MENY

TV4 Guld

06.30Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. En ung aborigin har det kämpigt efter att hans farfar diagnosticerats med obotlig cancer. Guy försöker hjälpa honom men känslorna kommer i vägen.

07.35Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Invånarna i Coopers Crossing blir upprörda när de får höra att en man som är gift med två kvinnor samtidigt är i staden. Mannen är en kringresande säljare och när han är med om en olycka och hamnar på sjukhus avslöjas hans hemlighet.

08.50Sändningsuppehåll

12.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2014. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. När en man hittas död på ett turkiskt bad faller misstankarna direkt på den unge Scott Tanner som setts fly från platsen. Senare påträffas han förvirrad och minns inget av det som hänt. Snart hittas ännu en man mördad och Gently och Bacchus letar efter en koppling mellan de två fallen. Spåren leder dem till ett militärt komplex där ingen är villig att prata.

14.00Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjätte säsongen av denna charmiga deckarserie som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. Monk åtar sig att utreda vad som verkar vara ett ritualmord. Han får veta att offret, en ung kvinna, varit medlem av en sekt men att hon hoppat av. För att få reda på mer om sekten blir Monk själv medlem och förtrollas av dess karismatiske ledare.

14.50Monk Deckarserie med Tony Shalhoub och Ted Levine. Den briljante detektiven Adrian Monk tampas fortfarande med fobier och tvångshandlingar. Nu fortsätter han att lösa mordgåtor och jaga brottslingar i sjätte säsongen av denna charmiga deckarserie som hittills bland annat belönats med fem Emmypriser. Monk får upp ett spår efter mannen som mördade hans fru. Utan att informera polisen ger han sig efter mördaren och hamnar i bråk. Ett skott avlossas och när polisen dyker upp grips Monk, trots att han envist hävdar att det inte var han som sköt.

15.50M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En korpral planerar att gifta sig innan han ska skickas hem. När han stöter på hinder kommer Trapper och Hawkeye till hans undsättning med hjälp av en gnutta utpressning.

16.20M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Henry kallas till Seoul där hans lämplighet som befäl ska avgöras. Frank hoppas själv på att få tjänsten och riktar anklagelser mot Henry. Men Hawkeye och Trapper är inte sena att utöva lite utpressning för att hjälpa sin överste.

16.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye skriver hem till sin pappa och beklagar sig över hur långtråkigt det är på sjukhuset. Det är så tråkigt att till och med Trapper och Frank har blivit vänner.

17.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye svärmar över en ny sjuksköterska samtidigt som en krypskytt är lös.

17.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper en åldrande stumfilmstjärna vars filmer blivit stulna av rånare. Misstankarna faller snart på en gammal vän till skådespelaren.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyvers gamle vän Earl Dent behöver hjälp med att träna inför en boxningsmatch. Men några korrupta bookmakers vill ha en läggmatch och de försöker komma åt Earl genom hans dotter.

20.00Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley där hon försöker väcka liv i medlemmarna i församlingsrådet. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. När fader Pottle avlider under en gudstjänst tvingas församlingen kalla på en ny präst. Till allas stora förvåning dyker Geraldine Granger upp, en kvinna som nyligen blivit prästvigd. David Horton som är ordförande i församlingen blir mycket förorättad över att en kvinna blivit utsedd till deras nya präst. Men när söndagen kommer är kyrkan full med församlingsmedlemmar i stället för de vanliga fem och David tvingas kapitulera.

20.35Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley där hon försöker väcka liv i medlemmarna i församlingsrådet. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. Dibley har blivit utvalt av tv-bolaget BBC som den församling de vill sända veckans tv-gudstjänst ifrån. Geraldine börjar genast samla ihop en kyrkokör och många hoppfulla lokala förmågor kommer för att provsjunga. En bonde vid namn Owen visar sig ha en ängels röst, trots sitt bistra yttre. När BBC-teamet anländer blir Geraldine intresserad av regissören Tristan och David faller för kameramannen Ruth. De utbyter telefonnummer med sina nya bekantskaper men till deras stora besvikelse märker de att de fått samma nummer.

