MENY

SVT 24

20.00Mästarnas mästare - syntolkat Dags för säsongens första nattduell för grupp 2. De fem ska bli fyra. Tävlingen Poseidons kistor blir en mycket stor utmaning för höjdrädda Kenneth Hansen. Men det är i Sisyfos som allt avgörs och Henrik Windstedt berättar om en VM-tävling där han var mycket nära att krossas av en lavin. Grupp 2: Frida Hansdotter (alpint), Pernilla Johansson, (kampsport), Kim Källström (fotboll), Henrik Windstedt (friskidåkning) och Kenneth Hansen (rallycross). Programledare: Micke Leijnegard. Del 5 av 10. Textat sid. 199.

21.001/2 rum och kök Linus bor bakom duschdraperiet. Linus är inneboende bakom ett duschdraperi hemma hos Mattiaz. Keyyo?och trillingsnickarna?ger dem båda?privatliv när de?gör om hörnet till ett flexibelt rum med god plats för förvaring. Keyyo hälsar även på hemma hos Freddie, som har byggt sitt hem nästan gratis. Hur förvandlar man en bostad till ett riktigt hem, när bostaden är liten och budgeten likaså? Keyyo och trillingsnickarna gör om med smarta, kreativa, prisvärda - och snygga - lösningar. Del 1 av 6. Från 30/3 i SVT1. Textat sid. 199.

21.30Petra får en baby Dansk dokumentärserie från 2018. "Nu måste du låta honom styra". Förlossningen närmar sig och det börjar gå upp för Asbjørn hur stor roll han faktiskt kommer att kunna spela och hur beroende Petra kommer att vara av honom. Men kommer Petra klara av att lämna över en del av kontrollen till honom? Del 7 av 8. Från 1/4 i SVT2. Även i SVT2 6/4.

22.00Utrikesbyrån Det du egentligen vill veta om världen. Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse. Del 5 av 12. Från 1/4 i SVT2. Även i SVT2 6/4. Textat sid. 199.

22.30Sverige möts: Direkt En timmes direktsänd debatt där vi samlar makten, expertisen och människorna som berörs. Ett ämne, många röster, och från en plats någonstans ute i landet. Programledare: Belinda Olsson. Från 1/4 i SVT1. Textat sid. 199.

23.30Hjälp. vi har köpt en bondgård! - syntolkat Drömmen har blivit sann, Kalle och Brita Zackari har blivit med bondgård. Kalle inviger sågverket och Brita blir lycklig över gamla golv. Nu kastas de in i det riktiga gårdslivet. Kalle lär sig att såga plank av eget timmer och Brita startar renoveringen av boningshuset. Mitt i allt visar det sig att Brita är gravid. Del 1 av 8. Textat sid. 199.

00.00Hem till byn - syntolkat Svensk dramaserie från 1976. Säsong 3. Vi fortsätter att är följa utvecklingen i en by - stad i förvandling - i Mellansverige. Del 7 av 8. Textat sid. 199.

00.50Vargblod Enade vi stå. Det stora avslöjandet har gjort människor misstänksamma mot vargbloden. Emilia tycker att Jana svikit dem och tar saken i egna händer men det finns ett större och mäktigare hot mot hela artens existens. Sista säsongen. Textat sid. 199.