MENY

TV6

06.00Impractical Jokers Säsongspremiären tar oss till ”The Top of the Rock”.

06.30Impractical Jokers Killarnas tankar far åt alla möjliga håll medan de lär ut om UFO:n.

07.00Impractical Jokers Killarna tävlar mot varandra med hjälp av fokusgrupper.

07.30Just Shoot Me! Elliots luriga bror återvänder, vilket väcker misstankar hos Elliot.

08.00Just Shoot Me! Finch försöker få sin pappa anställd som Jacks nya chaufför. Elliot anlitar en gammal släkting för att ge igen på en elak komiker.

08.30Man With a Plan Adam försöker organisera en födelsedagsmiddag för Andi och upptäcker att det inte alltid är så lätta att hantera alla gäster.

09.00Buffy the Vampire Slayer En nigeriansk mask väcker döda till liv och Buffy blir tvungen att slåss mot en zombiesvärm.

10.00Buffy the Vampire Slayer En karismatisk vampyrdödare kommer till Sunnydale och blir kompis med flera av Buffys vänner, medan två mäktiga vampyrer planerar ett anfall.

11.00Buffy the Vampire Slayer Oz misstänks för att ha dödat folk i Sunnydale som varulv, en dryck gör att en kontrollerande pojkvän blir våldsam och Buffy håller tyst om att Angel är tillbaka.

12.00Bilbaronen i Las Vegas En kund vill ha en Chevy Bel Äir körd över landet och Ryan och Mike åker och kollar in en helt nyrenoverad Corvette från 1960.

12.30Bilbaronen i Las Vegas Kevins bror Steve vill ha en Kawasaki KZ100 från 1980 omgjord så att den liknar den i tv-serien "CHiPs" och Steve och Danny försöker hemlighålla projektet.

13.00Bilbaronen i Las Vegas Danny och Ryan slår ihop sig med den legendariska målaren Jon Kosmoski för att fixa till en DIVCO mjölktruck.

13.30Bilbaronen i Las Vegas Danny får i uppdrag att specialmåla en ny pickupp för en välgörenhetsauktion och när tiden rinner iväg behöver Ryan få alla att jobba med ljusets hastighet.

14.00Jay Leno's Garage Vad gör en bil riktigt häftig? Det svarar skådespelaren Josh Duhamel på medan han kör Jays Corvette från 1963, och därefter kör ett lopp i den nya ZR1.

15.00The Amazing Race Ett av lagen försöker hålla kursen efter att de misslyckats med att läsa en ledtråd. Lagen möts och tävlar mot varandra i den andra tävlingen för säsongen.

16.00Pawn Stars En ung kvinna kommer in med ett gevär som väger nästan dubbelt så mycket som henne.

16.30Face Off Makeupartisterna åker till Mattels huvudkontor där de får reda på att de ska skapa filmfärdiga versioner av Monster High-karaktärerna.

17.30Race Across the World Lagen reser från Copan Ruinas i västra Honduras till nästa kontrollpunkt - Panama City. Efter att ha tävlat hårt i föregående etapp är Jo och Sam angelägna om att uppleva mer den här gången.

19.00Ink Master Deltagarna får vara med om en smärtsam elimineringstatuering och en gigantisk vändning får dem att tappa fattningen.

20.00S.W.A.T. Efter att en oskyldig civilperson dör i en razzia ämnad att fånga in LAPD’s mest eftersökta brottsling inleds en utredning, och den fokuserar snart på Hondo och Street.

21.00På gränsen med Peter Jihde Hur porrkonsumtionen påverkar oss och hur det är för dem som jobbar inom porrindustrin är några frågor Peter Jihde vill ha svar på när han beger sig till USA.

22.00Taken Dottern till en statlig tjänsteman som arbetar utomlands blir tillfångatagen. En oväntad misstänkt vilseleder Bryans räddningsaktion.

23.00Taken Med Hart i fara måste teamet hitta ett sätt att stoppa Ramsay innan hans plan att mörda en senator startar ett krig med internationella terrorister.

00.0021 and Over Brittisk komedi från 2013

02.00The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

03.00American Dad Stan är orolig för att Hayley är för mjuk och försöker göra henne "gårds-tuff" genom att förvandla hemmet till ett urbant hus.

03.30Kung av Queens Doug och Carries äktenskapsproblem får dem att ifrågasätta en fortsatt framtid tillsammans.

04.00Tattoo Fixers Glen checkar av Erikas checklista och Alice blåser iväg Cheryls blåsiga djävul. Sketch hjälper till med Jasons sambuca-ärr.

05.00Tattoo Fixers Alice splolar bort Lycys toatattuering och hjälper Chloe att börja älska sina ben. Jay tar sig an Tom´s superhjälte design.