MENY

TV4 Guld

06.05The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. En volontär i en livbåtsbesättning dör under en utryckning och Jane misstänker fult spel. Men Davey är skeptisk tills andra volontärer blir måltavlor.

07.05The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När en journalist försöker övertyga människorna i Lighthaven att ett stort kattdjur smyger omring på heden tror ingen på honom. Men när de hittar en massakrerad kropp inser de att han har rätt.

08.10Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Jai misstänker att Megan förgiftar Noah. Declan planerar att resa bort med Charity. Adam ställs inför en oviss framtid.

08.40-Sändningsuppehåll-

11.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Hongkongkryssningen fortsätter. Senatorn fördjupar sin romans och kvinnan som älskar att shoppa kommer till en insikt.

12.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Aces föräldrar skickar familjens betjänt för att passa upp på honom men Ace oroar sig för att betjänten ska skämma ut honom inför kollegorna. En kvinna försöker hitta en passande man åt sin mamma och Isaac kan inte slita blicken från en skönhetsdrottning.

13.40Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1984-1985. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Craddock står handfallen och miss Marple drar nytta av sin magkänsla när hon fördjupar sig i offrets förflutna.

14.45Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1984-1985. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Craddock blir förskräckt när han upptäcker att miss Marple är försvunnen. Frågan är om hon fallit offer för mördaren hon höll på att leta efter.

15.50Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1987. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. En vän till Morse hittas död i sitt hem. Det ser ut som självmord men Morse är helt övertygad att dödsfallet är förknippat med ett brott.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver samarbetar med en voodooprästinna när en studentaktivist kidnappas av ett kriminellt gäng från Haiti.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. När MacGyver slår i skallen transporteras han till 600-talets England och kung Arthurs hov.

20.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När Micks rival och tillika hyresvärd hittas död på stranden måste Jane försöka rentvå hans namn innan han blir åtalad för mord.

21.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När Jane utreder ett dödsfall blir hon tvungen att besöka fängelset och ställs öga mot öga mot barnmördaren Sidney Sutton. Det får henne att hoppas att hon kanske kan använda sig av sitt fall för att hitta Suttons offer.

22.00Dr. Quinn Amerikansk dramaserie från 1997. Den modiga kvinnliga läkaren Michaela Quinn flyttar till den lilla staden Colorado Springs i 1860-talets amerikanska västern. Trots invånarnas skeptiska bemötande gör hon sitt bästa för att visa att hon är bra på det hon gör. Doktor Mike blir beskjuten av en man som har något otalt med läkare. När hon återvänder till kliniken drabbas hon av återkommande mardrömmar.

23.00Dr. Quinn Amerikansk dramaserie från 1997. Den modiga kvinnliga läkaren Michaela Quinn flyttar till den lilla staden Colorado Springs i 1860-talets amerikanska västern. Trots invånarnas skeptiska bemötande gör hon sitt bästa för att visa att hon är bra på det hon gör. När Colleen trakasseras av en äldre manlig bekant från Denver försvarar Andrew henne. Han passar även på att förklara sin kärlek för henne.

23.55Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2012. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur en mördad person dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen undersökning av brottet. Gruppens ledare är Leo Dalton som till sin hjälp har Harry Cunnigham och Nikki Alexander. Leos gamla vän professor Lizzie Fraser begår självmord och det gör honom förkrossad. För familjen är det ytterligare en tragedi eftersom Lizzies syster knivhöggs till döds tio år tidigare. Nikki återvänder efter att ha varit på sin fars minneshögtid och ansluter sig till sina kollegor som befinner sig vid en bondgård där tre personer mördats. De upptäcker att dna från gården matchar en mystisk kvinnlig seriemördare, The wraith. Nikki börjar ifrågasätta utredningen efter att hon mött föräldrarna till en mördad polisman. Harry lyckas övertala polisen Connie James att gå emot givna order och i hemlighet testa dna-bevis från de tidigare offren.

02.05Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2012. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur en mördad person dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen undersökning av brottet. Gruppens ledare är Leo Dalton som till sin hjälp har Harry Cunnigham och Nikki Alexander. Nikki undersöker ett fall där en flicka setts försvinna i en bil. Hon upptäcker en värld där unga kvinnor utsätts för groomning. Det visar sig att flickan blivit sexuellt utnyttjad och misstankarna riktas mot hennes styvfar. Harry som är tillfälligt hemlös efter en gasexplosion i sin lägenhet flyttar in hos Nikki.

04.10Foyle's war Brittisk kriminalserie från 2010. Andra världskriget har nått sitt slut i Europa och kriminalpolisen Christopher Foyle ser fram emot att gå i pension. Tillsammans med sina kollegor i Hastings tar han sig an några sista fall där rikets säkerhet visar sig stå på spel. Efter att Mandy Dean fått barn med en färgad man vill hennes familj inte veta av henne och hon blir tvungen att hyra in sig på ett bed & breakfast. När Mandy hittas mördad pekar alla ledtrådar mot barnets far, en amerikansk soldat som är stationerad på den närliggande militärbasen.