MENY

TV4 Guld

06.40Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En terrier blir utsatt för ett kidnappningsförsök av sin före detta ägare, en gangster vars återfunna intresse för hunden är högst misstänksamt.

07.40Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En man har försvunnit och antas vara död men hans synska flickvän är övertygad om att han fortfarande lever. Magnum lär känna henne och upptäcker att hennes försvunna älskare faktiskt var en skicklig agent.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. En religiös grupp är på väg västerut för att köpa land för sina nya hem men hamnar under attack.

12.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. När ranchägare mördas och deras nötkreatur stjäls sätter Denver McKee i gång flera fruktlösa eftersökningar. Samtidigt verkar det som att McKee plötsligt har gott om pengar.

13.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver åker till den lilla staden Maple Ridge för att ta sig an ett byggföretag. Deras planer för staden hotar att utmynna i en miljökatastrof.

14.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper några arkeologer som söker efter Alexander den stores grav men de upptäcker snart att de inte är de enda som försöker hitta den.

15.55Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Några bisarra olyckor kastar en skugga över den glamorösa festivalen som tar plats på ön.

16.55Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Efter att han blivit avstängd från flera dyra privatskolor flyttar Robins rike och ostyrige brorson R.J. in på egendomen. Higgins ska få ordning på honom men R.J. har andra planer och bestämmer sig för att låtsas vara Magnum.

17.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver ärver en veteranbil av Harry men en kriminell liga tror att ett ovärderligt smycke finns gömt i bilen.

18.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver blir anklagad av kvinnorna i hans liv för att ha svårt att binda sig. I en dröm transporteras han till vilda västern där han hjälper tre kvinnor i nöd.

20.00Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley där hon försöker väcka liv i medlemmarna i församlingsrådet. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. Det har blivit dags för den årliga marknaden i Dibley. Owen föreslår att de ska strunta i marknaden eftersom förra året blev ett misslyckande. Geraldine låter sig inte avskräckas och menar att det som behövs är ett riktigt dragplåster för att publiken ska komma. De kommer på att Alices avlägsna kusin heter Reg Dwight, vilket Geraldine vet är Elton Johns riktiga namn, och de övertalar honom att komma till marknaden. Men besvikelsen blir stor när det visar sig att det är en helt annan Reg Dwight som dyker upp.

20.35Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley där hon försöker väcka liv i medlemmarna i församlingsrådet. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. En storm sveper över Dibley och en gren blåser rakt igenom ett av kyrkans fönster. Nu står församlingen inför två utmaningar, att komma ihåg vad bilden på fönstret egentligen föreställde och att lyckas finansiera ett nytt. Att gissa motivet på fönstret blir till en liten tävling i den lilla byn och Geraldine får in många olika förslag. Det blir Geraldines uppgift att finansiera det nya fönstret eftersom David Horton vägrar be sina rika vänner om hjälp.

21.15Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. När Samanthas syster blir kidnappad bestämmer sig Samantha för att inte berätta något för teamet och börjar söka efter henne i hemlighet.

22.10Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. När ett barn blir kidnappat faller misstankarna på en av föräldrarnas far som är en förmögen högt uppsatt man.

23.05Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 2008. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frost tvingas arbeta med Marsh, en tidigare kollega som fick honom avstängd efter ett klagomål angående Frosts arbetsmetoder. Men paret måste lägga sina meningsskiljaktigheter när en bussförare och hans värdinna kidnappas och en underhållare mördas.

01.05Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 2008. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frost undersöker om tre manliga lik som påträffats begravda i en triangelform kan vara del i en satanistisk ritual. När den hänsynslösa mediemogulen James Callum bestämmer sig för att sätta sitt avtryck på Denton får ingenting stå i hans väg.

03.10Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2003. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron, som ständigt klagar på dem. Säsongsstart. Edina har Emma Bunton från Spice Girls som klient och det visar sig att hon är en gammal vän till Saffy. Emma tvingar Patsy och Eddy att städa huset efter en stökig fest innan Saffy dyker upp med en oväntad nyhet.

03.45Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2003. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron, som ständigt klagar på dem. Edina vill inte ha någonting med Saffy och hennes barn att göra. Saffy bjuder in barnets pappa för att berätta nyheten för honom men när han kommer vill han bara prata om annat. Patsy och Eddy ordnar en bokklubb. Spa-terapeuten Peach kommer men varken Geri Halliwell eller Liz Hurley dyker upp. Eddy får reda på att Saffys barn kommer att bli mulatt och drömmer en härlig dröm om att alla tycker om henne.

04.25Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2003. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron, som ständigt klagar på dem. Edina installerar ett lyxigt panikrum i huset. Skådespelaren Minnie Driver kommer in i Patsys butik tillsammans med sin regissör. Hon har varit hos Dior och där förväntade de sig att hon skulle betala, vilket gjorde henne upprörd. Patsy gör sitt bästa för att imponera på henne. Nästa dag är de båda hos Eddy. Patsy följer efter Eddy in i panikrummet, hon vill nämligen ge Eddys halsband till Minnie. Men de blir inlåsta och kan inte komma ut.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric överraskas både av Sheilas fortsatta anställning på Il Giardino och hennes uppriktiga ursäkt. Thorne erkänner för Brooke vad han har sysslat med i Paris.

05.30Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Av olika anledningar sker oväntade möten på sjukhusets hektiska akutavdelning. Den nittonde säsongen inleds med att Jasmine försöker vinna över Ric. Doms planer på en perfekt jul tillsammans med Isaac går i graven. Jac avvisar sin närmaste vän när hon väntar på ett livsavgörande besked. Fletch blir kontaktad av sin frånvarande pappa.