MENY

Sjuan

05.56Mannen som talar med hundar Cesar träffar paret Julie och Chari som har problem med sin hund Lotus. När Lotus är med Julie får inte Chari komma nära utan att han börjar morra, skälla och bita henne. Cesar möter också schäfern Joey som är väldigt revirtänkande.

07.00Bachelor Sverige

08.00På kryssning med Jane McDonald Jane ska ut på sin första flodkryssning och kliver ombord på SS Maria Terese, en av de lyxigaste fartygen i världen. Resan går längs Danau och startar i Budapest och Jane hinner njuta av både prinsessmöten och femstjärniga restauranger.

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Matt och Sharron firade nyligen tioårsjubileum som gifta och vill nu påbörja ett nytt kapitel i deras liv. Första steget blir att flytta till soliga Almeria i södra Spanien tillsammans med deras hund Sammy. Enda som saknas är någonstans att bo.

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Laura Hamilton får ligga i för att hitta ett passande hus till Steve och Jane på vackra Teneriffa. Paret har varit tillsammans i två år och vet redan att detta är platsen de vill bo på när pensionen kommer tillsammans med deras två hundar.

11.00Mannen som talar med hundar Monica Hoover och Justin Ternes är ägare till pitbulltikarna Sandi och Trinity, som till en början var vänner men som nu slåss om allt från mat till leksaker. Det har gått så långt att Justin tvingats flytta in hos sin mamma tillsammans med Sandi.

12.02Fabriken inifrån Frysvaror är ett vinnande koncept om man vill underlätta vardagen. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Lowestoft där han får lära sig mer om produktionen av potatisvåfflor och dess resa från råvara till färdig produkt.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway Efter en dödlig olycka i ett mattvaruhus vänder sig mattkungens yngsta dotter till Frank och Lu med en vädjan om att de ska utreda hennes egna systrar.

14.00Mord och inga visor I samband med att en historisk butik i New York ska säljas till ett museum hittas butikens revisor död.

15.00Diagnosis Murder En seriemördare är på rymmen i Community General och är en fara för både patienter och personal. Dr. Sloan, Steve, Amanda och Jesse upptäcker snart att morden sker en gång i timmen.

16.00Det okända Familjen Mendez kom till Sverige som flyktingar från inbördeskrigets El Salvador. För några år sedan nåddes de av ett dödsbud från hemlandet. Kort därefter började det hända svårförklarliga saker i familjens närhet. Mediet Lena Ranehag försöker hjälpa familjen.

17.00På kryssning med Jane McDonald Säsongsstart. Jane inleder sin Östersjökryssning i Köpenhamn där hon kliver ombord på en lyxbåt. Den veckolånga resan tar henne till gammal arkitektur i Tallin, konst i St Petersburg, shopping i Helsingfors och guidad tur på Abba-museum i Stockholm.

18.00Glamour Bill gör ett erkännande för att skydda sin son. Liam försöker få Baker att inte lyssna på Bill. Baker kräver att få veta sanningen. Hope skyller allt på Bill.

18.30Glamour Brooke berättar för Ridge om Liams erkännande och Ridge bestämmer sig för att föra informationen vidare till Steffy och Thomas. Men konsekvenserna blir dramatiska.

19.00Bachelor Sverige

20.00Trädgårdsmästarna De blivande pensionärerna Kate och Derek har precis flyttat till en mindre fastighet i Hagley. Bostaden är de nöjda med men när det kommer till trädgården finns det mycket som kan förbättras. Kan trädgårdsmästarna möta parets hårda krav?

21.00Wallander Wallander och hans kollegor utreder en mordbrand. Det visar sig att den döde mannen haft en affär med sin kompanjons fru och han blir genast misstänkt. När även han hittas mördad måste Wallander söka sig tillbaka i männens förflutna.

23.00Iskalla mördare, heta offer Ett pensionärspar hittas brutalt ihjälslagna på sitt lantställe. Jakten på den skyldige sätts igång direkt och polisen upptäcker snabbt att det som händer i Las Vegas inte alltid stannar där.

00.00En seriemördares signum En rad kvinnor hittas mördade längs med vägkanterna, med märkliga symboler på sig. Polisen är förbryllade och saknar spår. Men detta ändras när mördaren ger sig på en ung kvinna som lyckas fly.

01.00Ett lik i trädgården En fruktansvärd upptäckt i majsodlingen på en bakgård är bara början på en outsäglig fasa. När skräcken sprider sig i den lilla staden i Mellanvästern leker någon en dödlig katt-och-råtta-lek och det dröjer åratal innan den hemska sanningen avslöjas.

02.00Det okända Säsongsavslutning. Mediet Pierre Hesselbrandt åker till Heby för att hjälpa Camilla, Stefan och 15-årige Leon som bor i en villa mitt i stan. Alla i familjen har märkt av oförklarliga aktiviteter och situationen har blivit helt ohållbar.

03.00Veterinärerna Den franska bulldoggen Donna blir opererad för ett diskbråck. En järv i Skånes djurpark verkar ha skadat sitt ena öga. Hunden Fila kommer till veterinärerna på Gärdet med ett sår på ögat som hon fått efter ett hundslagsmål.

04.00Hidden Säsongsstart. När kroppen av en pensionerad lärare upptäcks i ett hus utanför Blaenau Ffestiniog kallas kriminalkommissarie Cadi John och kollegan Owen Vaughan till platsen. Samtidigt försöker tre ungdomar fortsätta sina liv så normalt som möjligt.