MENY

Sjuan

06.00Veterinärerna Hundarna Milou och Louis ska åka till Qatar men hos veterinären stöter de på ett problem som kan omkullkasta deras planer. Broholmer-hanen Leo lider av kraftiga kräkningar och den kaxige huskatten Sixten har blivit skadad i ett slagsmål.

07.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Mäklaren Jasmine Harman hjälper Dorothy Pinkett som är på jakt efter ett semesterhus på Menorca som hon och hennes man kan fly till när vardagen blir för mycket. Nu gäller det bara för Jasmine att hitta ett passande alternativ inom deras budget.

08.00Biggest Loser Det blir inga glada miner när revanschen-deltagarna gör comeback på slottet. Lagen möts i en prestigefull dragkamp och konflikterna avlöser varandra. Därefter väntar invägning och för deltagarna som får lämna finns det ingen chans till revansch.

09.00Hundar utan hyfs Säsongsavslutning. Den här gången möter Graeme hunden Alfie som lider av torgskräck och inte varit ute på promenad de senaste två åren. Han hjälper också schäfern Bagheera som börjat skada sig själv sedan familjen fått tillökning.

10.00Fabriken inifrån Säsongsstart. Hur går det till när kaffe tillverkas? Det får vi reda på när Gregg besöker en fabrik i Derbyshire som tillverkar 175 000 burkar snabbkaffe varje dag. Samtidigt tar Cherry reda på hur kaffe påverkar vår kropp och vår hjärna.

11.00Fabriken inifrån Gregg besöker en fabrik i Manchester som producerar 700 000 toalettrullar varje dag och Cherry åker till ett reningsverk för att lära sig vad som händer med det vi spolar ner. Samtidigt tar Ruth reda på vad man använde innan toapappret fanns.

12.00Lyxhotellet Savoy Det är alla hjärtans dag och hotellet är under hård press då det är en av årets mest besökta helger. Ett ungt par vid namn Josh och Sarah följer upp sitt eftermiddagste med ett frieri. Och Athina befordras till chef för restaurang Simpsons.

13.00En smak av Sydafrika med Gregg Wallace Seriestart. Gregg inleder sin resa i Sydafrika med en safaritur i naturreservatet Amakhala. Till middag bjuds han på den traditionella grytan poike innan det blir dags att övernatta i ett klassiskt safari-tält. Dagen efter lär han sig mer om tjuvjakt

13.32En smak av Sydafrika med Gregg Wallace Gregg befinner sig på en vingård där han efter att ha plockat druvor får provsmaka vinet tillsammans med maträtten bobotie. Därefter beger han sig till Kapstaden och besöker stadens högsta punkt för att sedan provsmaka mat från Cape Malay.

14.04Poirot Stenografen Sheila gör en fruktansvärd upptäckt när hon kommer till ett hus för ett uppdrag. På golvet ligger en död kropp omgiven av klockor som alla stannat på samma klockslag. Förskräckt springer hon ut på gatan och möter Colin Race som kontaktar

16.00Mord och inga visor Jessica utreder ett mord som begåtts efter att hon medverkat i ett tv-program, men kriminalaren som är ansvarig för fallet blir irriterad över hennes närvaro.

17.00Mord och inga visor Jessica kallas till jurytjänstgöring och ställs inför den mödosamma uppgiften att bena ut ett dubbelmord.

18.00Mord och inga visor Cabot Cove drabbas av mord och förödelse när 900 000 dollar utan ägare dyker upp. En kriminalare från Chicago som är bekant med Jessica anländer kort därefter.

19.00Hudson & Rex På ett techbolag kommer en självkörande bil tillbaka till kontoret med bolagets chefsingenjör död i baksätet. Charlie och Rex får i uppdrag att ta reda på vem mördaren är, men snart upptäcker de hemligheten som kan vara motivet till mordet.

20.00Aurora Teagarden Mysteries - The Julius House Aurora Teagarden, bibliotikarie och amatördeckare, hittar äntligen sitt drömhus och slår till. Men snart upptäcker hon att huset ruvar på ett mysterium då dess tidigare invånare, familjen Julius, försvann spårlöst några år tidigare. Det här blir förstås ett fall som lockar Aurora och hennes vänner i The Real Murders Club. Fjärde filmen i Hallmarks deckarserie som bygger på Charlaine Harris böcker.

21.50Poirot Under en halloweenfest påstår den unga Joyce att hon blev vittne till ett mord för ett år sedan. Ingen tror dock på henne förrän hon hittas drunknad samma kväll. Hercule Poirot tar på sig att utreda händelsen.

23.55Morden i Brokenwood Lantbrukaren Philip Hendersen har fått hela sin skörd förstörd och i sin vrede skyller han allt på grannen Doug. Dagen därpå hittas Philip giftmördad och Doug ligger pyrt till. Men Mike gräver djupare i fallet och fler misstänkta läggs till listan.

02.00En seriemördares signum Säsongstart. En seriemördare ringer polisen och erkänner flera mord och ber om förlåtelse. Polisen inleder en intensiv jakt för att hitta honom, men spåren tar snabbt slut. En vändning i utredningen sker när en kvinna överlever en brutal attack.

03.00En seriemördares signum Sommaren 1976 jagar polisen i New York en man som skjuter kärlekspar i sina bilar. Mördaren skickar dessutom skräckinjagande brev till polisen och hånar deras arbete. Att hitta en misstänkt går trögt tills en person rapporterar sin granne.

03.58En seriemördares signum I Brooklyn blir butiksägare utsatta för skjutningar i samband med stängning. Polisen offentliggör filmer från övervakningskameror som visar en misstänkt man med en väska och ber pressen och allmänheten om hjälp innan mördaren slår till igen.

05.00Judys domstol Grannar i storbråk om var gränsen mellan deras tomter går. En affärsman insisterar på att hans stulna hemmagjorda trailer används olagligt av en tredje part.

05.30Judys domstol Vagnfärden förstörde bröllopet när hästen och vagnen inte levde upp till brudens förväntningar. En kvinna stämmer sin tidigare hyresvärd för olovlig vräkning, hyresvärden i sin tur hävdar att hyresgästen hotade att slå ihjäl henne.