MENY

TV4 Komedi

05.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.10Gröna lyktan Amerikanskt barnprogram. Jordens Gröna lyktan, Hal Jordan, beger sig till universums utkant där han och hans vänner ställs mot en invasion av ondskans Röda lyktan.

06.30De fem legenderna När den ondsinte Beck hotar att ta över världen tvingas jultomten, påskharen, tandfén och sandmannen att samarbeta. Nu är det upp till dem att rädda jorden från att störta ner i ett evigt mörker.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.10Ebberöds bank Ebberöds Bank är en svensk komedi från 1946. Skräddarmästare Ågren i Ebberöd lever med sin viljestarka hustru Karolina, två barn, husjungfrun Ann-Sofie och gesällen Anton. Hans vardagsliv skulle ha varit ganska problemfritt om det inte var för hans stora skulder. En dag får Ågren ett telegram som vänder upp och ned på tillvaron för honom och hela Ebberöd. Ågrens bror John, som vistats de senaste åren i Amerika, tänker komma på besök och när han anländer gör han genast intryck genom att uppträda som en världsvan och förmögen man. Men John är inte lika imponerad av Ebberöd, där finns ju varken bank, dårhus eller fängelse. Ågrens fordringsägare svarar direkt på provokationen, de ska öppna en bank. Regi: Adolf Jahr.

12.30Vår herre tar semester Mr Schwartz och mr White är två herrar som ser ut som folk gör mest. Men skenet bedrar, i själva verket är de övernaturliga. Mr Schwartz är utsänd av djävulen för att sprida ondska bland människorna och White är utsänd av gud för att sprida godhet.

13.40All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

14.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Sean Hayes och Jamie-Lynn Sigler som diskuterar sin kamp mot sjukdomen MS.

14.55The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och komikern Rosie O'Donnell samt radiopersonligheten Sean Valentine.

15.35The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och artisten Tyrese Gibson samt nöjesreportern Louis Aguirre.

16.30New girl Amerikansk komediserie från 2012. Om Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Säsongsavslutning. Nick och Jess tar ett stort beslut angående sitt förhållande. Det är Ceces bröllopsdag och Schmidt är övertygad om att hon egentligen inte vill gifta sig. Han rekryterar Winston och Nick för att hjälpa honom att förhindra bröllopet. Shivrang kommer med ett avslöjande.

17.00New girl Amerikansk komediserie från 2012. Om Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess blir uppsagd från sitt jobb på grund av nedskärningar. När Schmidt meddelar att han tänker ställa till med fest för att fira att han blivit av med sitt gips erbjuder hon sig att hjälpa till, allt för att killarna inte ska tycka synd om henne. Men ingenting går riktigt som planerat på festen. Jess har problem med sin uppgift och när Cece dyker upp med sin nye pojkvän har Schmidt svårt att hålla känslorna i styr.

17.3017 again 17 again är en amerikansk komedi från 2009. Mike (Matthew Perry) är 37 år och hans liv har inte blivit som han tänkt sig. Han har haft samma arbete i 18 år, är frånskild och har knappt någon kontakt med sina barn. Annat var det när han var 17 år, då var han stjärna i basketlaget, fick dejta skolans snyggaste tjejer och världen låg framför hans fötter. Men när hans flickvän blev gravid blev Mike tvungen att ge upp basketen och satsa på familjen. När han får sparken från jobbet raseras hans tillvaro och han bestämmer sig för att återvända till den plats där han var som lyckligast, sin gamla skola. Där stöter han på en gammal vaktmästare som frågar honom om han önskar att han var 17 år igen, vilket Mike genast svarar ja på. Några dagar senare när Mike (Zac Efron) vaknar upptäcker han att han är 17 år igen och bestämmer sig för att ta chansen och få det liv han önskar. Regissör: Burr Steers.

19.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

20.05New girl Amerikansk komediserie från 2012. Om Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess försöker hantera att hon blivit friställd genom att fylla dagarna med städning och matlagning. Killarna oroar sig för henne och Nick försöker få henne att inse att hon behöver ta det lugnt. Det får Jess att börja hänga i baren där hon börjar flörta med ölleverantören. Det dröjer inte länge förrän Nick inser att han skapat ett monster. Winstons mamma och syster kommer på besök och Schmidt oroar sig över att mamman inte tycker om honom. Saker och ting blir inte bättre av att han gör allt för att ragga upp Winstons syster.

