MENY

TV4

06.00Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2003. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter värderade. En uppsättning av musikalglas och Harry Lauders piano ger en musikalisk klang till Michaels och experternas besök i Dumfries. De hittar också ovanligt silver, en värdefull docka och en kollektion teckningar av Beatrix Potter.

07.00Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Lotta Lindgren reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. "Bygglov" söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Brand Mogren bor på en gård i Götene. Här finns det mesta förutom en plats att umgås på utomhus. "Bygglov" kommer till undsättning och bygger en terrass längs hela boningshusets baksida. Det blir en lounge, matplats och spa.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11.30Så mycket bättre - Guldkorn Svenskt underhållningsprogram från 2018. Snart 10årsjubilerande programserien Så mycket bättre firas med ett axplock av avsnitt från de gångna åren. Vi får på nytt njuta av Lasse Berghagens, Tomas Ledins, Magnus Ugglas, Carolas och Tommy Nilssons dagar från de gotländska sommrarna. Säsongsavslutning. Vårt sista guldkorn är Tommy Nilssons dag från 2016 där artisterna Jill Johnson, Little Jinder, Magnus Carlson, Lisa Ekdahl och Danny Saucedo tolkar hans låtar och får prova på något som varit Tommys extraknäck i nästan 30 år.

13.15Mandelmanns gård Svensk dokumentärserie från 2018. Här inspireras vi när Gustav och Marie Mandelmann lagar nya påhittiga maträtter, introducerar oss för den busiga hunden Bosse och myser med gårdens nya katter. Vi får även följa med på spännande byggprojekt och ta del av odlingsglädjen i trädgården. Gustav tar traktorn till Britt och Sven för att hämta gamla saker han kan renovera hönshuset med. Ett påfågelpar flyttar in på gården och Gustav och Marie firar sin 25:e bröllopsdag, där deras slitna vigselringar får nytt liv.

14.25Playmakers Svensk realityserie från 2018. Realityserie om sex färgstarka tjejer som lever glamourösa liv tillsammans med sina killar, som är fotbolls-, hockey- och golfproffs. Vi följer tjejernas händelserika vardag medan de ständigt anpassar sig efter ett nytt liv. I Göteborg överraskar Josefine Ringblom Berg sin allra bästa vän med en Mia med en möhippa. Jennifer befinner sig i Paris och gör ett exklusivt besök på modehuset Christian Diors högkvarter. Sanne lanserar sin ansiktsmask, det är dags för photoshoot.

14.55Kungahuset 2018 Jesper Börjesson har under året följt Kungafamiljens arbete både hemma i Sverige och på resor runt om i världen. Här följer han bland annat med Kronprinsessparet på en känslosam resa i Mellanöstern och Kungaparet på ett stort statsbesök i Japan. Nu har ätten Bernadotte varit landets regenter under 200 år och Drottning Silvia fyller 75 år medan hon ger sin syn på att åldras och vara vår Drottning.

15.55Torpet Svensk realityserie från 2019. Realityserie från 2019. Här fortsätter utslagna deltagare från årets säsong av Farmen kampen om att komma tillbaka till gården och vinna tävlingen. Livet på torpet är simpelt, men om de klarar sina uppdrag får de belöningar som gör livet lättare. Säsongsstart. Nu får utslagna Farmen-deltagare en chans att kämpa sig tillbaka till tävlingen. Men innan den första torparen anländer möts vi av en överraskning. Vad är torpet för en plats egentligen? Den första kampen är redan nära.

16.55Sveriges mästerkock Svensk matlagningstävling från 2019. Här tävlar svenska amatörkockar när de tar steget ut från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Inför juryn, bestående av Markus Aujalay, Leif Mannerström och Mischa Billing, visar de upp sina kulinariska kunskaper. Det är dags för lagtävling och uppgiften är att skapa varsin pasta med köttfärssås. Men självklart har juryn en twist som gör det hela betydligt svårare. De som inte lyckas övertyga juryn hamnar i elimineringstävling där ärtsoppa står på menyn.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Bingolotto Direktsänt spelprogram. Direktsänt spelprogram. Det här är den 35:e säsongen som sänds i 24 avsnitt. Programledaren Rickard Olsson bjuder på bingospel, välkända gäster och underhållning från Bingolotto-studion i Göteborg.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten

19.25TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

19.30Bingolotto Direktsänt spelprogram. Direktsänt spelprogram. Det här är den 35:e säsongen som sänds i 24 avsnitt. Programledaren Rickard Olsson bjuder på bingospel, välkända gäster och underhållning från Bingolotto-studion i Göteborg.

