MENY

Kanal 11

06.00My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

06.23Long Island Medium Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

07.15Unga mödrar Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.05Unga mödrar Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

09.00Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

09.30Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

10.00Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

10.30Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

10.58Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

11.28Say Yes to the Dress: UK Följ med kungliga klänningsdesignern David Emanuel i Confetti & Lace brudklänningsboutique, där han tillsammans med ägaren Christine Dando och hennes team hjälper blivande brudar att hitta sina drömklänningar.

11.57Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

13.00Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

14.00Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

16.00Fixer upper Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.

17.00Revenge Body With Khloe Kardashian Mike började tröstäta efter en tragisk olycka i det militära. Khloe hjälper till att återställa honom till den man han en gång var.

18.00Ultimate Shopper Deltagarna tävlar i att handla. Fyra fashionistas kämpar för att vinna sin drömgarderob. De ska klara en rad utmaningar och vinna juryns gillande för sina outfits. Det kan handla om att hitta kläder för att besöka drottningen eller gå på röda mattan.

19.00My 600-lb Life Följ människor som kämpar för att gå ner från upp emot 300 kg till en mer hälsosam vikt. Resan inleds med en livräddande men ofta traumatisk gastric bypass-operation, och sedan är det dags för kilona att rasa - något som inte är lätt.

20.00Christmas Cookie Challenge Julens bakverk är mer än bara sötsaker - de är gåvor, barndomsminnen och gjorda med kärlek och stolthet. Här tävlar fem självsäkra och djärva bagare för att visa sin skicklighet. Kräsna domare ska kröna den bästa julbagaren, som vinner 10 000 dollar.

21.00Body Bizarre Vi möter Roger i Frankrike som är 22 år gammal men instängd i en åttaårings kropp.

22.02Outsiders Vi möter människor med annorlunda livsstil och levnadsöden. En del ser ut att leva helt vanliga liv, men bakom fasaden döljer sig annorlunda intressen och livshistorier som får omvärlden att häpna.

23.02Botched Förtvivlade och desperata människor som har råkat ut för hemska plastikoperationer kommer till två av Kaliforniens bästa plastikkirurger för att få hjälp.

00.00Beauty Queen Murders Skönhetsdrottningen Brenda är modeguru i sin hemstad. När hon hittas död skräms folket i Cape Girardeau av vetskapen att det finns en mördare bland dem.

01.02Evil Lives Here Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna? Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?

02.00Pamela Smart: An American Murder Mystery Rättegången fortsätter och åklagarsidan spelar upp hemliga ljudupptagningar som skakar om hela rättssalen. Men Pam Smart insisterar på att hon inte hade med makens död att göra.

02.55Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

03.45Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

04.30The Bachelor Australia Blake tar med alla fem kvinnorna på en äventyrlig utflykt till Blue Mountain. Det blir ett annorlunda cocktailparty och vi närmar oss den sista rosen.

05.17Fixer upper Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.

05.17Fixer upper Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.