MENY

TV4 Guld

06.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Några kringresande teaterskådespelare råkar ut för en olycka på väg till Coopers Crossing.

07.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Violet och Emma blir osams på grund av den nära förestående Queen of the outback-tävlingen.

08.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Gibbo åker till tävlingen Queen of the outback i Windoona.

08.55Sändningsuppehåll

12.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2014. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. När en man hittas död på ett turkiskt bad faller misstankarna direkt på den unge Scott Tanner som setts fly från platsen. Senare påträffas han förvirrad och minns inget av det som hänt. Snart hittas ännu en man mördad och Gently och Bacchus letar efter en koppling mellan de två fallen. Spåren leder dem till ett militärt komplex där ingen är villig att prata.

14.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. Brevbomber sprider förödelse i staden och Monk tror sig veta vem som är den skyldige. Men märkligt nog har den misstänkte legat i koma i fyra månader.

14.55Monk Amerikansk kriminalserie från 2003-2004. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina tvångshandlingar och fobier lyckas den skarpsinnige Monk få polisernas respekt. En förläggare dör bakom stängda dörrar i sitt eget gym. Hans sekreterare tror inte på teorin om en olycka och ber Monk att hjälpa henne få fast den misstänkte, ägaren till en playboyklubb.

15.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. En polisassistent kommer till Virginia City för att eskortera ett viktigt vittne och en vän till familjen Cartwright tillbaka till Kalifornien.

16.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård.

18.00Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Pr-branschen skälver av förväntan när prisutdelningssäsongen närmar sig. Edina är en av finansiärerna och förväntar sig givetvis att vinna sin beskärda del men ärkerivalen Claudia Bing har andra planer. Eddy förlorar utmärkelsen Årets pr-person och vill ha hämnd. Under tiden får Saffy några extralektioner av sin psykologilärare.

18.35Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Patsy flyttar ihop med Edina efter att Saffy har flyttat hemifrån för att studera. De tycker att tillvaron är svår på egen hand. Ingen av dem kan hitta eller använda en burköppnare. Det positiva är att de nu kan njuta av whiskey, glass och technomusik när de vill. Allt blir mycket värre för Eddy när Lulu beslutar sig för att vända sig till en mer effektiv amerikansk pr-firma. Som om det inte vore illa nog går Patsys tidning i konkurs och hon förlorar jobbet. De står nu båda inför stora förändringar i sina liv.

19.25Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Eddy och Patsy bestämmer sig för att gå skilda vägar. Patsy flyger till New York för att försöka arbeta på en tidning där i stället. En ensam Eddy går med i ett kollektiv för att hitta sig själv. Mormor lämnas hemma och blir beroende av en shoppingkanal på tv. Snart inser både Eddy och Patsy att livet inte är detsamma utan den andra. Eddy hyr en helikopter för att leta efter sin bästa vän.

20.00The lottery Amerikansk science fiction-serie från 2014. Världens kvinnor har av okända anledningar förlorat förmågan att bli gravida. Mänskligheten står på randen till utrotning när några forskare lyckas befrukta 100 ägg. Ett lotteri anordnas för att avgöra vilka som ska få äran att bli surrogatföräldrar. Vanessa, Darius och president Westwood hanterar gisslankrisen. Alison och hennes laboratorieassistent James Lynch upptäcker något märkligt när de undersöker Kyle, vilket leder till fler frågor än svar. Världen reagerar på nyheten om lotteriet samtidigt som USA:s regering förbereder sig på att öppna upp testcenter.

21.00The lottery Amerikansk science fiction-serie från 2014. Världens kvinnor har av okända anledningar förlorat förmågan att bli gravida. Mänskligheten står på randen till utrotning när några forskare lyckas befrukta 100 ägg. Ett lotteri anordnas för att avgöra vilka som ska få äran att bli surrogatföräldrar. Vanessa börjar känna tvivel gällande lotteriet och säger till Darius och presidenten att de bör ta tillbaka kontrollen. Darius och Vanessa hittar personen som kidnappade en diplomat, något som ledde till hans död. Alison och James sätter Kyle i karantän samtidigt som de undersöker avvikelserna de hittat i hans blod.

