MENY

TV6

06.00Simpsons När Homer flyr från en svår ekonomisk situation hamnar han på en liten ö i Stilla Havet där han tvingas arbeta som missionär.

06.25Simpsons Moe genomgår en skönhetsoperation och får en roll i tvåloperan It Never Ends.

06.50Kevin Can Wait Kevin hyr i smyg in någon som kan ta hand om hemsysslorna så att han kan spela fotboll.

07.15Kevin Can Wait Efter att ha dömt ut sina egna vänner som tråkiga skickar Kevin ut en inbjudan till Donnas bokklubb.

07.35My Name Is Earl Earl hamnar i koma efter att ha blivit påkörd av en bil. Randy stjäl en ambulans för att få honom till sjukhuset, men att komma dit visar sig vara både svårt och komplicerat.

08.00Man With a Plan När Adam tror att Kate´s pojkvän tar droger beslutar han sig för att konfrontera honom. Don säger till Lowell att det finns kontorsregler att förhålla sig till men Lowell misstänker att han bara hittar på.

08.30Man With a Plan Andi anklagar Adam för att vara omedveten partiskhet när han bara intervjuar män för ett jobb. Andi hjälper Kate att kämpa för en plats i fotbollslaget.

09.30Marlon Marlon och Ashley funderar över möjligheten att ha "ex-sex" med varandra. Yvette sitter barnvakt åt Marley och Zack.

10.00Buffy the Vampire Slayer Det är halloween och Buffy och gänget blir inlåsta i ett hemsökt hus med riktiga fladdermöss och zombier och en skräckinjagande demon.

11.00Buffy the Vampire Slayer Xander får jobb som bartender på en pub där några av Buffys kompisar förvandlas till skräckinjagande cromagnonmänniskor.

12.00Buffy the Vampire Slayer Oz kan inte lägga band på sig när han dras till en sexig sångare som dessutom råkar vara en varulv.

13.00Simpsons När Bart felkaktigen blir relegerad från skolan skickas han till en församlingsskola där han blir vän med en hipp präst som heter Fader Sean.

13.30Simpsons Lisa blir kompis med Michael, son till stadens maffiaboss Fat Tony. När Maffiabossens fiender får tag på Fat Tony blir det sonen Michael som måste ta över som chef.

14.00Ink Master Ingen går säker när konstnärerna ska till tattuera på en oroligt smärtsam plats, nämligen huvudet. Kampen fortsätter för prissumman på 100 000 dollar och titeln Ink Master.

15.00Brooklyn Nine-Nine Teamet väntar oroligt på besked om Rosa efter att hon gett sig in i en livsfarlig situation.

15.30Brooklyn Nine-Nine Medan Rosa och Amy jagar en brottsling som gäckat dem i åratal tar Jake över planeringen av bröllopet.

16.00Bilprovningen Intresset för gamla mopeder är enormt och växande ute i landet. För besiktningsteknikern Bosse är mopeder det största och viktigaste utöver familjen.

17.00Big Daddy Amerikansk komedi från 1999

19.00Ink Master Tävlingen blir allt tuffare när artisternas teknik testas genom individuella tatueringar. Två välkända ansikten återkommer.

20.00The Amazing Race För första gången byts lagdeltagare ut. Spelet blir hänsynslöst med ytterligare en dubbel U-sväng.

21.00Minnet av ett brott I premiären berättar kriminaltekniker Sonny Björck om jakten på polismördarna i Malexander, ett vansinnesdåd som chockade även luttrade poliser.

22.00Den som dräper – Mörkret Jan Michelsen undersöker försvinnandet en ung tjej, Julie, och hittar kopplingar till ett tio år gammalt fall. Louise Bergstein, expert på seriemördare, blir inkopplad i utredningen.

23.00Swedish Dicks Ingmar och Axel är beredda att gå långt, de kan till och med göra stand up, för att hitta vem det är som är redo att mörda för ett skämt.

23.30Swedish Dicks Tex ger Dicksen ett fall där de tvingas konkurrera mot Jane McKinney på fängelset för att ta reda på vem som hjälper fångar att fly.

00.35Family Guy Tom Tucker lär Peter hur han ska rapportera "fake news". Brian och Stewie hjälper Chris att förbättra sitt kärleksliv.

01.05Simpsons Motiverade av ett post-traumatiskt stressanfall som farfar drabbas av när han sitter barnvakt, beger sig familjen ut på en resa genom hans förflutna, och farfar konfronterar sin sexualitet.

01.35Family Guy Amerikansk animerad serie från 2012

02.05Family Guy Amerikansk animerad serie från 2012

02.35American Dad Hayley känner sig bortglömd när Jeff blir en framgångsrik tränare i hundkapplöpning. Steve utnyttjar att huset är tomt.

02.35American Dad Hayley känner sig bortglömd när Jeff blir en framgångsrik tränare i hundkapplöpning. Steve utnyttjar att huset är tomt.

03.00Guldfeber I säsongsavslutningen av Guldfeber ska Erik och Mackan smaka på det ljuva livet. På franska rivieran möter de helsingborgaren Richard Nilsson, som tjänat en förmögenhet på de välbärgades lyxliv.

03.55Chevaleresk I avsnittet Spel & Dobbel behandlar värden Måns Zelmerlöw och experten Alexander Wiberg hela spelspektrat: hasardspel, brädspel och tv- och dataspel.

04.20Making History Trion reser tillbaka till 1990-talet. Dan äter en episk glass och springer in i mobbaren som plågade honom som barn.

04.20Making History Trion reser tillbaka till 1990-talet. Dan äter en episk glass och springer in i mobbaren som plågade honom som barn.

04.45First Impressions Gästkomiker i dagens avsnitt i denna paroditävling är Tom Arnold.

05.10Ink Master Allt ligger i detaljerna när artisterna ska skapa kraftfulla designs åt Dodge Chargers. Klockan tickar och kampen intesifieras..vem kommer vinna de 100 000 dollar som står på spel?