MENY

Kanal 9

06.44Fast N' Loud säsong 1b De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor.

07.28Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

08.14Deadliest Catch

09.05Wheeler Dealers Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

09.05Wheeler Dealers Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

10.08ETCR 2021: Höjdpunkter från Pau-Arnos ETCR 2021: Höjdpunkter från Pau-Arnos, Frankrike.

10.40WTCR 2021: Höjdpunkter från Pau-Arnos WTCR 2021: Höjdpunkter från Pau-Arnos, Frankrike.

11.13Alaska: The Last Frontier Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

12.18Salvage Hunters Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet.

13.20Wheeler Dealers Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

14.24Ullared Kjell stöter på problem när han shoppar åt hustrun Rose-Marie. Shoppar gör även leopardälskaren Sylvia med sitt Justin Bieber-dyrkande barnbarn Vanessa. Hemma hos Morgan lagas det tacomiddag och Ola-Conny bjuder på sangria enligt ett unikt recept.

15.30Tunnelbanan Tunnelbanepolisen gör razzia på ett tåg från Köpenhamn. Ordningsvakterna Marina och Timmy försöker få kontroll över ett gängbråk på Mariatorget.

16.38Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

17.52Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

18.43Ullared Morgan och Ola-Conny skriver historia genom att ordna Ullareds första ankrace. Superstammisen Åke får problem i parkeringsgaraget. För Ann-Britt och Veiler blir det förutom shopping också en uppgörelse i vem som är släktens skickligaste stövelkastare.

19.50Tunnelbanan En man har ramlat ner på spåret i Skärholmen och ordningsvakterna Marcus och Anders skyndar dit för att avvärja en allvarlig olycka. Micke och Roger får larm om en kvinna som hotar att slänga sig framför tåget. På Fridhemsplan blir det gängbråk.

20.53Sommaren med släkten Det är äntligen sommar och Jens och Åsa är redo att spendera lata dagar utan släktingar i stugan. Gunnar har dock bestämt sig för att sätta dem på prov. Även för Carro har semestern börjat, men en förrymd hund får henne att förlora sitt goda humör.

21.26Sommaren med släkten Carro vill visa upp sitt flotta liv och har därför bjudit in hela tjocka släkten på kalas. Men ärkerivalen kusin Annika vill göra livet surt för henne. Jens får till sin förskräckelse lära känna några grannar betydligt bättre än vad han hade önskat.

22.00Schakalen En proffsmördare känd som Schakalen får i uppdrag av en rysk maffiaboss att mörda en högt uppsatt amerikan. För att stoppa Schakalen tar FBI hjälp av Declan Mulqueen, en IRA-terrorist från Irland, som sitter bakom galler.

00.30Superstars 2021 Åtta idrottshjältar anländer till Gotland för att göra upp i en tuff kraftmätning. Redan i första avsnittet visar en av deltagarna prov på en viljestyrka som får övriga att häpna. Rekord slås och stjärnornas styrka prövas på gutevis.

01.37Superstars 2021 Det är dags för deltagarna att visa vad de går för i tyngdlyftning. Världens bästa speedwayförare Tony Rickardsson berättar om sin spännande och många gånger livsfarliga karriär. Superstjärnornas fokus testas i en balansakt.

02.38Bitchin' Rides Dave Kindig, ägare av Kindig-It Design, tillverkar unika fordon för sin krävande kundkrets. Dave arbetar på alla typer av bilar och vi får se bilar som är designade, byggda och renoverade från grunden.

03.38Alaska: The Last Frontier Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

04.40Mysteries at the Museum Historierna bakom intressanta och ovanliga artefakter som finns på museer utforskas av programledaren Don Wildman.

05.35How Do They Do It? Hur bygger man monorails ovanför världens mest hektiska gator? Plus, hur tillverkas den berömda porslinservisen Flora Danica i Köpenhamn?