21.15Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter Jessica som försvunnit och de upptäcker att hon blivit dödshotad av en man strax innan försvinnandet. Samtidigt försöker Elena hantera det som hände mellan henne och Danny när de jobbade under täckmantel.

22.10Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet söker efter Malia Norton som försvunnit när hon avtjänade ett straff på ett ungdomsfängelse.

23.05Kommissarie Morse: Räkenskapens dag Kommissarie Morse: Räkenskapens dag är en del av den brittiska kriminalserien om den hårt arbetande kommissarien Morse. Medan han utreder brott i universitetsstaden Oxford, tillsammans med sin assistent inspektör Lewis njuter han av opera, en god whiskey och att lösa korsord. Han drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det.

01.15Valkyrien Norsk dramaserie från 2017 Läkaren Ravn söker desperat ett botemedel till sin döende fru Vilma. För att finansiera arbetet med att hitta en kur öppnar han och den korrupte Leif en illegal klinik där Vilma också behandlas. Men Ravn slits mellan hoppet om ett mirakel för Vilma och sina etiska principer som ständigt åsidosätts. En patient för med sig ett dödligt virus till kliniken och Vilma smittas. Ravn tvingas fatta sitt livs svåraste beslut. Och samtidigt som Unn jobbar hårt för att få kontroll över smittan, sätter Leif i gång med sin plan.

02.15Valkyrien Norsk dramaserie från 2017 Läkaren Ravn söker desperat ett botemedel till sin döende fru Vilma. För att finansiera arbetet med att hitta en kur öppnar han och den korrupte Leif en illegal klinik där Vilma också behandlas. Men Ravn slits mellan hoppet om ett mirakel för Vilma och sina etiska principer som ständigt åsidosätts. Vilma är borta och Ravn och Leif måste hitta henne innan någon annan gör det. Medan de är ute på en desperat jakt, tar sig polisen Per in i tunnlarna och bombrummet. Teo är helt ensam på kliniken.

03.20Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Pr-branschen skälver av förväntan när prisutdelningssäsongen närmar sig. Edina är en av finansiärerna och förväntar sig givetvis att vinna sin beskärda del men ärkerivalen Claudia Bing har andra planer. Eddy förlorar utmärkelsen Årets pr-person och vill ha hämnd. Under tiden får Saffy några extralektioner av sin psykologilärare.

03.55Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Patsy flyttar ihop med Edina efter att Saffy har flyttat hemifrån för att studera. De tycker att tillvaron är svår på egen hand. Ingen av dem kan hitta eller använda en burköppnare. Det positiva är att de nu kan njuta av whiskey, glass och technomusik när de vill. Allt blir mycket värre för Eddy när Lulu beslutar sig för att vända sig till en mer effektiv amerikansk pr-firma. Som om det inte vore illa nog går Patsys tidning i konkurs och hon förlorar jobbet. De står nu båda inför stora förändringar i sina liv.

04.30Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2001. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Eftersom det är omodernt att endast ha ett yrke så ägnar sig Edina numera även åt tv-produktion. Patsy har bestämt sig för att åldras med stil och låter släta ut sina rynkor med hjälp av sprutor. Saffy hoppas intensivt att hennes jobbintervju ska gå bra så att hon slipper dem bägge. Edina lyckas se till att hon och hennes klient Twiggy får medverka i Richards och Judys tv-show, vilket irriterar hennes nya parter, den skoningslösa tv-presentatören Katy Grin.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Brooke får ett överraskande besked när hon frågar om anledningen till Bills dåliga humör. Steffy och Sally har ett öppenhjärtigt samtal. Steffy får reda på oroväckande nyheter av CJ. Zende och Nicole berättar för familjen om sina planer.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Moira försöker göra det rätta men det går inte som hon tänkt. Cain får några oroande nyheter.