MENY

Kanal 11

06.00Hart of Dixie Zoe blir glad när hon ser hur bra Joel anpassar sig till Bluebell, tills hon märker att stadsborna har en annan uppfattning om honom. För att bättra på hans anseende anmäler Zoe sig själv och Joel som tillsynsmän på ett äventyrsläger.

07.00Hart of Dixie Zoe och Joel vill hitta det perfekta boendet och det ägs av en släkting till Zoes biologiska far, men Zoe är osäker på om hon är redo att möta sin nya släkt. AnnaBeth är ivrig att få ut Lavon ur stan men han börjar undra vad hon gör.

08.00Tvins

09.35Suburgatory Tessa blir mentor åt en ung utslagen kille. Hennes rivalitet med Dalia får henne att ta till fula knep i Miss Chatswin-tävlingen. George, Noah, Fred och Victor ger sig ut på en campingtur i vildmarken men då råkar Fred tappa bort Victor.

10.00Hart of Dixie Zoe börjar bli misstänksam över hur mycket tid Joel och Wade umgås, speciellt när det börjar störa Joels skrivande. Lemon uppmuntrar Brick att börja dejta igen. George och Lynly funderar på om de ska prata med Lavon om sina känslor.

11.00Hart of Dixie När Zoe behandlar sin farbror bjuder hon in honom till Hanukkah-fest, men då får hon åter trubbel med Vivian Wilkes. Lemon anlitar George och Lynly för att hitta viktig information om en av Bricks exflickvänner innan han gör något förhastat.

12.0090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

14.00So You Think You Can Dance Talangfulla dansare tävlar om att koras till USAs favoritdansare. Dansare i åldrarna 18-30 år har provdansat under mars i New York och Los Angeles och när säsongen drar igång får vi följa de bästa när de utmanar sig själva i ständigt nya nummer.

15.00The Mysteries of Laura En pojke kidnappas från sin TriBeCa-familj och Laura och teamet mäste kämpa mot tiden och avslöja en mängd familjehemligheter för att rädda pojken.

16.00The Mysteries of Laura En cancerpatient dör under gåtfulla omständigheter. Polisen utreder och får några stora överraskningar när de fördjupar sig i världen av canceröverlevare och sympatisörer.

16.55Body Fixers Catherine har fått nog av sina exceptionellt långa lockar och vill ha sin första riktiga hårklippning. Skönhetsbloggaren Andrew vill bli av med sina pormaskar. Punkrockaren Kat vill bli dragking.

18.00Monica the Medium För att fira att Kirsten och Kayla flyttar in bestämmer sig tjejerna för att ha en inflyttningsfest. När de är ute och handlar till festen kommer det fram att båda tjejerna är nervösa när det gäller Monicas förmågor.

19.00Wahlgrens värld Hans och Christina bjuder hela familjen på middag. Bianca går till en spåkvinna för att ta reda på vad framtiden har att erbjuda. Och Pernilla och Oliver har en härlig dag tillsammans, men dagen får ett abrupt avbrott då bilen får bensinstopp.

20.00I Do, I Do, I Do Arkitekten Jaclyn är osäker på sitt äktenskap och sin framtid. Hon återupplever sin katastrofala bröllopsdag, som arrangerades av hennes fästmans mor, om och om igen. Men snart börjar hon utmana sina rädslor och upptäcker vad hon verkligen vill.

21.50Ex on the Beach Sverige Paddan beordrar två av de nyaste deltagarna att genast skicka hem två personer. Beskedet slår ner som en bomb i huset, och röken har knappt hunnit lägga sig innan ännu ett ex kommer. Och vem exet är, och vems, får en av killarna att starta ett krig.

22.50Ex on the Beach Sverige Två deltagare konfronterar en av tjejerna. Vem är hon egentligen intresserad av? Konfrontationen leder till ett smärtsamt uppbrott. Samtidigt anländer ännu ett ex, och säsongens mest sprakande triangeldrama hittills tar sin början.

23.50Ex on the Beach Sverige Ett kärt återseende slutar i väldigt mycket mys. Men en av killarna försöker störa romantiken genom att baktala den ena parten inför den övriga gruppen.

00.50Ex on the Beach Sverige Ett nytt ex till en av killarna kommer upp, vilket får två av tjejerna att gadda ihop sig mot killen ifråga. På bonfire-festen samma kväll har två av deltagarna ovanligt svårt att hålla fingrarna i styr.

01.50Fråga Olle dokumentären Det knullas i tv och nätet är fullt av amatörporrfilmer. Nu när medlen finns verkar folk vilja göra sitt sexliv offentligt. Liandra Dahl driver betalsajt med erotiskt material på sig själv. Rojana och hennes kille har sex där de riskerar att bli upptäckta.

02.50CSI Miami Teamet tar upp jakten på en hämnare när en advokat blir överkörd av en bil och en man blir skjuten på ett café. Enda länken mellan offren är att de båda fångades på bild vid ett pedofil-tillslag.

03.40CSI Miami En vansinnig biltävling på en allmän väg får ett abrupt slut när den ena bilen kör ner i ett hål som plötsligt uppstår när vägen rasar ner i en tunnel som har grävts vid ett bankrån. I hålet hittas en död kvinna som har kopplingar till bankrånet.

04.25Ugly Betty Wilhelmina blir rasande när hon får kännedom om Wilhediva Hater, hennes dragqueen-imitatör. Bettys blogg vinner ett pris, men det skapar spänningar. Amanda återanställer Helen, men Wilhelmina beordrar Amanda att sparka henne.

05.1090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

05.1090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.