MENY

Sjuan

06.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Livet har inte alltid varit lätt för syskonen Tony och Lynn. För att bryta trenden har de nu valt att flytta permanent till paradisön Antigua. Men en så pass stor flytt kräver att boendet känns helt rätt, därför tar de hjälp av mäklaren Scarlette.

07.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Alan och Carol har spenderat de senaste tio åren med att planera deras pension. Många saker har de varit oeniga om men aldrig själva platsen. Nu gäller det bara att hitta en fastighet som faller båda i smaken, något som är lättare sagt än gjort.

08.00Hundar utan hyfs Säsongsavslutning. Designern Kelly har problem med att få styr på sin hund Teddy. Hunden vägrar lyssna men kanske grundar sig problemen i Kelly´s beteende? I Nottingham hjälper Graeme Tracey vars chihuahua är för beskyddande mot deras dotter.

09.00Hundar utan hyfs Säsongsstart. Grand danoisen Trip äger på sociala medier, men hans kontrollbehov går ut över sin ägares personliv. Kan Graeme hjälpa ägare Ellie att få tillbaka kontrollen och kanske få Trip att tillåta någon in i sitt kungarike.

10.00Amazing Hotels Giles och Monica reser till Kenya där de upptäcker det unika hotellet Giraffe Manor, där gäster får bo i harmoni med giraffer. De besöker även Sasaab Lodge som ligger på mark ägd av Samaburufolket, vilka får ekonomiskt bidrag för varje gäst.

11.00Jorden runt med tåg Tony befinner sig i Mexiko och vill veta mer om landets band till USA. Han börjar sin resa i landet med att åka genom Copper Canyon till Chihuahua. Därefter besöker han "mordens huvudstad" Suarez innan han anländer till gränsstaden El Paso i USA.

12.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? De nygifta husjägarna Lildonia och Cory från London kan inte vänta med att starta en familj. Den enda pusselbiten som saknas är ett hus och siktet är inställt på Barbados. Danni Menzies visar paret fem fantastiska alternativ att välja mellan.

13.00Mys bröllop Nu är det hög tid att ordna ringar till brudparet och My tar hjälp av sin vän Malin som tillverkar smycken av gammalt guld och silver. My lagar surkål till mingelrätten och Putte har en vision om att själv tillverka borden till festlokalen.

14.00Lyxhotellet Savoy Det är dags för den mest lönsamma tiden på året för hotellet. Varje avdelning förbereder sig på bästa sätt för galna och hektiska dygn och hotellet är fullbokat sedan en lång tid tillbaka.

15.00Skenet bedrar Seriestart. Hyacinth får skämmas ögonen ur sig när hennes åldrige far, naken, berusad och på en cykel, jagar det kvinnliga mjölkbudet.

15.36Skenet bedrar Hyacinth bjuder in kyrkoherden och hans fru på te. Trots rigorösa förberedelser händer det saker som Hyacinth inte har kontroll över.

16.20Skenet bedrar Hyacinths besök på sitt favoritslott blir inte som hon tänkt sig när hennes allt annat än blåblodiga släktingar bestämmer sig för att följa med.

17.00Trädgårdsmästarna Traceys trädgård är full av gammalt byggmaterial. Hennes nyligen bortgångna make Simon var medsökande till programmet men hann aldrig se sina drömmars trädgård komma till liv. Trädgårdsmästarna rycker ut för att uppfylla Simons sista önskan.

18.00Donals snabba supermat Donal Kehan visar hur du tillagar lamm med harissa, linssallad och vispad fetaost. Dessutom, ett vietnamesiskt fiskrecept, lasagne och köttbullar med en touch av thai. Till efterrätt bjuder Kehan på karamelliserade äpplen med granola.

18.30Donals irländska matäventyr Donal och Max reser vidare till Galway där möten med Connemara-hästar och en lektion i att valla får väntar. Donal tillagar färska ostron vid Kylemore Abbey, besöker en restaurang belägen vid Irlands enda fjord och tar en tur med en lokal fiskebåt.

19.02Utbyggnad deluxe En gammal stuga från 1600-talet har fått en modern och kompromisslös utbyggnad 400 år efter att stugan byggdes. Vi får även följa med Tinie när han besöker en familj som har en minst sagt spännande bågfönster.

20.05Love at Sea Romantiskt drama från Hallmark om festfixaren Olivia som får det prestigefyllda uppdraget att ordna ett event på en lyxkryssning i Karibien. Hennes bästa vän Alexandra, en mat- och livsstilsstjärna, ska vara värd för tillställningen. Men Olivia måste tampas med charmige Tony som är ny i rollen som chef på kryssningen. De båda måste hitta ett sätt att samarbeta för att allt ska gå som det ska.

22.00Mord i paradiset Säsongsstart. Poole lär sig att leva med det tropiska klimatet och den tillbakalutade livsstilen men varje dag innebär nya utmaningar. När ägaren till ett före detta sockerplantage hittas död med en machete i ryggen får en omöjlig nöt att knäcka.

22.58Mord i paradiset En ung nunna hittas död i sitt rökfyllda sovrum och vad som först ser ut som en tragisk olycka rubriceras snart som mord.

23.56Ett fall för Frost Säsongsstart. Frosts hus brinner ner och han måste tillfälligt flytta in hos en kollega. En mystisk kidnappare på motorcykel sätter Frosts skicklighet på prov. Ett tufft fall väntar och för en kidnappad kvinna börjar tiden rinna ut.

02.15Lastbilsmorden Det började med ett SOS-samtal från en lastbilschaufför i Essex, och slutade i morden på 39 vietnamesiska migranter, som hoppats på ett bättre liv i England. I den här dokumentären följer vi polisens arbete i en av Storbritanniens största brottsutredningar någonsin, och lyfter på locket till den undre världens kriminella handel med vapen, droger samt oskyldiga och utsatta människor.

03.30I en mördares fotspår Säsongsstart. Vännerna David Spencer, 13, och Patrick Warren, 11, försvann spårlöst 1996. Ingen kropp hittades, och ingen gärningsman åtalades. Polisen trodde vid deras försvinnande att de rymt hemifrån, och påbörjade inte brottsutredning på länge.

04.30Leilas supermat Leila lagar några brunchrätter som även barnen kan vara med och göra. Det bjuds på toast med grillad avokado, granola med chokladsmak och grekisk yoghurt samt glutenfria bananscones med nutella.

05.00Familjen Annorlunda Familjen Wahlström ger sig ut på hal is när de åker till på skridskobanan. Hos familjen Ilmrud överraskas mamma och pappa med en romantisk middag i köket av barnen. Hemma hos familjen Norrström är det dags för Mirkas förlossning.