MENY

TV6

06.00Joyride Amerikansk reality från 2016

06.25Just Shoot Me! Finch blir irriterad och lämnar kontoret, han hamnar på "The Tonight Show" där han berättar om hur han trillade ner i en gorillabur på ett zoo.

06.50Just Shoot Me! Jack och Maya har ett födelsedagskalas för Nina när hennes planer ställts in och Finch och Elliott gör ett vad.

07.15My Name Is Earl Amerikansk komediserie från 2005

07.40The History of Comedy I det här avsnittet får vi se hur roligt något kan vara när man tittar på något allvarligt och sedan skruvar till det lite.

08.30Superstore En död kropp hittas i affären på Halloween och Glenn och Dina drabbas av panik och förbryllar kunderna.

09.00Superstore Mateo vänder sig till alltmer konstiga huskurer för en öroninfektion och Amy och Jonah beslutar sig för att erbjuda ett alternativ till Cloud 9:es dåliga hälsoförsäkring.

09.30Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

10.30Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

11.25Cooper Barrett's Guide to Surviving Life Cooper ex-flickvän dyker upp och gör honom till åtlöje och Kelly träffar en man som älskra tävlingar mer än vad hon själv gör.

11.55Cooper Barrett's Guide to Surviving Life Cooper får all heder för Barry´s momors medel mot baksmälla vilket gör Barry och Neil frustrerade.

12.30Cosplay Melee Cosplaydeltagarna skapar superhjältar tagna från deras favoritböcker.

14.00Simpsons Familjen Simpsons hund blir antagen till Polisskolan, men klarar inte av pressen han utsätts för och biter Bart.

14.30Simpsons Homer gör sig av med ett lager yoghurt som är så gammal att det bildats faliga gifter i den, och Lisa hjälper skolans rektor med ett nytt skolprojekt.

15.00Brooklyn Nine-Nine I hopp om att distrahera Terry från stressen kring hans kommande examination bestämmer sig Jake, Holt och gänget för att ordna den årliga Halloween-kuppen på ett nytt datum – cinco de mayo.

15.30Brooklyn Nine-Nine Jake och Charles utreder en farlig seriemördare. Holt fortsätter gräla med sin rival, kommissarie Kelly. Terry får reda på resultatet av sin examination.

16.00Seinfeld Amerikansk komediserie

16.30Seinfeld Amerikansk komediserie

17.00Man With a Plan Adam försöker göra kontoret mer mysigt nu när Andi också ska jobba där.

17.30Man With a Plan När Adam och Andi blir oeniga på jobbet måste de hitta ett sätt att lösa det på så att det inte blir ett problem hemma.

18.00Face Off Åtta lag med All Star-deltagare återvänder för att skapa unika alienkreationer. Green screen-teknik ska också införlivas för första gången i seriens historia.

19.00Tattoo Fixers Pash lägger vantarna på strippan Joe, Sketch fixar Hollis Bingo-fiasko, och Uzzi skapar magi för Paul Daniels son Gary.

20.00The Amazing Race Sociala medier kändiskar åker till Mexico City där de hittar en arkeologisk vägspärr och avfyrar fyrverkerier.

21.00Svenska fall En 21-årig teaterstudent kliver ur en bil i södra Tyskland och hävdar för tysk polis att han kidnappats och sedan tvingats mörda sin vän och hyresvärd. Men är hans version av historien verkligen sann?

23.00Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers Super Bowl 2020

04.45Man Seeking Woman Josh försöker övertyga Rosa att han kommit över henne.

04.45Man Seeking Woman Josh försöker övertyga Rosa att han kommit över henne.

05.05Taken Bryan får komma ut på fältet för första gången men när uppdraget går fel slutar det in en tragisk död. Teamet hittar en grupp regeringsmän som tar av flyktningmedel och Asha dyker överaskande upp utanför Bryans dörr. Del 2:10.

05.05Taken Bryan får komma ut på fältet för första gången men när uppdraget går fel slutar det in en tragisk död. Teamet hittar en grupp regeringsmän som tar av flyktningmedel och Asha dyker överaskande upp utanför Bryans dörr. Del 2:10.