20.00Farmen Svensk realityserie från 2019. Nya deltagare är redo att leva ett liv utan uppkoppling, smarta telefoner, el och rinnande vatten – precis som man gjorde på 1800-talet. Men vistelsen är också en tuff tävling som kräver både taktik och rackarspel. Programledare Paolo Roberto. Än är den tuffa veckan inte över för farmarna. Dolda planer avslöjas när det är dags för andrekämpeval. En farmare har spelat för hårt och riskerar att bli hemskickad av Paolo. Samtidigt försöker djuren på gården ställa till det för farmarna.

21.00Jack Ryan Chris Pine, mest känd som Kapten Kirk i de senaste ”Star Trek”-filmerna, blir den fjärde skådespelaren (efter Alec Baldwin, Harrison Ford och Ben Affleck) att spela Tom Clancys romanhjälte Jack Ryan. Filmen innebär en nystart för CIA-analytikern Jack Ryan, och vi får följa honom från Londonstudier, via tiden som marinsoldat i Afghanistan, till CIA-rekryteringen och ett farligt uppdrag i Moskva.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

22.15Jack Ryan Chris Pine, mest känd som Kapten Kirk i de senaste ”Star Trek”-filmerna, blir den fjärde skådespelaren (efter Alec Baldwin, Harrison Ford och Ben Affleck) att spela Tom Clancys romanhjälte Jack Ryan. Filmen innebär en nystart för CIA-analytikern Jack Ryan, och vi får följa honom från Londonstudier, via tiden som marinsoldat i Afghanistan, till CIA-rekryteringen och ett farligt uppdrag i Moskva.

23.15Dirigenten Svensk thrillerserie från 2019 med Adam Pålsson. Svenskt spänningsdrama i åtta delar, regisserat av Oscarsnominerade Mikael Håfström. Den unge finansmannen Tom Blixen (Adam Pålsson) arbetar för ett riskkapitalbolag i 90-talets Moskva när han plötsligt dras in i en spiral av hämnd, svek och död. Tom åker till Sverige i sin jakt på sanningen men där gör sig hans förflutna påmint, någon är ute efter honom och skyr inga medel. Skurov är hårt ansatt och blir beordrad att gripa Tom till varje pris. Olga förstår att hon inte är säker någonstans.

00.15Brottsjournalen Svenskt kriminalmagasin från 2019. Leif GW Persson och Jenny Strömstedt följer både utvecklingar i profilerade rättegångsprocesser och ger senaste nytt i pågående brottsutredningar. Här tas bland annat mordet i Kalamark upp, samt giftmordet i Norrtälje och mordet på Fatima Berggren. År 2016 anmäls 33-årige Ali Reza försvunnen i Göteborg. Nu vänder sig polisen till Brottsjournalen i hopp om att få in tips från allmänheten. Vi tittar dessutom närmare på giftmordet i Norrtälje, där en guldsmed misstänks ha blivit förgiftad.

01.15Kalla fakta Svenskt granskande samhällsmagasin 2019. Kalla fakta-redaktionen granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer. Säsongsstart. I ett mejl till Kalla fakta vädjade 23-årige Oskars föräldrar om hjälp. Kort därefter var sonen död. Vi följer med när redaktionen granskar bristerna inom psykiatrin och missbrukarvården. Varför fick Oskar ingen hjälp av psykiatrin?

02.15MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 2016. Den unge agenten Angus "Mac" MacGyver startar en hemlig organisation som lyder under USA:s regering. Där använder han sig av sin ofattbara kunskap om vetenskapliga discipliner och sin till synes outtömliga problemlösningsförmåga för att rädda liv. Teamet åker till Malaysia för att leta efter Ralph Kastrati men när han blir nedskjuten av en terrorist går allt fel.

03.10MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 2016. Den unge agenten Angus "Mac" MacGyver startar en hemlig organisation som lyder under USA:s regering. Där använder han sig av sin ofattbara kunskap om vetenskapliga discipliner och sin till synes outtömliga problemlösningsförmåga för att rädda liv. Teamet måste hitta en rysk vetenskapsman som känner till lösenorden till en bomb. Sedan beger de sig till Kosovo.

04.05Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock och Watson får i uppdrag av en mystisk man att leta reda på Ezra som är på flykt efter att ha läckt hemligstämplad information. Spåren leder dem till en grupp nätaktivister och en kvinna som håller Ezra gömd. Men när de kommer till hennes lägenhet har Ezra flytt och dödat kvinnan. När gruppen upptäcker att Sherlock och Watson söker efter Ezra gör de allt för att sabotera för dem i cyberrymden. Watson bestämmer sig för att börja nätdejta.

05.10Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Paul utforskar kuststaden Miami med dess art déco-byggnader och rullskridskoåkande invånare. Han återupptäcker Floridas stolthet key lime pie på Joe's Stone Crab och träffar en kubansk bagare som visar upp sina guava pastelitos.