MENY

Sjuan

06.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Danny tycker att hans svärmor Alana är ett riktigt monster som lägger beslag på hans fru Nicoles tid med påhittade sjukdomar, ständiga telefonsamtal och besök. Nu vill Danny att Nicole sätter ner foten, annars ansöker han om skilsmässa.

06.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Sheila ber doktor Phil om hjälp med sin 17-åriga tonåring som är transgender och som hon kallar för sin son Joe. Tonåringen identifierar sig som Arianna och berättar att hon går från att vara man till att vara kvinna. Sheila är inte nöjd med utvecklingen och framför sina klagomål.

07.50Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Sheri tycker att hennes make Eric ständigt bråkar och gnäller när han inte får sin vilja igenom. Eric hävdar att han inte skulle behöva höja rösten om familjen följer hans regler. Doktor Phil påpekar att Eric blivit gripen av polisen över 40 gånger.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2011. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Säsongsavslutning. Det är dags för final och de fyra deltagarna använder sig av sina egna recept när de bakar till domarna Paul och Mary samt inbjudna vänner och familjemedlemmar.

11.30Sverige springer Magasinsprogram om löpning från 2018. Med svenska folksporten löpning i fokus får vi inspiration och coachning i träning av programledare Andreas Odén och löpexpert Anders Szalkai. De får sällskap av alltifrån elitidrottare och olympier till nybörjare och entusiastiska motionärer.

12.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2015. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins. De återstående elva deltagarna bakar 24 biscotti, en italiensk specialitet som ska vara smakrik och knaprig. Sedan blir det arlettes som är en tunn smördegskaka med kanel från sydvästra Frankrike. Deltagarna får visa vad de går för i den sista utmaningen där de ska göra en ätbar kexlåda som ska fyllas med 36 kakor i olika smaker. Domarna Mary och Paul förväntar sig att bagarna visar upp kreativa lösningar utan att göra avkall på smakerna.

13.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Men nu är det dags för nya äventyr när Jessica flyttar till Manhattan i New York. En dealer på ett kasino som anklagats för stöld blir huvudmisstänkt när hans chef hittas död.

14.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Men nu är det dags för nya äventyr när Jessica flyttar till Manhattan i New York. Jessica accepterar en förfrågan av sin vän Winston Devermore att som första kvinna någonsin tala på en exklusiv herrklubb. Men under kvällen mördas en av klubbens medlemmar och Winston ber Jessica att avslöja mördarens identitet.

15.00En unge i minuten Brittisk dokumentärserie från 2018. Brittisk dokumentärserie som följer de blivande föräldrarna och personalen på förlossningsavdelningen på Birmingham Women’s Hospital. I England föds det ett barn varje minut, dygnet runt. Både stora och små stunder på sjukhuset fångas dygnet runt. Tom, som tagit hand om sin far sen tonåren, trodde aldrig han skulle hitta kärleken men fann till slut Elly. Nu hoppas de att första födseln ska gå bra. Svetlana hade en traumatisk förlossning i Bulgarien och hoppas den här gången ska bli bättre.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2018. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Caroline Giertz beger sig, tillsammans med framstående medier, till svenska hem där de söker förklaringar till mystiska fenomen. På en gård i Småland hemsöks makarna Inger och Dennis av besökare från den andra sidan. När huset sedan ska lämnas över till nästa ägare hjälper mediet Lena Ranehag till med att rensa i hemmet - och det visar sig att en tragedi har skett.

17.00Fabriken inifrån Brittisk dokumentärserie från 2016. Några av Storbritanniens och världens största mat- och varuproducenter bjuder in till en intensiv resa där vi följer våra mest älskade varor, från råvara till produkt. Varor vi tar för givet i vardagen men inte kan föreställa oss att leva utan. Säsongsstart. Vi kikar närmare på en huvudingrediens i dagens viktigaste mål: frukostflingor. Gregg besöker Europas största flingproducent, medan Cherry tar reda på vad som händer med kroppen om man struntar i att äta frukost.

18.00Familjen Annorlunda Svensk realityserie. Vi följer tre storfamiljers vardag, hur de lyckas få ihop det så kallade livspusslet. Hur de hanterar och löser med- och motgångar och lyckas hålla kärleken vid liv. Och är man singel, kan man dejta och träffa en ny man med 13 barn i bagaget? Pappa Conny blir rörd till tårar av den perfekta överraskningen hos familjen Pettersson. Campingsemester tär på nerverna hos föräldrarna i familjen Nikula redan innan avfärd. Mamma Mirka och de 13 barnen tar tag i trädgården.

19.00Love Island Sverige Svensk realityserie från 2018. Love Island Sverige är en svensk realityserie. I den heta jakten på sin själsfrände spenderar en grupp unga och kärlekstörstande singlar tid med varandra i en pompös villa på den sagolika grekiska ön Korfu.

