MENY

TV4 Sport

05.50Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Sommarfisket visar sig bli svårt så det blir en retur till hösten då det till slut lossnar för gänget.

06.15Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman fortsätter sin resa i jämtländska Bergs kommun där han fiskar gädda och njuter av den norrländska gästfriheten.

06.40Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas åker till den portugisiska ön Madeira för att testa allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

07.05Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Fortsättning på Johan Bromans och hans vänner Heavys, Abbes och Jonas resa till den portugisiska ön Madeira där de testar allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

07.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas undersöker Europas största street fishing-tävling Gunki Iron Street Fishing Tournament som äger rum i Rotterdam. Men trögt stadsfiske lockar kompisgänget ut på villovägar.

07.55Sändningsuppehåll

10.05Inez - ensam men stark Inez - ensam men stark är en svensk dokumentär från 2011 om svenska Inez Karlsson som är jockey i USA. Där är kombinationen kvinna och jockey ytterst ovanlig och hon möter stort motstånd. Därför tonar hon ner sin kvinnlighet på galoppbanan. Att hon är enormt framgångsrik kan dock ingen förneka. Men när hon drabbades av sjukdomenen endometrios blev det ett tvärt stopp i karriären. Läkarnas råd till Inez var att skaffa barn för att rädda karriären.

10.30Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2007. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske med upplevelsereportage och konkreta tips. Magdalena Forsberg, Ola Svensson och Per Morberg tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds reser till England där han fiskar öring i kalkströmmarna Itchen och Test, flugfiskets födelseplats. Ola Svensson beger sig till en soptipp i Järna tillsammans med en av landets skickligaste kråkjägare, Jan-Erik "Minken" Johansson, för skyddsjakt på trut och kråka. Kråkan har en förträfflig syn och är oerhört observant så det gäller att vara försiktig och väl dold.

11.15Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2007. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske med upplevelsereportage och konkreta tips. Magdalena Forsberg, Ola Svensson och Per Morberg tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Ola Svensson följer med Lennart Ljungberg och hans tre söner som varje allhelgonahelg jagar rådjur med drivande hund i Dalsland. William Moberg-Faulds tar med sig två av Sveriges största fiskeprofiler, Martin Falklind och Johan Abelsson, ut i Stockholms skärgård. Där prövar William och Johan alla möjliga tekniker i sin tävlan om att få en gädda som väger över drömgränsen tio kilo.

12.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2007. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske med upplevelsereportage och konkreta tips. Magdalena Forsberg, Ola Svensson och Per Morberg tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Per Morberg förverkligar en dröm när han tillsammans med jaktguiden Alastair Brew jagar kronhjort i Skottland. Att bedriva smygjakt på kronhjort i Skottland sätter jägarens skicklighet, tålamod och uthållighet på prov. Guider och jägare måste ofta ta stora omvägar över klippig terräng och slutligen krypa fram de sista metrarna för att obemärkt komma inom skotthåll. William Moberg-Faulds besöker författaren Gunnar Westrin hemma i Sandåslandet vid Taava ätno. Gunnar berättar om sina favoritflugor och tar med William på harrfiske.

13.00Jakt & fiske Svenskt fiskemagasin. I två specialprogram bjuds det bland annat på gäddfiske i Värmland och favoriter från den gångna hösten. William trollar efter gädda i Värmland och målet är att komma med i 10-kilosklubben. Peter beger sig till sina hemtrakter i norra Dalarna. Han sticker ut på en lyckosam älgjakt med sina gamla vänner och Thomas visar eftersök på älg. Christer Daniel från Kil fiskar i Fryken.

14.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. I Bangkok finns en plats dit många åker för att koppla av och ägna sig åt sitt fiskeintresse. Det är dammen Bung sam lang som inte är lätt att hitta till. Så småningom når Mikael Odell och Johan Broman ändå sitt mål. Dammen är känd för sina stora, starka malar. För att fånga dem måste man agna med ovanligt stora degbollar. På plats träffar de den lokale experten Nung och den danske guiden Mike. Det blir också ett besök på en betydligt lugnare plats. Mikael och Johan besöker också svenska Harsöjömala för att hitta en stor regnbågslax.

14.30Handboll: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med handboll.

14.55Handbollsligan: Redbergslid - Helsingborg Handboll från 2017/2018. Från Handbollsligan, den högsta serien i handboll för herrar i Sverige.

