MENY

Viasat Film Family

07.00The Angry Birds Movie [Dubbade versionen] Red (Jason Sudeikis) är en fågel som inte kan behärska sitt humör och flippar ut vid minsta lilla provokation. Han blir ivägskickad för att lära sig att tygla sin ilska och träffar samtidigt Chuck (Josh Gad) och Bomb (Danny McBride) som är lika instabila som honom. När en grupp grisar, med Leonard (Bill Hader) i täten, intar fåglarnas ö tar fåglarna hjälp av Den mäktiga örnen (Peter Dinklage) för att ta tillbaka sitt hem från de elaka svinen!

09.00Den långa resan hem När den unga flickan Amy förlorar sin mamma återförenas hon med sin far efter en nio år lång separation. Vilsen och plågad av saknaden efter sin mor tillbringar Amy mesta delen av sin tid med att utforska naturområdena runtomkring sitt nya hem. Under en av sina vandringar hittar hon ett övergivet gåsrede fyllt med ägg. Tillsammans med sin pappa tar hon hand om äggen som så småningom kläcks. Plötsligt är Amy och hennes far ansvariga för en hel grupp små gässlingar som tror att de är deras föräldrar. Snart står det klart att de måste lära de små gässen att flyga om de ska kunna ta sig till sydligare breddgrader och överleva vintern. Det blir en kamp mot klockan, vädrets makter och oförstående myndigheter... Baserad på en sann historia. Text-TV s. 690.

11.00Her Best Move Femtonåriga Sara Davis är en skicklig fotbollsspelare som är på vippen att bli den yngsta spelaren någonsin i USA:s nationella fotbollslag. Hon har svårt att hitta en balans mellan fritid, kärlek och idrott och måste ständigt tampas med både sin sportfanatiker till pappa och sin avslappnade pojkvän - detta samtidigt som hon försöker klara av skolan och vara en vanlig tonåring.

13.00Prop och Berta Vad gör du om din granne är en häxa och hennes högsta önskan är att vara den elakaste varelsen som finns? Detta proplem står Prop inför när han ärver en stuga i skogen. Och värst av allt - det är inte bara häxan som är ute efter honom, även byborna vill få bort honom. Men han gillar sitt nya hem och bestämmer sig för att det är värt att kämpa för...

15.00Krummerne Krummes stolliga familj består av hans föräldrar, en rebellisk tonårssyster, en bebis, och han själv, elvaårige Mathias, som kallas för Krumme. Nu har familjen bestämt sig för att köpa ett gammalt hus där två klumpiga bankrånare har gömt sitt byte. Krumme själv är hopplöst förälskad utan att familjen märker någonting.

17.00Olsenbanden Jr. - Silvergruvans hemlighet Jakten på de försvunna kronjuvelerna leder Egon och hans kompisar till staden Kongsberg och dess kungliva gruvor. I Kongsberg ökar intrigen för både Egon och hans vänner både polis och skurkar anländer.

19.00The Meddler Marnie (Susan Sarandon) har nyligen förlorat sin man. För att fylla tomheten med något flyttar hon till Los Angeles för att kunna umgås mer med sin dotter Lori (Rose Byrne). Marnie hjälper en Apple Store-medarbetare att klara av skolan och erbjuder sig att betala för ett lesbiskt bröllop. Mitt i sina åtaganden börjar hon dejta den före detta polisen Zipper (J.K. Simmons), som tar med henne på en åktur på sin Harley Davidson. Hennes beskäftiga sätt lär henne snart en läxa.

21.00Bandidas Den här western-parodin utspelar sig i slutet av 1800-talets Mexiko och handlar om två kvinnor, spelade av Penelope Cruz och Salma Hayek, som söker hämnd efter deras pappor mista livet när de kom i kontakt med den ökände rånaren Tyler Jackson.

23.00Burying the Ex Max (Anton Yelchin) tror sig ha träffat den perfekta kvinnan, nämligen Evelyn (Ashley Greene). Paret flyttar ihop, men han upptäcker snart att hon är manipulativ och försöker kontrollera honom. Då han inte har modet att göra slut med henne hankar sig Max fram i deras dåliga förhållande. Ödet lägger sig i och Evelyn dör då hon blir påkörd av en buss. Max går vidare och träffar istället Olivia (Alexandra Daddario), hans drömmars tjej. Deras romans blir inte vad de tänkt sig när Evelyn återvänder från graven.

01.00En man som heter Ove Ove är en grälsjuk änkling som inte kan vänta på att få ansluta sig till sin avlidna fru. Han avskyr livet och läxar ständigt upp sina utsatta grannar. Så småningom försvinner hans vilja att leva och han försöker hänga sig själv. Hans självmordsförsök går fel och ett slumpartat möte med en ny granne blir början på en spirande vänskap som hjälper Ove att få kontakt med omvärlden igen.

03.00Allt flyter Fredrik är arbetslös, drömmer om att bli en atlet och han upptäcker en passion och talang för konstsim. Han drömmer snart om att delta i en konstsimtävling tillsammans med sina vänner. Det finns bara ett hinder, trots deras nyvunna entusiasm och passion är ingen av dem duktiga på att simma.

05.00Big Josh är en tolv år gammal pojke som tröttnat på att vara barn och önskar att han vore stor. Mirakulöst nog så slår hans önskan in och han förvandlas till en vuxen man med en egen lägenhet och ett riktigt jobb. Men frågan är om det räcker för att göra Josh lycklig?