MENY

TV4 Guld

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1987. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyvers lojalitet sätts på prov när han åtar sig ett uppdrag från KGB i utbyte mot att en kvinna han en gång älskade ska sättas på fri fot.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2004-2005. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsavslutning. En liten pojke hittar ett avhugget finger i parken. Monk undersöker platsen tillsammans med honom men hittar inget lik.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2005-2006. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Säsongsstart. Monk får problem under ett fall och inser snart att han fått konkurrens av en gammal bekant, privatdetektiven Marty Eels.

22.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 2002. Om några väldigt olika vänner i trettioårsåldern som kämpar sig igenom äktenskapets prövningar, sex, vänskap och föräldraskap med både dråpliga och gripande resultat. Vännerna försöker hantera sorgen efter Rachels bortgång men livet kommer aldrig att bli detsamma för någon av dem. Hemligheter uppdagas och beslut om framtiden måste fattas. Adam tar med sig gänget till Portmerion, en plats som betydde mycket för honom och Rachel, för att sprida ut Rachels aska.

23.00Kalla fötter (2016) Brittisk dramaserie från 2016. Om några vänner i Manchester som befinner sig mitt i livet med alla dess prövningar. Gänget återförenas efter över tio år men trots att Adam, Pete, Jenny, Karen och David är äldre är de knappast visare. De tampas fortfarande med äktenskap, vänskap och föräldraskap. Gänget återförenas när Adam återvänder till Manchester efter att ha arbetat utomlands i flera år men alla är inte lika glada att se honom igen. Frågan är vad de tycker om hans bröllopsplaner. Pete och Jenny har svårt att få ekonomin att gå ihop.

00.00Kalla fötter (2016) Brittisk dramaserie från 2016. Om några vänner i Manchester som befinner sig mitt i livet med alla dess prövningar. Gänget återförenas efter över tio år men trots att Adam, Pete, Jenny, Karen och David är äldre är de knappast visare. De tampas fortfarande med äktenskap, vänskap och föräldraskap. Petes och Jennys ekonomiska bekymmer sliter på deras äktenskap och när en klient flörtar med Jenny blir hon smickrad. Men självfallet skulle hon aldrig vara otrogen mot Pete. David försöker imponera på Adams svärfar och bjuder honom på en fotbollsmatch som inte går som planerat.

01.00Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter en motivationstalare som blev kidnappad när han var på väg till flygplatsen.

02.00Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter en före detta polis som sadlat om till prisjägare och försvunnit efter att han blivit skjuten.

02.50Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter en tolvårig pojke som försvunnit från sin skola.

03.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill får reda på explosiva nyheter. Julius försöker få Sasha accepterad som en del av familjen. Thomas ber Ridge att förklara varför han till slut avslöjade sanningen om Douglas.

04.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie ber Bill att bevara en hemlighet. Rick berättar för Brooke om sina planer för familjen. Caroline förhör sig om hur det går för Steffy. Quinn besöker Liam. Ridge och Thomas når en överenskommelse.

04.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill försöker hjälpa Brooke. Katie oroar sig för vad Bill kan göra med deras hemlighet. Ridge försäkrar Caroline och Thomas att ingen behöver få reda på vad som försiggår bakom stängda dörrar. Steffy sätter ord på sin ilska.

05.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie får anledning att känna sig förrådd. Caroline och Thomas har svårt att ställa sig bakom Ridges optimistiska inställning. Wyatt får besök av Quinn. Liam tar av sig silkesvantarna.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.