MENY

Sjuan

06.10Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Kristine vill att hennes make Jerry som hon separerat från ska sluta skicka pengar till olika kvinnor han träffat på internet. Hon hävdar att han länsar deras sparkapital och att de nu är nära att förlora sitt hem.

07.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Dr Phil fortsätter sitt samtal med Kristine som påstår att hennes make Jerry som hon separerat från lägger alla deras sparade pengar på olika kvinnor han träffat på internet. Frågan är om kvinnorna verkligen existerar.

08.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Tina och David hävdar att deras söner Mike och Matt langar droger, röker cannabis, kör onyktra och gör absolut ingenting med sina liv. De unga männen tycker å sin sida att deras mamma överdriver allt och är alldeles för sträng.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Hela Sverige bakar Svensk matlagningsserie från 2017. Ett antal deltagare tävlar om att koras till Sveriges bästa hemmabagare och ge ut en egen bakbok. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker och försöka imponera på juryn. Programledare är Tilde de Paula Eby. Temat är pajer och i paradbaket ska de göra tre olika sorter. I den tekniska utmaningen ska de göra apfelstrudel med vaniljsås, något de flesta inte gjort tidigare och de blir chockade när de får se hur de ska gå tillväga med degen. long Tävlingen om att bli Sveriges bästa hemmabagare har nått halvvägs och pressen blir allt mer påtaglig. Dagens tema är pajer och i paradbaket ska de göra tre olika sorter. Tilde har fina samtal med bagarna vilket får känslorna att svämma över.

12.00Linda och djurens hjältar Svensk dokumentärserie från 2015. Linda Lindorff besöker Sydafrika och tittar närmare på tjuvjakten av noshörningar och vilka konsekvenser det får för djuren när människor bosätter sig på deras revir. Det innebär oftast att djuren kommer för nära människorna och till och med in i deras hus. Linda träffar Arrie Van Deventer som driver Sydafrikas enda instans som tar hand om noshörningsungar vars mammor fallit offer för tjuvjakten. Hon träffar också Vincent Barkas, han ligger bakom en organisation som riskerar sina liv när de patrullerar i vildmarken som ofta inkräktas av tjuvjägare. Linda möter även veterinären Peter Rogers och hon får assisterar vid ett ingrepp på en noshörning som fått sitt horn kapat men överlevt mot alla odds.

13.00Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2013. Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och slug förhandlingsteknik. Yossi tar emot en artefakt från en Stan Winston-film men har han inget intresse för den förrän en expert talar om hur mycket den egentligen är värd. Dominique och Yossi besöker producenten Kevin Strom och visar honom en unik klocka.

13.30Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2013. Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och slug förhandlingsteknik. Butiken får in någonting som skådespelaren Jeff Bridges haft på sig i True Grit. Yossi och Aria beger sig till Malibu där de besöker David som länge varit deras kund och visar honom ett exklusivt föremål från juvelerarfirman Cartier. En man kommer till butiken med ett konstverk som gjorts av den avlidna skådespelaren Farrah Fawcett. Det kommer in en minnessak från den ursprungliga X-Men-filmen och skådespelaren Catherine Oxenberg är ute efter smycken.

14.00Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2013. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. Kristina blev adopterad från USA för 44 år sedan och har i flera år burit på en brännande längtan efter att få träffa den mor som födde och lämnade bort henne. Tillsammans med Spårlöst - Danmark beger hon sig till Hollywood i Los Angeles.

15.00Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Kirstie och Phil hjälper två par att hitta en bostad i Cardiff. Staden har gott rykte för invånarnas höga livskvalitet men priset är därefter.

16.00Bondeparet Svensk realityserie från 2018. Joacim och Caroline fann varandra i Bonde söker fru. Nu fortsätter kärleken att spira i deras livsprojekt – att förvandla familjegården Tuna Gård till deras gemensamma hem. Följ den stora renoveringen där gammal charm samsas med en modern livsstil. Bondeparet gömmer en lapp i huset för att lämna spår till kommande generationer. De lämnar även livet på landet för en tur till Stockholm, där det blir en hotellnatt med spa. Men inflyttningsfesten närmar sig, och huset ekar fortfarande tomt.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2018. Här utforskar vi mystiska och oförklarliga händelser som sker i svenska hem. I den här säsongen reser programledare Caroline Giertz landet runt med erfarna medium – allt för att ta reda på orsaken till spökerierna och hjälpa de utsatta. Familjen Larsson fick chansen att köpa den gamla skolan i Värhulta utanför Arboga och slog till utan att blinka. Det har rört sig många människor där sedan den byggdes 1870. Både familjen och gäster har sett andar på gården och inne i huset.

18.00Sveriges mästerkock - Efter stängning Svenskt matlagningsprogram från 2019. Svenskt matlagningsprogram från 2019. Utslagna mästerkockar kliver tillbaka in i mästerkocksköket efter stängning. Efter en sylvass duell står bara en ensam kvar i tävlingen. Vem det blir avgör domaren Markus Aujalay. Det är dags för kvartsfinal, vilket märks på de nervösa duellanterna när de ska laga indiskt. En av deltagarna ställer nämligen till det rejält för sig själv. Innan dess lagar Markus en nytänkande laxrätt med sin egenkomponerade curryblandning.

