MENY

Barnkanalen

05.55Pocoyo Pocoyo lär sig något nytt. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

06.00Ballonggården Skördedagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

06.10Gaspard och Lisa Lisas hicka. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

06.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

06.25Lekdags Det börjar svetta till. Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!. Textat sid. 199.

06.30Tilde Trädgården. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

06.40Min lillebror Jack leker tittut. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

06.50Solen, månen och stjärnorna Barnprogram på teckenspråk. Neil Armstrong var den första människan på månen, berättar programledarna Helena Bergström och Melissa Winberg. Melissa framför ett poesistycke om månen och utomjordingen Salkin berättar också om månen. Till sist gör Helena och Melissa varsin fin silvrig måne. Del 9 av 10. Textat sid. 199.

07.00Morgonshowen Textat sid. 199.

07.00Bing Svoosch. Svoosch. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

07.10Regnbågsstadens hjälte En förlorad skatt. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

07.20Katten i hatten vet allt om ditten och datten Ögon på skaft. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Prylomobil". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

07.35Stella och Sam Pumpor och fågelskrämmor. Roliga och äventyrslystna Stella är nog den bästa storasyster man kan tänka sig, särskilt när du heter Sam och är ivrig att utforska allt vad världen har att erbjuda. Stella har tankar, kunskap och åsikter om det mesta och leder sin lillebror Sam och deras vänner in i fantasifulla, härliga äventyr. Textat sid. 199.

07.50Simon Superkaninen. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

08.00Jake och piraterna i landet Ingenstans Möt piraten Jake och hans besättning Izzy, Cubby och deras papegoja Skully. De tävlar alltid mot Kapten Krok och herr Smee i jakten på världens alla skatter. Textat sid. 199.

08.25Andys minsta babydjur Självförsvar. Små, ulliga, gulliga. Alla ska de lära sig gå, klättra, simma - och leka!. Textat sid. 199.

08.35Pysselskogen Pysselprogram för barn. Del 13 av 15. En krokodil har kommit lös i Jennys pysselkoja! Det gäller att inte nudda golv! Allt är förstås bara i fantasin, men Felicia och Alva tycker att leken skulle vara ännu roligare med en mera verklig krokodil. De bestämmer sig därför för att pyssla en stor, grön, läskig krokodil. Textat sid. 199.

08.50Pirater i huset intill Den sjuke sjörövarens förbannelse. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Den sjuke sjörövarens förbannelse. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med "Trassel", Nya "Ankliv" och en klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

09.55Djupet Lokes slott. Lokes slott. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.15Zorro - legenden föds Förräderiet. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.35Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Akta dig, Mistral. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

11.00Snö + 7 Dagens drottning. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

11.20Geronimo Stilton Sjöjungfrumusen. Sjöjungfrumusen. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 2. Textat sid. 199.

11.45Pingvinerna från Madagaskar Pingvinerna från filmen Madagaskar är tillbaka. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Textat sid. 199.

12.10Pirater i huset intill Vitlökssardinerna. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Vitlökssardinerna. Textat sid. 199.

12.20Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

12.30Labyrint - syntolkat Taurus är sjuk och kan inte tävla idag. Stinger får ställa upp som ersättare och testa sina förmågor som slajmare i labyrinten. Daidalos upptäcker också ett virus i slajmsystemet. Daidalos spelas av Leif Andrée och programledare är Kitty Jutbring. Del 7 av 10. Textat sid. 199.

13.15Alla älskar fotboll Program på teckenspråk. Först uppvärmning för fotbollslaget IK Hephata och sedan en match mot Årsta FF. Tränaren Ali Attar pratar med barnen efter matchen om vad som var bra och vad man kan förbättra. Barnen ställer frågor till proffsspelaren Mimmi Larsson och även till en fotbollsspelare som heter Zorss. Del 3 av 8. Textat sid. 199.

13.30Musikkollot Barnprogram på finska. Hur kan man använda stenar, pinnar och löv för att göra musik? Barnen får testa på att skapa olika ljud med föremål som de hittar i skogen. På eftermiddagen får de lära sig att dansa finsk tango, under ledning av kollokocken, tillika tangoproffset Viktor. Och på kvällen är det dags för en ny utmaning - att sätta upp tält inför en natt ute i naturen. Del 8 av 14. Textat sid. 199.

13.45Mimosa ja Lennu Barnprogram på finska. Pirata är kapten på skeppet The Pink Skull och är ständigt ute på äventyr på de sju haven. Hennes bästa vän Capitano är i sitt röda flygplan aldrig långt borta.

