MENY

TV4

05.55Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2011. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Deltagarna tar sig an pajer. De försöker imponera på domarna med en egen variant av en paj som faller hela familjen i smaken. Den tekniska utmaningen går ut på att baka sex olika slags fläskpajer. Till sist blir det marängpajer.

06.55Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie. Matte Carlsson, Willy Björkman och Madeleine Müller Lightner reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Fornander i Stavsjö består av mamma Lotta, pappa Oscar och sönerna Svante och Folke. De bor i ett gammalt missionshus på 200 kvadratmeter, men på grund av tidsbrist och ekonomin behöver de hjälp med att renovera. Bygglovsgänget tar sig an familjen och bygger två nya sovrum och ett entréplan med plats för tv-hörna. Taket målas om och det stora rummet inreds till matsal och vardagsrum. Willy och Matte bygger även en hallmöbel.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11.30Så mycket bättre Svenskt underhållningsprogram från 2018. Christer Sjögren, Stor, Linnea Henriksson, Eric Gadd, Charlotte Perrelli, Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau möts på Gotland där de bor ihop under 10 dagar. Det blir unika tolkningar av varandras musik och vi lär känna artisterna i ett nytt ljus. Stor tar sovmorgon på sin dag och de andra får hugga i för att allt ska gå enligt planerna. Men varför måste Eric och Christer gräva en grop? Stor tappar hakan av Linneas låtval och Christer lockar fram känslor när han sjunger om sin pappa.

13.00Bonde söker fru Svensk realityserie från 2018 med Linda Lindorff. Här får vi följa nya kärlekstörstande singelbönder, som alla drömmer om samma sak – att träffa någon att dela livet med. Bönderna har fått brev från sina brevskrivare och några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde. Programledare är publikfavoriten Linda Lindorff. När Susanna förbereder inför kvällens festligheter som ska ske på gården får hon ett oväntat besked. På Simons gård växer sig känslorna allt starkare och när han väljer att gå iväg med en av tjejerna, smyger sig svartsjukan på hos vissa andra.

14.00Mumbo jumbo Svenskt humorprogram från 2018. Svenskt veckoaktuellt humorprogram som skojar om vår populärkulturella samtid med träffsäkra imitationer och höga frisyrer. Se klockrena sketcher och parodier med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson. Svenskt veckoaktuellt humorprogram som skojar om vår populärkulturella samtid med träffsäkra imitationer och höga frisyrer. Se klockrena sketcher och parodier med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson.

14.30Studio: UEFA Nations League

14.55UEFA Nations League: England - Kroatien

15.50Studio: UEFA Nations League

16.00UEFA Nations League: England - Kroatien

17.00Studio: UEFA Nations League

17.20Drottninggatan Strax före klockan tre den 7 april 2017 kapade en man en lastbil och körde in på Drottninggatan i Stockholm med mål att döda så många som möjligt. Ett dåd som fick konsekvenser över hela landet.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Bingolotto Direktsänt spelprogram. Direktsänt spelprogram. Det här är den 34:e säsongen som sänds i 19 avsnitt. Programledaren Rickard Olsson bjuder på bingospel, välkända gäster och underhållning från Bingolotto-studion i Göteborg. Programledare Rickard Olsson gästas av Lasse Stefanz och Jenny Silver. Husband under ledning av Mattias Bylund.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten Sportnyheter. Det senaste inom sportnyheter.

19.25TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Bingolotto Direktsänt spelprogram. Direktsänt spelprogram. Det här är den 34:e säsongen som sänds i 19 avsnitt. Programledaren Rickard Olsson bjuder på bingospel, välkända gäster och underhållning från Bingolotto-studion i Göteborg. Programledare Rickard Olsson gästas av Lasse Stefanz och Jenny Silver. Husband under ledning av Mattias Bylund.

20.00Parlamentet Svensk underhållningsserie från 2018. Här gör de politiska blocken upp om makten varje vecka. Frispråkighet och snabba repliker premieras. Lagen siktar både högt och lågt och ger med träffsäker satir och ironi en humoristisk bild av dagens samhälle. I det blå laget tävlar Måns Möller, Bianca Kronlöf och André Wickström. De ställs mot Henrik Hjelt, Anders "Ankan" Johansson och Annika Andersson i det röda laget.

21.00Hellenius hörna Svensk talkshow med David Hellenius från 2018. David Hellenius möter i sin talkshow kända och aktuella gäster. Med humor och värme får vi lära känna välkända ansikten och njuta av artistuppträdanden. Den tionde säsongen gästas av bland andra Zara Larsson, Andreas Granqvist, och Sarah Sjöström. Säsongsavslutning.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

22.10Wallander - vålnaden Svenskt kriminaldrama från 2009. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Ett hus brinner ner efter en gasexplosion och en man dör och en kvinna skadas svårt. Fallet rubriceras som mordbrand och hamnar på Kurt Wallanders bord. Snart visar det sig att den döde mannen haft en affär med sin kompanjons fru och man misstänker genast att det är kompanjonen som är förövaren. När även denne man hittas brutalt mördad i sitt hem blir Wallander tvungen att söka sig tillbaka till männens förflutna med hopp om att hitta förövaren.

00.10Sthlm Rekviem Svensk kriminalserie från 2018 med Liv Mjönes och Jonas Karlsson. Svensk kriminalserie baserad på Kristina Ohlssons romaner. Efter en tragisk bilolycka börjar Fredrika Bergman jobba som civil utredare inom polisen. Följ med när hon, Alex Recht och Peder Rydh löser mordfall i ett våldsamt och ondskefullt Stockholm. När två judiska pojkar rövas bort på väg till sin träning hamnar föräldrarna i konflikt med varandra om var skulden verkligen ligger. Fredrika är gravid i sjunde månaden men hennes lycka svärtas av den nystartade utredningen.

01.10Brottsjournalen Svenskt kriminalmagasin från 2018. Leif GW Persson och Jenny Strömstedt tittar närmare på uppmärksammade aktuella brottsfall och kriminalitetens natur med nya perspektiv. De tar fram sanningen bakom tidningsrubrikerna, kommer med djupgående analyser, och undersöker ouppklarade fall. Hovrättsförhandlingarna mot den så kallade Kulturprofilen har inletts, kommer domen att förändras? 12-årige Dantes försvinnande har berört hela Sverige, nu tas det hjärtskärande fallet upp i studion. Leif tittar närmare på Stureplansmorden från 1994.

02.10Pelé: Birth of a legend Pelé: Birth of a Legend är ett amerikanskt biografiskt drama från 2016. Den brasilianske fotbollslegenden Pelés uppväxt och tidiga framgångar skildras här. Pelé föddes i slummen och den fattiga barndomen var full av motgångar. Trots det visade han tidigt en unik och okonventionell spelstil och tack vare sin sprudlande energi övervann han de dåliga oddsen.

04.20Husjägarna Brittisk livsstilsserie från 2017. Mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp hjälper husletare i behov av expertis att hitta sina nya drömhem runtom i Storbritannien. Varje husjakt är en utmaning när alla har långa önskelistor, stora drömmar och budgetbegränsningar. I Reading hjälper Kirstie Chloe leta efter sitt första egna hem, föräldrarna hjälper till ekonomiskt och pappa Clive har lite för mycket att säga till om. Lärarna Richard och Jo behöver Phils hjälp när de behöver ett hem innan skolterminen börjar.