MENY

Kanal 11

06.0090 Day Fiance

07.14Caribbean Life Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

07.37Unga mödrar

09.28Long Island Medium Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

10.34My Lottery Dream Home

11.04My Lottery Dream Home

11.35Home Town Erin och Ben Napier älskar sin lilla hemstad Laurel i Mississippi, särskilt de gamla historiska husen. Med hjälp av gammalt material och gamla textilier gör de moderna, stilfulla och prisvärda renoveringar för att behålla karaktären hos dessa klassiska hem.

12.40Real Housewives of New York Luann är ute från rehab och damerna skyndar att ta med henne på en spahelg i Connecticut.

13.40Caribbean Life Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

14.10Caribbean Life Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

14.40My 600-lb Life Följ människor som kämpar för att gå ner från upp emot 300 kg till en mer hälsosam vikt. Resan inleds med en livräddande men ofta traumatisk gastric bypass-operation, och sedan är det dags för kilona att rasa - något som inte är lätt.

15.45My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

16.50My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

18.02My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

19.00My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

20.00The Constant Gardener På landsbygden i norra Kenya hittas aktivisten Tessa Quayle mördad. Hennes död avskrivs snabbt som dråp. Men Tessas make Justin bestämmer sig för att ta saken i egna händer och hans korståg avslöjar en konspiration som sätter hans eget liv i fara.

22.53Green Zone Under den USA-ledda ockupationen av Bagdad 2003 sänds befälet Roy Miller och hans arméinspektörer ut för att leta massförstörelsevapen i öknen. Snart snubblar Miller och hans män över en mörkläggningsaffär som vänder upp och ner på hela uppdraget.

01.10Robbing Your Relatives En dotter förfalskar sin mammas namnteckning och tar ett stort lån i moderns namn. En man ljuger för och stjäl från en kvinna som han hävdar att han älskar.

02.15Nightmare Next Door Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade.

03.23Blood Relatives Alla familjer har hemligheter, så kallade skelett i garderoben. Blood Relatives utreder riktiga mord som inträffat i hemmiljö. Mordmysterier där alla är misstänkta och alla misstänkta har samma efternamn.

04.27House Hunters

04.27House Hunters

04.56House Hunters

04.56House Hunters

05.27Caribbean Life Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

05.27Caribbean Life Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.