MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric ber Brooke att förklara vad som är på tok och Charlie inser att hans misstankar stämmer. Ridge tvingas hantera Brookes vrede och Katie hotar Quinn.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Katie njuter av sin nyfunna makt över Quinn. Brooke svarar på Ridges frieri och RJ får reda på vad som hände i Australien. Zende frågar ut Coco.

07.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att den här gången hjälpa både norska kvinnor och män men också norska kändisar att bli sitt allra snyggaste jag, med hjälp av sitt professionella team. Politikern Dagrun Eriksen var en rocker när hon var ung men efter flera år i stortinget har klädstilen blivit alltmer konservativ. Bloggaren Elisabeth Norheim klär sig så ungdomligt att hennes tonårssöner börjat klaga.

08.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2013. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie åker till Tyne and Wear där Duncan och Susan Marshall bygger ett stort familjehem i georgiansk stil.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2011. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra amatörkockar i Telford bjuder varandra på middag med underhållning.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Labradoren Luna är rädd för rastgårdar, promenader och oväsen i hemmet. Cesar får en hård nöt att knäcka när han ska hjälpa henne. Cesar reser också till Florida för att möta hundar som arbetar med att hålla Miamis hamn fri från droger, kemikalier och sprängämnen. Frågan är om han kan hjälpa dessa arbetshundar att leka tillsammans lika bra som de arbetar tillsammans.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Pitbull- och chow chow-blandningen Zena är väldigt rädd för spisen. Det har lett till att hennes ägare, som bor utanför Phoenix i Arizona, har lagat mat utomhus det senaste året. Cesar besöker även rottweilern Major och schäfern Nira som slåss om vem som ska bestämma hemma. Jack russell-terriern Willie får också ett besök av Cesar. Hunden sörjer förlusten av familjens katt Jake som var den som bestämde i hemmet. Willies ägare berättar för Cesar att Jake var den som höll styr på Willie och att han nu slutat uppföra sig väl.

14.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En hyresvärd kräver att en hyresgäst betalar för städningen av det rum han lämnade i ett obeboeligt skick. En man som separerat från sin fru tycker att de pengar han är skyldig henne ska skrivas av då de fortfarande är gifta.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. När familjen Karlberg-Svensson köpte gården Laggarehemmet utanför Tidaholm kände de på en gång att det var någonting som inte stämde. Det finns en påtaglig närvaro i huset och det händer övernaturliga saker som gör att hela familjen känner sig uttömda på energi. Till och med Tomas, som är mycket skeptisk till det övernaturliga, har upplevt mystiska företeelser på ett mycket bokstavligt vis. Det okända tar med sig mediet Lena Ranehag och besöker familjen för att se om de kan lösa deras problem.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Familjen Holm tycker att det är någonting som inte stämmer i det nyrenoverade huset på Ingarö. De känner alla av en oförklarlig närvaro i köket och ibland blir det utan synbar anledning plötsligt iskallt på vissa ställen i huset. Dessutom känner Gino, pappan i familjen, av en mer illvillig bekantskap som skrämmer livet ur honom. Det okända tar med sig mediet Camilla Öhrnberg hem till familjen för att försöka hjälpa dem att få lugn och ro.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En tonåring som hälsar på hos sin pojkvän passar på att ta tillbaka vårdnaden om deras hund Riley.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna fattar det ödesdigra beslutet att hyra ut sitt hem till två unga män som sedan ska ha förstört platsen. En ägare till en pantbank stäms för att ha sålt en förfalskad designerklocka till en man.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Wyatt frågar Bill om hur mycket han vet om Steffys graviditet. Detaljerna om Steffy och Bills förräderi avslöjas.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Steffy känner en rädsla av att Liam ska lämna henne och tillåter sig själv att tröstas av Katie. Liam känner en stor ilska när han möter Bill.

