MENY

Kanal 9

06.00Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

06.50Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

07.45Dallas Car Sharks JD hoppas på att han kan få liv i en rostig 1967 Buick Riviera.

08.15Homeshop

09.00Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

10.00Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

10.25Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

10.55American Chopper Orange County Choppers är ett företag i Montgomery, New York, som bygger unika motorcyklar. Företaget ägs och drivs av Paul Sr och Paul Jr Teutel, och samspelet kan vara både muntert och temperamentsfullt när de skapar motorcyklar som är konstverk.

11.55American Chopper Orange County Choppers är ett företag i Montgomery, New York, som bygger unika motorcyklar. Företaget ägs och drivs av Paul Sr och Paul Jr Teutel, och samspelet kan vara både muntert och temperamentsfullt när de skapar motorcyklar som är konstverk.

12.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

13.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

15.00Arga snickaren Anders möter Jarkko och Phatcharin i Almunge som gifte sig för ett år sedan och vill skaffa barn. Men huset har stora renoveringsbehov. Sedan Jarkko började veckopendla till Norge har det gått långsamt. Jarrko är rädd att Phatcharin ska tröttna på honom.

16.00Arga snickaren Anders möter Robbin och Gabriella som bor i kedjehus i Rönninge. Paret startade renoveringen med att lyfta taket. De fick en vattenläcka och familjen går nu på betonggolv. De sover i vardagsrummet eftersom de inte har någon trappa till övervåningen.

17.00Arga snickaren Anders möter Carina från Vallentuna som köpte hus 2009 efter separationen från pappan till hennes tre barn. Huset är en gammal taxistation och 2010 blev Carina sjukskriven. Huset är inte färdigrenoverat. För att duscha måste de tex gå till pannrummet.

19.00Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

19.30Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

20.00Grand Designs Båtentusiasten James Strangeways bygger ett hem, som hans arkitekt och brorson Ben Hebblethwaite har utformat för att vara så ickehuslikt som möjligt. James har tillbringat 35 år på vatten och har beslutat att det är dags att rota sig på torra land.

23.05The Walking Dead Ledningen på Hilltop står inför ett dilemma efter att ovälkomna besökare dykt upp. Rick hamnar öga mot öga med en motståndare.

00.05Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

00.05Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

01.05Kommissarie Lewis "Life Born of Fire". Den populäre studenten Will McEwan skjuter sig själv i huvudet i St Marks kyrka efter att ha hotat pastor Francis King med revolver, och nästa dag blir även King mördad.

01.05Kommissarie Lewis "Life Born of Fire". Den populäre studenten Will McEwan skjuter sig själv i huvudet i St Marks kyrka efter att ha hotat pastor Francis King med revolver, och nästa dag blir även King mördad.

03.05Murdoch Mysteries En gammal fiende återkommer, varpå Julia blir skjuten hemma hos sig och William och läkarna kämpar för att rädda hennes liv.

03.50Murdoch Mysteries Murdoch utreder mordet på en ung överklasskvinna, som är en av många kvinnor som kämpar om en populär ungkarls kärlek. Men utredningen riskerar att hamna i skuggan av den stora branden i Toronto.

04.30Murdoch Mysteries Murdochs undersökning av mordet på två personer kompliceras av förstörelsen som orsakats av den stora branden i Toronto. (forts fr föregående avsnitt)

05.15Dallas Car Sharks Frank och JD tävlar om en '87 Jepp Wrangler, och en '59 Daimler Ferret får en makeover.

05.35Dallas Car Sharks En kopia av Porsche 356 speedster säljs på en auktion.