MENY

TV4 Guld

07.04Här kommer vi Skådespelaren Robert Berg (Gunnar Björnstrand) har blivit erbjuden en huvudroll på en stor Stockholmsscen och det prövande turnélivet är över för hans del. Men när han får ett brev av krigsmakten får han veta att han är inkallad. På väg till regementet träffar Robert kvinnan som skulle blivit hans motspelerska, Anne-Marie (Marianne Aminoff), och låtsas att han är en löjtnant. På förläggningen gör han sedan allt för att få frisedel.

09.00Judys domstol En familj hyr ett semesterhus men kan inte checka in då företaget har stängt igen verksamheten. Familjen kräver att få pengarna tillbaka.

09.30Judys domstol En ung bostadslös man får bo hos sin kompis, men stämmer senare kompisen för inte ha hjälpt honom att flytta ut.

10.00Judys domstol En hyresgäst får skulden för att hans lägenhet är i uselt skick. Hyresgästen hävdar att det rör sig om normalt slitage.

10.30Judys domstol En man säger sig ha kommit på sin flickvän med att vara otrogen, men att han förlåtit henne eftersom hon gett honom en motorcykel.

11.00Vem dömer Amy? Säsongsavslutning. En fattig klient har inte råd med medicinen till sin dotter och Maxine kommer på en lösning. Amy gör en felberäkning som får tragiska konsekvenser. Maxine får reda på häpnadsväckande saker om Ignacio.

12.00Vem dömer Amy? Säsongsstart. Maxines tre barn bor alla åter hos henne och hon bestämmer sig för att behandla dem som de vuxna de faktiskt är. Taket i Amys domstol rasar in och hon är tvungen att flytta. David får nyheter om mordet på sin hustru.

13.02Judys domstol En sångare ger en konsert på ett välgörenhetsevent, men hävdar att han inte gått med på att uppträda gratis.

13.30Judys domstol En kvinna flyger från Kalifornien till Minnesota för att köpa en katt. Det visar sig senare att katten har en svår infektion.

14.00Judys domstol En kvinna stämmer sin rumskompis för att ha hotat henne och stulit saker. Det visar sig att kvinnan iscensatt alltihopa.

14.30Judys domstol En festplanerare säger sig inte ha blivit informerad om att 660 gäster var inbjudna till festen och hävdar att hon inte blivit tillräckligt kompenserad för missödet.

15.00Judys domstol En sjuksköterska hävdar att grannes katt har bitit henne i ankeln.

15.30Lilla huset på prärien När familjen Garveys lada som var fylld av årets skörd brinner ner drabbas familjen av en ekonomisk katastrof. Jonathan Garvey vägrar att ta emot hjälp, inte ens från sin fru Alice, något som gör att deras äktenskap får sig en rejäl törn.

16.30Lilla huset på prärien En åldrande boxare som offrat allt för sin karriär anländer till Walnut Grove och utmanar invånarna. Till stadens stora förvåning bestämmer sig Charles för att ställa upp. Frågan är om han har de kunskaper som behövs för att utmana ett proffs?

18.00Lilla huset på prärien Caroline tar med sig sin berömda ättiksgurka och beger sig till den årliga marknaden i grannstaden Mankato för att tävla om förstapriset. Även barnen är med och de har svårt att hålla fingrarna i styr på tivolit.

19.00Lilla huset på prärien Adam Simms flyttar till Walnut Grove tillsammans med sin son Luke. Adam blir snabbt förälskad i Eva Beadle samtidigt som Luke förälskar sig i Nellie Oleson. Barnen bestämmer sig för att rymma iväg tillsammans, något familjen Oleson inte uppskattar.

20.02Dark Angel Sista delen. Trots att hon fortfarande är gift med James har Mary Ann nu gift sig med Fred Cotton, Maggies bror. De flyttar till byn West Auckland där hon stöter på sin förre älskare, Joe Nattrass.

21.00Blue Bloods Eddie och hennes partner Rachel hyllas för att ha stoppat en galen prickskytt, men när en person hävdar att de fejkat hela situationen får de problem. Frank upptäcker att hans pappa gjort regelbundna betalningar till en okänd mottagare.

22.00Smother Seriestart. Val Ahern kan inte låta bli att starta en privatutredning när hennes make plötsligt hittas död, dagen efter en dramatisk familjefest. I ett försök att kartlägga kvällens alla händelser inleder Val känsliga förhör med de närmast anhöriga.

23.06Smother Val kämpar för att förstå Graces dramatiska handling. Hon uppmärksammar en tatuering på Grace som hon aldrig har sett förut och försöker att ta reda på dess innebörd. Samtidigt håller polisen på att överge teorin om att Denis död var en olycka.

00.10Smother Kurt blir ifrågasatt när ny information om hans tid i Danmark kommer upp till ytan. Val vänder sig till Mairead för stöd, men deras relation hotas när Val börjar misstänka honom för inblandning i Denis död. Rory beter sig alltmer våldsamt.

01.25Smother Val oroar sig över Calum och Frank berättar för Jenny varför han återvände till Irland för att jobba med Denis. Grace möter Joe för första gången sedan hon konfrontade honom och Grace i deras hem. De diskuterar en svårsmält händelse i det förflutna.

02.28Smother Jenny försöker desperat att lösa sina finansiella problem och känner växande panik över att Denis lämnat henne mitt i allt kaos. Anna och Rory berättar sanningen för pojkarna. Calum söker tröst hos Ingrid medan Val närmar sig sanningen om Denis.

03.40Smother Säsongsavslutning. Val ställs inför ett moraliskt dilemma. Rory börjar ta ansvar för sina misstag och försöker att skydda sina pojkar. Kurt söker efter en väg tillbaka till ett normalt liv för honom och Ingrid. Familjen samlas för Denis begravning.

05.05Adolf Armstarke Svensk komedi från 1936 om Adolf Thuresson som doktorerar i riddartidens romantik. Disputationen firas på restaurang Den Gyldene Freden men under middagen somnar Adolf och drömmarna tar honom tillbaka till medeltiden. Han får utkämpa hårda strider mot riddare Georg av Ankarhus för att återerövra sin fästmö Birgitta.