15.45Handboll: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med handboll.

15.50Handbollsligan: Redbergslid - Helsingborg Handboll från 2017/2018. Från Handbollsligan, den högsta serien i handboll för herrar i Sverige.

16.40Handboll: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med handboll.

16.50Innebandy: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med innebandy, damer.

16.55Innebandy: Storvreta - Mullsjö Innebandy från säsongen 2017/2018. Från Svenska Superligan i innebandy för damer.

17.35Innebandy: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med innebandy, damer.

17.40Innebandy: Storvreta - Mullsjö Innebandy från säsongen 2017/2018. Från Svenska Superligan i innebandy för damer.

18.15Innebandy: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med innebandy, damer.

18.25Innebandy: Storvreta - Mullsjö Innebandy från säsongen 2017/2018. Från Svenska Superligan i innebandy för damer.

19.10Innebandy: Studio Studiosändning från 2017/2018. Studiosändning i samband med innebandy, damer.

19.30Kolgjini Svensk sportdokumentär från 2011. Om flyktingpojken Lutfi Kolgijni som byggde upp ett av Sveriges mest framgångsrika travstall. I det här programmet tittar man närmare på Kolgjinis livsresa, geografiskt, socialt och sportsligt. Kolgjini är en svensk dokumentär från 2011. Lutfi Kolgjini kom till Sverige som flykting från Albanien när han var barn. I dag är han framgångsrik uppfödare, tränare, kusk och företagsledare och han har byggt upp ett av Sveriges mest framgångsrika travstall. Kolgjini hade 2010 ett av sina mest framgångsrika år. Det blir en närmare titt på Kolgjinis livsresa ur en geografisk, social och sportslig vinkel.

20.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Ett av världens bästa tropiska havsfisken finns kring Tobago i Västindien. Programledarna åker ut på havet med skepparen Gerard "Frothy" de Silva. Mikael Odell får napp när han är mitt uppe i sin demonstration av hur en trollingrulle fungerar. Johan Broman får en ovanlig fångst på flugspö, en guldmakrill. Det blir också isfiske i Åre där Johan och Mikael är ute efter röding och i Stockholms skärgård nappar det när de får upp en gammelgädda.

20.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. När programledarna besöker Mexiko och Isla Cozumel får Mikael Odell upp drömfisken för sportfiskare, en svärdfisk. Det är få som lyckas komma i kontakt med denna fisk så därför är lyckan stor. Den första april var det premiär för laxöringsfiske i Mörrumsån och när Mikael och Johan Broman är på plats får de upp sjutton havsöringar och en hybrid på en eftermiddag. Tanken med att dra upp så många är att hjälpa Laxens hus med att få nya fiskar.

21.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Johan Broman har skadat sitt knä och kan inte följa med till Klippiga bergen i Colorado i USA. Mikael Odell åker dit för att fiska brunöring och vild regnbågslax. Med sig har han bergsguiden Tim som står för flugfisket medan Mikael använder sig av sin haspelutrustning. I den andra delen blir det fjällfiske i Storån, Dammån och i Kvissleströmmarna. Guiden Daniel som är uppvuxen kring Dammån slår vad om att han kommer att ha en storöring på kroken inom tre minuter, något som Johan och Mikael ställer sig mycket tvivlande till.

21.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Ön Röst är belägen längst ned på norska Lofoten och känd för sin storslagna natur, sejfiske, havsörnskolonier och talrika besök av späckhuggare och sälar. Johan Broman och Mikael Odell beger sig dit. Trots att det blåser rejält med hög sjö ger de sig ut på vattnet tillsammans med den erfarne skepparen Trond. I det andra reportaget åker Johan och Mikael till Gotland för att fiska från klinthällar och stenstränder. Mikael väljer haspelspö, långsmala kustwobblers och skeddrag medan Johan väljer flugspöt och små tångräkeimitationer.

22.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. I Bangkok finns en plats dit många åker för att koppla av och ägna sig åt sitt fiskeintresse. Det är dammen Bung sam lang som inte är lätt att hitta till. Så småningom når Mikael Odell och Johan Broman ändå sitt mål. Dammen är känd för sina stora, starka malar. För att fånga dem måste man agna med ovanligt stora degbollar. På plats träffar de den lokale experten Nung och den danske guiden Mike. Det blir också ett besök på en betydligt lugnare plats. Mikael och Johan besöker också svenska Harsöjömala för att hitta en stor regnbågslax.

