MENY

Sjuan

06.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Hemmafrun och fyrabarnsmamman Claire lever ett bekvämt liv men kan ändå inte låta bli att snatta när hon går in i en affär. Hon älskar spänningen hon upplever när hon stjäl något så mycket att hon riskerar allt för den.

07.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Caitlin hoppas få hjälp med att rädda sitt äktenskap med Robert som har problem med att hantera sin ilska. Till råga på allt ligger Caitlin i öppet krig med sin svärmor som ska ha hjälpt Robert att vara otrogen.

07.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Kristen är en alkoholist som dricker ren vodka gömt i vattenflaskor och håller sig full flera veckor i sträck. Hon har gripits för rattonykterhet och hittats medvetslös men Kristen påstår att alkoholen får henne att må bra.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2015. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Kvartsfinalerna har börjat och deltagarna utmanas att göra ett bakverk i ringform, Paris-Brest. Sedan gör de en dekorativ fruktpaj.

11.30Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2015. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Deltagarna gör bröllopsbakverket meringues-en-bouche som kräver att de bakar över hundra färggranna maränger. De bakar även minipajer med ett skrämmande utseende.

12.00Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Paul är i sin adopterade hemstad London där han delar med sig av sina favoriter bland bröd och bakelser. Han utforskar ett hett bageri i Borough Market som är först med det senaste och intar klassiskt afternoon tea på historiska Cliveden House Hotel.

12.30Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Paul upptäcker att New York är en riktig smältdegel även när det kommer till bakning. Ett par nyöppnade bagerier imponerar med sina nyskapande versioner av munkar och bagels. Paul träffar innovativa bagaren Jim Lahey och äter sig mätt på cheesecake.

13.00Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2013. Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och slug förhandlingsteknik. En person vill sälja ett par solglasögon som Michael Jackson haft på sig. Yossi och Aria beger sig till en skådespelares hus för att buda på en släktklenod men prutar i stället på en apkostym från Apornas planet.

13.30Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2013. Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och slug förhandlingsteknik. En förstagångskund dyker upp med en figur från filmen Jedins återkomst men lyckas komma över sina nybörjarnerver när han handlar med Aria och Cory. En kvinna kommer in med en puderdosa som hon påstår har tillhört Hollywoodlegenden Marilyn Monroe.

14.00Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2012. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra familjemedlemmar som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. Patrick och Steffen är tvillingar och födda i Thailand. De kom till Danmark som treåringar och fick en lycklig barndom på Jyllands landsbygd. Men de kan inte släppa tankarna på sin biologiska mamma och nu vill de försöka hitta henne.

14.30Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2012. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra familjemedlemmar som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. Jesper får en tuff start i livet med en ung och fattig mamma som har missbruksproblem och han blir snart omhändertagen och bortadopterad. Men han har hela tiden längtat efter att söka upp mamman i Colombia.

15.00Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Phil och Kirstie går på bostadsjakt åt John och Stella som vill bo i närheten av Loch Lomond. Mikey och Anna letar efter en lägenhet i Glasgows populära West End.

16.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Carina tar med sin dräktiga hund Yava till veterinären Monica Landström i Läckeby. De vill ta reda på hur många valpar det rör sig om men röntgenbilderna ger ett oväntat resultat Veterinären Emma Lindell ska operera tävlingshästen Moe men det går inte som planerat. Katten Trixi tvingas genomgå flera prover för att utreda vad hennes höga njurvärden beror på, något som gör husse Jonas orolig.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2018. Här utforskar vi mystiska och oförklarliga händelser som sker i svenska hem. I den här säsongen reser programledare Caroline Giertz landet runt med erfarna medium – allt för att ta reda på orsaken till spökerierna och hjälpa de utsatta. 17-åriga Agnes sover i föräldrarnas sovrum, då hon är för rädd för att vistas i sitt eget rum. Situationen är ohållbar och familjen kontaktar Det okända. Mediet Lena Ranehag får kontakt med en så kraftfull ande att familjen fysiskt kan känna den.

18.00Hela kändis-Sverige bakar Svensk matlagningsserie från 2018. Här delar kända svenskar med sig av sina favoritrecept och visar prov på sina bakkunskaper. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker i hopp om att vinna pengar till välgörenhet. Programledare är Tilde de Paula Eby. Det är dags för final och finalisterna ska i paradbaket baka hyllningstårtor vilket blir både känslosamt och stressigt. I den tekniska utmaningen ska de baka tre saker av tre olika degar. Sedan är det dags att kora årets vinnare.

19.00Ambulansen Brittisk dokumentärserie från 2016. Ambulanskåren i West Midlands bjuder på en inblick i sitt arbete, alltifrån det ständigt pressade kontrollrummet till ambulansbesättningen ute i fält. Kåren hanterar ett vidsträckt område från lantliga Herefordshire till storstaden Birmingham. Det är nyårsafton och ambulansenheten står inför en av årets stressigaste nätter. Sjuksköterskeeleven Michelle jobbar tillsammans med veteranen Rachel och de får ett larm om en allvarlig bilolycka.