20.35New girl Amerikansk komediserie från 2012. Om Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess kämpar med sina känslor kring sin tillfälliga sexuella relation med Sam och vänder sig till killarna för råd. Schmidt föreslår att de alla ska gå ut och äta innan Jess träffar Sam så det känns som hon haft en riktig dejt först. Men när både Schmidt och Winston får förhinder i sista stund blir Nick tvungen att agera dejt ensam. När det visar sig att Schmidts plan fungerade för Jess måste Winston varna Nick för att han blivit Jess surrogatpojkvän.

21.00Modern family Amerikansk komediserie från 2014/2015. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en vacker ung fru och ett nyfött spädbarn. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Haley försöker skaffa ett jobb hos en inflytelserik stylist. Gloria anlitar en attraktiv spansklärare till Manny.

21.30Modern family Amerikansk komediserie från 2014/2015. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en vacker ung fru och ett nyfött spädbarn. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Phil och Luke vill laga thanksgivingmiddagen men Claire tvivlar på att de kan fixa det. Jays och Glorias semester blir inställd och de bestämmer sig för att inte berätta det för någon. Mitchell tvingar Cameron att att inte ge efter för Lily när hon vägrar att sätta på sig en klänning.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Tjejerna bestämmer sig för att investera pengarna från filmen om Carolines liv i cupcakerörelsen. De besöker också Carolines pappa i fängelset för att se en musikal som han skrivit och Max blir upprörd. Sophie vill avslöja sitt barns kön genom att ställa till med en fest.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Caroline har fått sina pengar och hon och Max letar efter en möjlig lokal för sitt bageri då Han vägrar låta dem använda matstället. Randy dyker upp i staden och Caroline uppmuntrar Max att hålla sig borta från honom på grund av hur han betedde sig i Kalifornien.

23.00Kvartetten Kvartetten är en brittisk komedi från 2012. En gång i tiden var Cissy, Wilf, Reggie och Jean Storbritanniens främsta sångare och bästa vänner. Men saker och ting förändrades när Jean, som var gift med Reggie, lämnade honom för en annan. Nu bor Cissy, Wilf och Reggie på Beecham House, ett hem för pensionerade musiker. Varje år på Verdis födelsedag arrangerar de boende en konsert för att samla in pengar till hemmet men när Jean flyttar in förändras allt.

00.45Pretty in pink Pretty in pink är en amerikansk komedi från 1986. Andie (Molly Ringwald) är född och uppvuxen i en fattig stadsdel och med fattiga föräldrar som tillhör den lägre sociala klassen. Blane (Andrew McCarthy) tillhör en förmögen familj som bor i de finare kvarteren. När de blir förälskade försöker både hans och hennes vänner och familjer göra allt för att förhindra förhållandet. Frågan är om deras känslor för varandra är tillräckligt starka för att kunna stå emot omgivningens tryck.

02.20Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. Ellen, Brian och barnen kommer på en plan om hur de ska kunna fly från Duncan. Samtidigt berättar Duncans fru för honom att hon vill avbryta sin behandling och tillbringa sin sista tid med honom och deras dotter.

03.00Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. Ellen måste fatta ytterligare ett livsavgörande beslut. Duncan kräver svar av Archer när saker och ting går fel.

03.40Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. När Ellens syster kommer på ett oanmält besök måste Ellen se till att bli av med henne utan att väcka misstankar. Secret Service kallar in Ellen på ytterligare ett förhör och hon måste försöka spela oberörd inför dem och Duncan som sitter med under utfrågningen.

04.20Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. Ellen och Brian inser att de måste ta saker och ting i egna händer för att kunna fly och Ellen söker upp en man som tidigare hjälpt henne att lösa problem. Men det Ellen inte vet är att mannen har kopplingar till Duncan.

05.25Hur tokigt som helst Hur tokigt som helst är en svensk komedi från 1949. En dam och en herre står i Birger Jarlspassagen i Stockholm där de i ett tittskåp tittar på avsnitt ur Nils-Poppe-filmer. Nils Poppe föreställer bland annat en fattig kompositör som förgäves försöker få en melodi antagen av en förläggare. Misslyckandet gör honom nedstämd, men han livas upp av ett möte med Calle, som bjuder hem honom. Där blir Poppe kvar några dagar som manligt hembiträde. Calle har en musikaffär och i den kan de båda vännerna leva ut och musicera bland alla instrumenten. Regi: Rune Redig.