MENY

Barnkanalen

05.55Sara och Anka Utanför utomhus. Utanför utomhus. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Ankis flyttar hem. Ankis flyttar hem. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.10Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

06.25Odjuret och Alfons Åberg Tecknad film av Per Åhlin efter Gunilla Bergströms bok. Odjuret och Alfons Åberg. Kanske ångrar Alfons att han klippte till lillkillen. Tänk om Alfons slog för hårt, och lillkillen blev skadad på riktigt!. Textat sid. 199.

06.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Citronhajen. Citronhajen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

06.45Tilde En vandringssägen. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

06.55Robyn och rymdpatrullen Hajuppdraget. Hajuppdraget. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

07.10Lille Roy Tiaran. Tiaran. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

07.25Dinosaurietåget Dino är en adopterad förskoledinosaurie, en Tyrannosaurus Rex. När han åker med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och tidstunnlar upplever han hela tiden nya äventyr. Vid varje station bor det nämligen urtidsödlor från olika tidsepoker och Dino vill veta allt som finns att veta om sina berömda släktingar. Textat sid. 199.

07.35P King Älling Kultings stora Grisdag. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

07.50Yakari Animerad serie. Fukt i pipan. Yakari är en indianpojke som kan tala med djur, men den enda som känner till det är hans kompis, indianflickan Regnbåge. Textat sid. 199.

08.05Nattens hjältar Spöket. I det magiska lekrummet på förskolan får barnen vara med om spännande äventyr. Tillsammans med riktiga actionhjältar och sagofigurer strider de mot den onda sagodrottningen Minna i en lek som handlar om gott och ont. Medverkande: Janna Granström, Sara Edwardsson, Pär Söderlund m.fl. Del 6 av 12. Spöket. Textat sid. 199.

08.15Pyjamashjältarna Vargosaurus. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Detta avsnitt: Vargosaurus. Textat sid. 199.

08.30Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.35Matildas superkrafter Sinne för affärer. Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?. Textat sid. 199.

08.45Ett fall för KLURO Soundcheck kommer tillbaka. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Soundcheck kommer tillbaka. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Henrik gör sin sista dag på Sommarlov och chefen spanar efter Sommarskuggan. Under tiden närmar sig Vinterskuggan sommarlovsplatsen steg för steg. Häng med i barnens sommarlovsshow fån Malmö. Programledare är Alex Hermansson, Angelika Prick och Henrik Helling. Dessutom visas Pirater i huset intill, Robin Hoods rabalder och rackartyg samt Legendarerna. Textat sid. 199.

09.05Pirater i huset intill Ett rent hjärta. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Ett rent hjärta. Textat sid. 199.

09.20Robin Hoods rabalder och rackartyg En överraskande fin födelsedag. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: En överraskande fin födelsedag. Textat sid. 199.

09.35Legendarerna Kidnappad. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Kidnappad. Textat sid. 199.

10.00Världens bästa fritids Norsk humorserie om livet på ett fritids. Fixarkväll. Del 5 av 8: Fixarkväll. Textat sid. 199.

10.20Alisa klarar sig alltid! Mysteriet med den sista Sannixen. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

10.45Ett fall för KLURO Alternativa agentpar. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Alternativa agentpar. Textat sid. 199.

10.55Ranchen Den hemliga platsen. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantas känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

11.20Min riddare och jag Utmaningen. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

11.30Heidi Uppsägningen. Föräldralösa Heidi skickas till bergen att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 23: Uppsägningen. Textat sid. 199.

11.55Blinky Bills bravader Den bevingade koalan. Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!. Textat sid. 199.

12.05Ronja Rövardotter I all hemlighet. Japansk tecknad serie baserad på Astrid Lindgrens böcker. Textat sid. 199.

12.30Rudi kapplöpningsgrisen Tysk serie från 2008. Inte ett ord till farmor. Del 12 av 13. Fritz och Aylas familjer söker någonstans att bo tillsammans. Men en hyresvärd vill inte ha grisen, en annan tycker inte om barn och en tredje tycker inte om turkar. Det är dessutom dags för byns årliga grillfest. Nu är Rudi i fara! Serien handlar om griskultingen Rudi som rymmer när han ska föras till slakteriet. Fritz tar hand om honom och det visar sig att Rudi är en snabb gris som vinner en kapplöpning - för hundar. Textat sid. 199.

13.00Det vilda livet 3: Gepard, zebra och varg Att vara ett vilt djur är tufft. Livsfarligt till och med. Se hur det är för gepard, zebra och varg att växa upp. Textat sid. 199.

13.30Game on Barnprogram på finska. Temat är spelfigurer. Barn pratar om olika spelfigurer och funderar över vilken spelfigur dom själva skulle välja. Spelet denna gång är Spyro och utmaningen är Fruit Ninja VR. Programledarna och spelexperterna Ida Angelova och Laura Sipilä testar, betygsätter och utmanar varandra i olika tv-spel. Del 5 av 14.

13.45Mimosa ja Lennu Barnprogram på finska. Pirata är kapten på skeppet The Pink Skull och är ständigt ute på äventyr på de sju haven. Hennes bästa vän Capitano är i sitt röda flygplan aldrig långt borta.

14.00Djurverket - syntolkat Ren. En kund kommer till Djurverket och frågar vad det är för slarvigt djur som tappat sitt horn. Yankho smiter ut för att ta reda på svaret. Först blir det alldeles fel, men så får han tipset att åka norrut. Del 13 av 16. UR.

14.15Läsmysteriet - syntolkat Mysteriet med den stulna guldtackan. Vem stal Baronens guldtacka? Laget Legenderna ska lösa mysteriet på slottet. I den mörka, läskiga källaren måste de klara två utmaningar för att få ledtrådar. Kommer de att hinna? Och vem är skuggfiguren som förföljer laget? Del 7 av 8. UR.

14.30Om evolution - syntolkat Dinosaurier, tid och fossil. Hur var jorden innan människornas tid? Vilka djur och växter fanns då? Vi lär oss om jordens historia och hur djur och växter förändrats med tiden. Del 5 av 5. UR.

14.40Scouts safari Scout är en 12-årig storstadsflicka. Efter föräldrarnas skilsmässa har hon bott hos pappan, en fotograf. Men när han ska resa på jobb i ett år måste hon flytta till sin mamma som är omgift, har en ny son som Scout inte känner - och som bor i en djurpark i Sydafrika. Scout kan inte tänka sig något värre. Textat sid. 199.

15.00Jobbigt läge Bandet. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 4. Textat sid. 199.

15.30Spartikelmysteriet Brittisk science-fictionserie. Nöjesfältet. Plötsligen töms gatorna på folk. Alla som är äldre än 15 har försvunnit. Serien följer ett antal barn som måste klara sig själva. Först tycker de att det är roligt och spännande men efter bråk och problem med att få mat för dagen måste de samarbeta för att hitta en lösning. Av Alison Hume och med Abigal Hardingham, Karim Zeroual, Emily Sanderson, Zachary Middleton m fl. Textat sid. 199.

15.55Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

16.20Oggy och kackerlackorna Fransk tecknad serie om katten Oggy som ständigt måste tampas med tre besvärliga kackerlackor.

16.35Flax Max Syskonen Silver och Flax Max hjälper monster och människor i nöd i den lilla staden Skumberga. Den tama fladdermusen Pat är på äventyr med sina vänner, de tre syskonen Martin, Rebecca och Leo Silver. De fyra stöter på alla möjliga knasiga monster och spöken som alla har sina väldigt egna problem. Det finns oftast en lösning som vännerna kan klura ut tillsammans. Textat sid. 199.

16.45Äventyrskatten Kurragömmafestivalen. Mjaua på - klös, fräs och framåt - med Äventyrskatten och hennes vänner!. Textat sid. 199.

17.00Andys förhistoriska äventyr Den ullhåriga mammuten och isen. Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Textat sid. 199.

17.10Djungelboken Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar. Textat sid. 199.

17.25Regnbågsstadens hjälte Bildbevis. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

17.35Professor Balthazar Tecknad serie om den uppfinningsrike professor Balthazar som gärna hjälper sina vänner när de fått problem. Textat sid. 199.

17.45Greta Gris Skolbasaren. Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.50Bing Bu!. Bu! Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Elsa Norsk dramaserie. Lördagsgodis. Del 3: Lördagsgodis. Elsa bor i Norge tillsammans med sin pappa och storasyster Agnes. Hon trivs bra med att vara yngst i familjen, men ibland kan det bli lite jobbigt. Speciellt när hon inte får vara med. Textat sid. 199.

18.15Greta Gris Onkel kanin i rymden. Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

18.20Nasse Tecknad svensk serie från 2004. Nasse hittar en tårta. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Henrik gör sin sista dag på Sommarlov och chefen spanar efter Sommarskuggan. Under tiden närmar sig Vinterskuggan sommarlovsplatsen steg för steg. Häng med i barnens sommarlovsshow fån Malmö. Programledare är Alex Hermansson, Angelika Prick och Henrik Helling. Dessutom visas Pirater i huset intill, Robin Hoods rabalder och rackartyg samt Legendarerna. Textat sid. 199.

18.35Pirater i huset intill Ett rent hjärta. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Ett rent hjärta. Textat sid. 199.

18.50Robin Hoods rabalder och rackartyg En överraskande fin födelsedag. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: En överraskande fin födelsedag. Textat sid. 199.

19.05Legendarerna Kidnappad. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Kidnappad. Textat sid. 199.

19.30Familjen Valentin Födelsedagsfesten. Barnen Valentins föräldrar försvinner när de är på väg för att visa upp sin senaste och mycket hemliga uppfinning. Bara yngsta sonen Theo vet vad som egentligen hänt men ingen tror honom. Textat sid. 199.

19.55Pipas & Douglas Roliga kortisar med de skojiga artisterna Pipas och Douglas.

05.00Twirlywoos Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som de? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Miffys stora små äventyr Miffy trollar. Miffy trollar. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.

05.20Nelly och Nora Jättevarmt. Jättevarmt. Systrarna Nelly och Nora spenderar sina lediga stunder med familjen på en camping. De älskar att hitta på egna äventyr och bryr sig inte ett dugg om vad det är för väder. Serien är baserad på böcker av Emma Hogan. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Trumslagaren. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Olobob-toppen Nyheter. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.40Voffa, Kvittra och Len Ett flygaräventyr. Ett flygaräventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

05.50Ti & Mo - kortisar Dags för lunch. Korta små nedslag i Ti & Mos mysiga tillvaro. Textat sid. 199.