MENY

Kanal 5

06.00Grey's Anatomy Meredith och Bailey hamnar på kollisionskurs när bådas patienter behöver en levertransplantation. Amelia kämpar med att berätta viktiga nyheter för Owen.

06.45Grey's Anatomy Ett välbekant ansikte återvänder till sjukhuset. Catherine tvingar Bailey att fatta ett beslut om Alex. Amelia stöter på ett svårt fall på akuten.

07.30Grey's Anatomy Ankomsten av en ny konsult blir mycket påfrestande för läkarna. Amelia och Owens personliga problem följer med in på sjukhuset. April undersöker outforskat territorium.

08.25Dessertmästarnas jul Snart är julen här och konditorerna dukar upp det stora, söta julbordet. Sebastien gör en baba au rhum, Magnus serverar julkulor och Roy bakar en pepparkakscheescake. Och det blir många andra juliga godsaker. De bygger även en julgran av pepparkakor.

09.25Ullared Småländska Liv överraskar sin Ullaredshatande sambo Magnus med frieri inne på Gekås. Sen blir det bröllop mitt inne i varuhuset, strax mellan damkläderna och pappersservetterna. Brudgummen får köpa sig en bröllopskostym på plats.

10.25Ullared Tre galna systrar från Hofors, Gunnel, Laila och Marita har tagit sig till Ullared för att handla. Fiskeexperten Britt Krook är på plats och Boris köper en fiskeutrustning i varuhuset för att visa upp sina färdigheter med kastspöet.

11.25Tunnelbanan Ordningsvakterna Tomas och Micke får larm om ett stort slagsmål i Enskede gård och bråket fortsätter på tåget. I Sandsborg hindrar ett ungdomsgäng ambulanspersonal från att hjälpa en skadad och ungdomarna börjar beväpna sig med gatsten och järnrör.

12.25Tunnelbanan Säsongsstarten av Tunnelbanan är full av dramatik. Larmet går om ett kidnappat spädbarn, en man hotar resenärer med kniv och två ordningsvakter attackeras av stenkastare. Syntolkas.

13.25Vem kan slå Anja och Foppa Hockeylegenden Markus Näslund och simmargiganten Therese Alshammar utmanas i allt från trampbilsrace till huvudräkning. Anja tvingas gräva sig genom en grön vägg för hand, och Foppa får chansen att visa sin skridskoskicklighet.

14.55Nu är det jul - igen 2 De senaste åtta åren har Scott Calvin blivit allas favorittomte. Men allt börjar krångla. Hans son Charlie har hamnat på årets "stygga-barn-lista". Dessutom måste han hitta "Fru Tomtemor" och gifta sig före julafton, annars blir han avtomtifierad.

17.05Nu är det jul igen 3 Tomten står inför sin mest hysteriska utmaning hittills. Julen närmar sig och Scott Calvin bjuder in sina svärföräldrar. Men allt tar en kaotisk vändning när Scott ser ett sätt att slippa vara tomte, samtidigt som onde Jack Frost försöker ta över julen.

18.55Frost Prinsessorna Elsa och Anna har länge varit isolerade för att Elsa inte kunde kontrollera sin magi. När Elsa kröns till drottning råkar hon frysa hela kungariket. Hon flyr och Anna måste hitta henne och övertala henne att låta sommaren komma tillbaka.

21.00Den siste samurajen Kapten Nathan Algren kommer till Japan på 1870-talet för att träna kejsarens trupper i syfte att försöka bryta med den gamla traditionen att lita på styrkan hos samurajerna. Men Nathan blir sårad och tas till fånga av en grupp samurajer.

00.10Contagion Beth har varit på en lång affärsresa och återvänder hem utmattad. Men symptomen som hon trodde var jetlag blir värre. Två dagar senare är hon död och läkarna hittar ingen förklaring. Snart dyker flera fall upp. Rädslan sprider sig som en löpeld.

02.10Sofias änglar Elin och Nicklas lilla dotter Allie drabbades av leukemi, och före beskedet hade de köpt huset i Häggeby som de tänkte renovera till sitt drömhus. Men 2017 drabbades Nicklas av hjärtstopp. Nu väntar lång rehabilitering samtidigt som Allie ska bli frisk.

03.00Tunnelbanan På Tekniska högskolan träffar Robban och Fredde en påverkad och aggressiv man som hotar att döda dem. Arbetsledaren Mathias hjälper en förvirrad dam som visar sig vara en papperslös flykting. En ung kvinna ligger livlös på perrongen vid Hötorget.

03.50Södertäljepolisen Det är höstlov och Patrik och Jocke är civilklädda för att leta efter busiga ungdomar, men de träffar på en ung person som är mer än busig. En fruktansvärd trafikolycka berövade en hel familj livet. Familjens farmor berättar om livet efter tragedin.

04.35Dessertmästarnas jul Magnus gör rosa äppelmos med smak av ingefära, och grönt med kanel och kardemumma, och visar hur man kan göra smakrik senap till julbordet. Roy bakar crispy reindeers och mums mums med smak av lingon. Sebastien gör saffransmunkar och flamberar fruktspett.

05.17Dessertmästarnas jul Magnus bjuder på en mumsig mumma och en stollen pudding med brandy, och han grillar rotselleri, rostar grönkål till chips och rör ihop en perfekt hollandaise. Roy bjuder på black forest tiramisu. Sebastien bakar vörtbröd och gör en Saint Honoré-tårta.