MENY

TV6

06.25Chevaleresk I säsongsavslutningen lämnar Måns och Wiberg kära Sverige och möter våren i Champagne. Tillsammans beger de sig ut på en cykeltur bland bygdens handelsbodar och så provar de sin färdiga klädkollektion.

06.50Bilprovningen Brandkåren kommer för att besikta sin skylift och Bosse och Fredrik får ta en titt på stationen från ovan. Stamkunden Kjell bjuder in till sin mack och verkstad i Habo.

07.40Just Shoot Me! När hennes syster kommer till stan slutar det med att Nina blir ignorerad.

08.00Brooklyn Nine-Nine Jake springer på ett familjärt ansikte när han hamnar i en förhandlingssituation med en juveltjuv.

09.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

10.00Superstore Glenn och Dina erbjuder de anställda amnesti för alla dåliga saker de bekänner och Garrett och Cheyenne bestämmer sig för att dra fördel av det.

10.30Superstore Jeff slutar på Cloud 9 för att i stället gå till Target. Garrett övertygar Glenn att han jagar anställda.

10.30Superstore Jeff slutar på Cloud 9 för att i stället gå till Target. Garrett övertygar Glenn att han jagar anställda.

11.00Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

11.30Impractical Jokers Killarna frågar anställda saker som inte är HR-vänliga.

12.002 1/2 män När Melissa, efter en misslyckad fest, inser att Alan inte uppskattas av sin familj erbjuder hon honom att flytta in hos henne och hennes mor.

12.302 1/2 män Charlie går med på att följa med Chelsea på parrådgivning.

13.00Brooklyn Nine-Nine Holt och Jake utreder ett fall på Kevins universitet. På stationen tar Terry och Amy med alla ut på lunch.

13.30Lingonligan En viss Henrik Larsson erbjuder sina tjänster i Vinninge BK och maktbalansen i laget förändras. Kroyf som är van att står i strålkastarljuset får ta ett steg tillbaka.

14.05Lingonligan När det står klart att vinningehataren Reine ska döma nästa match, förbereder sig laget för en förlust.

14.35Min klassiker Det 30 kilometer långa Lidingöloppet är känt för sina krävande backar. Följ Lines, Michels, Ulricas och Susannes resa mot klassikermedaljen och den tuffa kampen mot det fruktade repet.

15.45The Amazing Race Kapplöpningen fortsätter genom Venedig i Italien, och ett av lagen får panik i jakten på en vattentaxi.

16.45Benknäckargänget - krossa dem Amerikansk action/komedi från 2005

19.00Tattoo Fixers Uzzi täcker Daniels misstag på övre hyllplan. Pash tar sig an Jaysons snabbmats-fadäs. Sketch gör en hyllning till Grandad Pete.

20.00S.W.A.T. Ett falskt nödsamtal sätter Hondo och teamet på jakt för att stoppa en terroristgrupp från att utföra en bombningsattack.

21.00Norrmalmspolisen Gruppchefen Gustaf jobbar med att förhindra införsel av vapen till city. Poliserna Andreas och Veronica kommer i kontakt med gängmedlemmar från Göteborg och en misstänkt drogförsäljare får hembesök.

22.00Swedish Dicks Ingmar och Axel infiltrerar en zombiefilminspelning som statister för att finna en kidnappad man.

22.30Swedish Dicks The Dicks blir anlitade av SÄPO för att avslöja den korrupta generalkonsuln Leif Sahlin.

23.05Seven Psychopaths Amerikansk komedi från 2012

01.20Red Dawn Amerikansk action från 2012

03.05Midnight Texas I kölvattnet av tragedin svär Manfred att hämnas. Kai ger Patience ett ultimatum.

03.50Brooklyn Nine-Nine Jake och Holt spenderar en hel natt med att få ut information från en misstänkt.

03.50Brooklyn Nine-Nine Jake och Holt spenderar en hel natt med att få ut information från en misstänkt.

04.15Superstore Amy hamnar mitt i en argumentation mellan Cheyenne och hennes föredetta fånge till mamma.

04.40American Dad Det är juletid, men alla i familjen Smith känner inte julefrid. Roger kan inte få uppmärksamhet från någon i familjen och beslutar sig därför för att bli jude.

05.05Family Guy Brian tar till flaskan när han får veta att hans älskade Jillian ska gifta sig. Efter en natts drickande vaknar han upp bredvid Lauren Conrad från "The Hills", som han inser kan vara hans själsfrände.

05.30Man With a Plan Adam och Andi råkar förlora film på en intim stund de råkade spela in och måste hitta det innan någon annan gör det.