MENY

SVT 24

20.00Skattjägarna Dansk serie från 2018. Säsong 9. Upptäcktsfärd i en gammal handelsbod. Rikke och Frede går på upptäcktsfärd i en gammal handelsbod och Sussie är på jakt efter gamla ur. Mads och Jens hoppas kunna göra fynd i en butik som drivs i anslutning till en återvinningscentral. Antik- och retrohandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter. Del 3 av 10. (Danmark, 2018). Från 25/5 i SVT2.

20.30Catastrophe Brittisk komediserie från 2018. Säsong 4. Sharon och Rob bestämmer sig för att komma i form på allvar. När Sharon besöker sin tämligen osympatiska läkare så går det upp för henne att hon inte befinner sig i toppkondition. Del 3 av 6. Från 26/5 i SVT1.

20.55Svavel-Petra gifter sig Norskt program från 2013. Svavel-Petra gifter sig. När bruden heter Tone Steinsund - Norges första kvinnliga pyrotekniker, med smeknamnet "Svavel-Petra" - faller det sig naturligt att bröllopet inte blir någon stillsam tillställning. Tidigare sänt 2015.

21.00We got this - syntolkat Svensk komediserie från 2020. Elmer. Gänget kommer över en gammal ocensurerad obduktionsrapport och en ny, extremt riskabel idé tar form. Gänget tror att de är nära en förklaring nu men alla är inte lika riskbenägna och åsikterna går isär om hur de ska gå vidare. George vill desperat reparera sitt äktenskap men allra först måste han bara testa sin idé. Boom Boom ringer in förstärkning och Elmer de Kant dyker upp för att sopa dessa otyglade privatspanare under mattan, en gång för alla. Del 5 av 6. Textat sid. 199.

21.45Columbo Klassisk deckarserie från 1975, femte säsongen. Del 5 av 6: Now you see him. LA-kriminalaren Columbo utreder mord med stor envishet och noggrannhet. Hans något ostädade framtoning döljer ett knivskarpt intellekt, som ofta underskattas av de misstänkta. Från 29/5 i SVT1.

23.10Husdrömmar Sicilien Julen närmar sig och huset måste bli klart. Målerikonservatorn Massimo är på plats för att restaurera väggarna, samtidigt som familjen åker till Palermo för att fynda inredning. Pernilla Månsson Colt kommer på avslutsbesök för att se resultatet. Del 8 av 8. Från 28/5 i SVT1. Även i SVT1 2/6. Textat sid. 199.

23.40Hjälp, vi har köpt en bondgård! - syntolkat ?Fatta att vi lyckades göra allt det här!?. Kalle och Brita har en stor arbetsdag på gården som avslutas med fest. Men vad händer nu när duvhöken har kommit till gården och hönsen är i fara? Dessutom blir gården invaderad av möss och Brita vill flytta därifrån. Del 8 av 8. Textat sid. 199.

00.10Gift vid första ögonkastet - äktenskapet - syntolkat "Efter älskling kommer döden". Det rosa glittret har lagt sig nu när Emil och Maxine har kommit ur förälskelsefasen. Kalle tycker att de är duktiga på att kommunicera men hur duktiga är de på att lyssna? Del 3 av 4: Bråket: "Efter älskling kommer döden". Textat sid. 199.