MENY

TV6

06.00Bilprovningen Intresset för gamla mopeder är enormt och växande ute i landet. För besiktningsteknikern Bosse är mopeder det största och viktigaste utöver familjen.

06.50Just Shoot Me! Finches före detta partner i konståkning dyker upp och ber om hans hjälp. Mayas blonda hår skapar sexuella spänningar.

07.15Last Man on Earth Carol är helt inställd på att ta det perfekta familjefotot, och ingenting kan stoppa henne. Melissa ger sig ut på ett oväntat uppdrag.

07.40Last Man on Earth När gruppen hittar ett mystiskt avskedsmeddelande från Melissa börjar de leta efter henne.

08.05Cosplay Melee Deltagarna ska skapa en orginalkaraktär inspirerad av deras farvorit anime (japansk animerad film).

09.00My Name Is Earl För att bocka av nummer 26 på sin lista måste Earl och Randy leva ett miljömedvetet liv i en vecka.

09.30My Name Is Earl Medan Earl lär Kenny hur man blir till en riktig man blir de båda spelberoende. Earls spelande leder indirekt till Catalinas utvisning.

10.00Världens Bästa Burgare Svenskt matreseprogram från 2016

11.00Impractical Jokers Killarna tar med Joes hundar för att busa i parken.

11.30Impractical Jokers Killarna ber främlingar om hjälp med sina dejtingprofiler.

12.002 1/2 män Rose ska flytta till London - vilket får Charlie att fundera över om han fortfarande har känslor för henne. Samtidigt ljuger Alan för kvinna han träffat via Internet.

12.302 1/2 män Charlies unga flickvän tar med honom och Alan till en nattklubb. Kvällen går dock inte som de tänkt sig...

13.00Man Seeking Woman Josh försöker genomföra det perfekta frieriet.

13.30Brooklyn Nine-Nine Jake och Charles utreder ett av Hitchcock och Scullys fall från 1980-talet. Amys uniformerade poliser och Terrys utredare slåss om begränsade resurser.

14.00The Amazing Race Texaslaget använder sitt expresspass i hopp om att kunna slå ut det gröna laget.

15.00Superstore Amy försöker samla strålande karaktärsvittnen åt Mateos advokat, men det blir svårare än hon trott. Jonah planerar en förlovningsfest för Sandra, vilket irriterar Dina.

15.30Superstore När Amy anställer Dinas ärkefiende Colleen, utpressar Dina Garrett för att göra Colleens liv till ett helvete.

17.00Land of the Lost Amerikansk äventyrskomedi från 2009

19.00Ink Master: Redemption Rivaler möts och tävlar om att få en andra chans att tatuera.

19.30Ink Master: Redemption Tatuerarna måste göra en bättre design än Ink Masters för att imponera och få en ny chans.

20.00S.W.A.T. Hondo och Jessicas hemliga förhållande kommer till en vändpunkt när Michael Plank, poliskommissionens ordförande, upptäcker deras affär.

21.00Trolljägarna Robert Aschberg och Frida Boisen söker upp män som kontaktar minderåriga flickor via chattforum.

22.00The Brave Dalton och vad som kvarstår av hans team försöker fly och bibehålla deras liv medan de hanterar en förödande förlust.

23.00Jane Got a Gun Amerikansk action från 2016

01.00Midnight Texas När en ung flicka försvinner avslöjar invånare i Midnight mörka hemligheter om staden, inklusive närvaron av en seriemördare.

02.00Tattoo Fixers on Holiday Sketch hjälper Dylan att radera en del av hans förflutna. Jay skapar ett speciellt porträtt till Julie.

02.00Tattoo Fixers on Holiday Sketch hjälper Dylan att radera en del av hans förflutna. Jay skapar ett speciellt porträtt till Julie.

03.00Faster Amerikansk action från 2010

04.40Sex&Drugs&Rock&Roll Flash måste fatta ytterligare ett stort beslut, och Rehab är orolig över sin egna insats på "Fest" när proven börjar.

05.05American Dad Irriterad över Stans alfaattityd i hemmet rymmer Steve för att gå på en prestigefylld internatskola, bara för att upptäcka att skolan bara är för flickor.

05.30American Dad När grannarna för inbrott installerar Stan och Francine ett inbrottslarm, men Steve vidtar drastiska åtgärder för att bevisa för sin fru att det inte är säkert nog.