MENY

Sjuan

06.00Veterinärerna Säsongsstart. Kalle och hans kollegor på Skånes djurpark undersöker myskoxarna, något som är ett riskfyllt uppdrag. Papegojan Tobbe har inte riktigt varit sig själv den senaste tiden och hästen Piaf har fått problem med sin ena hov.

07.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Soldyrkarna Carol och Junior från Middlesex är på jakt efter ett semesterhus i populära Mar Menor i Spanien. Jonnie Irwin visar dem flera fina alternativ och valet står tillslut mellan en bungalow med takterrass och ett stort hus i mitt i stan.

08.00Drömmen om slottet Åsikterna går isär för vad det blivande ”aktivitetsrummet” ska bli. Paret funderar även på hur de ska försörja familjen och slottsrenoveringen. Agnes håller i en målarkurs och Stefan åker iväg för att titta på ett bryggeri som är till salu.

09.00Ring så städar vi En konstnär har stökat till det rejält. Då kommer Yvonne och Angela till undsättning! Maxine och Jasmine åker till Clacton för att städa upp päls i en etagevåning som inhyser 16 husdjur. Dessutom hittar de en hel del flugspillning.

09.30Ring så städar vi Säsongsavslutning. Maxine och Jasmine hjälper en son i Luton som tar hand om sin mamma. Men huset har inte städats på ett bra tag. Systrarna Yvonne och Angela försöker städa ett ställe i Kent, men har svårt att övertyga hyresvärden om att rensa.

10.02Världens häftigaste tårtor Rosie bakar en tårta som hyllar hunden Angus. Nastassja ger sig på att skapa ett ätbart babygym och Phil och Christine bakar en romantisk bröllopstårta.

10.32Världens häftigaste tårtor Ett gigantisk karp och en cowboy inspirerad av rymden ska byggas som tårtor.

11.02Världens häftigaste tårtor Ben bakar en tårta till ett 21-årskalas. Suzanne dyker in i circkusvärlden och Eloise satsar allt på ett tärningsspel.

11.32Hela England bakar Deltagarna går in i femte veckan och ska leverera fantastiska bakverk. Först ska man göra en tolkning av klassisk engelsk paj för att sedan ta sig an Prues tekniska utmaning för att sedan avsluta med att göra en tarte.

12.50Ambulansen Det skett ett utbrott av Covid-19 bland ambulanspersonalen och nu är de underbemannade. Ett beslut tas om att ta in militärhjälp för att hjälpa den återstående personalen på frontlinjen mot coronavirusets stora spridning.

13.52Poirot Säsongsavslutning. Poirot nås av ett brev från den rika Emily Arundell som är övertygad om att hennes släktingar planerar att mörda henne för att komma åt hennes förmögenhet. Tyvärr hinner Emily dö innan Poirot läser brevet, men varför dog hon?

16.03Snackmasters Efter veckor av att försöka lista ut det hemliga receptet bakom Monster munch-chips ska michelinkocken Matt Worswick göra upp mot kökschefen Tristan Welch i en chipsduell. Samtidigt får komikern Jayde Adams en guidad tur runt monster munch-fabriken.

17.06Hudson & Rex Sarah råkar hamna i en gisslansituation på ett medicinskt laboratorium där en man försöker få tag på resultatet till en läkemedelsstudie. Charlie skickar in Rex i labbet med en liten kamera på honom för att få en bild av situationen.

18.03Hudson & Rex En foodtruck har sprängts och föraren avlidit. Det finns en lång lista med misstänkta och Charlie och Rex jobbar hårt för att hitta förövaren. Charlie har fått upp intresset för en ny bekantskap, men av någon anledning verkar Rex ogilla henne.

19.00Mord i paradiset Teamet står förbluffade när de utreder mordet på en ägare till en frisersalong som mördades framför sin familj. Problemet är bara att ingen i familjen såg vad som hände.

20.00Sjuksystrarna på Fredenslund Syster Elisabeth gör livet svårt för Lis när Margrethe reser till Sverige för att hämta Birgit. Aksels politiska värderingar sätts på prov när han vårdar en patient från Östtyskland. Else ingår ett riskfyllt avtal och Nina får ett oväntat provsvar.

21.00Drottningarna Denna gång handlar det om drottningen som i hemlighet säljer svenska statens diamanter för att kunna genomföra en statskupp. Lovisa Ulrika av Preussen (1720-1782) är välutbildad och hyperintelligent. Men när kung Adolf Fredrik dör förändras allt.

22.00Poirot Detektiven Poirot har dragit sig tillbaka till den engelska landsbygden men lugnet varar inte länge. Hans vän och granne, den förmögne Roger Ackroyd, hittas mördad och snart är Poirot indragen i mordutredningen.

00.10Ett fall för Frost När en naken kvinna begår självmord kopplar Frost händelsen till mordet på en gigolo som haft affärer med flera kvinnor i Denton.

02.26Poirot Poirot har under en resa till Cornwall träffat den unga vackra Nick Buckley som utsatts för ett flertal mordförsök. När han undersöker fallet närmare finner han kopplingar till en grupp vänner, en frånvarande pilot och märkliga förbindelser mellan avlägsna släktingar.

03.30Poirot Poirot och Hastings blir kallade till ett möte med en kvinna som kräver att få vara anonym. Men Poirot upptäcker snart oanade hemligheter bakom kvinnans skyddande slöja.

04.32Hundräddaren En ensamstående mor söker Brandons hjälp till hitta en hund åt hennes hörselskadade dotter. Brandon hittar en cockerspaniel som kan passa, den är dock överviktig och måste gå ner några kilon innan en adoption kan genomföras.

05.00Judys domstol En kvinna och hennes son hävdar att grannsonen backat på deras bil. Men han nekar till att ha kört bilen.

05.30Judys domstol En man kräver att att få tillbaka pengarna för ett lån från en kvinna som i sin tur anklagar mannen för att ha skickat opassande bilder och hotat att döda henne.