MENY

TV8

06.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

06.50Stugfixarna Norge I det här avsnittet gör killarna om rum så det känns som utomhus när du i själva verket är inomhus.

07.50Gone Camping Kan man verkligen köra husbil hela vägen fram till Eiffeltornet? Erica Johansson tar med familjen på en weekendresa till Halland som bjuder på Diggiloo, Ullared och STCC.

08.20OSL 24-7 Någon försöker smuggla in en turkisk gatuhund vilket leder till svårigheter för Mattilsynet när de inte hittar hundens id-chip.

08.50Hundpatrullen I Hundepatruljen Oslo får vi en exklusiv inblick i särskild avdelning av Oslopolisen och deras välutbildade hundar.

09.45Jamie's Great Italian Escape I det här avsnittet åker Jamie till Le Marchebergen för att jaga vildsvin, slakta lamm och delta i en pastatävling med en grupp människor som lever av vad jorden har att ge.

10.15Prestige Pantbank Det här avsnittet hamnar Sharon Osbournes handväska i fokus, liksom ett vackert smycke i diamant och safir.

11.25Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2000

13.30Inredningsmästarna Jakten efter Storbritanniens bästa amatörinredare fortsätter. Den här gången gör deltagarna sitt yttersta för att omvandla tre vardagsrum i Manchester, och de har bara tusen pund på fickan.

14.50The Hotel Inspector Alex möts av en tuff utmaning i den historiska staden Bath. Det före detta paret Rowena och Mike driver ett Bed and Breakfast som inte går så bra.

15.50Pascals konditori I det här avsnittet dyker Livsmedelsinspektionen upp på Pascals konditori. Cato kommer med en chockerande nyhet.

16.50Jamie & Jimmy's Friday Night Feast Jodie Whittaker från Doctor Who kommer på besök och gänget steker en perfekt fläskbit. Killarna gör en Massaman curry med biff, lagar krabba, och visar hur man fixar en hemmagjord barbecue.

19.55Enkel resa till Korfu Larrys roman ska publiceras i England, men hans mamma är mer bekymrad över att baka till marknaden. Leslie beslutar sig för att lansera sitt eget företag.

21.00Morden i Midsomer Deckarserie baserad på Caroline Grahams prisbelönade romaner om utpressning, intriger, otrohet och mord i den lantliga idyllen Midsommer, där poliskommissarie Barnaby aldrig går sysslolös.

23.00Mord och inga visor När Jessica bor vid ett hotell vid en sjö utreder hon mordet på en mästerskapssimmare.

23.00Mord och inga visor När Jessica bor vid ett hotell vid en sjö utreder hon mordet på en mästerskapssimmare.

00.00Motive Angies mentor dödas under en explosion vid en domares hus, vilket skickar teamet på jakt efter en väldigt sofistikerad mördare som kanske är omöjlig att spåra.

01.00This Is Us Familjen Pearsons förenas på ett oväntat sätt och Jack överaskar familjen med en sommarsemester.

02.00The Americans Faran ökar drastiskt för Elizabeth och Philip när de kommer allt närmare den innersta cirkeln av C.I.A Afghan Group.

02.55The Americans Philip möter ett moraliskt dilemma när han utvecklar ett hjälpmedel och hans och Elizabeths motsättningar eskalerar.

03.50Father Brown Brittisk dramaserie från 2016

03.50Father Brown Brittisk dramaserie från 2016

04.45Frasier Amerikansk komedi från 2000

05.10Prestige Pantbank En föredetta Miss England vill byta in sina diamanter så hon kan starta ett nytt liv i Amerika. Del 12:12.