MENY

C More Hits

18.30Jönssonligan dyker upp igen I den fjärde filmen i "Jönssonligan"-serien blir Sickan och hans kumpaner inblandade i storpolitiska intriger. Det börjar med en hederlig kupp mot möbelfirman IKEA. Men en större plan börjar ta form då Sickan upptäcker att någon använder företagets möbler för att smuggla militär utrustning till Sovjet.

20.00Now You See Me 2 Magikergänget återvänder för ett andra äventyr, ett år efter att de lurade FBI och vann publikens gunst med sin Robin Hood-liknande kupp. Nu dyker illusionisterna upp igen i en svindlande historia full av oväntade vändningar. Här blir gänget pressade av det tekniska underbarnet Walter Mabry (Daniel Radcliffe) att stjäla ett nytt datorchip som kan kontrollera all världens datorer.

22.02The Twilight Saga: Eclipse I den tredje filmen i Twilight-serien härjar en seriemördare i Seattle samtidigt som vampyren Victoria fortsätter sin jakt på hämnd, vilket betyder att Bella åter befinner sig i fara. Snart tvingas hon också att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar.

00.05Flaskpost från P Flaskpost från P är en dansk kriminalthriller från 2016. Syskonen Samuel och Magdalena som har vuxit upp i en dansk religiös sekt försvinner plötsligt. Samtidigt kommer det ett en åtta år gammal flaskpost med ett rop på hjälp från en pojke i fångenskap till Köpenhamns polishus. Kommissarie Carl Mørck och hans assistent Assad vid polisens avdelning Q börjar nysta i fallen och inser snart att det finns en koppling mellan de två händelserna. De dras snart in i religiös extremism och ett avslöjande skakar om dem på djupet.

01.55No Way Out När älskarinnan till USA:s försvarsminister hittas mördad får officer Tom Farrell i uppdrag att hitta en rysk spion som misstänks för mordet. Snart hamnar Farrell själv under misstankar, och i en kamp mot klockan måste han hitta den riktiga mördaren. Nervpirrande thriller i regi av Roger Donaldson ("The Bank Job") med Kevin Costner ("Dansar med vargar") i huvudrollen som Tom Farrell. I övriga roller ses Gene Hackman (Enemy of the State") och Sean Young ("Blade Runner").

03.50You're Next Erin följer med sin pojkvän på en familjesammankomst i ett idylliskt sommarhus. Men familjemyset förvandlas till en mordorgie när ett blodtörstigt gäng i djurmasker anfaller huset, i denna uppmärksammande skräckfilm. Filmen hade premiär på 2011 års filmfestival i Toronto, och hade en budget på blygsamma en miljon dollar. Den har dragit in 26 miljoner dollar i biointäkter.

05.24Star File

05.37Star File