MENY

TV10

06.00Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

06.30Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

07.00Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

07.30Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

08.00Outback Wrangler När regnperioden närmar sig måste Matt bli av med ett antal strandade krokodiler innan boskapen återvänder. Men dessa envisa bestar flyttar sig inte utan strid.

08.30Outback Wrangler När Matt tillkallas av en ranchägare som berättar att en krokodil ätit boskap till ett värde av tusentals dollar varje vecka ger han sig ut för att fånga in och förflytta den giriga reptilen.

09.00Outback Wrangler Simon åker ut till en familjs boskapsranch vi floden Roper för att fånga krokodiler, inklusive en enorm 3-meterskrokodil som kommer familjen lite väl nära under regnperioden.

09.30Outback Wrangler Gruvföretag i Flying Fox Cattle Station förlitar sig på floden för sina vattenbehov. Dessa vatten är emellertid samtidigt hemvist för ett stort antal krokodiler som inte direkt uppskattar besök.

10.00Träskjägarna Jaktdag 22 av 30 inleds med goda nyheter – alligatorskinn har blivit allt mer eftertraktat, och köparna lägger betydligt större beställningar än vanligt.

11.00Träskjägarna Med 23 krävande dagar avklarade återstår endast den sista jaktveckan innan säsongen är över. Och som alltid är det denna sista bit som är tuffast.

12.00The Border Gränspoliserna övervakar luft, land och flod för att stoppa illegala droger och passlösa immigranter att ta sig över gränsen in till USA genom landets största inlandshamn.

13.00The Border I Laredo, Texas kämpar poliser från USAs inrikessäkerhetsdepartement mot narkotikasmuggling. I detta avsnitt får vi följa poliser som jagar en bil full med illegala immigranter.

14.00Highway Thru Hell James försöker få bort ett tippat släp som är lastad med tunga dörrar. En långtradare utrustad med ved sätter Cam och Colin på prov. Al och Gord måste få undan en container med skräp från motorvägen.

15.00Pawn Stars Ett par så kallade Ducks Foot pistoler, med flera pistolpipor på samma vapen, får killarna att dra till skjutbanan.

15.30Pawn Stars Det rullar in en Hertz Penske GT Mustang från 2014, som tillverkades i begränsad upplaga.

16.00Storage Wars Köparna sticker till Hollywood och Darrell Sheets hittar ett nytt sätt att räkna ut vinst på. Nabila Hannis kommer förbi och Jarrod och Brandi gör en chockerande upptäckt.

16.30Storage Wars Dave Hester startar dagen med ett minus på 500 dollar och försöker köpa sig ur situationen. Barry hittar något som kan hålla honom sällskap medan Jarrod och Brando hittar något mycket gammalt.

17.00Storage Wars Darrell Sheets snubblar över en sak som kan vara det största fyndet i programmets historia. Samtidigt försöker Jarrod och Brandi vända på sin situation, de har förlorat både pengar och en medarbetare.

17.30Storage Wars Köparna går på lagerauktion i Tustin. Här sätter Jeff Jarrod nytt personligt rekord efter att ha köpt ett lager för fem dollar.

18.00Ice Road Truckers När Rick återvänder till vintervägarna i Manitoba går det allt annat än smidigt.

19.00Ice Road Truckers Hugos vänskap med Rick testas under de stressiga vintervägsförhållandena. Austin och Darrell försöker vinna tid och gör något de sedan kommer att ångra.

20.00Running Wild with Bear Grylls Michael B. Jordan följer Bear Grylls på äventyr i Wales. De tvingas kämpa mot stora mängder regn och vara kreativa när det gäller att hitta värme för kvällen och mat till middagen.

21.00Pawn Stars En originalritning av minnesstatyn Marine Corps War Memorial kommer in i butiken.

21.30Pawn Stars Gasen i botten när pantstjärnorna provkör en Chrysler Town Newport från 1950-talet.

22.00The Curse of Oak Island Samtidigt som man skannar data som visar att stora metallföremål är begravda under Smith's Cove gör Rick och Marty Lagina överraskande upptäckter i Oak Island Money Pit-området.

23.00Highway Thru Hell En polarvirvel kommer med extrem kyla och brutala arbetsförhållanden till de som arbetar på vägen. Colin kämpar med att bärga en fastfrusen lastbil.

00.00Cops Polisen griper en icke-samarbetsvillig man som är efterlyst, upptäcker marijuanautrustning när de stannar en bil, och utreder en konflikt som involverar en luftpistol.

00.30Cops En passagerare håller alla på tårna under en rutinmässig trafikkontroll. Polisen spårar en snattare som bara stjäl babyprodukter. En desperat pojkvän klarar inte längre av sin instabila relation.

01.00The Fugitives En väpnad rånar hittas i Nederländerna, sex år efter en våldsam rymning.

02.00The Fugitives Räder runtom i London leder till arrestering av en portugisisk kvinna som är efterlyst för förfalskning.

03.00Ross Kemp: In Afghanistan Ross anländer vid Camp Bastion, får en medicinsk genomgång, och blir genast medskickad på ett offensivt uppdrag i den så kallade "gröna zonen".

04.00Ross Kemp: In Afghanistan I detta avsnitt läggs fokus på hur vardagen ser ut för en soldat, och hur det är att leva vid fronten och på militärbasen Now Zad.

05.00The Gadget Show Georgie träffar de olympiska medaljörerna Joy Joyce och Joshua Buatsi för att ta reda på mer om den avancerade teknik de använde sig av för att vinna.

05.30The Gadget Show Ortis Deley är i Brighton och upptäcker botemedel mot cancer, ja i teorin i alla fall.