MENY

TV4 Film

06.45Postis Per - Filmen Postis Per - Filmen är en animerad film från 2014. Den populära brevbäraren Postis Per har jobbat i småstaden Greendale i många år. När företaget Per jobbar för får en ny chef som ställer in de anställdas bonus grusas hans planer på att ta sin fru på resa till Italien. I stället bestämmer han sig för att delta i en sångtävling på tv och är oväntat framgångsrik. Under tiden ersätter Pers chef honom med en robot. Men folk börjar klaga på roboten som beter sig konstigt och det visar sig att idén inte är så oskyldig som den verkar.

08.05Sändningsuppehåll

11.15A family thanksgiving A family thanksgiving är en amerikansk komedi från 2010. Claudia är en framgångsrik advokat i New York och har stora ambitioner vad gäller sin karriär. Det finns inte något hon vill ändra på i sitt liv och när hennes syster vill att hon deltar i thanksgivingfirandet anser att hon inte riktigt har tid för sådant. I själva verket insisterar hon på att hennes team jobbar den dagen inför ett viktigt rättsfall. I samband med det råkar Claudia träffa en äldre mystisk dam som visar henne hur hennes liv hade kunnat te sig i en parallell verklighet.

13.20Zoolander Zoolander är en amerikansk komedi från 2001. Den manliga fotomodellen och världsstjärnan Derek Zoolander (Ben Stiller) bestämmer sig för att dra sig tillbaka efter att hans stjärnstatus börjat dala och han dessutom varit med om en tragisk olycka. Zoolander vill finna meningen med livet utanför den ytliga modevärlden. Han övertalas dock av designern Mugatu (Will Ferrell) att vara med i hans nya och alternativa klädshow innan han lägger karriären åt sidan. Mugatu har egentligen helt andra planer för Zoolander än en sista visning. Han planerar att utnyttja honom i mordet på Malaysias nye president som Mugatus högre chefer vill se död eftersom han gör det svårt för dem att använda minderåriga för tillverkning av kläder. Zoolander har ingen aning om att han har hjärntvättats av Mugatu och ska användas för att lönnmörda presidenten som är inbjuden till den nya modeshowen. Regissör: Ben Stiller.

15.05What's your number? What's your number är en amerikansk romantisk komedi från 2011. Baserad på en roman av Karyn Bosnak. Ally Darling har sökt efter den rätte så länge hon kan minnas och har dejtat alla möjliga män utan resultat. Efter att ha läst en tidningsartikel inser hon att om den stämmer är nästa man hon kommer att möta hennes själsfrände. Men när hon råkar hamna i säng med sin chef går hennes planer i kras. Hon bestämmer sig för att leta reda på alla män hon dejtat med hopp om att någon av dem ska vara hennes tillkommande. Tillsammans med sin granne Colin söker hon upp sina före detta pojkvänner. Men frågan är om någon av dem är den rätta eller om mannen i hennes liv finns mitt framför hennes ögon. I rollerna ses Anna Faris och Chris Evans.

17.20Djävulen och jag Elliot säljer sin själ till djävulen i utbyte mot sju önskningar som ska hjälpa honom att våga uppvakta sin drömkvinna. Men då inträffar en rad märkliga händelser som gör det svårt för honom att förverkliga planerna.

19.10She's all that She's all that är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Laney är en av de töntigaste tjejerna på skolan och ägnar sin tid åt konst. När skolans populäraste kille Zach blir dumpad av sin tjej slår han vad om att han kan göra vem som helst till skolbalens drottning. Laney, som inte har mycket till övers för vare sig killar eller skolbaler, blir vadslagningens offer. Men ju mer Zach lär känna Laney, desto mer ångrar han att han gett sig in den elaka leken. Ragissör: Robert Iscove.

21.00Sällskapsresan Sällskapsresan är en svensk komedi från 1980. Stig-Helmer Olsson (Lasse Åberg) ska åka i väg på sin första utlandssemester till Kanarieöarna. För att komma över sin flygskräck går han till doktor Levanders klinik för att få hjälp. Doktor Levander (Magnus Härenstam) ska precis köpa hus på Kanarieöarna och ser en chans att smuggla ut pengarna till köpet med en ovetande Stig-Helmers hjälp. På planet hamnar Stig-Helmer bredvid norrmannen Ole Bramserud (Jon Skolmen) och de två får även dela hotellrum. På plats träffar de tjejerna Siv (Kim Anderzon) och Majsan (Lottie Ejebrant) samt det nygifta paret Storch. Doktor Levander dyker också upp och han försöker göra allt för att komma åt sina pengar. Det udda gänget får en galen julvecka i staden Nueva Estocolmo där både vänskap och kärlek uppstår. Regissör: Lasse Åberg.

23.15Dark Tide Kate är hajexpert och dokumentärfilmare som gjort sig ett namn genom att närma sig hajar utanför sin skyddsbur. När hon nästan blir dödad av en vithaj bestämmer hon sig för att dra sig tillbaka. Men så får hon ett erbjudande hon inte kan tacka nej till och ger sig återigen ut på havet.

01.40Supersugen Supersugen är en amerikansk komedi från 2007. Bästa vännerna Seth och Evan är oskiljaktiga och går sista året på high school. När de blir inbjudna till en stor fest bestämmer de sig för att försöka skaffa alkohol så att de kan nå sitt stora mål, att lyckas med tjejer. De är båda oskulder och det är en situation de vill fixa innan de skiljs åt för att börja på college. Tillsammans med en annan av sina nördiga vänner och med hjälp av ett förfalskat leg ska de köpa sprit men det visar sig vara lättare sagt än gjort.

04.00Good Luck Chuck Good Luck Chuck är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Det vilar en förbannelse över tandläkaren Charlie Logan. Varje kvinna han träffar hittar den sanna kärleken i en annan man efter en passionerad natt med honom. Hans kompis Stu uppmanar honom att omfamna sitt öde och ta sig an så många kvinnor som möjligt. Damerna står praktiskt taget på kö när ryktet börjar cirkulera om hans speciella gåva. Men när Charlie träffar Cam och faller för henne blir det problematiskt för han vill inte att hon ska gå samma öde till mötes.