MENY

TV10

20.00American Pickers Jackie "Hollywood" visar upp sitt otroliga galleri på Staten Island. Ett par från Pennsylvania har fyllt två lagerhallar med sin enorma samling. I Iowa får Danielle in en sällsynt scooter.

21.00Pawn Stars Pawn Stars kollar in ett skrivbord som tillverkats av Dr, Samuel Mudd när han satt i fängelse för rollen han hade i mordet på Lincoln.

21.30Pawn Stars Upp med händerna de som vill se en plansch med den legendariske brottslingen John Dillinger.

22.00Hunting Hitler Bob Baer och hans team av elit-utredare ger oss en närmare titt på Adolf Hitlers sanna öde.

23.00Hunting Hitler Med hjälp av nya undersökningsstrategier så effektiva att de ledde till att Osama bin Laden fångades upptäcker teamet att Hitler hade två flyktplaner för att lämna Tyskland.

00.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

01.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

02.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

02.55Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

03.45Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

04.40Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

05.05What Went Down I What Went Down bjuds vi på världens bästa tabbar från sportvärlden. Se en uppsjö otroliga prestationer och galna klavertramp, samt de pinsamma resultat de ofta leder till…

05.30Science of Stupid Det är bäst att man lär sig fysikens lagar, annars kan man få en enkel resa rakt ner i asfalten.