20.00Bondeparet Svensk realityserie från 2018. Joacim och Caroline fann varandra i Bonde söker fru. Nu fortsätter kärleken att spira i deras livsprojekt – att förvandla familjegården Tuna Gård till deras gemensamma hem. Följ den stora renoveringen där gammal charm samsas med en modern livsstil. Caroline och Joacim tar en välförtjänt semester från jobb och renovering och reser till Mallorca. De gamla kärleksbreven plockas fram och de båda minns tillbaka till sitt första möte. Men vem ska ge sig när bondeparet är oense om tapeten i hallen?

21.00Spårlöst Svensk dokumentärserie från 2017. Svensk dokumentärserie från 2017. I tio år har Spårlöst hjälpt personer att hitta sina förlorade släktingar. Nu är Spårlöst tillbaka och i tio avsnitt får vi återigen följa med och förhoppningsvis bevittna en massa efterlängtade möten med saknade biologiska föräldrar eller okända syskon. Tatiana föddes i Sao Paulo, Brasilien, för 30 år sen. När hennes mamma jobbade fick Tatiana spendera tid hos en annan familj för att inte vara ensam. En dag dök mamman inte upp och Tatiana lämnades bort för adoption. Nu åker hon och Lucette Rådström tillbaka till Brasilien för att ta reda på vad som egentligen hände.

22.00Poirot Brittisk deckarserie om detektiven Hercule Poirot. Agatha Christies kände belgiska detektiv Hercule Poirot (David Suchet) hamnar alltid i oförklarliga mysterier med sin vän kapten Hastings (Hugh Fraser). Från England till medelhavet tar han upp kampen mot mördare, tjuvar och bedragare i en fängslande bana av olika brott. Hercule Poirot undersöker barnflickan Lavina Seagrams dödsfall. En upptäckt länkar henne samman med den unga arvtagerskan Norma Restarick, som samma morgon sökt upp Poirot och uttryckt sin oro över att hon kan ha mördat en person. Innan Poirot hinner kontakta Norma försvinner hon spårlöst. När ett överraskande tillkännagivande ska ske på Restaricks lantegendom blir Poirot övertygad om att mördaren kommer att göra sitt slutgiltiga drag. Han beger sig dit och lägger ut en fälla för att lösa mysteriet, något som kan stå honom dyrt.

00.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1992. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Säsongsavslutning. En äldre man mejas ner i en smitningsolycka och Frost får reda på att bilen tillhör sonen till en högt uppsatt politiker. Frost jagar mannen som under sin flykt tar gisslan.

02.10Loch Ness Brittisk thrillerserie från 2017. På det skotska höglandet kring sjön Loch Ness härjar en seriemördare och den lokala polisen Annie Redford kastas in i sitt första mordfall. Men utredningen handlar om mycket mer än att fånga en mördare. Den påverkar också hennes familj och ett samhällets överlevnad. Annies beslutsamhet leder henne till att avslöja mördarens vapen. Hon och Quigley går samman för att jaga efter den misstänkta och riskerar sina liv i jakten. Men saker och ting visar sig snart inte vara som de trott.

03.05Safe House Brittisk thrillerserie från 2016. En före detta polisman och hans flickvän driver ett hus i norra Wales för människor i behov av polisskydd. Plötsligt får han anledning att återuppta ett gammalt fall där en kidnappare under namnet The Crow förde bort gifta kvinnor framför ögonen på deras män. Tom tror sig ha löst fallet, men att få den misstänkte bakom galler visar sig vara svårare än han trott. Samtidigt avslöjas viktig information när Dani hamnar i knipa.

04.05Cardinal Kanadensisk kriminaldramaserie från 2016 med Billy Campbell. Kriminalaren John Cardinal tjänstgör i den lilla vindpinade staden Algonquin Bay i södra Kanada. Tillsammans med kollegan Lise Delorme utreder han mordet på en ung flicka som hittas död vid en övergiven gruva. Cardinal tar stora risker vid en presskonferens, vilket leder till att han hamnar i konflikt med polischefen. Samtidigt söker Delormes pojkvän konfrontation eftersom han misstänker att Cardinal är en bidragande orsak till hans relationsproblem.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna köper en bil åt pappan till hennes barn kort efter att han släppts från fängelset. När de gör slut uppstår det en dragkamp om bilen. När ett par vänner grälar om förstörd egendom drar de upp ämnen som drogvanor och våld i hemmet.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. En man får ut en stor summa pengar från livförsäkringen efter att hans make avlidit men grälar ändå med styvdottern över en missad avbetalning på hennes bil. När en barägare ställs inför Judy handlar det om trasiga stolar, förskingring och ryktesspridning.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. En man får ut en stor summa pengar från livförsäkringen efter att hans make avlidit men grälar ändå med styvdottern över en missad avbetalning på hennes bil. När en barägare ställs inför Judy handlar det om trasiga stolar, förskingring och ryktesspridning.