MENY

Sjuan

06.20Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Mel ställde in sitt kommande bröllop efter att fästmannen Ian bett henne att skriva på ett äktenskapsförord. Hon menar att avtalet skulle ha lämnat henne utblottad vid en skilsmässa. Ian påstår att hans far uppmanat honom att göra det.

07.10Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Samantha och hennes treåriga dotter har de senaste tre åren bott hos hennes föräldrar men mamman Lisa har tröttnat. Hon undrar om hon bör slänga ut dottern eller fortsätta hjälpa henne.

08.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Jessica förälskade sig direkt i Jason, känd från realityserien Redneck Island, men efter 18 månader har hon ändrat mening. Hon kallar honom för en självupptagen narcissist som föredrar att festa framför att umgås med deras lilla son.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Fyra nya deltagare tar sig an domarnas utmaningar. De bakar James sticky toffee pudding och gör en kaka på temat framtiden.

11.30Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Deltagarna tar sig an James komplicerade fjärilsmuffins och bakar sedan en kaka som ska påminna om ett av naturens underverk.

12.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2010. Tio deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. Här ställs de inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. I Kent bakar de sex tävlande bröd under övervakning av Mary Berry och Paul Hollywood.

13.00Det stora tårtslaget Svensk matlagningsserie från 2018. Åtta deltagare som alla har ett brinnande intresse för tårtdesign tävlar mot varandra i olika utmaningar för att visa upp sina färdigheter. De skapar tårtor utifrån olika teman och ställs inför tekniska utmaningar inom tårtdekoration. Marie Serneholt är programledare. Säsongsavslutning. Temat är finaltårta med extra allt och deltagarna använder sig av specialeffekter för att imponera på domarna.

14.00Lucky Dog Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an en nästan omöjlig uppgift att göra hundarna till perfekta husdjur. Kan de bli adopterade en dag? Murphy är en tiomånaders valp som visar sig vara svår att träna så Brandon tar hjälp av leksaker för att få resultat.

14.30Lucky Dog Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an en nästan omöjlig uppgift att göra hundarna till perfekta husdjur. Kan de bli adopterade en dag? Brandon tränar huden Kyrie till att bli ett bra sällskap åt en handikappad krigsveteran.

15.00En unge i minuten Brittisk dokumentärserie från 2015. Varje minut föds ett barn i England. Här följer man personalen på förlossningsavdelningen och blivande föräldrar när det är dags att föda. Dokumentärserien fångar livets början så som det är i verkligheten med allt från dramatiska stunder till komik. Barnmorskan Victoria vet av erfarenhet att det inte finns någon perfekt tidpunkt i livet för att skaffa barn. Paret Joanne och Kieran tar selfies mellan värkarna, medan skrik och hurrarop blandas i korridorerna på Liverpool Women's Hospital.

16.00Fabriken inifrån Brittisk dokumentärserie om matproduktion från 2017. Genom en unik inblick bakom kulisserna på Storbritanniens och Europas största matfabriker får vi följa några av de mest älskade livsmedel resan från råvara till färdig produkt på ett dygn. Vi guidas i deras smaskiga hemligheter och saftiga historia. Gregg upptäcker en chockerande sanning på Europas största kexfabrik som kan komma att omvälva Storbritanniens kexätande. Cherry skaffar sig vetenskapliga bevis för att kex blir godare om du doppar det i en dryck, och testar sina fynd i verkligheten.

17.00Räddad av änglar Svensk dokumentärserie från 2018. Änglamediet Birkan Tore träffar människor som klarat sig ur svåra olyckor och andra livshotande situationer och ger sin syn på hur det gick till och hur deras skyddsänglar kan ha varit inblandade. I mötet med Carl-Eine Ström förklarar Birkan hur en tioårig pojke fick oanade krafter till att rädda både sig själv och sin styvfar när de ramlade ur en rusande sportbåt mitt i Ljusnan. Med båda barnen i bilen och mitt på motorvägen hängde sig Camilla Reichenbergs farthållare. Hon tvingades köra rakt genom ett vägarbete i över 110 km i timmen. Jordbrukaren Leif Larsson befann sig i sin silo när han pressades ner under en 500 kilo tung klinga. Efteråt har Leif kämpat med att förstå hur han kunde överleva, något Birkan hjälper honom med.

18.00Bonde söker fru - Kärlek åt alla Svensk realityserie från 2018 med Linda Lindorff. Våra bönder lämnar sina bondgårdar och får tillsammans med sina brevskrivare tillbringa sommaren på idylliska Siggesta gård. Här får vi följa bönderna på en snårig, men spännande resa mot den stora kärleken och det blir en händelserik vistelse med många överraskningar. Det är dags för stora beslut när bönderna ställs inför sommarens första val och behöver nu bestämma om vem som ska få stanna och inte. Det blir känslosamt när några av brevskrivarna måste lämna herrgården.

