MENY

Viasat Film Action

06.00Gods of Egypt Set (Gerrard Butler) är mörkrets gud i Egypten och har bemäktigat sig tronen. Hans onda och skoningslösa välde har förslavat det egyptiska folket. Den dödliga tjuven Bek (Brenton Thwaites) vill ge tillbaka makten till guden Horus (Nikolaj Coster-Waldau) så att han kan hjälpa till att befria Egypten.

08.10In the Blood Det är sommar i Köpenhamn och en grupp studenter njuter av ändlösa dagar och sorgfria nätter. Simon (Kristoffer Bech) studerar till läkare tillsammans med sin bäste vän Knud (Elliot Crosset Hove). Tillsammans med vännerna Sören (Aske Bang) och Esben (Mads Reuther) festar killarna och jagar tjejer, bara för att vakna upp nästföljande dag och upprepa ritualen. Samtidigt blåser förändringens vindar för dem alla och när alla utom Sinom bestämmer sig för att sälja lägenheten skapar detta ökande spänningar. Simon är inte redo att ge upp sin avslappnade livsstil, och när han blir förälskad i bartendern Emilie (Victoria Carmen Sonne) förmår han inte acceptera sina känslor för henne. Detta skickar honom än djupare in i en värld av ändlösa fester, som snart hotar att förstöra hans relationer.

10.00Kingsglaive: Final Fantasy XV Krig har länge härjat mellan det magiska kungadömet Lucis och det hotande riket Niflheim. När en invaderande armé angriper Lucis beordrar kungen Regis (Sean Bean) Kingsglaives mäktiga trupper att bekämpa armén för att rädda hans folk. Under ledning av den hjältemodiga Nyx Ulric (Aaron Paul) tar de hjälp av kungen i striden om att mota tillbaka Niflheim.

12.15Win Win En dramakomedi där Paul Giamatti spelar en advokat med problem. Mike Flaherty arbetar deltid som brottningstränare och för att hålla sin praktik vid liv ser han till att bli förmyndare över en äldre demenssjuk klient. Han tror sig ha hittat ett perfekt sätt att dra in pengar och hålla igång verksamheten, men stöter på problem när klientens barnbarn dyker upp och behöver någonstans att bo. Med ett kaosartat privatliv och två karriär som båda är hotade inser Mike snart att han måste tänka kreativt för att ta sig ur den besvärliga situationen.

14.00Waiting... Frustrerade servitörer, snåla kunder tveksam mat. Dean, Morty och Raddimus är alla anställda på Shenanigans, en vanlig restaurang, del av en kedja och osedvanligt tråkig. Denna film handlar om stenade busspojkar, ohygieniska kök och mycket snack om sex. Precis som taget ur restaurangindustrin.

16.00Gattaca Vincent Freeman (Ethan Hawke) drömmer om att resa till stjärnorna, men detta är en omöjlig dröm eftersom han inte utgör det genetiska ideal som samhället skapar. Han övertar identiteten Jerome Morrow (Jude Law), en man som är genetiskt perfekt men som förlamats i en bilolycka. Freeman är snart på god väg att få följa med på ett rymduppdrag, men när projektchefen mördas blir samtliga programmets deltagare misstänkta. Freeman faller även för den vackra Irene (Uma Thurman), men snaran dras åt kring hans drömmar när en beslutsam utredare, kommissarie Hugo (Alan Arkin) kommer närmare att avslöja Freemans sanna identitet.

18.00Resurrecting the Champ Eric Kernan Jr. (Josh Hartnett) är en sportjournalist som arbetar på en tidning i Denver, men hans artiklar imponerar inte längre på redaktören Ralph Metz (Alan Alda). När Kernan lämnar en boxningsmatch stoppar han några ligister från att misshandla en hemlös man. Han visar sig vara den tidigare världsmästaren i tungviktsboxning Bob Satterfield (Samuel L. Jackson). Kernan tar sig an uppdraget att berätta historien om mästarens forna glansdagar, samtidigt som han försöker få rätsida på sitt eget liv.

20.00Taken 2 Liam Neeson återvänder som den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills, som måste använda sina "särskilda kompetenser" för att rädda sin familj undan en hämndlysten gangsterboss i Istanbul.

22.00Mothman Prophecies John Klein (Richard Gere) och hans älskade fru Mary (Debra Messing) har nyligen köpt ett nytt hem. När de är på väg hem i bilen kör hon nästan på en märklig figur med vingar och en mantel. Hon viker åt sidan för att undvika figuren, men kraschar med bilen. Senare dör Mary på sjukhuset. John får efteråt reda på att hon har ritat ned en varelse som liknar en mal flera veckor innan de såg den i verkligheten. Han gör allt för att ta reda på hemligheten bakom den märkliga malmannen.

00.00The Baytown Outlaws Bröderna Oodie Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) och Lincoln (Daniel Cudmore) bor i Louisianas avkrokar, där de antar farliga uppdrag. De får 25 000 dollar i betalning av Celeste Martin (Eva Longoria) för att rädda hennes kidnappade gudson Rob (Thomas Brodie-Sangster). Han hålls fången av den rubbade knarkkungen Carlos Lyman (Billy Bob Thornton). Det är dock aldrig så enkelt i Södern. Bröderna måste ta sig runt brottsbekämpare, indianer och flertalet attraktiva kvinnliga torpeder.

02.00Diary of the Dead Jason Creed (Joshua Close) och hans filmteam spelar in en skräckfilm med mumietema i skogen i Pennsylvania. Den fiktiva skräcken blir sakteligen till verklighet när de döda återuppstår och börjar kalasa på de levande. Gruppen skiljs åt när Ridley (Philip Riccio) och Francine (Megan Park) tar sig till hans föräldrars hus, medan Jason möter upp med sin flickvän Debra (Michelle Morgan). I takt med att rapporter om upplopp och plundring sprider sig lyckas gruppen komma undan. En efter en dödas dock de överlevande av zombier, men det leder bara till något ännu värre.

04.00Twisted Ashley Judd, Samuel L. Jackson och Andy Garcia medverkar i denna thriller. En kriminalpolis som nyligen blivit befordrad blir förföljd av en person som mördar männen i hennes närhet.