MENY

TV4 Film

07.05Sändningsuppehåll

10.15Revolutionary Road Revoutionary Road är ett brittiskt-amerikanskt drama från 2008. April och Frank Wheeler är ett ungt framgångsrikt par som bor med sina barn i en ordnad förort i Connecticut på 1950-talet. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar bestämmer de sig för att flytta till Frankrike där de hoppas få utlopp för sina konstnärliga sidor. I rollerna ses Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Dramat är baserat på en roman av Richard Yates.

12.35Good Luck Chuck Good Luck Chuck är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Det vilar en förbannelse över tandläkaren Charlie Logan. Varje kvinna han träffar hittar den sanna kärleken i en annan man efter en passionerad natt med honom. Hans kompis Stu uppmanar honom att omfamna sitt öde och ta sig an så många kvinnor som möjligt. Damerna står praktiskt taget på kö när ryktet börjar cirkulera om hans speciella gåva. Men när Charlie träffar Cam och faller för henne blir det problematiskt för han vill inte att hon ska gå samma öde till mötes.

14.40Elizabethtown Elizabethtown är en amerikansk romantisk komedi från 2005. Drew (Orlando Bloom) arbetar som industridesigner och har genomfört ett ekonomiskt katastrofprojekt som kostat företaget miljonbelopp. När hans far dör under ett besök i sin hemstad Elizabethtown i Kentucky får Drew i uppdrag att åka dit och hämta hans kropp. På resan dit träffar han flygvärdinnan Claire (Kirsten Dunst) som också befinner sig i en brytpunkt i livet. På en lång bilresa genom USA får Drew tid att reflektera över sitt liv. Regissör: Cameron Crowe.

17.10She's all that She's all that är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Laney är en av de töntigaste tjejerna på skolan och ägnar sin tid åt konst. När skolans populäraste kille Zach blir dumpad av sin tjej slår han vad om att han kan göra vem som helst till skolbalens drottning. Laney, som inte har mycket till övers för vare sig killar eller skolbaler, blir vadslagningens offer. Men ju mer Zach lär känna Laney, desto mer ångrar han att han gett sig in den elaka leken. Ragissör: Robert Iscove.

19.10Team America: World police Team America: World Police är en amerikansk animerad film från 2004. De amerikanska världspoliserna i Team America åker världen runt för att bekämpa terrorister. I Paris förhindrar de en planerad terrorattack men i sin iver att komma åt terroristerna jämnar de staden med marken. Både Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen förvandlas till skrot. Trots det anser Team America att resultatet är en framgång. Snart värvas Gary Johnston till teamet, han är förmodligen världens bästa skådespelare och därmed en lämplig spion. Han lyckas infiltrera en terroristgrupp i Kairo men innan Team America är färdiga med uppdraget ligger både pyramiderna och Konungarnas dal i spillror. När några terrorister spränger Panamakanalen som hämnd får Gary dåligt samvete för att oskyldiga människor dött och lämnar gruppen. De kvarvarande medlemmarna blir tillfångatagna av Nordkoreas diktator Kim Jong Il och nu är Gary den enda som kan rädda jorden från undergång. Filmen är skapad av teamet bakom South Park.

21.00Tears of The Sun Tears of the Sun är en amerikansk actionfilm från 2003. Efter en militärkupp i Nigeria är landet på randen till inbördeskrig och utländska medborgare evakueras. Den amerikanska missionsläkaren Kate Kendricks driver ett sjukhus i den nigerianska djungeln och som svärdotter till en amerikansk senator måste hon räddas. En specialstyrka skickas in för att undsätta henne och andra amerikanska medborgare men hon vägrar lämna sina patienter. Kuppanhängarna närmar sig och specialstyrkan har strikta order om att inte blanda sig i konflikten.

23.25Jackass: The movie Jackass-gänget bjuder på våghalsiga stunttrick och galna upptåg, som att göra skrot av en hyrbil och hoppa bungyjump i kalsongerna.

01.20Disturbia Disturbia är en amerikansk thriller från 2007. Tonåringen Kale mister sin pappa i en bilolycka och har svårt att gå vidare. Ett bråk med en lärare leder till att Kale döms till husarrest och uttråkad börjar han spionera på grannarna. Han upptäcker en man som beter sig konstigt och snart blir han alltmer övertygad om att han är en seriemördare. Han pratar om det med sin bästa kompis och granntjejen som även de börjar snoka i mannens förehavanden. Men frågan är om Kales fantasi löper amok på grund av isoleringen.

03.25In time In time är en amerikansk thriller från 2011. I en framtid där åldrande inte längre förekommer och ingen blir äldre än 25 år kan de rika köpa sig evigt liv medan den som är fattig får kämpa för att få mer tid på jorden. Will Salas hör till de fattiga vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord flyr han tillsammans med en kvinna för att försöka bevisa att han är oskyldig. Men tiden är knapp och risken finns att hans tid på jorden hinner ta slut.

05.35Save the last dance Save the last dance är ett amerikanskt drama från 2001. Under uttagningen till en dansutbildning får Sara veta att hennes mamma omkommit i en bilolycka. Svårt chockad bestämmer sig Sara för att sluta dansa. Hon tvingas lämna den lugna småstaden och flytta till sin pappa som bor i Chicagos getto. Där börjar hon skolan som den enda vita eleven. Men hennes liv får en positiv vändning när hon lär känna Chenille och hennes bror Derek.