MENY

TV4 Film

07.00Close Up

07.45Sändningsuppehåll

10.50Ebberöds bank "Ebberöds Bank" är en svensk komedi från 1946 av och med Adolf Jahr. Skräddarmästare Ågren i Ebberöd lever med sin viljestarka hustru Karolina, två barn, husjungfrun Ann-Sofie och gesällen Anton. Hans vardagsliv skulle ha varit ganska problemfritt om det inte var för hans stora skulder. En dag får Ågren ett telegram som vänder upp och ned på tillvaron för honom och hela Ebberöd.

12.30En djävul till flickvän I den romantiska komedin "En djävul till flickvän" möter vi Darren som träffat kärleken i Judith. Men hans dimmiga bästa kompisar, Wayne och J.D., är misstänksamma då Judith är mycket dominerade och snart börjar kontrollera hela Darrens liv. Wayne och J.D. tar ett drastiskt beslut och försöker sabba förhållandet för att i stället para ihop Darren med hans skolkärlek, Sandy.

14.30Supersugen Amerikansk succékomedi med Jonah Hill, Michael Cera, Emma Stone och Seth Rogen. Seth och Evan är två tafatta tonåringar som inte är särskilt populära på sin high school, och de beklagar sig ständigt för varandra. När en av skolans snyggaste tjejer överraskande bjuder in dem på årets viktigaste fest lovar de att ta med sig alkohol, men har egentligen ingen aning om hur de ska lyckas med det.

16.50Meet Bill Bill lever ett tillsynes bekvämt medelklassliv med jobb på bank och fint hus. Men allt är tillhandahållet av hans täta svärfar och Bill får inte mycket respekt av sina närmaste. Men när han får reda på att hans fru har en affär, och i samma veva blir mentor åt en tonåring, blir det en chans att vända blad i livet. Huvudrollerna i "Bill" spelas av Aaron Eckhart, Kristen Wiig och Jessica Alba.

18.50Hundtricket Svensk romantisk komedi från 2002. Simon, Micke och Mario är tre vänner med helt olika liv. Micke har varit med i en dokusåpa, Mario har flickvän sedan tre år tillbaka och Simon söker efter den stora kärleken. För att hjälpa Simon på vägen att hitta sin drömtjej föreslår Micke att han ska testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund att gå ut och gå med för det är något tjejer faller för. Sagt och gjort, Simon lånar en tax och beger sig ut på promenad med hopp om att hitta kvinnan i sitt liv.

21.00Lost in translation Lost in translation är ett amerikanskt drama från 2003. Bob (Bill Murray) är en amerikansk skådespelare som är i Tokyo för att spela in en lukrativ reklamfilm för ett whiskymärke. På hotellet blir han bekant med Charlotte (Scarlett Johansson), en ung kvinna som just slutat universitetet och inte vet vad hon ska göra av sitt liv. Hon är i Japan med sin fotograferande pojkvän och medan han är ute på uppdrag utvecklas en allt starkare vänskap mellan den medelålderskrisande Bob och den vilsna Charlotte. Regissör: Sofia Coppola.

23.00The reader Det är sommar i 1930-talets Berlin när unge Michael möter den betydligt äldre Hanna och de inleder en romans. Men Hanna försvinner plötsligt och Michael träffar henne igen först åtta år senare. Han är då juridikstudent och Hanna står anklagad för krigsförbrytelser. Kate Winslet tilldelades en Oscar för bästa huvudroll för sin insats i "The Reader" som bygger på Bernard Schlinks roman ”Högläsaren”.

01.35Beef Beef är en amerikansk komedi från 2014. Lou driver en delikatessaffär i New York som har blivit något av en institution i grannskapet. Hit kommer alla möjliga människor och berättar om sina problem och förväntar sig att Lou ska klara biffen. Med hjälp av sin färgstarka familj löser han fallen genom gamla hederliga råd, enkel rättvisa, eller en fin köttbit. I rollen som Lou ses Christopher Meloni.

04.35Close Up

05.20Titta vem som snackar nu Titta vem som snackar nu! är en amerikansk komedi från 1993. James och Mollie har två barn, Mikey och Julie, och när Mollie blir arbetslös måste James ta ett jobb som privatpilot. Hans arbetsgivare, affärskvinnan Samantha, är väldigt krävande så han skaffar en hund som sällskap till familjen. Snart har de två hundar att ta hand om då Samantha lämnar sin pudel Daphne hos dem. Deras byracka Rocks kommer inte alls överens med Daphne och det visar sig även att James chef Samantha har dolda motiv.