MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Brooke och Ridge oroar sig för Sheilas inflytande på Eric. Quinn ber Steffy om hjälp. Sheila blir nervös när Eric får en besökare på sitt hotellrum.

06.30Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2015. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. I varje avsnitt följs en ny person på resan till det förflutna. 23-åriga Ninna föddes i Colombia och adopterades till Danmark där hon växte upp i en lantlig by på Jylland. Men hon har alltid undrat varför hennes föräldrar lämnade bort henne, och behöver veta mer om sitt ursprung i sökandet efter sin identitet.

07.30Hem till salu Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som auktioneras ut. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra nya amatörkockar gör upp i en jubileumsspecial om vem som kan få till den mest omtyckta middagsbjudningen.

11.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Cesar Millan tar sig an tre olika familjer med helt olika hundproblem. Jeff och Kelly har tre hundar som alla har irriterande beteenden, från Kaylie som skäller och springer runt i cirklar till Seven som flera gånger har bitit sina ägare. Familjen Collinsons pudel Macy är livrädd för köksdörren och vägrar gå nära den. Adams och Janes weimaraner Lex gör anspråk på allt som ligger på golvet. Om Adam eller Jane försöker ta upp något från golvet så försöker han bita dem.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Cesar Millan hjälper paret Danny och Andy med sin blandrashund Mongo som lider av separationsångest. Om Mongo lämnas ensam så tar han farliga risker för att slippa lös och ägarna är oroliga för hans hälsa. Astronauterna Suni och Leland har problem med sina hundar. Sunis jack russell-terrier Gorby attackerar hundar som är större än honom själv. Leland har två rhodesian ridgeback-hundar, Jake och Scout. Jake har ovanan att försöka bita personer som kommer i närheten av hans husse.

14.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ineka kräver pengar för att ersätta en mobiltelefon som hon hävdar att hennes före detta vän stulit. Rachel vill att hennes vän Christine återbetalar ett lån men hon vill ha mer tid på sig.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Camilla Öhrnberg beger sig till Edsbyn för att hjälpa Theresia och Andreas Lindberg. De har svårt att bli av med underliga fenomen i vad de trodde var deras drömhus. Trots att de i flera omgångar har fått hjälp av medier fortsätter företeelserna.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Joakim och Monica Persson i Hästveda som oroar sig för att det spökar i deras hus. Joakim köpte huset när han bara var 21 år gammal och avfärdade ryktena om att det spökade där. Men så börjar hans fru Monica se och höra varelser som rör sig i huset.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En förare som levererar pizzor hör ett konstigt ljud och upptäcker att en nioårig pojke råkat springa in i bilen. En man som förlorat alla sina pengar på spel ber sin nya flickvän om ett lån, något som leder till en stämning.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna som riskerar att förlora vårdnaden om sin dotter accepterar hjälp från sin mamma som nyligen fått ett stort bidrag. Ett par före detta vänner grälar om biljettförsäljningen till en konsert som ska ha haft få besökare.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Wyatt utför en drastisk handling för att bevisa sin lojalitet gentemot Bill. Nämnde använder just Wyatt för att komma på en ny plan för att komma åt det han suktar efter allra mest.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Dollar Bill använder sin son Wyatt som insats i ett farliga bedrägeriförsök. Steffy blir irriterad när samme Bill föreslår att de ska dela en gemensam framtid och bilda en familj.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Christina är övertygad om att fel man dömts för mordet på hennes son Stephin. Hon tror att det är sonens vän Devin som skjöt ihjäl honom. Devin som förnekar anklagelserna var närvarande när Stephin dog och har sonat sitt straff för det.

20.00Fabriken inifrån Brittisk dokumentärserie om matproduktion från 2017. Genom en unik inblick bakom kulisserna på Storbritanniens och Europas största matfabriker får vi följa några av de mest älskade livsmedel resan från råvara till färdig produkt på ett dygn. Vi guidas i deras smaskiga hemligheter och saftiga historia. Turen har kommit till fiskpinnar, räddaren i vardags-nöden. Cherry beger sig till Island och följer torsken som sedan åker vidare till brittiska fabriker där Gregg tar över för att förvandla råvaran till våra gyllenbruna godsaker.

