MENY

TV10

06.00Highway Patrol En mysteriemotorist ger polisen huvudvärk. Polisen hämtar upp med en upprepningsbrott, men han springer unna.

06.30Highway Patrol Polisen upptäcker en ung kvinnlig förare som reser vid 151km/h. En förare som talar på sin mobiltelefon under körning förnekar det när polisen drar henne över.

07.00Highway Patrol En höghastighetsjakt efter en motorcyklist förvandlas till en människojakt. En ung kvinna om kör utan sitt provkörningskort.

07.30Highway Patrol En senior konstapel får ingen respekt från passagerarna i en bil som ser väldigt suspekt ut.

07.55Highway Patrol En rutinkontroll tar en bizarr vändning och en ung förare som åkt fast för fortkörning försöker snacka sig ur problemet.

08.30Highway Patrol En avstängd förare kallar på förstärkning och situationen hettas upp. En cyklist på en gångbana visar vad man inte ska ha på sig om man blir stoppad av polisen.

09.00Yukon Gold Snön vid Moose Creek skapar farliga förhållanden. Karl brottas med flera maskinproblem och Bernie förlorar en medlem i teamet.

10.00Yukon Gold Ken och Guillaume kanske har hittat ett storfynd. Bernies maskiner går sönder och avslutar potentiellt hans säsong för tidigt.

11.00MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

12.05MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

13.15Storage Wars Köparna återvänder till Santa Ana i Kalifornien. Men återföreningen blir allt annat än lukrativ.

13.45Storage Wars Auktionen utvecklar sig till en stor cirkus när köparna kommer till Irvine. Spänningarna är märkbara mellan "The Mogul" och "The Young Gun".

14.15Storage Wars Jarrod och Brandi förälskar sig i en depå med möbler. Dave satsar på en smyckesdepå som skulle kunna bli en köpares bästa vän.

14.50American Pickers Mike kikar på gammal pilotutrustning i New England.

15.50American Pickers En sällsynt racerbil, järnvägsreliker, en gammal cigarettleksak och ett gevär är några av fynden som hittas.

16.50MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

17.55MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

19.00American Pickers Mike och Frank får tillgång till en antikaffär med tio våningar.

20.00American Pickers Killarna återvänder till Hobo Jack’s skrotsamling i Illinois.

21.00Formel 1 Highlights Höjdpunkter från racet vid The Sochi Autodrom i Sotji, den 27 sept 2020.

22.00Ross Kemp on Gangs Ross möter kriminella som reformerats, de visar honom de farliga gatorna i Belize City som styrs av gäng.

23.00Ross Kemp on Gangs Ross och hans team åker till Kenya för att försöka ta reda på varför landet, som en gång betraktades som Afrikas juvel, idag präglas av total kaos.

00.00Drug Wars Efter att ha lyckats lokalisera en venezuelansk kartell i Dominikanska republiken förbereder den lokala polisen en operation för att fånga de snabba båtarna på väg mot ön.

00.30Drug Wars I Panama arresterar polisen två smugglare som hävdar att lokala gäng har stulit deras droger. Nu börjar jakten för att hitta de skyldiga.

01.00Drug Wars Den amerikanska kustbevakningen får information om en stor last med droger, på väg från Colombia till Panama, i en liten båt.

01.30Fången på främmande mark Brittisk realtiy från 2014.

02.25Fången på främmande mark Brittisk realtiy från 2014

03.20Fången på främmande mark Brittisk reality från 2014

04.10Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

04.40Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

05.05Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

05.30The Gadget Show Fitbit har precis släppt sin första smartwatch, och anser sig minst lika bra som nya Apple Watch S3. Båda lovar samma funktioner, men vilken gör det bättre?