22.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman beger sig till thailändska och burmesiska farvatten för att syssla med big game-fiske. De följer med en av Sveriges mest kända havsfiskare, göteborgaren Jonas Nyqvist, ut på havet. Ombord på hans båt Gecko får de ett oförglömligt äventyr där en rad spännande arter tas upp på trolling såsom wahoos och barracudor. Dessutom får de annorlunda fiskar under nattmete. Det blir också en inblick i hur livet till sjöss kan vara med sashimi serverad på flybridge och lösdrivande trossar som trasslar in sig i propellrarna.

23.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman ger sig ut på en båtur i regnet mot öar i närheten av Sumatra i Indonesien. Det blir tufft motstånd och de får upp tonfiskar av många slag. Men det är segelfisk de egentligen är ute efter och lyckan är stor när målet nås. I det svenska inslaget blir det en resa till Kummelbank i utkanten av Göteborgs skärgård. Här ska de dra upp makrill, som är den enda bofasta tonfisksläktingen i svenska vatten. Efter en lyckad dag tillagas dagens fångst på en lokal sjökrog.

23.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman håller till i floderna kring mangrove-halvön Las Salinas för att fiska bland annat benfisk och cubera snapper. Det är riktigt hett och mycket fuktigt när de ger sig i väg ut på floderna i Kuba. Broman väljer flugspöet och får några dramatiska kamper med benfiskar. Odell använder haspelspöet och lyckas också bra, han får bland annat upp en barracuda.

00.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman fiskar fortfarande i Kuba. På hemmafronten blir det laxtrolling i Simrishamn tillsammans med skepparen Hasse Emilsson.

00.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman beger sig till Nassersjön i Egypten för att tampas med en av världens största abborrarter, nilabborren. Den kan väga över 100 kilo och hugger rejält. Tigerfisk och vundumal är andra arter som finns i sjön.

01.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Micke och Johan Broman är på vårlaxfiske i den berömda Mörrumsån och tänker tillbaka på en rad fantastiska fisken de varit med om under den senaste tiden. Det bjuds på tuffa kamper med jättemalar i Bangkok och med en större trevally ute på thailändska farvatten. Ett reportage från Kuba visar hur svårt det kan vara att handskas med fiskarna gulstjärtad amberjack och cubera snapper. Det blir också glimtar från resor till norska Röst och Sumatra som är en del av Indonesien.

01.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Förutom vårlaxfiske i Mörrumsån blir det glimtar från reportage över hela världen. Bland annat visas Johan Bromans unika flugfiske efter guldmakrill på Tobago och en tuff kamp med en spjutfisk i Mexiko. Dessutom visas lite lugnare stunder i Storån och Dammån hemma i Sverige. I ett annat reportage visas tarponer i ett mangroveområde på Kuba.

02.00Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Johan Broman testar Ålands vitt berömda abborrfiske och får dessutom några av fiskarna tillagade av mästerkocken Micke på restaurang Smakbyn.

02.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Säsongsavslutning. Johan Broman får sällskap av sin vän Freddan som visar var skåpet ska stå när det handlar om havsöringsfiske på hösten.

02.55Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Sommarfisket visar sig bli svårt så det blir en retur till hösten då det till slut lossnar för gänget.

03.20Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman fortsätter sin resa i jämtländska Bergs kommun där han fiskar gädda och njuter av den norrländska gästfriheten.

03.45Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas åker till den portugisiska ön Madeira för att testa allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

04.10Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Fortsättning på Johan Bromans och hans vänner Heavys, Abbes och Jonas resa till den portugisiska ön Madeira där de testar allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

04.35Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas undersöker Europas största street fishing-tävling Gunki Iron Street Fishing Tournament som äger rum i Rotterdam. Men trögt stadsfiske lockar kompisgänget ut på villovägar.

05.00Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Medan det är vinter i Sverige åker Johan Broman till västindiska Aruba tillsammans med sonen Joel och kompisarna Sture och Stefan. Där fiskas olika arter till havs på olika sätt och så njuter gänget av öns kulinariska läckerheter samt annat spännande som paradisön har att bjuda på.

05.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman befinner sig fortfarande på den västindiska ön Aruba tillsammans med sonen Joel och kompisarna Sture och Stefan. Där provar de på olika slags havsfisketekniker och så njuter gänget av öns kulinariska läckerheter.