MENY

TV4 Film

07.50Sändningsuppehåll

11.00Legally blonde 2 Elles bröllop med Emmett närmar sig och hon jobbar hårt för att spåra upp alla på sin gästlista. När hon inser att hunden Bruisers mamma utsätts för tester på ett sminkföretag släpper hon allt och beger sig till Washington för att propagera för en lag mot plågsamma djurförsök. Korrupta politiker, vapenlobbyister och en homosexuell hund väntar i denna andra komedi om den skärpta advokatblondinen.

11.05Legally blonde 2 Elles bröllop med Emmett närmar sig och hon jobbar hårt för att spåra upp alla på sin gästlista. När hon inser att hunden Bruisers mamma utsätts för tester på ett sminkföretag släpper hon allt och beger sig till Washington för att propagera för en lag mot plågsamma djurförsök. Korrupta politiker, vapenlobbyister och en homosexuell hund väntar i denna andra komedi om den skärpta advokatblondinen.

13.05Spring Lola Originell actionthriller där Lola snabbt måste få tag i en stor summa pengar som hennes småkriminelle pojkvän är skyldig en gangster. Hon har bara 20 minuter på sig och beger sig ut springandes på gatorna i Berlin, men filmen ger henne i alla fall tre försök. Tom Tykwers "Spring Lola" med Franka Potente ("The Bourne Identity") blev en stor internationell succé hos både publik och kritiker.

14.45Grease Grease är en amerikansk musikal från 1978. Danny Zuko och Sandy Olsen har en sommarromans, men när lovet tar slut skiljs de åt. Danny går tillbaka till sitt vanliga coola jag som gängledare för T-Birds när han börjar sitt sista år på Rydell High School. Vad Danny inte vet är att Sandy ska börja i samma skola och första dagen presenteras hon för tjejgänget Pink Ladies. När Sandy blir cheerleader för skolans lag möter hon Danny igen, som inte alls är sig lik.

16.55Tomten är far till alla barnen Tomten är far till alla barnen är en svensk dramakomedi från 1999. Sara lever tillsammans med Jan men har varit gift tre gånger tidigare och fyra av hennes barn bor hemma hos dem. När det är dags att fira jul bjuder Sara in alla sina före detta män med sina respektive och deras nya barn så att barnen ska få fira jul med alla sina föräldrar. Det blir ett julfirande utöver det vanliga där känslor kommer upp till ytan och hemligheter avslöjas.

19.00One chance One chance är ett brittiskt-amerikanskt biografiskt drama från 2013. Den blyga och kuvade mobilförsäljaren Paul Potts slår Storbritannien med häpnad när han brister ut i sång i tv-programmet Britain's got talent. Han följer sin dröm och mot alla odds tar han sig till talangjaktens final då han visar sig vara en begåvad operasångare.

21.00Repmånad - eller hur man gör pojkar av män Svensk komedi från 1979. Det är dags för repövning för Jonsson (Lasse Åberg). På regementet träffar han många av sina gamla lumparkompisar, bland andra Löfgren (Janne Loffe Carlsson). Killarna tar inte repövningen så seriöst, i stället ger de sig i väg till stadshotellet för att dansa, ragga tjejer, äta god mat och dricka. Jonsson blir dessutom intresserad av Bea (Lena-Maria Gårdenäs-Lawton), det han inte vet är att Bea egentligen är journalist och ska skriva om livet på luckan. Regissör: Lasse Åberg.

22.45Snuten i Hollywood III Snuten i Hollywood III är en amerikansk actionkomedi från 1994. Tillsammans med sina kollegor i Detroit slår polisen Axel Foley till mot en liga med biltjuvar och i tumultet dödas hans chef. Axel är fast besluten att göra allt för att gripa mördaren och spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles där han återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner Jon Flint gör de allt för att lösa mordet och gripa förövarna.

00.50The next three days När Lara Brennan (Elizabeth Banks) grips för mord på sin chef slås hennes och familjens liv i spillror. Lara hävdar att hon är oskyldig men bevisen talar emot henne och hon döms till fängelse. Hennes man John (Russell Crowe) gör allt för att försöka få henne frikänd. Men när inget hjälper börjar han fundera på en radikal annan plan. "The Next Three Days" är regisserad av Paul Haggis ("Crash").

03.25Paranormal activity 2 Efter att Dan, Kristi och deras två barn flyttat till ett nytt hus drabbas de av vad de tror är en rad inbrott. För att få reda på vad som pågår sätter de upp övervakningskameror i hemmet. Men det kamerorna registrerar är mer skrämmande än familjen någonsin kunnat ana. Uppföljaren till skräcksensationen "Paranormal Activity".

05.00Mannen med järnmasken Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. I Frankrike år 1662 är situationen katastrofal, folket svälter och landet är i uppror. Musketörerna Aramis, Athos och Porthos vill undanröja den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är stora fester och unga kvinnor. I Bastiljen finns kungens okända tvillingbror Philippe. Musketörernas plan är att byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden.

05.10Mannen med järnmasken Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. I Frankrike år 1662 är situationen katastrofal, folket svälter och landet är i uppror. Musketörerna Aramis, Athos och Porthos vill undanröja den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är stora fester och unga kvinnor. I Bastiljen finns kungens okända tvillingbror Philippe. Musketörernas plan är att byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden.