MENY

TV4 Komedi

06.25The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.10Djurgårdsnätter Djurgårdsnätter är en svensk komedi från 1933. Gunnar Haglund, son i en varietéfamilj, blir rekommenderad en plats på en ingenjörsbyrå i London av tivolidirektör Winkler. Winklers dotter Greta förälskar sig i Gunnar, vilket pappan inte uppskattar. Winklers son Henrik befinner sig i ständig penningknipa och bestämmer sig för att göra ett nattligt lån ur tivolikassan, något som ställer till det för alla inblandade. I huvudrollerna ses Björn Berglund och Anne-Marie Brunius.

12.45All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

13.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Lilith lämnar det avskilda livet med sin älskare och hoppas på att kunna få liv i sitt äktenskap med Frasier igen. När hon frågar ut Frasier om hans relation med Rebecca blir de plötsligt avbrutna av Liliths galna före detta älskare.

13.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. I ett försök att återuppleva sin ungdom besöker Frasier, Cliff, Norm och Woody en gammal drive-in-biograf innan den läggs ned, något som slutar med besvikelse. Sam ber den före detta ägaren Gus att sköta om baren medan de är borta.

14.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Melissa Benoist, Calista Flockhart och Mehcad Brooks från tv-serien Supergirl. Artisten Jason Derulo uppträder.

14.50The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Stephen Moyer och nöjesreportern Debbie Matenopoulos.

15.35The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och författaren Taye Diggs samt nöjesreportern Jessica Radloff.

16.30New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess har fortfarande inte sytt klart Ceces brudklänning och det börjar bli bråttom. Winston och Aly har börjat dejta och har svårt att dölja sitt förhållande från de andra poliserna. Nick väntar på att höra från Reagan om hon vill följa med på Schmidts och Ceces bröllop.

17.00New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Sam träffar en gammal vän från medicinska fakulteten som verkar ha romantiska känslor för honom, vilket försätter Jess i ett dilemma. Nick oroar sig för att Gavin kommer att göra Schmidt besviken igen. Winston blir sårad när Sam inte vill ta på sig en tröja som han köpt till honom.

17.30Åsa-Nisse och tjocka släkten Åsa-Nisse och tjocka släkten är en svensk komedi från 1963. På en tågresa råkar Åsa-Nisse och Klabbarparn intressera sig för sångaren Lena Holms barn. Eftersom Lena för tillfället inte vill framstå som barnets mor tar Åsa-Nisse och Klabbarparn hand om det. Så börjar Åsa-Nisses och Klabbarparns problem. Det visar sig nämligen vara mycket svårt att bli av med barnet, i synnerhet som Eulalia under inga omständigheter bör bli upplyst om dess existens.

19.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess hittar en ring i Sams jackficka och blir nervös inför tanken av att han kommer fria till henne. Schmidts mamma Louise och hennes livspartner Susan sover över i lägenheten natten innan bröllopet. Winston är rädd att han har skrämt i väg Aly och Coach är tillbaka från New York.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Säsongsavslutning. Schmidt åker till Portland på bröllopsdagen för att övertyga Ceces mamma Priyanka att närvara på den stora dagen. Jess avslöjar att Sam har gjort slut med henne och inser att hon kanske fortfarande har känslor för Nick.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Lilith lämnar det avskilda livet med sin älskare och hoppas på att kunna få liv i sitt äktenskap med Frasier igen. När hon frågar ut Frasier om hans relation med Rebecca blir de plötsligt avbrutna av Liliths galna före detta älskare.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. I ett försök att återuppleva sin ungdom besöker Frasier, Cliff, Norm och Woody en gammal drive-in-biograf innan den läggs ned, något som slutar med besvikelse. Sam ber den före detta ägaren Gus att sköta om baren medan de är borta.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Randy vill tillbringa natten i tjejernas lägenhet för att se hur Max bor men väl där trampar han på en spik och får åka till sjukhuset. Han använder sig av sina färdigheter som advokat för att tvinga hyresvärden att skaffa ett ordentligt kontrakt åt tjejerna.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Randy blir erbjuden ett jobb på Manhattan och ber Max följa med på en middag med hans nya potentiella kollegor. Max känner sig genast illa till mods på den trendiga restaurangen och börjar tvivla på förhållandet med Randy. Sophie och Oleg ber Max och Caroline att vara gudföräldrar åt deras barn.

23.00Familjen Macahan Amerikansk västernserie från 1979. Om familjen Macahan och deras öden och äventyr på en gård i 1860-talets USA. Molly Culhane tar hand om sina syskonbarn efter att deras föräldrar dött. Farbror Zeb besöker gården med jämna mellanrum, oftast för att hjälpa eller beskydda familjen. Zeb drabbar samman med en strikt löjtnant som vill bestraffa en hövding inom den amerikanska ursprungsbefolkningen. Hövdingen har anklagats för att ha lett anfall mot vagnskaravaner.

00.50The secret life of the American teenager Amerikansk dramaserie från 2012. Amy är en smart tjej som lever ett vanligt tonårsliv, tills hon blir med barn. När hennes son föds tvingas hon kombinera sitt nya mammaliv med skola och vänner. Amys vänner har sina egna syner på relationer och sex, vilket blir allt mer tydligt när deras hemligheter kommer upp till ytan. Amy, Grace och Adrian pratar om sin tvekan inför att gifta sig. Ricky börjar kalla George pappa och lovar Amy att de ska hitta ett sätt för henne att gå i skola i New York.

01.35The secret life of the American teenager Amerikansk dramaserie från 2012. Amy är en smart tjej som lever ett vanligt tonårsliv, tills hon blir med barn. När hennes son föds tvingas hon kombinera sitt nya mammaliv med skola och vänner. Amys vänner har sina egna syner på relationer och sex, vilket blir allt mer tydligt när deras hemligheter kommer upp till ytan. När Ben frågar Amy om hennes dagbok går hon i försvar. Henry går med i militären. Layla sprider ett illasinnat rykte om Kathy.

02.20The secret life of the American teenager Amerikansk dramaserie från 2012. Amy är en smart tjej som lever ett vanligt tonårsliv, tills hon blir med barn. När hennes son föds tvingas hon kombinera sitt nya mammaliv med skola och vänner. Amys vänner har sina egna syner på relationer och sex, vilket blir allt mer tydligt när deras hemligheter kommer upp till ytan. Sista delen. Examensdagen står för dörren och det fattas många stora beslut om framtiden.

03.00Golden boy Amerikansk dramaserie från 2013. Walter Clark är en ung och ambitiös polis i New York som klättrar snabbt på karriärstegen. Efter att ha räddat livet på en kollega blir han befordrad till mordutredare, men han nöjer sig inte med det, utan siktar vidare på rollen som polischef. Teamet utreder mordet på en lovande basketspelare vilket får Clarks känslor för sin egen familj att komma upp till ytan.

03.45Golden boy Amerikansk dramaserie från 2013. Walter Clark är en ung och ambitiös polis i New York som klättrar snabbt på karriärstegen. Efter att ha räddat livet på en kollega blir han befordrad till mordutredare, men han nöjer sig inte med det, utan siktar vidare på rollen som polischef. När en lyxprostituerad hittas död i ett hotellrum upptäcker Clark att Holbrook var hennes sista kund.

04.30Golden boy Amerikansk dramaserie från 2013. Walter Clark är en ung och ambitiös polis i New York som klättrar snabbt på karriärstegen. Efter att ha räddat livet på en kollega blir han befordrad till mordutredare, men han nöjer sig inte med det, utan siktar vidare på rollen som polischef. Sista delen. När Clark sitter med pappersarbete hittar han ett gammalt fall om ett mord på en byggarbetare. Sju år senare är han på väg att avsluta sin intervju för att bli poliskommissarie.

05.10The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Fem team checkar in på ett hotell där de möter programledaren Scott Cam som ger dem en utmaning. De får en summa pengar och har sedan 48 timmar på sig att renovera ett badrum och ett sovrum.