MENY

Kanal 11

06.00House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

06.20My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

06.44My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

07.10Unga mödrar Dansk dokumentärserie om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

07.37Unga mödrar Dansk dokumentärserie om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.05Unga mödrar Dansk dokumentärserie om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.30Unga mödrar Dansk dokumentärserie om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.5390 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

09.5390 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

10.5490 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

11.56My 3000lb Family Familjen väntar oroligt när Drew blir opererad. Chitoka överraskar till och med läkaren när hon pressar sig själv längre än någonsin tidigare.

12.57Familjen Kardashian Vi följer Kardashian-familjen, bestående av exfrun och barnen till den avlidne advokaten Robert Kardashian, nämligen matriarken Kris Jenner och döttrarna Kim, Kourtney och Khloe Kardashian samt sonen Rob Kardashian.

13.58Real Housewives of New York Damerna kommer till Cartagena i Colombia. Bethenny drabbas omedelbart av en allergisk reaktion, och på kvällen avslöjar Luann sin chockerande nya look.

14.57Real Housewives of New York När damerna beger sig ut för att shoppa i Cartegena fortsätter Bethenny att bråka och kvinnornas tålamod med henne börjar ta slut.

15.56My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

17.00My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

17.57My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

18.58My 600-lb Life: Where Are They Now? Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

20.00The Losers The Losers är en CIA-grupp som skickas till Bolivia för att döda en gangster. Men de blir lurade av sin uppdragsgivare som försöker få dem dödade. De överlever men kan inte återvända hem. Men en dag dyker Aisha upp och erbjuder en chans att hämnas.

22.06The Making of Me Pete och Maries äktenskap testas hårt när Pete bestämmer sig för att börja leva som kvinna. Otålig att genomgå könsbyte köper Emma oregistrerade hormoner. Jay tar testosteron och tränar för att få den manliga kropp han vill ha.

23.09Fråga Olle dokumentären "Bästa sexet för oss". Malin är i Köpenhamn för att träffa Bjarne som gjort till sitt livs mission att ge kvinnor sprutorgasm. I Göteborg träffar Malin lesbiska paret Sofie och Nettan som visar hur de har härligt sex med hjälp av sexleksaker.

00.09Body Bizarre Indian Saidalvi, 47, har sökt behandling på nio sjukhus för en 30 kilos tumör på benet. Nu söker han på ett tionde sjukhus. Kommer läkarna att operera honom?

01.10Body Bizarre Juan Pedro, 33, från Mexiko vägde 600 kg och var världens fetaste man. En operation har minskat hans vikt till 370 kg. Nu ska han opereras igen.

02.17The Perfect Murder Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det.

03.12Nightmare Next Door När Cyndi inte kommer hem till middagen fruktar mamman det värsta. Följer någon efter traktens barn? Ett tips från ett ovanligt vittne löser fallet.

04.0790 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

05.0390 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.