MENY

TV4 Guld

09.00A Million Little Things Det har gått tre månader sedan Delilah och Eddie avslöjade sanningen om kärleksaffären, och Sophie fortsätter upproret mot sin mamma. Maggie, Gary och de andra samlas för premiären av Dannys pjäs. Rome och Regina tar första steget till adoption.

10.00A Million Little Things Rome och Regina fortsätter adoptionsprocessen men måste samtidigt hjälpa Delilah med Sophie som har problem. Gary konfronterar Eric om hans förflutna. Eddie ger sig på en musikkarriär.

12.00Frasier Niles blir upprörd när skilsmässopappren från Maris dimper ner i brevlådan. I ett försök att få sin Niles på bättre humör uppmuntrar Frasier sin bror att se skilsmässan som början på något nytt. Men Niles är svårtflörtad.

12.30Frasier Niles är fortfarande uppgiven över skilsmässan med Maris och när han frågar Frasier huruvida han tycker att Niles och Maris passar ihop bestämmer sig Frasier för att ge honom ett genomtänkt men ärligt svar.

13.00Lilla huset på prärien När Almanzos lillebror Perley kommer på besök blir Charles överlycklig. Han hoppas nämligen att Laura ska fatta tycke för honom i stället för att sukta efter den mycket äldre Almanzo. Men det visar sig snabbt att han får ångra sin önskan.

14.00Lilla huset på prärien Efter många om och men tröttnar Nels Oleson på sin frus ständiga tjat. Han bestämmer sig för att lämna byn för ett tag och det dröjer inte länge innan han möter en ung charmerande kvinna. Frågan är om det kommer få honom att lämna Mrs. Oleson?

15.00Lilla huset på prärien Tack vare en rekommendation från Eliza Jane får Laura ett lärarjobb utanför byn. Almanzo vill visa sitt stöd och erbjuder sig att skjutsa henne till och från jobbet. Kärleken blommar tills han en dag börjar ana att hon har en relation med en elev.

16.02Lilla huset på prärien Efter en tuff tid bestämmer sig Almanzo för att fria till Laura. Charles anser att Laura är för ung och bestämmer att giftermålet får vänta tills hon fyllt 18, något Almanzo har svårt att acceptera. Samtidigt får Nellie upp ögonen för en man.

17.02Lilla huset på prärien Säsongsavslutning. Nellie Oleson kan inte längre kontrollera sina känslor och hon förälskar sig djupt i revisorn Percival Dalton. Laura vet inte vart hon har Almanzo och tårarna rinner när hon inser att hennes relation kanske är över.

18.03M.A.S.H. Överste Flagg är övertygad om att Hawkeye är kommunist.

18.33M.A.S.H. Det kommer in betydligt fler skadade än vanligt till sjukhuset.

19.05M.A.S.H. Rosies bar får oväntat besök när fältsjukhusets personal bestämmer sig för att gå dit.

19.35M.A.S.H. Både Charles och Klinger blir kära.

20.06M.A.S.H. Säsongsavslutning. Enhet 4077 håller en stor fest när det kommer rykten om att den kinesiska armén ska göra ett nytt anfall.

20.36M.A.S.H. En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant.

21.06M.A.S.H. En av kongressens utsända anklagar Margaret för att vara kommunistsympatisör på grund av en vän hon haft i skolan.

21.37M.A.S.H. En koreansk kvinna anländer till sjukhuset, vilket skapar en del konflikter.

22.06M.A.S.H. Generatorn går sönder medan Radar är på semester vilket leder till att fältsjukhuset blir utan ström.

22.48M.A.S.H. Radar förbereder sig motvilligt för att lämna sjukhuset som fortfarande saknar elektricitet.

23.18Skål Woody bestämmer sig för att agera när han får reda på varför hans flickvän Kelly har varit på så glatt humör sedan hon kom tillbaka från ett år utomlands.

23.18Skål Woody bestämmer sig för att agera när han får reda på varför hans flickvän Kelly har varit på så glatt humör sedan hon kom tillbaka från ett år utomlands.

23.48Skål Carlas mamma har drömt hemska drömmar om familjens framtid och Carla tvingas följa en ovanlig familjetradition.

23.48Skål Carlas mamma har drömt hemska drömmar om familjens framtid och Carla tvingas följa en ovanlig familjetradition.

00.18Skål Sams hyresvärd går med på att låta honom slippa betala en del av hyran i utbyte mot löftet att han håller sig borta från värdens dotter.

00.55Judys domstol Domaren läser lagen för en kvinna som använder rättssystemet för att vräka en hyresgäst med hjälp av ett tvivelaktigt besöksförbud.

01.25Judys domstol En man förnekar att han haft en intim relation med en kvinna; hon säger att de bodde tillsammans i två månader och att han var våldsam mot hennes dotter.

01.55Alla tiders Karlsson Alla tiders Karlsson är en svensk komedi från 1936. Åke och hans morbror Karlsson får jobb på teaterdirektör Helanders revyturné. Sällskapet anländer till en liten stad där premiären ska hållas men dessvärre sammanfaller deras premiär med trolleriprofessor Tantos uppträdande i närheten. Publiken sviker Helanders revy och han försvinner. Mer problem uppstår när Åke blir förälskad i Tantos brorsdotter, den vackra Cleo, och hans känslor är besvarade. Cleo bestämmer sig för att lämna Tanto och hans trolleriföreställning men Tanto tänker inte ge upp Cleo så lätt.

03.22Trav, hopp och kärlek Det stora godset Bokegård har stora skulder och håller på att förfalla, främst för att ägaren Måns Nilsson och hans dotter Rose-Marie mest bryr sig om sina hästar. En travtävling dyker upp med chans att kamma hem storkovan, men då gäller det att familjen kan välja rätt häst att tävla med. Huvudrollerna i komedin "Trav, hopp och kärlek" spelas av Rut Holm, Harry Persson och Gertrud Fridh.

05.00De röda hästarna Svenskt drama från 1954 om Bertil Hagert som återvänder hem efter att ha tagit examen vid lantbruksskola. Han får kontakt med en vän till fadern, Törner, som hamnat i trångmål, och får en tjänst på dennes fina gamla gods Marieholm där man föder upp hästar. Han blir också bekant med Törners dotter Margit.