MENY

TV4 Guld

06.45Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Det är nu sex månader sedan gravida Rachel tog tåget till sin syster i London och ingen av de fem vännerna har hört något från henne sedan dess. Jenny och Pete bestämmer sig för att för att fixa en dejt till Adam. En chockerad David förlorar sitt jobb. När han senare räddar sin lille son Josh från att bli överkörd inser han att det finns viktigare saker i livet än arbete. Plötsligt kommer Rachel tillbaka till Manchester och flyttar in hos Karen och David. Hon har en hemlighet att avslöja för Adam.

07.50Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Jenny börjar tvivla på om hon verkligen älskar Pete. David stormtrivs med sin nya roll som hemmapappa. Adam får problem med kvinnorna i sitt liv.

08.50-Sändningsuppehåll-

12.00Miss Marple: 4.50 från Paddington Brittiskt kriminaldrama från 1987. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Mrs McGillicuddy blir vittne till när en man stryper en kvinna till döds ombord på ett passerande tåg men ingen tror på henne. Förutom miss Marple.

13.05Miss Marple: 4.50 från Paddington Brittiskt kriminaldrama från 1987. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Säsongsavslutning. Miss Marple samarbetar med sin gamle vän inspektör Craddock och hennes misstankar mot familjen Crackenthorpe växer.

14.10Monk Amerikansk kriminalserie från 2002. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsavslutning. Monk tvingas övervinna sina rädslor och sätta sig på ett flygplan till New Jersey. Det blir än mer obehagligt för honom när han blir övertygad om att en fransk passagerare har mördat sin fru.

15.05Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsstart. En lärare faller ner från kyrktornet och dör. Polisen tror att det är fråga om självmord men Monk tvivlar på att modersmålsläraren skulle göra så många stavfel i sitt avskedsbrev.

16.05Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk undersöker mordet på ett äkta par och får reda på att den mördade hustrun hade ett förhållande med en framgångsrik basebollspelare som försöker slå frivarvsrekord.

17.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk åker till Mexiko efter att han blivit ombedd att utreda fallet om en fallskärmshoppare som verkar ha drunknat mitt i luften under ett hopp.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1985. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Amerikanen Penny Parker flyr sin pojkvän som jobbar som säkerhetsvakt och råkar äventyra MacGyvers uppdrag, att transportera ut mikrofilm från Bulgarien.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1985. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver skadas svårt under ett räddningsuppdrag i Afghanistan. En ung afghansk pojke och hans mamma riskerar sina liv när de tar med honom hem. Trots sina skador måste han nu överlista den sovjetiska armén.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk besöker en cirkus för att utreda mordet på en påfrestande cirkusledare. Frågan han ställer sig är snarare hur det gick till än vem som gjorde det.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk utreder när världens äldsta man dör en dag innan han ska fylla 115 år. Stottlemeyers fru höll på med en dokumentär om mannen och är säker på att något fuffens är på gång men Stottlemeyer viftar bort hennes misstankar. När Monk kontrollerar saken får han själv anledning att bli misstänksam.

22.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1997. Om tre par som alla kommit en bit på väg i sökandet efter livets mening. Jenny och Pete ska bli föräldrar. Karen och David bråkar jämt. Rachel och Adam försöker bestämma sig för om de ska flytta ihop eller inte. Samtidigt blir paren tvungna att handskas med alla problem som hör livet till. David och Karen bjuder med de två andra paren på en mycket flott välgörenhetsmiddag. Jenny känner att hon inte passar in och bestämmer sig för att bli ordentligt berusad, något som sätter vänskapen med David på prov. Rachel berättar för Karen att hon har en hemlighet.

23.05Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Det är nu sex månader sedan gravida Rachel tog tåget till sin syster i London och ingen av de fem vännerna har hört något från henne sedan dess. Jenny och Pete bestämmer sig för att för att fixa en dejt till Adam. En chockerad David förlorar sitt jobb. När han senare räddar sin lille son Josh från att bli överkörd inser han att det finns viktigare saker i livet än arbete. Plötsligt kommer Rachel tillbaka till Manchester och flyttar in hos Karen och David. Hon har en hemlighet att avslöja för Adam.

00.05Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Jenny börjar tvivla på om hon verkligen älskar Pete. David stormtrivs med sin nya roll som hemmapappa. Adam får problem med kvinnorna i sitt liv.

01.05Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Jenny övertalar Adam att sätta in en kontaktannons. Karen tror inte att David kommer att ordna något till deras bröllopsdag så hon tar saken i egna händer. Pete och Amy kommer allt närmare varandra. Rachel bestämmer sig för att glömma Adam och dejtar en yngre kollega.

02.10Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Jack och hans kollegor söker efter en neurokirurg som försvunnit spårlöst efter att hon varit ute och joggat med sin före detta man.

03.00Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter en man som försvunnit efter en skolåterförening.

04.00Foyle's war Brittisk kriminalserie från 2013. Kriget är slut men för polisen Foyle är det inte helt över. Nu måste han se till att försvara nationen mot utländska intressen, ett uppdrag som innebär allt från att avslöja kommunistsympatisörer till korruption på regeringsnivå. En student blir svårt misshandlad och Foyle misstänker att det ligger antisemitiska motiv bakom då den unge mannen är son till en rik judisk affärsman. Sam försöker hjälpa en pojke i Adams distrikt när hon inser att hans liv kan vara i fara eftersom han inte har råd med sjukhusvård.