MENY

TV4

20.30Ack Värmland Svensk komediserie från 2015. I den lilla orten Molkom i Värmland bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt om Anette trott. Anette behöver hjälp i fotvårdssalongen och anställer nagelskulptrisen Sol-Britt. Hennes behandlingar blir mer populära än Anettes som tänker att det löser sig när hennes exotiska fotspa-fiskar anländer.

21.00Wallander - sveket Svenskt kriminaldrama från 2013. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Kurt Wallander har blivit morfar och hans dotter Linda har flyttat tillbaka till Ystad med sin familj och far och dotter arbetar tillsammans igen. Samtidigt har Kurt börjat visa symptom på alzheimers, något han försöker dölja för sin omgivning. När den unga Amanda anmäler sin mor Julia som försvunnen blir Kurt känslomässigt engagerad i fallet. Det dröjer inte länge förrän Julias kropp hittas svårt bränd vid familjens villa. Kurt misstänker att Amandas far Erik är den skyldige. Men det verkar som om Erik skyddar någon. Martinsson oroar sig för Kurt som blir allt mer glömsk och ställer sig frågan om Kurt verkligen är lämplig att utreda fallet.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.15Wallander - sveket Svenskt kriminaldrama från 2013. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Kurt Wallander har blivit morfar och hans dotter Linda har flyttat tillbaka till Ystad med sin familj och far och dotter arbetar tillsammans igen. Samtidigt har Kurt börjat visa symptom på alzheimers, något han försöker dölja för sin omgivning. När den unga Amanda anmäler sin mor Julia som försvunnen blir Kurt känslomässigt engagerad i fallet. Det dröjer inte länge förrän Julias kropp hittas svårt bränd vid familjens villa. Kurt misstänker att Amandas far Erik är den skyldige. Men det verkar som om Erik skyddar någon. Martinsson oroar sig för Kurt som blir allt mer glömsk och ställer sig frågan om Kurt verkligen är lämplig att utreda fallet.

23.10Broadchurch Brittiskt kriminaldrama från 2016. Kriminalkommissarie Alec Hardy och kriminalinspektör Ellie Miller undersöker en allvarlig överfallsvåldtäkt som inträffat i Broadchurch. Något som påverkar många i staden. Samtidigt försöker familjen Latmier gå vidare, förutom Mark som är fast besluten att ställa saker och ting till rätta. Sista delen. Clive Lucas blir gripen efter att hans fru hittat saker som tillhört Trish i hans garage. Men saker och ting stämmer inte och Hardy och Ellie fortsätter gräva. De lyckas till slut avslöja sanningen om vem som våldtog Trish och för invånarna i byn förändras livet återigen för alltid.

00.10Victoria Brittisk dramaserie från 2016. Om den brittiska drottningen Victorias liv. Från hennes kröning när hon bara var 18 år till hennes giftermål med prins Albert. När Victorias farbror kung William IV går bort blir Victoria drottning eftersom han inte har några egna legitima barn. Victoria och prins Albert lyckas genast förolämpa varandra. Men trots att Victoria hävdar att hon är likgiltig inför Albert kämpar hon med att dölja sina sanna känslor. Snart ställs hon inför att svårt val mellan den trygge Melbourne och den fängslande men retlige Albert.

01.10Election Tracy Flick är den smartaste studenten i sin skola Carver High. När det är dags för elevrådsval kandiderar naturligtvis Tracy men hon får oväntad konkurrens från Jack som mutats att ställa upp i valet av en av skolans lärare, Jim McAllister.

03.25360 360 är ett brittiskt/amerikanskt/brasilianskt/österrikiskt/franskt romantiskt drama från 2011. Några människors öden knyts samman av en gemensam nämnare, kärleken. De här personerna lever på vitt skilda platser men en rad händelser väver samman deras liv med oväntade konsekvenser. Anna följer med sin syster Mirka till Wien på hennes första uppdrag som eskort. En algerisk man i Paris följer i smyg efter en olyckligt gift kvinna. Rose möter upp med sin älskare i London för att göra slut med honom. Ett par främlingar lär känna varandra när deras flygplan tvingas landa i Denver. I rollerna ses bland andra Jude Law, Anthony Hopkins, Rachel Weisz och Ben Foster.

05.35Ambassaden Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. Säsongsavslutning. En man som sitter i fängelse i väntan på sin dom lider av njursten. En ung man hävdar att han tappat bort sitt pass men Bee fattar misstankar. Ett par som nyligen fött barn behöver hjälp med att ta sig till Australien och en familj är med om ett inbrott.