MENY

Kanal 9

06.00OS: Tennis, Tokyo 2020 OS: Tennis, dag 2, singel och dubbel, Ariake Tennis Park.

06.15OS: Cykel, landsväg final D OS: Cykel, landsväg dam. Final. Musashinonmori Park. Kommentator: Robin Fomin.

10.20OS: Ridsport, Tokyo 2020 OS: Ridsport, dressyr dag 2. Equestrian Park. Kommentator: Henrik Johnsson.

12.00OS: Simning Tokyo 2020 OS: Simning, dag 2 försök, Tokyo Aquatics Centre. Kommentatorer: Roberto Vacchi och Thomas Jansson.

14.22OS: Handboll Tokyo 2020 OS: Handboll Ungern - Frankrike damer, gruppspel. Kommentatorer: Markus Sjöman och Per Johansson.

16.10Gränsbevakarna Australien

16.48Top Gear

18.06Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

19.00Ullared Boris har beställt en ny kundvagn och anlitar stammisen Kjell för att göra ett utförligt test av den. Kjell hittar en brist i att vagnen som kostar nästan en miljon att fixa. Som tack får han en överraskning på Clint Eastwood-tema.

20.05Södertäljepolisen Poliserna åker på ett larm där en man säger sig ha blivit misshandlad av sin flickvän, men fallet blir komplicerat på grund av parets diagnoser. Två bröder satte i system att mitt på dagen gå in på badhus med bultsax och stjäla folks värdesaker.

21.02Lowriders Unge gatukonstnären Danny hamnar i kläm mellan faderns önskningar för honom och sina egna drömmar. När Danny åker fast i en grafitti-räd gör han sin pappa besviken och pressen ökar. Med hjälp av en ung fotograf blir hans konst uppmärksammad, men när hans bror och far tävlar mot varandra i ett stort streetrace hamnar Danny mitt i rivaliteten och konsekvenserna blir allvarliga.

23.20Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

23.50OS: Surfing, Tokyo 2020 OS: Surfing, dag 2 kvartsfinaler-semifinaler. Dam/herr, Tsurigasaki Surfing Beach. Kommentatorer: Petter Levin och Joakim Olsson.

01.58OS: Rodd, dag 4 OS: Rodd, dag 4.

03.58OS: Boxning, dag 3 OS: Boxning, dag 3. Kokugikan Arena. Kommentatorer: Robin Fomin och Anna Laurell Nash.