MENY

TV4 Guld

05.50Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Violet och Maggie konkurrerar om vem som ska leda läkarnas välgörenhetsinsamling. Chris får reda på sanningen om Mike.

06.50Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Chris och Geoff arbetar på sitt äktenskap. Det är surfdags på stranden.

07.50Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Invånarna i Coopers Crossing drar man ur huse när en utvecklingsstörd dotter till en hästkarl försvinner.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Miss Marple När kyrkvärden i St Mary Mead hittas mördad har miss Marple en lång lista med misstänkta att gå igenom. Kyrkvärden var när allt kommer omkring inte speciellt populär. En ung kvinna som plågas av rädsla och ångest ber miss Marple om hjälp med att förstå en händelse från sin barndom.

13.00Miss Marple När kyrkvärden i St Mary Mead hittas mördad har miss Marple en lång lista med misstänkta att gå igenom. Kyrkvärden var när allt kommer omkring inte speciellt populär. Gwenda och miss Marple nystar vidare på mysteriet kring ett till synes perfekt brott som utspelat sig för flera år sedan.

14.10Monk Säsongsstart. Monk åker till New York med sina vänner för att hitta en man som har information om mordet på Trudy. Monk arbetar under täckmantel som anställd på ett varuhus för att kunna lösa mordet på en av de anställda.

15.05Monk Säsongsstart. Monk åker till New York med sina vänner för att hitta en man som har information om mordet på Trudy. Monk utreder ett fall där värden för ett spelprogram misstänks för att medvetet göra så att samma man vinner varje gång.

16.00Foyle's war Rädslan för en nazistisk invasion sprids i Lower Fenton då en förflugen bomb faller över byns pub och dödar en ung kvinna. Rykten och paranoia uppstår också när en välkänd tysk kvinna blir brutalt mördad. Foyle undersöker saken och upptäcker att det är många som har motiv för att mörda henne. En mördad lantbrukare och ett tyskt plan som kraschat på landsbygden utanför Hastings skapar ett förvirrat fall. Sam är övertygad om att några flickor på bygden sitter med lösningen på fallet, men Foyle misstänker att de tyska piloterna inte är så oskyldiga som de verkar.

18.00MacGyver När en dator börjar krångla under ett test av dess säkerhetssystem blir MacGyver och systemets skapare inspärrade och de hamnar i livsfara. MacGyver ställs inför en oväntad komplikation när han erbjuder sig att hämta en väns lillebror från ett födelsedagskalas. Pojken visar sig vara inblandad i ett farligt bedrägeri och MacGyver måste ta sig an kinesiska gangsters för att kunna rädda honom.

19.00MacGyver När en dator börjar krångla under ett test av dess säkerhetssystem blir MacGyver och systemets skapare inspärrade och de hamnar i livsfara. MacGyver får i uppdrag att övervaka fyra unga gängledare som försöker gräva ner stridsyxan under en campingresa. Det blir en kamp för överlevnad när deras flygplan kraschar mitt i ödemarken.

20.00Ett fall för Frost Frost samarbetar med djurinspektören Christine Moorhead under en razzia mot organiserade hundslagsmål men tillslaget får oväntade konsekvenser. En pojke knivhuggs till döds och mördarens pappa gör allt för att stoppa det enda vittnet, Christine, från att vittna mot hans son. Frost samarbetar med djurinspektören Christine Moorhead under en razzia mot organiserade hundslagsmål men tillslaget får oväntade konsekvenser. En pojke knivhuggs till döds och mördarens pappa gör allt för att stoppa det enda vittnet, Christine, från att vittna mot hans son.

22.00Miami Vice Crockett och Tubbs utreder mordet på en komiker som arbetar på en klubb som drivs av två gangsters. Deras huvudmisstänkta är en ung ensamstående mamma. Tubbs får en inblick i kulten kring voodoo när den används som täckmantel för drogsmuggling och han hamnar snart i en knepig situation.

23.00Miami Vice Crockett och Tubbs utreder mordet på en komiker som arbetar på en klubb som drivs av två gangsters. Deras huvudmisstänkta är en ung ensamstående mamma. Castillo plågas av minnen från sitt förflutna när frun och sonen till en gammal soldatvän måste föras i säkerhet.

00.05Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Caras misstankar skapar en spricka i teamet men frågan är om hon har rätt. Dominic är fast besluten att få Hanssen att ändra uppfattning om honom. Elliot ställs inför ett dilemma när han blir erbjuden en ny tjänst.

01.25Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. En bekymrad patient tvingar Sacha att fundera över sitt liv. Oliver och Zosia kämpar med sina växande känslor för varandra.

02.45Gotham Gordon får sparken av polismästare Loeb medan Bullock säger upp sig från polisen. Gordon är fast besluten att få ett slut på korruptionen inom stadens polisstyrka och ser inget annat val än att komma fram till en uppgörelse med Cobblepot som numera är boss över Gothams undre värld. Gordon och Bullock vänder sig till Nora Fries i jakten på hennes make Victor. Penguin träffar Hugo Strange.

03.40Gotham Gordon får sparken av polismästare Loeb medan Bullock säger upp sig från polisen. Gordon är fast besluten att få ett slut på korruptionen inom stadens polisstyrka och ser inget annat val än att komma fram till en uppgörelse med Cobblepot som numera är boss över Gothams undre värld. Alfred och Selina hjälper Bruce i jakten på hans föräldrars mördare. Doktor Strange fortsätter med sin fruktansvärda terapi med Penguin.

04.35Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Polisen anländer till byn. Robert får bekräftat att Danny ljuger. Ali och Rachel bråkar.

05.05Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Säsongsavslutning. Steffy berättar för Charlie om sina farhågor om företagets framtid. Sally lämnar Thomas lägenhet när han och Ridge börjar storgräla. Sally försöker försonas med Steffy och Bill ber Brooke att komma till skott.

05.35Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Chrissie är mållös över Donnys nyheter. Lisa ljuger för Belle med hopp om att hon ska få bättre självförtroende.