MENY

TV4 Guld

07.06Judys domstol En collegelärare stäms av sin före detta partner på tusentals dollar i påstådda lån. Hon hävdar att han bodde hos henne och hade sönder hennes dörr. Extra säkerhetsvakter krävs när ett escaperoom blir ett spökhus.

07.33Judys domstol En kvinna säger att hon aldrig kommer att glömma hur hennes assistanshund lät när den angreps av en kompis hund. En tonåring säger att hennes före detta rumskompis sparkade ut henne från hennes egen lägenhet och inte lät henne hämta sina saker.

08.00Judys domstol En man som jobbar heltid som Uber-chaufför anklagas för att inte ha betalat underhåll för sitt barn på över ett år. Ett 25 år gammalt och halvruttet staket skadas i ett oväder; grannarna bråkar om reparationen.

08.30Judys domstol När en ung mans vardagsrum invaderas av rumskompisens släktingar får polisen komma. En kvinna hävdar att hennes första möte med en oväntad och ny inneboende var en bild av de skador hon ska ha gett den förre äkte mannen.

09.00Mord och inga visor Sista delen. En radiostation byter inriktning från klassisk musik till hårdrock i ett försök att locka till sig nya lyssnare, men det vågade experimentet leder till mord. Jessica skyndar sig dit för att utreda händelsen.

10.00Rännstensungar I "Rännstensungar" får vi besöka 47:ans gård där det är liv och rörelse. Där har frukthandlaren Jaffe sitt lager och där busar ungarna med den griniga portvaktstanten. Där bor också Johan Fahlén, en fattig konstnär som inte haft någon större framgång med sina verk. Han tar hand om Ninni, en föräldralös flicka som är förlamad i benen. Johans stora dröm är att tjäna så mycket pengar att hon ska få opereras och kunna gå igen.

11.38Köket Camilla Hamid bakar en chokladig brownie som toppas med ett gott och knäckigt täcke av bland annat sirap och kokos. Supersmarrig! Receptet hittar du hos köket.se

11.44Köket Fredrik Nylén bakar fika med guldkant - saftiga chokladmuffins fylls med dulce de leche och toppas med en vispad cheesecakekräm. Resultatet blir ljuvligt gott! Receptet hittar du hos köket.se

11.44Köket Fredrik Nylén bakar fika med guldkant - saftiga chokladmuffins fylls med dulce de leche och toppas med en vispad cheesecakekräm. Resultatet blir ljuvligt gott! Receptet hittar du hos köket.se

12.00Bäst före Lena bestämmer sig för att hon är klar med Morten och vill hitta någon ny. På jobbet träffar hon en stilig läkare som är singel som passar henne perfekt. Problemet är bara att han inte är över sitt ex, men Lena tror sig kunna hjälpa till.

12.30Bäst före Lena får en inbjudan till samma bröllop som sitt ex och hans nya flickvän ska till. För att inte verka bitter ljuger hon för sitt ex och säger att hon ska ta med en egen dejt till bröllopet, och nu måste hon fixa den perfekta killen att ta med.

13.00Två år i varje klass Svensk komediklassiker efter Kar de Mummas bok om busfröna Sigge och Putte som bor på Norrmalm i Stockholm. Vårterminen ska snart börja i läroverket och bröderna Sigge och Putte får en ny lärare, som deras storasyster Laura förälskat sig i.

14.33Köket Stefan Ekengren lagar kroppkakor - hans variant är de öländska och de görs på råriven potatis. Till bjuds det på goda tillbehör som rårörda lingon, smör och ovispad grädde. En husmansklassiker du sent kommer glömma! Receptet hittar du hos köket.se

14.40Köket Catarina König tipsar om en lyxig bjudmiddag på lamm, fantastiskt god sås med rosmarin och frasiga potatisrösti. En middagsrätt som får gästerna att trilla av stolen! Receptet hittar du hos köket.se

14.45Köket Adam Thulin lagar pasta pesto med en twist där peston görs på svartkål och fetaost. Vid servering toppar han pastan med pankoströbröd som stekts i honung och olivolja. En perfekt matchning mellan sött och salt! Receptet hittar du hos köket.se

15.00Vem dömer Amy? Med stöd från familjen tar Amy mod till sig och konfronterar Maxine om hennes stressiga och ohälsosamma arbetstider. Men det är inte till någon nytta då hennes mamma plötsligt kollapsar av utmattning och förs till sjukhus.

