MENY

Barnkanalen

05.55Pocoyo Musikklossarna. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

06.00Henry råkar på... En häst. Varje dag råkar Henry på någon, eller något, nytt!. Textat sid. 199.

06.05Wibbly Gris Hemma i tid för nåt gott. Wibbly Gris är en småbarnserie som på ett humoristiskt sätt tar upp barnens dagliga göromål. Wibbly klättrar i träd, slår in paket eller går och lägger sig. Han rör sig obehindrat mellan fantasi och verklighet. Svenska röster: Oliver Gramenius, Daniel Melén, Anna Arnbom, Mimmi Sandén m.fl. Textat sid. 199.

06.15Gaspard och Lisa Vår skattjakt. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

06.30Ballonggården Skördedagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

06.35Biet Maya Den hummande humlan. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

06.50Solen, månen och stjärnorna Barnprogram på teckenspråk. Vi får följa med programledarna Helena Bergström och Melissa Winberg till ett observatorium och de berättar om stjärnor och stjärnbilder. Utomjordingen Salkin lär oss mer om planeten Merkurius och så pysslar Helena och Melissa med något. Vad kan det vara? Del 1 av 10. Textat sid. 199.

07.00Morgonshowen Textat sid. 199.

07.00Bing Tårtan. Tårtan. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

07.10Draken Digby Trolla rätt. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Idag: Trolla rätt. Textat sid. 199.

07.20Victor & Josefine Självspelande piano. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

07.35Tilde Åska på. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

07.50Simon Super-bra. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

08.00Jake och piraterna i landet Ingenstans Möt piraten Jake och hans besättning Izzy, Cubby och deras papegoja Skully. De tävlar alltid mot Kapten Krok och herr Smee i jakten på världens alla skatter. Textat sid. 199.

08.25Andys minsta babydjur Att ta sig fram. Små, ulliga, gulliga. Alla ska de lära sig gå, klättra, simma - och leka!. Textat sid. 199.

08.35Pysselskogen Pysselprogram för barn. Del 5 av 15. Jenny är ute i skogen och samlar pysselmaterial. Men när hon ska hem blir hon osäker. Åt vilket håll ligger egentligen kojan? Ska hon ta stigen till höger eller till vänster? Eller är det kanske stigen som går rakt fram? För att hjälpa Jenny att hitta hem lättare nästa gång, så pysslar Signe och Edit en skylt. Textat sid. 199.

08.50Pirater i huset intill Turisterna. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Turisterna. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med "Trassel", Nya "Ankliv" och en klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

09.55Djupet Drakens hemvist. Drakens hemvist. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.15Zorro - legenden föds Jakten på Zorro. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.35Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Vilt hjärta. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

11.00Alisa klarar sig alltid! Gisslan på Dibala. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

11.25Snö + 7 Åh vilken dag. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

11.50Geronimo Stilton Spökpatrullen. Spökpatrullen. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 3. Textat sid. 199.

12.15Pingvinerna från Madagaskar Amerikansk tecknad serie. Pingvinerna från filmen Madagaskar är tillbaka. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Svenska röster: Claes Ljungmark, Oscar Harrysson, Anders Öjebo, Daniel Bergfalk, Niclas Wahlgren, Johan Reinholdsson, Bengt Skogholt m.fl. Textat sid. 199.

12.35Thunderbirds Laddad atmosfär. Året är 2060. Internationella räddningsstyrkan är ett mystiskt och modigt team som i sina högteknologiska farkoster - Thunderbirds - är experter på att lösa problem. Allt från att stoppa skenande tåg till att sätta käppar i hjulet för den onde mästerskurken Hood. Textat sid. 199.

13.00Lassie Äventyrsserie från 2013 om collien Lassie. Lavin. Lassie är en vacker collie som bor i ett naturreservat, och tillsammans med sina vänner upplever hon massor av spännande äventyr i vildmarken. Textat sid. 199.

13.20Alices snöflingor I detta avsnitt lär Alice vår reporter Niklas hur man sätter på sig slalomskidorna. Och hur gör man snöänglar på bästa sättet? Alice är på resa tillsammans med sin familj för att åka skidor. Med sig har hon reportern Niklas. Vad hon inte vet är att han inte kan åka skidor!. Textat sid. 199.

13.30Min riddare och jag Katta och svanen. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

13.45Mimosa ja Lennu Barnprogram på finska. Pirata är kapten på skeppet The Pink Skull och är ständigt ute på äventyr på de sju haven. Hennes bästa vän Capitano är i sitt röda flygplan aldrig långt borta. Textat sid. 199.

14.00Pinos dagbok - syntolkat Pino på tivoli. Pino och hans vänner går på tivoli. De åker radiobil, pariserhjul och besöker Lustiga huset. Del 19 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.05Pinos dagbok - syntolkat Pino på upptäcktsfärd. I skogen hittar Pino ekollon, hungriga fågelungar och en groda som ska räddas. Del 20 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.10Ett, två, tre... Tyra! - syntolkat På jakt efter Tyra! Dinosaurien Tyra har rymt från en cirkus och börjat på förskolan. Cirkusen vill ha tillbaka Tyra och tänker leta efter henne överallt. Att hitta en stor blå dinosaurie på en vanlig förskola borde inte vara så svårt! Del 5 av 6. UR. Textat sid. 199.

14.15Ett, två, tre... Tyra! - syntolkat Gömma Tyra. Dinosaurien Tyra har rymt från en cirkus och börjat på förskolan. Cirkusen letar efter Tyra men hon vill inte alls lämna förskolan. Alla barnen hjälps åt för att förleda den letande cirkusen. Hur låter en dinosaurie och hur bygger man spår? Del 6 av 6. UR. Textat sid. 199.

14.20Vara vänner - syntolkat Emanuel sviker sin kompis. Emanuel umgås bara med Elvira utanför skolan. Han vill inte bli retad för att han leker med en tjej. En dag hör Elvira att Emanuel skämtar med de andra killarna om hennes mamma. Del 5 av 8. UR. Textat sid. 199.

14.30Gigantiska experiment Himlen är full av regnbågar. Följ med forskarteamet som undersöker hur man kan skapa regnbågar med hjälp av vatten, salt och ljus. Del 5 av 25. UR. Textat sid. 199.

14.40Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

15.00Leonardo Brittisk serie från 2011. Serie 1. Del 5 av 13. Leonardo da Vinci är i tonåren och arbetar som konstnärslärling under mästaren Verrocchio. Han umgås flitigt med sina vänner Mac (Machiavelli) och Lorenzo, son till en av Florens mest inflytelserika män. Svenska röster: Tom Ljungman, Norea Sjöquist, Nick Atkinson, Anton Raeder, Jonas Bergström, Claes Ljungmark m.fl. Textat sid. 199.

15.30Det vilda fotbollsgänget Avgörandet i Djävulsgrytan. Det vilda fotbollsgänget lever för fotbollen. De drömmer om att kunna slå de stora klubblagen och att avancera i serien. Men de behöver bygga på sitt spel, värva fler spelare och framför allt slå De oövervinneliga som lagt beslag på deras "Djävulsplan". Och så behöver de en tränare förstås. Men allt är möjligt, så länge man är vild! Animerad serie baserad på böcker av Joachim Masannek. Textat sid. 199.

15.55Tracy Beaker kommer tillbaka Anarki. Anarki. Tracy Beakers stora dröm är att bli författare, men när hennes metod att nå dit går emot fostermammans regler är hon plötsligt tillbaka på barnhemmet. Men nu av en helt annan anledning. Fri fortsättning på serien "Tracy Beakers dröm". Säsong 1. Textat sid. 199.

16.20Ronja Rövardotter Vilddjursmötet. Japansk tecknad serie baserad på Astrid Lindgrens böcker. Textat sid. 199.

16.45Jamillah och Aladdin Den talande skattfågeln. Den talande skattfågeln. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Textat sid. 199.

17.00Mästerflygarna Snö i Sahara. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.10Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Narvalen. Narvalen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

17.25Draken Digby Svischpinne. Svischpinne. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

17.40Lekdags Bubbeltrubbel. Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!. Textat sid. 199.

17.45Simon Se upp! Här kommer jag!. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

17.50Daniel Tigers kvarter Kattis klär ut sig. Kattis klär ut sig. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa En halvtimmes Bolibompa. Textat sid. 199.

18.00Ellas lördag Ella leker. Regi och manus: Andrea Östlund. Textat sid. 199.

18.15Kojsagor Prins Arthur och prinsessan Leila. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

18.25Småpotatis Tecknad amerikansk kortfilmsserie med fyra skönsjungande potäter. Varje film innehåller en sång och lite småprat. Textat sid. 199.

18.30Bamse och häxans dotter Tecknad serie från 2015. Krösus Sork finner guld i bävrarnas damm. För att kunna riva dammen och få guldet lurar han häxans dotter Lova att trolla bort Bamse. När Bamse är borta måste alla barn att hjälpas åt för att stoppa Krösus, men för att göra det måste man vara sams. Del 3 av 10. Textat sid. 199.

18.40Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Drönarjakten. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

19.00Min bror kollokungen Vilse i skogen. Sommaren lider mot sitt slut och det är dags att säga hejdå till nyfunna vänskaper. Sonja blir arg på Harry vilket leder till att han springer iväg och försvinner. Ska Sonja till slut våga berätta sanningen för Fanny? Del 10 av 10: Vilse i skogen. Textat sid. 199.

19.30Vargblod Fårakläder. Fårakläder. Jana följer Rhydians råd och börjar jobba på Segolia. Men ett liv i storstan innebär en stor omställning och när Jana träffar nya vargblod måste hon välja flock. Säsong 4. Textat sid. 199.

19.55Larva Animerad serie om två maskar.

05.00Twirlywoos Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som de? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmy ringer i klockan. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Långhalsen Lo Lepos hatt. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Måla porträtt. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Misse-kisse Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Papper. Textat sid. 199.

05.40Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Huset som låter mest i djungeln. Huset som låter mest i djungeln. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.