MENY

Viasat Film Family

09.00En gång i Phuket Sven har ett jobb som inte leder någonstans och som han vill komma bort ifrån. När en av hans vänner dör oväntat bestämmer han sig för att klippa av banden och ge sig ut på ett nytt äventyr som tar honom till Phuket, Thailand, där han börjar skriva.

11.00Mupparna i rymden Gonzo får meddelanden genom sina frukostflingor och inser han att han är en rymdvarelse. Han försöker få kontakt med sin familj, men blir tillfångatagen av onda utomjordingar. Kermit och hans gäng måste nu rädda honom och hans sedan länge försvunna familj...Text-TV s. 690.

13.00Resan till Amerika [Dubbad version] [Dubbad version] Fievel är en ung, rysk mus som tappat bort sina föräldrar på väg till Amerika – ett land som de trodde var utan katter. När han anländer ensam i den "Nya Världen" försöker han att hålla hoppet uppe samtidigt som han söker efter sin familj, får nya vänner och springer ifån katter – som han trodde att han äntligen blivit av med.

15.00Resan till Amerika: Fievel i vilda västern [Dubbade Versionen] [Dubbade Versionen]. När familjen Mousekewitz har funnit sig till rätta i Amerika upptäcker de att de fortfarande har stora problem med katter. Därför vill de prova att bo längre västerut, där de har hört att möss och katter lever i fred... Svenska röster. Text-TV s. 690.

17.00Vildbassen Till sin fars misströstan är fjortonåriga Torben en riktig bråkmakare. I ett desperat försök att få lite lugn och ro gör Torbens far en överenskommelse med bonden Jacob: han får en växellåda och i gengäld får Torben arbeta på hans gård under resten av sommarlovet. Det som verkar vara en väl genomtänkt plan blir den mest upprörande sommaren någonsin!

19.00Karen Kingsbury's The Bridge Två unga studenter blir nära vänner under sin första termin i högskolan – en tid som ska komma att definiera deras liv. På The Bridge, en bokhandel och ett fik som de gärna besöker, tillbringar de timmar med att plugga och inspirera varandra till att drömma stort om sitt framtida liv. De lär känna ägarna paret Charlie och Donna Barton, som ville att bokhandeln skulle bli en plats där människor kan mötas och vara som en andra familj. Kan Mollys och Ryans outtalade kärlek och framtida drömmar motstå andras förväntningar om hur deras liv egentligen ska se ut?

21.00The Other Guys Terry Hoitz’ gångna misstag i yrket och Allen Gambles motvilja att ta risker har gett dem tjänsterna som de ”andra killarna”, vanärade New York City-poliskommissarier degraderade till att fylla i formulär åt kaxiga hjältesnutarna Danson och Highsmith. Den omaka duon måste se bortom sina dispyter när de tar på sig en prestigefull utredning om skumme kapitalisten David Ershon och försöker fylla skorna för de ökänt hänsynslösa poliserna de dyrkar.

23.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

01.00Zuper-Zebran Channing Walsh (Hayden Panettiere) uppfostrar zebran Stripes (med röst av Frankie Muniz) som har blivit övergiven av en cirkus. Hennes pappa (Bruce Greenwood) har förlorat sin fru i en ridolycka, och är därför först motvillig till Channings försök att träna Stripes inför en kapplöpningstävling. Men när Stripes visar sig vara en fullgod kapplöpningshäst går han med på att träna honom. Med hjälp av hans vänner på gården (med röster av bland annat Dustin Hoffman, Snoop Dogg och Whoopi Goldberg) tänker Stripes vinna den ansedda tävlingen Kentucky Open.

03.00The Meddler Marnie (Susan Sarandon) har nyligen förlorat sin man. För att fylla tomheten med något flyttar hon till Los Angeles för att kunna umgås mer med sin dotter Lori (Rose Byrne). Marnie hjälper en Apple Store-medarbetare att klara av skolan och erbjuder sig att betala för ett lesbiskt bröllop. Mitt i sina åtaganden börjar hon dejta den före detta polisen Zipper (J.K. Simmons), som tar med henne på en åktur på sin Harley Davidson. Hennes beskäftiga sätt lär henne snart en läxa.

05.00Justin and the Knights of Valour (Svenska röster) Justin drömmer om att bli en av Knights of Valour, en tapper riddare, men hans pappa Reginald vill hellre att han följer i hans fotspår och blir advokat. Efter ett inspirerande besök hos farmor säger han farväl till sin utstakade tillvaro och beger sig ut på äventyr för att bli riddare. På vägen möter han den vackra Talia, en märklig trollkarl vid namn Melquiades och den stilige Sir Clorex, som tränar honom i riddarskapet för att han ska kunna fullfölja sitt öde. Och när den bannlyste riddaren Heraclio och hans armé hotar kungariket är det dags för Justin att bevisa vad han kan.