16.00Vem dömer Amy? Maxine kommer hem från sjukhuset och vill genast börja jobba men Sean och Amy sätter ner foten. Amy ställer ett ultimatum som påverkar hela familjen. Samtidigt är hon orolig för att förlora Bruce då han tar ett drastiskt beslut.

16.57Lilla huset på prärien Doktor McQueen ställer ut vad han kallar för en vild pojke på sin cirkus i Walnut Grove. Lokalbefolkningen förfäras när de inser att pojken är döv och gör vad de kan för att hjälpa honom. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort.

18.00Lilla huset på prärien Doktor McQueen beter sig hänsynslöst när han får veta om pojkens tillstånd och går emot vad alla i staden tycker. Isaiah Edwards gör sitt bästa för att låta barnet slippa förödmjukelsen som detta skulle innebära.

19.04Dr. Quinn Det ständigt puttrande fiendeskapet mellan cheyennerna och nybyggarna kokar över när de svältande indianerna utökar sina plundringståg mot nybyggarna och general Custer kräver vedergällning.

20.00Dr. Quinn Mike är förkrossad när general Custer och hans kavalleri genomför ett blodigt överraskningsanfall mot ett cheyennesamhälle.

21.05Miss Marple När miss Marple får ansvar att gömma Louisa och hennes son som är i fara ber hon sin vän Katherine Greenshaw att ta dem till sin herrgård. Men när butlern dör och en gäst försvinner spårlöst börjar miss Marple misstänka att allt inte står rätt till.

23.06Agatha Christie - Den gula hästen Fler och fler mister livet. Mark misstänker att förövaren är någon i hans närhet och kämpar för att behålla förståndet samtidigt som paranoian växer. Samtidigt är han själv en stark kandidat på Lejeunes lista över misstänkta personer.

00.06Agatha Christie - Den gula hästen Sista delen. I takt med att snaran dras åt runt Mark börjar han tappa kontrollen fullständigt. Hur långt är han beredd att gå för att rädda sitt eget skinn?

01.05Aktören I dramakomedin "Aktören" möter vi skådespelaren Philip Vinberg (Nils Poppe) som är på väg till sitt bröllop i sällskap med sin vän och kollega Gunnar. Under tågresan råkar de ut för en olycka, och Philip får en chock som gör att han blir stum. På bröllopet blir det stor skandal då Philip inte kan säga ja till sin brud. Philip kan inte fortsätta med sitt gamla jobb som skådespelare och hans liv förändras helt.

03.00Familjen Andersson Familjen Andersson är en svensk komedi från 1937. Kalle Andersson äger och driver Anderssons Tvätt- och strykinrättning tillsammans med sin ständigt missnöjda hustru Maria, deras dotter Elsa och sin mamma. Marias syster Therese är gift med affärsmannen Garpe. Maria vill höja sin sociala status och börjar umgås med vad hon anser är societeten.

04.30Skilda världar Ylva tvingas svälja sin stolthet. Ett kärleksbrev avslöjar Gosias lögn.

05.00Hur tokigt som helst Hur tokigt som helst är en svensk komedi från 1949. En dam och en herre står i Birger Jarlspassagen i Stockholm där de i ett tittskåp tittar på avsnitt ur Nils-Poppe-filmer. Nils Poppe föreställer bland annat en fattig kompositör som förgäves försöker få en melodi antagen av en förläggare. Misslyckandet gör honom nedstämd, men han livas upp av ett möte med Calle, som bjuder hem honom. Där blir Poppe kvar några dagar som manligt hembiträde. Calle har en musikaffär och i den kan de båda vännerna leva ut och musicera bland alla instrumenten. Regi: Rune Redig.