MENY

Kanal 5

06.00America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, trädfällning, tonåringens stunttrick och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

06.20America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, trädfällning, tonåringens stunttrick och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

06.45Crazy Ex-Girlfriend Darryl säljer advokatbyrån och den nya chefen Nathaniel hotar med uppsägningar, vilket orsakar panik på firman. Rebecca är fast besluten att rädda allas jobb och tar till extrema åtgärder för att bevisa att Nathaniel gör fel.

07.35Desperate Housewives Carlos och Gabrielle bestämmer sig för att adoptera men en ondsint gammal bekant förstör för dem. Fullt krig bryter ut mellan Bree och hennes son Andrew. Tom får det svårt på jobbet när han måste ta order av sin fru Lynette.

08.30Mike & Molly Mike blir upprörd när Carl bjuder med Victoria på deras högst manliga fisketur.

08.55The Middle Frankie blir så trött på ungarnas tjat så hon bestämmer att de bara får störa henne en timme varje eftermiddag. Den överbeskyddande Mike bestämmer sig för att hålla ett vakande öga på Darrin för att se till att han inte utnyttjar Sue.

09.20The Middle Rusty följer med Mike och Brick när de ska bila till en stavningstävling som Brick ska vara med i. Frankie måste hjälpa Axl att hitta hans försvunna bord så att hon ska få tillbaka depositionsavgiften. Sue är med i en tävling där man kan vinna en bil.

09.50America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

12.05World's Funniest Videos: Top 10 Countdown Roliga, tokiga och mycket underhållande vardagshändelser från verkliga livet som har hamnat på film. Vi ser barn, bröllop, husdjur och vilda lekar som inte gått som planerat. Varje avsnitt har ett nytt tema och räknar ner från nr 10 till nr 1.

12.35World's Funniest Videos: Top 10 Countdown Roliga, tokiga och mycket underhållande vardagshändelser från verkliga livet som har hamnat på film. Vi ser barn, bröllop, husdjur och vilda lekar som inte gått som planerat. Varje avsnitt har ett nytt tema och räknar ner från nr 10 till nr 1.

13.05Medan du sov Spärrvakten Lucy räddar en ung mans liv. Mannen är medvetslös och när Lucy hälsar på på sjukhuset råkar hon säga att hon är hans fästmö och snart finner hon sig vara en del av mannens familj. Men det finns en familjemedlem som inte tror på henne.

15.00Sofias änglar I november 2016 vaknar Maria av att hennes make Patrik låter konstigt. Patriks liv går inte att rädda. Patrik, Maria och de två tonårsdöttrarna Molly och Maja hade planer på att renovera huset i Nynäshamn, men nu tycks planerna gå om intet.

16.00Grey's Anatomy SÄSONGSSTART. Meredith och teamet försöker hjälpa Owens syster efter hennes chockerande återkomst. Bailey kämpar för att få Grey Sloan på fötter efter branden, och Jo fattar ett oväntat beslut angående Alex.

17.00Revenge Body with Khloé Kardashian Gabriela tröstäter för att hantera sin fästmans otrohet. Med hjälp av Khloes team tränar hon hårt och fattar ett beslut om sitt förhållande.

18.00Wahlgrens värld Pernilla ska styra upp trädgården. Alla soffkuddar har legat ute hela vintern och alla växter har dött. Pappa Hans hjälper Pernilla att handla nya växter och möbler. Pernilla visar stolt upp sin enorma skosamling och alla sina inrednings-ananaser.

19.00Fiskefeber Claes tar med sig Martin Timell till sina hemtrakter i Roslagen. Det blir en varm och fin jakt på stora gäddor, en jakt som får extra krydda av att Martin inte fångat en gädda på över 40 år.

20.00Världens tuffaste jobb med Carina Berg Carina utmanar sin höjdrädsla som broarbetare på 200 m höjd. Att sanera en industri är bland det tyngsta och smutsigaste jobb som finns, men inget jobb är för för tufft för Berg. I USA ska hon könsbestämma krokodiler men även små krokodiler kan bitas.

21.00Temptation Island Det är gnälligt i båda lägren. Annicas besked har gjort att stämningen är låg. Dessutom skapar en av singelkillarna drama som inte uppskattas bland övriga i huset. Samtidigt har pojkvännerna party, men de har börjat irritera sig på varandras beteende.

22.00Temptation Island En av singelkillarna bestämmer sig för att det är dags att lämna Temptation Island. Det har blivit dags för gruppdejt och den tjuriga stämningen är plötsligt som bortblåst. Marcelo blir rejält överraskad av vad han får se vid veckans bonfire.

23.00Trafikpoliserna Trafikpolisen Ullis stoppar en yrkeschaufför med cannabis i blodet. En drogpåverkad man med narkotika på sig flyr till fots från poliserna. Djurambulansföraren Nicole Pike blev påkörd av en lastbil när hon väntade på bärgning på motorvägen.

00.00Person of Interest Finch rekryterar Fusco för att han ska hålla koll på en professionell "wingman", men att lära sig att närma sig kvinnor blir snart det minsta av hans bekymmer. Maskinen skickar ut Finch och Root på ett mystisk ärende.

01.00Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

01.55Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

02.55So You Think You Can Dance De fyra finalisterna får en sista chans att visa vad de kan inför den stora finalen.

02.55So You Think You Can Dance De fyra finalisterna får en sista chans att visa vad de kan inför den stora finalen.

04.25The Big Bang Theory Universitetet behöver pengar och Sheldon övertalar Leonard att bli god vän med en förmögen välgörare. Men snart måste Leonard fundera över hur långt han är beredd att gå för vetenskapens bästa.

04.45The Big Bang Theory Bernadette tvingar Howard att välja mellan henne och hans besvärliga mamma. Rajs syster är tillbaka i stan och Leonard återupptar relationen med henne, men vad tycker Penny om det?

05.10The Big Bang Theory Sheldon får stora problem att hantera verkligheten när han förstår att det faktiskt är Leonard som är mittpunkten i vännernas liv.

05.35The Big Bang Theory Leonard tvingas välja mellan sin nya flickvän Priya och sin vänskap med Penny. Howard visar ett magiskt trick som gör Sheldon galen.