21.00Bonde söker fru - Kärlek åt alla Svensk realityserie från 2018 med Linda Lindorff. Våra bönder lämnar sina bondgårdar och får tillsammans med sina brevskrivare tillbringa sommaren på idylliska Siggesta gård. Här får vi följa bönderna på en snårig, men spännande resa mot den stora kärleken och det blir en händelserik vistelse med många överraskningar. Bönderna fortsätter sin dejtingsommar och bjuder ut varsin brevskrivare att prova på bondgårdslivet. Magnus är imponerad av Moa och Christer känner sig besviken på Marie. Kvällen avslutas med grillfest.

21.30Bonde söker fru - Kärlek åt alla Svensk realityserie från 2018 med Linda Lindorff. Våra bönder lämnar sina bondgårdar och får tillsammans med sina brevskrivare tillbringa sommaren på idylliska Siggesta gård. Här får vi följa bönderna på en snårig, men spännande resa mot den stora kärleken och det blir en händelserik vistelse med många överraskningar. Det är grillfest på Siggesta herrgård och Magnus har fullt upp med flera spirande romanser. Marie blir konfronterad av sina brevskrivare, som anser att hon spenderar för mycket tid med en av dem. Linda anländer till gården och det är dags för val.

22.00Morden i Sandhamn Svensk dramathrillerserie från 2018 med Alexandra Rapaport. Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar kriminalinspektör Thomas Andreasson och juristen Nora Linde mot oanad ondska, på liv och död. Säsongsstart. Nora och Jonas är bjudna på sommarfest hos några grannar som vill inviga sitt nybyggda lyxhus på ön. Men det stora bygget har retat gallfeber på många av öborna och kalaset slutar i en katastrof.

00.00Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1988. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. Tonåringen Valerie försvinner spårlöst på väg hem från sin snobbiga flickskola. Fallet hamnar hos Morse efter att två kommissarier misslyckats. Morse är övertygad om att flickan nu måste vara död eftersom mer än ett halvt år passerat sedan hennes försvinnande men Valeries föräldrar får en lapp som verkar vara skriven av deras dotter. Morse och Lewis utreder klasskamrater, bekanta, pojkvänner och lärare utan framsteg men fallet tar en ny vändning när en lärare plötsligt dör.

02.10En natt på slottet Svensk realityserie från 2016. Mediet Anne-Kristine Augestad bjuder in svenska kändisar att tillbringa en natt på Wenngarns slott där de på nära håll får uppleva andevärlden. Anne-Kristine vet inte på förväg vilka det är som kommer och deltagarna vet inte vad som väntar dem under kvällens gång. Idrottaren Robert Kronberg, sångaren Jessica Folcker, programledaren Sofia Rågenklint och artisten Dogge Doggelito tillbringar en natt på slottet. Dogge kallar medier för själens riddare men han är själv inte öppen för det övernaturliga. Han får reda på något överraskande när han träffar Anne-Kristine. Sofia är med om ett känslostarkt möte och Jessica får goda nyheter. Robert är skeptisk men får snart anledning att tänka om.

03.10Monsterdejten Amerikansk realityserie från 2015. Några singlar blir förvandlade till monster och skickas ut på dejt för att se om utseendet verkligen är allt eller om de i stället kan förälska sig i personligheten bakom masken. Programstart. Noelle är en petig kvinna som aldrig verkar hitta någon som duger. Hon blir utklädd till häxa och får välja mellan den vältalande utomjordingen Kirk, den skämtsamme grisen Clint och den synska hunden Joe.

03.35Monsterdejten Amerikansk realityserie från 2015. Några singlar blir förvandlade till monster och skickas ut på dejt för att se om utseendet verkligen är allt eller om de i stället kan förälska sig i personligheten bakom masken. Den traditionellt lagda singeln Jonathan väljer mellan den individualistiska ödlan Wilma, den frispråkiga musen Sara och Jenny, en afro-drottning som inte ger upp så lätt.

04.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. En kvinna hävdar att hon lånat pengar till en före detta vän medan vännen påstår att det inte var ett lån utan en investering i hans företag.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett före detta par och en hyresvärd möts i ett fall som rör farliga gasutsläpp, droganvändning och vandalisering.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man hävdar att han blev väckt av att en kvinna slog honom i huvudet med ett basebollträ och anklagade honom för stöld. En kvinna påstår att hon hittade en handväska fylld med pengar framför ytterdörren.