MENY

Sjuan

06.00Mannen som talar med hundar På den en gång fridsamma gatan är spänningen numera hög. Susannes schäfer mobbar andra hundar, Nancy och John kan inte kontrollera sina husky-hundar på promenad, och Eleanores hund hugger mot andra hundar. Kan Cesar återställa lugnet?

07.03Husjägarna Phil hjälper Tom och Sue som har sålt sitt hus i Yorkshire och vill flytta söderut till Suffolk. Innan Phil har hittat ett hus så bor paret i sin husbil. Kirstie hjälper förstagångsköparen Beccy som just nu bor med sin mor.

08.00En plats i solen: Sommarsol Kärleken till den spanska paradisön Ibiza är stor för brudparet Neil och Zoe. Förutom att gifta sig på ön har paret bestämt att ett semesterhus på samma plats är den perfekta bröllopsgåvan till varandra. Mäklaren Ben guidar dem i bostadsdjungeln.

09.00En plats i solen: Sommarsol Så länge Susan kan minnas har drömmen om ett semesterhus i Spanien funnits där. Åren har gått men efter en semester på Mallorca väljer hon att äntligen slå slag i saken. Till sin hjälp har hon mäklaren Scarlett och bästa vännen Tina.

10.00Hundräddaren Brandon tar sig an fem olika gatuhundar hundar som ska adopteras bort.

10.30Hundräddaren Ett par kontaktar Brandon och vill att han ska hitta en ny lekkamrat till deras befintliga hund. Brandon hittar en lämplig kandidat men måste bryta dennes vana av att tugga på allt den ser. Lyckas Brandon med det är adoptionen ett faktum.

11.00Mannen som talar med hundar Cesar hjälper skådespelande tvillingarna Tiffany och Krystle med deras hund Tigger, en chihuahua-pomeranianmix som biter dem. En labrador retriever vid namn Dan lär sig snabbt att bli en bra jakthund men har samtidigt blivit mer aggressiv.

12.03Ambulansen Det är en nervös afton för samtalshanteraren Joe som mottar sitt första obevakade larmsamtal under en stressig kväll. Dessutom får ambulanspersonalen åka på ett flertal utryckningar som visar sig bli tuffare än förväntat.

13.00Summer of Rockets Samuel tvivlar på att mr Field och Denning inte är vilka de utger sig för att vara och bestämmer sig för att ställa dem till svars. Kathleen får tips om var Anthony befinner sig och Sasha drar igång en hemlig utredning i skolan.

14.05Mord och inga visor En blyg buktalare anklagas för att ha mördat den hänsynslösa ägaren av en komediklubb efter att hans docka hittas bredvid offret i ett låst rum.

15.06Diagnosis Murder Säsongsstart. Vem hade kunnat ana att en polis, med två år kvar till pension, skulle kunna döda sin bästa vän? Men det är precis vad som händer i säsongens första avsnitt när Dr. Mark Sloan och hans son Steve får ett riktigt triangeldrama på halsen.

16.05Det okända Mediet Camilla Öhrnberg åker till Gilleshult där familjen Augustsson bor. De delar sitt hus med bland annat en flicka som går igen, men på senare tid har en ny närvaro trängt sig på. Nu känner de att de inte längre orkar med aktiviteterna.

17.04Husjägarna Kirstie hjälper Dani att hitta en ny lägenhet i Brighton, dit hon valde att flytta efter att hennes äktenskap tog slut. Phil hjälper förstagångsköparna Katy och Charlie som för närvarande bor hos Katys mor, men som nu vill hitta något eget.

18.03En plats i solen: Sommarsol Justine och Ashelys kärlek till paradisön Ibiza är oändlig. Paret har spenderat otaliga festkvällar där och det är även platsen de förlovade sig på. Nu är deras nattklubbsdagar är över vill de hitta det perfekta semesterhuset på ön.

19.00En plats i solen: Sommarsol För det irländska paret Lesley och Phil är det dags för ett nytt kapitel i deras liv. De planerar nämligen att flytta till den spanska östkusten, La Marina Alta. Scarlette visar paret 5 olika fastigheter och flera visar sig falla dem i smaken.

20.00Trädgårdsmästarna Roxy och Steve bor i Sheffield tillsammans med deras två barn. Huset är fint men trädgården är bland det tråkigaste de någonsin skådat. Förhoppningen är att trädgårdsexperterna ska kunna skapa en lekfull miljö där barnen kan spendera lediga dagar.

21.00Jorden runt med tåg Tony lämnar Europa och reser vidare till Sydamerika. Han börjar sin resa i Buenos Aires där han lär sig allt om tangon för att sedan rulla vidare till Peru i ett av världens lyxigaste tåg. I Peru gör han uppehåll Cusco samt Machu Pichhus ruiner.

22.00Secret Bridesmaids' Business Säsongsstart. De tre bästa vännerna Melanie, Saskia och Olivia lever till synes perfekta liv och när Olivia förlovar sig kommer de varandra ännu närmare. Men ingen vet att de alla bär på mörka hemligheter, som plötsligt börjar komma till ytan.

23.00Miss Marple En annons tillkännager datum och plats för ett mord och väcker en hel bys nyfikenhet. Alla är övertygade om att det är ett skämt, men samlas ändå på platsen vid utsatt tid. Efter att ljuset plötsligt släckts och skott avlossats hittas en person död och en är skadad. Miss Marple tar sig an fallet.

01.04Mord och skandaler i Hollywood En flicka knivhuggs till döds av någon som utger sig för att vara ett digitalt monster och en ung man mördar tre kollegor efter ett inlägg på nätet. Men vad låg egentligen bakom händelserna och ligger ansvaret hos våra sociala medier?

02.00En natt på slottet Christina Schollin, Kee Marcello, Christian "Kicken" Lundqvist och Annika Ljungberg beger sig till slottet. Annika har haft en nära kontakt med det övernaturliga sedan uppväxten medan Kicken är rädd för vad som komma skall. Christina ber Lena om hjälp med att få kontakt med sin äldre bror.

03.00Veterinärerna Marek rycker ut när det uppstår problem med en nyfödd kalv. Karin opererar den franska bulldoggen Pelés knä. Cesar undersöker några katter. Kalle på Skånes Djurpark vaccinerar parkens två lodjursungar.

04.00A Million Little Things Regina tvingas ta några viktiga beslut åt Rome, strax efter att ha insett att hon kanske inte känner honom så bra som hon tidigare trott. Gary försöker övertyga Maggie om sin lojalitet och Katherine upptäcker att hon har en ny beundrare.

05.00Judys domstol En kvinna ber sin nanny om flera tusen dollar för att låta sin 8-åriga dotter åka på cheerleading-läger. Hennes nanny vill ha lånet återbetalat. En kvinna anklagar en hunduppfödare för att sälja en sjuk valp till henne.

05.30Judys domstol F.d. flickvänner bråkar om kommersialisering av personliga konstverk som ska visa kärlek och acceptans under en stor livsförändring.