MENY

Kanal 5

06.00My 600-lb Life Cilla har spenderat de två senaste åren i sängen på grund av sin vikt. Hans matberoende hindrar honom från att finnas där för sin fästmö och hennes tre döttrar.

06.50My 600-lb Life Cilla har spenderat de två senaste åren i sängen på grund av sin vikt. Hans matberoende hindrar honom från att finnas där för sin fästmö och hennes tre döttrar.

07.43My 600-lb Life Mercedes har ett allvarligt lymfödem och kan knappt stå upp, och hennes familj får ta hand om hennes små barn. För att lyckas gå ner i vikt måste hon konfrontera sina trauman.

08.37Vägens hjältar Roiene råkar ut för det värsta tänkbara, när hans skyddsbil blir påkörd av en förbipasserande lastbil. Berra får åka till en villa utanför stan där en bil hamnat ordentligt på sniskan.

09.40Vägens hjältar En personbil blir plogad framför en tung lastbil under en lång sträcka. Både Roiene och Micke är på plats för att få ordning i kaoset. Plötsligt vänder situationen när skadeläget för mannen som körde personbilen förvärras.

10.42Vägens hjältar En person har setts springa på E4an och då man befarar att denna inte mår bra, larmas Pelle dit med högsta prioritet. Han måste ta sig fram i köerna innan katastrofen är ett faktum. Micke får larm om en allvarlig olycka.

11.46Havets hjältar Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om rökutveckling på en båt. Ett litet barn har andats in den giftiga röken och måste snabbt få vård. En ung man har under en simtur försvunnit i en insjö och sjöpolisens dykare är på plats.

12.48Roomservice VIP Viktor Frisks föräldrar har stöttat honom genom allt, från den tuffa skolgången till framgången. De skjutsade honom land och rike runt när han turnerade. Nu har det blivit dags för Viktor att överraska dem med något de så länge drömt om.

13.52Helt perfekt Johan vill att Tommy Körberg ska bli gudfar till sonen Ingmar men tvingas beblanda sig med Tommys allehanda kroppsvätskor för att få som han vill.

14.30Allsvenskan 2021 Allsvenskan 2021. Fotboll: IFK Norrköping - Halmstads BK. Spelas på Platinum Car Arena. I studion: Karin Frick och Alexander Axén. Kommentatorer: Niklas Jarelind och Pär Hansson.

17.07Ensam i vildmarken Efter en månad i vildmarken har deltagarna tappat rejält i vikt. Vädret blir hårdare för varje dag och jakten på mat mer utmanande. Nu gäller det att hålla sig frisk och stark för att orka fortsätta.

19.02Älskar, älskar inte Tanawarn och Mattias letar julgran. En salig Tanawarn leker i snön för första gången. Chernos visum är på vift. Han och Emma saknar varandra så det gör ont. Hanna tar en motvillig Ivan till parterapeuten. Dags att lära sig prata om känslor!

19.58Älskar, älskar inte Cherno ska träffa Emmas mamma för första gången. Emma är nervös inför mötet. Hanna och Ivan försöker enas om ett framtida boende. Tony planerar att resa till Filippinerna och fria till Cristy med en mycket betydelsefull ring.

21.32Alla mot alla med Filip och Fredrik Marcus Birro och Mona Sahlin möter Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh. Mona tycker att hon borde ha ångest. Olof VILL ha ångest. Hur går det i en fotbollskamp mellan Olof och Marcus, och snackar Ebba skit om Göteborg? Den som tittar får se.

22.38Alla mot alla med Filip och Fredrik Nina Persson och John Ajvide Lindqvist gör upp mot Petrina Solange och Henrik Schyffert. Det blir en rafflande match med ingredienser som Janne Loffe Karlsson, presidentsömn och 50 cent. Bonusinfo: är John elallergiker?

23.40Alla mot alla med Filip och Fredrik Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh möter Jonas Gardell och Jason Diakité. Spänning! Stora känslor! Vi tröskar nakenhet, The Poodles, bilmärken och Rembrandt. Dessutom: Skavlan OCH en Idol-vinnare!

00.42Alla mot alla med Filip och Fredrik Markus Aujalay och Agneta Sjödin mot Anne Lundberg och Måns Nilsson. Vi ägnar oss åt historiska feminister, salmonella och Charlie Chaplin. Och hur går ”Natten går tunga fjät” – egentligen? Du får INTE missa detta.

01.45Helt perfekt Johan har planerat midsommar minutiöst, allt ska bli som i en Pripps Blå reklamfilm. Men när Erik Johansson och vännerna inte följer schemat blir det grus i maskineriet och allt faller.

01.45Helt perfekt Johan har planerat midsommar minutiöst, allt ska bli som i en Pripps Blå reklamfilm. Men när Erik Johansson och vännerna inte följer schemat blir det grus i maskineriet och allt faller.

02.10Superstars 2021 Tre finalister är redo. Den stora stjärnjakten ska avgöra vem som går vidare direkt till final och vilka som måste göra upp om den sista finalplatsen i en duell. Det har blivit dags att utse den slutliga vinnaren i Superstars 2021.

02.10Superstars 2021 Tre finalister är redo. Den stora stjärnjakten ska avgöra vem som går vidare direkt till final och vilka som måste göra upp om den sista finalplatsen i en duell. Det har blivit dags att utse den slutliga vinnaren i Superstars 2021.

03.10Böda Camping Gabriella och hennes tjejgäng är på Böda för att festa och träna och Gabbi visar runt i den lyxiga husbilen. Mattias inleder semestern med förtältsrace tillsammans med hela gänget från Vingåker. Snabbhet, stil och ismaskin är viktigt!

04.10Vägens hjältar Berra åker rakt in i en olycka där en släpvagn nu blockerar en stor del av motorvägen. Stephie får ett minnesvärt möte på E4an när en lastbil havererat. En sopmaskin som vält över en trottoar ställer till med rejält huvudbry för Lutten

05.10Helt perfekt Eva får en riktig drömroll i en teaterpjäs. Men hennes motspelare visar sig vara allt annat än en drömkollega.

05.35Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.