MENY

TV4 Film

07.15Close Up

07.45Sändningsuppehåll

10.45Fröken Sverige Moa är 19 år gammal och hennes kompisar är veganer. Moa hänger med på deras demonstrationer men får snart nog av gängets fåniga regler. När det gäller killar dras hon till fel sort. När Moas föräldrar börjar fostra den 17-årige värstingen Jens fångar han snart hennes intresse.

12.35Into the Blue Jared och Sam lever enkelt men bekvämt på Bahamas när de amerikanska vännerna Bryce och Amanda kommer på besök. Under en dykning hittar de såväl ett dyrbart vrakfynd men också en sjunket flygplan med illegal last. Snart är de inblandade i en härva av droger och hårdföra smugglare.

14.50Austin Powers - Hemlig internationell agent Austin Powers är hemlig agent och har varit nedfrusen sedan 60-talet. När han vaknar upp blir han varse om att den onde dr Evil planerar att ta kontroll över hela världen. För att stoppa honom tar Austin hjälp av den sexiga Vanessa Kensington. Men han upptäcker att inget är sig likt.

16.40Che - Gerillaledaren Efter den kubanska revolutionen, ledd av Fidel Castro, är Che Guevara som mäktigast. Han dyker upp inkognito i Bolivia, där han rekryterar en grupp kubanska och bolivianska kamrater till en gerillagrupp. Tillsammans startar de den bolivianska revolutionen.

19.20Den nakna pistolen Polisinspektör Frank Drebin utreder en lömsk komplott som går ut på att Storbritanniens drottning Elizabeth ska mördas under ett statsbesök i USA. Mördaren visar sig vara en känd basebollspelare som hjärntvättats för just detta syfte. Frank skyr inga som helst medel för att förhindra attentatet.

21.00När lammen tystnar Nybakade FBI-agenten Clarice Starling utreder ett fall där en seriemördare misstänks ha kidnappat en politikers dotter. När utredningen kör fast skickas Clarice till ett högriskfängelse för att ta hjälp av den iskalle psykopaten Hannibal “The Cannibal” Lecter.

23.25Crash När en bilolycka inträffar i Los Angeles knyter händelsen samman flera, för varandra okända, människors liv. I Los Angeles är rasismen och våldet ständigt närvarande, något som påverkar människorna och deras syn på sanningen.

01.45Spring breakers För amerikanska studenter står begreppet ”spring break” för hedonism i kubik – ett vårlov av vilt festande och raggande på en solig strand. Detta dras till sin yttersta spets i filmen om fyra unga kvinnors äventyr under en vecka i Florida. De bekostar resan med ett rån och väl på plats förlorar de alla hämningar.

03.30Five minutes of heaven Alistair var i sin ungdom medlem i en frivilligstyrka på Nordirland och dödade katoliken Jimmy framför ögonen på Jimmys yngre bror Joe. Alistair greps och dömdes till tolv års fängelse. Flera år senare försöker ett tv-bolag föra samman Alistair och Joe med hopp om att sanningen ska komma fram.

05.30Almost famous Året är 1973 och 15-årige William drömmer om att åka på turné med sina idoler i bandet Stillwater. Han lyckas sälja in idén till det legendariska magasinet Rolling Stone, men turnélivet blir ett bryskt uppvaknande för William.