MENY

TV4 Film

07.25Close Up II Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

08.00Close Up II Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

08.40Sändningsuppehåll

12.00Grease 2 Grease 2 är en amerikansk musikalfilm från 1982. Året är 1961 och ett nytt gäng börjar sitt sista år på Rydell High School. Michael från England är ny på skolan och förälskar sig direkt i Stephanie som är ledare för det häftiga tjejgänget Pink Ladies. T-Birds ledare Johnny är fortfarande intresserad av sin före detta tjej, Stephanie, men han kommer ingen vart med henne. I rollerna ses Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield och Adrian Zmed.

14.25Vit oleander Vit oleander är ett tyskt-amerikanskt drama från 2002. Astrid är 15 år när hennes mamma Ingrid blir dömd för mord efter att ha förgiftat sin otrogna pojkvän med vit oleander. Hon placeras i ett fosterhem där allt till en början går väl. Men den kallhjärtade Ingrid manipulerar sin dotter att agera på ett destruktivt sätt och snart blir hon omplacerad. Det är ett mönster som upprepas tills Astrid börjar inse sanningen om sin mamma. Filmen är baserad på Janet Fitchs bok med samma namn.

16.35Nanny diaries New Jersey-tjejen Annie Braddock (Scarlett Johansson) har precis tagit examen i antropologi och vet inte riktigt vad hon ska göra med sitt liv. Hennes mor Judy (Donna Murphy) vill att Annie skaffar ett bra jobb. Efter en mindre lyckad jobbintervjugår Annie till Central Park där hon möter mrs X (Laura Linney), en förmögen mamma från Upper EastSide. En händelse i parken gör att mrs X erbjuder Annie jobb som barnflicka åt sin son Grayer (Nicholas Reese Art). Trots att hennes väninna Lynette (Alicia Keys) avråder Annie tar hon jobbet. Familjen bor i en lyxig våning och allt verkar vara perfekt, men Annie upptäcker snart att allt inte är som det verkar. Mr X (Paul Giamatti) tillbringar mycket lite tid med sin familj, mrs X tillbringar all sin tid med att shoppa och försummar sin son som i sin tur gör allt för att göra livet surt för Annie. Som tur är finns grannen Harvard Hottie (Chris Evans), som både är trevlig och snygg. Regissörer: Shari Springer Bermanoch Robert Pulcini.

18.50Transamerica Transamerica är en amerikansk dramakomedi från 2005. Bree är transexuell och ska precis genomgå könskorrigerande kirurgi. Helt oväntat får hon ett samtal från 17-årige Toby som påstår att han är Brees son från tiden då hon var Stanley. Brees terapeut kräver att hon lär känna sin son innan hon får genomgå sin operation. Bree döljer sin verkliga identitet men vill hjälpa Toby som är hemlös och prostituerar sig. Hon vill föra honom till hans styvfar och under bilresan genom USA kommer de varandra allt närmare.

21.00Once upon a time in America Once upon a time in America är ett amerikanskt prisbelönt drama från 1984. Efter 35 år återvänder David "Noodles" Aaronson till sin hemstad New York där han lär känna sina gamla vapenbröders öde och hamnar öga mot öga med sitt förflutna. Genom återblickar skildras vännernas uppväxt i gettot på 1920-talet och deras avancemang i Manhattans undre värld. Det är en tillvaro som är full av våld och brutalitet men också kärlek och vänskap. I rollerna ses bland andra Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern och Joe Pesci.

01.45Amityville horror Familjen Lutz flyttar in i sin drömvilla. De får veta det skett ett massmord i huset ett år tidigare men bestämmer sig för att bo kvar ändå. Efter ett tag börjar det hända obehagliga saker då en demonisk kraft kämpar för att driva ut familjen.

03.25In-Laws, The Fotvårdsspecialisten Jerry Peyser lever att tillbakadraget välorganiserat liv men hans liv vänds upp och ner när hans dotter ska gifta sig. Det visar sig att brudgummens far, Steve, är en helgalen CIA-agent och snart är Jerry indragen i ett av Steve farliga uppdrag.

05.30Penelope Penelope är en brittisk-amerikansk romantisk komedi från 2006. När Penelope föds slår en förbannelse in och i stället för ett vanligt ansikte har hon ett gristryne och grisöron. Flickan väcker stor uppståndelse och hennes rika familj gömmer henne från omvärlden. Som vuxen försöker de gifta bort henne för att bryta förbannelsen men alla män hon möter blir förskräckta. Två män som vill komma åt familjen betalar en man att uppvakta henne men inget går som planerat då han blir förtjust i Penelope som i sin tur inspireras att bryta sin isolering.