14.00Pinos dagbok - engelska Pinos regniga dag. Pino, Pingvinen och Pinolina är ute och leker i regnet. Alla har regnkläder på sig. Det är roligt att leka i regnet! De gräver kanaler och kör med sina båtar. Det regnar mera och mera. Del 13 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.05Pinos dagbok - engelska Pinos restaurang. Pino har en restaurang. Pinos vänner är hungriga och beställer mat. Pinolina, Pingvinen, Dockan och Katten sitter vid olika bord. Pino är servitör. Han har med sig matsedeln och frågar vad de vill ha. Del 14 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.10Fel väder - syntolkat Båtutflykt. Idag är det lätt vind och fint väder för en båtutflykt, men är det för lite vind för Berit och för mycket för Håkan? Vi får väl se vad som händer. Animerad serie om väder. Del 2 av 5. UR. Textat sid. 199.

14.15Livet i Bokstavslandet - syntolkat En sång om en sång. Bokstavslandets största sångare kommer till Ordförrådet för att lämna tillbaka sitt favoritord. Och så löser poliserna Lök och Sök ännu ett fall med rim på rymmen. Del 5 av 16. UR. Textat sid. 199.

14.30Om evolution - syntolkat Charles och arternas uppkomst. Seriestart. Om orden som beskriver begreppet evolution. Charles Darwin är ett känt namn i sammanhanget. Men vem var han? Och vad är en art? Del 1 av 5. UR. Textat sid. 199.

14.40Backstage Den rätte. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Textat sid. 199.

15.00Annedroider Hand tappar kontrollen. Hand tappar kontrollen. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.25Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Skattjakt i kobajs. Skattjakt i kobajs. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.50Jobbigt läge Ögonkontakt. Ögonkontakt. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.15Bagel & Beckys show Där bollarna löper vilda och fria. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

16.30Lassie Äventyrsserie från 2013 om collien Lassie. Storberget-utmaningen, del 2. Lassie är en vacker collie som bor i ett naturreservat, och tillsammans med sina vänner upplever hon massor av spännande äventyr i vildmarken. Textat sid. 199.

16.50Jamillah och Aladdin Lampa på vift. Lampa på vift. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Textat sid. 199.

17.00Pyjamashjältarna Kattpojken och kletiga skvätt-slangbellan. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

17.15Draken Digby Inget ont som inte har en Trumper med sig. Inget ont som inte har en Trumper med sig. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

17.25Franklin och hans vänner Franklin och snarkproblemet. Franklin och snarkproblemet. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner. Textat sid. 199.

17.35Kate och Mim-Mim Rolig kanadensisk äventyrsserie för småbarn. Hicka och kvällsskoj. Kate är en pigg och äventyrlig liten 5-åring som tillsammans med sitt gosedjur Mim-Mim hamnar på fantastiska äventyr i fantasivärlden Mimiloo. Mim-Mim kommer till liv och tillsammans med sina vänner reser de två äventyrarna på upptäcktsfärd till spännande platser för att försöka lösa förbryllande problem som Kate har stött på i den riktiga världen. Textat sid. 199.

17.45Daniel Tigers kvarter God morgon, Daniel. God morgon, Daniel. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Elsa Norsk dramaserie. Drillflicka. Sista delen: Drillflicka. Elsa bor i Norge tillsammans med sin pappa och storasyster Agnes. Hon trivs bra med att vara yngst i familjen, men ibland kan det bli lite jobbigt. Speciellt när hon inte får vara med. Textat sid. 199.

18.15Greta Gris Tjalle Giraff. Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar. Textat sid. 199.

18.25Skåpbilen Olle Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!. Textat sid. 199.

18.30Mamma Mu Del 1 av 13. Mamma Mu träffar Kråkan, men kan en kråka och en ko verkligen bli vänner? Sagor om kossan Mamma Mu av Jujja och Tomas Wieslander. Textat sid. 199.

18.40Fixarna Den elektriska vattenkokaren. Den elektriska vattenkokaren. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

18.45Maxat hela maskinen Väskpackaren. I detta avsnitt ska maxat-maskinen "Väskpackaren" packa väskan med hjälp av störtande kanoter och en luftballong. I Maxat bygger Isabelle och Erik nya maxade kedjereaktionsmaskiner. Del 8 av 10. Textat sid. 199.

19.30Önskans hjärta Systrar. Rakel har hunnit lämna sitt näste. Nadja och Josefin återvänder till Desiderias hus för hjälp men inser att någon annan hunnit före. Bara minuter återstår innan Rakel kommer att vrida tillbaka tiden och hindra systrarna från att någonsin ha träffats. Del 8 av 8. Textat sid. 199.

19.45Bagel & Beckys show Ingen katt utan klor. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

19.55Ugglan Komiska sketcher om och med en uggla på en trädgren.

04.30Klassen Pojkvänstjuven, Del 2. Ska Alba välja Elias eller Emilia?. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Inuti. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmys hoj. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Skåpbilen Olle Skuggovägen. Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!. Textat sid. 199.

05.25Långhalsen Lo Tvålen. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.35Pocoyo Låtsas att vara hund. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.40Misse-kisse Överraskningen. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

05.45Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Raa-Raa hittar sin röst. Raa-Raa hittar sin röst. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.