MENY

Sjuan

10.00Ambulansen Säsongsavslutning. Ambulanskåren tar hand om konsekvenserna efter en storm som dragit fram över Storbritannien och dödat fyra personer. Tre personer är fast i en bil efter att ett träd fallet över dem och en 94-årig kvinna har blåst omkull.

11.00Ambulansen Säsongsstart. Det är en hektisk helg för ambulanspersonalen i Manchester. Andrea och Glynn närvarar på en RCT samtidigt som Debbie och Shaun försöker övertala en hemlös man att följa med till sjukhuset.

11.58Allsång på gränsen En magisk afton med musik, överraskningar och allsång stundar vid den svensk-norska gränsen. Kvällens gäster är Hans Petter Aaserud, Marion Ravn, Alexander Rybak, Eagle-Eye Cherry, Linnea Dale, Sebastian Zalo och Trygve Skaug.

13.00Jorden runt med tåg Säsongsstart. Tony reser från London och har siktet inställt på södra Europa. Han börjar med att stanna till i södra Frankrike där han möter franska cowboys som vallar sina kor traditionsenligt. Därefter reser han vidare till Spanien och Barcelona.

14.00Poirot Hercule Poirot tar sig an ett ökänt mordfall som inträffade för 14 år sedan. Caroline Crane hängdes för mordet på sin man. Deras 21-åriga dotter återvänder från Kanada och övertygar Poirot att undersöka fallet på nytt..

16.00Miss Marple Dolly Bantry och hennes man hittar en okänd kvinna död i sitt bibliotek. Miss Marple börjar undersöka dödsfallet närmare och får veta att en värdinna från hotellet har försvunnit. Ytterligare ett lik hittas och miss Marple inser att orsaken till morden har med kärlek, pengar och ensamhet att göra.

18.00Mord och inga visor Det rapporteras att Jessica dött efter att en beundrare som klätt ut sig till henne dödas när hon utreder missförhållanden på en hundshow. Jessica tar sig an fallet men ännu ett mord hinner inträffa.

19.00Mord och inga visor Jessica hälsar på en gammal vän som blir anklagad för skattesmitning och hennes före detta man hittas mördad. När det kommer fram att mannen var på väg att avlägga ett vittnesmål hos skattemyndigheten ser fallet mörkt ut.

20.00Skenet bedrar Hyacinth tvingar Richard att följa med på en golfweekend. Richard är inte så förtjust i golf men vad spelar det för roll när sporten är tjusig och aristokratisk.

20.36Skenet bedrar Hyacinths problem med de ohyfsade släktingarna avlöser varandra. De verkar göra allt för att förstöra hennes heder och anseende.

21.20Skenet bedrar Onslow må ha födelsedag bara en gång om året men det tycker Hyacinth är på tok för ofta.

22.00Poirot När Elinor Carlisle fälls för ett dubbelmord får Poirot en känsla av att någonting inte stämmer. Trots alla bevis mot kvinnan är det möjligt att en liten ledtråd kan få fallet att ta en annan vändning. Frågan är om han lyckas denna gång..

00.02Ett fall för Frost Till Frosts förargelse är hans nya partner kriminalinspektör Reid. De tar sig an ett fall med ett lik på ett järnvägsspår.

01.37112 - först på plats Ambulanspersonalen får larm om en hjärtattack och kampen mot klockan inleds, frågan är bara om de har turen på sin sida eller inte? Uppgifter om en kvinna som slagit huvudet i en trottoarkant kommer in och livet hänger på en skör tråd.

02.05Mordoffrens revansch Nittonåriga Abby ger sig en kväll ut för att gå på en collagefest. Förväntningarna är stora men de ska snart gå i kras när hon utsätts för ett sexualbrott. Förkrossad bestämmer hon sig för att göra allt i sin makt för att sätta dig den skyldige.

03.02Mordoffrens revansch Demetria Hill är upp över öronen förälskad efter att hon träffat en ny man. Lyckan visar sig dock bli kortvarig när hon kort därpå försvinner spårlöst. Trots polisens sökande lyckas de inte hitta henne, något hennes mamma inte kan acceptera.

04.02Mordoffrens revansch Kimberlyn Scott är förkrossad när hennes tjugosjuåriga gravida dotter Charli plötsligt försvinner spårlöst. Polisen har inte tillräckligt med resurser för att försöka lokalisera Charli något som får hennes mamma att dra ihop sitt eget sökteam.

05.03Judys domstol En modells känslomässiga stödhund, en fransk bulldogg, sägs ha blivit attackerad av en schäferblandras under en modefotografering. Under ett snabbt meningsutbyte med domaren råkar en man försäga sig och erkänna att kan kört på en parkerad bil.

05.32Judys domstol En flicka skadas vid en krock med en bil i rörelse. Föraren stämmer henne för skador på bilen och vägrar att svara på domarens tillspetsade fråga. En otrogen man medger våld i hemmet och kvinnan som räddade honom får ett tufft bemötande av domaren.