MENY

Sjuan

06.00Ambulans: kod röd Säsongsstart. Ambulansteamet rycker ut till en svår trafikolycka där en tonåring blivit påkörd. En kvinna faller från sin häst under en ridtur och teamet befarar att hon brutit ryggen. En 71-årig kvinna ramlar och får svårt att kalla på hjälp.

07.00Ambulans: kod röd För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

08.00En plats i solen Ben Hillman har rest till Spaniens guldkust, Costa Dorada, med Alison och Martin från Sussex. Paret har precis firat silverbröllop och gått i pension, så det är ett perfekt tillfälle för dem att köpa ett semesterhus tillsammans.

09.00En plats i solen Sharon jobbar i vården och söker ett avslappnande hem i Torrevieja i Spanien. Nu är hon på plats med sin kompis Christiana för att leta efter en perfekt bostad. Huset måste ligga nära stranden och ha ett rum där hon kan syssla med sin hobby.

10.00En plats i solen Danni Menzies har begett sig till Benalmadena i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Sheila hitta ett familjevänligt boende för sig och barnen. Sheila vill hemskt gärna ha havsutsikt, men kommer det gå med hennes budget?

11.02SOS - Superstädarna Brennon och Richard styr sin kosa mot Upminster för att hjälpa mamman Natasha vars hem blivit för mycket för henne att hantera. Vid närmare undersökning av Natashas hus märker Superstädarna att huset inte bara är stökigt, det är ologiskt inrett.

12.02Write before Christmas Romantiskt drama från Hallmark där vi möter nyblivna singeln Jessica som bestämmer sig för att skicka julkort till fem personer som påverkat henne i livet: Hennes bästa vän, moster och bror, en gammal lärare samt en popstjärna vars musik inspirerat henne. Julkorten kommer att betyda mycket för mottagarna. Huvudrollerna i Write Before Christmas spelas av Torrey DeVitto och Chad Michael Murray.

13.56King of the Tigers Ross Kemp fortsätter att intervjua ägare till stora katt- och vilddjur. Han möter bland annat en man som har 46 giftiga ormar och en krokodilägare som har en ovanlig dödsönskan. Dessutom upptäcker han vad som kan ske när vilddjur rymmer.

14.58Skenet bedrar Hyacinth får en fix idé, hon och Richard ska köpa en sommarstuga. Det ska bara vara ett litet och billigt hus, men Hyacinths uppfattning om litet och billigt stämmer inte överens med andras.

15.37Skenet bedrar Hyacinth bestämmer sig för att göra ännu ett försök att hitta ett litet lantställe. Eftersom Richard har andra problem han måste reda ut åker i stället Elizabeth med som smakråd, vilket oroar Richard enormt.

16.20Skenet bedrar Hyacinth inviger sitt nya lantställe genom att bjuda in Emmet och Elizabeth på te. Men både hennes lantliga tebjudning och försöken att passa in i livet på landet går snett.

16.57Next Level Chef US De sju återstående deltagarna ställs inför en fusiontävling där de ska kombinera köken från två olika länder. Vilka rätter kommer att imponera på juryn och vilka tre matlagare skickas till elimineringen?

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Bingolotto Ladda upp för en dansant kväll när Sven Ingvars och Adolphson & Falk gästar Bingolotto! Lotta Engberg leder oss genom programmet.

20.00Robinson - Gränslandet Final i Gränslandet! Det är dags att utse årets vinnare av Gränslandet och den sista att få komma in i Robinson igen. Vägen dit blir allt annat än spikrak och det är på intet sätt självklart vem som lämnar Gränslandet sist.

21.00Hudson & Rex En ny och lovande hockeystjärna hittas död morgonen efter ett möte med det nya laget. Charlie och Jesse visar sig vara oense om vem de tror är skyldig. Vem av dem har rätt?

22.00Aurora Teagarden Mysteries - Last Scene Alive Ett filmteam från Hollywood kommer till Lawrenceton för en inspelning, men snart hittas filmens stjärna död i sitt omklädningsrum. Amatördeckaren Aurora Teagarden tar hjälp av sina vänner i The Real Murders Club för att sålla i listan med misstänkta, där en av dem är hennes forna pojkvän, deckarförfattaren Robin Daniels. Den sjunde filmen i deckarserien som bygger på Charlaine Harris böcker.

23.53Ett fall för Frost Frost undersöker om tre manliga lik som påträffats begravda i en triangelform kan vara del i en satanistisk ritual. När den hänsynslösa mediemogulen James Callum bestämmer sig för att sätta sitt avtryck på Denton får ingenting stå i hans väg.

01.57Ett lik i trädgården När en populär bibliotekarie försvinner efter en utekväll i Kentuckys delstatshuvudstad Frankfort kommer utredningen att kretsa till stor del kring familjehemligheter.

02.55Ett dödligt misstag När en ung frisinnad kvinna hittas mördad i sitt eget kök har polisen i Chicopee, Massachusetts en lista på misstänkta gärningsmän. Utredarna upptäcker snart att ledtråden som kan hjälpa dem att ta fast mördaren finns rakt framför deras ögon.

03.53Det okända Caroline Giertz och mediet Pierre Hesselbrandt hjälper Marie Larsson och hennes mamma Inger som bor i närheten av varandra i Fellingsbro. De verkar dela på mer än kvartersbutiken för de känner båda av en underlig närvaro i sina hem.

05.02Nurses Grace kastas in i en svår situation samtidigt som hon försöker skydda Naz. Keon får problem med en patient i handbojor. Ashley försöker medla mellan hennes patient och hans udda kompis. Wolf hamnar i ekonomisk knipa.