MENY

TV4 Film

06.14Star File

06.20Love in store Romantiskt drama om Terrie och David som jobbar som programledare på en shoppingkanal. Men de båda har helt olika inställning och stil på sina presentationer. Det är alltså upplagt för en rejäl kollision mellan de två rivalerna när de tvingas samarbeta på ett program, speciellt när svårstoppade känslor börjar spira. Det romantiska dramat Love in Store kommer från tv-kanalen Hallmark.

08.12Captain fantastic Dramakomedi om Ben (Viggo Mortensen) som skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen, och nu måste Ben utvärdera sina livsval.

10.37Ondskan 16-årige Erik lever i ondskans och våldets grepp både på skolgården och i hemmet. När han relegeras från skolan kommer han till internatskolan Stjärnsberg. Det är Eriks sista chans att studera vidare och bryta med sitt tidigare liv. Han hamnar dock ur askan i elden, då Stjärnsberg har satt pennalism i system med sin "kamratuppfostran". Rosad filmatisering av Jan Guillous självbiografiska roman.

12.58Color of rain, The Romantiskt drama från Hallmark om Gina som blir ensam kvar med två barn när maken Matt dör i cancer. En tid senare drabbar samma tragedi familjen Spehn, när Michael förlorar frun Cindy i samma sjukdom och blir ensamstående pappa till tre barn. Gina erbjuder sitt stöd och familjerna finner tröst i varandra. Men vissa omgivningen ser snett på deras spirande känslor.

14.50Delivery man Komedi om David Wozniak (Vince Vaughn) som lever ett lugnt och lite tråkigt liv i New York där han jobbar som budbilschaufför åt familjens charkuteriaffär. För att dryga ut inkomsterna när han var yngre så var han spermadonator. Men tyvärr skedde det en pytteliten miss på donationskliniken och det visar sig att David är biologisk pappa till 533 barn...som gärna vill komma i kontakt med honom!

16.57Letters to Juliet Romantiskt drama om Sophie, en ung amerikansk kvinna som drömmer om att bli författare. Hon reser till den romantiska italienska staden Verona, skådeplatsen för Shakespeares “Romeo och Julia”, för att bli inspirerad, och stöter där på fenomenet med människor som skriver kärleksförklaringar till pjäsens Julia. I rollerna syns Amanda Seyfried, Gael García Bernal och Vanessa Redgrave.

19.12Art of us, The Romantiskt drama om konstprofessorn Harper Higgins som är i färd med att anordna en utställning, som hon hoppas ska leda till befordran. Men när hennes främsta konstnär hoppar av hamnar hon i klistret. Som tur är har hon sprungit på hundvakten Tom, en fd soldat som börjat måla och som visar sig besitta oanade talanger. Romantiska The Art of Us är gjord av tv-kanalen Hallmark.

21.00Beck En kvinna blir överfallen och våldtagen när hon är ute och cyklar i ett skogsparti. Hon lyckas slita sig loss och ringa sin man på mobiltelefonen innan våldtäktsmannen hinner upp henne. Senare hittas hennes livslösa kropp i skogen. Spåren leder till en man som lockar till sig kvinnor genom annonser.

22.57Vägen Postapokalyptisk dramathriller om en far (Viggo Mortensen) och hans lille son (Kodi Smit-McPhee) som är ute på vägarna i ett dystert USA märkt av en outtalad katastrof. De försöker ta sig mot västkusten där de hoppas att livet ska vara bättre men vägen dit är fylld av faror. Rosad filmatisering av Cormac McCarthys bästsäljande bok i regi av John Hillcoat, med musik av Nick Cave och Warren Ellis.

01.15Buried Amerikanen Paul Conroy (Ryan Reynolds) arbetar som lastbilschaufför i Irak. Men under en attack blir Paul kidnappad och slås medvetslös. Kidnapparna begraver Paul levande i en träkista i väntan på att lösensumman ska betalas. Med de enda hjälpmedel han har, en tändare och en mobiltelefon, försöker Paul göra något åt situationen. Men det blir en kamp mot klockan innan syret tar slut...

03.05Everything must go Dramakomedi om Nick Halsey förlorar sitt jobb, sitt hem och sin fru efter en alkoholrelaterad incident på en konferens i Denver. Tillsammans med grannpojken Kenny försöker han sälja alla sina tillhörigheter på loppis och därigenom bereda väg för ett nytt liv. Filmen är baserad på novellen "Why don't you dance?" av Raymond Carver och i rollerna syns Will Ferrell, Rebecca Hall och Laura Dern.

05.03Star File

05.22Star File

05.33Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas