MENY

Barnkanalen

05.55Kojsagor Tummelisa. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

06.00Min lillebror Jack surrar. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

06.05Nasse Tecknad svensk serie från 2004. Nasse hittar en magnet. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. Textat sid. 199.

06.20Modiga kaniner Modiga hjältar. Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner. Textat sid. 199.

06.25Ho-ho, kör! Fnittergadd leker hoagömma. Fnittergadd leker hoagömma. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Morfar Gris växthus. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Stella och Sam Stellas cirkus. Världens roligaste, snällaste och mest nyfikna storasyster heter Stella. Hon har svar på allt, till och med när hon inte vet svaret. Hon och lillebror Sam är med om fantastiska äventyr. Textat sid. 199.

06.50Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

07.00Fix och trix Bubbel-trubbel. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

07.10Pirata & Piloto Medaljongerna. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

07.20Piggley Winks äventyr Amerikansk animerad serie. Följ med grisen Piggley, ankan Dannan och tjuren Ferny på massor av lek och spänning och skoj. Svenska röster: Jasmine Heikura, Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Per Myrberg, Claes Månsson m.fl. Textat sid. 199.

07.45Partytältet Hockeyparty. Partytältet förvandlas till en plats för ett härligt kalas. Ellen ordnar ett hockeyparty med tältet som arena. Programledare och festfixare är Jenny Järvholm. Textat sid. 199.

08.00Sofia den första Tecknad amerikansk serie från 2015. En gång för länge sedan blev Sofia prinsessa i kungariket Förtrollnia. Tillsammans med sin mamma Miranda som gift sig med kung Roland II så måste hon nu lära sig hur det går till i ett kungahus. Under resans gång lär hon sig att för att vara en äkta prinsessa så måste det komma från hjärtat. Textat sid. 199.

08.25Simon Tomaterna. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

08.30Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Den stora strömvirveln. Den stora strömvirveln. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.45PAW Patrol Valparna räddar kattshowen. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

10.00Vilse i Oz Kansas i sikte. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. Textat sid. 199.

10.20Djupet Blixt och dunder. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

10.40Zorro - legenden föds Vredens säd. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

11.05Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Kevin rymmer. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

11.25Thunderbirds SOS, del 1. Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas. Textat sid. 199.

11.50Legendarerna Småglin. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Småglin. Textat sid. 199.

12.10Arthur & Excalibur Griparna är förstenade!. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Griparna är förstenade!. Textat sid. 199.

12.20Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

12.30Gronkarna Födelsedagsknas. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa?. Textat sid. 199.

12.45Super-duper-asgrymt! Claude, den biffiga hamstern. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

12.55Pirater i huset intill Myteri i klassrummet. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Myteri i klassrummet. Textat sid. 199.

13.05Heidi Provet. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 31: Provet. Textat sid. 199.

13.30Petran poppoo En animerad serie på finska. Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Textat sid. 199.

13.45Petran poppoo En animerad serie på finska. Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Textat sid. 199.

14.00Dock´n´roll - syntolkat Musik och uttryck. Lenny Live är en av vår tids största artister, men han har ett stort problem. Han är fruktansvärt blyg och vågar inte visa upp sig på en scen eller spela in en video. Ska Lenny Live våga spela in en video till sin nya låt? Del 10 av 10. UR.

14.10Historiehopparna - syntolkat Världens viktigaste uppfinning. Cleo och Klotus kommer till ett sjukhus där man för tvåhundra år sedan gjorde en livsviktig upptäckt. Tvätta alltid händerna! Det skyddar dig från att bli sjuk och smitta andra. Cleo funderar över om den hårda eller flytande tvålen är bäst. Vad tror du? Del 3 av 3. UR.

14.15Vad händer med återvinningen? - syntolkat Glas. När du lägger din flaska eller syltburk i glasåtervinningen hamnar den så småningom på anläggningen i Hammar. Där tar de emot glasförpackningar från hela Sverige. Kanske har ditt glas varit där tidigare, för glas kan man använda om och om igen, hur många gånger som helst. Del 3 av 10. UR.

14.20Jakten på den glömda historien - syntolkat Fabellas sista tidsresa. Efter att ha dröjt sig kvar för länge på tidsresan till 1939 har Fabella blivit tagen av Glömskan och är fast i tidens kugghjul. Minnet måste hitta ett sätt att befria henne och kampen mellan Glömskan och Minnet ställs på sin spets. Del 10 av 10. UR.

14.40Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 26 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

15.05Annedroider Återvinning, återuppfinning, åter-robot. Återvinning, återuppfinning, åter-robot. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.25Backstage Arvet. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.50Tidlös prinsessa Nära ögat. När vi sist träffade gänget var Lena kvar i vår tid och Thea fast i historisk tid. Vad ska hända nu? Vem ska hem eller tillbaka och vad är ens hem eller tillbaka? En sak är säker, livet blir inte som någon, vare sig dom eller du, kunde tro. Textat sid. 199.

16.20Team Dronix Sammanlänkade. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Sammanlänkade. Textat sid. 199.

16.45Robin Hoods rabalder och rackartyg Robin, den tjuven!. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Robin, den tjuven!. Textat sid. 199.

16.55Ett fall för KLURO Första dagen, del 2. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Textat sid. 199.

17.10Mästerflygarna Team Tango. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.20Pyjamashjältarna Månfortet. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

17.30Familjen Rävling Snigeljakten. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

17.45Bing Pyjamasparty. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.50Louie & Yoko bygger En vikbomslift. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa: Prinsessorna och Superkraftsaften Prutta fängslar Ros Louise. Ingen går säker för Prutta, inte ens hennes egen tvillingsyster. Del 5 av 10. Textat sid. 199.

18.05Rita och Krokodil Baddjuret. Rita är 4 år och har ett ovanligt husdjur - en krokodil! Krokodil är jättesnäll, men gör inte alltid som Rita vill - och det kanske är bra ibland. Textat sid. 199.

18.15Monsterskolan Slingermaskar. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

18.20Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Det är absolut verkligen inte stökigt. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

18.35Bamse och tjuvstaden Våra vänner är i knipa då Reinard Räv har förmått Farmor att göra bakvänd dunderhonung. Nu är han världens starkaste räv. Hur ska detta äventyr sluta? Del 10 av 10. Textat sid. 199.

18.40Madicken Serie efter Astrid Lindgrens bok. Junibackens jul. Del 5 av 6. Nu ska det bli jul, snön har redan kommit, och i den lilla staden är det liv och rörelse. Lisabet har fått följa med Alva dit. Men när Alva ska in i en affär för att köpa några hemliga julklappar, får Lisabet stanna utanför. Textat sid. 199.

19.05Jamie Johnson Jamie Johnsons fotbollsproffsdrömmar fortsätter, med nya och gamla mot- och medspelare. Textat sid. 199.

19.35Världens värsta kungar Caligula. När den skräckinjagande Caligula låter avrätta sin stallmästare får Emmi och Elvis i uppdrag att ta hand om kejsarens älskade häst Incitatus. Men för att få jobbet måste de först bli gladiatorer och övertyga kejsaren om att de aldrig ljuger. Med livet som insats ska Emmi och Elvis stajla Caligulas häst inför en fest. Kommer de att överleva? Caligula spelas av Joel Adolphson. Del 2 av 10. Textat sid. 199.

05.00Två snubbar Tjeckisk dockanimation om två fumliga killar med storslagna projekt som oftast går åt fanders. Men de två snubbarna är glada ändå.

05.10Professor Balthazar Tecknad serie om den uppfinningsrike professor Balthazar som gärna hjälper sina vänner när de fått problem. Textat sid. 199.

05.20Sara och Anka Flyttfågeln Anka. Flyttfågeln Anka. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

05.30Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Grisarna tar över. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Textat sid. 199.

05.35Ella, Oscar och Hoo Hemma hos Ella. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Trafikmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.