MENY

Barnkanalen

05.55Hej Jycke Visslarmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

06.00Greta Gris Skateboard. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.05Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.15Regnbågsstadens hjälte Fisken Yngve. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.30Paddingtons äventyr Paddington och insamlingen. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

06.40Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Valrosskungen. Valrosskungen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

06.50Ricky Zoom Hojpolarnas supersnabba leverans-service. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

07.10Min lillebror Jack klibbar fast. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

07.15Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

07.25Greta Gris En skränig natt. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

07.30Hej Jycke Tårtmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

07.40Zouk, den lilla häxan Sluta kalla mig grönkål. Zouk är en liten häxa med grönt hår som flyger omkring på sin kvast bland stadens höghus. Hon tvättar tänderna med paddslem och kan förtrolla sin bästa vän till vadsomhelst. Textat sid. 199.

07.50Simon Jag vill inte uppträda. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

07.55Sofia den första Tecknad amerikansk serie från 2013. En gång för länge sedan blev Sofia prinsessa i kungariket Förtrollnia. Tillsammans med sin mamma Miranda som gift sig med kung Roland II så måste hon nu lära sig hur det går till i ett kungahus. Under resans gång lär hon sig att för att vara en äkta prinsessa så måste det komma från hjärtat. Textat sid. 199.

08.15Bluey Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Tysta leken. Textat sid. 199.

08.25Pyjamashjältarna Ugglis ute på hal is. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.35Mamma Mu Mamma Mu dyker. Del 13 av 13. Mamma Mu lär sig dyka men inte Kråkan som avskyr att bli blöt. Sagor om kossan Mamma Mu av Jujja och Tomas Wieslander. Textat sid. 199.

08.45Julkalendern: Kronprinsen som försvann Ville har fullt upp med att låtsas vara fattig barnhemspojke men Hilda blir mer och mer misstänksam. Hertiginnan Augustina utser kammarfrun till sin nya "vän". Del 4 av 24. Textat sid. 199.

08.55Julkalendern 2022: Lucköppning Barnens julvärd Markus Granseth öppnar dagens lucka till årets julkalender Kronprinsen som försvann. Därefter blir det Julköket där det lagas mat på snedden med kända gäster. Dagens gäst är Andreas Magnusson i rollen som Tore Järv. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med bland annat Trassel, Aladdin och klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

10.00Gumballs fantastiska värld Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

10.20Djupet Hemligheter. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

10.45Ranchen Skidtävlingen. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

11.05Thunderbirds Säsong 2. Ranchen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

11.30Vilse i Oz Den magiska kartan. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. Textat sid. 199.

11.50Andys akvatiska äventyr Andy och slamkryparna. Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!. Textat sid. 199.

12.05Heidi Säsong 2. Kärleksdrycken. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Kärleksdrycken. Textat sid. 199.

12.25Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Gill på torra land. Textat sid. 199.

12.35Fåret Shaun: Lama-drama Leranimeration. Bonden ropar av misstag in tre lamadjur på auktion. Hemma på gården tar lamadjuren över allt men överlistas till slut av Shaun, Timmy och de andra.

13.05Julkalendern: Kronprinsen som försvann - syntolkat Ville har fullt upp med att låtsas vara fattig barnhemspojke men Hilda blir mer och mer misstänksam. Hertiginnan Augustina utser kammarfrun till sin nya "vän". Del 4 av 24. Textat sid. 199.

13.15Miss Moon Den magiska klockan. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

13.30En valp i familjen Dokumentärserie om livet med valp. Nya rutiner. Det är dags för valparna och barnen att lära sig nya rutiner. Lemmys familj gör ett schema där barnen turas om att ta hand om Lemmy med allt vad det innebär. Elmo och hans matte Essie går upp varannan timme varje natt för att Elmo ska bli rumsren. Täyski får äntligen mer tid med matte Enni som har sommarlov, och han får träna på att vara på stranden och andra nya miljöer. Del 3 av 10. Textat sid. 199.

13.45En valp i familjen Dokumentärserie om livet med valp. Hundsim. Valparna tränar på nya miljöer och utmaningar. Lemmy följer med barnen på fotbollsmatch och så följer han med till stranden för första gången. Trots att flatcoated retrievers brukar älska att simma, är Lemmy lite tveksam. Essie har som mål att bli den viktigaste personen i Elmos liv och då gäller det att spendera mycket tid tillsammans. Nu har det blivit dags för Elmo att lära sig gå i koppel. Täyski tränar vidare på vattenvett och den här gången ska han åka SUP med Enni. Del 4 av 10. Textat sid. 199.

14.00Djuren på Djuris börjar skolan - syntolkat Bli förstådd. Ingen förstår vad Kazoo säger idag. Kazoo blir ledsen och känner sig utanför - kompisarna verkar ju inte ens försöka förstå. Del 16 av 16. UR.

14.10Pulslek - syntolkat Stora hinderbanan. En hinderbana kan man göra var som helst av vad som helst. Prova! UR.

