MENY

TV4 Film

07.05Autumn Dreams Romantisk komedi om Annie och Ben som var så kära som tonåringar att de gifte sig i hemlighet. Det föll inte i god jord hos deras familjer och äktenskapet varade inte länge. Men nu femton år senare, när båda är i en ny fas i livet, upptäcker de till sin förvåning att de på grund av en byråkratisk teknikalitet fortfarande är gifta. Autumn Dreams kommer från tv-kanalen Hallmark.

08.55A Vineyard Romance När Seattle-journalisten Samantha skickas till sina hemtrakter i småstaden Everlasting, Oregon, väntar en överraskning. Hon är där för att skriva en bröllopsartikel om romantiska Hawthorne Vineyards men upptäcker att hennes ex, Liam, driver vingården och till råga på allt har planer på att gifta sig där. Den romantiska dramakomedin A Vineyard Romance kommer från tv-kanalen Hallmark.

10.50Fashionably Yours Lauren har jobbat på en modetidning i Seattle i tre år men börjar tröttna på karriärmöjligheterna och bestämmer sig för att flytta hem till New York. Hon anlitar en flyttfirma som ägs av stilige Rob som tar sig an att visa henne runt Seattles alla guldkorn för att se om han kan få henne på andra tankar. Den romantiska komedin Fashionably Yours kommer från tv-kanalen Hallmark.

12.36Pumpkin Pie Wars För tio år sedan öppnade Faye och Lydia varsitt bageri i Emeryville, Ohio, efter att de blivit osams under en lokal Pumpapaj-tävling. Nu ska deras barn, kollegorna Casey och Sam, fortsätta rivaliteteten i samma tävling. Det är bara ett problem - de båda är inte så bittra rivaler utan håller på att bli kära i varandra. Den romantiska komedin Pumpkin Pie Wars kommer från tv-kanalen Hallmark.

14.30Hint of Love Romantiskt drama om Becky som är utbildad kock men arbetar som redaktör för kokböcker. En dag får hon i uppdrag att jobba med självlärde Will, en singelpappa med ett eget matlagningsprogram, som har en något annan filosofi än henne när det kommer till matlagning. Kan det omaka paret komma överens och jobba tillsammans?

16.26Hundtricket Hundtricket är en svensk romantisk komedi från 2002. Simon (Linus Wahlgren), Micke (Alexander Skarsgård) och Mario (Ivan Nikcevic) är tre vänner med helt olika liv. Micke har varit med i en dokusåpa, Mario har flickvän sedan tre år tillbaka och Simon söker efter den stora kärleken. För att hjälpa Simon på vägen att hitta sin drömtjej föreslår Micke att han ska testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund att gå ut och gå med för det är något tjejer faller för. Sagt och gjort, Simon lånar en tax och beger sig ut på promenad med hopp om att hitta kvinnan i sitt liv. Allt går som på räls men saker och ting är inte riktigt som Simon tror. Regissör: Christian Eklöw.

18.45Shanghai knights Shanghai knights är en amerikansk actionkomedi från 2003. Vakten till det kinesiska kejserliga rikssigillet dödas när han och hans dotter Chon Lin (Fann Wong) blir attackerade under ett vaktpass. Lin bestämmer sig för att hämnas sin fars död. Hennes bror Chon Wang (Jackie Chan) är sheriff i Nevada och när han får höra vad som hänt hans far reser han till New York och ber sin vän Roy O'Bannon (Owen Wilson) om hjälp. Lin får veta att mördaren befinner sig i England så hon, Wang och Roy reser dit. När de söker efter den skyldige upptäcker de att lord Rathbone (Aidan Gillen) försöker ta över den brittiska tronen. Till sin hjälp har Rathbone den kinesiska kejsarens son Wu Chow (Donnie Yen). De två planerar ett attentat mot den brittiska kungafamiljen och nu måste Roy, Wang och Lin försöka stoppa attentatet och rädda den brittiska kungafamiljen. Regissör: David Dobkin.

21.00The mortal instruments: Stad av skuggor The mortal instruments: Stad av skuggor är ett amerikanskt actiondrama från 2013. Clary blir vittne till ett mord på en nattklubb i New York. Förövarna är tre tonåringar som bär konstiga vapen och kropparna är täckt av tatueringar. Plötsligt går kroppen upp i rök och det verkar dessutom som om det bara är Clary som sett vad som inträffat. Dagen därpå försvinner Clarys mamma och det visar sig att hon burit på en hemlighet. Hon är en skuggjägare, ett släkte som har till uppgift att försvara mänskligheten mot demoner. Snart är Clary indragen i en värld av demoner, vampyrer och varulvar.

23.35Léon Léon (Jean Reno) är en oerhört skicklig yrkesmördare som är verksam i New York. När korrupta poliser mördar familjen i grannlägenheten känner han sig tvungen att ta hand om den enda som överlever, 12-åriga dottern Mathilda (Natalie Portman). Hon vill hämnas och snart lär han henne allt han kan. Actionthriller av Luc Besson som gjort allt från "Det stora blå" till "Det femte elementet".

01.54Absolutely anything Den lågmälde läraren Neils tillvaro vänds upp och ner när han plötsligt ges allsmäktiga krafter av ett gäng utomjordingar som vill testa mänsklighetens moral. Brittisk sci fi-komedi med Simon Pegg, Kate Beckinsale och Eddie Izzard, regisserad av Monty Python-medlemmen Terry Jones, som också anlitat alla sina gamla kumpaner att ge röster åt utomjordingarna.

03.34Christmas by the Starlight När advokaten Annies familjs älskade restaurang The Starlight Café hotas av rivning bestämmer hon sig för att sätta stopp för det innan julafton. Hon söker upp Will, vars familjeföretag Holt Enterprises ligger bakom rivningsplanerna, och kan ha hittat en lösning om hon hjälper honom med ett annat problem. Romantisk julfilm från Hallmark med Kimberley Sustad och Paul Campbell.

05.30On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.