MENY

Kanal 5

06.20Super Fun Night Kimmie planerar en resa för att få en julgran på julafton, men bensinen tar slut och de möter en arg gubbe när de söker tak över huvudet i hans stuga.

07.15America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. I detta program är det besök av jultomten, klapputdelning och julfirande i största allmänhet som får en oväntad komisk knorr när något går galet.

07.40America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

08.10America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

08.40Scooby-Doo och legenden om vampyren Gänget besöker en rockkonsert i Australien och där får de höra den kusliga legenden om Yowie Yahoo, varelsen som kidnappar rockmusiker och förvandlar dem till vampyrer. Maskerade till hårdrocksband försöker Scooby-Doo och gänget lösa mysteriet.

10.05Tingeling - Legenden om Önskedjuret Ryktet om ett odjur gör Tingeling och hennes vän Vinka nyfikna. Men varelsen är inte välkommen i Älvdalen – och spejarälvorna är fast beslutna att fånga den mystiska besten. Vinka måste övertala sina vänner att riskera allt för att rädda Önskedjuret.

11.40Julkampen Rockabilly-familjen Alfvén i Falköping älskar USA och har snöat in på lysande tomtar. Lill-Marie har byggt ett ”Lilleputtland” i miniformat som ska få juleskrud. Mats och Malin Runkvist driver en herrgård i Västmanland. Mats älskar att bjuda på show.

12.40Ice Sculpture Christmas Callie jobbar på en countryclub-restaurang. Där möter hon sin barndomsvän David och han anmäler henne till klubbens isskulpteringstävling. Isskulptering är ett kallt jobb men snart tänds gnistor mellan Callie och David när de ska tävla i samma lag.

14.30Eight Below När en forskare skadas under en expedition och en polarstorm samtidigt drar in över Antarktis måste polarguiden Jerry Shepherd och hans kollegor snabbt evakuera sin forskningsstation. Men Jerry älskar sina hundar och gör allt för att rädda dem.

16.50En julsaga London 1836. Den ensamme och girige Ebenezer Scrooge, som inte tror ett dugg på glädje och julmagi, får på julafton besök av tre spöken. De tar den gamle snåljåpen Scrooge på en oväntad resa, där han snart upptäcker den sanna meningen med julen.

18.45Dum och dummare De här två korkskallarna har en sammanlagd IQ som understiger deras skonummer. Under en resa till Aspen i Colorado gör dessa världshistoriens två dummaste kompisar de mest korkade saker man kan tänka sig.

21.00Dum och dummare 2 Tjugo år efter den galna resan till Aspen får Harry reda på att han har en vuxen dotter. Tillsammans med sin trogne vän Lloyd ger han sig ut på ännu ett äventyr för att hitta sitt barn.

23.15Rivalerna Kongressledamot Cam Brady har suttit ohotad på North Carolinas politiska tron i många år, men i årets val får han oväntat motstånd i form av det lokala turistkontorets naive chef. När valdagen närmar sig är de bara intresserade av att krossa varandra.

01.00The Guardian Tyngd av sorg efter en misslyckad räddningsaktion får livräddaren Ben Randall i uppdrag att träna upp ytbärgaraspiranter. Snart drabbar han samman med den stöddige simstjärnan Jake Fisher, som är mer intresserad av att slå Bens livräddningsrekord.

03.40Vägens hjältar Soffan rycker ut till en seriekrock i Västberga där tre ambulanser tar hand om skadade. En våldsam olycka har inträffat på E4:an och Lena får problem när vajern går av. En bil har fått stopp på E4:an och då inträffar ännu en olycka på samma plats.

04.20Arga snickaren med Adam Alsing Titti och Martin köpte huset i Säffle för fyra år sedan med döttrarna. De började riva köket som är fuktskadat. Martin gick in i väggen och bygget avstannade. Köket ser ut som en jordhög och ingen har eget rum. Titti orkar inte en vinter till.

05.05The Real O'Neals Sammanhållningen hos familjen O'Neal både stärks och utsätts för påfrestningar när den yngste sonen berättar för sina föräldrar att han är homosexuell.

05.05The Real O'Neals Sammanhållningen hos familjen O'Neal både stärks och utsätts för påfrestningar när den yngste sonen berättar för sina föräldrar att han är homosexuell.

05.30America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

05.30America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.