14.15Uppdrag framtid - syntolkat Alger och havets ekosystem. Vi får lära oss vikten av biologisk mångfald och vilka möjligheter havet kan erbjuda. På Öckerö bor Eskil vars familj odlar alger, eller sockertång närmare bestämt. I Mombasa i Kenya träffar vi Elana som deltar i ett projekt med att återställa korallrev. Del 4 av 9. UR.

14.30Djur som förändrar världen - syntolkat Visent. De stora betande djuren som tidigare fanns vilda i Sverige är nu helt borta. Vad skulle det betyda om de kom tillbaka? Skulle de kunna rädda våra ängsväxter, orkidéer och öppna landskap? Här ser vi flera exempel på visentens påverkan på det öppna landskapet och dess betydelse för många arter. Del 4 av 12. UR.

14.40Malory Towers Mässlingen. Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och henns klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.05Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

15.25100 saker att göra före high school CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?. Textat sid. 199.

15.50Tracy Beakers dröm Tracy är 10 år gammal och bor på ett barnhem. Hon drömmer om att en dag få ett eget hem med en riktig familj. En serie gjord på böcker av Jacqueline Wilson. Textat sid. 199.

16.20Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

16.30Arthur & Excalibur I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt!. Textat sid. 199.

16.45Andys akvatiska äventyr Andy och sjölejonen på Galapagos-öarna. Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!. Textat sid. 199.

17.00Biet Maya En viktig bisak. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

17.10Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

17.20Greta Gris Skolbasaren. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.25Regnbågsstadens hjälte Sjunga i ösregn. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

17.40Monsterbarnvakterna Fiffiga som fåglarna. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

17.50Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Allting går att sälja. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Allting går att sälja. Textat sid. 199.

18.00Draken följer med Gå till badhuset. Draken följer med barn i nya situationer. Idag ska Olle och Draken gå till badhuset. Textat sid. 199.

18.05Oda Fallande stjärnor. Oda är en liten uggla som till skillnad från alla andra ugglor inte kan sova på dagarna. Hennes föräldrar lämnar henne därför varje dag på ett skogsläger för unga fåglar innan de själva går hem för att sova. Textat sid. 199.

18.10Max och Maja Max och Maja vill gärna att du leker med dem!. Älling-målningen. Max och Maja är bästisar, fast kan man alltid hålla sams även när man är det? Om man är snäll vad som än händer så går det nog bra. Textat sid. 199.

18.20Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

18.30Bajsfilmen - Dolores och Gunellens värld Kärlek. Del 6 av 7: Kärlek. Dolores och Gunellen bor ihop och är bästa vänner, trots att de är väldigt olika. Taxichauffören verkar ha blivit sjuk. Dolores och Gunellen tar med honom till doktorn. Textat sid. 199.

18.35Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Som hund och katt. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Som hund och katt. Textat sid. 199.

18.45Julkalendern: Kronprinsen som försvann Ville har fullt upp med att låtsas vara fattig barnhemspojke men Hilda blir mer och mer misstänksam. Hertiginnan Augustina utser kammarfrun till sin nya "vän". Del 4 av 24. Textat sid. 199.

18.55Julkalendern 2022: Lucköppning Barnens julvärd Markus Granseth öppnar dagens lucka till årets julkalender Kronprinsen som försvann. Därefter blir det Julköket där det lagas mat på snedden med kända gäster. Dagens gäst är Andreas Magnusson i rollen som Tore Järv. Textat sid. 199.

19.00De magiska skridskorna Jojje drömmer om att bli hockeyproffs, men när storebror Zack också behöver ny utrustning räcker pengarna bara till ett par begagnade skridskor åt Jojje. Besvikelsen är stor, men farbrorn i affären avslöjar för Jojje att skridskorna är magiska och att han har tre önskningar som väntar. Svenska röster: Scott Isitt, Leon Pålsson Sälling, Cecilia Wrangel, Linus Wahlgren, Christian Hedlund m.fl. Textat sid. 199.

19.20Robin Hoods rabalder och rackartyg Mot Sherwoodskogen!. Kidnappningen. Robin Hood och hans vänner i Sherwood-skogen får nya, och gamla, knepiga kanaljer att handskas med!. Textat sid. 199.

19.35Svansen i kläm Svensk serie från 2018. Talangjakten. Det är dags för skolans talangjakt. Molly ser sin chans till revansch och att äntligen få sopa mattan med Filippa och Rule Da School. Synd bara att Viktoria inte vill vara med i bandet längre. Samtidigt blir Benjamin osäker på om han verkligen gillar Filippa. Särskilt nu när han och Adam har blivit ovänner. Textat sid. 199.

19.50Abel och Fant Sjungande struts. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

19.55Kylskåpsparty Varje gång kylskåpsdörren går upp kommer det in ett nytt livsmedel. Det kan vara en grönsak, en frukt eller varför inte pasta. Och då blir det fest i kylskåpet!.

05.00I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Var tysta, Tomblibooer, Upsy Daisy vill sjunga. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

05.25Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

05.40Bluey Verandatomten. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

05.45Min lillebror Jack leker tafatt. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.