MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill får reda på explosiva nyheter. Julius försöker få Sasha accepterad som en del av familjen. Thomas ber Ridge att förklara varför han till slut avslöjade sanningen om Douglas.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie ber Bill att bevara en hemlighet. Rick berättar för Brooke om sina planer för familjen. Caroline förhör sig om hur det går för Steffy. Quinn besöker Liam. Ridge och Thomas når en överenskommelse.

07.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En kvinna stämmer en före detta pojkvän för en obetald mobilräkning och avgifter för ett övertrasserat konto. Ett par före detta rumskompisar grälar om hyra och förlorad handpenning.

08.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2012. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins. Tre bagare har tagit sig till final och ställs nu inför de största utmaningarna hittills i tävlingen. Först bakar de den franska pajen pithivier innan de tar sig an den svåra tekniska utmaningen att baka fondant fancies, små brittiska sockerkakor med smörkräm och glasyr. Slutligen ska de få till ett perfekt exemplar av den amerikanska sockerkakan chiffon cake.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Det blir en halloweenspecial med fyra kändisar som bjuder varandra på middag.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. När familjen Kleins hund dog bestämde de sig för att leta rätt på en annan hund av samma ovanliga ras, ungersk vizsla. Men Ruby är inte den lojala och lydiga hund som vizslor är kända för att vara. Hon är rädd för nästan allt och biter därför. Familjen Klein har tvillingar som är tio år gamla och många barn kommer till huset och besöker dem. Därför måste familjen lämna bort Ruby om hon inte ändrar sitt beteende. Rana, en shetland sheepdog, skäller varje gång Karen eller dottern Alanna Adams rostade bröd hoppar upp ur brödrosten, när mikrovågsugnen plingar till och när telefonen ringer. De har till och med slutat att rosta bröd och nu är de innerligt trötta på sin hund. Hundexperten Cesar Millan visar hur ägarna kan bli av med sina problem genom att uppträda som alfa-hundar. I Ranas fall beväpnar sig Cesar med en brödrost och ett koppel. Ruby, som kräver lite mer tid, får ägna sig åt att simma i en swimmingpool.

12.30Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Josh är en livlig malteser som inte låter någon med en borste eller sax komma i närheten av honom. Mycket hellre jagar han dammsugaren eller springer i cirklar runt huset. Alla försök att få honom att stå stilla slutar med att någon blir biten. Boomer är en chesapeake bay retriever som skäller oavbrutet, vägrar gå upp ur poolen och som ständigt vill stå i centrum. Skällandet gör grannarna galna och ägarna Jodys och Christys relation ansträngd. I båda fallen har ägarna låtit sina hundar ta över hemmet. Båda hundarna behöver mer motion och mer bestämda ägare. Cesar Millan ska försöka få ordning på både ägare och hundar.

13.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Stephen, en 20-åring som drömmer om att bli modell, lade upp ett inlägg på internet där han hävdar att hans föräldrar Steven och Christine misshandlade honom när han var liten. Paret förnekar anklagelserna och förstår inte varför han hittat på något sådant. De påstår att Stephen från att han var 14 år betett sig aggressivt, så pass mycket att de en gång tvingades ringa till polisen. Stephens flickvän tycker att föräldrarna bör lämna dem i fred men Steven och Christine anklagar henne för att manipulera deras son till att hata dem ännu mer.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Tv-personligheten Michael Lohan och journalisten Kate Major gifte sig för ett år sedan men har nu förlorat vårdnaden om sina söner Landon, två år, och Logan, tio månader, efter att socialtjänsten kom över en video där paret bråkar inför sina barn. Michael hävdar att Katie är alkoholist och att hon blir aggressiv när hon dricker. Han tycker inte att hon klarar av att vara mamma men trots att barnen nu bor hos hans 74-åriga mamma är Michael säker på att han är en bra pappa och förtjänar att få tillbaka vårdnaden. Han ber doktor Phil om hjälp.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Två pappor stämmer sina barn på grund av lån.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Camilla Öhrnberg beger sig till Edsbyn för att hjälpa Theresia och Andreas Lindberg. De har svårt att bli av med underliga fenomen i vad de trodde var deras drömhus. Trots att de i flera omgångar har fått hjälp av medier fortsätter företeelserna.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Joakim och Monica Persson i Hästveda som oroar sig för att det spökar i deras hus. Joakim köpte huset när han bara var 21 år gammal och avfärdade ryktena om att det spökade där. Men så börjar hans fru Monica se och höra varelser som rör sig i huset.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Zende får beröm för sina senaste kreationer. Maya blir orolig när hon ser Lizzy och Nicole tillsammans vilket får henne att ge Rick ett förslag. Bill och CJ diskuterar försäljningen av Spectras fastighet men Liam lägger sig i.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna anklagar pappan till hennes barn för att ha spelat bort pengar som var öronmärkta för medicin och mat. En man som är stämd för obetalda räkningar hävdar att migrationsverket höll honom inspärrad trots att det är mot lagen.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Tanyadawn, 17 år, kämpar för att frigöra sig från en tuff uppväxt samtidigt som hon tar hand om ett nyfött barn och skolarbete. Till råga på allt har hon dömts till skyddstillsyn och hennes mamma är orolig för hennes framtid.

