MENY

TV3

07.00Nanny Fran får en mängd kärleksbrev utan avsändare och blir mer och mer övertygad om att Maxwell ligger bakom...

07.30Nanny Fran får panik när hon upptäcker att hennes fötter har vuxit en hel storlek...

08.00Will & Grace Will och Jack besöker Jacks barnbarn, Skip. De ska se honom uppträda i en talangshow. Jack får reda att Skip ska sjunga “Diamonds Are A Girl’s Best Friend” och blir genast bekymrad för Skips säkerhet.

08.30Will & Grace Will och Grace hittar gamla brev som de skrev till varandra under studietiden. De läser dem tillsammans, men stämningen blir riktigt dålig när det avslöjas en jobbig grej i ett av breven.

09.00Million Dollar Listing New York Fredrik vänder sig till kinesiska köpare för att sälja en egendom värd 35 miljoner dollar, mitt i det ansedda Time Warner Centre.

10.00Million Dollar Listing New York Fredrik och Ryan samarbetar för att sälja en takvåning i Chelsea, men Ryan är skeptisk och försöker hålla flera järn i elden.

11.00Million Dollar Listing New York Fredriks och Ryans turbulenta förhållande sätts på prov, både personligt och professionellt, när Fredrik och maken Derek överraskar Ryans fästmö med en provocerande fråga.

12.00Million Dollar Listing New York Fredriks rykte och 22,5 miljoner dollar står på spel när hans byggjobbare hotar med att säga upp sig från jobbet

13.00Undercover Boss US Colie Edison, kundchef på Bowlero Corp och VD för Professional Bowlers Association, arbetar för att skona kunderna från att vänta för länge när de checkas in för att bowla.

14.00Svenska Truckers Jesper oroar sig för att komma försent till avlastning i Danmark. Tove har dålig start på dagen som leder till en krock med sin timmerbil. Och Jari hamnar i fel hamn när han ska lasta av.

15.00Svenska Truckers Louise har en ovanligt tung transport i form av två ismaskiner som ska fraktas till en hockeyrink utanför Stockholm. Robin som kör bilar värda miljoner, har en körning med en extra fin Cobra från 1965.

16.00Min klassiker Coronapandemin sätter sin prägel även på En Svensk Klassiker. Men det hindrar inte Stephan och de fyra deltagarna som bestämmer sig för cykla Vätternrundans 315 km inomhus!

17.10Men In Black Amerikansk action från 1997

19.10Men in Black II Amerikansk action från 2002

21.00Men in Black 3 Amerikansk action från 2012

23.10NCIS Flashbacks avslöjar mordutredningen som ursprungligen introducerade den unga Gibbs till NCIS och början på relationen med en ung Ducky som just hade kommit till USA.

00.15Home Sweet Hell Amerikansk komedi från 2015

02.10S.W.A.T. SWAT-teamet letar efter tjuvar som flytt med en högteknologisk skärbrännare som kan skära igenom nästan vad som helst. Chris konfronterar en obalans i hennes förhållande med Kira och Ty.

03.05Girlfriends' Guide to Divorce När Jake motsätter sig att Mike flyttar in hos Abby, faller de tillbaka i gamla, konfronterande mönster. Albert planerar en födelsedagsfest för Jo.

04.00How I Met Your Mother Robin kämpar för att Patrice ska få sparken från WWN, medan Marshall tycks vara något av en olycksfågel

04.30How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

05.00Unga Mammor Luma tar med hela familjen för att köpa nya kläder till barnen och Natalie lär Alicia att cykla utan stödhjul. Fayme går på picknick med barnen.

05.00Unga Mammor Luma tar med hela familjen för att köpa nya kläder till barnen och Natalie lär Alicia att cykla utan stödhjul. Fayme går på picknick med barnen.

05.30Unga Mammor Ellinor berättar om sina amningsproblem. Niffi försöker hålla sina rutiner för att få upp barnen på morgonen och bestämmer sig för att rensa garderoben på kläder.

05.30Unga Mammor Ellinor berättar om sina amningsproblem. Niffi försöker hålla sina rutiner för att få upp barnen på morgonen och bestämmer sig för att rensa garderoben på kläder.