MENY

TV6

06.00Simpsons Homer bryter käken i en olycka och kan inte tala på ett tag. Detta gör honom till en bättre lyssnare...

06.25Simpsons Marge får ett erbjudande om att tjäna en miljon dollar på en helg. Pengar som skulle kunna bekosta Homers snarkningsoperation...

06.50Kevin Can Wait Vanessa uppmuntrar Kevin till att bjuda ut en klient, Rebecca, efter att hon visat intresse för honom.

07.15Kevin Can Wait Kevins planer att kombinera en affärsresa med en familjesemester hotas när Vanessa försöker uppgradera dem till första klass.

07.35My Name Is Earl Earl får reda på att Joy inte bara har fortsatt deras bluff som de startade för flera år sedan utan också har rekryterat vänner för att vara en del av den.

08.00Bilprovningen Svensk reality från 2017

09.00Handbolls-VM (D) Bronsmatch. Spelas på Park Dome Kumamoto i Kumamoto, den 15 december.

11.30Handbolls-VM (D) Final. Spelas på Park Dome Kumamoto i Kumamoto, den 15 december.

15.00Brooklyn Nine-Nine En besökare från Lettland får Jake och Charles att undersöka Nikolajs familj. Holt och Amy tar in den kända kriminalteknikern Dr. Yee för att hjälpa Rosa avsluta ett fall.

15.30Brooklyn Nine-Nine Holt får reda på att Rosa har en flickvän som alla fått träffa utom han. Amy tror att hon fått ett paket ämnat för Terry.

16.00Simpsons Bart får en ny idrottslärare som tar i med hårdhandskarna. Bart planerar hämnd. Lisa bestämmer sig för att använda Wille i sitt nya projekt som går ut på att göra om honom till en prefekt gentleman och det lyckas förvånansvärt bra.

16.30Tattoo Fixers Tatueringsfixarna är tillbaka för en julspecial.

17.35Twilight Amerikansk thriller från 2008

20.00Ink Master Utan en sedvanlig "flash challenge" tror deltagarna att de sitter säkert men ett överraskningsmoment gör dem stressade igen.

21.00I huvudet på en mördare Jonna Henningsson står inte ut med att hennes expojkvän har gått tillbaka till sin tidigare flickvän. Kallblodigt åker hon till pojkvännens bostad och slår sin kärleksrival med en hammare.

22.00Den som dräper – Mörkret Jan och Louise hittar en död kropp och Louise är övertygad om att Stines familj är i fara. Spåren för dem till ett hus där polisen placerat Stines föräldrar och bror.

23.00The Gunman Spansk action från 2015

02.25American Dad Francine bestämmer sig för att hjälpa nyhetsankaret Greg när han och Terry gör slut. Roger blir besatt av en fiktiv pojke från spelet Dream Phone.

02.45American Dad Stan, tatuerad och hemsökt, åker ensam genom Langley Falls. Under tiden orsakar något som kallas "The Two Hundred" terror i staden och separerar Stan från hans familj.

03.10Bordertown Bud strävar efter att bli rikare och mer framgångsrik än Ernesto och blir omedvetet drogkungens närmaste man.

03.30Sex&Drugs&Rock&Roll Gigi träffar Johnnys mamma och får reda på varför Mary Poppins ödelade både hennes karriär i underhållningsbranschen och Johnnys barndom.

03.55Sex&Drugs&Rock&Roll Johnny organiserar en dejt till Gigi med en kille i hennes egen ålder. Bam och Rehab hittar på en ny musikgenre.

04.20NCIS: Los Angeles Efter att ha fått kryptisk post från en tidigare CIA-kollega blir Sam Hanna tagen till ett varuhus där han hittar ett lik, en vit pudel, såväl som pappersarbete, böcker och ett stort mysterium.

04.20NCIS: Los Angeles Efter att ha fått kryptisk post från en tidigare CIA-kollega blir Sam Hanna tagen till ett varuhus där han hittar ett lik, en vit pudel, såväl som pappersarbete, böcker och ett stort mysterium.

05.05Min klassiker Deltagarna åker på träningsläger och blir coachade av Annie Thorén inför nästa utmaning: 3000 meter i öppet vatten. Vansbrosimmet bjuder på allt: smärta, glädje, tårar och kanske till och med ”hajar”.