MENY

Viasat Film Family

07.00Rock-A- Doodle Medan deras gård översvämmas av en förfärlig storm, läser Edmunds mor en saga för honom om en tupp som sjunger för att få solen att skina. I hopp om att rädda familjens gård från regnvädret kallar Edmond på denne tupp, som heter Chanticleer, för att han ska rädda dem. Men en elak uggla har lurat Chanticleer – som tror sig vara lite av en rockstjärna – att lämna gården för att åka till stan och försöka bli kändis.

09.00Pokémon the Movie: I Choose You! [Dubbad version] [Dubbad version] Den tioåriga tränaren Ash Ketchum drömmer om att bli Pokémon-mästare. När han försover sig och får en Pikachu från professor Oak måste Ash försöka skapa ett band till sin nya vän. Därigenom upptäcker han hemligheter om världen som de lever i.

11.00Skönheten och odjuret [dubbad version] [Dubbad version] Den vackra Belle (Emma Watson) tas till fånga av ett ohyggligt odjur (Dan Stevens). Hon hålls inlåst på ett förtrollat slott där hans tjänare har förvandlats till klockor och serviser som kan både gå och prata. Belle upptäcker att hennes tillfångatagare bär på en hemlig förbannelse. Om han inte förälskar sig innan en förhäxad ros tappar sitt sista blad kommer han för alltid att förbli ett odjur. Med tiden börjar en romans att växa mellan dem. Den arroganta jägaren Gaston (Luke Evans) är dock också intresserad av Belle och planerar att gifta sig med henne.

13.10Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

15.00Upp i det blå Pottan (Mira Forsell) åker till vad som tros vara en ridskola. Det visar sig dock istället vara en återvinningscentral där ett gäng besynnerliga men älskvärda figurer jobbar. De tar hand om henne medan hon ger sig ut på galna upptåg runt om i anläggningen. Det hela leder till ett stort äventyr när de inkluderar henne i planen om att skicka en raket till rymden.

17.00Den magiska leksaksaffären Välkommen till herr Magoriums magiska gamla leksaksaffär där allt har ett eget liv. För att kunna uppskatta butikens förtrollande egenskaper måste man dock ha barnasinnet kvar och ha en vild fantasi. Då herr Magorium bestämmer sig för att gå i pension och lämna över affären till det fantasilösa butiksbiträdet Molly gör leksakerna därför uppror.

19.00Snobben: The Peanuts Movie [Dubbad version] [Dubbad version]. Charlie Brown, Snobben och resten av gänget är tillbaka i en hjärtlig berättelse. En ny flicka med rött hår flyttar in i huset mitt emot, och Charlie Brown blir blixtförälskad. Han försöker imponera på den rödhåriga flickan för att hon ska se honom som en vinnare, men Charlie Brown lyckas inte göra någonting rätt. Samtidigt skriver Snobben en kärlekshistoria om hans fortsatta strider med Röde baronen. Och så plötsligt lyckas Charlie Brown med något som aldrig hänt förut. Han får bästa möjliga resultat på ett prov, men egentligen har det skett ett misstag. Ska han berätta sanningen och riskera att förlora sin nyvunna popularitet? Kan Charlie Brown få flickan att älska honom, eller kommer han att bli en nolla igen?

21.00Win Win En dramakomedi där Paul Giamatti spelar en advokat med problem. Mike Flaherty arbetar deltid som brottningstränare och för att hålla sin praktik vid liv ser han till att bli förmyndare över en äldre demenssjuk klient. Han tror sig ha hittat ett perfekt sätt att dra in pengar och hålla igång verksamheten, men stöter på problem när klientens barnbarn dyker upp och behöver någonstans att bo. Med ett kaosartat privatliv och två karriär som båda är hotade inser Mike snart att han måste tänka kreativt för att ta sig ur den besvärliga situationen.

23.00I Could Never Be Your Woman Rosie (Michelle Pfeiffer) är tv-producent och ensamstående mamma till Izzie (Saorise Ronan) som är på väg in i tonåren. Det är inte lätt att få allt att fungera och när hon lyckas hitta det perfekta tillskottet till sin tv-serie i skådespelaren Adam (Paul Rudd) ser det ut att ljusna för hennes karriär. Adam gör snabbt succé hos tv-publiken och han lyckas även snärja Rosies hjärta. Men det blir ingen enkel romans eftersom både ålderskillanden och Rosies assistent står i vägen. Regissör: Amy Heckerling.

01.00People Places Things Will Henry är en serietidningsförfattare och professor på NYC. Hans liv vänds upp och ned, under hans förtjusande tvillingflickors femte födelsedagsfest, då han får reda på att barnens mor och hans flickvän, Charlie är otrogen med hans vän Gary. Ett år senare är Will fortfarande ensam men en oväntad prövning uppstår när hans elev, Kat föser ihop honom med hennes mamma, Diane. I denna tankvärda komedi är Will tvungen att navigera sig fram i den okända världen som ensamstående pappa och författare samtidigt som han försöker att hitta kärleken i New York City.

02.50Fäst vid dig 32-åringarna Bob och Walt Tenor är siamesiska tvillingar som sitter ihop vid höften. Förutom en delad lever, som primärt ”äg” av Bob, har respektive bror en komplett uppsättning kroppsdelar. På grund av leverproblematiken har Bob, trots att detta inte medför någon risk för honom själv, tidigt i livet fattat beslutet att de inte ska opereras isär, av omtanke om Walt. Mycket av det bröderna gör sker gemensamt i symbios, exempelvis i arbetet som kockar på den egna hamburgersyltan. Samtidigt har de båda sin egen distinkta personlighet och sina egna intressen. Bob är den atletiske inåtvände, medan Walt är den extroverta kvinnokarlen. En del av Walts extroverta personlighet manifesteras i hans förkärlek för skådespeleri. Under de senaste nio åren har Walt medverkat i egna uppsättningar av enmansföreställningar med stor självsäkerhet. Bröderna stöttar varann i deras olika intressen, och svär att aldrig stå i vägen för den andres drömmar.

05.00Eragon Eragon (Ed Speleers) är en ödmjuk bondpojke som är ute i skogen när han upptäcker en mystisk sten. Det visar sig vara ett drakägg, och i det finns en blå drake. När han nuddar den märkliga varelsen får han genast ett ärr. Brom (Jeremy Irons) söker upp Eragon och berättar för honom att han har märkts som en drakryttare, och lär honom efteråt att hantera ett svärd. Brom och en grupp rebeller kämpar mot Galbatorix (John Malkovich) tyranniska styre. Eragon får lära sig att hantera sina magiska förmågor och kontrollera sin drake som han gett namnet Saphira (med röst av Rachel Weisz). I den eviga striden mellan det goda och det onda behöver Eragon all hjälp han kan få för att besegra sin skräckinjagande fiende.