MENY

TV4

07.00Tina i fjällen Svensk matlagningsserie från 2018. Tina Nordström bjuder in personer till Lofoten och Svalbard i Norge. Tillsammans med sina gäster Sanna Nielsen, Petter, Anders Svensson och Ebbot Lundberg tar sig Tina ut på äventyr och aktiviteter. Det blir även massor av matlagning. Tina har begett sig till Svalbard där hon får besök av före detta fotbollsspelaren Anders Svensson. De åker hundspann ut i vildmarken och Tina utsätter Anders för en fotbollsutmaning. Tina besöker också en svensk familj som bosatt sig på Svalbard och får reda på hur livet skiljer sig från hemma i Sverige. Tillsammans lagar Anders och Tina tacos på renfilé. De gör även en inkokt lax med äggröra och Tina fixar en snabblagad lasagne på det hon hittar i kylskåpet.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11.30Vad blir det för mat Svensk matlagningsserie från 2008. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per blandar husmanskost med internationella influenser. Per Moberg ger sig ut på sjön för att fånga strömming, men när fiskelyckan sviker tvingas han bege sig till fiskhandlaren för att få tag på den. Hemma i köket ute vid Tullgarns slott steker han upp dessa och serverar dem tillsammans med ett hemlagat potatismos. Till förrätten hämtar Per inspiration från den italienska ön Capri och gör en sallad med mozarella, paprika och kronärtskocka i olja. Som avslutning på middagen blir det en annorlunda dessert när han lagar en variant på klappgröt, som görs på mannagryn.

12.00Skidskytte: Världscupen Holmenkollen Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Damernas jaktstart.

12.40Stjärnornas stjärna Svenskt underhållningsprogram från 2018. Åtta artister gör upp i en musikalisk mångkamp där de framför tolkningar av kända hits. En panel ger dem feedback och varje vecka måste en deltagare lämna tävlingen, vem det blir är upp till tittarna. Programledare: Petra Mede. Programstart. Artisterna tar sig an temat country och det bjuds bland annat på First Aid Kits Emmylou, Alan Jacksons Chattahoochee och Dolly Partons Jolene. Ingen artist röstas ut i dag, rösterna de får tar de med till nästa program.

14.30Skidskytte: Världscupen Holmenkollen Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Herrarnas stafett.

16.25Anders knackar på Svensk livsstilsserie från 2018. Anders Öfvergård flyttar in hos en känd person men han vet inte vem det är innan han knakar på. Under några dagar lär de känna varandra och det bjuds på nyfikna samtal. Anders hjälper även till med något värdarna behöver åtgärdat. Anders kliver innanför dörren till ett annorlunda hem fullt av växter, bilder på nakna män och Sagan om ringen-lego. Det visar sig att han är hemma hos Rickard Söderberg och hans sambo. Anders försöker få ordning på parets havererade balkongrenovering, sorgliga växtvägg och gamla trasiga vattenfall. Nätterna fylls av vin, opera och legobygge.

17.25Brynolf & Ljung - Street magic Svensk underhållningsserie från 2016. Peter Brynolf och Jonas Ljung tillhör några av världens bästa trollkarlar och nu ska de trolla för svenska stjärnor. De ger sig ut på gator, hem till kända svenskar och till deras arbetsplatser för att bjuda på magiska tricks till gästernas skräckblandade förtjusning. Brynolf och Ljung får skådespelarna Maria Lundqvist och Ola Forssmed att tappa minnet och leker med elden inför en häpen Eric Saade. Övriga medverkande är bland andra Kristin Kaspersen, Lasse Åberg, Sven Melander, Hasse Brontén, Gustav Norén, Alexandra Bring och Isa Tengblad.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Bingolotto Dirketsänt spelprogram. Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg. Agneta Sjödin gästas av minnesmästaren Jonas Von Essen. Uppträder gör Barbados och Mattias Bylund leder husbandet.

19.00TV4Nyheterna Nyheter.

19.10Sporten Sportnyheter.

19.25TV4Vädret Väderprognos.

19.30Bingolotto Dirketsänt spelprogram. Det bjuds på bingospel och välkända gäster från Bingolotto-studion i Göteborg. Agneta Sjödin gästas av minnesmästaren Jonas Von Essen. Uppträder gör Barbados och Mattias Bylund leder husbandet.

20.00Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Säsongsavslutning. Det är dags för final men Wincent förväntar sig att uppdragen ska vara genomförda. De gamla deltagarna har valt den sista förstekämpen och det bär av till tinget. Sedan är det dags för final för de två sista kämparna.

21.00Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Säsongsstart. De sexton deltagarna, som är fördelade på två lag, slungas rakt in i sin nya verklighet och ställs genast inför en tävling där ett misslyckande får ödesdigra konsekvenser. Frågan är vem man kan lita på och vem som är fiende.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Unknown Unknown är en amerikansk dramathriller från 2011. Vetenskapsmannen Martin Harris är i Berlin med sin fru för att medverka på en forskningskonferens. Men så råkar han ut för en svår bilolycka och hans liv förändras i ett slag. När han får lämna sjukhuset söker han upp sin fru som hävdar att hon inte vet vem han är och att hon lever nu med en annan man som utger sig för att vara Martin. Martin inser att någon är ute efter att skada honom och han tvingas fly samtidigt som han måste försöka bevisa vem han är.

00.30Modus Svensk thrillerserie från 2017. Den amerikanska presidenten Helen Tyler är på statsbesök i Stockholm när hon plötsligt försvinner under mystiska omständigheter. Inger Johanne och Ingvar dras in i jakten men snart står det klart att det inte går att lita på någon. Polisen sätter in alla resurser de har i sökandet efter den amerikanska presidenten. Inger Johannes förflutna kommer i kapp henne när Ingvar blir kontaktperson åt Warren Schifford.

01.30Riviera Brittisk thrillerserie från 2017. Georgina är nygift med miljonären Constantine och lever jetset-liv på franska rivieran. Men när Constantine dödförklaras efter att en yacht exploderar dras hon in i en farlig jakt på sanningen. Säsongsavslutning. Georgina är fast besluten att rädda sin familj. Medan hon förbereder sig för en uppgörelse med fienden skyddar Negrescu och hans män de övriga i familjen.

02.30Like Minds Like Minds är en australisk/brittisk rysare från 2006. Den intelligente och priviligerade 17-åringen Alex Forbes grips för mordet på sin rumskompis Nigel Colby efter att han hittats på en tågstation med Nigels döda kropp i sin famn. Polisen tar in psykologen Sally Rowe för att avgöra om han kan dömas som vuxen. Hon lär sig mer om pojkarnas snåriga vänskap som kantas av hemligheter och en besatthet av Tempelriddarna. Snart dras hon i deras bisarra värld och upptäcker att allt inte är som det ser ut att vara.

04.45Köket Svensk matlagningsserie från 2017. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks. Konditorn Roy Fares bakar kolacupcakes.

05.10Vad blir det för mat Svensk matlagningsserie från 2008. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per blandar husmanskost med internationella influenser. Med hjälp av sin familj lagar Per Morberg svensk husmanskost i form av isterband och stuvad potatis. Till efterrätt bakar han en svartvinbärspaj. Familjen får även en middagsgäst, Pers gode vän Bengt Frithiofsson, vinexpert och författare.