MENY

TV4 Film

05.50Mix Up in the Mediterranean Romantisk komedi från Hallmark om Josh som är kock på en diner hemma i Alaska men blir inbjuden att följa med sin tvillingbror Julian, som är stjärnkock i New York, på en internationell tävling. Väl på plats får Julian ryggskott och Josh måste hoppa in och ta hans plats. Här träffar han också tävlingens arrangör, Meg. Känslorna börjar spira, men hon tror ju att han är den gifta brodern Julian...

07.45Remember Me Romantiskt drama om Tyler och Ally, två unga människor i New York som finner varandra av en slump. Men båda brottas med efterspelet av familjetragedier - Tylers bror har begått självmord och Allys mamma mördades under ett rån. I rollerna syns Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Lena Olin och Chris Cooper.

10.00Love Locks Lindsey driver en framgångsrik konsttidskrift i New York när hon återvänder till Paris där hon studerade 20 år tidigare. Hon har sällskap av sin tonårsdotter Alexa, men det dröjer inte länge innan hon springer på Jack, hennes stora kärlek från skoltiden i staden. Romantiskt drama från Hallmark med Rebecca Romijn (X-Men) och Jerry O'Connell (Stand by Me, Jerry Maguire).

12.05Rallybrudar Det är 60-tal och Ulla (Eva Röse) arbetar som veterinärassistent på den lilla orten Torsby i Värmland. Enda anledningen till att Ulla bor och arbetar i Torsby är hennes stora intresse för rally. Hennes dröm är att själv bli en erkänd rallyförare och delta i Monte Carlo-rallyt. Hon bestämmer sig för att satsa allt, men för att kunna ställa upp behöver hon en kartläsare. Bonddottern Birgitta (Marie Robertson) drömmer om ett liv i Paris i stället för att gifta sig och ta över gården. Ulla lyckas övertala den motvilliga Birgitta att ställa upp eftersom hon ser en chans att få komma till Frankrike. Men de bägge kvinnorna får också slåss mot fördomar från byns manliga invånare.

14.1017 again 17 again är en amerikansk komedi från 2009. Mike (Matthew Perry) är 37 år och hans liv har inte blivit som han tänkt sig. Han har haft samma arbete i 18 år, är frånskild och har knappt någon kontakt med sina barn. Annat var det när han var 17 år, då var han stjärna i basketlaget, fick dejta skolans snyggaste tjejer och världen låg framför hans fötter. Men när hans flickvän blev gravid blev Mike tvungen att ge upp basketen och satsa på familjen. När han får sparken från jobbet raseras hans tillvaro och han bestämmer sig för att återvända till den plats där han var som lyckligast, sin gamla skola. Där stöter han på en gammal vaktmästare som frågar honom om han önskar att han var 17 år igen, vilket Mike genast svarar ja på. Några dagar senare när Mike (Zac Efron) vaknar upptäcker han att han är 17 år igen och bestämmer sig för att ta chansen och få det liv han önskar. Regissör: Burr Steers.

16.20Black Jack Colin Nutleys film om småstadsliv och dansbandskultur där Helena Bergströms Inger återvänder till hemstaden efter ett misslyckat giftermål i Stockholm. Första helgen hemma går hon ut och dansar på ett typiskt svenskt småstadsdansställe. Där träffar hon Kaj som ögonblickligen förälskar sig i henne. Inger kommer in i Kajs umgänge där även casanovan Tommy från dansbandet "Black Jack" ingår.

18.45Red Stjärnfylld amerikansk actionkomedi med Bruce Willis som Frank, en pensionerad hemlig agent som vantrivs med sitt nya, lugna liv. Men när han plötsligt hamnar i skottlinjen för okända attentatsmän tvingas han damma av sin vapenarsenal och ta hjälp av sina gamla kollegor Joe (Morgan Freman), Marvin (John Malkovich) och Victoria (Helen Mirren). Det blir en återförening de sent ska glömma.

21.00Push Påkostad amerikansk sci fi-action om en grupp unga agenter med övernaturliga mentala förmågor som arbetat för en hemlig del av den amerikanska underrättelsetjänsten. Nu vill de lämna sina gamla liv bakom sig, något som deras chefer inte är redo att acceptera. Agenterna tvingas vända sig mot sina tidigare arbetsgivare - eller dö.

23.20Domestic Disturbance Amerikansk psykologisk thriller med John Travolta och Vince Vaughn. Båtbyggaren Franks före detta fru Susan ska gifta sig med en ny man, den framgångsrike affärsmannen Rick. Frank är svartsjuk, och när han och tonårige sonen Danny undersöker Ricks bakgrund lite närmare upptäcker de ett mörkt förflutet. Men hur ska de övertyga Susan att Rick inte är den han utger sig för att vara?

01.15Michael Clayton Michael Clayton (George Clooney) är en fixare, en advokat som ser till att obekväma problem diskret sopas under mattan. Det är ett jobb där gränsen mellan rätt och fel ofta är diffus. När han arbetar med ett storföretag som sålt farliga miljögifter börjar han fråga sig om hans agerande verkligen är försvarbart. Rosad thriller som nominerades till sju Oscar, där Tilda Swinton vann för bästa biroll.

03.40Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

04.25Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.05Love Struck Café Megan är arkitekt och hoppas få använda sina kunskaper på fastighetsföretaget i Chicago som hon jobbar för. Fast för att få den chansen måste hon åka tillbaka till sin hemstad Cedarvale och övertala sin gamla vän Frances att sälja sitt hus för ett byggprojekt. Men väl på plats i stan måste hon hjälpa till i familjens diner och så dröjer det inte länge innan hon springer på sin gamla kärlek, Joe.