MENY

TV8

06.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

06.50OSL 24-7 Tjuvfångaren Roar har observerat en kvinna som stulit på flygplatsen i Bergen och hoppas att tjuven nu är på plats i Oslo.

07.20OSL 24-7 Flygplatspatrullen och polisen griper en grupp asylsökande som stannat olagligt i Tyskland. Kjetil är ute med droghunden Norris som markerar resande från Köpenhamn.

07.50Yours, Mine Or Ours Krystle och Christopher har dejtat i fem år och också pendlat mellan deras boenden lika länge. Han bor vid vattnet i Santa Monica och hon i Palm Desert. Kan Reza och Taylor hjälpa dem att bestämma sig för antingen sand och berg eller sand och sufning

08.15Million Dollar Listing Los Angeles David och James anordnar ett party som ett sista försök att sälja deras St.Ives fastighet.

09.15Jamie's American Road Trip Jamie beger sig ut på jakt efter alligatorer och Louisianas klassiska rätt, gumbo. Han hjälper också ett lokalt matställe att komma på fötter efter orkanen Gustavs ödeläggelse.

10.15Alex Polizzi Dream Hotel Brittisk reality från 2017

11.20Kirstie and Phil's Love It or List It Matt och Lucias hem är sprängfyllt med tre vuxna barn från tidigare förhållanden. Matt älskar det med det gör inte Lucia. Kan Kirstie övertala dem att göra om hemma eller borde de sälja och hitta nytt? Del 1:8

12.20Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2004

14.25Inredningsmästarna Tre amatörinredare omvandlar köken i tre 60-talshem. Programledare Tom Dyckhoff lär sig mer om fastigheternas bakgrund och arkitekten som ritat dem, innan domarna utser en vinnare

15.45Jamie's Quick & Easy Food Jamie gör en chorizo lax och ger värdefulla tips på hur man gör den krispig. En lätt vegetärisk maträtt tillagas också med potatis och kronärtskocka men också en lätt lammgryta. Till desert blir det valnöts-affogato.

16.20Jamie's Quick & Easy Food På menyn idag blir det fläskfilé med kikärter och mangold ihop med stekt ris och ägg. Förrätten består av carpaccio med en egyptisk twist och följs upp med en super enkel fisk i pannan.

17.50Doc Martin Brittisk komediserie från 2013

19.55Mord i Paradiset Teamet kommer in kontakt med ö-politik när guvenören förgiftas.

21.00Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2012

23.00Elementary En rad mord påminner oroväckande mycket om några som skedde för tretton år sedan. Fallet fick kommissarie Gregson att göra karriär, men Holmes tvivlar på att rätt man blivit dömd.

00.00Mord och inga visor Jessica går i hop med sin gamla vän Haskell Drake för att utreda dödsfallet på en korrupt förläggare.

00.00Mord och inga visor Jessica går i hop med sin gamla vän Haskell Drake för att utreda dödsfallet på en korrupt förläggare.

01.05Rosewood När två kroppar tillsammans med en stor summa pengar sköljs upp på stranden i Miami Beach, tvingas Rosewood och Villa arbeta tillsammans med en rivaliserande obducent.

02.05Chicago Med Dr. Halstead och Dr. Manning kämpar med två bröder som är ovänner, där den ena behöver en ny njure. Dr. Rhode och Dr. Latham försöker behandla en sjuk tonåring vars mamma motsätter sig operation.

03.00The Arrangement Megan Morrison får sin livschans när hon provspelar för en film med Hollywoods hetaste skådespelare Kyle West, som slutar med att han erbjuder henne ett äktenskapskontrakt värd flera miljoner.

03.45Frasier Efter att kollegorna på radiostationen varit med i ett byggprojekt, börjar Frasier ständigt ge inredningsråd.

04.10Father Brown Far Brown avslöjar en mörk hemlighet när en tävlande mördas vid en balsamdans tävling.

04.10Father Brown Far Brown avslöjar en mörk hemlighet när en tävlande mördas vid en balsamdans tävling.

05.05Big House, Little House Med en budget på 30 000 pund vill ett par i Northhamptonshire förbättra layouten i sitt hem.