MENY

TV6

06.00Simpsons Lisa skriver ihop en falsk familjebiografi och inkluderar en indian i sin familjehistoria. Samtidigt får Bart sin första kyss någonsin.

06.25Just Shoot Me! Jack blir upprörd när Mayas pojkvän från high school helt plötsligt dyker upp.

06.50Just Shoot Me! Mayas försök att charma en snygg presidentkandidat misslyckas när han visar intresse för Nina i stället.

07.15Community På Greendale Community College hålls ännu en paintballturnering. Studiegruppen upplever en del oväntad följsamhet, medan de försöker överleva omkring sina baktalande kompanjoner.

07.40Community En ny inkräktare anländer i Greendale medan paintballturneringen fortsätter. Gruppen bråkar eftersom de har olika strategier för hur de ska besegra sin fiende.

08.05Community Skolåret börjar och gruppen samlas igen för att plugga biologi tillsammans. Jeff och biologiläraren kommer inte överens, vilket leder till problem för hela gruppen.

08.35My Name Is Earl När ingenting får Earl ur sin koma, vänder sig Randy till en ung helare från sitt förflutna.

09.10My Name Is Earl Randy upptäcker att Earls tillstånd förbättras om han fullbordar punkter från hans lista men den första punkten som han väljer väcker ett skrämmande minne från hans och Earls förflutna.

09.40Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

10.35Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

11.35Gumball 3000 med Erik och Mackan Svensk underhållningsserie från hösten 2015.

12.05Fresh Off the Boat Louis är orolig för att farmors nya permobil ger henne för mycket frihet, och tycker därför att det är viktigt att hålla ett öga på henne.

12.35Fresh Off the Boat När Louis och Jessica får reda på att Tiger Woods är halvt thailändare försöker de få Eddie och Evan att bli de nästa asiatiska golfproffsen.

13.10Brooklyn Nine-Nine Jake hjälper Rosa att berätta den stora nyheten för hennes föräldrar.

13.40Simpsons Lisa gör en dokumentärfilm om sin familj som en del av ett skolprojekt. Rektorn blir så imponerad att han försöker få Lisa att ställa upp på en filmfestival.

14.10Simpsons När Homers mamma dör drabbas Homer av dåligt samvete för att han inte berättat för sin mamma hur mycket han älskat henne.

14.40Brooklyn Nine-Nine Patrullen deltar i tävlingen om bäst klädda detektiver i årets Halloweentillställning.

15.15Brooklyn Nine-Nine Rosa och Pimento bestämmer sig för att gifta sig vilket leder till att hela avdelningen förbereder sig för deras giftemål under Amy´s ledning. Jake och Gina letar febrilt efter Pimentos mormors rubinörhängen.

15.50Gullivers resor Amerikansk äventyrskomedi från 2010

17.35Face Off De återstående konstnärerna tävlar nu på egen hand och ska skapa en utomjordisk delegation till en intergalaktisk kongress.

18.45Ink Master De sista tre tatueringsstudiorna tävlar om 200 000 dollar och den prestigefyllda Master Shop-titeln.

21.00I huvudet på en mördare Bengt Karlsson var en omtyckt nattvandrare som engagerade sig i kvinnors trygghet. Men bakom den snälla ytan dolde sig en sexualsadistisk seriemördare som hade förgripit sig på kvinnor i hela sitt liv.

22.00Alex Alex besöker en bekant i fängelset, men förvånas när han får i uppdrag att avslöja en mullvad som har informerat polisen om ett gängs aktiviteter.

00.00The Strain Amerikansk dramaserie från 2016

01.00The Mick En av de populära barnen i Chips klass kommer för att sova över.

01.30The Mick Mickey bestämmer sig för att avråda Sabrina från att göra en bröstoperation genom att göra ett offentligt test.

02.00Tattoo Fixers Emma behöver Jay´s hjälp att få till ett varningsmärke för potentialla älskare.

02.55Bordertown När en eldsvåda hotar Mexifornia måste alla invånare evakuera. Bud vägrar att lämna sitt hus som tar eld. Under tiden väljer J.C. och Becky att ta en paus ifrån varandra för att detja andra.

03.20NCIS: Los Angeles Sam fruktar för sin familjs säkerhet när hans fru återupptar en brottsutredning. Fallet involverar den ökände Sidorov och hans stulna kärnvapen.

03.20NCIS: Los Angeles Sam fruktar för sin familjs säkerhet när hans fru återupptar en brottsutredning. Fallet involverar den ökände Sidorov och hans stulna kärnvapen.

04.00Impractical Jokers Killarna tävlar mot varandra med hjälp av fokusgrupper.

04.25Impractical Jokers Killarna ställer upp i en matturnering.

04.50Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

05.10The Amazing Race Alltsom de fyra sista lagen tävlar om en plats i finalen betyder det slutet för ett av dem.

05.10The Amazing Race Alltsom de fyra sista lagen tävlar om en plats i finalen betyder det slutet för ett av dem.