MENY

Kanal 11

06.00Hart of Dixie Zoe ser Wade flirta med några tjejer och blir mycket upprörd. Wade vänder sig till Lavon för att få hjälp men hamnar snart i ännu värre problem. Lemon blir överraskad av någon från sitt förflutna och måste fatta ett tufft beslut.

07.00Hart of Dixie Brick blir besviken när alla glömmer hans födelsedag, så när Lavon och Wade bjuder med Brick på en fisketur tror han att han ska föras till en överraskningsfest. Lemon och Zoe planerar att ha en tjejdag, men saker och ting går inte som planerat.

08.00Tvins

09.45Super Fun Night Kimmie planerar en resa för att få en julgran på julafton, men bensinen tar slut och de möter en arg gubbe när de söker tak över huvudet i hans stuga.

10.10Hart of Dixie AnnaBeth drömmer att Bluebell ska gå under och tänker inte på vad hon gör när hon berättar om drömmen för Crickett. Snart är paniken bland stadsborna total. Zoe och Wade inser att de har helt olika syn på äktenskap.

11.10Hart of Dixie Zoe fattar ett avgörande beslut och Wade försöker se till att allt ska vara klart innan bebisen kommer.

12.10So You Think You Can Dance Sju dansare är kvar i tävlingen och nu hårdnar konkurrensen ännu mer.

14.00The Mysteries of Laura Laura och Jake får i uppdrag att skydda en viktig utländsk dignitär mot protester och dödshot.

15.00The Mysteries of Laura Laura måste hela tiden ligga steget före en Brooklyn-detektivs mordutredning när ett telefonsamtal avslöjar vem som är den huvudmisstänkta - Lauras syster.

16.00The Mysteries of Laura Ledaren för en internationell drogliga grips men det leder till en tragedi på polisstationen. Samtidigt fattar Jake ett livsförändrande beslut om sin framtid med Laura.

17.00Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

18.00Monica the Medium Monica åker till vackra Palm Springs för en gruppsession.

19.00Million Dollar Matchmaker Världens mest kända matchmaker, Patti Stanger, träffar miljonärer från sitt förflutna när de kommer med sina relationsproblem till exklusiva "Millionaire's Club" för en sista chans att hitta kärleken.

20.00The Bachelorette Rachel försäker använda mingelfesten till att lära känna fler av männen, men när ett bråk briserar tappar hon fokus. Dramatiken får Rachel att fatta ett oväntat beslut.

21.50Kärleksbrev Journalisten Theresa Osborne hittar en flaskpost på stranden. Flaskan innehåller ett kärleksbrev till en Catherine. Brevet intresserar inte bara Theresa utan även kollegor och läsare. Hon får uppdraget att ta reda på historien bakom brevet.

00.30I am Jazz Syskonen börjar planera hur de ska överraska Jeanette på mors dag. Jazz oroar sig för att de andra tycker att hon är favoriserad.

01.00I am Jazz Jazz vill börja dejta men är inte färdig med att utforska sin egen sexualitet, och hon söker hjälp hos en stödgrupp för transsexuella.

01.25Your Style In His Hands Kvinnor som klädmässigt fastnat i samma hjulspår får 5 000 dollar för att genomgå en förvandling. Men det finns en hake: deras män ska bestämma hur de ska se ut. Med hjälp av ett expertteam får de okunniga männen en intensivkurs i sina fruars stilar.

02.25Fråga Olle dokumentären Sexsemester. Lämna vardagen och lägg till sex, kärlek eller passion. Till Venusgården kommer par som behöver hämta energi med några dagars lustfyllt älskande. Mattiaz och hans partyglada kompisar åker på singelkryssning på jakt efter kärleken.

03.25CSI Miami Los Angeles-polisen Jesse Cardoza kommer till Miami för att vikariera för Eric Delko. När han väntar på Horatio kommer en beväpnad man till receptionen och tar Cardoza och ytterligare några personer som gisslan.

04.10CSI Miami En beachvolleymatch får ett brutalt slut när tre av spelarna till synes oförklarligt faller döda ner på sandplanen mitt i en match. Calleight vittnesmål riskerar att skada Delkos framtid.

04.55Mixology Bruce och Fabs intensiva motvilja mot varandra leder till ett bisarrt ögonblick av vänskap. Tom blir en snackis i baren och får respekt - av misstag. Liv och Maya försöker hitta ägaren till en bild av ett välutrustat paket.

05.15Mixology Jessica ska ta fram ett känsligt foto av sig själv i Rons telefon och inser hur mycket hon gillar honom. Maya pratar med en man som tror att hon är något hon inte är, medan Bruce letar efter en kvinna som gillar rödhåriga.

05.35Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.