18.30Ny skandinavisk mat: Niklas Ekstedt Matprogram från 2017. Niklas Ekstedt reser runt i Skandinavien och besöker spännande städer för att uppleva matkulturen. Han besöker bland annat Lofoten, Røros och Stockholm. Det blir fina möten med lokala hjältar och massor av nya härliga smaker. Niklas Ekstedt tar helikopter ut till Lovund en ö mellan Bodö och Mo i Rana i nord Norge. Det blåser alltid lite ute i havgapet, men det stoppar inte Niklas när han besöker en laxodling för att få huvudingrediensen till matlagningen, eller när pilgrimsmusslorna ska tas upp.

19.00Ambulansen Brittisk dokumentärserie från 2016. Ambulanskåren i West Midlands öppnar portarna och bjuder på en inblick i sitt arbete, alltifrån det ständigt pressade kontrollrummet till ambulansbesättningen ute i fält. Kåren hanterar ett vidsträckt område från lantliga Herefordshire till storstaden Birmingham. Det är nattskiftet och kåren får flera larm om hjärtattacker. Sjukvårdarna hjälper en knivhuggen man som blöder kraftigt. Kort därifrån tvingas en annan besättning stanna kvar hos en äldre man som har slut på livsviktiga mediciner.

20.00Gränslandet Svenskt realityprogram från 2019 med Anders Öfvergård. Robinsonäventyret behöver inte nödvändigtvis ta slut bara för att man blivit utröstad. I Gränslandet slåss deltagarna mot varandra för att ta sig tillbaka till tävlingen. Det blir märkliga voodoodockor, rafflande dueller och en hel del intriger. Säsongsstart. En deltagare är strandsatt på en öde ö med en volleyboll som enda sällskap. Men snart ansluter fler personer för att göra upp om en biljett tillbaka till Robinson och chansen att ta hem den åtråvärda statyetten.

21.00Spårlöst Svensk dokumentärserie från 2017. Svensk dokumentärserie från 2017. I tio år har Spårlöst hjälpt personer att hitta sina förlorade släktingar. Nu är Spårlöst tillbaka och i tio avsnitt får vi återigen följa med och förhoppningsvis bevittna en massa efterlängtade möten. Sofie var bara fyra månader när hon lämnade Taiwan och kom till Sverige. Med åren har frågorna kring hennes identitet väckts till liv. Nu åker Sofie tillbaka till Taiwan med Agneta Sjödin för att få svar på sina frågor och för att finna sin biologiska mamma.

22.00The truth about the Harry Quebert affair Amerikansk dramathrillerserie från 2018 med Patrick Dempsey. Amerikansk dramathrillerserie om den berömde författaren Harry Quebert (Patrick Dempsey). Han lever ett stilla liv på den idylliska landsbygden när en ung kvinna, försvunnen sedan 33 år tillbaka, plötsligt hittas begravd i hans trädgård. Marcus bok misskrediteras när ny information om Nolas förflutna avslöjas. Gahalowood följer med Marcus till Alabama för att nysta i Kellergans plötsliga avfärd. Marcus hittar ännu ett av Harrys manuskript.

23.00Poirot Brittisk deckarserie om detektiven Hercule Poirot. Agatha Christies kände belgiska detektiv Hercule Poirot (David Suchet) hamnar alltid i oförklarliga mysterier med sin vän kapten Hastings (Hugh Fraser). Från England till medelhavet tar han upp kampen mot mördare, tjuvar och bedragare i en fängslande bana av olika brott. Poirot är på väg hem med Orientexpressen då amerikanen Ratchett blir mördad ombord på tåget. Med hjälp av en amatördetektiv undersöker Poirot mordplatsen och hittar ledtrådar som pekar i olika riktningar. När Ratchetts riktiga identitet avslöjas och det visar sig att han varit inblandad i kidnappningen och mordet på en liten flicka ställs Poirot inför ett av sin karriärs mest känsloladdade fall.

01.00Kommissarie Morse: Vägen genom skogen Kommissarie Morse: Vägen genom skogen är en del av den brittiska kriminalserien om den hårt arbetande kommissarien Morse. Medan han utreder brott i universitetsstaden Oxford, tillsammans med sin assistent inspektör Lewis njuter han av opera, en god whiskey och att lösa korsord. Han drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det.

03.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi. Jessica letar efter en koppling mellan morden på översittaren Sam Bryce och kvinnan han var otrogen med.

04.15Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2013. Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och slug förhandlingsteknik. Butiken får in någonting som skådespelaren Jeff Bridges haft på sig i True Grit. Yossi och Aria beger sig till Malibu där de besöker David som länge varit deras kund och visar honom ett exklusivt föremål från juvelerarfirman Cartier. En man kommer till butiken med ett konstverk som gjorts av den avlidna skådespelaren Farrah Fawcett. Det kommer in en minnessak från den ursprungliga X-Men-filmen och skådespelaren Catherine Oxenberg är ute efter smycken.

05.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En man kräver ersättning av sin fru som spenderat deras julpengar på ännu en ljusstake. En kvinna kräver underhållsbidrag av sina barns far men han tycker inte att han behöver betala längre då han inte kan träffa dem.