MENY

C More First

20.15Handen på hjärtat Ava tycker att det går för fort mellan henne och John och vill ta ett steg tillbaka. Då rycker Markus ut för att ge John några välvilliga men oombedda kärleksråd.

20.37Handen på hjärtat När Ava och John blir inbjudna som ett par för att fira Billies fyramånadersdag står det tydligt att John tar deras relation mer seriöst än Ava.

21.00Yellowstone Carter gör upp en plan för att återfå Beths förtroende. Guvernör Perry sätter John i en obekväm sits och för Jamie väntar en stor överraskning.

21.54Yellowstone Jamie planerar inför guvernörsvalet och Beth finner lycka i sitt nya hem. Kayce och Monica planerar för framtiden, medan John och Rip hanterar några ovälkomna gäster.

22.40Our kind of traitor Det brittiska paret Perry (Ewan McGregor) och Gail (Naomie Harris) semestrar på en marockansk turistort när de av en slump lär känna en levnadsglad bankir (Stellan Skarsgård) och hans familj. Det visar sig snart att han jobbar åt ryska maffian men är på väg att hoppa av, och behöver hjälp för att ta sig till England. Thrillern Our Kind of Traitor bygger på en roman av spionmästaren John le Carré.

00.26Dredd I en dystopisk framtid sträcker sig staden Mega City One över hela USA:s östkust där kriminella gäng styr gatorna. Befolkningen sätter sitt hopp till en fruktad grupp lagens väktare, Judges, som är polis, domare och bödlar i ett. När en ny drog som får dess användare att uppleva verkligheten i ett saktare tempo gör intåg bestämmer sig Judge Dredd för att stoppa den en gång för alla. Actionfylld science fiction efter den brittiska kultserietidningen med samma namn, här med manus av Alex Garland (The Beach, Ex Machina). I rollerna syns Karl Urban, Olivia Thirlby och Lena Headey.

02.00El Mariachi Musikern El Mariachi vill leva på sin gitarrmusik, och hoppas att folket i den lilla mexikanska staden ska ta emot honom med öppna armar. Men i samma stad finns en bandit som bär runt på ett mindre vapenförråd i en gitarrväska. Det är upplagt för en livsfarlig förväxling. Kultförklarad debutfilm av Robert Rodriguez som skulle göra filmer som Sin City, Desperado och From Dusk Till Dawn.

03.22Cold Pursuit Snöröjaren Nels (Liam Neeson) är en vanlig man som håller vägarna fria för invånarna i Kehoe, Colorado. Men när hans son blir mördad beger han sig ut efter hämnd på en drogkartell i Denver, som snart tror att ett rivaliserande gäng är ute efter att starta krig. Actionthriller med mörk humor i regi av norske Hans Petter Moland som bygger på hans film "En iskall jävel" med Stellan Skarsgård.

05.17Star File

05.33On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.