18.30Bonde söker fru - Kärlek åt alla Svensk realityserie från 2018 med Linda Lindorff. Våra bönder lämnar sina bondgårdar och får tillsammans med sina brevskrivare tillbringa sommaren på idylliska Siggesta gård. Här får vi följa bönderna på en snårig, men spännande resa mot den stora kärleken och det blir en händelserik vistelse med många överraskningar. Det har blivit dags för våra bönder att ta med sina brevskrivare på gruppdejt och det dröjer inte länge innan rivalitet börjar växa fram. Henrik kämpar med att underhålla flera tjejer på en gång och Leonora är rädd för att gå för fort fram.

19.00Mys bröllop Svenskt livsstilsprogram med My Feldt från 2018. Naturen, kärleken och skrattet står i centrum när My Feldt ordnar en fantastisk kärleksfest för sina vänner. Med hjälp av sin bror Putte skapar hon ett bröllop vi sent ska glömma, med personliga detaljer, underbara maträtter, och färgsprakande pynt. My och Pytte bygger en charmig karamellkiosk som såklart kräver sitt godis, My gör vaniljkola med havssalt. Mys storslagna vision om att väva in hela Halland blir till en innovativ förrätt, dessutom är ölen färdigjäst och ska smaksättas.

20.00Cirkus Bagge Svensk realityserie från 2018. Vi får följa populäre TV-profilen Anders Bagge och hans blivande fru Johanna Lind på den lika romantiska som galna vägen mot deras drömbröllop. Mitt i alla bröllopsbestyr ska det nyförälskade paret dessutom ta sig an utmaningen att renovera sitt hem. Bröllopsdagen närmar sig och paret får ta professionell hjälp av ”Let’s Dance”-domaren Ann Wilson med att anpassa sin bröllopsdans efter Anders fotskada. Samtidigt överraskar parets vänner med en varsin svensexa och möhippa.

21.00Spårlöst Svensk dokumentärserie från 2017. Här får människor hjälp att hitta försvunna familjemedlemmar. Det blir både spännande resor och gripande möten för deltagarna när de letar efter en saknad biologisk förälder eller okända syskon. Agneta Sjödin åker till Sydkorea med Sofie som var ett och ett halvt år gammal när hon adopterades till Sverige tillsammans med sin bror Johan. För fjorton år sedan gick Johan bort och han fick aldrig några svar på sina frågor om deras biologiska föräldrar. Sofie vill göra ett försök att hitta dem för sin brors skull.

22.00Poirot Brittisk kriminalserie från 2013. Om Agatha Christies detektiv Hercule Poirot. Från England till Medelhavet träffar Poirot på flera mordgåtor. Varken mördare, kidnappare, tjuvar eller förrädare kan lura den skicklige detektiven. Ariadne ombeds att ordna en mysteriejakt under en tillställning. Men hon börjar ana att saker inte står rätt till och ber Poirot om hjälp. Till en början tycker han att det är slöseri med hans tid men när ett mord inträffar är det upp till honom att lösa mysteriet.

00.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2012. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. En gammal fiende till Gently från hans tid som kriminalpolis i London är ute efter hämnd. Den hänsynslöse brottslingen som har Gently att tacka för att han hamnade bakom lås och bom lyckas bli frisläppt efter att han hävdat att Gently fabricerat bevis. Gently blir avstängd från tjänsten och hamnar under utredning. Han tvingas konfrontera sina värsta rädslor och slåss för sitt liv.

02.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1991. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt storstadshem på Manhattan för att bedriva detektivarbete, och får användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Säsongsstart. Jessica går på premiären av en film som är baserad på en av hennes böcker när producenten blir mördad.

03.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1991. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt storstadshem på Manhattan för att bedriva detektivarbete, och får användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. En av Jessicas tidigare studenter banar vägen för mord när hon öppnar upp en 30 år gammal skandal i Cabot Cove. Den rörde två familjer som var med och grundade staden.

04.00Extreme makeover weightloss Brittisk dokumentärserie från 2012. Här får extremt överviktiga personer hjälp att gå ner i vikt. Under ett år får de hjälp att kämpa för att bli av med sina överflödiga kilon och förändra sina vanor så att de kan hålla sin nya vikt resten av livet. Clarie Hands har haft ett tufft liv som lett till att hon fått ett komplicerat förhållande till mat, vilket resulterat i att hon nu väger hela 150 kilo. Jessie och hans team ger sitt allt för att hjälpa henne att vinna kampen mot sina problem.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En missnöjd kund sprider rykten på internet om att hennes bilmekaniker är en narkoman. En ung hantverkare som väjer för ett rådjur råkar krocka med en postlåda med företagsbilen, något chefen inte uppskattar.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett nygift par anklagar sin bröllopskoordinator för att ha förstört deras bröllop genom att ha stulit blommorna och bett gästerna att hjälpa till med genomförandet. En pudelägare hävdar att en tolvårig hundvakt skadat hans hund.