MENY

TV4 Film

07.25Close Up I Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

08.00Close Up I Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

08.35Close Up I Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

09.05Sändningsuppehåll

12.25Livet på Orange Drive Amerikansk komedi från 2011. Familjerna Walling och Ostroff har ett nära förhållande och gör det mesta tillsammans. När den förlorade Ostroffdottern Nina återvänder hem efter flera år är förhoppningen att hon ska intressera sig för sonen Toby i familjen Walling. Men saker och ting går inte som planerat för det uppstår i stället gnistor mellan Nina och Tobys pappa David.

14.20So undercover Molly är en tuff privatdetektiv som får ett jobberbjudande från FBI. Att jobba under täckmantel och infiltrera en förening vid ett universitet för att skydda studenten Alex vars pappa ska vittna mot några farliga brottslingar.

16.10K-Pax K-Pax är ett tysk-amerikanskt drama från 2001. På ett mentalsjukhus i New York möter doktor Mark Powell en ny patient som kallar sig Prot. Han säger sig komma från planeten K-Pax i en annan galax och att han har rest till jorden med ljusets hastighet. Mark är övertygad om att Prot lider av vanföreställningar men det konstiga är att hans argumentation är skarp, att han utstrålar intelligens och kan berätta väldigt detaljerat om livet på den okända planeten. Mark bestämmer sig för att prova hypnos för att ta reda på mer om mannen.

18.45The heartbreak kid Amerikansk romantisk komedi från 2007. Eddie är 40 år och singel och hans omgivning oroar sig över att han inte är gift. Själv drömmer Eddie om att träffa den rätta och när han möter Lila verkar det som att han äntligen hittat kärleken. Det dröjer inte länge förrän Eddie tar det stora steget och friar till Lila, till hans familjs stora glädje. De gifter sig och åker i väg på smekmånad i Mexiko. Men inget blir som Eddie tänkt sig, Lila visar sig inte vara den fantastiska kvinna han trodde och han inser att han förhastat sig.

21.00Notes on a scandal Notes on a scandal är ett amerikanskt drama från 2006. Läraren Barbara lever ett ensamt och tråkigt liv där hennes dagbok är hennes bundsförvant. Hennes liv förändras totalt när Sheba börjar arbeta på skolan. Sheba är Barbaras raka motsats, hon tar alla med storm och Barbara tror att hon äntligen hittat den vän hon alltid sökt. När Sheba anförtror Barbara att hon har ett förhållande med en av sina elever blir Barbara bestört och tycker att Sheba har svikit henne. Men det dröjer inte länge förrän Barbara inser att hon kan använda hemligheten till sin egen fördel. I rollerna ses Judi Dench och Cate Blanchett.

22.50Edge of Love, The The Edge of Love är ett brittiskt drama från 2008. Vera Phillips uppträder som sångare på nattklubbar i London under andra världskriget och råkar på sin ungdomskärlek, den karismatiske poeten Dylan Thomas. Det slår fortfarande gnistor mellan dem trots att Dylan nu är gift. När Vera träffar hans fru Caitlin blir de vänner trots omständigheterna och de tre börjar umgås. Snart blir Vera uppvaktad av en officer och de gifter sig vartefter han beger sig ut i krig. Men Dylan kan inte sluta tänka på Vera som han anser vara sin själsfrände.

01.15Will Hunting Will Hunting är ett Oscarsbelönat amerikanskt drama från 1997. Den 20-årige Will Hunting jobbar som vaktmästare på ett universitet och trots att han är väldigt begåvad tillbringar han tiden med att festa. När en professor sätter upp ett matematiskt problem på svarta tavlan löser Will det med lätthet. När Will hamnar i klammeri med rättvisan lyckas samma professor övertala domaren att låta honom komma undan med terapi och matematikstudier i stället för fängelse. Frågan är om Will kan hantera utmaningen. Regissör: Gus Van Sant.

03.50Close Up I Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

04.25Close Up I Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

05.00Vänner för livet Vänner för livet är ett amerikanskt drama från 2007. Charlie Fineman mister fru och barn i terroristattacken i New York 11 september 2001. Fem år senare är han fortfarande en bruten man och en dag träffar han av en slump sin gamla rumskompis från college, Alan. De återupplivar vänskapen och det visar sig att även Alan är på väg att tappa greppet om tillvaron trots att han verkar ha ett perfekt liv. Tillsammans försöker de två männen konfrontera sina demoner.