50TV4Vädret

23.00CSI Säsongsstart. När två par bli mördade på olika platser på ett hotell misstänker CSI-teamet att de var swingers. Fallet kompliceras av läckor till pressen och en motsträvig domare. Sara och Nick undersöker ett dödsfall på ett kasino. Catherine och Warrick utreder ett mord med vampyriska inslag.

23.55Law & Order: Special Victims Unit När Stabler och Benson försöker lösa ett våldtäktsfall får de hjälp av en hetlevrad polis. De inser snart att det kan handla om serievåldtäktsman. Två unga systrar dör en brand och spåren tyder på att det rör sig om en mordbrand. Men den assisterande åklagaren hittar en expert som har en annan teori.

00.55112 - på liv och död Polisen Emma åker ut till ett misstänkt inbrott i Hässleholm. Polisen Jonny stoppar en internationellt efterlyst bil strax utanför Strömsund och alla passagerare måste kontrolleras. Brandmannen Thomas rycker ut till en kraftig markbrand som sträcker sig över 400 kvadratmeter. Poliserna i Strömsund larmas till en misshandel där ord står mot ord. Akutläkaren Mats får in en hundraårig dam som ramlat och skadat sig. Jörgen på Brännkyrka brandstation har en stressig natt då det brinner på flera platser i södra Stockholm.

01.55Hawaii five-0 I samband med en mordutredning undersöker teamet ett inbrott i ett palats i Oahu för flera hundra år sedan som inbegrep pirater, gömda skatter och mördare. Kono och Adam hotas av Gabriel. Danny oroar sig för McGarrett. Det är halloween och teamet är på jakt efter en seriemördare som inspireras av Frankenstein. Jerry ber om hjälp när han undersöker ett rån på en blodbank.

02.55Hawaii five-0 I samband med en mordutredning undersöker teamet ett inbrott i ett palats i Oahu för flera hundra år sedan som inbegrep pirater, gömda skatter och mördare. Kono och Adam hotas av Gabriel. Danny oroar sig för McGarrett. McGarretts första dejt med Lynn på en övergiven ö tar en farlig vändning när det visar sig att en gangsterboss gömmer sig där. Chin, Kono och Grover försöker hitta en ung fotbollsspelares pappa som riskerar att mördas om inte hans son spelar en läggmatch.

03.55CSI Säsongsstart. När två par bli mördade på olika platser på ett hotell misstänker CSI-teamet att de var swingers. Fallet kompliceras av läckor till pressen och en motsträvig domare. När en sjuksköterska hittas död i duschen blir Grissom förvirrad över offrets likhet med Sara. Ytterligare en kropp hittas i grannskapets soptunna och misstankarna faller mot en läkare.

05.10Halv åtta hos mig Säsongsstart. Fyra personer i Härnösand turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Micke. Han serverar gästerna Norrlandstoast och helstekt rostasfilé med balsamicosås. Till efterrätt blir det mousse med skogens guld. Finalen i Osby går i hårdrockens tecken då Petra står för bjudningen. Hon bjuder på bland annat kolgrillad sosida som serveras med ugnsrostade rotfrukter och cheesecake. Efter middagen avslöjas vem av de tävlande som kammar hem de 15 000 kronorna.