22.00Musketörerna Brittisk dramaserie från 2016. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När musketörerna återvänder från Spanien upptäcker de att missnöjet pyr i ett härjat Paris som hotas av svält. Musketörerna är på jakt efter Grimaud när de råkar på en krigshärjad by där kvinnorna klarar sig utmärkt utan män. Deras ledare Juliet ber musketörerna att lämna byn så fort som möjligt men de misstänker att hon döljer något. När ett gäng med härdade desertörer attackerar måste musketörerna vinna kvinnornas förtroende så att de kan hjälpa dem att beskydda byn. Men snart upptäcker de en mörk hemlighet.

23.05Musketörerna Brittisk dramaserie från 2016. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När musketörerna återvänder från Spanien upptäcker de att missnöjet pyr i ett härjat Paris som hotas av svält. Aramis och drottningens försök att mäkla fred med spanjorerna går i stöpet när Grimaud kidnappar Aramis för att alliera sig med hertigen av Lorraine. Grimauds krav hotar att förgöra drottningen och musketörerna ställs i en omöjlig position där de både måste upprätta drottningens namn och rädda Aramis. Samtidigt hotar d'Artagnans familjeband att ödelägga hela uppdraget. När kungens hälsa hastigt försämras och en problemmakare återvänder till Paris slutar det med att den brutala maktkampen kräver ett offer.

00.15Foyle's war Brittisk kriminalserie från 2003. Andra världskriget rasar i Europa men polisen Christopher Foyle blir kommenderad att arbeta på hemmaplan. Tillsammans med sina kollegor i Hastings bekämpar han brottslingar som passar på när nationens krafter är upptagna på annat håll. En skötsam man som nekats frisedel från militärtjänstgöring dör i sin cell efter att ha misshandlats av polisen. När en explosion inträffar i trädgården hemma hos den domare som såg till att den unge mannen hamnade i häktet misstänker polisen att det rör sig om en hämndaktion. En ung pojke som arbetade hos domaren dör i explosionen och plötsligt handlar utredningen om mord.

02.20Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Ett inbrottssäkert bankvalv utsätts för inbrott och det är inte första gången. Några år tidigare bröt sig några av världens skickligaste brottslingar in i valvet. Men de åkte fast och ingen kan förstå hur någon lyckats igen. Sherlock Holmes kallas in och när inte ens han lyckas ta sig in i valvet inser han att förövarna på något sätt måste ha en koppling till de personer som lyckades med dådet första gången.

03.15Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock Holmes och Joan Watson undersöker mordet på en hotellchef som hittats död i en tvättmaskin. Listan på misstänkta är lång, alltifrån hennes make som nyligen förlorat sitt jobb till en grupp prostituerade som använt hotellet som sin bas. Men när de inte hittar något som pekar på att det är någon av alla de misstänkta som ligger bakom mordet lägger Holmes fram en udda hypotes. Eftersom Watsons tid tillsammans med Sherlock är på väg att ta slut erbjuder Sherlock henne att bli hans lärling.

04.10Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. När Sherlock undersöker en mordplats kan han genast identifiera förövaren som en seriemördare som härjade i London och gick under namnet M. Sherlock hjälpte den brittiska polisen med att försöka gripa mannen och är nu fast besluten att göra allt för att få fast honom. Watsons tid med Sherlock är snart är över och hon inser att hon kommer att sakna honom. Samtidigt upptäcker hon orsaken till Sherlocks besatthet av att fånga M.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Familjerna Forrester och Avant framför sina gratulationer till nygifta paret Zende och Nicole. Thomas upptäcker Sally bland personalen. Steffy konfronterar Sally och det slutar illa för en av dem.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Leyla spelar ett tufft spel. Samtidigt inträffar något under Home farms öppna hus.