MENY

TV4 Guld

07.13Herre med portfölj Rolf Berger (Georg Rydeberg) är assessor i hovrätten, han är gift med Eva (Irma Christenson) och de har två vuxna barn. Rolf lever egentligen bara för sitt jobb, något som Eva accepterat. Men när en vän blir sjuk börjar Rolf förändras. Han inser att det finns mer i livet än bara arbete och när den unga Inger (Anne-Margrethe Björlin) flyttar in hos familjen upptäcker han kärleken igen.

09.00Vem dömer Amy? Amy bestämmer sig för gå på en dejt med en läkare hon nyligen träffat, men planerna ändras då hon plötsligt utsätts för ett dödshot. Vincent träffar Chris dotter, vilket får honom att börja fundera på att avsluta deras relation.

10.00Vem dömer Amy? En man stämmer sin före detta fru för att få vårdnaden om deras barn. Frun har gått med i en häx-grupp och nu måste Amy ta ställning till om kvinnan är olämplig som mor. Maxine undersöker vad som hänt med barnet och gör en chockerande upptäckt.

11.00Judys domstol En tapetserare som hävdar att han tränades av Kennedy-familjens tapetserare stäms av en mycket missnöjd kund för dåligt utfört jobb. En par hävdar att de blev lurade att returnera ett fordon de var i processen att köpa.

11.30Judys domstol En hyresgäst som anklagas för att ha lämnat en lägenhet i bedrövligt skick hävdar att foton av hennes hem togs olagligt innan hon hade städat. En ansvarig poolskötare råkar av misstag släppa ut en stor hund som skadar en mindre hund allvarligt.

12.00Judys domstol En pensionerad sjuksköterska med passion för att odla exotiska fiskar stämmer sin nya affärspartner. En skateboardåkare behöver ambulans när han i hög hastighet kolliderar med en parkerad bil.

14.28Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

15.00Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

15.30Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

16.00Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

16.30Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

17.00Lilla huset på prärien Känslorna är många när Charles och Caroline bestämmer sig för att adoptera James och Cassandra. Paret är precis på väg att skriva på papperna när en äldre man dyker upp och hävdar att det är han som bör bli vårdnadshavare åt barnen.

18.00Lilla huset på prärien Hester Sues exmake Sam återvänder till Walnut Grove för att vinna tillbaka sin fru. Sam svär på att han har gett upp sprit, kvinnor och spel, något Hester Sue väljer att tro på. Frågan är om han talar sanning eller försöka lura henne på nytt?

19.03MacGyver Läget är kritiskt när en bomb är nära på att slå ut hela övervakningsteamet. MacGyver rekryteras för att lokalisera den misstänkte men det visar sig att de blivit lurade. Frågan är om ett nytt samarbete kan få rättvisan att skipas.

19.03MacGyver Läget är kritiskt när en bomb är nära på att slå ut hela övervakningsteamet. MacGyver rekryteras för att lokalisera den misstänkte men det visar sig att de blivit lurade. Frågan är om ett nytt samarbete kan få rättvisan att skipas.

20.00Victoria Säsongsavslutning. Alberts utställning öppnar för allmänheten. Det som till en början ser ut att bli en stor succé tar plötsligt en oväntad vändning som försätter Victoria i chock. Samtidigt avslöjas Feodoras planer på att gifta bort sin dotter.

20.00Victoria Säsongsavslutning. Alberts utställning öppnar för allmänheten. Det som till en början ser ut att bli en stor succé tar plötsligt en oväntad vändning som försätter Victoria i chock. Samtidigt avslöjas Feodoras planer på att gifta bort sin dotter.

21.00Ett fall för Frost En väktare hittas ihjälslagen vid en gruva och en ung man som bevittnat händelsen påstår att varelser från yttre rymden ligger bakom dådet. Frost tvivlar på vittnets utsaga och letar i stället efter gärningsmannen i en korrupt företagsvärld.

23.05Kommissarien och havet Säsongsavslutning. Två par tillbringar semestern tillsammans på Gotland. Men när dottern till ett av paren försvinner, förvandlas vistelsen till en mardröm. Robert och hans kollegor utreder fallet, som tar en dramatisk vändning när pappan hittas död.

01.03Ett fall för Frost Säsongsstart. Frost får i uppdrag att skydda vittnet i en mordrättegång så att man får en narkotikaboss bakom lås och bom. Men allting är inte vad det ser ut att vara.

03.23Trav, hopp och kärlek Det stora godset Bokegård har stora skulder och håller på att förfalla, främst för att ägaren Måns Nilsson och hans dotter Rose-Marie mest bryr sig om sina hästar. En travtävling dyker upp med chans att kamma hem storkovan, men då gäller det att familjen kan välja rätt häst att tävla med. Huvudrollerna i komedin "Trav, hopp och kärlek" spelas av Rut Holm, Harry Persson och Gertrud Fridh.

05.03Livat på luckan "Livet på luckan" är en svensk kavalkadfilm från 1951 med klipp från komedier om militärlivets vedermödor. Bitarna är hämtade ur filmerna "Kungliga Johansson", "Samvetsömma Adolf", "Här kommer vi", "Alle man på post" och "Kronans käcka gossar". I rollerna ses bland andra Nils Poppe, Thor Modéen, Stig Järrel, Sigge Fürst, Elof Ahrle och Bullen Berglund.