MENY

TV4 Guld

06.45Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. Adam och Rachel får ett negativt besked från adoptionsbyrån. Pete som äntligen har lyckats bli av med David och sin mamma får en ny hyresgäst, Jo. Petes känslor för Jo är mer än vänskapliga men Jo har siktet inställt på en annan man. Karen upptäcker att hon har mycket gemensamt med en kollega.

07.45Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. Rachel åker till New York för att hälsa på Jenny. Adam som känner sig lite oroad över sitt förestående faderskap bestämmer sig för att festa om rejält en sista gång. Ett firande som leder till en oväntad situation. David har bestämt sig för att hitta den perfekta presenten till Karen som fyller år. Men hans arrangemang kring födelsedagen ger inte det resultat han hoppats på. Pete och Jo kommer varandra allt närmare och deras enda problem är Suggs, Jos pojkvän.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.50Miss Marple: Spegeln sprack från kant till kant Brittiskt kriminaldrama från 1992. Hollywoodskådespelaren Marina Gregg har lämnat det glamorösa livet i Los Angeles för den engelska landsbygden tillsammans med sin brittiske make, filmregissören Jason Rudd. När hon ställer till med fest för folket i byn slutar det med att en av gästerna blir förgiftad. Miss Marple och kommissarie Craddock börjar undersöka fallet och Craddock misstänker att den dödliga cocktailen egentligen var avsedd för någon annan än offret.

14.15Monk Amerikansk kriminalserie från 2006-2007. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsavslutning. Monk tvingas söka sig till sjukhuset när han får näsblod. Det högst personliga traumat leder till en dramatisk mordutredning när Monk hittar en av sjukhusläkarna mördad.

15.10Monk Amerikansk kriminalserie från 2007-2008. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsstart. Monk tvingas motvilligt hjälpa en envis beundrare vars hund misstänks ha förorsakat en grannes död. Men när mordet skedde var hunden redan död och begraven.

16.05Monk Amerikansk kriminalserie från 2007-2008. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Rapartisten Extra Large dödas av en bilbomb och misstankarna riktas mot hans största rival. Denne söker hjälp hos Monk men polisen hittar hela tiden fler bevis mot honom.

17.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2007-2008. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. En av Monks många fobier är nakenfobi vilket ställer till det när han måste utreda ett mord på en nudiststrand. Kroger får överraskande reda på hur fobin fick sin början.

17.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1988. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver vet inte vad han ska tro när en vän som just återvänt från Östafrika börjar hallucinera och gå i sömnen.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1988. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver och Thornton tas som gisslan av en terroristgrupp som vill förlama staden med hjälp av en elektromagnetisk apparat.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2007-2008. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. En mäklare skjuts ihjäl när han visar ett hus för ett par. Monk och Natalie misstänker att mördaren är offrets kollega som även råkar vara Stottlemeyers flickvän Linda Fusco.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2007-2008. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Monk försöker bevisa att en sportagent har skjutit ihjäl sin fru samtidigt som han hjälper Natalies tonårsdotter med hennes kärleksliv.

22.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. David har ingenstans att ta vägen och flyttar in hos Pete. Pete försöker komma över Jennys avfärd genom att träffa en rad olika kvinnor. Karen kastar sig in i singellivet vilket slutar med en krasch. Adams och Rachels liv blir noggrant granskat av adoptionsbyrån, något som sätter spår i deras förhållande. Adam finner sympati hos Jane Fitzpatrick men hon vill vara mer än en god vän till honom.

23.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. Pete har börjat vänja sig vid att ha David inneboende när ytterligare en gäst gör entré, hans mamma. David och Karen går på föräldramöte i Joshs skola och där visar det sig att deras äktenskapliga problem satt sina spår hos Josh. De har helt olika syn på hur man ska lösa problemet. Adam och Rachel får det glädjande beskedet att de godkänts som adoptivföräldrar. De får träffa en sjuårig flicka, Laura, och de bestämmer sig för att adoptera henne. Strax därefter får de en rejäl överraskning.

00.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. Adam och Rachel får ett negativt besked från adoptionsbyrån. Pete som äntligen har lyckats bli av med David och sin mamma får en ny hyresgäst, Jo. Petes känslor för Jo är mer än vänskapliga men Jo har siktet inställt på en annan man. Karen upptäcker att hon har mycket gemensamt med en kollega.

01.05Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2001. Om sex väldigt olika vänner som kämpar sig igenom äktenskap, sex, vänskap och föräldraskap. Adam och Rachel försöker finna sina roller som gifta och bearbeta den sorgliga nyheten om att de inte kan få barn. Peter och Jenny har bestämt sig för att ge varandra en andra chans och David och Karen. Rachel åker till New York för att hälsa på Jenny. Adam som känner sig lite oroad över sitt förestående faderskap bestämmer sig för att festa om rejält en sista gång. Ett firande som leder till en oväntad situation. David har bestämt sig för att hitta den perfekta presenten till Karen som fyller år. Men hans arrangemang kring födelsedagen ger inte det resultat han hoppats på. Pete och Jo kommer varandra allt närmare och deras enda problem är Suggs, Jos pojkvän.

02.05Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. En stuntman försvinner från en filminspelning och teamet får reda på att han fått ett dödshot strax innan han försvann. Frågan är om hotet har något med försvinnandet att göra.

03.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge ger Caroline ett överraskande besked och de påbörjar en skiss tillsammans. Deacon försöker få Quinn att avstå från sina planer.

03.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy, Wyatt, Liam och Eric har alla något att berätta för pressen i Monte Carlo. Liam får anledning att bli svartsjuk och känner sig utanför.

04.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Eric får återigen lyssna på Liams klagomål om Quinn. Liam tror sig se en bekant person på en gata i Monte Carlo.

04.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy säger något som förvånar Wyatt. Liam får några goda råd av förläggaren Eva. Quinn och Eric möts i hemlighet.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam försöker övertyga Wyatt om att Quinn är i Monte Carlo. Eric ber Quinn att åka hem. Steffy är med om en fotografering på en lyxjakt och ser sedan något märkligt. Liam gör efterforskningar.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Eric vägrar att ge upp hoppet. Pearl tar till drastiska åtgärder för att lösa sina problem.