MENY

TV4

05.58En plats i solen Sue och Petes dröm är att starta ett nytt liv på Cypern tillsammans med femmånadersvalpen Billy. Valet av plats är Paphos på öns västra sida. Jasmine Harman tror sig ha hittat fem fastigheter som kan vara perfekta för familjen.

06.57Grand Designs Nya Zeeland Att sälja allt man äger för att förverkliga sina drömmar är precis vad Roland och Lucienne har gjort. De köpte 20 hektar med vinplantor och ska äntligen bygga sin egen vingård. Till sin hjälp har de sin son som just utbildat sig till byggare.

07.58Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11.34Lego Masters Sverige Tomten kommer på besök och annonserar att vintern har kommit. Deltagarna ska nu få sina byggen att komma till liv i en stor snöglob. Pia Johansson gästar studion tillsammans med en hund för att bedöma hundkojorna i utslagstävlingen.

12.56Sveriges mästerkock VIP Säsongsstart. I första utmaningen tävlar deltagarna två och två. Det gäller att vara både fingerfärdig och snabb då det laget som först fixar 5 kilo perfekta pommes frites vinner. Efter en svettig kamp ska kändisarna laga en paradrätt.

13.55Grand Designs - Årets hus I första avsnittet besöker Mark Isitt fyra arkitektritade hus i kategorin ”Ett med naturen”. En avskalad skärgårdsdröm, ett nästan genomskinligt träskelett eller ett hus som svävar i luften; kan någon av dessa attrahera juryn och bli årets hus?

14.56Bonde söker fru Säsongspremiär. För 17:e året i rad har det blivit dags för fyra bönder att hitta den stora kärleken. Förväntningar och en smula nervositet anas i luften när Linda Lindorff välkomnar Henrik, Elin, Matthew och Jon-Krista till Sundbyholms slott.

15.56Kören - undret i Östersund En januaridag 2015 startade två eldsjälar kören The Rockin' Pots på flyktingförläggningen Grytan utanför Östersund. Intresset blev enormt och idag finns integrationskören på flera platser i Sverige och rockar gärna loss med kändisar titt som tätt. I den här dokumentären får vi följa repetitioner, gemenskap, människoöden och vägen fram till en efterlängtad föreställning på Oscarsteatern.

16.55Kockarnas kamp Säsongsstart. Nu intar åtta tävlingssugna kockar ladan på Österlen. Efter ett snabbt möte med motståndarna är det dags att svida om till kockrocken. Första tävlingsdagen väntar där kycklingar ska styckas, maräng ska vispas och morötter ska rivas.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.10Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

19.26TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Bingolotto Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg.

19.30Bingolotto Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg.

20.00Vilket liv! Säsongsavslutning. Tommy Körberg - estradören med rösten som aldrig slutar att beröra oavsett om han bjuder på pop, schlager eller musikal. Körbergs otroliga karriär spänner över ett halvt sekel och nu väntar en hyllning som han sent ska glömma.

22.00TV4Nyheterna TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Dessutom sänds nyheter varje halvtimme i Nyhetsmorgon på vardagarna och varje heltimme på helgerna. Alla nyhetssändningar finns också på TV4 Play. I samband med stora nyhetshändelser sänder TV4Nyheterna live på TV4 Play, då en löpande nyhetsuppdatering och fördjupning sker så länge en nyhetsutveckling pågår. Dessutom görs nyhetsklipp på dagens hetaste händelser, förklarande klipp och löpande väderprognoser.

22.07TV4Vädret Se hur vädret ska bli där du befinner dig. Följ våra senaste väderleksrapporter när det passar dig eller live när det sänds. TV4 Vädret sänder dagligen varje timme i Nyhetsmorgon, samt efter TV4 Nyheterna klockan 19 och 22.

22.17Wallander Samhället Soldala ser på ytan ut att vara ett villaparadis där framgångsrika och välbärgade familjer bor. Men bakom fasaden döljer sig såväl finansiella, vänskaps- och äktenskapsproblem. När Greger Stehn hittas mördad börjar fasaden raseras.

00.05House En pappa tror att hans sons sjukdom beror på hans framgång som affärsman. Foreman och Chase försöker dölja de händelser som ledde till president Dibalas död. Hadley försöker bestämma sig för vem hon vill ha kvar på sjukhuset.

01.00Kalla fakta: Älskad hatad hiphop I en dokumentärserie i två delar om svensk hiphop söker Kalla fakta svar på om det finns några lyckliga slut inom svensk rap. Vi möter kända artister vars musik synliggör samhällsproblemen i utsatta områden.

02.02Gängkrigen och kvinnorna Vi möter Selma som ingår i ett kriminellt nätverk, och Nora som växte upp i en splittrad familj och tidigt började begå brott. Miriam var tonåring när ett gängkrig startade i området där hon bor. Efter att hon valt sida blev hon själv en måltavla.

03.02En plats i solen Laura Hamilton hjälper paret Marianne och Anthony att hitta rätt hus i Axarquía i södra Spanien. Varken Marianne eller Anthony har besökt området förut, men de charmiga och traditionella byarna och städerna lockar dem hit.

04.02En plats i solen Danni Menzies är på Portugals "Silver Coast" med jazzsångerskan Brannie och musikern Paul. De vill hitta ett härligt boende så nära den kulturella staden Coimbra som möjligt. Med fem fantastiska boenden att visa hoppas Danni på att hitta rätt.

05.09Home and Away Tori och Justin försöker gömma Robbo och oroar sig för att Ash kommer få reda på det. Dean och Willow har något förflutet. Justin planerar något och ber om Willows hjälp.

05.33Köket