MENY

TV4 Guld

05.50Sändningsuppehåll

06.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Rowie tvingas välja mellan att ta hand om sin sjuke far och stanna kvar i Coopers Crossing. Samtidigt växer spänningarna mellan henne och Guy.

07.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Steve fortsätter att flörta med läraren Jane och hans avsikter blir alltmer allvarliga. Men när hon söker råd hos Guy uppdagas något som kan få konsekvenser och Guy ställs inför ett moraliskt dilemma.

08.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff tvingas välja mellan att närvara vid en för tidig förlossning och att behandla en man som blivit ormbiten. Jackie klagar över hans beslut men hon ställs snart inför ett liknande val.

08.55-Sändningsuppehåll-

12.05Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2012. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. Gently och Bacchus får uppleva klasshatet på nära håll när den unga kvinnan Ellen Mallam hittas död i en bil som funnits upp-och-nervänd i en flod. Bilen är registrerad på det adliga paret Blackstone. Det står snart klart att bilens förare lämnade Ellen åt sitt öde och misstankarna faller på hennes familj som inte godkände hennes förhållande med arvingen James Blackstone. Gently och Bacchus måste reda ut en härva av hemligheter innan de kommer sanningen på spåren.

14.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. När en maffiatorped hittas död tar Monk över hans identitet i ett försök att stoppa ett planerat lönnmord.

15.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Monks fobier ställer till det när han vittnar i en mordrättegång vilket leder till att den anklagade går fri och att Monks självförtroende dalar. När Disher råkar på en problemtyngd ung man får Monk en chans att visa vad han går för.

16.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. När Julie får en dålig recension för sin medverkan i en teateruppsättning försöker Natalie övertyga Monk om att den nitiske teaterkritikern också är skyldig till ett mord som begicks under pjäsens gång.

17.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Monk kallas in för att utreda när några människor som alla fått en symbolisk docka i posten dör på bisarra sätt. Han får kämpa för att lugna ner Natalie som tror att dödsfallen har med voodoo att göra, inte minst när hon får en egen docka.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver tar del av en internationell ishockeytävling och återförenas med sin gamla flamma från skoltiden. Hon är numera gift med en tyrannisk affärsman som sponsrar evenemanget och det dröjer inte länge förrän MacGyver får anledning att fatta misstankar.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver åker till den lilla staden Maple Ridge för att ta sig an ett byggföretag. Deras planer för staden hotar att utmynna i en miljökatastrof.

20.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Nya restriktioner på Monks sjukförsäkring tvingar honom att börja med gruppterapi. Under terapin blir han varse om att en av de närvarande kan vara en mördare som siktar in sig på de andra patienterna.

21.00Monk Amerikansk kriminalserie från 2009. Den hyllade kriminalpolisen Adrian Monk drabbas av ett nervöst sammanbrott efter att hans fru blivit mördad. Han avskedas från polisen men återvänder som privatspanare och konsult. Trots sina fobier lyckas Monk få polisernas respekt. Natalie försöker hitta en passande present åt Monk som fyller 50 år. Födelsedagsbarnet själv struntar i gåvor och kalas, han grubblar över en lokalvårdares mystiska död.

22.00Brokenwood mysteries Nyzeeländsk kriminalserie från 2015. Det lilla samhället Brokenwood är på ytan en lugn idyll men när kriminalkommissarien Mike Shepherd skickas dit för att utreda mord blir han varse om att det gömmer sig en hel del hemligheter bland de gemytliga hemmen. Brokenwoods blomstrande fiskenäring hamnar i fokus när Jared hittar en avhuggen hand i området. Teamet undersöker vem handen tillhört och om personen fortfarande är i livet. Misstankarna faller på familjen Keely som varit fiskare i flera generationer och gör allt för att behålla sitt fångstområde. När det visar sig vem offret är inser teamet att även offrets fru har betett sig misstänksamt. De ställs inför en utredning som tar dem ut på djupt vatten och många hemligheter flyter upp till ytan.

00.00Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2008. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppens ledare är Leo Dalton, som till sin hjälp har kollegorna Harry Cunningham och Nikki Alexander. Nikki kommer till ett hus i norra London där ett polistillslag mot terrorister gått fel och två misstänkta och en polis skjutits till döds. Men när Nikki och kollegorna utför obduktionerna tvivlar hon på den redogörelse som polisen lämnat för händelsen. De så kallade terroristerna hade använt heroin och varit på klubb kvällen innan tillslaget, och inga spår av explosiva medel fanns i huset. Nikki börjar misstänka att offren var oskyldiga och en internutredning tillsätts för att undersöka om hon har rätt i sina misstankar.

02.10Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2008. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppens ledare är Leo Dalton, som till sin hjälp har kollegorna Harry Cunningham och Nikki Alexander. När en chassidisk jude hittas död får Harry i uppdrag att undersöka fallet. Harry och Nikki hittar bevis som pekar på att det är någon inom den chassidiska församlingen som ligger bakom mordet och när ytterligare en person hittas mördad stärks deras misstankar. Samtidigt undersöker Leo mordet på en australisk kvinna som dött under en fest. Festdeltagarna hävdar att hon dog av en överdos men märken på hennes kropp pekar på att det rör sig om ett sexuellt brott.

04.25Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge vägrar ge med sig samtidigt som Quinn får ett talande besked. Steffy ger uttryck för sin ilska och Carter gör en upptäckt.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Quinn och Wyatt vakar över Eric som även får besök av Brooke. Liam tröstar Steffy som plötsligt kommer ihåg någonting viktigt. Carter försöker komma i kontakt med Ridge.

05.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge sätter Quinn på plats och avslöjar något häpnadsväckande. Carter ger Ridge och Steffy viktig information som ändrar allt.