MENY

TV4 Film

06.15Star File

06.24Star File

06.35Mystery 101: Playing dead Romantiskt mysteriedrama från Hallmark där vi återser litteraturprofessorn Amy Winslow, som leder en deckarskrivarkurs på college. Här får de hon och polisen Travis ett par mysterier på halsen efter att hans kollega Claire skadats vid ett inbrott på ett apotek. I samma veva kommer en deckarpjäs till den lokala teatern, men med ett högst verkligt och hotfullt inslag. Andra filmen i deckarserien.

08.27Dater's handbook Cassandra (Meghan Markle) är en framgångsrik affärskvinna men hon inser att hon har en tendens att välja fel kille i kärlekslivet. För att få rätsida på romantiken tar hon hjälp av populära Dr. Susies nya bok "The Dater's Handbook". Men när hon så måste välja mellan stabile George och lättsamme Robert blir allt inte så enkelt ändå. Romantisk komedi från tv-kanalen Hallmark.

10.12Sliding doors I dramat Sliding Doors möter vi Hanna som får sparken från sitt PR-jobb i London. På väg hem hinner hon precis med sitt tunnelbanetåg där hon både träffar en intressant man och kommer hem i tid för att upptäcka att pojkvännen är otrogen. Men vi kommer också att få se hur Hannas liv skulle se ut om hon missade tåget, vilket blir ett helt annat öde. I rollerna syns Gwyneth Paltrow och John Hannah.

12.13Delivery man Komedi om David Wozniak (Vince Vaughn) som lever ett lugnt och lite tråkigt liv i New York där han jobbar som budbilschaufför åt familjens charkuteriaffär. För att dryga ut inkomsterna när han var yngre så var han spermadonator. Men tyvärr skedde det en pytteliten miss på donationskliniken och det visar sig att David är biologisk pappa till 533 barn...som gärna vill komma i kontakt med honom!

14.26Hairspray Stjärnspäckad succémusikal där vi möter Tracy Turnblad, en danstokig ung tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 1960-talets Baltimore. I huvudrollen syns Nikki Blonsky som har sällskap av bland andra John Travolta, som hennes mamma (!), Michelle Pfeiffer och Christopher Walken. "Hairspray" bygger på Broadwaymusikalen med samma namn, i sin tur en version av John Waters kultkomedi från 1988.

16.37Danny Collins Dramakomedi med Al Pacino som den åldrande artisten Danny Collins som fortfarande lever hårt rockstjärneliv. Men när hans manager hittar ett 40 år gammalt brev från John Lennon till Danny, ett brev som han aldrig har läst, så blir det en väckarklocka i livet. Han ger sig ut på en gripande resa för att hitta tillbaka till sin familj, finna den sanna kärleken och påbörja nästa akt i livet.

18.55Micke & Veronica Micke & Veronica är en svensk romantisk komedi från 2014. När snickaren Micke ska renovera läkaren Veronicas kök blir de förälskade. Men inte alla uppskattar deras romans. Deras före detta partners krånglar och deras barn hatar varandra och har svårt att acceptera relationen. Dessutom sätter deras vitt skilda bakgrunder käppar i hjulet. Allt ställs på sin spets när de tillbringar semestern hos Veronicas förmögna föräldrar. Den härliga vistelsen i den bohuslänska skärgården blir inte som de tänkt sig och klasskrocken blir ett faktum.

21.00Bad Moms Författarna till ”Baksmällan” ligger bakom denna komedi om tvåbarnsmamman Amy (Mila Kunis) som håller på att krokna under kraven från hem, jobb och skola. När hon får nog av översittarna i föräldrarådet gör hon uppror och hamnar i trubbel, men får också nya vänner i andra stressade mammor. Övriga roller i "Bad Moms" spelas av bland andra Kristen Bell, Jada Pinkett Smith och Christina Applegate.

23.00From Paris with love James är en ung tjänsteman på USA:s ambassad i Paris men drömmer om att bli CIA-agent. Det börjar likna nåt när han får i uppdrag att bistå agent Charlie Wax som kommer till stan för att utreda en möjlig terrorattack. Men Charlie visar sig ha ganska egna metoder och snart är James indragen i en galen actionfylld tur runt Paris. Pierre Morel (Taken) har regisserat och för manus står Luc Besson.

01.00Point break - dödens utmanare När Johnny Utah blir skadad avslutar han mycket abrupt en lovande fotbollskarriär och börjar i stället arbeta för FBI. Under täckmantel tar han sig in i södra Kaliforniens surfkretsar. Avsikten är att försöka få tag i information kring ett antal bankrån som gjorts i området, där rånarna är maskerade som några av landets före detta presidenter.

03.30Djävulen och jag Djävulen och jag är en amerikansk komedi från 2000 med Brendan Fraser och Elizabeth Hurley. Elliot säljer sin själ till djävulen i utbyte mot sju önskningar som ska hjälpa honom att våga uppvakta sin drömkvinna. Men då inträffar en rad märkliga händelser som gör det svårt för honom att förverkliga planerna.

05.25Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas