MENY

Kanal 5

06.00Grey's Anatomy En beväpnad man öppnar eld på en lokal skola och det väller in patienter på sjukhuset, trots att personalens egna sår inte har läkt, och Arizona får inget varmt välkomnande.

06.45Grey's Anatomy Arizona vill ha råd av Mark när hon försöker återförenas med Callie. Teddy måste göra ett viktigt val för Henry under hans operation. Ett gäng nya läkarkandidater kommer till sjukhuset och chefen meddelar att han behöver en ny överläkare.

07.35Grey's Anatomy Bailey försöker ta sjukhuset in i den nya mediaåldern men det är inte populärt hos chefen. Callie, Mark och Arizona försöker krångla sig igenom graviditeten tillsammans, och Callie driver sin nya förlossningsläkare till vansinne.

08.30Ullared Drängarna kommer för att spela, tätt följda av sitt allra största fan, Ben. Det blir stort kalas med bland andra Morgan, Ola-Conny och Boris. Den gamle hantverkaren Ola-Conny murar om sin skorsten och Morgan besöker frisören.

09.30Ullared Boris håller i ett kundvagnsrace där supershopparna Kjell och Rose-Marie tävlar mot bland andra de värmländska stammisarna Åke och Rose-Marie från Filipstad. Morgan har det stressigt på jobbet och Boris tror på säljrekord.

10.30Ullared De barska systrarna Maritta, Laila och Gunnel från Hofors är tillbaka och de hyr en husvagn och shoppar i dagarna tre. Ola-Conny är tillbaka från semestern och är redo att ta tillbaka styret över brödavdelningen och träffa sina kollegor och kompisen Morgan.

11.30Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.

12.00Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.

12.55Sofias änglar I maj 2016 drabbas Martin av hjärtstopp och avlider. I november avlider även de två döttrarnas mamma. I dag är barnen sex och tio år och bor hos sin mammas kusin och hennes familj. Det finns kärlek och värme men huset i Oxie är för trångt för sju personer.

13.55Flygplan 2: Räddningstjänsten Det berömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär - han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten.

15.30The Game Plan Joe Kingman är en superstjärna vars ego är lika stort som en fotbollsplan. Han är i full färd med att ladda inför den stora matchen när hans 8-åriga dotter, som Joe inte ens visste fanns, dyker upp.

17.45Sweet Home Alabama Melanie Carmichael lämnade småstadstillvaron i Alabama, gjorde kometkarriär och är en av New Yorks hetaste modedesigners. När stadens mest eftertraktade ungkarl friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake - hon är redan gift.

20.00Delivery Man En notorisk slacker får veta att han är pappa till 553 barn genom anonyma spermadonationer. Nu måste han bestämma sig för om han ska ge sig till känna och ta ansvar när 142 av barnen stämmer honom för att få veta hans identitet.

22.00Run All Night Mike har sedan länge brutit med sin far Jimmy, som varit yrkesmördare i den ökända Brooklyn-maffian i många år. När far och son nu återses efter många år har allt gått fel och Mike är måltavla för maffian som är ute efter hämnd.

00.20Criminal Minds En kropp med mystiska skrapsår hittas i Atlanta. BAU-teamet upptäcker att dödsfallet och flera andra mord kan kopplas till en gärningsman med en hudsjukdom.

01.15Criminal Minds En ung pojke som försvann på halloween i San Diego återkommer ett år senare, och BAU-teamet kallas in när ännu ett barn försvinner under liknande omständigheter.

02.15Criminal Minds Det blir en svår tid för teamet när de hittar en gemensam nämnare bland flera mordoffer i Montana. Efter sin systers död får JJ en jobbig tid med sina känslor.

03.10Wahlgrens värld Pernilla ska styra upp trädgården. Alla soffkuddar har legat ute hela vintern och alla växter har dött. Pappa Hans hjälper Pernilla att handla nya växter och möbler. Pernilla visar stolt upp sin enorma skosamling och alla sina inrednings-ananaser.

03.55Wahlgrens värld Bianca ska flytta hemifrån och hon och Pernilla rensar och säljer en massa kläder på bloppis. När flyttlasset ska gå är resten av familjen upptagna så Bianca får flytta själv. Mormor Christina har med sig en hel drös minnesvärda inflyttningspresenter.

04.50CSI: Cyber Cyberteamet utreder ett bortföranden av ett barn som är baserat på en onlinemyt där en kidnappare lockar till sig barn via en mobilapp. Elias aggressiva beteende på jobbet gör att Avery stänger av honom. Det ligger romantik är i luften för DB.

05.35Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.

05.35Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.