MENY

TV6

06.00Simpsons Lisa inser den chockerande sanningen bakom tonårslitteratur, inklusive de älskade karaktärerna från hennes fantasy-böcker. Homer formar en skrivargrupp tillsammans med Neil Gaiman, en kultfigur inom fantasy.

06.30Simpsons Familjen Simpson håller en smakprovsfest hemma hos sig för att göra reklam för Absolut Krusty.

07.00Simpsons Krustys TV-program tas ur sändning och Familjen Simpson presenterar honom för Annie, som visar sig vara hans första agent. Krustys show blir en succé måste han bestämma sig för om han ska vara lojal mot sin agent.

07.30Simpsons The Simpsons reser 30 år framåt i tiden. Bart och Lisa har egna barn och bestämmer sig för att tillbringa semestern som en enda stor familj, hemma hos Homer och Marge.

08.00Superstore Amy, Jonah och Glenn kommer på en plan för att få Amy att se ut som en tuff chef efter hennes sammanbrott framför distriktschefen.

08.30Superstore Amy och Jonah hjälper Mateo med en leksaksinsamling för att framställa honom som en god medborgare, men det hamnar i bråk med en konkurrerande leksaksinsamling.

09.00Buffy the Vampire Slayer När Angel gör slut blir Buffy tvungen att kämpa mot tre odjur på egen hand, så att hennes klasskompisar kan ha kul på balen.

10.00Buffy the Vampire Slayer I ett försök att distrahera Buffy under förvandlingen säger borgmästaren till Faith att förgifta Angel.

11.00The Mick Mickey och Alba får reda på att Ben ljuger och försöker lära honom en läxa. Samtidigt gör Chip upp en kass plan för att blir krönt till skolans prins.

11.30The Mick Efter examen får Mickey och Alba reda på att Sabrina inte är säker på om hon vill börja på Yale. Chip testar att förnya sitt personliga varumärke.

12.00Frusna vägar I andra avsnittet sjunker kvicksilvret ner mot -30-strecket i norra Sverige. Stefan i Örnsköldsvik åker ut med "Storoxen" för att hjälpa en lastbil från Östeuropa som stannat.

13.00Frusna vägar Kent åker på en olycka på E14 utanför Åre. Hela skidorten är avstängd och Kent måste snabbt få bort bilarna som blockerar vägen.

14.00Jay Leno's Garage Jay utforskar Detroits förflutna, nutid och framtid. Han tar även en körtur med Tim Allen, testkör den senaste Corvetten, och tar en tur i ett "mutantfordon"

15.00The Amazing Race Deltagarna reser genom Bahrain där en tävlingsdeltagare tappar bort ett pass. Skorpioner står på menyn i Chiang Mai, Thailand.

16.00Pawn Stars En medalj för tjänsgöring av Panamankanalen från 1965 visas upp i butiken.

16.30Face Off Nu sker en twist med lagen och de får ett uppdrag att skapa sagokaraktärer. Elizabeth Mitchell är gästdomare.

17.30Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

18.00Handbolls-VM (H) Från Cairo Stadium Indoor Halls Complex. Kommentatorer: Robert Perlskog & Claes Hellgren. (24/1-21)

19.30Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

20.30Handbolls-VM (H) Från Cairo Stadium Indoor Halls Complex. Kommentatorer: Robert Perlskog & Claes Hellgren. (24/1-21)

22.00Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

22.30Sicario Amerikansk action från 2015

01.00The Promotion Amerikansk komedi från 2008

02.50American Dad Hayley kör Steve till ett testcenter i och råkar hamna i ett skumt förortsområde. Stan, Francine och Roger åker av misstag in till centrum för att rädda dem.

03.25Family Guy Amerikansk animerad serie från 2001.

03.55The Amazing Race Flera av lagen samarbetar för att sätta dit ett par spelare vid den dubbla U-svängen i Italien.

05.00Coast Guard: Mission Critical När en fiskare försvinner utanför Floridas kust får kustbevakningen i uppdrag att göra det omöjliga; hitta en 4 meter lång båt i det vidsträckta Atlanten.