MENY

TV4

06.04Dr Phil Dr. Phil fortsätter samtalet med Ralph och försöker ta reda på om Ralphs flickvän existerar på riktigt.

07.00Hela Sverige bakar Det blir en färgexplosion av skära kulörer när hemmabagarna hyllar Rosa Bandet. Juryn vill se mästerliga kreationer i paradbaket. Men pressen är stor och tiden är knapp.. Det tekniska baket blir en riktig konditorklassiker då katalaner står på menyn.

07.58Nyhetsmorgon Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

11.33Solsidan Säsongsstart. Mickan genomgår en 40-årskris och vill göra om Saltsjöbadens tennisklubb till en beach club, döpt efter henne själv. Ove och Anette drar in lite extra slantar som familjehemsföräldrar åt en tonåring och Alex prövas hårt på hemmaplan.

12.00Sveriges mästerkock VIP Efter att kändisarna fått uppleva en gastronomisk resa i det mytomspunna Mästerkocksköket är det nu dags för de två bästa att göra upp i en storslagen final. Kvällen består av tre deltävlingar där man ska skapa en helt egenkomponerad trerättersmeny.

13.00En bondgård mitt i stan Seriestart. Nu börjar äventyret för familjerna Paciello, Johansson och Ruonala när de ska förvandla sina trädgårdar till välmående bondgårdar. Vi får stifta bekantskap med lammen Berta och Märta, grisarna Tina och Barbro och fåren Pricken och Divan.

14.00Bytt är bytt Linda och Filip är ett par från Båstad som båda älskar inredning men när det kommer till vilken stil som är snyggast är de inte överens. Nu måste paret bortse ifrån sina åsikter om vad som är fint och fult när en halv miljon kronor står på spel.

14.58Min historiske pojkvän Petra letar efter en ädel man som vet hur man för sig. Vad kan passa bättre än en riddare på 1300-talet? Harald är allt detta och mer, i alla fall tills han tro tar över och Petra finner det allt svårare att konkurrera med Gud.

15.57Kockarnas kamp Med en kock mindre i gänget börjar allvaret sjunka in och tävlingsnerverna kommer krypande. I den första tävlingen ska man bygga ett torn av pommes frites. I nästa gren ska man så snabbt som möjligt knåda ihop en pastadeg och göra tagliatelle.

16.56Anders knackar på Säsongsstart. Anders ställs inför sin största utmaning hittills: Peter Jihde och hans fru Karin. De har bott i sin villa i snart åtta år, men är inte mycket för hemmafix. Uteplatsen förfaller, ventilationen är trasig och elen begriper sig ingen på.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

17.58Bonde söker fru Gruppdejterna på Sundbyholms slott är full gång. Bönderna njuter av tiden tillsammans med sina brevskrivare men i bakhuvudet snurrar tankarna inför det stundande valet - vilka fyra brevskrivare får följa med hem till gården?

19.00TV4Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.12Sporten De senaste nyheterna från sportvärlden.

19.26TV4Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Roeng Säsongsstart. Den lilla staden Roeng har problem. Allt fler boende flyttar därifrån och det finns inte många jobb. Dessutom upptäcker borgmästaren Tom Eide att något blivit fel med staden pensionsfonder. Men plötsligt får allting en positiv vändning.

20.00Solsidan Fredde är en sann vän och ifrågasätter Alex privatliv vilket får stora konsekvenser för Alex och Annas äktenskap. Mickan får en, i hennes ögon, förfärande nyhet gällande dottern Chloes skolstart och återupplever ett gammalt barndomstrauma.

20.30Hellenius hörna Svensk talkshow från 2021 där David Hellenius rullar ut röda mattan och bjuder in några av våra mest älskade och intressanta personligheter. I vanlig ordning varvas samtalen med humor och allvar, musiknummer och sketcher.

21.50TV4Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

22.07TV4Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

22.15Morden i Sandhamn

22.15Morden i Sandhamn

23.33Svartenbrandt - Sveriges farligaste brottsling Den andra delen berättar om Svartenbrandts upprepade rymningar från Sveriges säkraste fängelser. Mediauppståndelsen gör honom berömd samtidigt som kriminaliteten blir allt tyngre. Till slut bedöms han som obotlig och förs till mentalsjukhus.

00.34Södermannen Sista delen. 1983 står det klart att Fönstermannen och Södermannen är samma person. John Svahlstedt döms till rättspsykiatrisk vård, flyr till Thailand och återvänder till Sverige ett par år senare. 2013 döms han igen, för våldtäkt av barn.

01.34Stockholmspolisen Christoffer avvisar några hemlösa EU-migranter som planerat att sova i en lekpark. Peter försöker identifiera och hjälpa en hemlös trettonåring. En kvinna larmar polisen efter att hon vaknat av att en okänd man står i hennes sovrum.

02.33En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Cath och hennes dotter Kate har träffat Danni Menzies i södra Spanien för att gå på husjakt. Cath söker ett lugnt hem som måste vara stort nog för att hela familjen ska kunna hälsa på. Hon vill även ha en plats där hon kan skriva i lugn och ro.

03.33En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Den irländska musikern Donagh ska ta det stora steget att flytta till den livliga staden Valencia. Hans bästa kompis Aime är med för att hjälpa till att välja vilket att fem hus som blir perfekt för för Donagh att bosätta sig i.

03.33En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Den irländska musikern Donagh ska ta det stora steget att flytta till den livliga staden Valencia. Hans bästa kompis Aime är med för att hjälpa till att välja vilket att fem hus som blir perfekt för för Donagh att bosätta sig i.

04.32Younger Liza och Kelsey söker upp en potentiell affärspartner i Millennial. Nygifte Josh är tillbaka i Brooklyn och Charles börjar se Liza i ett nytt ljus.

05.05Home and Away Phoebe och Justin hanterar efterdyningarna av hennes kärleksdeklaration och hans nekande. Finns det någon framtid för dem? Ash får reda på Billies hemlighet. Evie får upprörande nyheter.

05.33Köket Måndag till lördag kliver våra stjärnkockar in i tv-rutan och bjuder på enkla recept som gör din vardag lite godare och helgen lite mumsigare med läckra bakverk.