MENY

Kanal 5

06.00A to Z Julen närmar sig och Andrew och Zelda vänder sig till sina vänner för att få hjälp att hitta den perfekta julklappen till varandra.

06.20Crazy Ex-Girlfriend Rebecca skickar av misstag ett sms till Josh istället för till Paula och hon tar till drastiska åtgärder för att försöka hindra att han läser det. Paula och hennes man försöker blåsa liv i sitt förhållande men Rebecca kastar grus i maskineriet.

07.10Jane the Virgin Villanueva-kvinnorna har en speciell tradition på mors dag och Jane är glad för att få vara med, men deras planer stöter på hinder när Petra bjuder in alla till en brunch i stället. Rogelio blir sårad när Dina inte bjuder honom på sin födelsedagsfest.

09.35The Middle Efter en begravning börjar Frankie oroa sig för att familjen missar viktiga milstolpar och bestämmer sig för att börja fira dem alla. Axl råkar äta upp Bricks skolprojekt och måste göra ett nytt. Sue upptäcker att en kille i brottningslaget är kär i henne.

10.05The Middle Årets sporthändelse, Super Bowl, ska avgöras och Frankie vill bli officiell volontär men hennes uppdrag blir inte det hon tänkt sig. Heck-familjen passar på att använda en bortrest grannes bil men för Sue håller det på att ta en ände med förskräckelse.

10.35America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

11.05America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, trädfällning, tonåringens stunttrick och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

11.35The Muppets Vi följer mupparna bakom kulisserna, utanför scenens glittrande ljus. Det är slut mellan Kermit och Miss Piggy. Scenshowen The Muppet Show är sedan länge nedlagd och mupparna producerar numera Miss Piggys sena talkshow Up late with Miss Piggy.

12.05Prom Flera korsande berättelser tar sin form på ett high school när den stora avslutningsbalen närmar sig. För Nova Prescott är det en viljekamp när hon finner sig dragen till den enda kille som kan förstöra hela den perfekta balen.

14.05Home Free Under ledning av entreprenören Mike Holmes tävlar ett antal par med sin hantverkskunskap och sina hemmafixarfärdigheter i olika utmaningar för att renovera och återställa nedgångna bostäder, och för chansen att vinna sitt eget drömhem.

15.05Roy Fares i Amerika PREMIÄR. Roys första stopp på godisturnén blir New Jersey, där han får baka med sin stora förebild, Buddy Valastro. Och han träffar tv-favoriterna Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso som tar honom med på en utflykt där de provar dessertpizza och milkshake.

16.05Dessertmästarna SÄSONGSSTART. De åtta nya deltagarna får något av en rivstart när de ska skapa freakshakes. En av dem skär sig illa redan vid första försöket. När sockerbagarna ska återskapa ett barndomsminne genom bakverk väcks smärtsamma minnen till liv för en av deltagarna.

17.05The Wedding Singer Robbie är festsångare med bröllop som specialitet. Av en tillfällighet möter han Julia som gör sin första dag som servitris på ett bröllop där Robbie sjunger. Robbie själv är på väg att gifta sig, med Linda som dumpar honom på självaste bröllopsdagen.

19.00En stark resa med Morgan & Ola-Conny SÄSONGSSTART. Morgan och Ola-Conny ska ge sig ut i världen för att hitta den bästa bergochdalbanan. Duon ger sig av direkt, och det första stoppet blir Japan där de får vara med om annorlunda smakupplevelser och åkturer som får det att vända sig i magen.

20.00Världens tuffaste jobb med Carina Berg Carina testar fönsterputs på 25e våningen, endast hängande i en lina. I Texas ska hon mata och flytta krokodiler. I London får hon testa vad som ofta listas som världens tuffaste jobb, hundmatstestare. Dessutom provar hon att jobba som intimvaxare.

21.00Pretty Woman Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. Han möter den prostituerade Vivian och erbjuder henne rollen som sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld och den kallhamrade Edward finner kärleken.

23.30Outsiders SÄSONGSSTART. Vi möter tre personer som är ovanligt bekväma i sina kroppar. Mattias Risberg mår som bäst när han är naken i naturen. Norska Lotte Ninja tycker att hon är långt snyggare än genomsnittet och lever på att visa upp sig själv på olika betalsajter.

00.30Major Crimes Ledtrådarna från de sju morden knyts ihop och antalet misstänkta minskar till tre. Och Mark Hickman konfronterar slutligen sanningen om sitt förflutna. Provenza och Patrice löser sina bröllopsproblem.

01.25Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

02.25Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

03.15CSI Polisen rycker ut till en bar där ett MC-gäng är inblandat i ett slagsmål. Det visar sig att en död gängmedlem egentligen var en polis som jobbade under täckmantel, och utredningen visar att det finns en koppling mellan Brass och änkan.

04.00CSI En kropp hittas på en ödetomt i stadens utkanter. Ray Langston måste fatta ett blixtsnabbt beslut och för första gången skjuta ihjäl någon. Nick åker till en entomologikonferens.

04.50Glee På McKinley High är hejaklacksledarna och fotbollsspelarna de populära. De få tappra i skolans Glee club anses vara nördar. Det vill spanskläraren Will Schuester ändra på och han vill visa skolan, och världen, de sjungande ungdomarnas potential.

04.50Glee På McKinley High är hejaklacksledarna och fotbollsspelarna de populära. De få tappra i skolans Glee club anses vara nördar. Det vill spanskläraren Will Schuester ändra på och han vill visa skolan, och världen, de sjungande ungdomarnas potential.

05.40Mike & Molly Efter en dramatisk argumentation om pengar med Mollys mamma Joyce flyttar Mike och Molly in i Mikes pojkrum hemma hos hans mamma Peggy.

05.40Mike & Molly Efter en dramatisk argumentation om pengar med Mollys mamma Joyce flyttar Mike och Molly in i Mikes pojkrum hemma hos hans mamma Peggy.