MENY

Kanal 9

06.00Food, Booze and Tattoos Serien följer Brett Rogers när han reser genom Sydafrika för att spåra upp de mest aptitretande matetablissemangen, de coolaste mikrobryggerierna, och de mest vågade tatuerarna.

06.25Miami Ink Tatueringsstudion Love Hate i Miami. Vi får ta del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Vi träffar även kunderna som kommer för att pryda sina kroppar. Det finns en känslosam historia bakom nästan varje tatuering.

07.20Miami Ink Tatueringsstudion Love Hate i Miami. Vi får ta del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Vi träffar även kunderna som kommer för att pryda sina kroppar. Det finns en känslosam historia bakom nästan varje tatuering.

08.15Homeshop

09.10Food, Booze and Tattoos Serien följer Brett Rogers när han reser genom Sydafrika för att spåra upp de mest aptitretande matetablissemangen, de coolaste mikrobryggerierna, och de mest vågade tatuerarna.

09.40Black-ish Dre har alltid strävat efter att hans familj ska likna de förebildsfamiljer som han såg på tv som barn. När nyheten sprider sig att hans företag ska säga upp folk får Dre panik eftersom familjens rykte kommer att fläckas om han blir arbetslös.

10.10Saturday Night Live Dave Chappelle leder liveshowen och för musiken står A tribe called quest.

11.10The Flash Flash upptäcker att han är maktlös mot Savitars överlägsna snabbhet, men andra frågor får företräde när Caitlin förvandlas till Killer Frost och försöker hitta Alchemy.

12.05The Flash Utomjordingarna Dominators landar på jorden och Barry inser att han inte ensam kan bekämpa dem. Han kallar på Green Arrow och hans team och även Legends och Supergirl kommer för att bekämpa anfallarna.

13.05Ice Cold Gold Med bara sex veckor kvar har gruvarbetarna redan sitt första mål på Storö. Att hitta tillgängliga mål nära lägret är avgörande för att lyckas med expeditionen.

14.00Gränsbevakarna Kanada Vi följer expertteamen som bevakar Kanadas gränser. Varje dag, dygnet runt, arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

14.30You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

15.30You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

16.30Desert Car Kings Teamet renoverar en 1969 Dodge Charger, mästerverket bland amerikanska muskelbilar. Sedan ställs charger mot charger i en länge emotsedd kamp.

17.30Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

18.00Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

18.30Kustbevakarna Plötsligt knastrar radion. En olycka med en snabbgående båt. Johan och Björn är snabbt på plats och konstaterar att det gått illa. En man har hamnat i vattnet och andas inte längre. Ambulanshelikopter och polis är på väg. Föraren har lämnat platsen.

19.30Bob's Burgers Det är halloween-kväll och Linda försöker imponera på barnen genom att ta med dem för att leta efter en varg som har terroriserat staden. Under tiden tror den skadade och medicinerade Bob att Teddy har blivit en varulv.

21.00Everest Rescue Monsunsäsongen kommer med stora faror och Ryan kämpar mot vädret tillbaka till Lukla med sjuka klättrare.

22.00La Bamba med Filip & Fredrik Filip har en dröm om att leva som den klassiska cowboyen. På en rodeofestival i Tucson försöker de hitta en äkta cowboy, men inser att alla är småfulla lantbrukare. Istället hittar de citycowboyen Seth och genom honom hittar de ett gäng cowboys.

23.00Taking Fire Adams vill få hem sina mannar oskadda till varje pris. Men det kommer inte bli lätt. Soldaterna börjar bli avtrubbade och har olika sätt att hantera det.

00.00Dog and Beth: On the Hunt Världens mest berömda prisjägare, Dog och Beth Chapman, ger sig ut på resa med sin show. De lämnar Hawaii för att hjälpa andra prisjägare och borgensföretag över hela landet i jakten på några av USAs farligaste brottslingar.

01.00Kommissarie Lewis Lewis ska ta hand om ett klagomål om oväsen och blir chockad över att träffa på en rocksångare som han en gång beundrat, och som alla trodde hade drunknat. En död tonårskille som som blivit överkörd verkar ha en koppling till bandet.

02.45Running Wild with Bear Grylls Bear tar med NFL-spelaren Marshawn Lynch till den franska ön Korsika, där de bland annat jagar ett vildsvin och möter franska främlingslegionen.

03.35Home Free Under ledning av entreprenören Mike Holmes tävlar ett antal par med sin hantverkskunskap och sina hemmafixarfärdigheter i olika utmaningar för att renovera och återställa nedgångna bostäder, och för chansen att vinna sitt eget drömhem.

04.20Running Wild with Bear Grylls Bear tar med Kate Winslet på hennes livs äventyr när de flyger till toppen av Snowdoniabergen i Wales. De samlar öring och daggmaskar och måste slå läger i den mycket blåsiga miljön för att vila, innan de slutligen tar ett dopp i iskalla havsvågor.

05.00Engine Addict with Jimmy de Ville Jimmy de Ville är en supermekaniker som driver både sig själv och maskiner till bristningsgränsen. Han älskar att rota runt på skrotupplag och bygga extrema maskiner av skrotade fordon och gamla delar. Äventyr och teknik är hans livsstil.

05.00Engine Addict with Jimmy de Ville Jimmy de Ville är en supermekaniker som driver både sig själv och maskiner till bristningsgränsen. Han älskar att rota runt på skrotupplag och bygga extrema maskiner av skrotade fordon och gamla delar. Äventyr och teknik är hans livsstil.

05.45Special Morgan och Ola-Conny i Hong Kong.