MENY

Viasat Film Family

07.00Trio - Jakten på Olavsskrinet De nyfikna tonåringarna Nora (Naomi Hasselberg Thorsrud), Simen (Henrik Hines Grape) och Lars (Bjørnar Lysfoss Hagesveen) bestämmer sig för att leta efter det heliga Olavsskrinet, som har varit försvunnet i århundranden, runt den medeltida kyrkan Nidaros Dome. Det är dock inte bara de som är intresserade av att hitta skatten.

09.00Zambezia (Svenska röster) När den levnadsglade, unge falken Kai hör talas om Zambezia, den fantastiska fågelstaden, lämnar han sitt hem på landsbygden, mot sin fars (Samuel L. Jackson) inrådan. Men när hans far blir tillfångatagen av en ondskefull ödla som planerar att anfalla staden måste Kai lära sig att samarbeta om han ska kunna rädda sin far och sina nya vänner och hålla ödlan borta från Zambezia.

11.00Radiopiraterne Karl Jonathan Grannemann (Anders Hermann Clausen) och hans pappa (Fridtjov Såheim) flyttar till den förfallna barndomsbyn Skjrlleruten. Där är barnen tvungna att leva under onödigt stränga regler. De tillåts inte att utsätta sig för några faror eller nöjen som förknippas med barndomen, utan blir tvingade till allt från att bära hjälmar på skolans lekplats till att behöva använda cyklar med stödhjul tills de är tretton år gamla. I ett ungdomligt uppror försöker Karl och hans nya vän Sisiline (Helene Gystad) störta de stela och tråkiga vuxna genom att sända radio från en övergiven piratradiostation. Men de vuxna vägrar att ge upp sina stränga regler.

13.00Karla og Katrine Karla frågar Katrine om hon vill spendera julen tillsammans i hopp om att dem ska bli bästa vänner. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig… Karla blir kär i en kille som heter Jonas och glömmer totalt bort Katrine. Men tjejerna blir sams igen då de bestämmer sig för att hjälpa Jonas som försöker sätta dit ett gäng tjuvar som härjar i trakten där de bor.

15.00Tempelriddarnas skatt De fyra barnen, Katrine, Nis, Matias och Fie är på Bornholm och blir intresserade av gamla historier och myter. När de hör talas om en tempelriddarens skatt beger de sig ut på ett häftigt äventyr.

17.00Norm of the North [Dubbad version] Norm är en egendomlig isbjörn som tillsammans med sina arktiska vänner blir förskräckta när de får reda på att människorna bygger i deras hemland. Han och hans tre allierade (som råkar vara oövervinnliga) åker till New York för att försöka stoppa Greene Corporation från att förstöra deras hem. Norm går under förklädnad som en isbjörnsmaskot, men hans plan går inte riktigt som planerat då han blir talesman för företaget men bestämmer sig för att sabotera det från insidan.

19.00Milton’s Secret Den tolvårige Milton måste ta itu med problem som mobbarna från skolan och föräldras ständiga bråk om pengar. När hans optimistiska morfar, Howard kommer på besök, omfamnar han sin farfars livsfilosofi; att leva i nuet—hemligheten till att leva ett lyckligt liv.

21.00Eddie the Eagle Baserad på verkliga händelser är "Eddie the Eagle" en känslomässig berättelse om Michael Eddie Edwards, en modig brittisk skidhoppare som aldrig slutade att tro på sig själv, samtidigt som en en hel nation räknade med honom. Med hjälp av en rebellisk och karismatisk tränare tar Eddie upp kampen och vinner sportfansens hjärtan runt om i världen genom att göra en fantastisk och historisk insats vid 1988 årets vinter-OS i Calgary

23.00Ella den förtrollade I en magisk värld välsignas alla barn med en förtrollning, men något går fel för Ella (Anne Hathaway) när hennes goda fe Lucinda (Vivica A. Fox) av misstag ger henne lydighetens gåva. Ella måste rätta sig efter varje order, oavsett vad hon tycker om det. I ett försök att få tillbaka kontrollen över sitt liv ger hon sig ut på en resa för att befria sig själv från förbannelsen. Under resan träffar hon den käcka prinsen Charmont (Hugh Dancy) som försöker komma undan några beundrare. På hans slott planerar hans lömska farbror Sir Edgar (Cary Elwes) att stjäla kronan från sin brorson. Ella ställer upp på att hjälpa den unga och naiva prinsen att göra anspråk på tronen samtidigt som hon försöker bli av med sina lydnadsproblem.

01.00Ava’s Possessions Ava återhämtar sig från en exorcism av en demonisk närvaro som hade besatt henne. Hon har inget minne av den senaste månaden och blir därmed tvungen att delta i en supportgrupp för tidigare besatta. När Ava kämpar med att återgå till sina gamla rutiner, plågas hon av hemska visioner: demonen försöker att ta sig tillbaka.

03.00Rough Night Fem vänner från college återförenas efter tio år för en vild möhippa i Miami. Saker och ting går från att endast vara oskyldiga upptåg till drogdrivet kaos då en av deras drinkar ersätts med kokain. En manlig strippare anländer men en av dem råkar av misstag att ha ihjäl honom! De unga kvinnorna måste samarbeta för att göra sig av med liket för att undvika att åka dit för dråp.