MENY

TV4 Film

07.20Sändningsuppehåll

07.20Scooby-Doo on Zombie Island Scooby-Doo och hans vänner Shaggy, Velma, Daphne och Fred är på besök på ön Moonscar för att undersöka ett spökhus. Scobby-Doo och Shaggy är skeptiska medan Velma letar efter misstänkta. Men så får Scooby-Doo plötsligt ett varningstecken från spökena och upptäcker att ön kryllar av zombies.

08.45Sändningsuppehåll

10.20Åsa-Nisse på jaktstigen Åsa-Nisse lurar i Eulalia att han och Klabbarparn blivit fiender, men på natten beger de sig ut på tjuvjakt efter att ha siktat älgspår. Men Eulalia vaknar och tillsammans med Klabbarparns fru Kristin ger sig också ut i natten på jakt efter de två vännerna. Men även landsfiskalen Klöverhage är ute och letar tjuvjägare. "Åsa-Nisse på jaktstigen" är den andra i den långlivade komediserien.

12.05French kiss French kiss är en amerikansk romantisk komedi från 1995. Kate (Meg Ryan) är förlovad med Charlie (Timothy Hutton) som ska åka till Paris på en affärsresa. Men när Charlie ringer för att berätta att han träffat en annan kvinna sätter sig Kate på flyget till Paris. På planet träffar hon Luc (Kevin Kline), en fransk tjuv, som hon inte lyckas skaka av sig. Han planterar ett stulet smycke i Kates väska för att få det genom tullen och när de anländer till Paris låtsas han hjälpa henne leta efter Charlie. Men inget går som planerat.

12.10French kiss French kiss är en amerikansk romantisk komedi från 1995. Kate (Meg Ryan) är förlovad med Charlie (Timothy Hutton) som ska åka till Paris på en affärsresa. Men när Charlie ringer för att berätta att han träffat en annan kvinna sätter sig Kate på flyget till Paris. På planet träffar hon Luc (Kevin Kline), en fransk tjuv, som hon inte lyckas skaka av sig. Han planterar ett stulet smycke i Kates väska för att få det genom tullen och när de anländer till Paris låtsas han hjälpa henne leta efter Charlie. Men inget går som planerat.

14.25Sommarmåne 14-åriga Dani bor på en gård i den amerikanska södern tillsammans med sin mor och far och sina två systrar. När en ny familj flyttar in i granngården blir Dani kär i den äldsta sonen, men han blir förälskad i hennes storasyster Maureen, och nu är frågan om Maureen ska förråda sin syster eller ge vika för äkta kärlek. Romantiskt drama regisserat av den framlidna regissören Robert Mulligan, mest känd för filmerna ”Skuggor över södern” och ”Sommaren 42 finns i varje mans liv”, med Reese Witherspoon (”Walk the Line”) i sin debutroll.

14.30Sommarmåne 14-åriga Dani bor på en gård i den amerikanska södern tillsammans med sin mor och far och sina två systrar. När en ny familj flyttar in i granngården blir Dani kär i den äldsta sonen, men han blir förälskad i hennes storasyster Maureen, och nu är frågan om Maureen ska förråda sin syster eller ge vika för äkta kärlek. Romantiskt drama regisserat av den framlidna regissören Robert Mulligan, mest känd för filmerna ”Skuggor över södern” och ”Sommaren 42 finns i varje mans liv”, med Reese Witherspoon (”Walk the Line”) i sin debutroll.

16.25Nell Drama om Nell (Jodie Foster), en ung kvinna som vuxit upp i en enslig stuga på landet, och aldrig träffat någon annan människa än sin mor. När modern dör upptäcks Nell av läkaren Jerome (Liam Neeson). Hennes språk är primitivt och svårförståeligt, och hon är skräckslagen för andra människor. Jerome grips av Nells öde, och försöker hjälpa henne ut i världen.

16.30Nell Drama om Nell (Jodie Foster), en ung kvinna som vuxit upp i en enslig stuga på landet, och aldrig träffat någon annan människa än sin mor. När modern dör upptäcks Nell av läkaren Jerome (Liam Neeson). Hennes språk är primitivt och svårförståeligt, och hon är skräckslagen för andra människor. Jerome grips av Nells öde, och försöker hjälpa henne ut i världen.

18.50SOS - en segelsällskapsresa SOS - en segelsällskapsresa är en svensk komedi från 1988. Stig-Helmer och hans vän Ole går på maskerad men när de är på väg hem på morgonkvisten ramlar Stig-Helmer ner i en båt. Ole tar upp jakten på sin vän och snart har de hamnat mitt bland det fina folkets midsommarfirande i Stockholms skärgård. Det blir en blöt tillställning och en midsommar ingen av dem kommer att glömma i första taget.

21.00Wallander: Bröderna Svenskt kriminaldrama från 2005. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Kurts dotter Linda har just tagit examen från polishögskolan och flyttar till Ystad för att börja arbeta på sin fars station. När makarna Olof och Carolina Wrangel hittas mördade på sitt gods visar utredningen att Carolina torterats och våldtagits framför sin makes ögon innan de båda dödades. Kurt Wallander får hand om utredningen och till sin hjälp har han bland andra sin dotter Linda som vill visa att hon är en lika bra polis som sin far. Snart pekar allt på att morden handlar om hämnd för något som inträffat 20 år tidigare.

23.00Desperate Hours Efter att ha rymt från fängelset är brottslingen Michael Bosworth i behov av ett gömställe. Med sitt väna leende charmar han sig in hemma hos en familj med två barn i förorten. Det blir inledningen på en fasansfull natt av våld och terror. Mickey Rourkey briljerar som skräckinjagande psykopat i denna täta psykologiska thriller i regi av Oscarbelönade Michael Cimino (”Deer Hunter”.)

01.05Stulna år Susanna (Winona Ryder) är en strulig tonåring som efter ett självmordsförsök skickas till mentalsjukhuset Claymore. På hennes avdelning finns bland andra patologiska lögnaren Georgina; Daisy, som gömmer mat under sängen; och Lisa (Angelina Jolie), en förförisk sociopat som tar Susanna under sina vingar. Det hyllade dramat "Stulna år" gav Angelina Jolie en Oscar för bästa kvinnliga biroll.

03.45Reasonable doubt Reasonable doubt är en amerikansk thriller från 2014. Mitch Brockden är en ung, framgångsrik allmän åklagare som precis har blivit pappa. En dag kör han ihjäl en person och smiter sedan från brottsplatsen. När en annan man blir åtalad för olyckan ser Brockden ingen annan utväg än att lägga ner målet för att stilla sitt samvete. Det visar sig vara ett stort misstag då den frisläppte mannen snart inleder en farlig katt-och-råtta-lek med Brockden och hans familj.

05.25Beerfest Beerfest är en amerikansk-australisk komedi från 2006. Bröderna Jan och Todd Wolfhouse åker till Tyskland när deras tyskfödde farfar Johann von Wolfhausen går bort. Enligt traditionen ska farfars aska spridas i München på det område där den årliga ölfestivalen hålls. Väl på plats deltar de i en öldrickartävling där de även upptäcker en gammal hemlighet och återvänder till USA besegrade och förnedrade. Men de svär på att återvända för revansch.