MENY

TV4 Film

06.17Star File

06.30Star File

06.50Sliding doors I dramat Sliding Doors möter vi Hanna som får sparken från sitt PR-jobb i London. På väg hem hinner hon precis med sitt tunnelbanetåg där hon både träffar en intressant man och kommer hem i tid för att upptäcka att pojkvännen är otrogen. Men vi kommer också att få se hur Hannas liv skulle se ut om hon missade tåget, vilket blir ett helt annat öde. I rollerna syns Gwyneth Paltrow och John Hannah.

08.50Letters to Juliet Romantiskt drama om Sophie, en ung amerikansk kvinna som drömmer om att bli författare. Hon reser till den romantiska italienska staden Verona, skådeplatsen för Shakespeares “Romeo och Julia”, för att bli inspirerad, och stöter där på fenomenet med människor som skriver kärleksförklaringar till pjäsens Julia. I rollerna syns Amanda Seyfried, Gael García Bernal och Vanessa Redgrave.

10.55Feeling of home, A Abby är programledare för en växande webbserie, "New England, My Way". Den blir uppmärksammad av en finansiär som vill bredda hennes varumärke som ett ansikte för New England i nordöstra USA. Nu har Abby två problem, hon kommer egentligen från Texas och hennes pappa behöver hjälp på sin ranch. När hon åker hem upptäcker hon att gamla kärleken Ryan jobbar på gården. Romantiskt drama från Hallmark.

12.47Zack and Miri Make a Porno Zack (Seth Rogen) och Miri (Elizabeth Banks) har varit kompisar hela livet och stöttar varandra genom vårt och torrt. Men när bägge två ställs inför allvarliga ekonomiska bekymmer krävs något radikalt för att bli skuldfria. Duon kläcker en desperat plan - att tjäna pengar på en heminspelad porrfilm. Hejdlös amerikansk komedi av Kevin Smith, mannen bakom filmer som "Clerks" och "Dogma".

14.50Rallybrudar Det är 60-tal och Ulla (Eva Röse) arbetar som veterinärassistent på den lilla orten Torsby i Värmland. Enda anledningen till att Ulla bor och arbetar i Torsby är hennes stora intresse för rally. Hennes dröm är att själv bli en erkänd rallyförare och delta i Monte Carlo-rallyt. Hon bestämmer sig för att satsa allt, men för att kunna ställa upp behöver hon en kartläsare. Bonddottern Birgitta (Marie Robertson) drömmer om ett liv i Paris i stället för att gifta sig och ta över gården. Ulla lyckas övertala den motvilliga Birgitta att ställa upp eftersom hon ser en chans att få komma till Frankrike. Men de bägge kvinnorna får också slåss mot fördomar från byns manliga invånare.

16.56Dash of love, A Romantiskt drama från Hallmark om talangfulla kocken Nikki som blir arbetslös när hennes restaurang går i konkurs. Men så får hon jobb som assistent åt idolen och kändiskocken Holly Hanson som driver restaurang. Här träffar hon stilige kollegan Paul och får efter stängning experimentera i köket där hon hittar på nya rätter.

18.50Det näst bästa Dramakomedi om Abbie (Madonna) och Robert (Rupert Everett) som är bästa vänner och delar det mesta i livet - glädje, sorg, drömmar och...intresset för killar. Det gillar också att festa och efter en särskilt helvild natt vaknar upp i varandras armar. Snart upptäcker Abbie att hon är gravid, vilket ska vända upp ned på deras liv.

21.00Kvinnan i buren Dansk thriller från 2013. Kriminalinspektör Carl Mörck är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor. Men han har svårt att samarbeta och får i uppdrag att leda en nystartad avdelning för ärenden av särskild art. Avdelningen består av Carl och Assad och uppgiften är att de ska läsa igenom gamla fall och stänga dem. Men när han läser om en politiker som försvann fem år tidigare och som klassats som möjligt självmord blir han nyfiken. Han och Assad börjar gräva i fallet leder det dem hela vägen in i dansk toppolitik.

23.00Limitless Eddie är en arbetslös författare med svår skrivkramp. Men så kommer han över ett piller som ökar hjärnkapaciteten med flera hundra procent. Snart är han på toppen av världen men framgången har en skuggsida och snart är Eddie i stor fara. Huvudrollerna i thrillern Limitless spelas av Bradley Cooper och Robert De Niro.

01.02Dödspolarna Det första samarbetet mellan Robert De Niro och Martin Scorsese är en klassisk skildring av livet i Little Italy, New York. Några kompisar växer upp på de hårda gatorna i början av 70-talet. Charlie vill bli lika respekterad som sin farbror, den lokale gangsterbossen, men vill samtidigt leva ett vanligt liv med sin flickvän. Han måste även hålla sin galne polare Johnny Boy borta från trubbel.

03.25Poms - Dansa för livet När Martha får besked att hon har cancer lämnar hon New York för pensionärsbyn Sun Springs i soliga Georgia. Hon har gett upp om livet men får ny energi när hon blir vän med Sheryl som övertalar henne att vara med och starta en cheerleading-grupp för kvinnor som är 60+. Huvudrollerna i komedin Poms - Dansa för livet spelas av Diane Keaton, Jackie Weaver, Pam Grier och Rhea Perlman.

05.15Star File

05.33Star File

05.45Star File