MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2018. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag. Kristina bestämde tidigt att andras åsikter om hennes yttre inte skulle få förstöra hennes liv. Artisten Tomas Andersson Wij pratar om vemodet och framför en ny låt. En dokumentär följer Rikard Wolff under de sista åren av hans liv.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Jai försöker dölja sin oro kring Nells graviditet men kämpar med att hantera nyheten. Cain blir misstänksam.

13.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor.

14.00Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2005. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter undersökta och värderade av programmets experter. Michael och hans team har rest till Melbourne och det är många som vill få experternas utlåtande. Bland annat värderar de en flagga från slaget vid Trafalgar och ett föremål som får alla att tappa hakan.

15.00Husjägarna - Danmark Dansk dokumentärserie från 2014. Här får människor hjälp av bostadsexperterna Peter Ingemann och Sara Lygum att hitta sitt drömboende. De tar reda på personernas önskemål sedan visar de dem tre fastigheter som uppfyller så många kriterier som går. De får också hjälp att Peter och Sara bjuda på bostaden om någon faller dem i smaken. Sara hjälper Morten och Birgitte att hitta sitt drömboende. De bor nu i Fredriksberg men önskar att hitta ett hus i Hvidovre. Peter hjälper det unga paret Christian och Alexandra att hitta ett nytt hem i Köpenhamn.

15.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2014. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus utomlands för att kunna tillbringa vintersemestern där. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter bland annat i annat Spanien, Karibien, Portugal och Florida. Jean och Stuart letar efter en semesterlägenhet på Fuerteventura.

16.50Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2015. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget. Joanna och Chip tar med förstagångsköparna Brandon och Kristen till Western Hills i Waco.

17.50Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Rottweilern Piccolino i Bagarmossen i Stockholm blir opererad av veterinären Kerstin Kjell när hon får kämpa med ett sår som blöder ymnigt. Djurvårdaren Erik Nilsson på Skånes djurpark utför ett annorlunda experiment på korparna Kiddo och Kurre för att testa deras kognitiva förmåga. På Brunmåla hästklinik undersöker veterinären Therese Lundberg hästen Donnas mun och gör en makaber upptäckt.

18.25Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

18.35Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Rottweilern Piccolino i Bagarmossen i Stockholm blir opererad av veterinären Kerstin Kjell när hon får kämpa med ett sår som blöder ymnigt. Djurvårdaren Erik Nilsson på Skånes djurpark utför ett annorlunda experiment på korparna Kiddo och Kurre för att testa deras kognitiva förmåga. På Brunmåla hästklinik undersöker veterinären Therese Lundberg hästen Donnas mun och gör en makaber upptäckt.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Vissa har kommit varandra väldigt när medan andra glider längre och längre från varandra. En deltagare hamnar i en jobbig situation.

20.00Sveriges yngsta mästerkock Svensk matlagningsserie från 2018. Här tävlar Sveriges bästa minikockar i åldern nio till tolv år. Juryn som består av Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson coachar de tävlande genom inspirerande och roliga utmaningar. Småkockarna ställs inför en lagtävling där de med en liten budget ska laga mat till skolbarn. Det blir en uppgift som river upp starka känslor. Det förlorande laget får göra upp i en nervkittlande sufflétävling.

21.00Morden i Sandhamn Svensk kriminalserie från 2017. Om kriminalinspektör Thomas Andreasson och Mia Holmgren från Nackapolisen som löser fall i skärgården som till sin hjälp ofta har öbon Nora Linde. Bland annat löser det ett fall med en försvunnen pojke och en misshandlad kvinna. De nya sommargästerna Carsten och Celia Larsson har bjudit in hela ön till en sommarfest för att inviga sitt nybyggda hus. Men alla ser inte framemot festen, bygget har retat gallfeber på många av öborna som är allt annat än nöjda med sina nya grannar. Carsten får anonyma hot och har även gjort sig ovän med byggarbetarna då han ligger efter med betalningar. Dessutom dyker det upp en objuden gäst på ön. Nora är mer neutralt inställd till de nya öborna och hon och Jonas är förväntansfulla inför kalaset. Ett kalas som slutar med en katastrof.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.40Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00CSI Amerikansk dramaserie från 2002/2003. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. En fågelskådare hittar en korp med ett mänskligt öga i munnen och teamet hittar resten av kroppen på en soptipp. Men under obduktionen upptäcker man att mannen inte är död.

23.55Law & Order: Special Victims Unit Amerikansk kriminalserie från 2008/2009. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch, Odafin Tutuola och Chester Lake går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. Stabler blir tvungen att samarbeta med en aggressiv polis när de försöker fånga en seriemördare.

00.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2012. Programserien följer brandmän, poliser och ambulanssjuksköterskor i deras svåra jobbvardag. Starka känslor, turbulens, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid, rädda liv och förhindra brott och olyckor. Ambulanssjukvårdaren Petra larmas till en sjuk kvinna. I centrala Kristianstad pågår ett lägenhetsbråk och polisen Simon åker dit. Poliserna Anna-Karin och Jonny åker ut till en trafikolycka i Strömsund.

01.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2015 med Lucy Liu. I Elementary har hela Sherlock Holmes-mytologin flyttats till USA och historierna utspelas i nutid. Efter att Watsons pojkvän mördats och Holmes tagit återfall tvingas de återigen förlita sig på varandra. Men så tar Holmes pappa återigen plats i sin sons liv. En mystisk kvinna som organiserar illegala pokertävlingar berättar för Holmes och Watson att hon är bekant med Mycroft och ber dem om hjälp då hennes liv är i fara. Men Joan misstänker att kvinnan ljuger.

02.55CSI Amerikansk dramaserie från 2002/2003. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. Grissom och Catherine utreder ett mord på ett slakthus där delar av chefens kropp hittats i en köttkvarn.

03.55Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2012. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. En person som var patient hos en terapeut blir mördad och Steve hittar bevis som pekar på att terapeuten var inblandad i brottet.

05.10Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2017. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Dagens värd Tobias bjuder på middag i sin husbil. Han serverar gästerna baconinlindad halloumi och grillad entrecôte med fransk sås och färsk pasta. Till dessert blir det minchokladkaka.