MENY

TV6

06.00Fresh Off the Boat Efter att ha tvingats lämna sina drömmars hem tvingas familjen Huang att bo hos Honey och Marvin.

06.30Fresh Off the Boat Under sin första dag på highschool försöker Eddie desperat ta en plats i football-laget för att imponera på flickvännen Allison, men Jessica förbjuder honom att provspela.

07.00The History of Comedy I det här avsnittet undersöks alla olika sätt som humor har hånat och påverkat politik under åren.

08.00The History of Comedy Här diskuteras hur sexhumor, en av de äldsta formerna av komik, tänjer på gränserna för vad som känns bekvämt och för vad som är politiskt korrekt.

09.00Buffy the Vampire Slayer En nigeriansk mask väcker döda till liv och Buffy blir tvungen att slåss mot en zombiesvärm.

10.00Buffy the Vampire Slayer En karismatisk vampyrdödare kommer till Sunnydale och blir kompis med flera av Buffys vänner, medan två mäktiga vampyrer planerar ett anfall.

11.00Buffy the Vampire Slayer Oz misstänks för att ha dödat folk i Sunnydale som varulv, en dryck gör att en kontrollerande pojkvän blir våldsam och Buffy håller tyst om att Angel är tillbaka.

12.00Tattoo Fixers Uzzi täcker Joshs Magaluf-olycka, och Alice skapar en originaldesign för världsmästaren Alan i tåbrottningen. Under tiden arbetar Sketch på en såpopera-inspirerad tatuering.

13.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

14.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

15.00Coast Guard: Mission Critical När en fiskare försvinner utanför Floridas kust får kustbevakningen i uppdrag att göra det omöjliga; hitta en 4 meter lång båt i det vidsträckta Atlanten.

18.00Take Us Home: Leeds United Leeds gör sig redo för semifinal i playoff-mötet mot Derby County och beslut fattas om klubbens framtid.

19.00Ink Master: Angels Personligheter ställs mot varandra när tatuerare i Nashville kämpar för en plats i Ink Master. En ängel och en tatuerare hjälper folk som överlevt naturkatastrofer att berätta deras historia.

20.00S.W.A.T. SWAT-teamet samarbetar med enheten för organiserad brottslighet för att rädda en polis som arbetat under täckmantel och kidnappats av en hänsynslös sexhandelsring.

21.00I huvudet på en gärningsman Utåt sett hade den 30-årige bedragaren allt. Han var stilig, charmig och framgångsrik. Men allt var bara en bluff. Istället utnyttjar han människor för att komma åt deras pengar för att kunna leva i lyx.

22.00Emergence Jo är fast besluten att bevisa att Kindred stod bakom attacken på Benny och April. Samtidigt börjar Piper att få intensiva och förvirrande syner.

23.00Simpsons Lisa går med i en grupp med rika tjejer när hon träffar en ny kompis som älskar hästar. Homer tar med Marge på en romantisk kryssning.

23.30Simpsons När Simpsons hund biter Marge, utforskar familjen Tomtenissens tragiska förflutna.

00.00Hot Shots 2 Amerikansk komedi från 1993

01.50The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

02.50The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

03.50Running Wild with Bear Grylls Bear tar med sig Michelle Rodriguez till en av de hårdaste öknarna i hela Nordamerika. Rodriguez har levt ett djärvt liv men lär sig att Moder Natur inte visar någon nåd.

03.50Running Wild with Bear Grylls Bear tar med sig Michelle Rodriguez till en av de hårdaste öknarna i hela Nordamerika. Rodriguez har levt ett djärvt liv men lär sig att Moder Natur inte visar någon nåd.

04.50Face Off De tre finalisterna måste skapa animalistiska kung-fu mästare för en faktisk fightscen.

04.50Face Off De tre finalisterna måste skapa animalistiska kung-fu mästare för en faktisk fightscen.