MENY

TV4

06.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Hunden Milton genomgår en avancerad höftledsoperation i Hässleholm. Veterinären Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark söver och klipper klövarna på myskoxeungen Vida. Veterinären Annika Appelqvist i Norsholm undersöker hästen Bokito som har problem med ett inflammerat öga.

07.00Bygglov Svensk inredningsserie från 2017. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Maria Kingsley reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Ramstrand bor i ett stort hus men köket är gammalt och trångt. Bygglovsgänget bestämmer sig för att flytta köket till vardagsrummet i stället. Matte och Willy bygger dessutom ett skrivbord med en specialfiness.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11.30Farmen VIP Svensk realityserie från 2018. Långt bort från moderniteter ska ett antal kändisar leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Trots lite kiv mellan deltagarna är sammanhållning bra vilket gör det tufft för storbonden att välja förstekämpe. Paolo kommer med ett besked som vänder upp och ner på tillvaron och lämnar gänget både chockade och förvirrade.

12.30Inför Elitloppet Uppsnack inför elitloppet som är en av världens mest prestigefyllda travtävlingar.

14.00Elitloppet Från Elitloppet på Solvalla som är Sveriges och en av världens största och mest prestigefyllda travtävlingar.

17.20Final Elitloppet Från finalen i Elitloppet, en av världens mest prestigefyllda travtävlingar.

18.30Bingolotto Dirketsänt spelprogram. Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg. Programledare är Lotta Engberg. Uppträder gör Sjömila och Quest.

19.00TV4Nyheterna Nyheter.

19.10Sporten Sportnyheter.

19.25TV4Vädret Väderprognos.

19.30Bingolotto Dirketsänt spelprogram. Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg. Programledare är Lotta Engberg. Uppträder gör Sjömila och Quest.

20.00Bragden Svensk sportdokumentärserie från 2018. Gunde Svan möter delar av handbollslandslaget från 1990, damfotbollslandslaget från 2003, ishockeylandslaget från 1994 och friidrottslandslaget från 2004. Tillsammans med dem återupplever han världsmästerskapen. Gunde träffar delar av det svenska ishockeylandslaget från 1994. Tillsammans återupplever de OS-turneringen i Lillehammer där Tre kronor tog Sveriges första OS-guld i hockey efter en dramatisk straffläggning.

21.30Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Säsongsavslutning. Tidigare deltagare samlas för att diskutera sin tid i Robinson och utse vinnaren. Frågan är om finalisterna spelat sina kort rätt eller om det finns saker som kommer ligga dem i fatet när allt ska avgöras.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Säsongsavslutning. Tidigare deltagare samlas för att diskutera sin tid i Robinson och utse vinnaren. Frågan är om finalisterna spelat sina kort rätt eller om det finns saker som kommer ligga dem i fatet när allt ska avgöras.

22.50Crocodile Dundee II Crocodile Dundee II är en australisk komedi från 1988. Mick Dundee är på väg att vänja sig vid livet i New York med sin flickvän Sue Charlton. Men när Sue skriver en artikel om stadens undre värld skickar en internationell knarkkung sina mannar efter henne. För att skydda Sue tar Mick med henne tillbaka till Australien. När torpederna följer efter dem ställs de inför en kulturkrock i den australiska bushen.

01.05GW:s mord Svensk dokumentärserie från 2018. Kriminalprofessor Leif GW Persson berättar om Sveriges mest omtalade mord. Han djupdyker i utredningarna och blottlägger de avgörande detaljerna. I januari 2010 kommer ett larm om en brand på Hantverkaregatan i Grängesberg och branden får ett våldsamt förlopp och lägenheten blir helt utbränd. En man med svaga livstecken räddas men avlider strax därpå. Det visar sig att det är hans fru som anlagt branden och det är andra gången hon har ihjäl en man och får smeknamnet Svarta änkan i media. Redan 1993 döms Carina André till ett års fängelse efter att hon knivhuggit sin dåvarande pojkvän i låret och 2003 stryper hon en pojkvän med en elsladd och döms till åtta års fängelse.

02.05Little children Amerikanskt drama från 2006 baserat på en bok av Tom Perrotta. I en till synes harmonisk och idealisk amerikansk förort drömmer den nyinflyttade hemmafrun Sarah om mer än att bara sitta i parken med sin dotter, och då hon möter hemmapappan Brad blir det början på ett förbjudet kärleksförhållande. Den före detta sexförbrytaren Ronnie flyttar också till området och även han handskas med förbjudna känslor och oro.

04.50Köket Svensk matlagningsserie från 2017. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks. Kocken Lisa Lemke lagar en köttfärspaj.

05.10Vad blir det för mat Svenskt matprogram från 2009. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per har tidigare arbetat som kock på bland annat Operakällaren. Efter en stressig dag på stan blir Per Morberg indragen på en krog i centrala Stockholm, samma ställe där han en gång friade till sin fru. Det är en av Stockholms populäraste restauranger och Per återupplever gamla minnen från sin tid som teaterskådespelare där. Seda lagar han biff Rydberg på sitt eget vis som han bjuder sin fru på.