MENY

Kanal 9

06.22Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

07.12Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

08.23Nu är det jul igen Scott Calvin är ingen perfekt pappa och julafton blir ingen succé. Mitt i natten ramlar en rödklädd misstänkt inbrottstjuv ner från taket. Det visar sig att det var Jultomten och när Scott tar på sig tomtedräkten accepterar han att själv bli Tomten.

10.20Nu är det jul - igen 2 De senaste åtta åren har Scott Calvin blivit allas favorittomte. Men allt börjar krångla. Hans son Charlie har hamnat på årets "stygga-barn-lista". Dessutom måste han hitta "Fru Tomtemor" och gifta sig före julafton, annars blir han avtomtifierad.

12.20Arga snickaren Calles problem har försatt hela familjen i en ond cirkel. Calle och Victoria bor med barnen i ett hus i Gubbängen. Calle lider av funktionsnedsättningen ADD och har stora problem med koncentration. Huset har fastnat mitt i en renovering och det står helt stilla.

13.25Innebandy VM Damer Innebandy-VM för damer. Bronsmatch. Damernas tolfte världsmästerskap i innebandy spelas 7-15 december 2019 i Neuchâtel i Schweiz.

15.45Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.15Grand Designs Kevin McCloud är tillbaka med magnifika husdrömmar och grandiosa arkitektoniska visioner. Kreativiteten slåss mot budgetar, regelverk och bistert väder och många hinder måste undanröjas innan den storslagna drömmen om ett unikt hem kan förverkligas.

18.30Top Gear Storbritanniens populäraste motormagasin bjuder på information, underhållning och stil. Det bjuds på nya bilar, tuffa tester, brittisk humor och det senaste inom motorteknologi.

19.40Top Gear Storbritanniens populäraste motormagasin bjuder på information, underhållning och stil. Det bjuds på nya bilar, tuffa tester, brittisk humor och det senaste inom motorteknologi.

21.00Criminal Minds Elitteamet BAU kallas till Oklahoma för att ta upp jakten på en mordisk clown som terroriserar den sömniga staden Guymon.

22.02Världens tuffaste jobb med Adam Alsing Halt, kallt och vågigt - en sjösjuk Adam Alsing ger sig ut i de vilda vattnen utanför Västkusten och fiskar havskräftor. Adam testjobbar även som cirkusartist, jonglerar flaskor i en bar och försöker lista ut vad ”tornväktare” är för något.

23.00Världens tuffaste jobb med Adam Alsing Adam testar chips och inser snabbt att det är mycket svårare än han trodde. Som hovslagare är Adam inte beredd på att bli sparkad av en häst. Dessutom provar han att jobba som spårsvetsare, och bjuder på bortklippta godbitar från säsongen som gått.

00.00CSI CSI-gruppen kommer till sitt vanliga lunchhak men istället för mat hittar de en brutal brottsplats med åtta döda offer och många frågor.

00.58Grand Designs Kevin McCloud är tillbaka med magnifika husdrömmar och grandiosa arkitektoniska visioner. Kreativiteten slåss mot budgetar, regelverk och bistert väder och många hinder måste undanröjas innan den storslagna drömmen om ett unikt hem kan förverkligas.

00.58Grand Designs Kevin McCloud är tillbaka med magnifika husdrömmar och grandiosa arkitektoniska visioner. Kreativiteten slåss mot budgetar, regelverk och bistert väder och många hinder måste undanröjas innan den storslagna drömmen om ett unikt hem kan förverkligas.

02.00Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får de kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

02.52Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

03.40Arga snickaren med Adam Alsing Janne och Louise köpte ett litet hus på Tyresö. Men de har misslyckats totalt med renoveringen. Louise har flyttat och vet inte om hon vill komma tillbaka. Adam och teamet rycker in, och Adam försöker reda ut om paret har en framtid tillsammans.

04.30Arga snickaren med Adam Alsing Thora och Bjarki bor i Hörby med döttrarna Carmen, Alexandra och Victoria. För att döttrarna skulle få egna rum satte familjen igång en renovering av övervåningen, men depression och utbrändhet stoppade projektet. När Adam besöker familjen råder kaos.

05.17Arga snickaren med Adam Alsing Adam besöker Donald och Anna i Östraby i Skåne. De har renoverat i 15 år. Äldsta dottern Amanda, 20, tröttnade och flyttade. Alice, 13, bor kvar men vantrivs. Det är halvfärdigt överallt. Redan första dagen brinner det till mellan Adam och familjen.