20.00Barn som mördar USA är det enda land i världen som fänglsar barn på livstid utan möjlighet att någonsin släppas. Susanna Reid får en exklusiv inblick i högprofilerade fall där barn begått mord, och frågan är vilket straff som är det rätta för det mest avskyvärda av brott. I Barn som mördar möter vi morddömda Joshua Phillips och Morgan Leppert som var 14 och 15 år gamla då de förstörde sitt eget och andras liv.

21.00Spårlöst Svensk dokumentärserie från 2017. Här får människor hjälp att hitta försvunna familjemedlemmar. Det blir både spännande resor och gripande möten för deltagarna när de letar efter en saknad biologisk förälder eller okända syskon. Hans Fahlén hjälper My att hitta svar om sitt ursprung i Sydkorea. När My tar sig en ordentlig titt i sin adoptionspärm hittar hon ingen förklaring på varför hennes biologiska föräldrar lämnade bort henne. Däremot upptäcker hon att de var mycket äldre än hon trott, 34 och 42 år, och hade redan ett barn sedan tidigare. My vill nu ta reda på sanningen innan det är för sent.

22.00Keeping Faith Brittisk dramathrillerserie från 2017. Brittisk dramathrillerserie om gränslös kärlek, lögner och desperation. Advokaten Faith bor tillsammans med sin familj i en småstad. När hennes man försvinner spårlöst förändras allt. Samtidigt snubblar hon över hemstadens mörka hemligheter. Seriestart. Advokaten Faith Howells dras in i ett mysterium när hennes man plötsligt försvinner under märkliga omständigheter. I takt med att hon snubblar över mörka hemligheter börjar hon ifrågasätta hur väl hon egentligen kände sin man.

23.00Kommissarie Morse: Med döden som granne Kommissarie Morse: Med döden som granne är en del av den brittiska kriminalserien om den hårt arbetande kommissarien Morse. Medan han utreder brott i universitetsstaden Oxford, tillsammans med sin assistent inspektör Lewis njuter han av opera, en god whiskey och att lösa korsord. Han drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det.

01.10Agatha Raisin - privatdetektiv Brittisk kriminalserie från 2016 med Ashley Jensen. Framgångsrika PR-kvinnan Agatha drar sig tillbaka till en sömnig by på landet. Där vill hon finna ro från Londons hetsiga tempo och skaffa nya vänner. Men i stället dras Agatha in i mordmysterier och får agera ofrivillig amatördetektiv. Efter att Agatha gått på en dejt med byns veterinär Paul Blandon får hon en chock när han dagen efter hittas död. Agatha och James tror inte på förklaringen att han ska ha begått självmord och börjar undersöka dödsfallet. Snart upptäcker Agatha att hon inte är den enda kvinnan i byn som fallit för Pauls charm. När ytterligare ett mord inträffar och Agatha får hotbrev går det så långt att hon riskerar sitt eget liv i jakten på mördaren.

02.10Agatha Raisin - privatdetektiv Brittisk kriminalserie från 2016 med Ashley Jensen. Framgångsrika PR-kvinnan Agatha drar sig tillbaka till en sömnig by på landet. Där vill hon finna ro från Londons hetsiga tempo och skaffa nya vänner. Men i stället dras Agatha in i mordmysterier och får agera ofrivillig amatördetektiv. Byborna chockas när en ung brud hittas död i floden strax efter sitt bröllop. Agatha bestämmer sig för att undersöka händelsen trots att både polisen och Charlie varnar henne för att göra det. När Agatha blir nedslagen börjar hon fundera på om hon skulle ha lyssnat på råden. Men trots varningsklockorna fortsätter hon att gräva i fallet och återigen hamnar hon i fara.

03.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1991. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt storstadshem på Manhattan för att bedriva detektivarbete, och får användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. I samband med att Jessica gör research inför en ny bok blir hon varse om ett mysterium som ligger bakom hästtränaren Matt Clevelands död.

04.10Kvinnan som talar med andar Amerikansk realityserie från 2013. Tia är en tuff före detta kriminalpolis som omskolat sig till medium och hon använder sig av sina erfarenheter som polis när hon ger sina klienter, alltifrån fina överklassdamer till byggarbetare, andlig rådgivning och svar från andra sidan. Tia arrangerar en fest i sin butik och hjälper även en av sina regelbundna klienter att bryta en dålig dejtingtrend.

04.35Kvinnan som talar med andar Amerikansk realityserie från 2013. Tia är en tuff före detta kriminalpolis som omskolat sig till medium och hon använder sig av sina erfarenheter som polis när hon ger sina klienter, alltifrån fina överklassdamer till byggarbetare, andlig rådgivning och svar från andra sidan. Ett par från Long Island som väntar tillökning besöker Tias butik med förhoppningen om att höra goda nyheter om sin familjs och den kommande babyns hälsa. Tia planerar en annorlunda fest för sin son och hans flickvän.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man sätter sig på tvären när han får se videobevis på hur han kör in i en parkerad bil. När ett par bröder grälar om en kvaddad bil inställer sig ett vittne som imponerar på Judy. En man låser ute sin rumskompis som han är rädd för.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man biter en pitbullterrier i ett försök att stoppa den från att döda hans hund. En tonåring som fått för mycket att dricka hoppar i en säng som går sönder. En mans första försök att vara hyresvärd slutar med en mardrömssituation.