MENY

Viasat Film

16.40The Lady in the Van Miss Shepherd (Maggie Smith) är en envis och excentrisk hemlös kvinna som bor i en liten skåpbil. Hon vägrar att ta emot gåvor och hjälp från lokalborna, men inleder en osannolik vänskap med dramatikern Alan Bennet (Alex Jennings) under de femton år som hon bor utanför hans hem i Camden. I takt med att tiden går upptäcker han att denna färgstarka figur har ett brokigt förflutet och ett hjärta av guld.

18.30Spionernas bro I denna historiska dramafilm som utspelar sig under kalla kriget får Brooklyn-advokaten James B. Donovan (Tom Hanks) i uppdrag att förhandla ett utbyte mellan en amerikansk pilot, som blev nedskjuten i Sovjetunionen, och en sovjetisk spion som avtjänar ett fängelsestraff på 45 år för spionage mot USA. Först tvekar James över uppdraget, men snart hittar han inspiration till att ta sig an det. Även om han övervinner de utmaningar som han ställs inför, inser han snart vilken fara hans familj utsätts för.

21.00Small Town Killers Ib (Nicolas Bro) och Edward (Ulrich Thomsen) är trötta på sina kärlekslösa äktenskap. De drömmer om att leva livet med de undanstoppade pengarna som de har tjänat under åren genom ett extraknäck. Efter ett hätskt gräl med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en hänsynslös rysk torped för att mörda deras makar. De har dock grovt underskattat sina fruar, och det blir början på en märklig resa där Ib och Edward själva blir måltavlor.

23.00Desierto Moises (Gael García Bernal) är en mexikansk pappa som korsar gränsen med en grupp immigranter för att återförenas med sin son och starta ett bättre liv i USA. De blir snart förföljda av den mordlystna amerikanen Sam (Jeffery Dean Morgan) som har tagit lagen i egna händer. En efter en förgås immigranterna av Sams gevär och hans ilskna hund Tracker. Lyckas Moises överleva och få träffa sin son igen?

01.00Remember Zev Guttman (Christopher Plummer) har överlevt hemskheterna i Auschwitz och bor nu på ett vårdhem i New York. Där blir han vän med Max Rosenbaum (Martin Landau) som även han är en överlevande. Rosenbaum uppmanar honom att rymma och söka upp den lägerchef som dödade hans familj innan han begav sig till USA under ett täcknamn. I sin jakt på hämnd spårar han upp fyra möjliga gärningsmän, men hans uppgift försvåras eftersom han lider av demens.

03.00The Forest Sara Price (Natalie Dormer) är en ung amerikansk kvinna som får ett samtal från den japanska polisen, som informerar henne om att hennes tvillingsyster har setts gå in i Aokighara-skogen, där många beger sig i syfte att begå självmord. Med hjälp av en amerikansk guide (Taylor Kinney) inleder de en sökning, men övernaturliga element börjar hemsöka dem. Kommer de att överleva sin jakt genom skogen?

05.00Small Town Killers Ib (Nicolas Bro) och Edward (Ulrich Thomsen) är trötta på sina kärlekslösa äktenskap. De drömmer om att leva livet med de undanstoppade pengarna som de har tjänat under åren genom ett extraknäck. Efter ett hätskt gräl med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en hänsynslös rysk torped för att mörda deras makar. De har dock grovt underskattat sina fruar, och det blir början på en märklig resa där Ib och Edward själva blir måltavlor.