MENY

Kanal 11

19.00Familjen Kardashian Efter ett bråk med Chyna försöker systrarna skydda Rob från ett dåligt förhållande. Kris försöker fixa till sitt förhållande med Cait, och Kim försöker övertala Khloe att göra en ex-låda.

20.00The Bachelorette Det är dags för Rachel att fatta sitt beslut och bestämma om hon har funnit sin framtida make.

22.35CBGB En film om Hilly Kristals klubb CBGB i New York, från dess födelse som en scen för country, bluegrass och blues, till vad det sen blev legendariskt för - födelseplatsen för den underjordiska rocken och punken.

00.35I am Jazz Jazz attackeras av hatfulla inringare när hon är gäst i ett radioprogram. Senare deltar Jazz i en transgender-supportgrupp och får veta de chockerande detaljerna om Noells transition. Familjen planerar en stor överraskning till Jeanettes 50-årsdag.

01.35Your Style In His Hands Kvinnor som klädmässigt fastnat i samma hjulspår får 5 000 dollar för att genomgå en förvandling. Men det finns en hake: deras män ska bestämma hur de ska se ut. Med hjälp av ett expertteam får de okunniga männen en intensivkurs i sina fruars stilar.

02.40Fråga Olle dokumentären "Sex utan kärlek" Malin träffar Samuel från London som är på besök i Stockholm och använder sig av appen Grindr för att hitta någon att ligga med. Malin besöker en klubb i Barcelona där man betalar inträde för att få ha sex med främlingar på scen.

03.35CSI Miami Horatio och teamet hittar en kvinnlig elev död i ett badkar och fallet visar sig vara en härva av svartsjuka, psykos och rumskamrater.

04.20CSI Miami En stillsam revisor anklagas för mord men han hävdar själv att han är utsatt för en komplott och en noggrann titt på bevisen visar att det faktiskt kan vara så.

04.55Red Band Society Sjuksköterskan Jackson får stöd av Kara, Hunter, Jordi och Dash efter att hennes förflutna kommit ikapp henne. Emma möter Leos vänner.