20.00112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2014. Serien följer polis, räddningstjänst och sjöbevakning i Stockholm, Åmål, Västervik och på Åland. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. Poliserna Annsi och Gunilla letar efter en stulen motorcykel. Haningepolisen Mats och hans kollegor tampas med några stökiga ungdomar som dricker alkohol på en strand och stör boende i området. När det börjar brinna i en sommarstuga rycker Emma från räddningstjänsten i Västervik ut.

21.00Ernst i Toscana Svensk livsstilsserie från 2015. Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien. Han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på. Ernst Kirchsteiger ställer till med en picknick bland Toscanas vinfält. Till picknicken syr han en filt av kökshanddukar och bakar en traditionell skördekaka med vindruvor. Han gör också en aubergine- och olivröra samt en stående lasagne. Ernst ger sig också i väg till staden Impruneta för att se hur man i alla tider tillverkat terrakotta.

22.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1984-1985. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs försöker komma åt en porrkung när de upptäcker att en av deras kontakter kan vara en dubbelagent.

23.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Ett upprört bud hävdar att han blev vittne till ett mord men det finns inga bevis för att det verkligen ägt rum.

00.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Marinkåren ber MacGyver om hjälp med att fånga in några pirater som kidnappat en arkeolog.

01.00Rush hour Amerikansk actionkomediserie från 2016. Den samvetsgranne kriminalpolisen Lee från Hongkong, en mästare på kampsport, beger sig till Los Angeles för att hämnas sin systers död. Väl där paras han ihop med polisen Carter som är hans raka motsats. Trots kulturkrockar inser de att de kompletterar varandra på ett oväntat effektivt sätt. Cole hamnar i ett gisslandrama på konserthuset när han är på dejt. När Carter och Lee undersöker saken upptäcker de att det hela var en täckmantel för ett mycket större brott.

01.55Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs utreder mordet på en åklagare som undersökte en grupp känd som den fransk-kanadensiska kopplingen.

02.55Tyst vittne Brittisk kriminaldramaserie från 2017. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppen består av Nikki, Thomas, Jack och Clarissa och de ställs ständigt inför nya dödliga fiender. När en människosmugglare hittas död undersöker Nikki de illegala invandrarnas skuggsamhälle. Hon hamnar i ett moraliskt dilemma när hon träffar tonåringen Akka från Syrien samtidigt som mördaren fortfarande är på fri fot.

05.05Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En ung man ska ha dragit ner byxorna och visat rumpan för sin flickväns faster och kastat sten på hennes bil efter att de grälat om ett lån. Ett par män bråkar om vad som orsakade en bilkrasch.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En festarrangör stämmer några vänner efter att hon inte fått betalt för en födelsedagsfest. En man anklagar sin före detta flickvän för att ha stulit hans bil men hon hävdar att bilen tillhör henne. En kvinna stämmer en tonåring som sålt henne en bil som hon inte kunde registrera.