MENY

Kanal 9

06.00How Do They Do It? Många saker i den moderna världen är resultatet av sofistikerade beräkningar och produktionsprocesser som vi oftast tar för givna. Men hur produceras de och vad är tanken bakom dem? Detta program ger en speciell inblick i världens produkter och mekanismer.

06.27Pool Kings

06.50Pool Kings

07.12How It's Made

07.37How It's Made

08.00Gold Rush: White Water Dakota-killarnas desperata försök att hitta guld i berggrunden stoppas då 73-åriga Freds värmesystem går sönder mitt i ett dyk och han överväldigas av Alaskas iskalla vatten.

08.55Gold Rush: White Water Dakotakillarna gräver sig ner mot guldet i berggrunden. Men samtidigt som de hittar säsongens största fynd tvingas Dustin fixa en ny mekanisk lösning - The Graboid.

09.56Gold Rush: White Water En störtflod längs McKinley Creek hotar att döda besättningen och sätta stopp för deras insats. Kommer Dakotakillarna fortfarande ha en chans att hitta mer guld?

10.56Richard Hammond’s Big Top Gear-profilen Richard Hammond tar sig an världens största byggnader och maskiner. Bland annat får Hammond bege sig ned i världens längsta underjordiska tågtunnel och bakom kulisserna på ett fraktfartyg som är större än fyra fotbollsplaner.

11.56SOS Västkust En oplanerad förlossning i hemmet ger Peter och Björn på Kungälvs ambulans en dramatisk men lycklig eftermiddag på jobbet. En kvinna har fött sitt andra barn hemma i köket och när ambulansen kommer är bebisen redan född.

12.56SOS Västkust Seglartåget drar från hamn till hamn och båtturister från hela världen flockas vid de klassiska sommarmetropolerna längs Västkusten. Räddningstjänsten har bråda dagar och nätter.

13.56Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

16.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

17.55A1: Highway Patrol Vi följer de hängivna män och kvinnor som arbetar som trafikpoliser längs A1, Storbritanniens längsta och mest ikoniska motorväg. De kämpar för allmänhetens säkerhet och för att trafiken ska flyta utan problem.

18.56A1: Highway Patrol Vi följer de hängivna män och kvinnor som arbetar som trafikpoliser längs A1, Storbritanniens längsta och mest ikoniska motorväg. De kämpar för allmänhetens säkerhet och för att trafiken ska flyta utan problem.

19.57Arga snickaren Anders möter Jarkko och Phatcharin i Almunge som gifte sig för ett år sedan och vill skaffa barn. Men huset har stora renoveringsbehov. Sedan Jarkko började veckopendla till Norge har det gått långsamt. Jarrko är rädd att Phatcharin ska tröttna på honom.

19.57Arga snickaren Anders möter Jarkko och Phatcharin i Almunge som gifte sig för ett år sedan och vill skaffa barn. Men huset har stora renoveringsbehov. Sedan Jarkko började veckopendla till Norge har det gått långsamt. Jarrko är rädd att Phatcharin ska tröttna på honom.

21.00Grand Designs Australia: Kevin McCloud's Top Ten Special Kevin McCloud och Peter Maddison diskuterar sina favoriter i Grand Designs Australia. De har valt tio hem från de första sex säsongerna. Det blir även en förhandstitt inför den sjunde säsongen.

22.10CSI CSI-teamet utreder ett brutalt mord på en tonårig motocrossförare och då snubblar de över en man och hans dotter som bor i en mystisk underjordisk bunker.

23.07CSI CSI-teamet utreder ett trippelmord och Russell försöker komma på ett sätt att få kontakt med en sexårig flicka som var den enda överlevande och nu är enda vittnet.

00.05Top Gear De tre motorentusiasterna ska ta sig från Las Vegas till Palm Springs i superbilar. Jeremy Clarkson kör Lexus LFA, Hammond rattar SRT Viper och James May väljer senaste versionen av Aston Martins Vanquish.

01.18Criminal Minds Tre barn försvinner när de cyklar på den väg där ett liknande olöst försvinnande inträffade 30 år tidigare. BAU-teamet åker dit för att utreda.

02.15Arga snickaren Anders möter Robbin och Gabriella som bor i kedjehus i Rönninge. Paret startade renoveringen med att lyfta taket. De fick en vattenläcka och familjen går nu på betonggolv. De sover i vardagsrummet eftersom de inte har någon trappa till övervåningen.

02.15Arga snickaren Anders möter Robbin och Gabriella som bor i kedjehus i Rönninge. Paret startade renoveringen med att lyfta taket. De fick en vattenläcka och familjen går nu på betonggolv. De sover i vardagsrummet eftersom de inte har någon trappa till övervåningen.

03.05Ghost Adventures Spökjägaren Zak Bagans och hans medhjälpare jagar spöken på några av världens mest ondskefulla platser för att dokumentera paranormal aktivitet.

03.55Mountain Monsters

04.48Bizarre Foods: Delicious Destinations Kocken och matexperten Andrew Zimmern är en äventyrslysten upptäcktsresande i mat. Här utforskar han unik och exotisk mat som definierar en viss plats, utreder matens ursprung och det bästa sättet att äta rätten.

05.10Bizarre Foods: Delicious Destinations Kocken och matexperten Andrew Zimmern är en äventyrslysten upptäcktsresande i mat. Här utforskar han unik och exotisk mat som definierar en viss plats, utreder matens ursprung och det bästa sättet att äta rätten.

05.34How It's Made