MENY

TV4 Komedi

06.25Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.50Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.10Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.35Teen titans go! Amerikansk animerad serie. Superhjältarna och tonåringarna Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy bor tillsammans. De ställs ofta inför dråpliga situationer och det är inte alltid lätt att hålla sams.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.10Fransson den förskräcklige Fransson den förskräcklige är ett svenskt drama från 1941. Den unge bagaren Fransson kommer till småstaden Västerby. Han har lämnat Stockholm efter att ha blivit oskyldigt anklagad för att ha bestulit ett företag på pengar. I Västerby får han anställning på ett slitet bageri. Fransson lanserar det nya brödet Fransson-limpa och snart blomstrar affärerna igen. Men när allt verkar vara på topp knackar polisen från Stockholm på bageriets port och söker Fransson.

12.25Nygifta Nygifta är ett svenskt drama från 1941. Gunnar och Eva gifter sig mot sina föräldrars vilja då de tycker att paret är för unga för äktenskap. De är kära men ganska snart visar det sig att äktenskapet inte blir helt lätt för de unga tu. Gunnar vill ta över sin fars firma, något fadern motsätter sig. Då bestämmer sig Gunnar för att starta ett eget företag. Eva vill inte vara hemmafru och när hon får chansen att börja arbeta på sin svärfars företag tar hon den, trots Gunnars protester. Det ser mörkt ut för dem och kanske hade deras föräldrar rätt i sina föraningar om att paret var för unga för att kunna hantera det ansvar ett äktenskap innebär.

14.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Carey Mulligan och artisten LeAnn Rimes som uppträder.

14.50The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och komikern Mike Epps samt skådespelaren Hayley Orrantia.

15.35The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och sångaren Kelly Osbourne samt kocken Giada De Laurentiis som lagar italiensk julmat.

16.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess går på en dejt med Russell. Till en början går det bra men när det är dags för att runda av kvällen blir det inte som hon tänkt sig. När Shelby åker i väg på en möhippa blir Winston först lättad över att få lite tid för sig själv men får panik när han tror att hon kan ha missförstått något han sa till henne innan hon åkte. Nick får besök av en gammal kompis som försöker hjälpa honom att komma över Julia. Schmidt och Cece försöker hålla sin relation hemlig men blir påkomna.

17.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Winston har varit ett nervvrak sedan han fick reda på Schmidts och Ceces hemlighet. Till slut kan han inte hålla tyst utan berättar det för Nick. Men det dröjer inte länge innan Jess kommer på Nick med att dölja något. När hon får veta att Schmidt och Cece umgåtts i smyg blir hon sårad över att Cece inte berättat det för henne och deras vänskap får sig en törn. Nick har plötsligt framgång hos det motsatta könet, men inser snart att han är ute på djupt vatten när han dejtar flera personer samtidigt.

17.30Åsa-Nisse flyger i luften Åsa-Nisse lyckas vinna en resa för två till Åre och bestämmer sig för att ta med Klabbarparn. I Åre träffar de direktör Jonsson som de försöker sälja en uppfinning till. Men det de inte vet är att Eulalia sålt rättigheterna till uppfinningen för en spottstyver hemma i Knohult.

19.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Efter att ha tillbringat en vecka i Russells hus återvänder Jess hem till killarna. Hon berättar för Cece om hur perfekt allt är med Russell men Cece är inte övertygad. Hon lyckas få Jess att inse att de gör allt på Russells villkor och Jess bjuder hem honom för att umgås med henne och killarna. Men saker och ting går genast över styr och Jess måste snabbt komma på något för att rädda situationen. Winston lyckas få jobb på en radiostation och får arbeta med sin idol Joe Napoli. Men det visar sig snart att Joe är en hemsk chef.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. När Russell tvingas åka på ett möte utanför staden ber han Jess att passa hans dotter Sarah. Jess är glad att Russell frågar henne och gör allt för att visa sina modersinstinkter. Men Ouli, Russells före detta fru, är inte glad över arrangemanget och kräver att Jess uppdaterar henne hela tiden. Winston kämpar med sin jobbiga chef som till råga på allt dyker upp onykter när han ska medverka i ett tv-program. Cece misstänker att hon är gravid och försöker undvika Schmidt.

21.00Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Brody och Jenny återvänder från Paris och får handskas med konsekvenserna av sitt beslut. Brody försöker få tillbaka sitt jobb och får träffa kvinnan som ersatte honom, Lindsay.

21.30Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Brody försöker imponera på Mansfield genom att arbeta på bottenvåningen, allt för att få tillbaka sitt gamla jobb. Harvard och Derrick märker att hans arbetsmoral är skyhög. Jenny inser att hon gick på gymnasiet med Lindsay.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Både Hans matställe och Max och Carolines cupcakebutik hotas att stängas ner på grund av planer på att bygga en ny biograf så Caroline och Han slår ihop sig för att förhindra det hela. Sophie är övertygad om att hon är med barn och tar en massa graviditetstester.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. När duschen hemma hos Max och Caroline går sönder skaffar de extrajobb i en juicebar på ett flott gym för att kunna använda dess omklädningsrum. Caroline får uppmärksamhet från en snygg instruktör vilket gör en grupp rika medlemmar väldigt svartsjuka. Sophie bestämmer sig för att äta nyttigare.

23.00Election Tracy Flick är den smartaste studenten i sin skola Carver High. När det är dags för elevrådsval kandiderar naturligtvis Tracy men hon får oväntad konkurrens från Jack som mutats att ställa upp i valet av en av skolans lärare, Jim McAllister.

00.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

01.10The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. En av deltagarna är frustrerad över hur sakta de andra arbetar och bestämmer sig för att ta kommandot, något som leder till problem. Det par som vann designutmaningen får sitt pris.

01.55The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Domarna diskuterar sina omdömen av terrasserna. Det bjuds på ej tidigare visade klipp från förra veckan.

02.20The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna fortsätter arbetet med de gemensamma utrymmena. De får en oväntad belöning för sitt hårda arbete men Scotty har ännu en överraskning i beredskap.

03.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Scottys oväntade överraskning tas emot med blandade känslor av deltagarna.

03.50The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen är trötta och irriterade efter flera veckors renovering. Keith drabbar samman med ett av paren.

04.30The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Scotty berättar för de stressade paren att han har en sista utmaning till dem. De ska skapa en reklamvideo för sin lägenhet och vinnaren får ett välbehövligt kontantpris.

04.55All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

05.35Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2014. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan Titchmarsh och hans team hjälper familjen Chan i Manchester vars trädgård är i ruiner. Darren och Lesley Chan har fyra döttrar och den yngsta, tioåriga Amelie, föddes med charge-syndromet. Hon är döv, delvis blind och behöver ständig omsorg, vilket har gjort att Darren sagt upp sig från sitt arbete för att ta hand om henne på heltid. Deras trädgård har hamnat långt ner på listan över prioriteringar och går inte längre att vistas i. Alan vill ändra på det och sätter sitt team i arbete. De uppdaterar bland annat verandan.