MENY

Kanal 9

06.00Fresh Prince i Bel Air Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...?

06.25NY Ink Ami James, som förut var med i Miami Ink, öppnar en tatueringsstudio, Wooster Street Social Club, i New York. Ny butik innebär ny personal, nya kunder och nya problem - och massor av coola tatueringar.

07.20Chasing Monsters Cyril befinner sig i norra Kanada för att fiska gädda, som även kallats sötvattensvarg på grund av sitt aggressiva beteende.

08.15Homeshop

09.00Fresh Prince i Bel Air Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...?

09.30Saturday Night Live Skådespelaren Tom Hanks och artisten Lady Gaga sköter showen.

10.25The Flash En tjuv tar sig genom ett golv i en kontorsbyggnad och stjäl en viktig regeringsakt, och General Wade Elling kommer till Central City för att övervaka utredningen. Harrison har haft med Elling att göra förr och varnar teamet för att lita på honom.

11.20The Flash Den nya metamänniskan som drabbar Central City är Tony Woodward, som kan förvandla sig till metall. Flash upptäcker att hans snabbhet är värdelös mot den järnpläterade antagonisten. Joe frågar Harrison om hans eventuella inblandning i Noras död.

13.20Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

14.25Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

16.30Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

17.00Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

17.30Gordons Hotel Hell Gordon besöker ett hotell, restaurang och glassbar i det vackra Chelan i staten Washington som kämpar för att överleva på grund av få kunder och klent stöd av lokalsamhället.

18.30Idris Elba: No Limits Idris Elba försöker bemästra aerobatik, köra rally och dragracing i racertävlingar i hela världen och slå Malcolm Campbells ”Flying Mile”-rekord.

19.30Bob's Burgers Linda drabbas av en otäck förkylning lagom till morsdagshowen på Wagstaff. Och när Bobs gamla videokamera strejkar tänker barnen istället sätta upp en egen version av föreställningen för Linda i hemmet.

20.00Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

20.30Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

21.00American Crime En papperslös arbetare, Luis Salazar, reser från Mexiko till USA på jakt efter jobb, bara för att upptäcka att modernt slaveri frodas på gårdar och i jordbrukssamhällen.

22.00Major Crimes Major Crimes-teamet utreder en tonårsflickas mystiska försvinnande, som inträffade när hon jobbade som volontär på ett härbärge. Buzz tar sig an det gamla mordet på sin pappa och sin farbror.

23.00Shameless Fiona försöker hantera sitt jobb och att hon är kär i sin äldre chef. Lip lämnar college och åker hem till ett rivningsjobb. Frank avslöjar ett hemligt projekt han arbetat med. Ian hjälper den gravida Svetlana att ta hand om bebisen.

00.10Shameless Frank försöker övertala Sheila att säga nej till ett erbjudande från två lesbiska som vill köpa hennes hem, och han börjar varna alla i trakten för det överhängande förfallet. Lip börjar sin första dag på jobbet.

01.20Kommissarie Lewis Lewis och Hathaway kallas in för att utreda mordet på Reuben Beatty, som arbetar på psykologiinstitutionen vid Oxfords universitet. Beatty har mördats med etorfin, ett morfinderivat som i huvudsak används för att söva stora djur som elefanter.

03.15Murdoch Mysteries En lantmätare som ska avgöra vilken sträckning den nya Ontariojärnvägen ska ha blir giftmördad. Murdoch tar upp jakten på gärningsmannen och det visar sig att det finns flera misstänkta som har intresse av att järnvägen dras enligt deras önskemål.

03.15Murdoch Mysteries En lantmätare som ska avgöra vilken sträckning den nya Ontariojärnvägen ska ha blir giftmördad. Murdoch tar upp jakten på gärningsmannen och det visar sig att det finns flera misstänkta som har intresse av att järnvägen dras enligt deras önskemål.

04.00Cars that Rock with Brian Johnson AC/DC:s Brian Johnson delar med sig av sin passion för historiens mest magnifika fyrhjuliga fordon. Från Porsche, Bugahtti och Lamborghini till Rolls Royce. Johnson tar med oss till exklusiva fabriker i Europa för att visa vad som gör dem så ikoniska.

04.00Cars that Rock with Brian Johnson AC/DC:s Brian Johnson delar med sig av sin passion för historiens mest magnifika fyrhjuliga fordon. Från Porsche, Bugahtti och Lamborghini till Rolls Royce. Johnson tar med oss till exklusiva fabriker i Europa för att visa vad som gör dem så ikoniska.

04.50Dog and Beth: On the Hunt Världens mest berömda prisjägare, Dog och Beth Chapman, ger sig ut på resa med sin show. De lämnar Hawaii för att hjälpa andra prisjägare och borgensföretag över hela landet i jakten på några av USAs farligaste brottslingar.

05.35Bear Grylls: Caught on Camera Bear Grylls reser till de tuffaste omgivningarna i världen och demonstrerar sina expertkunskaper i hur man överlever till varje pris. Vi får bevittna Bears bästa stunder och hans mest kreativa och farliga äventyr någonsin.