19.00Love Island Sverige Svensk realityserie från 2018. Love Island Sverige är en svensk realityserie. I den heta jakten på sin själsfrände spenderar en grupp unga och kärlekstörstande singlar tid med varandra i en pompös villa på den sagolika grekiska ön Korfu.

20.00Fabriken inifrån Brittisk dokumentärserie från 2016. Några av Storbritanniens och världens största mat- och varuproducenter bjuder in till en intensiv resa där vi följer våra mest älskade varor, från råvara till produkt. Varor vi tar för givet i vardagen men inte kan föreställa oss att leva utan. Friterad potatis älskas av många, men kanske är favoriten den allra krispigaste formen. Gregg tar oss med till världens störta chipsfabrik och Cherry tar reda på hemligheten bakom perfekta chips.

21.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2018. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Caroline Giertz beger sig, tillsammans med framstående medier, till svenska hem där de söker förklaringar till mystiska fenomen. Annika och dottern Sanna bor i en gammal fastighet med känslan av att vara övervakade. Andar visar sig inomhus och på gården, men när en avliden person dyker upp i sovrummet rycker mediet Vendela Cederholm ut för att råda bot på de nattliga besöken.

22.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna och tjänstgöra som kommissarie. Richard ställs inför en mordutredning med personliga förtecken då offret mördades medan han var handfängslad vid honom. Hans jobb står snart på spel och han måste uppbåda all sin yrkesdisciplin och sina mest välputsade skor för att lösa mysteriet.

23.00Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1987. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. Morse och Lewis utreder när Nicholas Quinn, en examinator med nedsatt hörsel, hittas död. Quinns död tros först vara ett självmord genom cyanidförgiftning men Morse är övertygad om att han blivit mördad. När det kommer fram att Quinn avslöjat att kolleger sålt hemligheter får Morse vatten på sin kvarn och ger sig in i en labyrint av lögner och svek.

01.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Men nu är det dags för nya äventyr när Jessica flyttar till Manhattan i New York. Jessica undersöker ett mord som inträffat i samband med återskapandet av en rättegång om häxkonster som har kusliga likheter med händelser i nutida Cabot Cove.

02.05Onda andars hus Amerikansk dokumentärserie från 2016. Här berättas skrämmande historier om personer som varit med om oförklarliga händelser. När fenomenen fortsätter kallar många in ett medium, en präst eller en spökjägare. I värsta fall slutar det med att de drabbade tvingas lämna sina hem. När en flicka börjar höra en inre röst och i allmänhet beter sig konstigt måste hennes föräldrar leta efter roten till det onda.

03.05Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2014. Yossi äger en pantbank i Beverly Hills som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och är känd för sin sluga förhandlingsteknik och utmärkta smak. Yossi och en bilsamlare har svårt att komma överens om ett pris på en riktig bilklassiker. En blivande far letar present till sin gravida hustru, kanske en ring med en rosa diamant för den ringa summan av 2,6 miljoner?

03.35Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2014. Yossi äger en pantbank i Beverly Hills som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och är känd för sin sluga förhandlingsteknik och utmärkta smak. Säsongsavslutning. Pantbanken får möjlighet att införskaffa ett objekt av politisk och historisk tyngd. Yossi och Cory hoppas sälja ett av sina största föremål någonsin. Ett Elvis-fan är sugen på att köpa ett halsband som tillhört kungen själv.

04.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En professionell fribrottare stämmer sin manager på grund av uteblivna löner. En husägare kräver ersättning av en hantverkare efter att han utfört ett undermåligt arbete men han hävdar att hon inte följde hans råd.

05.05Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. Fyra hundar hamnar i ett våldsamt slagsmål som får ett rättsligt efterspel. En kvinna anklagar sin pappas före detta flickvän för att ha brutit sig in hos henne och stulit hennes hund.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna stämmer sin tränare och ett par som upptäckt att deras andrahandskontrakt är svart vägrar betala hyran men stannar kvar i lägenheten.