MENY

TV8

06.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

06.55Million Dollar Listing Los Angeles Britterna ordnar ett lyxigt öppet hus för sin fastighet i Bel Air, och det blir åter spänd stämning när Flagg och Altman möts. Madison blir kreativ med en försäljning, och det vankas bröllop.

07.55Buying and Selling Julie, Jason och deras barn vill egentligen inte flytta men de nya zongränserna för skolsystemet gör att de bara har några månader på sig att hitta en ny bostad.

08.55Buying and Selling De tre barnen är på väg att flytta ut och nu behöver den här familjen en mindre bostad.

09.55Morden i Midsomer N/A

11.55Den vilda jakten på juvelen Amerikansk action-äventyrsfilm från 1985

14.10Den förste riddaren Amerikanskt äventyr från 1995

17.55Doc Martin När Louisa åkt iväg på segling får Martin se efter James.

19.55Barnmorskan i East End Året närmar sig sitt slut och det verkar som att Poplar går en ovanligt kall vinter till mötes vilket skapar utmaningar för både invånarna i Nonnatus House och samhället som helhet.

21.00Morden i Midsomer Mystiska ljussken syns på himlen över den kända UFO-skådarplatsen Cooper Hill, och UFO-skådarbesökare är övertygade om att det är utomgjordingar som är ansvariga.

23.00Elementary Holmes återförenas med sitt livs kärlek Irene som är traumatiserad av de senaste årens psykologiska tortyr på uppdrag av Moriarty. Kan deras kärlek blossa till liv igen?

00.00Instinct Dylan och Lizzie utreder mordet på en ung man efter att ett huvud hittas i en damm. Samtidigt hjälper Andy en av Dylans elever ur en legal knipa.

01.00Mord och inga visor Under en modepremiär i Paris involveras Jessica i en mordutredning av en klubbägare.

01.00Mord och inga visor Under en modepremiär i Paris involveras Jessica i en mordutredning av en klubbägare.

02.00Chicago Med Ett känslosamt möte på akuten får Halstead att fundera på sina känslor för Manning. Charles och Reese har olika åsikter angående vad som borde ske med den som sköt Charles.

02.55Girlfriends' Guide to Divorce Abby ordnar en fest för föräldrarna i sonens basebollag samtidigt som hon kämpar med att hålla relationen med Mike under kontroll.

03.45Alla älskar Raymond Marie har fått nya glasögon och driver alla till vanvett med sin höksyn.

04.10Father Brown Brittisk dramaserie från 2014

04.10Father Brown Brittisk dramaserie från 2014

05.00Restoration Man När affärskvinnan Jude McKelvey tog sig an en förfallen lada från 1700-talet så visste hon att det skulle krävas mycket kärlek och hårt jobb.