MENY

TV4 Film

07.35Sändningsuppehåll

10.35Åsa-Nisse på Mallorca Åsa-Nisse och Klabbarparn får korn på en sjörövarkarta som Sjökvisten ropat in på en auktion. De bestämmer sig för att lura till sig kartan och själva leta reda på skatten som ska finnas på Mallorca.

12.50Legally blonde Elle Woods är blond, gladlynt och populär. Men när pojkvännen Warner gör slut med henne för att hon är ”för blond” för att matcha hans politiska ambitioner, vägrar hon ge upp. Hon bestämmer sig för att göra Warner sällskap på Harvard, och vinna tillbaka honom.

14.50Legally blonde 2 Elle Woods stöter på korrupta politiker, vapenlobbyister och en homosexuell hund i denna andra komedi om den skärpta advokatblondinen. Här beger hon sig till Washington för att propagera för en lag mot plågsamma djurförsök.

16.5028 dagar New York-journalisten Gwen festar hårt och trivs med det, tills hon kraschar en limousine under sin systers bröllop. För rattfyllan döms hon att tillbringa 28 dagar på en avvänjningsklinik. Där möter hon nya människor och tvingas omvärdera sin livsstil.

18.55The burning plain Sylvia lever ett innehållslöst liv och går från det ena destruktiva förhålladet till det andra. Gina är gift och har tre barn men inleder en affär med Nick, något hennes dotter Mariana upptäcker. Maria blev bortlämnad som spädbarn. Deras öden vävs samman och allt startar med en brand.

21.00När lammen tystnar Nybakade FBI-agenten Clarice Starling utreder ett fall där en seriemördare misstänks ha kidnappat en politikers dotter. När utredningen kör fast skickas Clarice till ett högriskfängelse för att ta hjälp av den iskalle psykopaten Hannibal “The Cannibal” Lecter.

23.20Collateral Taxichauffören Max lever ett stillsamt liv men när han plockar upp Vincent i sin bil förändras allt. Vincent övertalar Max att köra honom till fem olika adresser och redan vid det första stoppet får Max en chock när han inser att Vincent just dödat en man.

01.40Närkontakt av tredje graden Efter succén med ”Hajen” gjorde den dåvarande UFO-fantasten Steven Spielberg denna stilbildande science fiction-film. Richard Dreyfuss spelar en elreparatör som en natt bländas av ett starkt ljussken och får en melodislinga på hjärnan – en slinga som visar sig vara ett utomjordiskt försök till kommunikation.

04.35Close Up

05.10Hör upp, blindstyre! Dave är döv och äger en tidningskiosk och Wally, som är blind, söker arbete hos honom. Det visar sig att de kompletterar varandra och blir oskiljaktiga vänner. När ett mord äger rum i kiosken har de svårt att bevisa vad de sett och hört och blir själva misstänka för dådet.