MENY

TV10

06.00Alaska State Troopers I Mat-Su-dalen jagar polisen ett par tjuvar genom det snöiga skogslandskapet.

06.50Alaska State Troopers Polisen kämpar för att rädda personer som försvunnit när de varit ute med sina snöskotrar.

07.35Alaska State Troopers Polisens försök att gripa en farlig och efterlyst man resulterar i en fartfylld biljakt.

08.30Guldjägarna i Australien Dirt Dogs beger sig till Kalgoorlie för att behandla guldet från deras lakningsanläggning, och Kellie och Henri för en kamp mot klockan för att få ett lönsamt hyreskontrakt.

09.30Guldjägarna i Australien Dirt Dogs-gänget tror att de kan dra in en miljon dollar under året, Gold Gypsies-gänget har höga förhoppningar om ett nytt arrendeområde och Scrappers-gänget har byggt en behandlingsanläggning.

10.30MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

11.40MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

12.45Storage Wars Brandi handlar ensam i Long Beach, men sedan dyker Jarrod upp och uttrycker sina åsikter om hennes inköp.

13.15Storage Wars Barry dyker upp i Inglewood på motorcykel och med stora planer. Herb och Mike hör ljuv musik och Jarrod och Brandi använder gamla trick mot nya köpare.

13.45Storage Wars Både Barry och Jarrod utmanas av en ny köpare i Burbank. Barry får en anledning att besöka sin skomakare, och Barry och Mike träffar en timid typ.

14.15Storage Wars Darrell försvarar sitt territorium, Ivy hittar ett verktyg hon aldrig sett förr, och Jarrod och Barry fyller sin nya butik med varor.

14.45Storage Wars Jarrod och Brandi hittar några leksaker, bröderna Harris letar efter en stjärna på Hollywood Walk of Fame, Ivy försöker krypa ur ett hål och Barry satsar på säkra kort.

15.15Storage Wars Barry får två auktionsänglar som ger honom ett leende på läpparna med den legendariske brottaren Rowdy Roddy Piper. Nybörjaren Rene och Casey köper en staty som kan vara värdefull.

15.45Storage Wars Bröderna Harris kamouflerar sig, Jarrod och Brandi riktar sin uppmärksamhet mot välgörenhet, Barrys fynd tar honom till skidbacken, och Darrell hittar en rejäl stång.

16.15Storage Wars Jarrod får ett nytt smeknamn då han hittar något han brukade samla på. Mike köper något Herb inte vill ha, och Barry återförenas med en gammal vän.

16.50MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

17.55MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

19.00American Pickers Frank blir lyrisk när han hittar oljekannors heliga gral. Senare får killarna en unik inbjudan till en herrgård i Newport där de snart är redo att lägga stora pengar på några ovanliga dyrgripar.

20.00American Pickers På en mjölkfarm i Connecticut verkar tiden ha stått stilla, och snart hittar killarna flera intressanta objekt. I Vermont hittar de även ett par ovanliga skidor till en Model T Ford.

21.00Drain the Oceans Spännande bevis på undervattenscivilisationer hittas under havsytan. Men är de här gamla civilisationerna det länge eftersökta Atlantis eller geologiska olyckor?

22.05Drain the Oceans Med hjälp av toppmodern teknik avslöjar vi Stilla havets eldring – en undervattensbädd av vulkaner, megajordbävningar och enorma tsunamis.

23.05Drug Wars USS Rentz jagar en svårfångad smugglare på Stilla havet mitt i natten. Samtidigt beger sig den panamanska styrkan ut på en rutinpatrullering vilket utvecklar sig till något helt annat.

23.35Drug Wars Från militära operation på land och till havs, till undercover-agenter och informatörer. Vi får en inblick i de största tillslagen under åren av Operation Martillo.

00.05Drug Wars Amerikanska kustbevakningen påbörjar en 90 dagar lång operation på Stilla havet, nära Panama, för att stoppa drogsmuggling på väg från Colombia och Peru.

00.35Drug Wars USCG Boutwell mottar information om en potentiell smugglare på väg till havs med lasten full av droger, men när de närmar sig för att undersöka saken lägger den misstänkta gasen i botten.

01.05Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.35Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.05Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.35Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.00Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.25Science of Stupid Vetenskapen kan visa oss varför våra upptåg ibland går snett.

03.50Science of Stupid Vetenskapen kan visa oss varför våra upptåg ibland går snett.

04.15Science of Stupid Att glida ner för räcket i en trappa betyder att man hamnar på marken. Se folk som tar Ice Bucket-utmaningen få smällar i huvet.

04.40Science of Stupid Under vintern kan det vara kul att vistas bland snö och is - om man är försiktig, och inte beter som vissa ambitiösa spänningssökare.

05.05Carnival Eats En titt på de kulinariska upplevelser som serveras på olika karnevaler och hur det kommer sig att karnevaler har blivit kända som gastronomiska "freak shows".

05.30Carnival Eats En titt på de kulinariska upplevelser som serveras på olika karnevaler och hur det kommer sig att karnevaler har blivit kända som gastronomiska "freak shows".