MENY

Kanal 9

06.00How Do Animals Do That? Experter undersöker varför drunknade myror inte drunknar. Dessutom - varför får inte hackspettar huvudvärk? Och hur kan en bläckfisk på fem meter fly genom ett 7 cm stort hål?

06.27Man Caves I varje avsnitt besöker Siragusa och Cameron ett hem där mannen vill ha ett visst rum förvandlat till hobbyrum med manliga teman, även känt som en mancave. Varje mancave är specialdesignad för mottagaren baserat på hans hobbyer och intressen.

06.50Man Caves I varje avsnitt besöker Siragusa och Cameron ett hem där mannen vill ha ett visst rum förvandlat till hobbyrum med manliga teman, även känt som en mancave. Varje mancave är specialdesignad för mottagaren baserat på hans hobbyer och intressen.

07.16Mysteries at the Museum Historierna bakom intressanta och ovanliga artefakter som finns på museer utforskas av programledaren Don Wildman.

08.04Gold Rush Specials En tillbakablick på den actionfyllda guldjakten i säsong 7. Parker förlorade tragiskt sin mentor, morfar John, och satsade stort på att hitta en rekordfyndighet. Todd flyttade hela sin verksamhet till Oregon i jakt på den gyllene metallen.

08.55Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

09.55Gold Rush Specials Från Yukon till Sydamerika stod Dave Turin vid Todd Hoffmans sida och hjälpte honom att gräva fram guld för miljoner dollar, tills ett slagsmål ledde till att Dave slutade. Detta är Daves bergochdalbane-berättelse under sju säsonger.

10.55Mythbusters Brian Louden och Jon Lung använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

11.55Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

12.55Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

13.54Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

14.53Arga snickaren Robert gör inte klart saker och inget görs med kärlek utan allt är nödlösningar. Maj och Robert bor med tre barn i ett hus utanför Södertälje. De har som så många andra påbörjat en massa projekt utan att avsluta nåt.

15.53Arga snickaren Johan och Cecilias relation är i en verklig kris. De och deras två barn befinner sig mitt i ett mardrömsbygge kantat av provisoriska lösningar. Nu vill Anders snabbt lära dem att samarbeta så de kan rädda relationen och familjen.

18.53Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

19.52Top Gear Storbritanniens populäraste motormagasin bjuder på information, underhållning och stil. Det bjuds på nya bilar, tuffa tester, brittisk humor och det senaste inom motorteknologi.

21.00Criminal Minds: Beyond Borders Gruppchef Jack Garrett och hans internationella insatsstyrka åker till Tanzania för att försöka rädda en kyrkogrupp som försvunnit.

22.00Criminal Minds: Beyond Borders Två mordfall liknar tillvägagångssättet som den mest beryktade mördaren i Italiens historia brukade använda, och Jack Garretts grupp kallas in för att utreda.

22.56CSI Russell och teamet utreder en serie mord och en av deras egna ger sig ut på ett farligt uppdrag under täckmantel för att komma nära mördaren.

23.57Grand Designs Elinor och Born bygger ett hem för att göra livet lättare för sina hyperallergiska söner. Alla material som används är giftfria och ventilationssystemet ska byggas med den allra senaste tekniken.

23.57Grand Designs Elinor och Born bygger ett hem för att göra livet lättare för sina hyperallergiska söner. Alla material som används är giftfria och ventilationssystemet ska byggas med den allra senaste tekniken.

01.02Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

02.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

02.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

02.50The Walking Dead Rick är tvungen att försöka hantera det förflutna när han kämpar för att upprätthålla koloniernas säkerhet och skydda den framtid som han och Carl ville skapa.

03.36Fast N' Loud: Demolition Theater Richard Rawlings och Aaron Kaufman från Fast N' Loud slår sig ner för att titta på galna, spännande och roliga motorklipp från hela världen.

04.24Wheeler Dealers Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

05.12American Chopper Orange County Choppers är ett företag i Montgomery, New York, som bygger unika motorcyklar. Företaget ägs och drivs av Paul Sr och Paul Jr Teutel, och samspelet kan vara både muntert och temperamentsfullt när de skapar motorcyklar som är konstverk.